2012 YILININ YENGEÇTE GERÇEKLEŞEN SON DOLUNAY INI GERİDE BIRAKIYORUZ

By Talin Ağdere ile Astroloji - 00:10:00

 YENGEÇTEKİ DOLUNAY!

28 Aralık  2012 Cuma günü saat 12:21 gibi Türkiye saatiyle Yengeç burcunda dolunay gerçekleşecek. 
Yılın son dolunayı olduğundan yazmak ihtiyacı hissetim. Bazı konularda sonlanmalar var. Bitişler, eskilerden kurtulma veya ekinlerin hasadını toplama olarak da yorumlayabiliriz.  Dolunaylar duygularımızı da ifade eder. Yengeç aynı zamanda annelik konuları, ev, konut, emlak, yerleşim, hastaneler, doktorlar, cemiyet, topluluk, vatan, beslenme ve diyetetik, mide, üreme organları ve duygusal güveni  ve emniyeti temsil eder. Genel olarak bu konularla ilgili bir karar-sonuç dönemi olabilir. 
Kişisel olaraktan; Koçlar, Oğlakları, ve Terazileri bazı konularda mücadeleci kılabilir. Bekledikleri sonuçlar iyisiyle kötüsüyle değerlendirilmelidir.  Akrep ve Balıklara da çok iyi sonuçlar getirebilir. Başak ve Boğalara ise yaptıkları işlerde destekleyici sonuçlar verebilir. Bu yazdığım burçlar yükselenlerini de okusunlar. 

Yengeçler: içsel hesaplaşmalar, ailevi konular, konut, sigorta konuları, güvenlik temaları, annelik veya anne konularıyla ilgili artık bir sonuç alıyor olabilir. Belki de bazıları sağlıklı beslenme veya sağlığına dikkat etme  konusunda yaptıkları çalışmaların sonucunu alacaklar. 

Oğlaklar: Kariyerle ilgili güçleniyorlar. Eğer kendilerine güvenirlerse, ürkek ve korumacı tavırları bırakırlarsa çok iyi sonuçlar alabilirler.Güçleniyorlar,  tutulma esnasında uçurtma var haritalarında toplum tarafından yetenekleri fark edilecek. 

Koçlar: Hem iş konularındaki mücadele, yoğunluklar, grupsal faaliyetleri, dinamikler, yapılarına uysa ve çok çalışmaktan gocun masalarda onlara sabırsızlık ve konsantrasyon eksikliği verebilir. Sağlık konularına ve aceleci tavırlara dikkat etmeliler. Biraz daha sakinlik ve dinginlik gerek.

Teraziler: İkili ilişkilerde eşe veya ortağa ait konularda parayla ilgili bir sonuç alıyor olabilirler.   Hukuki bir konunun veya eğitim yada yurt dışı konularında artık bazı sonuçlar gelebilir. 

Akrep: İş bağlantılı konularda olumlu sonuçlar alıp grup çalışması içine girebilirler. Bekledikleri sonuç onları mutlu edebilir. 

Balıklar: Yaratıcı bir konuda sanat veya bir kitap yada sanatın her dalı olabilir artık fark ediliyor. Bu konuda bekledikleri sonuçtan memnun olabilirler. 

Boğalar para konusunda onları tatmin edecek bir sonuç  Başaklar ise yurt dışı konuları, eşe ait organizasyon el konular veya eğitim konularında bekledikleri olumlu sonuçları alabilirler. 

Ben her burç için eski yılın son dolunayında artık eskiye ait ne varsa, huylarımız, bizi mutsuz eden alışkanlıklarımız, davranışlarımız, sağlığımıza ait olumsuz duygular,  hepsini atalım geride bırakalım diyebilirim. Eskiyi atın ki yenisi gelsin! Yeni yıl için bugünden  itibaren yeni olumlamalar, taze isteklerde bulunalım. 2013 yılının herkese, huzur, sağlık, manevi ve maddi zenginlik getirmesini gönülden istiyorum. Hepinize mutlu yıllar dilerim:)

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Am xavi Gerad jude, Aiicco inssurance plc bir temsilcisi.
    Size bir kredi ihtiyaci varsa bugün e-posta yoluyla bugün bize ulasin, istediginiz kredi ile size yardimci olabilir:
    (xavigeradloanfirm@yahoo.com)
    Yilbasi kredileri% 3 faiz orani sadece avelable vardir. Ciddi basvuran, ancak daha fazla bilgi için irtibata geçiniz. Biz renging krediler
    sunuyoruz
    3000 sadece US $ Euro ve pound 50,000.000 için.
    Biz dahil kredi her türlü teklif
    Bireysel krediler:
    Isletme Kredileri:
    Ögrenci Kredileri:
    Insaati krediler:
    Ev kredileri:
    Is expandsion krediler:
    Borç konsolidasyonu kredi:
    Biz hizli ve dinamik test edilmis ve güvenilir bulunmaktadir.
    Daha fazla bilgi için (xavigeradloanfirm@yahoo.com): E-posta Iletisim.

    Sr Gerad jude görüyoruz.

    YanıtlaSil