YENİ AY TERAZİ BURCUNDA!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 01:05:00


Image result for karanlıkta bir ışık
13 Ekim 2015 saat 3:07 civarı 19 derece Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecektir. Bu günlerden itibaren birkaç gün içinde özellikle,  16 dan itibaren hayatımıza, ortaklıklar, ilişkiler, mahkemeler, işbirlikleri, barış, uyum ve sanatsal konular girebilir.  Kimseyle sürtüşmemeye daha barışçıl yollarla girişimler yapmaya denge yaratmaya, diplomasi geliştirmeye çalışabiliriz.  İletişimi, halkla ilişkileri, sosyal organizasyonları genişletebiliriz. Barışçıl ve yapıcı olmaya çalışabiliriz. Yeni ay, özgür, devrimci Uranüs’le karşıt (mücadeleci) açı yapacak. Tüm bunları gerçekleştirmeye çalışırken, karşımızda bizi provoke eden, her türlü anlaşmaya yanaşmayan, mesafeli, inatçı kimlikli kişilerle karşılaşmaya devam edebiliriz.  Duygular da bu günlerde önem kazanır. Havalara uçacak bir oluşla karşılaşırken birde bakarsınız aniden konuşmalar tartışmaya dönüşmüş. Bir üzüntülü diğer yandan sevindirici bir haber de alabilirsiniz. Durum lehinize ve aleyhinize gelişebilir. Güneş/Uranüs karşıtlığında sürpriz gelişen koşulları, enerji çıkışlarını, ani patlamaları anlatırken, sizi aydınlatan özgürleştiren, uyandıran harekete geçiren konuları da beraberinde anlatır.  Merkür/Satürn’ün uyumlu açıları ise, bilinçli kararlar almak, iletişim kurmak için olumlu bir etkidir. Saygın insanlar, diplomatik kişilerle diyaloglar geliştirilebilir. Eski arkadaşlarınızla birlikte olmaya, çalışmalar yapmaya başlayabilirsiniz, ilişkiniz kopmuş aileden kişilerle de yeniden bir araya gelebilirsiniz. İlimsel araştırmalar yapmaya matematik, mühendislik gibi bilimsel konulara rahatlık getirebilir. Mesleki amaçlı görüşmeler de yapılabilir. Ayrıca, girişimci Marsın ve Adaletçi Jüpiter’in güçlü Plüton la olumlu açıları ise, amaçlara ulaşma ve başarılı olma yönünde uyarıcı ve destekleyici güç oynar. Bugünlerde atacağınız kararlı bir adım belki de hayatınızda çok önemli olacaktır. Uzun vadeli işleri planlamak için uygun dönemlerdir. Çok çalışsanız kafa yorsanız da güç ve karmaşık işlerin üstesinden gelebilirsiniz. Ancak bir süre daha Venüs/Neptün (karşıt) karmaşa yaratabilir 21 ine kadar fazla iyimserlik, karışıklık, dağılma verebilir bunu da göz artı etmeden ilerlemelisiniz.  Bunun dışında, sosyal, dini kültürel ve eğitimsel reformlar yapmak için elverişli günler geliyor, bu yüzden, fayda getiren çalışmalar hayatınıza girebilir.
Sağlık açısından ise, bugünlerde ağır diyetlerden uzak durmalısınız. Böbreklerinize, şeker tansiyon dengesizliğine ve artan bel ağrılarınıza karşı çözüm bulmayı başarabilirsiniz. Soğuk algınlığına ve bulaşıcı hastalıklara karşı direncinizi arttırabilirsiniz.
 
Burçlara etkileri:
 
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Bugünlerde karşı tarafa bağlı olduğunuz durumlar gelişmekte. Son altı aydan sonra şartlar değişebilir. Bu dönemler, tek başına değil de birileri ile bir şeyler yapmak onlardan destek, fikir almak verimli olabilir. Sorunları, anlaşmazlıkları çözmek için bilirkişilere, avukatlara, danışmanlara, babanıza başvurabilirsiniz. Onların söylediklerine de kulak vermelisiniz. Ortak çalışmalar, evliliğe ya da boşanmalara ait konular gündeminizi oyalarken, bazı şeyleri başkasının gözünden görebilir, kulağından duyabilirsiniz. O ana kadar dikkate almadığınız ve ortaya koymadığınız kendinizle ilgili kamufle etmeye çalıştığınız durumlar ortaya çıkabilir. Aslında bazı şeylerle yüzleşmeniz ve temizlemeniz için de iyi bir fırsat.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) –  İşleriniz başlıyor. Hobisel faaliyetler, yaratıcı çalışmalara odaklısınız. Hayatınıza bir düzen koymak, sağlık şartlarınızı düzenlemek bedenin ihtiyaçlarına cevap vermek durumundasınız. Temizlik yapmak, evinizi, işyerinizi bir düzene koymak isteyebilirsiniz. Yaşamak için gerekli şeylerin yapılması, çalışma tekniklerin geliştirilmesi, görev ve sorumluluklarınızı bilmeniz için önemli dönemlerdir. Ayrıca Cesaretiniz yerinde ancak sakin olmayı da başarabilmelisiniz.  Şeker dengenizi koruyun, bel ve adale ağrılarına soğuk algınlığa karşı bünyenizi güçlendirin. Aynı ortamı paylaştığınız kişilerle iyi diyaloglar elde edebilirseniz başarılarınız artabilir. İş hayatınızda günlük işlerinizde daha organize ve planlı çalışmalısınız. Ayrıca evcil hayvanlarınız varsa sağlıkla ilgili daha iyi koşullar var sanırım.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Çocuklarınızla ilgili olumlu bir süreç içindesiniz. Onların işleriyle ilgilenmek, eğitimsel çalışmalarına destek olmak isteyebilirsiniz. Kısa geziler yapılabilir. Kişisel keyiflere, sanata, etkinliklere, spora daha çok vakit ayırabilirsiniz. Eşinizle birlikte uyum içinde bazı ihtiyaçlarınıza harcamalarınıza ayarlamalar yapabilirsiniz. Bir ayağınız evinizde olsa bile ki evde yapılacak işleriniz henüz bitmedi, yine de gezmek ve nefes almak için vaktiniz var. Evdeki işleri bitirmek içinde hızlanacaksınız. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz. İş ve kariyerle, anneyle ilgili yaşadığınız karmaşa ve dağınıklık sizi huzursuz ediyor bu durum eve, ilişkilere yansıyor, kendinizi toparlayın.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Bu dönem kurslar, medya bağlantılı çalışmalar, hobisel faaliyetler, eğitimsel temalar devam etse de evde oturmanız için birçok nedeniniz var. Yeni Ay özel hayatınız olan 4. Evde gerçekleşmekte. Evinizde yeni çalışmalara başlayabilir, bir düzen kurmaya çalışabilirsiniz, bunun için kardeşinizden ya da çok yakın akrabanızdan destek alacaksınız. Birçok konuyu konuşmak anne babayla geçmişe dönük projeleri harekete geçirmek, onların onayını almak gerekebilir. Alım satımlarla da ilgili bir konu gündeme gelebilir. Çevreyle iyi iletişim ve iyi ilişkiler sayesinde tüm kapılar açılabilir. Ayrıca reklam, gazete, dergi, internet çalışmaları, ticaretle ilgiliyseniz tam zamanı. Uzaklarda yaşayan çocuklarınız varsa bu günlerde ziyaretine gidebilirsiniz a da onlar sizi görmeye gelebilir.

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) – Halkla ilişkiler, sosyal organizasyonlar, eğitim hayatınız başlıyor. Kardeşlerle, akrabalarla ilişkiler yoğunlaşıyor. Basın, medya, sosyal ağlar üzerinden yayın yapabilir, sesinizi daha çok duyurabilir, arkadaşlarınızla, dostlarınızla görüşebilirsiniz. Para kazançlarına odaklısınız. Yaratıcılık gerektiren işlerden gelir elde edilebilir. Zihinsel ve iletişimsel becerilerinizi göstermek konusunda son derece avantajlı olabilirsiniz. Eğitim almak, eğitim vermek, kısa geziler yapmak, ifade becerileriyle bir şeyler anlatmak sunmak için bu uygun zamanları iyi kullanmalısınız. Bu günlerde ufak tefek kazalara açık olabilirsiniz bu yüzden dikkatli olmalısınız. Ayrıca sürprizli bir dönem, sevinçlerde hüzünlerde şaşırtıcı durumlar da aynı anda yaşanabilir. Gayretleriniz boşa çıkmayacak, üretim zamanı.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)  - Para kazançlarınızla ilgili 13-16 dan itibaren yeni bir döneme giriyorsunuz. Bir denge kurmak, gelir gider dengesini ayarlamak isteyebilirsiniz. Hayatınızda önemli kişiler, patron, baba ya da bilirkişi sayesinde destek elde edebilirsiniz. Yeni işe başlayabilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda para kazançlarınız artabilir. Ancak eve giden harcamalar henüz çok fazla bu yüzden gelen gidecektir. Evinizle çocuklarınızla ilgili konularda fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Alım satımlar, ticari konular, geçmişten gelen bir takım iş teklifleri müşteri ilişkileri yeniden önünüze gelebilir. Ayrıca eşinizle ya da ortağınızla ilgili dağınıklık yaşamaktasınız. Onların hayatındaki karmaşa oldukça etkili. Aşmak için fırsatınız var.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay! Kişisel projeleriniz, önceden planladığınız konular 13-16 dan itibaren hayata geçmeye başlıyor. Kendinize güven geliyor cesaretiniz artıyor ve insanlar üzerinde etkili olmayı başarabilirsiniz. Parlıyor ve canlanıyorsunuz. Benlik duygunuz artıyor. Fikir ve düşüncelerinizi de ifade edebileceksiniz. Eğitimsel çalışmalara başlayabilirsiniz. Ancak geçmişten gelen bazı finansal problemler hukuki süreçler ya da bitmemiş işleriniz var. Bazı şeylerin yükünü taşımaktasınız. Bir yandan enerjinizi güçlendirin, spiritiuel, dua, meditasyon, yoga gibi çalışmalar faydalı olabilir. Kontrol etmenizi zorlaştıran konular bu günlerde daha çok var olabilir, hoşgörülü olmaya çalışın, kendinizi başarısız ve geri planda kalmış gibi hissedebilirsiniz, İşle ve sağlıkla ilgili dağınıklık yaşamaktasınız. Vehmi düşüncelere yer vermemeye çalışın, kendi kendinizi yemeyin, akışta kalın, olaylar bir düzene girecek.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Sizi zor durumda bırakmış, kontrol edilemeyen sorunlara karşı yeni bir bakış açısı gelişmekte. Kendinizle baş başa kalıp iç dünyanızı incelemek, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yüzleşmekten korktuğunuz bir şey ki bilinçaltında oturmaya devam ediyor olmalı, bunları görmek ve temizlemek gerekli aksi takdirde rahatsız etmeye devam edecektir. Egonuzu sergileyemediğiniz ikinci planda kaldığınız başkalarının gerisinde olduğunuz bu günleri hazırlık dönemi olarak değerlendirmelisiniz. Çocuklarınızla ilgili bazı dağınıklıklar yaşamaktasınız. Yeni bir girişimde bulunmadan önce kariyerle ilgili konularda ayrıntıları planlayın, acele etmeyin. Bu dönem endişe ve korkular büyüse de yeni yollar açılacaktır. Ayrıca grup iletişimi, iş yoğunluğu para kazançlarına da odaklısınız.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  Grup iletişiminiz başladı. Arkadaş, dostlarla görüşebilir, toplantılar, partiler yapabilir, sosyal organizasyonlara katılabilirsiniz. Dernek, cemiyet, vakıf çalışmalarına yoğunlaşabilirsiniz. İş bağlantılı birçok görüşmeler organizasyonlar, işbirlikleri gündeme gelebilir. Ayrıca para kazançlarına odaklısınız. Çocuklarınızın hayatında sürpriz bir şekilde gelişen yenilikleri sakin karşılamalı, sorumlulukları yapıcı bir şekilde organize etmeye çalışmalısınız. Ev ve özel hayatınızla ebeveyn ilişkileriyle ilgili dağınıklık yaşamaktasınız, ancak toparlanacaksınız. Finansal olarak da güçleniyorsunuz. Evinizle ilgili bazı karmaşık işleri çözebilecek, düzen kurmak için önemli kararlar alabileceksiniz.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Kariyer bağlantılı çalışmalar başlıyor. Terfi durumunuz gerçekleşebilir. Yeni bir iş görüşmesinden beklediğiniz haber gelebilir. Anneden babadan, patrondan destek alabilir, dikkatini çekebilirsiniz. Başkalarının ilgisini çekebilir ve ilerleyebilirsiniz. Geçmiş aylardaki performansın geri dönüşünü alabilirsiniz. Babanız ile etkileşim artabilir. Sakladığınız bazı şeyleri öğrenmek onlarda şok etkisi de yaratabilir. Bu karmaşaya alacağınız tepkiye de hazırlıklı olmalısınız. Yakın çevrenizle kardeşinizle de ilgili konularda dağınıklık yaşamaktasınız. Ayrıca farklı kültürler, akademik çalışmalara da yoğunlaşmışsınız. Sergi, sempozyum panellere de katılabilir, uzakta yaşayan yada bir süredir görmediğimiz arkadaş dostlarla birlikte olabilirsiniz. Yolculuklar gidiş gelişler artıyor.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Farklı çalışmalara odaklanıyorsunuz. Uzaklarla bağlantılarınızı güçlendireceksiniz. Sempozyumlara katılabilir, yolculuk yapabilirsiniz.  Finansal konularda dağılmışsınız bu günlerde. Çok fazla harcama var sanırım. Ortak paylaşımlar alış verişler, kazanç ve kayıplar söz konusu. Eşinize ortağınıza ait harcamalar da artmış olabilir. Onların varsa tedavileri gündeme gelebilir. Bu günlerde rüyalar, sezgiler artmış. İç dünyanızda yaşadığınız problemler var. Biraz relaks olmaya çalışmalısınız. Ruhsal olarak da kendinizi güçlendirmelisiniz. Hukuki konularda uzlaşmaya açık bir dönem yaklaşıyor ancak şimdi değil biraz daha beklemelisiniz. Bu arada bilimsel çalışmalarınız varsa derinleşebilirsiniz, çok önemli projelerinizi, keşifleri, araştırmaları derinleştirebilirsiniz.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  Eşinizle ilgili konular ortağınızı da ilgilendiren alacak verecekle ilgili yenilikler gündemde. Sigorta, resmi daireler, emeklilik, beklediğiniz evraklar ya da beklediğiniz devlet bağlantılı bir işiniz aydınlanabilir. Kira ödemek, kontrat yapmak, kredi kartı ödeme gibi konularda yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz.  Karşınızdaki kişilerin sorunları sizi karmaşaya sokmuş olmalı, bu konularda fazla iyimserlik göstermek, fedakârlık yapmak dağılmanıza sebebiyet verebilir. Karşınızdaki kişilerin istekleri doğrultusunda hareket edeceksiniz. Yine de zor ve karmaşık işlerin üstesinden gelebileceksiniz. Pasaport, evraklar gibi işlemleriniz varsa gerçekleştirebilirsiniz. Bu günlerde doğumlar, ölümler sizi de ruhsal olarak oldukça etkiliyor.
 

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere
 
 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum