Güneş Tutulması Balık Burcunda!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 15:59:00

26 Şubat 2017, saat 17:55 civarı Balık burcunun 8 derecesinde Halkalı Güneş Tutulması gerçekleşecektir. Güney Amerika (kaynak: TUG), Pasifik Okyanusu, Antartika, Afrika'nın ve Atlantik Okyanusu'nun güneyinden izlenebilecek. Güneş tutulmaları fiziksel olayları anlatırlar. Tutulmanın etkilerini artık 21 Şubat’tan itibaren daha net görmeye başladık.  Tutulmaların, kişilerle birlikte geniş kitleleri etkilediği düşünülür. Ayrıca iz düşümü olan alanlarda, ülkelerde bölgesel düzeyde fırtınalar, doğal afetler meydana gelebilir. Bu Balık/Başak burcundaki tutulmaların sonuncusu olacak, ilkinde, birkaç yıl önce, Suriye savaşı ve mültecilerle ilgili konular gündeme gelmişti, büyük göçler başlatmıştı. Şimdilerde ise son tutulmanın içindeyiz etkileri ise sonbahara Balık burcundaki dolunaya kadar sürebilir. Balık burcu, kolektif bir burçtur. Egonun olmadığı, kendisinden ziyade başkalarına yardım eden kendini adayan, hizmet eden ve destek veren bir burçtur. Bu konular bu dönem hayatınızda fazlaca yoğunlaşabilir, sezgisellik, rüyalar artabilir. Daha çok, duygudaşlık hâkim olacaktır. Kırılmaya ve duygusal anlamda yaralanmaya da açık olan bir dönem. Güneş ve Ay in bu burçta olması, amaçsızca sürüklenme, karmaşaya düşme riski verebilir. Hayatın gerçekleriyle yüzleşmekte ve olaylara objektif yaklaşmakta zorlanabiliriz. Marsın özellikle haritada Uranüs(reform) ve Jüpiter(inançlar) açısı, bu konularla ilgili abartılı tavırlara neden olabilir.  Güneş/Neptün ise hayaller fazlaca kurdurtarak, karmaşa yaratıyor. Güney Ay düğümü etrafında olan tutulmaların da geçmiş dönemlerden gelen konularla ilgili olduğunu biliyoruz.  12. Evin burcu yani son diye tabir edilen Balık temaları, bizleri kabullenmek zorunda olduğumuz, bitirdiğimiz, kayıplar yaratan sıkıntı ve zorluk veren konularda duygusal mücadelelere zorlayabilir. Belki de, egoyu ikinci plana atma geri çekilmeyi de kabul etme zamanı gelmiştir. Ayrıca 12. Ev dünya astrolojisinde, gizli ve okült grupları, hapishane, hastane gibi kapalı yerleri, mahkumları, evsizleri, desteklenmesi ve bakılması gereken kişileri hukuki konuları ve suikastları de anlatır. Bu konularla da ilgili önümüzdeki günler etkili şeyler olabilir.

Çift yönlü Balık! Su gurubu, nemli, eriyen, çözülen, değişken bir enerji verir. Bu günlerde alıngan, kırılgan, empatik, sezgisel, romantik, duyarlı, yardımsever, fazla sübjektif, başkalarını düşünmekten kendimizi ihmal eden bir yapıda olabiliriz. Ayrıca bu günlerde dilin kemiği olmaz, her şey söylenebilir, konuşulabilir, konuşmalar farklı yönlere çekilebilir. Bağışlayıcı yönlerimiz artarken, ilahi sisteme ve akışa kendimizi bırakabiliriz.  Dini konular da yoğunlaşacaktır. Özellikle, ruhani liderlerle ilgili haberler ses getirebilir. Dualar okunabilir, meditasyon tarzı çalışmalara eğilimler artar.  Bu dönem, ünlüler, halkın genel morali, spekülatif konular yoğunlaşabilir. Para piyasaları önümüzdeki haftalarda hareketli olabilir, Venüs 4 Mart’tan itibaren retroya giriyor, döviz akışı durağanlık yön değiştirebilir. Dünya konferansları yapılabilir. Yabancı ülkelerle finansal ilişkiler gündeme gelebilir. Dünya ülkelerinin kredi değerlendirilmesi gibi haberler öne çıkabilir. Yabancı ülkelerle yapılan milli ticaret, mali ilişkiler konuşulabilir. Turizm, hava yolları ile ilgili konular artabilir. Savaş ve ölüm oranları tartışılabilir.  Sanatsal faaliyetler, yaratıcı çalışmalar tavan yapabilir. Bu dönemler bazı kısıtlamalardan kurtulma ihtiyacı yüksek bir seviyeye çıkabilir. Rakiplerle, karşı karşıya kalma durumu yaratırken, aktivite alanlarını genişletmek ve çok şeylerle uğraşmak istediğiniz bir zaman dilimi. Çok değişken, dağınık bir dönem. Bir bakmışsınız diptesiniz birden yükselebilir ya da düşebilir, yön değiştirebilirsiniz. Daha önce söylediklerinizi bu gün farklı bir şekilde zikretmeye başlayabilirsiniz. Merkür de Balık’ta artık ifadeler içinizden geldiği gibi olacaktır. Şiirsel yönleriniz, soyut zekanız, yeteneğiniz hatipliğiniz ortaya çıkıvermiş. Ancak biliniyor ki Venüs retroya girecek ve 6-7 Nisan’dan itibaren Venüs Balık burcunda yüceldiği 27derecelerde yeniden olacak, ayrıca yaralı şifacı Kironla tekrar kavuşacak bu durum 23 Nisan’a kadar sürecek. İlişkileri düzeltmek uyum göstermek yeniden yapılandırmak adına faydalı bir dönem olabilir. Ayrıca yaratıcılık, affedicilik, barışçıl, insani yardımlar, yetenekli olduğumuz konular açısından da olumlu.  Tutulmadan, Balık, Başak, Yay, İkizler, yükselen Koçlar daha fazla etkilenebilir.

Sağlık:
Ayaklarla ilgili hassasiyet artabilir. Ağrılar, gut hastalıkları, kabuklu yaralar, nasırlar, kaşıntılar artarken sinirsel kökenli rahatsızlıklar ve soğuk algınlıkları beklenebilir. Vücudunuz su tutabilir. Fazla nemden dolayı rutubet hastalıkları, alerjileri de dahil olabilir.

Burçlara etkileri: (yükselen burcunuzu da okumalısınız)

Koç Burcu: Bu dönemler bir sonun ardından bundan sonraki yeni başlangıçların hazırlıkları içindesiniz. Zor durumda olduğunuz, düzeninizi bozan, dağıtan sizi kısıtlayan, belki üzen, hassasiyet yaratan, kontrol dışı gelişen bir konu üstünde yoğunlaşabilirsiniz.  Hayatınızda sizin için önemli olan bir varlığın gidişi ya da olayın bitişini sorgulamadan kabullenmek zor gelebilir. Maneviyat, dini, ruhani konular var hayatınızda. Sipirituel çalışmalara da çok açıksınız bu günlerde. Ailevi konular, anneyi babayı ilgilendiren durumlar, anne tarafından akrabaları ve kardeşleri de ilgilendiren konular fazlaca etkenler hayatınızda. Kimileri için ise arka planda kalmak dinlenmek, sağlık sorunu varsa ilaçlarınızı düzenli kullanmak faydalı olabilir. Belki uzun süredir sizi son derece karmaşaya sokmuş bir meselenin içinde çıkmaya çalışıyorsunuz ya da ilişkiler ve hukuki konuların verdiği streslerin sıkışıklığı belki pişmanlığı, karışıklığı var. Hastaneler, kapalı mekanlara, dualara, soyut çalışmalara daha çok odaklanabilirsiniz, hizmet edebilirsiniz uzun zamandır hiç olmadığınız kadar değişik bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Eğer yetenekleriniz doğrultusunda yazı, proje, bir ürünle ilgili biten çalışmalarınız varsa bir takım dağınıklıklar da olması mümkün. Geçmişe dönük bazı şeyleri yeniden düşünüp sorgulayıp o konular üzerinde kararlar alabilirsiniz. Kafanızdaki soruların cevaplarını bulmaya çalışacaksınız. Mayıs’tan sonra daha olumlu gelişmeler var.

Boğa Burcu: Arkadaşların hayatında gelişen bazı konular olabilir. Daha çok birlikte olmak, yardımlaşmalar, ekip çalışmaları, geziler, toplantılar yapılabilir. Grupla içindeyseniz daha fazla fedakarca hareket edebilirsiniz. Dernek, cemiyet çalışmalarına ağırlık verilebilir. Yardım merkezleriyle yeni kontaklar yapılabilir. Arkadaşlarla yada mensup olduğunuz gruplarla ilgili ilişkilerinizde dağınıklık yada karışıklık oluştuysa bu durumu Venüs’ün tekrar Nisan ayında Balık burcuna girdiğinde çözmeye çalışabilirsiniz. Geçmişe dönük problemler o dönemler düzenlenecektir. Ayrıca bir çok organizasyon çalışmalarına hizmet edebilirsiniz. Jüpiter’in karşıtlıkları, ailevi konuların yarattığı stresleri daha da büyüterek sinir ve öfke birikimine yol açabiliyor. Tutulma günleri, 25-27 civarı çok yorulabilirsiniz. Kendi kendinizi yemeyin, kızgınlık ve öfkeyi ya bastırıyorsunuz şimdilik pek anlaşılmıyor, nedir durumunuz, öfke mi, tansiyon mu, sürekli faaliyetlerin, yardımların, yolculukların yarattığı stres mi? Ancak 9/10 Mart’tan itibaren Marsın kendi burcunuza girmesiyle, bu ne olduğunuzu anlayamadığınız konular, bastırdığınız öfke, kızgınlıkları bir anda dışa vurabilirsiniz. Bu yüzden sağlıkla ilgili sorunları ve karşınızdaki kişileri, ilişkilerdeki çıkmazları hafife almayın.

İkizler Burcu: Güneş tutulması 10. Evinizde gerçekleşiyor. Belli ki hayatınızda toplumsal konuların, baskıların yarattığı stresler var uzun zamandır. Ayrıca kariyerle ilgili konular, eşin ailesi, sizin annenizin yarattığı karmaşa çok etkili olmuş. Bu tutulmayla aslında uzun soluklu bir karmaşanın içinden sıyrılmak ve kurtulma çabaları var. Tabi ki hala 6 aya kadar etkili olacak belki kısa yolla çözülür yada 6 aya kadar uzayabilir ancak yeni bir yol açılıyor. Sisli ve puslu bir yoldan ilerlerken bir yerden ışığın görünmesi gibi bir durum. Diğer yandan eşin ve ortaklıkların ya da hukuki konuların, devletle ilgili işlerin içinde bulunduğu sıkı imtihanlar da devam ediyor. Belki hareketli bir dönemdesiniz, spor yapıyor ya da görüşüyor, geziyor, davetlere katılıyorsunuz, seminerler veriyorsunuz, arkadaşlarla sürekli görüşüyorsunuz ancak bazı sorunlar da yok değil. Venüs retro dönemleri işte bu konulara yeterince düşünüp geçmişte hangi konu sizi strese soktuysa çözebilirsiniz. Çocuklarınızın yarattığı stresler yüzünden de karışmış hayatınız, bir yandan onlarla ilişkileri önemsiyor diğer yandan kendinize zaman ayırmaya çalışıyorsunuz. Ancak geçmiş meseleleri çözmek gerekiyor, 9 Mart’tan itibaren sizi zor durumda bırakan geçmiş dönemlerden kalmış meseleler, para, sağlık problemleri, iş konuları ya da evcil hayvanınız varsa onunla ilgili bir durum yeterince yorabilir. Fazla sorgulamadan bazı şeyleri sonuçlandırmaya çalışın.

Yengeç Burcu: Güneş Tutulması ile farklı çevrelere yönelebilirsiniz, daha sık yolculuklar yapabilirsiniz. Tutulmanın geneli puslu ve dağınık olsa da (güney ay düğümü etrafında ve Neptünlü etkileşim) yine de burcunuza olumlu etkileşimleri var. Eşinizin akrabalarının hayatındaki konular yoğunlaşabilir. Ruhani gruplar içindeyseniz daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Hayatınızda, uluslar arası konular, ticaret, seminer fuar tarzı gösterimler, Uzakdoğu, farklı felsefeler, yabancılar, okyanus ötesi ülkeler, turizm sektörü etkin olabilir. Para kazanmak için yeni çalışmalar başlatabilirsiniz, özellikle tanıtım, reklam, halkla ilişkiler kariyer ve tanınmanıza faydalı olan tüm organizasyonlar önemli. Anneyle/babayla ilgili iletişimler, birlikte çalıştığınız arkadaşlarla diyaloglar artmış olmalı. Belki işe girmenize ön ayak olmak isteyebilirler ya da taşınmak istiyorsanız size yardımcı olabilirler. Belki de bu tutulmayla taşınmayla ilgili konulara da yönelebilirsiniz. Uzaklardaki kuzenler akrabalarla daha çok etkileşim içine girebilirsiniz en azından görüşmek için nedenleriniz olacak. Özellikle Venüs retro dönemleri, aileden kişilerle etkileşim ve meslek hayatınız, mesleki konuları iyileştirmeniz adına hassasiyetler artabilir. 9/10 Mart’tan itibaren grup çalışmaları başlayabilir.

Aslan Burcu: Güneş tutulmasını 8. Ev konularında yaşıyorsunuz. Evliyseniz, eşin parası, sigortası, mahkemeleri ya da iş ortağınıza ait konular yoğun. Ortak paylaşımlar, hukuki süreçler, banka, kredilerle ilgili konular, devlet dairesi ile ilgili meseleler hareketli. Birkaç senedir süre gelen ne olduğu belirsiz puslu konularla ilgili yeni açılımlar var. Diğer yandan Neptün başrollerde dağınıklıklarda var alacaklar konusunda özellikle. Venüs’ün geri gelecek olması alacaklar evinize yaklaşması, elinize geçecek bir paranın habercisi olabilir. 8. Evinize yaklaşırken işinizden ya da annenizden, mahkemeden gelen parayı anlatabilir. Geçmişten gelen finansal konular var. Tabi ki karışık ve ne olduğunu kestiremediğiniz bir süreçtesiniz.  Venüs’ün retro olduğu süreçler sizi odaklandığınız konuya adım adım yaklaştırabilir. Özellikle de Mart sonundan itibaren çeşitli yerlerden gelen paralar, alacaklar var. Bankacılık sektöründeyseniz işleriniz çok yoğun. Bu ay ruhsal olarak bitişlerin bir şeyin ardından tekrar yenileneceğiniz temalar var. Önemli psikolojik değişiklikler yaşanabilir. Ölümlerin ardından doğumlar! Yenileneceğiniz temaları anlatır. Karşılaştığınız bazı kişiler veya olaylar hayatınızda güçlü değişikliklerin olmasına vesile olabilir. Bazı hukuki işlemlerle uğraşmak gerekebilir. Belki Venüs retrodan çıkınca sorunlar da bitecektir ancak temizlenmesi için önümüzdeki 6 aya sarkan durumlar da olması söz konusu.

Başak Burcu: Karşıt burcunuz olan Balık’ta yaşanacak olan bu tutulma sizin için önemli. İlişkilerde, evlilik konularında, hukuki süreçlerde, ortağınızla olan iş birlikler, sözleşme ve anlaşmalarda bir takım dağınıklık ve belirsizliklerin olabileceğini gösterebilir. Karşınızdaki kişilerin kafası biraz karışık. Belki de yanlış ya da duygusal davranışlar sergileyerek sizi karmaşaya sürüklüyorlar. Olaylara fazla mantık çerçevesinde yaklaşıyorsunuz ve empati yoksunu hareket ediyorsunuz. Sizde onları anlamaya çalışmalısınız. Özellikle de ortak paylaşımlar, finansal durumlar harcamalar dikkat çekici. Alacaklarınızı temin edebilme durumunuz var ancak harcamalar da çok fazla, gelen paralarla borç kapatma, ödemeleri gerçekleştirme konusunda yoğunlaşabilirsiniz. Belki yapılandırmaya gidiliyor bu tabii ki geçmişten gelen bir konu olsa gerekir. Diğer yandan ise tadilatlarla ilgili konulara giden harcamalar olabilir. Kimilerinin ise sağlık konularıyla yaptırmak istedikleri kontroller, tedaviler de sıklaşabilir. Sizi bunalıma sürükleyen, psikolojik olarak tedirginlik veren konular var ancak Marsın 9/10 Mart gibi Koç burcundan çıkmasıyla çözüm başlıyor. Bu konulara neden olan şeyler Mart sonlarına kadar çözülebilir ve Nisan sonlarından itibaren ruh durumunuz yeniden düzelecek. Bu yıl Jüpiter kazançlar ve borç kapatma konusunu geri gittiği süreçlerde yeniden düzenliyor. Özellikle de Venüs retro boyunca 10 Haziran’a kadar olan süreçte bir çok şeyi başardığınızı, yenilendiğinizi görebilirsiniz.

Terazi Burcu: Tutulmayla birlikte, işinizle ilgili konuları yeniden ele alabilir bazı şeyleri yeniden düzenleyebilirsiniz. Kafanızda bazı şeylerle ilgili şüpheler artabilir. Belki işinizle ilgili eksiklikleri tamamlamak iyi organize olmak, müşterilerle bağlantı kurmak için iyi ilişkileri önemsemek gerekiyordur. Bazı karmaşalar planlama konusunda sıkıntı yaratabilir. Ancak yaratıcılığınız, yetenekleriniz ise kaleminizi güçlendirecektir. Avukatlı işleriniz ya da eşinizle ve ya hayat ortağınızla ilgili konular varsa onun ve ya başkalarının iş yükünü de almanız bir takım eksiklikleri tamamlamanız işlemler yapmanız gerekebilir. Bu dönem biraz da sağlığa dikkat etmeli. Sağlık kontrollerinizi yaptırmalısınız. Marsın bu günlerde karşıt burcunuzda olduğu ve baskılaması yüzünden başkalarıyla konuşmaları canlandırabilir, coşturabilir, sürprizler de yaratabilir ancak ilişkilerde kavgalara düşmanlıklara karşı da dikkat etmek gerekebilir. Denge kurmakta bir süre zorlanabilirsiniz. Ayrıca yaşamak için gerekli şeylerin yapılmasına çalışma tekniklerinin düzenlenmesine, temizlik, çevre düzenlemeleri yapmak adına verimli bir dönem. Belki de ortaklı bir iş üzerindesiniz, ya da evlilik arifesinde belki de taşınma döneminiz ya da davalar var, şu an karışık, puslu ve dağınık gibi görünse de, önümüzdeki aylarda daha şanslı süreçlere giriyorsunuz.

Akrep Burcu: Aşk ve çocuk evinizde Güneş tutulması yaşanıyor. Aşkta çok romantik ve duygusalsınız bu günlerde. Ancak Neptün romantizmi arttırırken duygusal olarak karmaşa da yaratabilir, belki de tam olarak net olamıyorsunuz bazı konularda ya da gözünüzü kapatıyor bazı şeyler. Ancak yaratıcı alanlarda oldukça güzel etkiler de var. Müzik, spor, sanatsal alanlar, tanıtımlar, hobisel faaliyetler, sergi, seminerler varsa yetenekleriniz ortaya çıkabilir, fark edilebilir, daha çok sahnede olabilirsiniz. Keyiflerin yanı sıra iş bitirdiğiniz süreçler içindesiniz. Diğer yandan çocuklarınızın hayatında güzel bir dönem onların canlandığı duygusal olarak kendilerini hayallere kaptırdığı süreçler. Sizlerde onları için fedakarlık yapıyorsunuz. Belki bir ürün, model, kitap, işle ilgili tanıtımlardan kazançlı çıkabilirsiniz, dikkat çekebilir. En çok da Venüs retro olduğu tarihlerde önemli olacaktır. 5. Ev konuları ailenin servetini de anlatır. Geçmişle ilgili yara aldığınız yardım beklediğiniz ilişkileri de ilgilendiren bir konuda yeni bir süreç başlayabilir. Belki de kırgın olduğunuz konularda Mart sonlarından itibaren tekrar barış imzalayabilirsiniz. Ev, yıkım, tadilat gibi konular varsa hızlandırabilirsiniz. Aşkta da ilginç şeyler var. Bir düzen kurmaya çalışıyorsunuz. Şu an karışık gibi görünse de ileride güzel günler var.

Yay Burcu: Güneş tutulması ev hayatınızla ilgili konularda dağınıklık yaratıyor. Bakıma muhtaç olan kişiler varsa onlarla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Ailevi konular, ebeveyn ilişkileri canlanıyor. Tam dip noktasında bir Güneş Tutulması bitişler ve yeni başlangıçlar getirir. Aslında geçmişte oldukça karmaşa, dağınıklık yaratan konularla ilgili yeni bir süreç başlayabilir. Belki de artık babanız, aileniz eşiniz ve yakın çevrenizi de içine olan konularda konuşma görüşmeler yapma zamanı gelmiştir. Aile yakınları ile ilgili çeşitli meseleler görüşülebilir. Ailenin serveti, aile bütçesi ile ilgili konular ele alınabilir. Geçmişte neler konuşulmuş şu an etkileri nelerdir, bazı sorunları çözmek adına faydalı olabilir. Büyüklerinizle konuşmak onların tecrübesinden faydalanmak da söz konusu. Onların da hayatı, düşünceleri karma karışık ve bulanık olabilir. Aşk hayatınızda da canlılık devam ediyor. Yetenekli olduğunuz konular var. Çalışmalarınıza evde devam edebilir yada yenilerini de ilave edebilirsiniz.  Çocuklarınızla ilgili konular onların yetenekleri ve özel hayatları da önemli bu günlerde. Derin tecrübeler yaşanıyor, belki de maneviyata yönelmek ruhsal konulara da ağırlık vermek gerekebilir bu günlerde. Şu an puslu, karmaşa yaratıyor gibi görünse de, ancak ileride çözüme yaklaştırıcı olacaktır.

Oğlak Burcu: Güneş tutulmasını 3. Evinizde yaşıyorsunuz. Kardeş, komşu, akrabalar, kuzenlerle ilgili konularda yoğunluklar var. Yeni bir süreç başlıyor olabilir. Daha çok görüşebilir, yardımlarınızı alabilirsiniz. Bu konularla ilgili duygusallaşabilir, fedakarlıklar yapabilirsiniz. Onların da size karşı duyguları bu şekilde olmalı. Evde çok fazla misafir ağırlayacağınız günlere doğru ilerliyorsunuz. Evinizde bir düzen kurmak, tadilatların devam etmesi, çocuklarınızla birlikte bir düzen kurma döneminiz. İhtiyaçları karşılayabilir, dekorasyon yapabilirsiniz. Eşin akrabalarıyla ya da uzaklarla ilgili sorunlar varsa belki bu dönem aşabilmek için yeni çalışmalar başlayabilir. Kimileri için ise, yetenekleri doğrultusunda çalışmalar artabilir. Dergi, yayıncılık, kitap, gazete, iletişimsel konulara çok fazla yoğunluk verilebilir. Sık yolculuk yapabilirsiniz. Belki de taşınma, çevre değiştirme dönemlerinizle ilgili yeni şeyler gelişiyor. Pazarlama, müşteri ilişkileri gibi konularınız varsa anlaşmalarda karmaşa ve çok net olmayan durumlardan da söz konusu ancak her an her şey değişebilir.  Bu hafta çok işiniz var koşturabilirsiniz, aman acelecilikten doğan sakarlıklara dikkat edin.

Kova Burcu: Para evinizde gerçekleşen Yeni Ayla karşı karşıyasınız. Yeni bir ürün, işbirlikleri, kardeşleri, eğitim sektörünü, yakınlarınızı da ilgilendiren kazançlara yönelik konular olabilir. Kitap, yayın, yeni bir ürün, senaryo, film, seminer gibi konulardan gelen gelirlere odaklanabilirsiniz. Geçmişte hazırlamış olduğunuz ancak bir süredir odaklanamadığınız eğitim çalışmalarına başlayabilirsiniz. Öğrenciler, çalışmalar, iletişimsel konulara yoğunlaşıyorsunuz. Ancak para konusuna dikkat etmelisiniz, net olmayan işlere girmemelisiniz. Önümüzdeki hafta yakın çevrenizdeki kişilerle ya da eğitimle ilgili konularda hızlılık canlılık beklenebilir. Kendinizi keyifli başarılı hissedebilirsiniz. İletişimler, internetle ilgili duyurular, kısa geziler, medya bağlantılı çalışmalar artabilir. Venüs retro dönemleri bu konulara odaklanmak yeniden düzenleme konusunda çalışmalar yapmak mümkün. Sosyal çevre faaliyetlerinin de artacağı bir dönem. Önümüzdeki haftalarda evde ya da işyerinizde çok işleriniz var. Ebeveynlerin hayatında hızlanan konular var.

Balık Burcu: Güneş Tutulması burcunuzda gerçekleşiyor. Özellikle Şubat’ın son haftası doğanlardansanız, 24-28 doğumluysanız daha da etkili olabilir. Kişisel konularınız var. Ev, aile, hane, kardeşleri de içine alan para konularını yeniden yapılandırabilirsiniz. Harcamalar çok dikkat çekiyor. Belki bir şeyleri bitirmek gerçekleştirmek adına daha fazla harcamalar var ancak gelirlerde bir şekilde geliyor. Yeni projeleriniz var. Belki de sanatsal çalışmalarınız, tasarımlarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Bir ürün, çalışma varsa bunun sözleşmelerine hazırlanabilirsiniz. Her türlü mali işlemleri bu dönemler ele alabilir konuşabilirsiniz. Ancak retro dönemleri, finansal konuları yeniden ele almak gerekebilir. Bir para meselesi var anlaşılan geçmişten gelen bir konu kardeşleri ya da yakın bir akrabayı, arkadaşı da ilgilendiren, bunun geri gelmesi için biraz daha zamana ihtiyaç var gibi. Diğer yönden ise geçmişte konuşulmuş para, eğitim, kurs çalışmalarına, pazarlama, internet konularına 9/10 Mart’tan itibaren daha fazla odaklanabilirsiniz. Başkalarını ikna kabiliyetiniz artabilir. Soyut zekanız ve yetenekleriniz sayenizde farklı alanlarda başarılar yakalayabilirsiniz. 14 Mart bu konular ve ortak kazançlar açısından etkili olabilir.   

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com dan  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati) 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum