Talin Ağdere ile Astroloji: ARALIK 2012 aylık burç yorumları.

By Talin Ağdere ile Astroloji - 21:43:00

ARALIK 2012 BURÇ YORUMLARI ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU DA OKUYUN!

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Sevgili Koçlar, bu ay işle ilgili bir çok projenin içine girmişsiniz. Dikkatli olur ve aceleci davranmazsanız, somut başarılar elde edebilirsiniz. Sağlık problemleri, ortak mallar, paylaşımlar veya banka konularıyla ilgili yoğunluk hala devam ediyor. Elde edilen parasal veya duygusal  destek, psikolojik açıdan sizi rahatlatmış olabilir. 12 Aralık’tan sonra seyahat fırsatı çıkabilir. Yurt dışı projeniz hızlanabilir. Hukuki bir konu varsa pozitiv sonuç verir.

BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  - Sevgili Boğa’lar, eğitim temaları,  yurt dışı ile ilgili seyahatler veya ikili ilişkiler yoğun ilerliyor. Sizi kısıtlayan bazı durumlar olsa da, karşılıklı anlaşarak bu konuyu çözmeye çalışmaktasınız. 12 Aralık’tan sonra,  paylaşımlar, sağlık veya finansal konularda halledilmemiş durumlar yoğunluk kazanabilir. Alacağınız maddi veya manevi destek size iyi gelecektir. Sağlıkla ilgili veya hukuki konularda sevindirici haberler alınabilir.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Sevgili İkizler, çalışma arkadaşlarıyla ilişkiniz olumlu ilerliyor onların yardımları sizi sevindiriyor. Sağlıkla ilgili mücadelenizin, psikolojik etkileri devam etse de, doktorunuzun tavsiyeleri bu durumları hafifletiyor. Sağlığınıza önem veriyor, beslenme, diyet, sporunuza özen gösteriyorsunuz. 12 Aralık’tan sonra, ikili ilişkiler güçleniyor. Onların tavsiyeleri size çok şey kazandırabilir. Düşmanlarınız varsa barışabilirsiniz.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Sevgili Yengeç’ler, bu ay ikili ilişkiler ve yeni projeler dikkat çekiyor. Karşınızdakinin kararlı tutumu sizi bazı konularda evet demek zorunda bırakmış. Çocukların projeleri ve aldıkları sorumluklar sizi mutlu ediyor. Tutkulu ve ciddi bir aşk ilişkiniz olabilir. 11 Aralık’tan itibaren yoğun bir iş temposuna giriyorsunuz. İş arkadaşları veya sağlık personeliyle sıkı bir çalışma içine girebilir, yardımlarını görebilirsiniz. İşiniz veya sağlığınız pozitiv ilerliyor.

ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Sevgili Aslan’lar, bu ay iş projeleri veya ebeveynlerin sağlık sorunlarıyla yoğunsunuz. Aile içindeki beraberlik, aile büyükleriyle alınan kararlar sizi ruhsal olarak rahatlatmış olabilir. Evinizle ilgili projeleriniz veya yenilenmeler varsa dekorasyon, taşınma gibi bu konularda sizi pozitiv kılan etkiler var. 11 Aralık’tan itibaren, yaratıcı olacağınız çalışmalar içine girebilir, çocuklarınızla keyifli geziler yapabilirsiniz. Aşk ilişkileri canlanır, sanatsal faaliyetler hızlanır. Risk aldığınız konular varsa sonucu sizi sevindirir.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) – Sevgili Başak’lar, bu ay yakın çevre veya kardeşleri de ilgilendiren işle ilgili projeleriniz çok yoğun. Beraber almış
olduğunuz sorumluklar var. İş konularında, birçok kişiyle iletişimler hızlı ve kararlı bir şekilde ilerliyor. 12 sinden sonra, yurtdışı ile ilgili,  iş veya eğitim konularında yeni bir çalışma içine girebilirsiniz. Ev halkıyla mutlu, huzurlu bir beraberlik içindesiniz. Aktiviteler hızlanır,  yolculuklar yapılabilir.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Sevgili Teraziler, bu ay Merkür retrodan dolayı parayla ilgili gecikmiş bazı projelerinizle yoğunsunuz. Yeni mali fırsatlar, yatırımlar sizi meşgul ediyor. Ailenizin veya anne-baba mücadeleleri de sizi biraz yormuş görünüyor. 12 sinden sonra evdeki zorlukları atlatıp, yoğun bir iletişim trafiğine girebilirsiniz. Sosyal ilişkiler canlanır. Eğitim veya yurtdışı ile ilgili yeni projeler hayatınıza girebilir. Yolculuklar hızlanabilir.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Sevgili Akrep’ler, bu ay yeni başladığınız projelerle çok yoğunsunuz. Daha planlı ve programlı bir şekilde ilerliyorsunuz. Yolculuklar sıklıkta. Sağlığınıza, görünümünüze özen göstermeniz sizi rahatlatıyor. Birçok kişiyle iletişim içinde olmanız ve hareketliliğiniz sizi yormuş olsa da, ayın 16sından sonra ikili ilişkilerden beklediğiniz finansal kazançlara kavuşabilir, yaratıcı çalışmalarınıza yoğun bir şekilde devam edebilirsiniz.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Sevgili Yay’lar, bu ay üzerinizdeki baskı biraz hafiflemiş görünüyor. Kendinize geliyor ve kişisel projelerinize daha fazla zaman ayırıyorsunuz. Parayla ilgili mücadele olsa da disiplinli oluşunuz sayesinde ciddi kazançlar da söz konusu. Ayın 15 inden sonra kendinize geliyor, kafanızdaki projeleri hızlı bir şekilde hayata geçiriyorsunuz. Yolculuklar hızlanıyor. Sporunuz, sağlığınız, dış görüntünüze özen gösteriyorsunuz.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Sevgili Oğlak’lar, bu ay gruplar içinde almış olduğunuz projeler yoğun bir şekilde ilerliyor. Sosyal paylaşımlar, takım çalışmaları olumlu gidiyor. İşten gelen kazançlar var. Yoğunluk ve stres ev yaşantınıza yansımış olabilir. 12 sinden sonra tamamıyla başkalarının hizmet temalarıyla ilgilenecek, kendinize vakit ayıramayacaksınız. Kişisel projeleri, bir süre daha bekletmeniz gerekiyor. Bu dönem gizli bir aşk ilişkisi de verebilir.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –  Sevgili Kova’lar, bu ay eğitim, evle ilgili konular, sanatsal faaliyetler,  yurtdışı ya da medya gibi konularda yoğunluk içindesiniz. Keyifli giden iş ilişkileri, patron veya babanızla olan diyaloglar sizi mutlu etse de, bazı riskli durumlar, önünüzü göremediğiniz temalar da devam ediyor. Ayın 12 sinden sonra işle ilgili yoğun bir takım çalışması içine girecek, yaratıcı çalışmalarınızla dikkat çekeceksiniz. İşten gelen paralar artıyor.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  Sevgili Balık’lar, yabancılar, yolculuklar, hukuki veya eğitimle ilgili konularda hareketlisiniz. Yoğun bir takım çalışması içindesiniz. Güçlü kişilerden destekler devam ediyor. 12 sinden sonra, tam anlamıyla iş projeleriyle meşgul olacaksınız. Patronlar, babanız veya eğitimciler, iş arkadaşlarınızla uyumlu bir projenin içine giriyor toplumsal başarılara imza atıyorsunuz. Ayın sonlarında eğitim ve parayla ilgili riskli durumlar olabilir.

REKLAM VERMEK İSTEYENLER VE ABONE OLMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ İLETİŞİM BİLGİLERİNDEN PAROSA ULAŞABİLİRLER.

f

Abonelik için

Telefon numaralarımız
            0544 208 76 99      
            0544 208 79 67      

T:            0212 245 61 06      
F: 0212 249 42 23
info@paros.com.tr

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum