Yeni Ay Koç burcunda!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 10:02:00

 

 

KOÇ burcunda YENİ Ay!

7 Nisan 2016 Perşembe günü saat 14:25 civarı Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor! Yeni Ay enerji yüklü, özgürlükçü sürprizleri seven yenileyen Uranüs’le kavuşumda olacak. Daha fazla özgürleşmek isteyebilir, olaylara bakış açımızı değiştirebiliriz. Ani Uranüs’le etkileşimi, güçlü bir kişilik, bağımsızlık, düşüncelerde orijinallik veriyor. Farklı kültürlerden kalıcı ilişkiler, seyahatler, beklenmedik biçimde ani oluşan olaylar, ileri teknoloji ile çalışma arzusu gibi hevesler oluşturur. Bilimsel teknik gelişmeler, astroloji parapsikoloji gibi alanlar içinde olumlu bir dönemdir.  Yeni Ay Koç burcunda bir çocuk gibi heves verir, heyecanlı yerinizde duramayabilir hemen her konuya atlayıp yapmak isteyebilirsiniz. Hayatımızda gerçekleşen ani olaylara zorluklara, problemlere hızlı yeni yollar yaklaşımlar değişik bakış açıları üretilebilir. Venüs’ün de Koç burcuna girmesi, dışa dönüklük sıcak ve samimi ilişkilere açık fikirliliğe yol açacaktır. 8 Nisan’da Güneş’in çok güçlü olduğu (19 derece) Ay ise çok güçlü olduğu Boğa ( 3 derece) burcunda olacak. Belki de uzun zamandır yapamadığınız işleri anlaşmaları, arkadaşlıkları, görüşmeleri, toplantıları bugünlerden itibaren çarçabuk gerçekleştirebilirsiniz. Alım satım işleriniz, konut, ev bağlantılarınız, evrak, imza işleriniz 17 Nisan’a kadar birde baktınız bitirebildiniz. Mucizevî bir şekilde hızla değişen şartlara çabuk ayak uydurmak fırsatları kaçırmamak gereklidir. Teknik ve zihinsel çalışmalarınızı da bu dönemler yapabilirsiniz.  Yeni Ay’ın, İkizler burcunda bulunan, sorunsuz başarı vaat eden Betelgeuse (paralel) adlı sabit yıldızla, etkileşimi olacak. Bu yıldız, gökyüzünün devasa ve muhteşem yıldızlarından olduğu için en kutsal ve en çok şans getiren olarak tanımlanır. Haritalarda başarı vaat eder. Saygı ve itibar verebilir. İnatçı ve direnmediğimiz takdirde şartlar lehimize dönebilir. 17 Nisan’dan itibaren ise girişimci Mars retroya girecek o dönemlere kadar hızla gelen şansları iyi değerlendirmeliyiz. Aydınlık yarınlara doğru….

Burçlara kısaca etkileri:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – 7 Nisan’da burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayatınızda yeni başlangıçlar, heyecan veren ve sizi değiştiren koşullara çabuk ayak uydurabilirsiniz. Babanızla ilgili konular, finansal meselelere yakın çevreyi de ilgilendiren alışverişlere açık olabilirsiniz. Kimiler ise yeni iş anlaşmaları, ticari konular, yurt dışı bağlantılı çalışmalar konusunda hızlanabilirler. Alışverişleri de anlatan Merkür uzunca bir süre kaynaklarınızı iyi değerlendirebilme, parayı idare etme, para kazanma gibi pratik çözümler verebilir. Mantıklı, akıllı ve planlı hareket etmek gerekebilir, gerek ticari gerekse iletişim becerileri (bilgisayar, teknoloji)  ile ilgili konularda anlaşmalar para kazançları temin edilebilir. Güneşin verdiği enerjiyle kendinizi gelecek için yenilemek, yeniden şarj etmek, insanlar üzerinde etkili olmak başkalarının dikkatini çekmek için iyi bir fırsattır. Benlik duygusunun artması ben sen çatışmasına dönmemeli. Dünyaya bakış açınızı değiştirerek gelecek yaşamınıza yeni bir şekil kazandırmalısınız. “İlla”lardan vazgeçmeye çalışmalı, denemekten korkmamalı ve esnek olmalısınız.

 
BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) –  7 Nisan’da ki Yeni Ayla birlikte, bazı farkındalıklar kazanmaya başlayabilirsiniz. Belki de uzun bir süredir anlamakta zorluk çektiğiniz ya da anlamamak için ısrar ettiğiniz konulara yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. En azından içinizi kemiren şeylerin tedirginliğinden kurtulmak iç dünyanızdaki patlamalarla yüzleşmek gerekecektir. Diğer taraftan ise, gizli kalmış ve kontrol dışı gelişip bilinçaltınıza sıkışmış kalmış şeyleri de sarsarak ortaya çıkarabilir. Ebeveynlerin,  babanın da içinde bulunduğu kısıtlayan şartlara hızlı bir şekilde yeni bir bakış açısı geliştirebilir, ani kararlar da alabilirsiniz. Ancak henüz tam olarak göremediğiniz ve başkalarının kontrolü altında olan konuları aceleye vermemek biraz sabırlı olmak gerekmektedir. Sağlıkla ilgili konulara (psikolojik, tansiyon, sinir) dikkat edilmeli. Merkür uzunca bir süre burcunuzda olacak. İkna yeteneğinizi iyi kullanmalı, finansal şartları lehinize çevirmelisiniz. Ayrıca bu dönem geziler, toplantılar, zihinsel çalışmalar da yapılabilir. Venüs’ünde Koç burcunda olduğu bu dönemde içe çekilmek evde sosyalleşmek, yoga, meditasyon, dua benzeri konulara yönelmek iyi gelecektir.


İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – 7 Nisan’daki Yeni Ayla birlikte, arkadaşlıklar, toplantılar, dostlarla geçireceğiniz heyecanlı, yenilikçi çalışmalar gündeme gelebilir. Arkadaşlar, yakın çevreninde içinde bulunduğu gruplarla birlikte olabilirsiniz. Onların hayatında da bir takım yenilenmeler gündeme gelebilir. Organizasyon, partilere katılmak, geleceğe yönelik hedeflerde destek almak sosyal organizasyonlar, ortamlarda bulunmak, toplumsal konularda yenilenmeler beklenebilir. İş yatırımlarınız, kazançlarda artışlar söz konusu. Yurt dışı ayağı olan ya da medya bağlantısı çalışmalardan gelen kazançlara da yönelebilirsiniz. Merkür 12. Evinizde uzunca bir süre için kalacak.  Bu durum geçmişte yaşanmış, özel hayatınızla, aileyle ilgili konuları tekrar gündeme getiriyor olmalı.  Geçmişte unutmaya çalıştığınız şeyleri hatırlatan olaylar olabilir, çözmeniz içinde bir fırsat doğabilir. Anlaşmalar, sözleşmeler, hukuksal boyutları olan konular varsa tekrar değerlendirip 17 Nisan’a kadar çözmekte fayda var.

 
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –7 Nisan’daki Yeni Ayla birlikte, kariyer açısından yenilenmeler dikkat çekiyor. Ani gelişen, oluşan fırsatlar, yeni anlaşmalar, aydınlatan konular gündeme gelebilir. Hedeflerinizde yeni yollar gösteren kişilerden destek alabilir, hızlı ve beklenmedik başarılar elde edebilirsiniz. Yurt dışı ayağı olan işler, yolculuklardan, sempozyumlar, sergilerden gelen şanslar beklenebilir. Belki de daha önce sıcak bakmadığınız konulara bu dönem farklı bir bakış açısıyla yaklaşarak çok daha rahat çözebileceksiniz. Venüs’ünde kariyer evinize girmesiyle mesleki açıdan da daha yaratıcı olabilir, aile bireylerinden dostlarınızdan da destek alabilirsiniz. Merkür’ün Boğa burcunda uzunca bir süre ilerlemesi, grupça çalışmalar, yenilenmeler, arkadaşlardan gelen destekler olarak yorumlanabilir. Belki de geleceğe yönelik projelerinizde çok fazla ilerleme kaydedebileceksiniz.

 
ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) – Yeni ay haritası, izlere yeni fırsatlar verebilir. Aydınlık veren ve özgürleştiren bir etkisi var. Yurt dışı bağlantılı konulara, seyahatlere, akademik eğitim açısından yeni başarılara açık olabilirsiniz. Farklı kültürler, egzotik seyahatler, yeni arkadaşlıklar, kısa uzun geziler size iyi gelecek. Belki de şimdiye kadar oluşan yorgunluklara bir müddet bulunduğunuz yerden uzaklaşmak ilaç olacaktır. İlişkiler açısından da olumlu bir dönem. Arkadaşlıklar, aşk ilişkileri çok güzel. Uzaklarda yaşayan görmediğiniz bir sevgili, akrabanızdan kim bilir belki haber alırsınız, onları görme şansını da yakalayabilirsiniz. Aslında ön yargılı görüşleri değiştirmek olaylara bakış açınızı yenilemek açısından da faydalı bir dönem geçirebilirsiniz. Akademik çalışmaları hızlandırmak, sınavları hızlandırmak, medya bağlantılı çalışmaları gerçekleştirmek adına da yenilenen fırsatlar koşullar oluşabilir. Ticareti, anlaşmaları, iş konularını da anlatan Merkür’ün kariyer evinize girmesi, gelir getirecek çalışmaları, iş anlaşmalarını, mesleki iletişimleri, iş gezilerini de destekleyebilir. Evraklar, prosedürler, aşılması gereken formaliteli işler açısından da pratiklik kazandırabilir.


BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)  - 7 Nisan’daki Yeni Ayla birlikte risk aldığınız konular, çocuklarınızın hayatındaki değişimler yaşanan bazı dönüşümlere yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Hayatınızda doğumlar, ölümler, yenilenen koşullar var. Riskleri daha rahat atlatmak için eşten, ortaktan, arkadaşlardan gelen fırsatlar destekler de mümkün. Hızlı gelen ve sizi maddi ve ruhsal anlamda yenileyen koşulları değerlendirebilirsiniz. Bugünlerde hayatınızdaki ya da etrafınızdaki olaylar veya kişiler sizi etki altında bırakabilir. Kimileri ise ortaklaşa konular, alım satımlara, miras, konut projelerine yönelik olabilirler. Başkalarından beklediğiniz para, destek gelebilir, alacaklarınızı tahsis etmeye başlayabilirsiniz. Aniden gelişen bir kredi imkanı da doğabilir.  Merkür uzunca bir süre Boğa burcunda kalacak bir yolculuk imkanı gelişebilir. Yabancılarla iletişim içinde olabilir, ticarete yönelebilirsiniz. Uluslaraarası konulara oradan gelecek haberlere veya paraya yönelebilirsiniz. Yazışmalar, akademik çalışmalar, yurt dışı bağlantılı konular için olumlu dönemler.

 
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – 7 Nisan’daki Yeni Ayla birlikte, karşınızdaki kişilerin hayatında ani değişimler gerçekleşebilir. Barışmalar, anlaşmalar, sözleşmeler olması mümkün. Ayrıca teknolojinin içinde olduğu iş anlaşmaları, hukuki süreçler, avukatlı konular gelişebilir. Karşınızdaki kişilere kurumlara bağlılık artar. Onlarla anlaşmaya çalışmak gerekebilir. Senelerce zorlanan ilişkiler varsa çocuk mal mülk hatırına çekiliyorsa kopmalar getirebilir ya da sarsılması ve yeni metotlar sunması da olası. Hayatınıza canlılık renklilik kazanmak içinde olanaklar gelişebilir. Merkür’ün uzunca bir süre Boğa burcunda olması ise, geçmişten gelen bankacılık işlemleri, alacaklar, evraklarla ilgili konuları çözmenize yardımcı olabilir. Miras, müşterek sahip olunan değerler, vergi, faiz, kredi ile ilgili görüşmeler gerçekleşebilir. Daha çok resmi dairelerle iletişim artabilir. İlerleyen günlerde, 8-9undan sonra finansal açıdan da iyi neticeler alınması da beklenebilir.


AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – 7 Nisan’daki Yeni Ayla birlikte, iş koşullarında yenilenmeler mümkün olabilir. Hızla gelişen koşullarla iş şartlarınızda değişimler, finansal artış da beklenebilir. İş arkadaşlarınızla uygulanan ileri teknolojiden faydalanma yeni teknikler geliştirme, çevre koşullarını yeniden projelendirme, daha serbest ve özgür çalışmak mümkün olabilir. İşte yeni teklifler alınabilir, iş değişimi de yapılabilir. Bazen de yeni bağlantılar yaratarak kapasiteyi genişletmeye çalışılabilir. Artık eski şartlar yaşam biçimi can sıkıcı geleceğinden kurtulmaya çalışmak ve kendini şarj etmek yenilemek en iyisidir. Venüs’ünde iş ve sağlık evinize girdiğini düşünürsek yaşanılan ortamda değişiklik yapmak, ev, iş, para şartlarını giyim tarzını değiştirmek, daha çok spora sağlığa önem vermek gerekebilir. Yinede siz bugünlerde ani hareketlere, sakarlıklara, kazalara, tansiyona dikkat etmelisiniz. İş hayatında ve sağlık şartlarınızdaki yenilenen koşullara, tekniklere de ayak uydurmalısınız. Merkür’ün Boğa burcunda uzunca bir süre kalması, eşinizle arkadaşınızla aşkınızla ilişkinizi yeniden değerlendirmenize, fikir alışverişine, sözleşmelere, finansal anlaşmalara açıklık getirebilir. Önemli müşteri ilişkileri satış stratejileri, danışmanlık almakla ilgili konuları geliştirebilirsiniz. Seyahate çıkmak ortak işlere yönelmek açısından da olumlu olabilir. 8-9undan itibaren ilerleyen günlerde, şartlar günden güne daha iyi.


YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  7 Nisan’daki Yeni Ayla birlikte, yaratıcı aktiviteler, yenilenen aşklar, sanat becerileri, aşk hayatınızdaki sürprizler dikkat çekebilir. Çok fazla gezebilir, kısa uzun yolculuklar yapabilirsiniz. Spora başlayabilir, yürüyüşleri hızlandırabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında çok hızlı değişimler yeteneklerini geliştirdikleri konular olabilir. Rutin dışına çıkacak aşk hayatınızı tazeleyeceksiniz. Sanatsal çalışmalar da getirebilir. Cinsel hayatınız önemli hale gelebilir. Hayatın keyifli ve zevkli yanlarını keşfetmeye başlarsınız. Eğer sanat icra ediyorsanız birden parlayabilir fark edilebilir, daha çok sahnede yer alabilirsiniz. Kimilerinde ise çocuklarda evden ayrılmalar, ani kopuşlar radikal değişimler, daha fazla özgürleşme istekleri gündeme gelebilir. Kimilerinin hayatında skandal sıra dışı aşklar şaşırtabilir. Becerikli Merkür’ün Boğa burcuna girmesiyle, işlerinizi pratik bir şekilde hızlandıracağınızı çözeceğinizi de gösteriyor. Ayrıca yeni bir diyet programına başlayabilirsiniz. İş ve çalışma şartlarında değişimler yapıcı gelişmeler olabilir. Yeni müşteriler, anlaşmalar, kontaklar kurulabilir.

 
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – 7 Nisan’daki Yeni Ayla birlikte, bitişler ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Bir süredir mücadele ettiğiniz konulara farklı bir bakış açısı geliştirmeniz gerekebilir. Ev, mal mülk alım satım konularına yönelebilir, şartlar neyi gösteriyorsa ayak uydurmaya zor da olsa çalışabilirsiniz. Hayatınızı değiştiren ani ve hızlı gelişmeler önceye nazaran belki de daha kolay karşılanabilir. Bu dönem aile bireylerinizle oturup ne var ne yok her şeyi konuşup açığa kavuşturabilirsiniz. Taşınmak, ev değiştirmek, evle ilgili tadilata girişmek, baba veya anneyle ilgili hızlı değişimler gündeme gelebilir.  Yakın çevrenizi kardeşleri de ilgilendiren konular yerleşimle ilgili görüşmeler mümkün olabilir. Ailenin servetiyle ilgili planlar yapılabilir. Merkür’ün uzuna bir süre Boğa burcunda olması, bebek sahibi olmakla ilgili konulara uzunca bir süre yöneltebilir. Belki de kimileri bu konuyla ilgili tedavi görmek isteyebilir. İşinizle de ilgili zihinsel ve yaratıcı konulara daha çok yer verilebilir. Evde misafirler ağırlanabilir. Kimileri ise yeni doğum yapmış olabilirler. Ancak marsın 17 inden sona retroya gireceği dönemden itibaren fazla şartları zorlamamak ve bazı şeyleri Ağustos sonlarına bırakmak gerekebilir.

 
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Yakın çevreyle ilişkilerinizde yenilenmeler yaşayabilirsiniz. Daha çok haberleşme, halkla ilişkiler, tanıtım, organizasyonlar, çevre ile ilgili iletişimler artabilir. Yeni hızlı gelişen anlaşmalar, satış, reklam, bilgisayar, iletişim blok çalışmaları yapılabilir. Seyahatler, eğitim çalışmaları yapmak, yakın çevreyle ilgili olası sorunları çözmek yeni bir bakış açısı geliştirmek adına uygun bir dönem olabilir. Çevreyle hızlı iletişimler kurularak para kazanmak da mümkün. Ev alış satımlarınız varsa çok hızlı gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Özellikle 8,9 dan itibaren hızla ilerleyen şartlar sizi bu konulara yönlendirebilir şanslar getirebilir. Merkür uzunca bir süre Boğa burcunda kalacağı için aile içi sorunlar, anneyi kardeşi babayı akrabaları da içine alan konulara çözüm bulmak isteyebilirsiniz. Özel hayatı yeniden organize etmek planlamak gerekebilir. Ev ve evdeki planların, geçmişteki konuların yeniden yapılandırılması gerekebilir.


BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – 7 Nisan’daki Yeni Ayla birlikte, yeni iş koşulları gelişmekte. Para girişleri, yeni kazançlara yönelmek mümkün olabilir. Hızlı ani gelişen geçmişten gelen sizi yenileyen fırsatlar olabilir. Beklenmedik maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Sahip olunan şeyler hızla değer kazanabilir. Kazanç elde etme yollarında yeni teknikler elde edebilirsiniz. Alım satım, teknoloji, sanat, yaratıcı konulardan, spor, astroloji, psikolojiden kazançlar elde edilebilir. Yakın çevrenizden ya da anlaşmalar yoluyla gelen gelirler var. Güçlü, önemli kişilerden yardım alınabilir. Akıllı planlı Merkür’ün Boğa burcuna girmesiyle uzunca bir süre, yakın çevre kardeşler akrabalar komşularla iletişim artabilir. Başkalarının görüşlerine esnek olmalı, pratik işler üretmeli ve çevre ilişkilerini geliştirmelisiniz. Bu dönem kimileri de fikirlerini yazarak paraya çevirebilir. Daha çok internet çalışmaları yapmak tanıtım reklam yapmak gerekebilir. Trafik yoğunlaşabilir, sık yolculuk edebilir. 8,9 dan itibaren ise ortaktan, eşten arkadaşlardan alınan desteklerden faydalanmak mümkün.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)

Yazılar, http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

 

 

 

 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum