Süper Ay! Boğa burcunda Dolunay ve haftalık burçlar

By Talin Ağdere ile Astroloji - 23:18:00

14  - 21 Kasım 2016 haftası ve Boğa Burcunda Dolunay !

Haftaya Boğa burcundaki Dolunayla giriyoruz. 14 Kasım 2016 saat 16:53 de Boğa burcunun 22 derecesinde Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, uzun yıllardan beri ilk defa dünyaya yakın mesafeden görüneceği için, tüm ihtişamı ve parlaklığıyla sahnede. Karanlıkta kalan, derinlerde sıkışmış gizli saklı konuları bu dönemler anlamak daha kolay.

“AY”, bizim arzularımızı duygularımızı alışkanlıklarımızı gösterir. Güdüsel ve duyusal tepkilerimizi ifade eder. Son günlerde psikolojik olarak yara almış olabilirsiniz, duygularınızı saklamaya çalışabilirsiniz ancak Dolunay dönemleri bunları saklamak imkânsızdır. Kimilerinin hayatında derin dönüşümler yaşanıyor olmalı. Hayat görüşlerimizi, ezberlerimizi bozmak, değişim cesaretini gösterebilmek zor gelebilir. Bu günlerde duygusal güvenlik ve istikrar arayışımız her zamankinden daha da fazladır. Sağlam ve sabırla ağır ve kalıcı adımlar atmak önemlidir. İş, maddi konular, mal mülk, miraslar, geçim kaynağımız, gelir gider dengesini korumak da sizi fazlaca düşündürtebilir. Maddi ve manevi güvenceye her zamankinden çok ihtiyacımız var.

Boğa Dolunayı, Akrep’in şifrelerini çözme dönemidir. İlişkiler ve para gezegeni Venüs’ün Oğlak burcuna girmesiyle bu konularda mantık ön plana çıkabilir. Fazla para harcamak yerine, iktisat yapmayı, tedbirli olmayı paranızı tutmayı yatırıma yönelmeyi tercih edebilirsiniz. Akıllı para harcamak öne çıkacaktır.  

Aşk ve ilişkiler adına ise, kalıcı, mesafeli, geleneksellik öne çıkabilir. Flörtöz olmanın dışında ağırbaşlı olmayı tercih edebilir, evliliğe dönüştürmeye karar verebilirsiniz. Görücü usulü ya da arada yaş farkı fazlaca olan evlilikler öne çıkabilir. Bazen de aşırı sahiplenici olabilir ya da fazla seçici davranabilirsiniz. Her şekilde ilişki adına derin dönüşümler söz konusudur.  Bu günlerde güçlü kişilerden destek almanız da mümkün olabilir. Prestijli, kişilerle ilişkiler artabilir. Estetik, sanat, konserler, kurumsal çalışmalar önemli olacaktır.

Becerikli, akıllı Merkür Yay burcunda ilerlemekte bu günlerden itibaren iyimser tavırlar sergilenebilir. Fazla iyi niyetli davranılabilir eylemlerinizi gerçekleştirmek (Merkür/Mars) adına hevesli olabilirsiniz.

Sağlık bağlantıları: Boyun, ense, boğaz bölgesinde hassasiyet verebilir. Enfeksiyona bağlı olarak mide hassasiyeti de mümkün. Genelde Ay güçlü Boğa burcunda olacağı için bünyeniz bu günlerde güçlenebilir. Bu günlerde sağlık açısından pratik çözümler bulunabilir. Bu günlerde çok fazla yemek, aşırı tatlıya düşkünlük verebilir. Bunu dengelemek için tarçın çaylarını kullanabilirsiniz. 18 inde ay küçülmeye başladığında diyet programında daha az zorlanırsınız.
Ay burçlarda:

15, 16 Kasım “AY” İkizler burcunda kalacak. Çok fazla hareket var. Yolculuklar, kardeş, akraba, komşularla ilişkiler, laf, söz, dedikodu, eğitimsel konular yoğunlaşabilir. Bu günlerde biraz dağınık, kimi zaman huzursuz, karışık duygular içindesiniz. Karamsarlık baskın olsa da, yapmak istediğiniz şeyler kendiliğinden oluşuverecektir. Çabuk harekete geçebilir projelerinize başlayabilirsiniz. Çevrenizde sıcak arkadaşça hürmetli kişiler olabilir. Konfor, rahatlık, yardımlaşma mümkün. Kısa yolculuklar, akraba, kardeşlerle ilişkiler artabilir. Basın, sosyal medya bağlantılı haberler, gazeteciler, eğitimle ilgili konular yoğunlaşabilir.

17, 18 Kasım “AY” Yengeç burcunda ilerlerken, aile temalı konular baskın. Fazla duygusal olabilirsiniz. Bu günlerde ailemizle, çocuklarımızla ilişkilerimiz daha fazla önemli olur. Besleme, bakım, koruma, ilgiye daha fazla ihtiyaç duyulur. Evle ilgili konulara, tamirat, temizlik, bahçe, çiçek bakımı gibi önem verebiliriz. Elimiz bereketli olur, birikim, ekonomi de yapabiliriz. İşlerimiz rahat ilerleyebilir. Özlem duyduğunuz, rahat ettiğiniz kişileri ağırlayabiliriz.

19, 20 Kasım “AY” Aslan burcunda ilerlerken, yönetkenliğinizi gösterme arzusunda olabilirsiniz, iyimserlik ve kendinize güvenle işlerin üstesinden gelebilirsiniz. Sosyal organizasyonlar, eğlenceli mekânlar önemli olurken, iyi giyinmek, dikkat çekmek, gösterişli olmak isteyebilirsiniz. Bir yandan sinirlilik, alınganlık kaprislerle uğraşırken diğer yandan dengeyi sağlayabilirsiniz. Bayanlar arasında görüşmeler, konuşmalar, iletişim kurulabilir. Cana yakın davranabilir en iyi arkadaşlarınızla birlikte olabilirsiniz. Grup aktiviteleri yoğunlaşabilir, zor işlere rahatlıkla göğüs gerebilir, içinde büyük bir beceriyle çıkabilirsiniz.

Ay boşlukta Günleri:

14 Kasım Pazartesi saat 16:53 den, 15 Kasım Salı 04:24 e kadar,

16 Kasım Çarşamba saat 13:58 den 17 Kasım Perşembe 03:58 e kadar,

19 Kasım Cumartesi 01:03 den ayı gün 06:15 e kadar Ay boşlukta kalacak.

Aydınlık geleceğe doğru, ışıkla, sevgiyle kalın ☼♀☼♀☼♀☼♀

Burçlara etkisi nelerdir?

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Aybaşından itibaren para konularıyla uğraşmaktasınız. Bankalarla ilişkiler, geçmişten gelen borçlar, hukuki konular, tedavilerle ilgilenirken, canınızı da sıkan konular psikolojinizi etkilemiş olmalı. 14 ünde yaşanacak Dolunay ortaklaşa para konularını gündeme getiriyor. Toplumsal çalışmalar, sosyal organizasyonlar toplantılar gündemi bir hali oyalayacak gibi görünüyor.  Maddi ve manevi güvenlik arzusundasınız, parasal güvenceye ihtiyacınız var bu günlerde para harcamak da zor gelebilir. İşinizi sağlama bağlamak, yatırım yapmak için, alacağınız kararlar yerinde olabilir.  Venüs kariyer evinizde ve tepede olduğundan, mesleki yaratıcılığınız artıyor, herkesin beğenisini kazanabilir, dikkatini çekebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konulardan ilerleyen günlerde para da kazanabilirsiniz. Bu yüzden, mesleki kariyeri geliştirmek sizden üst makamda bulunan kişilerle görüşmek, diplomatik tutumlar sergilemek faydalı olabilir. Mesleki alanlarınızı güzelleştirmek iyileştirme yapmak da gerekecektir. Sanatsal çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. İşinizi daha başarılı ve kalıcı hale getirmek için, prestijli kişilerle de tanışmanız mümkün ayrıca tanıtımlar, reklam, internet bağlantıları, seminer, sunumlar da kariyer açısından önemli olacaktır. Keyifli haftalar dilerim.

