Mart 2013 ayı Paros dergisinde yayınlanan aylık burç yorumlarım

By Talin Ağdere ile Astroloji - 01:35:00



Özellikle yükselen burcunuzu da okuyunuz!


2013 YILINDA, BALIK VE YÜKSELEN BURCU BALIK’LARI NE BEKLİYOR? Satürn 6 Ekimde Akrep burcuna girdi, 2–2,5 yıl boyunca, eğitim, yurt dışı faaliyetleri, hukuki konular açısından sorumluluklar yükleyebilir. Jüpiter, 1. Dönem, ev, aile hayatı, evlilik konuları ön planda olabilir. 26 Haziran 2013 den itibaren Jüpiter Yengeç’e girince çok ŞANSLI olacaklar! Aşk, bebek, çocuklar, şöhret, şans oyunlarında positiv gelişmeler verebilir. YARATICILIK ve BAŞARI var.


KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Risk aldığınız konular devam ediyor, bazı konular henüz netleşmemiş. Hizmet edeyim derken, kurban olmamaya dikkat edin. 11 Mart’dan sonra parayla ilgili, ortak hesaplar yâda banka-kredi konuları için beklettiğiniz projelere hız katabilirsiniz. 23 Şubat–17 Mart Merkür retro da, sağlık, ameliyat gibi durumlara ve finansal konulara dikkat etmek gerekebilir. 20 sinden itibaren, kişisel ve paraya yönelik beklentilerinizi netleştirebilirsiniz

BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  - Sosyal katılımlar, arkadaşlıklar, dernekler, cemiyet içinde canlılık sürüyor. Birçok konudaki fedakârlıklar ve yaratıcı çalışmalar dikkat çekiyor. 11 Mart’dan sonra, gurup içinde, yeni bir çalışma içine girebilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızla ilgili konularda sizi mücadeleci kılan durumlar söz konusu. 23 Şubat–17 Mart Merkür retro da, daha fazla organize olmaya dikkat etmeli, çocuklarınız ve parayla ilgili konularda kontrollü olmalısınız.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Kariyer ile ilgili yaratıcı çalışmalarla toplumun önündesiniz. Geçmiş çabalarınızın meyvesini almak, yeni atılımlara girişmek için faydalı dönemlerdir. 11 Mart’dan sonra, satış işleri yâda mesleki ilişkiler ön planda olabilir, bu konuyla ilgili yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. 23 Şubat–17 Mart Merkür retro da, yoğun iş temposunda yorucu çalışmalar yapılabilir.  Yurtdışı,  hukuki yâda akademik bağlantılı faaliyetler çok hızlı gelişebilir. Plansız hareket etmeyin!

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Yabancılar, yolculuklar, yurtdışı faaliyetleri, eğitim konuları, hukuki meseleler, kurslar gündeminizde. Bu konularla ilgili aldığınız sorumlulukları yerine getirmek, sizi bazı konularda yapıcı kılıyor. 11 Mart’dan sonra, yabancı bağlantılı bir çalışma içine girebilirsiniz. Tatil fırsatı yakalayabilir, uzaktaki akrabalarla karşılaşabilir çok istediğiniz konsere gitme fırsatını elde edebilirsiniz.  23 Şubat–17 Mart Merkür retro da, eğitim veya yasalarla ilgili karışıklığa dikkat etmelisiniz.

ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Ortak paylaşımlar konusunda bazı plansız veya gözden kaçan konular başınızı ağrıtmış olabilir. Banka-kredi, borç, devlet daireleriyle ilgili problemler de yoğunluk devam ederken sizi daha yapıcı kılan durumlar da söz konusu olacak. 11 Mart’dan sonra, parayla ilgili beklediğiniz destek sizi sevindirebilir. Yolculuklarla ilgili sizi uğraştıran projenize başlayabilirsiniz. 23 Şubat–17 Mart Merkür retro da, geçmişle ilgili finansal konularda dikkat gerektiren durumlar sizi yorabilir.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Ortaklı projeler hız kazanmış durumda, karşınızdakine bağlı olduğunuz konular devam ediyor.  11 Mart’dan sonra, uzun süredir sizi oyalayan bir iş projesinde anlaşma sağlanabilir. 23 Şubat–17 Mart Merkür retro da, kontratları, satır aralarını iki kez okumalısınız. Gözünüz kapalı hareket etmeyin. Eğer, devlete ait bir sorun, kredi yâda borç-alacak, durumlarınız varsa bu konuda zor duruma düşmemek için önleminizi alın. Operasyon gerektiren sağlık sorunları olabilir.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Bu ay günlük işleriniz veya işe ait konular, oldukça hareketli. Adeta nefes alacak vaktiniz yok. İşlerinizi planlı yapmak ve ilişkileri dengede tutmak için yaptığınız yoğun çalışmalar sizi biraz yormuş. 11 Mart’dan sonra, uzun zamandır beklediğiniz işle ilgili yeni bir haber alabilir. Yaratıcı çalışma gerektiren yâda çocuğunuzla ilgili ortaklı bir proje içine girebilirsiniz. 23 Şubat–17 Mart Merkür retro da, müşteri ilişkilerine ve beraber çalıştığınız kişilerle iletişime dikkat etmek gerekebilir.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Yaratıcı çalışmalarla dikkat çekiyorsunuz. Sanatsal faaliyetler, çocuklarınızla ilgili yolculuklar, eğitim çalışmaları daha yapıcı ilerliyor. 11 Mart’dan sonra, aşk ilişkisi gündeminizde. Yurt dışı yâda akademik bağlantılı, kariyer amaçlı bir çalışma içine girebilirsiniz.  Sportif faaliyetler hızlanabilir. Sağlık konularında dikkatli olun zira çok çalışmak yorucu olabilir. 23 Şubat–17 Mart Merkür retro da, spekülatif konularda dağınıklık verebilir. Acele etmeyin, sakarlıklara dikkat!

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Evinize ait planlar hız kazanmış durumda. Ebeveynler, ailenize ait konular sizi biraz mücadeleye itmiş. Bazı konularda yapılan fedakârlıklar, dağınıklık yaratmış olabilir. 11 Mart’dan sonra, teknolojik yâda sanatsal bir çalışma içine girebilirsiniz. Evinizde gerçekleşen yeni ay size huzur getirebilir. Fiziksel aktiviteleriniz, canlanıyor. Spora, diyete başlayabilirsiniz. 23 Şubat–17 Mart Merkür retro da, akrabanızı görmek sizi sevindirebilir.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) –  Yakın çevre, kardeşler, iletişim içinde olduğunuz kişilerle oldukça ilişkiler hızlanmış. Yolculuklar, konuşmalar, görüşmeler sizi bazı konularda yaratıcı kılıyor. 11 Mart’dan sonra, akrabanızla ile ilgili yeni bir haber sizi sevindirebilir, sosyal katılımınız canlanabilir. 23 Şubat–17 Mart Merkür retro da, yolculuklar ve işle ilgili iletişim kopukluklarına dikkat etmek gerekebilir. Eve ait konuları ele alırken eşinizle ilişkinize dikkat edin.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –  Bu ay, parasal konular, anlaşmalar, ticari meseleler gündemde. Kariyere dönük yatırımlarınızda yapıcı durumlar size güç veriyor. 11 Mart’dan sonra, işinizle ilgili müşteri potansiyeli yâda para kazançları elde edebilirsiniz. Özellikle 13 Mart’dan sonra, araba kullanırken veya iletişim içinde olduğunuz konulara dikkat edin. 23 Şubat–17 Mart Merkür retro da, maddi, manevi değerlerinizle ilgili hiçbir konuda yeni şeyler yapmayın.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Projelerinize hız katmış, yolculukları, eğitim çalışmalarını, kişisel konularınızı hayata geçirmektesiniz. 11 Mart’dan sonra, yaratıcı konularınız veya yolculuklarınız için beklediğiniz destek sizi yepyeni bir başlangıç içine sokabilir. Hayata daha farklı bakacağınız bir döneme giriyorsunuz. Para kazançları ve harcamalar hızlanabilir.  23 Şubat–17 Mart Merkür retroyken, zihinsel dağınıklık söz konusu. Birçok işi aynı anda yapmayın!!




REKLAM VERMEK İSTEYENLER VE ABONE OLMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ İLETİŞİM BİLGİLERİNDEN PAROSA ULAŞABİLİRLER.

f

Abonelik için

Telefon numaralarımız
            0544 208 76 99      
            0544 208 79 67      

T:            0212 245 61 06      
F: 0212 249 42 23
info@paros.com.tr



NOT: Astroloji ile ilgili merak ettiğiniz konuları astrotalin@gmail.com a sorabilirsiniz, astrotalin.blogspot.com dan ve twitterdan takip edebilirsiniz. http://www.facebook.com/groups/AstroTalin  grubuna katılabilirsiniz. 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum