AY TUTULMASI AKREP BURCUNDA - 25 NİSAN 2013 BURÇLARA NE GETİRECEK?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 20:56:00



Moon eclipse.gif


AY TUTULMASI       

Dünya, Güneş ve Ay arasından geçerken Ay tutulumu olur. Zıt iki çekim gücü dünya üzerinde dalgalanmalara yol açar.  Deprem, yada sel, heyelan, bulaşıcı hastalık, fırtına gibi afetlerle de açıklık getirebilir. Ay, duygularımızı, annemizi veya annelik temalarını da anlatır. Ayrıca, üniversite, menkul kıymetler borsası, yolculukları da ifade eder. Ay tutulmasında deniz aşırı yolculuklar yapılmaması önerilir. Ameliyatların kanamalı ve zor olması mümkündür. Ay tutulması, Akrep, Boğa, Kova, Aslan burçlarını etkileyecektir. Genel olarak tutulumlar beklenmedik, sürpriz durumlar getirir. Değişiklik yaratması nedeniyle insanlar tarafından ruhsal dalgalanmalara sebep olabilir. İstemediğimiz, direndiğimiz, Cesaret edemediğimiz değişiklikleri de hayatımıza getirebilir. Bu tutulmanın etkisi yaklaşık 4 ay sürebilir. Gerçekleşen tarihlerden 1 hafta önce veya sonra da yaşanabilir. Dua etmek, meditasyon yapmak, positif düşünmek iyi gelebilir.

25 Nisan 2013 Akrep burcunda 22:57  de Ay tutulması gerçekleşecektir. İnsan hayatında ve genel anlamda  (politik) önemli değişikliklerin yaşanabileceği bir tutulum olabilir. Uzun zamandır yapamadığınız yapmaktan korktuğunuz veya cesaret edemediğiniz olayları harekete geçirecektir. Eski kalıpları kırmakta zorlanacağımız için sıkıntı arz etmektedir. Daha farklı bir bakış açısı geliştirmeli, geçmişe sıkı sıkıya bağlanmak yerine yeniliklere açık olmalıyız. Değişim ve YENİLENME zamanı!

 Tutulum esnasında Yay burcu yükselmektedir. Tutulmanın Akrep burcunda gerçekleşmesi hem politik hemde kişisel açıdan açıdan, ekonomik olayları, bankalar, devlete ait finansal konuları işaret ediyor olabilir.  Paraya olan ihtiyaçlar artıyor.Şimdiye kadar olan arayışlarımız bir neticeye bağlanıyor.  Devlet politikaları, gizlilik isteyen konular da alınacak sürpriz sonuçlar da yaşanabilir. Akrepteki ay tutulması, organize suçlar, geçmiş dönemlerde yaşanmış ve açıklığa kavuşmamış sır ölümleri de aydınlatabilir, gizli aşklar açığa çıkabilir. Bilimsel teoriler, tıp dünyasını ilgilendiren önemli buluşlar gerçekleşebilir. Spor, sanat dünyasını etkileyecek gelişmeler yaşanabilir. Kadınları  ilgilendiren önemli konular (doğum kontrol, terör olayları) vurgulanabilir. Ayrıca 5. evin konusu olan, sanat dünyası, tıp doktorları,  çocuklarla ilgili haberler, şov dünyası,  ünlüler, sanatçılarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Genelde Ekim aylarında alınan kararların neticelendirilebiliyor olmasıdır. Bu konularla ilintilidir. AKREP burcundaki tutulmalar doğumlar ve ölümlerin de habercisidir. Sancılı dönemler de yaşanabilir. Üreme organlarıyla ilgili ve sinirsel rahatsızlıklar meydana gelebilir. Belki de bu konularda kanser de dahil olmak üzere tedavi sistemleri de geliştirilmektedir. Yeni BULUŞLAR da gündeme gelebilir. Cenaze, morg, derin araştırılması gereken olayları, metafizik ve sipirituel konuları da ifade eder. Mal, mülk, miras konuları, banka, kredi, alacak-borç, resmi daireler, devlete ait konuları da işaret ediyor olabilir. 5 derecedeki  bu tutulma hava koşullarını da etkileyebilir.  Özellikle sert rüzgarlar, uçak kazaları, fırtına, hava muhalefetini tetikleyebilir.  
Bu tutulmadan en çok Akrep burcunun (ilk 10 günlük dilimi) doğanlar etkilenebilirler. Başak,Oğlak, Balık, Yengeçleri öne çıkaracak bir etkidedir.   Akrep, aldıkları mecburi sorumluluklarla başa çıkamazlarsa bu tutulma onların canını sıkabilir. Aldıkları sorumlulukları yerine getirmelidir. Yenilik yapmak gerekiyor.  Boğa-Aslan-Kova da dahil olmak üzere,  eski  alışkanlıklara sıkı sıkıya bağlanmak direnmek esnetememek kırılma noktası getirir. Düşüncelerimizi olumlu bir şekilde yönlendirelim, cesaretimizi güçlendirelim, sıkıntılı dönemlerin ve her bitişin bir başlangıcı olacağını düşünerek positif beklentiler içinde olalım. Eskileri atalım yenileri gelsin! 

Ay tutulmasının burçlara etkisi:

Koç ve yükselen Koçlar: 
 Koç burcunda gerçekleşen Yeni ay ve Venüs Boğa burcuna geçtikten sonra iş konuları, finansal durumunuz, maddi, manevi sahip olduğunuz değerlerle ilgili yükselişe geçtiniz. Kimi Koç'lar yeni işe başladı, kimileri müşteri ilişkilerini, potansiyellerini güçlendiriyor, bazıları çocuklarına dönük konuları düzenlemeye çalışıyorlar. Bu tutulma onların ev aile konusu, ebeveyn, anneniz, özel hayatları çocuklarıyla ilgili bazı düşünceleri sorgulatıyor olabilir. Psikolojik olarak bu durumu üstünüzde yük olarak algılayabilirsiniz. İçsel olarak düşündükleriniz ve yaşadıklarınız arasında mücadele de diyebiliriz.  Lüks tüketim ihtiyacı artarken, harcamalarda aşırılık getirebilir. Ortak paylaşımlar evinde gerçekleşecek olan tutulma,  finansal konular etkileyecektir. Ev, mülk, ortak paylaşımlar, sigorta, emlak, bankalar, krediler de gündeminizi oyalayabilir. Uzun süredir, evinize ait soru işareti olan konular gündeminize gelebilir. 

Boğa ve yükselen Boğalar: 
Bu günlerde yenilikler yapmaya hazırlanan Boğa'lar  güzelleşmeye, estetiğe önem veriyorlar. Yeni bir iş veya projeye başlamak onların hedefinde. Bu tutulma onlara ortaklıklar, evlilik veya ikili ilişkiler yakın arkadaşlıklar, babayla ilgili konular veya  hukuki problemeler verebilir. Bazı boğalar evlenme kararı alıyor olabilir. Bir karar aşamasındasınız.  Merkür henüz Boğaya geçmediğinden toplum tarafından benimsenmez düşüncesiyle cesaret edemiyor, açıklayamıyorlar. Yalnızlık yetersizlik duygularıyla başa çıkmaya çalışıyorlar. Kendisini ispat etme, önemli olduğunu kanıtlama, diğer taraftan insanlarla ilişki kurma arasında büyük bir mücadele vermekte. Kendisini ortaya koymak veya konuşmak zor gelebilir. Kimileri ise bir yayın, kitap çıkarma yaratıcı bir konuyu neticelendiriyor .  Bir bitiş ve başlangıç dönemi yaşayan Boğalar, değişen koşullara ayak uydurmalı ilişkilerdeki değişikliklere ayak uydurmalıdır. Olaylara sıkı sıkıya bağlanarak kendilerini daha fazla zorlamamalıdır. Esnemek gerek. Bu tutulma da sağlığınıza dikkat!  

İkizler ve yükseleni İkizler:
Bu günlerde yoğun çalışmalar içindesiniz, kendinizi kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz. Başkalarına ait temalar, hizmet konuları, kollektif çalışmalar gündemde. Çok yorgun ve depresiv hissediyorsunuz kendinizi. Sağlıkla ilgili konular da yoğun günler. Ekimdeki bir takım sağlık çalışmalarının, tedavilerin son aşamasındasınız.  Kadın hastalıkları, üreme organları, mide ve kanla ilgili problemler yaşanmış olabilir. Yalnızlık hissi, terk edilmiş gibi hissetmek yada aşk yada  çocuklarınızla ilgili belirsizlikler canınızı sıkmasın. Her şey olacağına varır. İyi düşünelim iyi olsun. Risk almak, gereksiz enerji harcamak, mücadele etmek yanlış olacaktır. Ancak iç kızgınlığınız ve siniriniz tavan yapacak bu yüzden tansiyon yaratacak gerginlikten uzak durun sağlığınızı bozar. Yoga, meditasyon, dua, müzik dinlemek iyi gelecektir. Kimi İkizler'de evlilik aşamasında olabilir, belirsizlik getiren maddi  konudaki gelişmelerde biraz zorlanabilirler. 

Yengeç ve yükseleni Yengeçler:

Sosyal katılımlar, arkadaşlıklar, dostluklar, sevdiğiniz kişilerle bir arada olmak mutluluk verici. İş ortamında toplantılar yapmak, gurubu bir arada tutmak önemli. Parasal kazançlar da sağlanabilir. Fakat riskli konulara pek girmemek daha doğru olur. Risk ve spekülativ getiren konularda sıkıntılı olabilir. Çocuklarının sorumlulukları, eşinizle ilişkileriniz, karmaşalar sizi etkiliyor olmalı. Bu konulardaki ifadesizlik kendini anlatamama duygusu kişilik problemi de yaşatıyor. Ekim'de alınan sorumluluklar, yaratıcı konular veya çocuklarınızın sportif faaliyetleri yada dershane  çalışmalarıyla alınacak sonuçların netleşeceği günler. Bazı Yengeç'ler ise artık şansları açılmaya başlıyor. İş ortamında daha fazla sorumluluk alabilirler. Gurup liderliği yada nişan, evlilik gibi konuları daha netlik kazanabilir. Çocuk sahibi olmak veya onların bakımı gibi konular gelişir. Bu tutulma sizin kariyer olanaklarınızı, ileriye dönük ideallerinizi, yaratıcılığınızı, çocuklarınızın hayatını yenileyerek sizi olumlu etkileyecek ve öne çıkaracaktır.  

Aslan ve yükseleni Aslan'lar: 
Kariyer, mesleki konular gündeminizde, patronla ve beraber çalıştığınız kişilerle ilişkilerde mücadele söz konusu. Çekişmeler, karşıtlıklar ne olacağını bilemediğiniz bir yola sokuyor. Ev konuları, aile, anneniz veya annelik temaları önemli konumda. Özel hayatınız karışmış, gizli kapaklı konular, köklerden gelen, karmaşık meseleler, canınızı sıkmış olsa gerek. İş ve ortaklık konularında canınızı sıkan olaylar, sizi depresiv yapmasın. Bir şeyler ters gidiyorsa demek ki değişime uğraması gerekiyor. Bu tutulmalar geleceğiniz le ilgili önemli kararlara hazırlıyor olabilir. Anneniz babanızla ilgili konular netleşiyor. Belki de bir ev taşınma, yada ev alma, kiralama, yada dükkan değiştirmek gibi radikal kararlar veriliyor olabilir. Kimileri ise evlilik kararı alıyor da olabilirler. Bunun için yatırım konuları ön plana çıkmış olabilir. Yeniden yaratma dönemi başladı, hedeflerinizi belirlediniz, korkmayın!.

Başak ve yükseleni Başak'lar: 
Bir süredir, yurt dışı konuları, yabancılar, dış ilişkiler, tanıtım, medya, iletişim, ticaret, eğitim konuları gündeminizde . Yenilikler yapacağınız günlerdesiniz  İç dünyanızda önemli değişimler yaşamaktasınız.  Yurt dışından yada şehir dışı misafirleriniz olabilir. Yada yolculuklar yapabilir siz oralara gidebilirsiniz. Dışarıya açılmak yeni arkadaşlıklar kurmak farklı bir çevreye katılmak size iyi gelecektir. Ekim gibi başladığınız, internet, yolculuklar, eğitim konuları, yakın çevreyle olan ilişkiler de netlik kazanmayan durumlarınızı artık bir sonuca bağlanacaktır.  Çocuklarınız yada sizin, sanat veya yaratıcı faaliyetler de sorumluluklarınız da artabilir. Ortaklık ilişkiler veya yeni alacağınız projeler kariyerinizi etkileyebilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir çok projeden bazıları netleşiyor. Sizi sıkıntıya boğan, endişeli kılan durumlardan artık uzaklaşma zamanı gelmiştir. Bundan sonraki dönemde yeni olanakları daha iyi kullanabilme fırsatlarınız gelişiyor. Bu tutulma sizi öne çıkaracak koşullar getirerek, düşüncelerinizi ve fikirlerinizi yenilemek açısından olumlu olacaktır. 

Terazi ve yükseleni Terazi'ler:
Uzun süredir sizi derinden etkileyen konularda kendinizle savaş vermektesiniz. Kararlarınızı ölçtünüz biçtiniz.  Daha önce verilen kararlar değişime uğramış olabilir. Yalnız değilsiniz başkalarına bağlısınız. Tek başına hareket edememek sizi sıkıştırdı.   Aşk konuları, evliliğiniz, ortaklığınız  konusunda yapacağınız değişiklikler, sizi bir çıkmazın içinden çıkarabilir. Yeniden doğum gibi hissedilen bu önemli psikolojik hissedişler, kendinizi değiştirmenize vesile olacaktır. Bir takım ölümler ve doğumlar yaşanabilir. Ortak paralar, eşinizin kazançları, iç güdüsel bir yıkma ve yaratma isteği söz konusudur. Ev alım satım, mülk, krediler, devlete ait konular,  eşinizin borçları yada zamanında yanlış harcamaları  veya davranışları  yıkıma neden olabilir. Paranın veya malın nasıl kullanılacağı konusunda sorunlar yaşanabilir. Cinsel hayatınızda kargaşalar olması muhtemeldir. Sağlık, ameliyatlar, gündeme gelebilir.  Bir çok konuya açıklık getirdikten sonra, yepyeni bir siz olarak daha kararlı adımlarla ilerleyebileceksiniz. Yeter ki, bu dönemde  sakin ve ölçülü davranın.   

Akrep ve yükseleni Akrep'ler:
Burcunuzda gerçekleşecek bu tutulma, ilişkileri etkileyebilir. Yeni bir proje aşamasında olabilirsiniz. Ortaklaşa konular,  babaya ait konular, avukatlık durumları, anlaşmalar işe ait sorumluluklar ön planda. Ekim aylarında girişimlere başladınız ve henüz bir sonuç alamadıysanız bu tarihler bazı konuları netleştirebilir. Hayatınıza daha fazla teknoloji, yolculuklar girebilir. İşler yolunda gidiyor derken, terslikler, bahaneler düşüş veya yükselişler fazlalaşabilir. Fazla mesai yapmak gerekebilir. Karışıklık, çözümü güç ikilemler çıkabilir. Gerginlik ve ön yargılı davranışlara sebep olabilir. Karşı tarafa bağlı olduğunuz durumlar var.  Konular onların istediği gibi gelişecektir. İlişkilerde sürtüşmelere dikkat etmek gerekir.  Maddi konularda önemli değişiklikler, sahip olduklarınızla ilgili huzursuzlukları kafanıza takmayın, sakin olun ilerleyen günlerde her şeyin çözümü gelişir. Yeter ki siz cesaret edin ve olaylara sıkı sıkıya sarılmak yerine yeniliklere açık olun. Bu sıkıntılı enerjiyi üstünüzden atmak gerekecektir. Toprakta çıplak ayakla dolaşmak, duş almak yoga, masaj, dua, meditasyon iyi gelecektir.

Yay ve yükseleni Yay'lar:
İşleriniz yoğunlaştı. Sıkı bir çalışma içine girdiniz. müşteriler, beraber çalıştığınız ortam kişiler dış ilişkiler, uluslararası ,medyatik konular, sanat çalışmaları, eğitim konuları yoğunlukta. Çok dağıldınız, kafanızı toparlamanız gerekiyor. Netleşin!  Nakit sıkıntısı çekmektesiniz. Projelerinizde kendinizi özgür çalışmalar içinde bulabilirsiniz.  Bu tutulma, içsel olarak sıkışmış gibi hissettirebilir. Aman kendinizi kasmayın, evinizde yada bulunduğunuz yerde çok kapatmayın kendinizi, keyiflere ayıracak vaktiniz yok ama ne yapın yapın yürüyün, doğayla baş başa olun. Sağlık sorunlarıyla da uğraşıyor olabilirsiniz. Annenize ait konular da, yada annelik hislerinizle ilgili zorlamayın kendinizi. Evde yaptığınız çalışmalar varsa, kitap yazma, yaratıcı konular, astroloji, psikolojiyle ilgili projeleriniz gerçekleştirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız da çoğalabilir. Teknoloji veya yazı çalışmalarında para kazançlarınız artabilir. Daha bakımlı olmak, diyet yapmak, spor ve beslenmenize dikkat etmek gerekebilir. 

Oğlak ve yükseleni Oğlak'lar:
Keyifli dönemlerdesiniz. Bir süredir başlayan aşk ilişkileri olsa gerek. Geçmişte yaşanmış maceralı durumlar ciddi boyutlar kazanmış olabilir. Önemli kararların verildiği ilişkiler sizi iyi etkileyebilir. Eğer hamile kalmak veya işlemde bulunmak yada çocuk sahibi olmak istiyor iseniz bu dönemlerde arzularınıza ulaşabilirsiniz. Tedavi durumları varsa şanslısınız olumlu sonuç verebilir. Evlilik kararları alınmış olabilir. Toplumun önünde resmileştirmek için hazırlıklar yapılıyor bile olabilir. Hayalleriniz gerçekleşiyor. Eğer sanat çalışmaları varsa, sergiler, galeriler katılmak önemli olabilir. Çocuklarınızın artistik yeteneklerini sergileyen çalışmalar yapılabilir. Onların başarıları, guruplar, üniversite, devlet sektörü  içinde çalışmaları netice verebilir. Bazı gurup veya çalışma konuları da sizin üzerinde sıkıntı yaratıyor olmalı bu gibi sizi strese sokan kişiler ve guruplar yavaş yavaş hayatınızdan çıkabilir.  Uzun süredir beklediğiniz kariyer amaçlı kurs yada hobilere başlayabilirsiniz. Bu tutulma sizi öne çıkaracak ve hayatın zevk alan yönlerini, keyiflerine vakit ayırarak kendinizi geliştirebileceksiniz. 

Kova ve yükseleni Kova'lar: 
Evinizle ilgili konular gündeminizde. Ev, evlilik, özel hayatınız ebeveyn ilişkileri yoğunlukta.   Uzaklardan bir akrabanız gelebilir. Yada evde  aile içinde bazı kararlar alınıyor olabilir.  İş ve ailevi kararlar sizi biraz zorlamakta. Hayırlı bir iş için, aile büyükleri, anne-baba kardeşler hep beraber bir diyalog içinde olabilirsiniz.  Ev düzeni, dekorasyon, alım satım, tadilat konuları gündeme gelebilir.  Bu konulardaki mücadele sizi biraz huzursuz edebilir. Sevgilinizi ailenizle tanıştırabilirsiniz,  yakınlaşabilirsiniz. Uzun süredir evlilikle ilgili beklediğiniz karar için ilk adımı atabilirsiniz. Çocuklarınız yada kardeşlerinize ait eğitim, iş konuları da hızlanmış. Çok hareketlisiniz. Kariyerle ilgili konular netleşebilir. Ekim ayında başladığınız iş konusunda netice alabilirsiniz. Aile şirketleri varsa anlaşmazlıklar doğabilir. Yaratıcı çalışmalarınızdan istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Sosyal alanda çok canlı ve positiv ilerlemektesiniz. Kardeşinizle veya yakın akrabanızdan bir erkekle diyaloglarınız artıyor.

Balık ve yükseleni Balık'lar:
Yakın çevrenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.  Çevre değişikiği, kardeşler, kuzenler, yakın akrabalar ve ailevi konuda yapılması gerekenler, itim konuları gündeminizde. Yazı çalışmaları, halkla ilişkiler, sanat etkinlikler, sanatçı kimlikli arkadaşlar, sosyal ilişkiler güçleniyor. Çevre düzeni çalışmaları, çekimler, kitap çalışmaları çok etkin. Gidişler, gelişler trafikte yoğun. Bu tutulma sizin Ekimdeki bir akademik çalışmanızdan sonuç almanızı sağlayacak. Sınavlarınızın sonucu sizi öne çıkarabilir. Çevre gezisi düzenleyebilir ve çok keyifli ortamlarda bulunabilirsiniz. Yurt dışı konuları yolculuklarla ilgili kararlar bu tarihlerde sonuçlanabilir. Uzak yolculuklara gitme kararı alınabilir.  Daha özgün  çalışma stiliniz patronlar tarafından fark ediliyor. Beğeni topluyorsunuz. Devlet yada kurumsal sektörler, üniversiteler de olabilir yapılan çalışmalarla ön plana çıkabilirsiniz. Parasal konularda yeni anlaşmalar var. Yeni projeler, müşteri ilişkileri hızlı ilerliyor.  Eğer dergi ve gazete çalışmaları yapılıyorsa iç ve dış ilişkilerin ön plana çıkacağı dönemler olabilir. Bu tutulma sizi öne çıkaracak, yenilikler hayatınıza renk getirecek sizi canlandıracaktır. . 

















  • Share:

You Might Also Like

4 yorum

  1. Sizi keyifle takip ediyorum:)bir sonraki tutulma yazısını sabırsızlıkla bekliyorum..11.77 dogumlu okurunuz.. sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. SİZİN finansal zorlukların aşılması için meşru bir kredi ihtiyacım var mı ? ................ VAR İSE BİZE ULAŞIN BUGÜN VIA

    E-POSTA : macthompson200@gmail.com
    WEB SİTESİ : http://macthompsonloanlendersinc2013.webs.com

    DOLU VE İADE EDİLECEK KREDİ BAŞVURU FORMU

    İlk İsimler : ......................
    Orta İsimler : .....................
    Soyadı : ..........................
    Anne kızlık soyadı : ............................
    Kin Sonraki : ...............................

    İletişim Adres : ..................
    Ülke: ......................
    Eyalet: ....................
    Şehir : .....................
    Zip / Kodu: ......................
    Telefon: ......................
    Faks : ........................
    sosyal güvenlik numarası ( SSN ) : ....................
    Bankanızın Adı : .........................

    Doğum Tarihi : ...............
    Cinsiyet : ......................
    Medeni Durumu : ..........
    Çocuk sayısı : .............................

    Meslek : ...................
    iş yerinde postion : ..........................
    Aylık / Yıllık geliri : .............................

    Kredi miktarı ....................
    Kredi Dönem / Süre : ................
    Kredi için Amaç : .........................

    I ( Bay / Bayan / Bayan ) .......................................... .....
    İşbu Yukarıda belirtilenbilgilerin doğru olduğunu beyan ederim .

    Tarih : .........................

    NOT: Sürücü belgesi , Ulusal kimlik kartı, çalışma izni veya oturma izni ya da bir kopyasını ekleyiniz .



    E-POSTA : macthompson200@gmail.com
    WEB SİTESİ : http://macthompsonloanlendersinc2013.webs.com

    YanıtlaSil
  3. Bay Dürüstlük Igein Izevbekhai, Aiicco sigorta Ltd temsilcisi degilim, biz güven ve onur ile bireysel farkliliklara kredi vermek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu sirket e-posta bize ulasin: Simdi
    (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th) sizin kredi doküman transferi ok ile devam etmek. Eger kendilerini kurmak için kredi gerekiyorsa, bir sirket veya okul Aiicco sigorta plc son derece açiktir.
    Kisisel is kredisi
    Insaat kredi.
    Proje kredisi.
    Çocuklar ve büyükler için egitim kredisi.
    araç kredisi
    Biz kredi basvurunuzu bekliyor.

    YanıtlaSil