 
BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) –14 ünde burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile, ikili ilişkiler eşinizle ilgili konular alacağınız kararlar önemli. Onu ikna edebilir, bir konuda başarı elde edebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor.  Kişisel konulara daha fazla eğiliyorsunuz. Kendinize bu günlerde yeterince güvenebilirsiniz. Duygu yüklü olur, çevrenizdekilere de duygularınızı yansıtırsınız. Etrafınıza da olumlu enerjiler yayabilir etrafınızdakilerin sevgisini kazanırsınız. İnsanları sizi sevecen, sempatik olarak algılarlar ve güven duyarlar. Ortaklaşa işler, görevler içindesiniz.  En azından yükünüzü azaltan size destek olan kişiler de var. Bu günlerde sizin ve karşınızdaki kişilerin de sağlığı önemlidir. Mal, mülk, para konularına daha çok yoğunlaşabilirsiniz. Bu günlerde dağınıklık yaratan, evrak işiniz, resmi dairelerle ilgili konular, belirsizlikler varsa ay sonuna doğru çözebilirsiniz. Diğer yandan ise, farklı çevrelerden kişilerle karşılaşabilir, uzun zamandır görüşemediğiniz yakınlarınızla da görüşebilirsiniz. 18 Kasım civarı yakın çevre akrabalarla işbirliği içinde olabilirsiniz. Keyifli haftalar.

 
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Aybaşından itibaren zorlu bir dönemden geçtiniz. Günlük işleriniz çok fazla hareketlendi. Başkalarının iş yoğunluğunu da üstüne aldınız sanırım. Sağlık konuları, tedaviler derken bir hayli zorlanmış olmalısınız. 14 ünde yaşanacak Dolunay dönemi bazı şeylerin farkına varmanıza vesile olabilir. Ancak başkalarına bağlı olduğunuz durumlar, geçmişteki konularla ilgili çözüm aşamaları bir süre daha devam edebilir. Eşiniz ya da ortağınızla, avukatınızla bazı konuları konuşmanın ciddiye almanın gerektiğini bu günlerde idrak edebilirsiniz. Ciddi görüşmeler, sözleşmeler yapılabilir. Venüs’ün Oğlak burcuna girmesiyle, ortaklaşa paylaşımların paranın gündeme gelmesi söz konusu. Bu konular henüz netlik kazanmamış gibi. Hukuki konular varsa karşınızdaki kişileri ciddiye almak gerekebilir. Kimilerinin ise bu dönem 18 ine kadar mahkemeleri hızlanabilir. Bu günlerde yorucu da olsa maceralı seyahatler, farklı çevrelerle ilgili konular yoğunlaşabilir.  Tanımadığınız kişilerden dolayı öğreneceğiniz çok şeyler olmalı. Önemli sınavlardan geçiyor, testlere tabi oluyorsunuz. Keyifli haftalar.


YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – 14 ündeki Dolunayla birlikte, aşk hayatınızla ilgili konular yoğunlaşabilir. Arkadaşlarla olan duygusal ilişkilerin önem kazandığı bir zaman olabilir. Samimi duyguların vurgulanması, ilişkilerdeki derinlik söz konusu. Kimileri ilişkileri resmileştirme kararı alabilir.  Belki de daha önce sıcak bakmadığınız bir ilişki bu dönem vazgeçilmez gelebilir, onunla birlikte olmak daha fazla sahiplenmek isteyebilirsiniz. Belki de çok fazla sahiplenmek korumak, duygusal şantaj yapmak karşınızdakine çok da fazla güvenmediğinizden kaynaklanıyordur. Eğer temelde mutsuzluk ve duygusal stresler güvensizlik varsa bu dönemde arkadaş ilişkileri bitişlere kopuşlara da sebep olabilir. Bu dönemdeki birkaç günlük duygusal Ay enerjisi hayatınızda önemli kararlar almanıza sebep olabilir. Bu etkiyle hareket etmeden önce gerçekten böyle bir karar almaya hazır olup olmadığınızı düşünmelisiniz. İlişkilerin yarattığı psikolojik savaş nedeniyle iç dünyanızın da karışması ruhsal krize dönüşebilir. İdealleriniz, umut ve arzularınız bu dönemlerde önemli olacaktır. Bu dönem sosyalleşme ihtiyacı da artacaktır. Arkadaşlarla eğlenmek, görüşmek size güç verecektir. Kimilerinin ise eşin kaynaklarıyla ilgili sorunlar var. Alacak, verecek, kredi ödeme gibi stres getiren konularla uğraşabilirsiniz. 18 i civarı gerçek duygularınızı daha iyi anlayabilir oldukça hassas olabilir, aşk hayatınızdaki pürüzleri çözme şansı yakalayabilirsiniz.

 
ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) – Aybaşından itibaren, anne/babanızla ilişkiler yoğunlaşmış olmalı. Taşınmalar, çevre değişimi, tadilatlar, tedaviler ve birçok iş yükünün altından çıkmış olmalısınız. Aile ortamı,  çalışmalara temel olabilecek uygun bir inşaat alanı gibi hissedilir bu dönemler. Annenizle ilgili konular, sağlık durumu önemli olabilir. Bir diğer açıdan bu dolunay sizin için bir imtihan olabilir. Saklanılan hazmedilmeyen konular örtülmeye çalışılan düşünceler, uzun zamandır içinizde sakladığınız duygular ortaya çıkıverir duygu patlaması yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarının bu günlerde önemi anlaşılır.  Onlarla hissi bağlılık oluşur. Bu günlerde, Dolunay dönemleri birçok işinizi bitirebilirsiniz Artık çocuklarınızla daha çok ilgilenmek gerekebilir. Onların kişisel konuları, duyguları düşünceleri psikolojileri de önemsenmelidir. Kimileri için ise harekete geçirici bir dönem. Karşınızdaki kişilerle etkileşim artabilir. Avukatlık ya da bir konuda danışmanlık  işleriniz varsa hızlanabilir. Orağınızın ya da eşinizin bazı şeylerine evet demek onaylamak durumunda kalabilirsiniz. Sağlık kontrollerini gündeme getirebilirsiniz. Günlük işlerinizi düzenleyebilir çalışma şartlarınızı güçlendirebilirsiniz. 19 unda rahat bir nefes alabilirsiniz. Keyifli haftalar dilerim.

 
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  Boğa burcundaki dolunay ile bir yolculuktan dönüyor olabilirsiniz. Uzaklardaki akrabanızdan haber gelebilir. Aybaşından beri üzerinde olduğunuz konularla ilgili güvenli sonuçlar alabilirsiniz. Başkalarının ilgisini çekebilirsiniz. Farklı kültürden ya da size yabancı olan kişilerle görüşebilirsiniz. Bu günlerde, reklam, pazarlama, basın medya bağlantılı çalışmalar, duyurular uzak yerlerdeki kişilerle etkileşimler önem kazanabilir. Kimileri için ise aşk hayatı söz konusu, kalıcı ilişkilerden söz edilebilir, ilişkiyi ciddiye alma, vazgeçilmez olanı fark edebilme, ileriye götürebilme dönemidir. Sevdiğiniz kişinin akrabalarıyla da bir arada olabilir, onları daha yakından tanıyabilirsiniz. Yaratıcılığınız, yetenekleriniz fark edilir hale geliyor. Sanatsal çalışmalar yapabilir, gezilere, sergilere katılabilirsiniz. Kısa tatiller yapılırken, sosyalleşmek sevdiğiniz kişilerle görüşmek önemli olacaktır. Bu günlerde çok çalışıyorsunuz istikrarlı işler çıkarıyorsunuz. İş temponuz yüksek, bünyenizi güçlendirmek daha iyi verim almanız açısından olumlu olacaktır, aceleci tavırlardan da uzak durulmalı, sakin olmalı kafanıza taktığınız bir şeyi hemen olsun diye ısrar etmemelisiniz. Bu günlerde evinizde misafirler ağırlayabilir ev hayatını da yakın plana alabilirsiniz. Evde yapacak bir takım tadilatlar olabilir. Özel hayatı yeniden organize etmek, çocuklarla ilgilenmek iyi olacaktır. Bebek sahibi olmak isteniyorsa karar verilecek dönemler. Bugünlerde evcil hayvan alabilirsiniz. 18'i güzel bir gün, keyifli haftalar dilerim.

 
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Aybaşında para evinizde hareketlilik başlamıştı. Finansal konular yoğunlaşmış olabilir. 14 ündeki dolunayla birlikte, ortak paylaşımlar, karşınızdaki kişinin kaynaklarıyla ilgili durumlar, beklentileriniz gündeme gelebilir. Bazı şeyleri anlamak, çözmek bu günlerde daha kolay. Kimileri ise kredi ihtiyaçlarını karşılayabilir, bayanlardan destek alabilir. Beklenen tahsilatların, ödemelerin netleşmesi, resmi dairelerle ilgili işlemlerin gerçekleşmesi de söz konusu olabilir. Bu dönem önemli duygusal tecrübeler yaşanması mümkün. Hassas olduğunuz birkaç gün. Bu günlerde evinizde misafir ağırlayabilir, aile yaşamına önem verebilirsiniz. Hukuki konuların, yakın çevrenizin yarattığı dağınıklıklar dışında, başkalarıyla iletişimler artabilir. Yeni kişilerle tanışma fırsatları çıkabilir. Zihinsel alanda aktif bir dönemdir. Halkla ilişkiler, yazı, internet, kardeşlerle, komşularla ilişkiler, eğitim çalışmaları önemli olabilir. İş ve ticari meseleler, tanıtımlar öne çıkabilir. Pazarlıklar, konuşmalar, görüşmeler, fikir tartışmaları gündeme gelebilir. Çok fazla kısa yolculuk yapabilirsiniz. Çevrenizdeki olayların temposu hızlanır. Yaşam sahnesinde hırsla oynamaya karar verebilirsiniz. Aşk ilişkileriniz kızışabilir. Spora başlayabilirsiniz. 19 u civarı arkadaşlarla görüşebilirsiniz, keyifli haftalar dilerim.

 
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Uzunca bir süredir hayatınızda birçok değişimler yaşamaktasınız. Yeni başlangıçlar içindesiniz. Bu dolunayla birlikte, ortaklıklar gündeme gelebilir. Evlilikle ilgili konularda bazı kararlar alabilirsiniz. Evlilik teklifi de gelebilir. Güçlü ortaklıklar kurulabilir. Uzun süredir üstünde olduğunuz konuları sonuçlandırabilirsiniz. Ortak kararlar alabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden destek gelebilir. Onların pratik ve iş bitirici güçlü yönleri size de güç verecektir. Eşinizin yardımlarını görebilirsiniz. Bazı konularda bayanlar size destek verebilir. Yakın çevreniz, akrabalarla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Dersler, eğitim temaları üzerinde dönüşümler meydana gelebilir, daha fazla gayrete gelebilirsiniz. Öğretmenlerden destek alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkiler güçlenir.  Enerjinizi eve, özel hayatınıza yönlendirebilirsiniz. Evde daha fazla vakit geçirmek için sebepleriniz var. Çalışmalarınızı evden devam ettirebilir, reklam, pazarlama, bilgisayar, satış, internet gibi alanları iyi kullanarak başarılı olabilirsiniz. Ayrıca önemli görüşme, anlaşma adına da yapıcı bir dönem. Geleceğe yönelik önemli projelerin adımlarını atabilirsiniz. Kazançlarınız artabilir. 18,19 olumlu bir gün. İş girişimleri ticari konular önem kazanırken, ilerisi için güvence verecek şeyler üzerinde düşünebilirsiniz. Keyifli haftalar.

 
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  Bir süredir işleriniz çok yoğun ve ilerletmekte güçlük çekmektesiniz. Çocukların hizmet temaları çok yormuş olmalı. Ancak 14 ündeki dolunayla birlikte kontrol etmek hala zor olsa bile olaylara pratik çözümler bulabilir, önceki planlarda bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Toparlama dönemi. Biraz daha sabır gerekli. Günlük işlerinizi sakin ve planlı bir şekilde tamamlayabilir üretken olabilirsiniz. Para kazançlarına yöneliyorsunuz. Bu konularda ihtiyaçlarınızı karşılamak için kazançlar artabilir. Para, mal, mülk, mücevher gibi alanlara yönelebilirsiniz. Evinize istemeseniz bile mecburi harcamalar yapılabilir. Kazançları dışında, başkalarının kaynaklarını da üstünüze çekme artılarınız var. Borç, ödünç para alıp verme para yatırımı yapma gibi konularda avantajlı olunabilir. Bu günlerde kardeşler yakın akrabalarla ilişkiler çok yoğun, ilişkilerde enerjiniz yükseliyor. Merkür’ün burcunuza girmesiyle iyimserlik artıyor. Bir süredir yapamadığınız projeleri hayata geçirebilirsiniz. Olayları daha hızlı kavrayabilir, söz ve fikirlerinizle dikkat çekebilir, ikna yeteneğinizi iyi kullanabilirsiniz. 19 u güzel bir gün, uzun süredir görmediğiniz kişilerle görüşebilirsiniz. Yolculuklar var.

 
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Dolunayla birlikte, grup faaliyetleriniz, eş, dost arkadaşlarla birliktelikleriniz artıyor. Aşk hayatınız güçlenebilir. Sevdiklerinizle aranızı düzeltebilirsiniz. Geçmişten gelen bir aşk hikayesi varsa kopamadığınız gündeme gelebilir. Duygularınızdan her zamankinden fazla emin olabilirsiniz. Eşinize olan ihtiyacınız artabilir, sevginiz güçlenebilir. Aşk, cinsellik, eğlenceli aktiviteler önem kazanacaktır. Bu dönem güdüsel olarak sevgiye, sevgiliye, eşe dosta karşı açık samimi ve çok duygulu olursunuz. Her zamankinden derin hissi tecrübeler yaşanabilir. Çocuklarınız varsa ya da bebek bekliyorsanız belki de bu günlerde onları daha fazla kontrol etmek sahiplenmek hissetmek istersiniz. Onların hayatındaki hoşluklardan bahsedilebilir.  Venüs artık burcunuzda, kişiliğiniz daha anlayışlı, mantıklı ve uzlaşmacı olabilir. Arkadaşlık kurmak sosyal ilişkileri güçlendirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca bu günlerde kendinize daha fazla bakım yapabilir, dış görüntünüze önem verebilirsiniz. Kilo vermek ya da iyi giyinmek, saç stilinizi değiştirmek başkaları tarafından da dikkat çekebilir.  Kimileri için ise estetik zamanı, cildinizle ilgili kalıcı çözümlere yönelebilirsiniz. Parayla etkileşim artmış olmalı, kazançlarınız var ancak ihtiyaçlar içinde çok fazla mücadele ediliyor olmalı. Bir şekilde dengelemeye çalışıyorsunuz. Kimileri için ise yurt dışı bağlantılı çalışmaların yoğunlukları sürüyor olmalı. Hafta ortası birçok işi birden idare etmek için fazlaca hareketlisiniz, yorulabilirsiniz. Ancak 18 ine kadar beklediğiniz destek gelebilir. Keyifli haftalar dilerim.

 
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Bu günlerde işinizle ilgili yoğunluklar, girişimler söz konusuyken kariyere odaklanmış olmalısınız. 14 ündeki Dolunayla birlikte, hem işinize hem de yuvaya ait kararlar alabilirsiniz. Anne, baba ebeveynlerle ilgili yoğunluklar artabilir. Yakınlarınızla, evle ilgilenerek dinlenerek geçirebilirsiniz. Annenizin hayatında bir takım faaliyetlerden söz edilebilir. Bugünlerde misafirlikler önemli olabilir, evde yapacağınız davetler için hazırlıklara girişebilirsiniz. Çalışmalarınızı evden yönetebilirsiniz. Arkadaşlarla, gruplarla faaliyetleriniz, çalışmalarınız, görüşmeler devam etmekte. Partilere toplantılara katılabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı kişilerle davetler, tanıtımlar yapılabilir. Diğer yandan içe dönüksünüz, her zamankinden fazla sevgiye, ilgiye ihtiyaç duyduğunuz bir zaman dilimi. Kendinizi doğru ifade etmek bu günlerde biraz zor gibi. Sevgi ihtiyacını karşılayamamak bir süre insanlardan uzaklaşmanıza da sebep olabilir. Belki bir süre yalnız kalmaya ihtiyacınız var.  Kimileri için ise yurt dışı bağlantılı işler yoğunlaşmış olmalı. Diğer yandan Mars enerjinizi yükseltti birçok projeyi de harekete geçirdiniz kendi isteklerinizi kabul ettirmek şartları zorlamak da isteyebilirsiniz. Kışkırtıcı Mars size fazla cesaret vereceğinden zaman zaman huzursuzluk ve acelecilik de verebilir. 15 i civarı kendinizi dinamik hissedebilirsiniz. Keyifli haftalar dilerim.


BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Dolunayla birlikte, uzun zamandır planladığınız yolculuğu gerçekleştirebilirsiniz. Basın medya bağlantılı çalışmalarınızın hazırlık aşamasını tamamlayabilirsiniz. İletişim kurmak, görüşlerinizi daha iyi ifade etmek bu günlerde mümkündür. Birilerine bir şeyler öğretmek istersiniz. Mesleki ortamda ya da yakın dostlarınız içinde inandırıcı, güvenilir, ikna edici olabilir, etkileme yeteneğinizi iyi kullanabilirsiniz. Gezmek, seyahat etmek, kısa geziler yapmak bir şeyleri pazarlamak gerekebilir. Bu günlerde sosyal organizasyonlar, cemiyetler, hayır kuruluşları, yardım amaçlı geleneksel davetler yararına çalışmalar yapılabilir. Partiler, organizasyonlar, müzayede gibi çalışmalar veya grup gezileri düzenlenebilir. Merkür’ün kariyer evinize girmesiyle iş alanınızla da ilgili düzenlemeler, mesleki iletişimler artabilir, iş, örgüt toplantıları yapılırken, geliriniz de artabilir. Bu günlerde formalite yüzünden yazılması gereken formla ayrıntılar dilekçe, faturalar sizi meşgul edebilir.  Yakın çevrenizdeki kişilerin hayatında olumlu değişimler var. 17,18 çocuklarınızla ilgilenmek için güzel bir gün. Aşkınıza karşı daha fazla duyarlı olabilirsiniz. Romantizm söz konusu. Bu günlerde, sanatsal çalışmalar daha fazla yapılabilir. Keyifli haftalar dilerim.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)  
Yazılarım, http://www.astrotalin.com dan, instagram/ @talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum