Şubat 2013 sorularınızı cevaplıyorum?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:06:00



ŞUBAT 2013 AYI İÇİN SORULAR VE CEVAPLARI:

Author: Harutyun Davulciyan Posted under: 

Bugünden itibaren sizden gelen soruları da sadece burcunuzu, yükseleninizi, yaşınızı, ve cinsiyetinizi yazarak bloğumuzda ( http://astrotalin.blogspot.com ) cevaplayacağız. İsminizi yayınlamayarak sizin kişisel bilgilerinizin gizliliğini koruyacağız ve aynı özelliklere sahip olan kişilerin benzer sorularına da ışık tutmuş olacağız.

    Bize sorabileceğiniz örnek sorular ve vermeniz gereken bilgiler ;

  • Yükselen burcunuz ? ( gün-ay-yıl) doğum saati ve  doğum yeri
  • Ay burcunuz ? ( gün-ay-yıl) doğum saati ve  doğum yeri
  • Astrolojik olarak bu yıl "şans gezegeni" Jüpiter size neleri sağlayacak ? 
  • Burcunuzun kısaca özellikleri ? Kişisel özellikleriniz ?
  • Burcunuza göre meslekler ? 
  • Güneş tutulması burcunuz nedir ?  ( gün-ay-yıl)
  • Yönetici gezegeniniz nedir ?  
  • Bu yıl bana jüpiter neler getirecek? 
  • 2013 yılı bana genel olarak neler getirecek?
  • Şans gezegenim hangi burçta?
Not: Örnek sorulara uyulması gerekir. Fazla özel sorular için danışmanlık alınması gerekeceğinden blokta cevap verilmeyecektir. (Bebeğim olacakmı, evlenme gözüküyormu, işe girecekmiyim gibi ... sorular detaylı bakılması gerekir, genel bir yorum çok uygun olmayabilir, kişiler beklenti içine girebilir).
Danışmanlık hizmeti, koşulları, detayları  için astrotalin@gmail.coma başvurabilirsiniz.

SORU 1: Talin hanım merhaba,
Ben 25 mayıs 1965 te istanbul 14:15 14:30 cıvarı. doğdum. Yükselenim terazi . İşle ilgili sıkıntılarım var. Yıldız haritama göre beni yönlendirmeniz mümkünmü?  Sımdıden cok tersekkur ederım
CEVAP 1: Burcun ikizler, yüks. terazi, ay burcun balık. ayın son dördün fazında doğmuşsun kişilik olarak başarılı olmak ve bunu herkese göstermek isteyen bir yapın var. 9. ev yoğunlukta venüs,kuzeyaydüğümü, güneş ve jüpiter stelyum halindeler. Bu çok olumlu bir durum senin için. Ne meslek yaptığını bilmiyorum fakat ya eğitimcisin, yada yabancı bir firmada  yada yurtdışı ile ticaret yapan bir firmada çalışıyorsun sanırım. geleceğin çok parlak şimdilerde jüpiter retrodan çıkınca işlerde yoğunlaşabilir mars da iş evine girdi daha çok çalış çabalar maaşa zam dersen yaklaşıyor biraz bekle. Eğer yeni bir işe atılacak bunununla bağlantılı olursa senin için olumlu olur. Fakat bunlar da seni pek bırakacakları gibi görünmüyor. Şu anda jüpiter jüpiter kavuşumu var 12 yılda çıkan bir fırsattır bu karşına çıkmış bekle sonucu göreceksin ya daha iyi bir iş teklifi gelecek yada aynı işde terfi görünüyor. Bu da merkür retrosu geliyor 23 şubat-18 mart arası 3 hafta boyunca iş arkadaşların, patronun beraber çalıştığın bir kadınla çekişme olabilir burada dananın kuyruğu kopar fakat sabret çünkü dediğim gibi önün çok açık rahat ol bakalım nasıl bir yaptırım geliyor. Maaşına zam istersen de kabul ederler fakat çekişerek , retro geçtikten sonra tam olarak kararını ver çünkü o dönemlerde çok net olamazsın karar vermekte zorlanırısın. En hayırlı karar 18 marttan sonra verilecek kararlardır. Bu tarihlerden sonra anlaşma yoluna gidilecek yada yeni bir projeye başlayacaksın. 25 nisan 2013 de ay tutulması var ya o tarihlerde yada 2-3 hafta önce sonra etkisini de gösterebilir. Bu işle ilgili bir sonuçlanma olacak ve sen jüpiter venüs yaşayarak çok iyi bir maaş, destek ve kişisel fırsatlarınla zirve yapacaksın.  Daha rahat bir çalışma ortamında oluyorsun birlikte çalıştığın kişilerden zevk alırsın. 26 haz 2013 de jüpiter kariyer evine giriyor 1 yıl burda kalacak temmuz ayında terfi yada kariyerde çok büyük başarı görünüyor. Başarılar dilerim.

SORU 2: merhaba talin daha önce de kızımın burçunu değerlendirmiştin ama jüpiterin retrodan çıkması onu nasıl etkiliycek tekrar değerlendirebilirsen seviniriz biliyorsun üniversiteye hazırlanıyor burçu başak yükseleni boğa şimdiden mersi iyi çalışmalar

CEVAP 2: jüpiterin retrodan çıkmasıyla ikizler burcunda öğretmenlerle anlaşması kolaylaşır. Belki daha fazla soru sorar merak eder konulara daha aklı başında yoğunlaşır. Derinlik verebilir. çünkü dikkati dağılmış olabilirdi. Şimdi ise doğru zaman doğru eğitim bıraktığı yerden ilerlemeye başladı. Yap yap sonuç alma değil de yapıp sonuç alma dönemi diyelim. Şu merkür retroda biraz kararsızlık yaşayabilir. 23 şubat-18 mart merkür retro balık burcunda olacak. 25-26 şubat gibi zorluklar, sinirlilik belki hak yeme gibi durumlar olabilir. Belki daha önce bir öğretmen yada grup içinde onu sıkan bir eğitimci gibi sorun yaptığı bir durumla tekrar karşılaşabilir. Bu konu da onun kafasının bulanmasına , öyle mi yapsam böyle mi yapsam diye inişli çıkışlı bir ruh haline sebebiyet verebilir.  Kızın bu 3 haftayı atlatırsa ondan sonra bazı kararlarını netleştirsin o tarihlerdeki o ruh haliyle vereceği karar yanlış olabilir. Daha sonra yine olaylar olumlu bir şekilde ilerleyecektir. Şimdiden başarılar dilerim.

SORU 3:21 Mart 1992 İstanbul saat sabah 7:30 Yükselen Boğa . Şimdiden teşekkür ederim

CEVAP 3: burcu koç, yüks. boğa, ay burcu akrep. Dolunayda doğmuş. hayatında ilişkiler çok önemli onun için. Her şeyin iki yönünü görmek istiyor. Onaylanmak ve ilişki halinde bulunmak dolunayda doğan kişiler için önemli bir yer tutar. Ben yok biz varız gibi. İlişkisi ise, 3-4 gün içinde biraz zor durumlar yaşatabilir. Belki arkadaşının tarafından bir kadın veya aile büyükleri  gibi durumlar yüzünden gerginlik yaşanabilir. merkür retro balık burcunda yaşanacak 23 şubat-18 mart arası 3 hafta boyunca ilişki biraz karışabilir. Düşünmek karar almak ta zorlandığı zamanlar. Çift fikirli inişli çıkışlı durumlar olsada bazı konularda burada halledilmeye çalışılabilir. Belki arkadaşlar, bu ilişkiyi yürütme gibi durumlarda arabulucu olabilirler . 25 nisan 2013 de ay tutulmasında iç dünyada yaşdığın karışıklıklar seni bunaltabilir ve sende bazı şeyleri kafanda bitirp önemli kararlar alarak 10 mayıs 2013 güneş tutulmasıyla hayatında yeni bir sayfa açabilir yeni bir başlangıç yapabilirsin. Bu kararında ailen özellikle babanın rolü büyük olabilir. Başarılar dilerim.

SORU 4:  TALİN HANIM BENDE YORUM ALABİLİRMİYİMM 14.03.1970 AKŞAM 8:30 YÜKSELENİM TERAZİDİYE BİLİYORUM SEWGİLER YORUMUNUZU BEKLİYORUM:)

CEVAP 4: Burcu balık, yüks, terazi, ay burcu ikizler. ayın hilal fazında doğmuşsun karakter olarak, ayaklarını yere basan bir karaktersin. Yüks. terazi venüs de karşıt burcunda olduğu için hayatında ilişkiler çok önemli. Kendini bu şekilde rahat ifade edebiliyorsun. Karşındaki kişiden onay almak, değer verip değer görmek senin için çok önemli. Başkalarına hizmet etmek, vicdalı olmak senin dürtün. Fakat seni bir şekilde kurban haline sokma tehlikesi de içeriyopr. Eğer sınırlarını koyarsan çalıştığın işte veya günlük hayatında başarıyı yaratıcılığın, estetik yeteneğin sayesinde yakalayabileceksin. Sağlıkcı, şifacı yönün çok kuvvetli şifacılık yeteneğin var. Bu aralar evliysen ve çalışmıyorsan eşine ait sorumlulukları yerine getirmekle uğraşabilirsin. Belki ortak bir paylaşım, banka işleri veya miras yatırım gibi konularında halledilmesi gereken yükler senin üstüne biniyor. Merkür retro balıkta olacağından sana dikkatli olmanı tavsiye ediyorum. 23 Şubat-17 mart 3 hafta boyunca yurtdışına ait konular yada eğitim konuları yada hukuki bir konu hakkında uğraşların var sanki herkesin yükü senin üstüne biniyormuş gibi hissedebilirsin. Sıkılıp bunalıp herşeyden kurtulmak isteyeceksin. Sağlığına çok dikkat et. Sakarlıklara da! neptün mars kavuşumu olacağı için natal marsın da 8. evde parayla ilgili konularda ve  sağlıkla ilgili de dikkatli ol! Bazı şeylerde fedakarlık yapıp çok fazla çalışacaksın, beraber çalıştığın kişilerle de karışıklık var. Bu 3 haftayı atlatırsan durum düzelir. Genel olarakda haz.2013 e kadar jüpiter 9. evinde ilerliyecek. Kurslar, yurtdışı konuları, yada akademik çalışma, veya dışa daha çok açılım kaydediyorsun. 14 15 Nisanı dan sonra çok istediğin bir şey, mal, mülk, ev veya para da olabilir sahibi olacaksın yada hukuk savaşı yaptığın bir şeyi kazanıyorsun. Yada eşine ait borç var onu ödüyorsunuz. Çok güzel bir olay olacak ve sen çok sevineceksin. Bu haz 26 2013 den itibaren jüpiter yengeç burcuna girecek senin 10. evine kariyer evine sende toplumun önünde kendini çok güvenli hissedeceksin çalışıyorsan yeni bir iş yada kariyer maaşına zam gelir. Kendine güvenin gelir. iş konusunda seyahatler, yabancılarla tanışabilme ve daha çok birarada olma verir. Eğer akademiş çalışma içindeysen mastır gibi imkanlarda verir emekli olmadıysan emeklilikde verebilir. Hayat akışında başarılar dilerim.:)


SORU 5:Talin hanım merhaba  25 Ocak'ta yıllardır hayalini kurduğum bi iş teklifi aldım 11şubata sözleştik kızımın okul ve bakımını ayarlamam lazım bu yüzden tedirginim acaba nasıl olur diye sizden ricam yıldız haritamda neler görünüyor bi yorumlar mısınız?
Doğum bilgilerim:
25 Ocak 1978 Ankara
Saat 13.30

CEVAP 5:burcun kova, yüks. ikizler, ay burcun aslarn. jüpiter 1. evinde transit halinde haz 2013 e kadar orda kalacak sana da çok fırsatla getirecek. mars 1 şubatta iş evine girmiş bu durumu harekete geçirmiş bence hemen kabul et çok güzel açılar var merkür retroya 23 şubat-18 mart merkür retro! sözleşmeyi kontrarı getirme önceden kabul et o tarihlerde başlasan da çok önemli değil. Onlar sana okey verecekler . Para konusunda çok fazla kabullenici olma, belki değerinden az söyleyebilirler fakat oyuna gelme yani fedakarlık yapma güven bana yine okey diyecekler. Bu yıl 25 nisan 2013 deki ay tutulması seni bir gurup çalışması içine sokabilir. Yabancılar yada yurt dışı bağlantılı bir iş gibi haziran başı 2013 gibi jüpiter jüpiter kavuşumu var 12 yılda gelen bir fırsat bur yeni bir iş projesi yada ortaklı bir çalışma içinde başarı gösterebilir daha da yükselebilirsin maaşın zamlanıyor çok daha iyi oluyorsun zaten 26 haz 2013-temmuz2013 jüpiter para evine girecek 1 yıl boyunca paranı arttıracak sende hayallerine kavuşacaksın, daha güvenli bir ev ortamı sağlayacaksın çocuğuna .Hayat akışında  başarılar dilerim :)

SORU 6:TTalin hanım 16 haziran 1985 üsküdarda 06:30 da doğdum  sağlığım  hakkında bilgi istiyorum yani herhangi bir açı varmı  vede ailemle ilgili ne gibi durumlar olabilir   çok teşekkürler

CEVAP 6: Tam tersi sağlığın artık hızla iyileşiyor. Merkür retrosu sağlığınla ilgili bir problem getirmeyecek 23 şubat-17 mart arası üç hafta boyunca merkür retro olacak yabancılarla ilişkilere dikkat et, yolculuk halindeysen veya karar verdiysen dikkat et yakın çevreyle ilişkiler de biraz ihtiyatlı ol onun dışında sağlığın bozuksa ki ikizler yükselen yengeç lerin çoğunun geçen yıl bozuldu fakat şimdi gayet iyiye gidiyor. Hatta bu tarihlerde mart, nisan gibi jüpiter şiron kavuşumu var tamamen şifalandırma sağlanıyor. Sadece jüpiter 12. evinde ikizlerdeyken tamamıyla iyileşmek istiyorsan. Ruhsal olarak geçmiş konulardan arınmak iyi gelebilir. Geçmişe bir çizgi çek sorgulama, kabullenici ola herşeyi herkesi affet. Dua, meditasyon, yoga, melek çalışması yapmak çok iyi gelebilir. Manevi olarak kabullenci olup serbest bırakısan bazı şeyleri hayatında çok net düzelmeler olduğunu fark edeceksin ve tüm olumsuzluklarından bu yolla kurtulabilirsin. Hatta jüpiter yengeç burcuna girme hazılığı içinde 20 nisandan itibaren  maddi olarak canlandıracak çok iyi fırsatlar var. Eğer sen çalışmıyorsan baban da olabilir bir ev yada mülk konusunda bekleyişi olabilir miras gibi ona sahip olabilirsiniz.  jüpiter 26 haz 2013-temz2014 e kadar ise sana çok büyük fırsatlar sunacak . İstediğin çok şey gerçekleşiyor. Kendine güvenin geliyor. Daha cesur, atak güvenli oluyorsun. Ürkek çekingen yapından kurtuluyorsun. Kabuğundan çıkıyor, artık görünür oluyorsun. Hayat akışında başarılar dilerim:)

SORU 7:28 Kasım 1994 Yay burcu yükselen Oğlak Doğum saati 7:30 İstanbul . Okul ve meslek açısından

CEVAP7: BURCU YAY yükseleni de yay (bazen internet üzerinden doğru olmuyor yükselenler) ay burcu ise terazi. Eğitim, yabancılar, yurt dışı temaları veya yurtdışı eğitim hayatı onun için önemli olabilir. akademik başarı ve yükselmek hırslı olmak başarmak ve bunu her kese hatta bütün dünyaya göstermeye hedeflenmiş bir haritası var. Çok başarılı ay burcu terazi olması ise ilişkilere çok önem verdiğini gösteriyor. ilişkiler hayatında hep dengeli ve uyumlu olmak zorunda ki kararsızlık yaşamasın kendiside dengeyi kurabilsin. insanları, aşkı seven, diplomatik bir yapıda. Çoğu zaman elde olmayan nedenler yüzünden yıpranabilir. duygusal fırtınar yaşayabilir. Daha kabullenci  ve affedici olmak her şeyi kontrol etmeye çalışmamak kendini hayatın akışına bırakmayı öğrenmek gerekiyor. Ancak o zaman seni yoran alışkanlıklardan uzak durabilir  kendini aşabilirsin . Başarına gelince: Bu iki yıl satürn senin 12. evine akrepe girdi bu evde çok çabalama getirir. Sanki eve veya bir yere kapanıp çok çalışmak gerekiyormuş gibi hissettiri. Herkes senin üstüne yük bindirmiş sende dünyanın yükünü taşıyormuşsun gibi fakat sana öyle geliyor. Aslında bu bir yanılsama. Bu yıl jüpiterin 7. evinde oluşu,fırsatlarının karşındaki insanlar aracılığıyla kendiliğinden sen fazla çaba harcamadan oluştuğunu gösteriyor. Belki daha fazla yazı yazıyor yada ortaklı bir proje içinde çalışıyor olabilirsin. eeğer üniversiteye hazırlanıyorasn veya okuyorsan evden anne babandan ve hocalarından destek göreceğini, başarının onlar tarafından desteklenip yolunu açacağını gösteriyor. 25 mayıs yay burcunda tutulacak olan ay tutulması senin için bir sonucu belirleyecek hayatında kişisel değişiklikler yaratarak yepyeni duygular içinde bulacaksın kendini. Çok istediğin bir şey gerçekleşiyor.  hazırlanıyorsan istediğin yurtdışı bağlantılı bir okul yada okuyorsan yine akademik başarı ve yurdışı bağlantılı bir yer için hedef belirlenebilir.  26 haz jüpiter yengeçe girince 1 yıl boyunca başarılarını destekliyor. Hem de ailenin gelirini arttırıcı etkileri var Özellikle 28 haziran 2014 den itibaren sende aileden fazlasıyla destek görebieceksin. 

SORU 8: 21 Mart 1992 İstanbul saat sabah 7:30 Yükselen Boğa Okul ve meslek açısından bakabilirmisiniz? Çok çok teşekkür ederim.

CEVAP 8:  Koç burcu yüks boğa, ay burucu akrep, dışa dönük, risk alan, enerjik, girişimci bir yapısı olduğu halde dışarıya vurumu daha temkinl, ihtiyatlı, seçkin bir zevki , hayli gelişmiş bir form duygusu olan insanları seven onlara merhamet besleyen, yardımsever, egosunu geri plana atmış bir yapısı var  bir yapısı var. ay burcu akrep 7. evde ve dolunayda doğmuş hayatında ilişkiler onun içinde önemli onaylanmak isteyen bir yapısı var ay akrep rüyaları ve hisleri kuvvetlidir. Bazen karamsar duyguları inişler ve çıkşlara sebep olabilir. Duygularını kontrol etmeyi öğrenmelidir. dibe değil daima yükseklere ve geleceğe positiv enerjiler yükleyerek ilerlemeli. İlişkileri çok fazla sorgulamak tutkulu olmak ona zarar verebilir. Yabancılar, yurtdışı bağlantılı konular veya akademik bağlantılar meslek hayatında ve ruhsal gelişiminde etkili olabilir.Bu yıl jüpiter ikizlerde eğitimde şans vermiş fakat asıl başarılı dönemi 26 haz 2013 de jüpiter yengeç dönemi yaşayacak 1 yıl boyunca 2014 e kadar gruplar içinde ve eğitim hayatıyla ilgili çalışmalarda başarılı olacak belki onada yurtdışı bir eğitim yolu açılabilir satürn akrepte boğalara biraz 2 yıl sıkı yönetim veriyor çok fazla çalışacaklar eğitimcilerden yana biraz ciddi bir çalışma içinde olmaları söyleniyor yani çok çalışmaları gerekiyor öyle kolay bir şey yok gerekirse baskı ve sorumluluk var fakat dediğim gibi ikinci dönem onlaraı başarılar bekliyor.  ilerde yurtdışı bağlantılı fakat devlet sektörü yada devlete bağlı bir şirkette çalışabilir. 

SORU 9: Talin hnm merhaba blog beğenerek takip ediyorum ben 3 Ağustos 1984 mersin öğlen 11:30 civarı dogmusum maddi ve manevi anlamda sıkıntılarım var son 3-4 yıldır astrolojik yorumlarınız icin şimdiden teşekkürler

CEVAP 9:burcun aslan yükselen terazi, ay burcun akrep, satürn 2.5 yıldır terazideydi ondan önce de başakta asıl senin sıkıntın 4 yıl önce başlamış. Şimdilerde ise akrepte ikinci evinde para evinde sorumluluk aldırtmak istiyor. Anneni de çok bunaltmış veya 5 ekimde satürn akrepe girdiği dönemler annenle ilgili önemli bir sıkıntı yapamış olabilirsin. Şimdilerde ise satürn kavuşum satürnün var bu döngü 27-29 yaşlarda gerçekleşir. kendini sorugulama ve test etme zamanıdır. Evlilik yapmalıyım, çocuk sahibi olmalıyım gibi kendini sorugulama ve değerlendirme zamanlarıdır. Umutsuzluk değil doğruyu bulma zamanıdır. Çalışma arzusu verir ve bir şeye karşı isteği çoğaltır dayanıklıklık verir. İş meslek evlilik ortaklık gibi ciddi yaklaşım yaptırabilir. Eğe bozuk aksak bir ilişki veya iş, ilişkisi varsa bu dönemde bitebilir. Satürn bu evde 2 yıl boyunca sana biraz kısıtlama versede para kazanmak için yeni kaynaklar arama, belki ekonomi yapmayı öğretebilir. Bu yıl haz. kadar eğitim, kurs, yurtdışı yapancılar veya yolculuklar yada dış ilişşkiler önemli olacak bilgini zenginleştirecek çok şey öğreneceksin. Özellikle 25 nisan2013 ay tutulması akrepte, 10 mayıs 2013 güneş tutulması boğada para evinde bir sonlanma, bir sonuç ve arkasından iyi bir başlangıç var 25 mayıs ay tutulması yayda sana uzak yolları seyahatleri, yurt dışını yada ticaret hayatını açabilir. 26 haz 2013den temmuz 2014e kadar jüpiter kariyer evinde yurtdışı temalı çalışmalar verecek 2013ün temmuzundan başlayarak sonlarına doğru terfi verebilir. yada daha bir iş yükseliş verebilir. Bun dan sonra çok olumlu bir döneme giriyorsun yükselişe geçtin evlilikte verebilir. asıl senin yılın ağustos 2014 de başlıyor!yurtdışı görünüyor.

SORU 10: Talin hanım tekrar merhaba önce teşekkürler ilginiz için annem selam söyledi size bi de bana bakar mı dedi çok zor bir yıl geçirdi de :)) teşekkürler
21 Haziran 1959 akşamüstü 5.30 civarında doğmuş

CEVAP 10:Burcu ikizler, ay burcu oğlak, yüks. yay,  Annen ikizlerin son saatlerinde doğmuş 29 derece bir ikizler, hem yengeç hem ikizlerin son evrelerinden etkileniyor.  Annen bu 2 sene satürn akrebe 12. evine girdiği için biraz sıkılabilir. Çok yanlız kalması, kendini içe kapatmasın, bir şeylerlerle ilgilensin, kendini rahatlatması gerekir. geçmişini sorgulamasın affetsin ve bıraksın, dua, meditasyon , melekler neyle rahatlıyorsa onunla kendini güçlendirsin.  Çünkü huzurlu günler yakında az kaldı. Şu anda jüpiter ikizlerde ona şans getirecek fakat mayıs haziranı bulacak. 1-2 hazir. gibi şansı gülmeye başlar Özellikle annelik konuları, duygusal, psikolojik olarak rahatlayacağı bir yıl 26 haz. 2013 den itibaren başlıyor 1 yıl yani temmuz 2014e kadar devam ediyor. Annende bu süreyi iyi değerlendirsin. Hem yıllardır hayal ettiği ev belki evde huzur hayaline kavuşabilir. Çocuğu yada eşi varsa onun kısmetini görüp yiyebilir. Maddi manevi destek göreceği bir yıl olacak, borçarı varsa annen ve baban ödeyebilirler bu yıl eğer kredi düşünüyorlarsa tam zamanı zorlanmadan alır ve öderler. Eşinin veya kimin parasından faydalanıyorsa onun yurt dışı bağlantılı bir işi olabilir. Bu kardeşi veya çocuğu da olabilir eğer eşi yoksa. Çok güzel günlere az kaldı biraz daha sabır diyelim Özellikle bu günleri, 25 nisan 2013 ay tutulması, 10 mayıs güneş tutulması ve en sonda 25 mayıs 2013 ay tutulması belirleyecek. En sondaki tutulma 25 mayıs olan Çok önemli fırsatların belirleyicisi olacak. Sonuç alınacak bir işin bir projenin sonucu. 2013 ağustostan itibaren de annesinden veya bir kadından bir mal yada hukuki bir mesele yada bir ev almak istiyor buna kavuşabilir. Sonra diyorum çünkü bunu alması kasıma kadar sürebilir eğer o tarihe kadar alamadıysa jüpiter retroya giriyor duraklatır mayıs 2014 den sonra alır. Başarılar diliyorum. Artık şans gülecek.:)

SORU 11: Merhaba Talin hanim,
önce tesekür ederim bize bu firsati verdiginiz icin.
Ben 23.05.1973 Esslingen Almanya dogumluyum, anneme göre saat 14-15 arasi.
Benim soru Jüpiter evligime ve aile kurmama katkisi olacak mi, yani iliskimi soracatim.
Cok zor bir dönemden gectim son yillarda

CEVAP 11: BURCUN İKİZLER,  yükselenin terazi, ay burcun kova, Hayatında ilişkiler önemli karşı tarafın onayını almak, onaylanmak, diplomatik davranmak senin için önemli, Bildiklerini başkalarıyla paylaşmak sana mutluluk veriyor. Adaletli, hak yemeyen hukuk kurallaraına uymak senin işin. 3-4 yıldır zor bir dönemden geçmişsin. Fakat artık satürn teraziden çıktı akrepe senin 2. evine para evine geçti, artık paramı biriktirmeliyim, yatırım yapmalıyım gelecek kaygısı bunları düşündürtüyor. Bu aralar aşk evin çok keyifli seviliyorsun. Aşkta şanslı olduğunu her zaman söyleyebilirim. Çünkü natal haritanda ay jüpiter kavuşumu varki bu çok şanslı olduğunu gösteriyor. İlişkin ciddi bir boyuta gidiyor. Özellikle 25 mayıs 2013 deki ay tutulması yay burcunda olacak senin yolculuklar, eğitim, hukuki , ticaret evinde bu tarihlerde işle ilgili çok büyük gelişme var farkediliyor sun çok iyi kariyer yapma fırsatın açılıyor. 26 haz 2013 den temmuz 2014e kadar jüpiter yengeçte kalacak 1 yıl boyunca hem kariyer hem de evlilik yapma şansın açılıyor. Özellikle ağustros 2013 gibi çok belirleyici bir tarih olacak evlilik ve statün için.  Bu tarihlerden sonra evlilik kararı alınabilir. Başarılar dilerim.Hemen de olabilir. 

SORU 12: Merhaba Talin Hanım,
Ben 31.07.1980 saat:23:30 da Adana'da doğdum.2013 yılına dair iş ve özel hayatımda beni neler bekliyor? Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ediyorum.

CEVAP 12: BURCUN aslan, yüks. koç ay burcunda koç. çok yönlü bir kişiliğin var. pratik, kararlarını çabuk alan ve uygulayan bir yapın var. Medyatik veya sanatsal yeteneklerin güçlü. Sanat, tiyatro, organizasyon konularda başarılısın. Artistik yeteneklerin var. Kendini çok iyi ifade etme özelliğine sahipsin. jüpiter ise iş evinde çok titiz dikkatli ve ayrıntıcısın bu konuda. Çalışma ortamı önemli. Ne iş yaptığını bilmiyorum şu anda. Fakat eğitim çalışman olabilir. Çok fazla yolculuklar, yada ticaret, basın,medya, yada yabancılarla bir iş içinde olabilirsin. Mart sonu nisan gibi ortaklı bir projeye imza atabilirsin. Hayatında yabancılar, uçuşlar da olabilir. 10 mayıs 2013 de güneş tutulması para evinde olacak yeni bir iş projesine seni sokabilir. Daha maddi anlamda güven verecek bir proje olabilir. 25 mayıstaki ay tutulması yayda seyahaltler yurtdışı konuları yada medya, basın veya yayıncılık gibi bir işi veya dış ilişkileri  başlatıyor. Jüpiter yengeç dönemi ise 26 haz  2013 den temmuz 2014  arası 1 yıl boyunca evlilikte şans, ev kurma, aile konuları, güvenlik temaları, iyi bir ev hayatı özellikle mayıs sonu çok şanslı olduğun bir dönem diyebilirim bu konuda. Hem işte statün artıyor hemde evlilik var temmuz sonu ağustos 2013 gibi 

SORU 13: sayfanızı yeni keşfettim çok harika öncelikle verdiğiniz hizmet içim çok teşekkür ederim. isimim aysun akı, 24 şubat 1980 ankara altındağ saat 20.20 de doğdum. balığa başak, ayım ikizlerde diye biliyorum yanlış değilse. üniversite mezunuyum yıllardır kpss den iyi bir puan alıp memur olmaya çalışıyorum ama olmuyor. şimdi yüksek lisansım bitmek üzere ama üni.de kariyer yapmakta hayal gibi.maddi manevi sıkıntılar içindeyim. sizden ricam yıldız haritam bana nasıl bir yön gösteriyor örenebilir miyim?  şimdiden teşekkür ederim.

CEVAP 13:Burcun balık, yüks başak, ay burcu ise ikizler (bilgiler doğru) Mc kavuşumu ikizler var bu da başarıya yaklaştınız demek oluyor.  Satürn bu yıl 5 ekim de akrep burcuna girdi sizin eğitim evinize. Çok fazla iletişim içindesiniz. Artık kariyer yapmak yaklaştı. Daha fazla eğitim yük. lisans derken kariyer  yaklaştı. 25 nisan 2013 ay tutulması, 10 mayıs 2013 güneş tutulması akrep ve boğa burcunda gerçekleşecekler. Sen eğitimle ilgili bir başarının sonucunu alabilirsin. Akademik kariyer içinde 10 mayısta yeni başlangıçlar yapabilirsin. Arkasından 25 mayıstaki ay tutulması yay burcunda olacak ve senin kariyer aksında gerçekleşiyor. jüpiterin üstündetutulma kariyer evindeki jüpiterin üstünde gerçekleşiyor. Transit jüpiter ise natal mcnin üstünde kavuşum yapıyor işte beklediğin fırsat geliyor. haz. 27 2013 den sonra jüpiter yengeçe girecek senin 11. evine topluluklar evine ve 1 yıl orda kalacak bur süre içinde sende Burada ortaklı bir projede bir grup çalışması  yada danışmanlık yapabilirsin. Yada takım lideri, asistanlık gibi görevler.  İyi bir döneme giriliyor.  3 kasım 2013 de akrep burcunda yine senin eğitim evinde bir güneş tutulması olacak 11 derece tutulacak senin satürnün de 11 derece üstünde oldukça etkin olacak. Burada satürn eğitimci, öğretmen, yaşlı veya sorumluluk sahibi yada yetkili veya danışman, hoca bunları ifade ettiğinden sen böyle bir hizmet sektörüne girebilirsin. Satürn devleti de ifade ettiği için ben devlet memurluğu gibi de yorumluyorum. Biraz daha dayan az kaldı, başarılar:)

SORU 14: Talin hanim arkadasim sizi önerdi.15.07.1972 malatya dogumluyum.öglen saatlerinde sezeryan dogmusum 11-1 arasi.dogum yerim malatya.yildiz haritami yorumlarsaniz cok memnun olacagim.ozellikle evlilik ? ask ? Iş konusunda.tesekkur ederim

CEVAP 14: burcun yengeç, yüks. terazi, ay burcun başak. Ailen, gelenekler, beraber çalıştığın insanlar senin için önemli. Çalıştığın yer de de aile gibi ilişkilerinde sıcak. İkili ilişkilere önem veren kırmaktan çok kırılmaktan yana bir yapın var diplomatik ve hakkaniyetlisin. Bu yıl senin para evine satürn girmiş 2 yıl orda kalacak. sana daha fazla sorumluluk aldırtıyor. Daha fazla kaynak arayışı içinde olabilirsin veya ekonomi yapmak bir ev almak, yatırım yapmak evlenmek gibi istek içinde de olabilirsin. bu yıl jüpiter 9. evinde uzaklardan dış ilişkiler yabancılardan eğitimden sana başarı ve şans getiriyor. 25 mayıs ay tutulması yolculuklar evinde olacak belki sen uzakta yaşayan biriyle karşılaşabilir tanışabilir ciddi bir ilişki düşünebilirsin. ( Bu 2-3 hafta önceden de gelebilir.)Sanada jüpiter yengeç dönemi temmuz 2013 den itibaren ekim 2013ü (çünkü ekimde bir ay tutulması var koçta senin evlilik evinde tutulacak buda bir sonuç demektir) de bulabilir kariyer ve ya evlilik verebilir. Başarılar dilerim.


SORU 15: Talin hanım ben onaltı haziran bindokuzyüzseksen beşte üsküdarda 06:30  doğdum sağlığım hakkında iyi şeyler söylemişsiniz   yalnız doktora gittim gözümde konjoktivit vede miyop astigmatın var dedi ben kendim biraz daha önceden araştırmıştım  doğum haritasında 5. ve 11. evlerde  zıt durumlar oldumu  göz hastalıkları olabilirmiş   siz benim haritama baktığınızda herhangi kalıcı bir hastalık işareti görüyor musunuz şimdiden çok teşekkürler herşey gönlünüzce olsun

CEVAP 15:5 ekim 2013 de güneş tutulması oldu akrep burcunda 5. evde satürn 22 derece, tutulma da 21 derece akrepte oldu sabit bir yıldıza denk gelmiş olabilir. Zira unuk el haiha (satürn ve mars karakterinde bir yıldız kaza veya aksilikleri ifade eder fakat5. evde yönetici gezegeni ise tam 1. ev aksın üstünde yengeçte, zaten yüks yengeçte, 12 . evden bir ikizlersin güneşin 24 derece ine bir yıldıza biraz açı alıyor olabilir. bellatrix güneş ve ayla birleştiği zaman kaza sonucu kör olmayı işaret edebiliyor bazı durumlarda. orionun sol omzu dur. 10 aralık 2011 de ikizlerde 18 derece, 21 aralık 2010 da 29 derece ikizlerde ay tutulması oldu belki güneş ay ve yıldız kavuşumları da tetiklemiş olabilir. Fakat jüpiter natal haritanda zaten sağlık evinde 6. evinde uranüs de zama zaman birden çok değişik rahatsızlıkların gelebileceğini geldiği gibi de aniden gidebileceğini ifade ediyor. Şuanda transit jüpiter 12. evinde geçmişle bağlantılı sağlık,  her ne varsa hayatında onları temizleme işleminde temizlik dönemi şironla da kavuşum haline gelmek üzere şifalandıracak. Sende beynindeki tüm olumsuzlukları atıp, neden niçin gibi sorgulamaları, olumlama yoluyla, şifalandırma yoluna yardım etmelisin. 25 mayıs  2013 deki yay da ki ay tutulması sağlık evinde tutuluyor bunun neticeleri sonuçları bu tarihte belli olur (2,3 gün önce veya hafta önce veya sonra) jüpiterin güneş le kavuşum halinde olması sağlık evindeki natal jüpitrele üçgen açı yapması olumlu sonuçlanacağını düşündürtüyor.  Düşüncelerini kontrol etmeyi öğrenmelisin, Başarılar dilerim.

SORU 16: O zaman eşim için bi yorum istiyorum. 10 Mart 1974 elazığ akşam 22civarında doğmuş

CEVAP 16: burcu balık, yüks. akrep, ay burcu terazi.  Eşinin aşk evinde ve şans oyunlaır evinde jüpiteri var hep böyle düşündürtüyor. Belki bir gün olur sanki çok uzak değil. jüpiter yengeç dönemi ona çok iyi uğurlu gelebilir. Yeni girişimleri var sanki grup çalışması içinde bazı durumlar bitiyor. iş mi değiştirecek. çok daha iyi bir iş olabilir. fırsatları çoğalacak. Aileden yana çok şanslı bir eşin var. bugünlerde jüpiter ona eğer banka veya finansal konularda problemi varsa onlarda şanslar getirebilir. Belki kredi gibi yada borç varsa ödemek için kaynak gibi aileden destek gelebilir. 7,8,9 haziran en şanslı günleri olacak. bir mülk yada para yada ev olabilir bu konuda hiç beklenmedikl ani sürprizlere fırsatları yaratacak bir transit var. bu tarhilerde şans oyunları da oynasın. !!!! jüpiter yengeç uzaklarda bir iş alabilir yolculuklar başlıyabilir. temmuz 2014e kadar dış ilişkiler, yurtdışı konularında başarı var. Zaten jupiter yengeç dönemi hem ev, babalık konularında, hem de yaratıcı çalışmaları ve kariyer konusunda çokbüyük şanslar getiriyor. Eşin aşkta da şanslı! çok zengin olursa aşk hayatında da bolluk bereket verebilir?

SORU 17: Talin hanım ben 20.11.1986 ERZİNCAN doğumluyum doğum saatim 05:00 sağlığım ,işim ve ilişkimle ilgili yorumlarsanız memnun olurum,teşekkürler...

CEVAP17 : burcun akrep, yükselende akrep, ay burcun yengeç, çok fazla empatik, sezgisel, satır aralarını okuyabilen bir karakter yapın var. Duygusal enerji deposu. Tutkulu, değer verdiği şeyleri korumak için baskılayan bir karakter yapın var. Çok yönlü düşünen keskin kararlısın, bazen acımasızsa açık sözlü bazen de sessiz kalmayı seven bir yapın var. Bu yıl satürn 5. ekimde akrep burcun girdi. Senin 1. evine hayatını yeniden yapılandırdığın bir dönem olduğunu söyleyebilirim. Belki aşkını buldun. fİfstediğin bir işe girdin devlet bağlantılı kurumsal bir iş olabilir. Çok fazla yolculuk yapıyor olabilirsin. Daha çok uzaklara gidiyor olabilirsin. Yaratıcılığın ortaya çıktı, yetenklerin farkedilecek. Jüpiter sana bu yıl borçların varsa ödeme kolaylığı verir. Devlet daireleriyle ilgili işlerini kolaylaştırır. Bankalarda dahil olmak üzere. Ortaktan, veya eşinden yada babada destek gelebilir. Jüpiter 26 haz 2013 de yengeçe girice inanılmaz fırsatlara kavuşabilirsin. Daha fazla eğitim yada uzak yerler seyahatler yurtdışı konuları hızlanabilir. evlenebilirsin. çünkü jüpiter ay kavuşum yabacak. 10 mayıs 2013 de güneş tutulması evlilik evinde gerçekleşiyor bununla ilgili alınacak karar seni evliliğe götürüyor. Haziran sonu temmuz gibi evlilik görünüyor. Jüpiter yengeç sana hem evlilik hemde yeni bir ev imkanı verebilir. Çok olumlu bir haritan var eğer yıldızlar destekliyorsa ağustros 2014 gibi de hamilelik verebilir. İşindeki başarı statün daha iyi kariyer içinse 2013 ün sonlarını 2014 ü beklemelisin hızla olumlu bir şekilde ileriyorsun. Başarılar dilerim. Hayatın akışında başarılar dilerim.

SORU 18:  4 şubat 1978 Ankara saat 20 ile 20.30 arası doğumluyum. iş, eş, kariyer hayatım hakkında yorum almak istiyorum.teşekkürler. 

CEVAP18 : burcun kova, yüks. başak, ay burcu oğlak, yardımsever, hümanist bir kişiliğin var. Zeki, analitik düşünebilen, işini ayrıntılı en ince detaylarına kadar düşünebilen. Yaratcı ve yeteneklisin. İş ortamın, iş arkadaşların, çalıştığın düzen senin için çok önemli, sağlığına da önem veren bir yapıdasın. Geçen yıl her yüks. başak gibi seni de kötü vurmuş olmalı, olcak-nisan 2012 arası mars retrosu vardı kimileri işi bıraktı, yeni bir atılıma girdi kimileri ise yeni işe başlayamadı eski işlerinde sinirleri bozuldu, bunun sonuçlarını da mayıs, haziran temmuz gibi rahatsızlıkları ortaya çıktı çoğu tansiyon problemi yaşadılar. Umarım sen o mağdurlardan değilsindir. Şimdilere gelelim. Artık kova burçları için kariyer kapısı açılıdı, yüks başaklarında satürn para evlerinden 3. ev olan teknoloji, iletişim, yolculuklar, eğitim evine geçti.  2-2.5 yıl satürn (sorumluluk) gezegeni bu konuları geliştirecek ve öğretecek. 13 kasım 2013 de güneş tutulması akrepte oldu ve senin de hayatında sanırım ciddi bir teknoloji internet yaratıcı bir çalışma girmiş olmalı. Bunların tam oturtulması sisteme tam anlamıyla geçmesi şimdilerde başlıyor. 10 şubat 2013 de yeni ay kova burcunda olacak ve senin için bekleyen işlere yeni başlangıçlar, yeni umutlar besleyebileceksin. Satürn 3. evden kardeşleri de ifade eder. Eğer varsa beraber bir şirkette tekonoljinin fazla olduğu bir ortamda ticaretle ilgili bir işde başarılı olabilirsiniz. Yada sen tek başına teknik ve sağlıklı, huzurlu bir ortamda bu konularda başarılı olabilirsin. Daha fazla yolculuklar hayatına girebilir. Uzun ve kısa yolculuklar. İş anlaşmaları, müşteri ilişkileri yeni projeler, şu anda ortaklı bir işdeysen yada değilsen bile karşında birisi varki senin için fedakarlık yapan sana yardım eden biri yakın çevreden olmalı çok yakın arkadaşın da olabilir. Balık burcu yada balık gibi fedakar ve yardımsever biri olmalı ondan destek görebilirsin. Sadece 23 şubat-18 mart 2013 de merkür retro ortak ve ikili ilişkiler evinde olacak bu projeler anlaşmalar karşıdaki kişiye bağlı durumda olduğun bir süreç evet demek zorunda kalacağın işler var merkür retrodan kafan biraz karışabilir kontrat veya onayı mümkünse 18 marttan sonra ver yada satır aralarını 2 kez okumalısın. Tabi bu arada eski bir ilişkinde tekrar başlayabilir. Bu mümkün, evlilik yeni bir ev almayı yada taşınmayı düşünebilirsin fakat bu haritada daha çok iş odaklısın. İlişkin ve evlilik konuları, 2013ün ikinci yarısından sonra ekim 2013 gibi başlayabilir. aralık 2013-ocak 2014 gibi ise ciddiye biner. Bu konuya ilerleyen tarihlerde dönelim. Kariyer çok olumlu:)))

SORU 19: Sıkıntılı bir dönem geçiriyorum.. İletişim alanında bir iş anlaşmasının sonucunu bekliyorum. Beni neler bekliyor.
Bu sıkıntılı günler ne zamana kadar devam eder?

CEVAP19 : burcun yengeç, yüks. koç, ay burcun yay, ayın büyüyen ay fazında doğmuşsun başarılı bir gelecek seni bekliyor merak etme. Koçların sıkıntıları 2-3 sene önce başladı. Fakat satürn karşıt burcun teraziden çıkınca en azından T kareden kurtuldunuz sadece pluton kare koç yaşıyorsunuz zaman zaman. Bu da sizi dönemsel olarak zorluyor. Şu anda marsın 12. evinde geriden geldiği için. Bekleyiş devam ediyor. Önünü göremediğin bir dönemdesin. Sıkılma hastalanırısın, çünkü merkür retro bu evinde olacak 23 şubat-18 mart burada beklemekten başka yapacak bir şey yok sen elinden geleni yaptın vıdı vıdı yaparak ancak kendini ve başkalarını tüketirsin. Yoga, meditasyon yapmak müzik dinlemek iyi gelir. Bol bol sipirituel melek kitaplarını oku. Bu dönemde hemen sakinleştirici gibi ilaçlara sarılma. 10 şubatta yeni ay kova burcunda olacak senin teknoloji iletişim konusunu ilgilendiren bir ev bu tarihlerden sonra gelebilir 17-18 gibi fakat mars arkanda olduğu için senin kendine gelme tarihin ise 12 martları bulabilir. Çünkü bu işle ilgili düzenleme, organizasyon, hizmet konuları, kollektif çalışma derken biraz yorulup sıkılacaksın. Özellikle 11-12 mart tarihlerine dikkat et! ortak hesaplar banka, kredi gibi durumlar yada sağlıkla ilgili durumlar varsa. 14-15 nisandan sonra her şey olumlu ilerlemeye başlar. Para da kazanırsın. 10 mayıs 2013 deki boğadaki güneş tutulması para evinde olacak bu konuda yeni başlangıçlar var belki maaşına zam gelebilir yada yeni bir müşteri, proje yada ortaklı bir işe girebilirsin. 25 mayısdaki ay tutulması yolculuklar, yurtdışı bağlantılı evinde olacak. Uzak yerler, medya, basın, internet çok daha yoğun olacaksın. 26 haz 2013 de jüpiter yengeçe girecek ve 1 yıl kalacak bu dönemde çok positiv bir ev, aile hayatı seni bekliyor. Evliysen huzurlu mutlu bir evlilik çocuğun yoksa çocuk potansiyelinde var. ( eylül 2013 ) Bir ev alabilirsin. Sigorta olma gibi durumları varsa bu dönemde olursun. Aileden gelen fırsatların var mal, mülk, miras gibi kayıp olan mallar kazanılabilir gibi durumlar. ÇOk olumlu bir gelecek seni bekliyor positiv kal! Hayatın akışında başarılar:)

SORU 20: iyi aksamlar benim de yıldız haritama bakar mısınız bilgilerim 26 07 1985 elazığ 12:20 

CEVAP 20: burcun aslan, yüks. terazi, ay burcun akrep, hırslı bir kişiliğe sahipsin. Gruplar içinde sosyal katılımların yoğun, ikili ilişkilere önem veren bir yapın var. ay burcun ay satürn kavuşum, maddi manevi sahip olduklarınla ilgili her zaman kaygılı, depresiv bir ruh hali sergilediğini görüyorum. ay akrepler düşüncelerini çok iyi kontrol etmeliler çünkü bazı şeyleri kendileri yaratıyorlar. Her zaman çok üstlerde, positiv düşünmeye çalış aşağıya indiğin zaman kuyuya çekilmen ve düşmen kolay olur. Düşünclerimle yaratıyorum! Satürn terazide 2 yıl seni biraz sıkmış olmalı şimdide para evinde 2 yıl burada kalacak. Sana da bu konuda sorumluluklarını al dedirtiyor. Ya da ha bir iş imkanı yarat yada elindekileri tutmasını bil ekonomi yap gibi bu da seni biraz sıkabilir. Satürn bu evden çıkana kadar. Bu yıl aşk evin yükseliyor. İlişkin, aşkın çok olumlu ilerliyor. İleride ciddiye dönüşebilecek bir moddasın özellikle 10 şubat 2013 de yeni ay bu evde gerçekleşecek o gün positivi dileklerini dilemelisin. Çünkü bu konuda yeni başlangıçlar var geleceğe daha umutla bakabileceksin. Merkür retronu iş ve sağlık evinde yaşayacaksın 23 şubat-18 mart sağlığına dikkat etmelisin bu tarihlerde. 25 mayısdaki ay tutulması iletişim ve ticaret evinde gerçekleşiyor. teknolojik bir konu, iletişim, bilgisayar gibi teknik bir işden yeni başlangıçlar yapabilirsin. Daha çok yolculuk, seyahat veya medya ticaret hayatına girebilir. Belki lojistik gibi bir işde olabilir fakat başarılı olacaksın. Bu tarihlerde aşk ilişkinde kuvvetlenir. 26 haziran 2013 de jüpiter yengeçe girince kariyer, çalıştığın yer konusunda şanslı olsanda bazı konuları ve durumları da sonladırabilirsin. Yeni bir çevre, yeni bir iş yada uzak yollar hayatına girebilir.  Uçuşlar var. Başarılar dilerim.

SORU 21: Talin hanım ben 03.12.1985 Adana,gece 12:30 2:00 arası doğmuştum.iş ve ilişki hakkında yorumlarsanız sevinirim tesekk ederim

CEVAP 21 : burcun yay, yüks. terazi, ay burcun aslan. Paylaşmaktan keyf alan başkalarının ön planda olduğu bir karaktere sahipsin. iletişimin kuvvetli. hızlı iletişim kuran, özgür, sosyal bir kişiliğe sahipsin. İlişkilerinde fazla tutkulu bir yapın var tutunca bırakmakta zorlanıyorsun. Satürn bu yıl senin para evine girdi 2 yıl sana para kazanmanın yollarını öğretecek ekonomi yapabileceksin, belki biriktireceksin. Şu anda 10 şubat 2013 yeni ay kova burcunda aşk ilişkinde yeni başlangıçlar yaptıracak. Daha ciddi bir boyuta gidebilir. Beklediğin cevabı alabilirsin. Jüpiter sana bu yıl hazirana kadar eğitm, yolculuklar, daha fazla iletişim yabancılar veya ticaret yoluyla bilgi kazandırıyor. İyice eğitiyorsun kendini bir nevi kurs gibi düşün. 25 mayıs ay tutulması yolculuklar, teknoloji konu ve seyahatler evinde olacak. Böyle bir iş önüne açılabilir. Hem ilişkin ciddi bir boyuta giriyor evlilik gibi, hemde ticaret hayatı önüne açılıyor. olumlu bir harita özellikle bu haritanın nimetlerini 25 nisanda ay tutulması gösterecek. Bu tutulma tarihinden 1-2 hafta önce veya sonra aniden başlayabilir bu yazdıklarım. 26 haz 2013 de jüpiter yengeçe girer girmez evlilik veya nişanlılık verebilir. Kariyerinde de statün artabilir terfi edebilirsin.  18 ekimdeki ay tutulması evlilik evinde olacak belki bu konuları ciddi bir boyuta sokabilir. Aralık-ocak 2013-2014 gibi evlilik verebilir. başarılar dilerim. 

SORU 22: ilginiz için çok teşekkür ederim talin hanım. eğer mümkünse erkek kardeşim içinde bir yorum rica edicem. kendiside diplomalı işsizlerden, iş ve aşk hayatı ne olacak acaba?doğum bilgileri: 25 ekim 1982 sabah 8:00 yozgat tekrar teşekkür ederim, iyi çalışmalar...

CEVAP 22: burcu akrep, yükseleni de akrep, ay burcu kova. Oldukça sabitlikleri olan bir karakteri var Ona bir şeyleri empoze etmek yaptırımlarda bulunmak imkansız gibi ancak kendi isteyecek. Fakat artık satürn akrep hemde 1. evine girince sorumluluk almamak imkansız gibi illede alacak. belki 5 ekimde satürn akrep girdi 13 kasımda da akrepte bir güneş tutulmaı oldu bir iş e başvurmuş olmalı fakat geri dönmüş ama yakında merak etme. Bu yıl jüpiter ikizlerde nasıl olsa bir şekilde parasal destek görüyor. bir şekilde geçiniyor. Şu anda aşk ilişkisi ön planda görünüyor.  Bu ilişki ciddiye binebilir o da kendi isteğiyle sorumluluk almak isteyecektir. 2013 hazirandan sonra jüpiter yengeçe girince işler değişir. ona yurtdışı yada uzaklarda bir iş imkanı yada eğitim imkanı verebilir. Aile kurma, ev alma yatırım yapma gibi istekler verebilir. Özellikle  hareketlilik 25 nisan 2013 de ay tutulması ile başlayabilir. Kendi bir işe başvurabilir. 10 mayıs 2013 deki boğadaki güneş tutulması ile yeni bir işin içine girebilri. hayatında yabancılar yada yurdışı, medya iletişim konularında para kazançları olabilir.  Daha sonra 26 haz 2013 den itibaren yolculuklar yada bu konuda kurslar alabilir. 3 kasım 2013 de güneş tutulması yeni bir başlangıç ve yeni bir şans para evinde ve aşk evinde aynı zamanda yaratıcı bir konuda şansları var. Tam şans gezegeni jüpiterin üstünde tutulma var hepsi birden gelecek. korkmasın üstüne gitsin çok başarılı olma durumları var. temmuz-ağustos 2014 gibi kariyerde zirve noktasına geliyor. Başarılar.

SORU 23:Merhaba Talin hanım, 23 temmuz 1989 İstanbul doğumluyum,doğum saatim 13:00. Özellikle kariyer ve aşk hakkında yorumlarsanız sevinirim. Çok teşekkürler.

CEVAP 23:Burcun aslan, yüks, terazi, ay burcun koç , aşk hayatında 10 şubat 2013 sabah 9 dan itibarenyeni başlangıçlar, yeni hedefler var. Eğer aşıksan olumlu bir süreç başlıyor. Değilsen bir teklif gelebilir. Duygusal hayatında önemli başlangıçlar seni bekliyor. Çalışıyormusun bilmiyorum eğer iş beklentin varsa balık burcu senin iş evin 11 mart gece 22 den itibaren yeni ay balıkta iş evinde gerçekleşecek bu tarihlerden itibaren veya sonra yeni bir iş yada çalışıyorsan yeni bir proje, yada müşteri potansiyeli yakalayabilirsin. jüpiter hazirandan beri senin 9. evinde ileriyor. Sana eğitim, yabancılar yada yurt dışı temalarından fırsatlar sunuyor daha çok akademik başarı verebilir sınavlar varsa başarılı olur. yada kurslar alınır müşteriler, dış ilişkiler daha çok kurulur. Eğer basın,medya gibi bir yerde çalışıyorsan fırsatların artar çok fazla yolculuk yaptırır ticaretle ilgili bir şirkette çalışma verebilir. Eğer bunlar henüz yoksa dediğim tarihlerde fırsat yakalama şansın var. 25 mayıs 2013 de ay tutulması bu evde tutulacak işinle ilgili bu temalar hızlanacak. Bu tarihten 2,3 hafta önce de başlayabilir kariyer var para kazanıyorsun gruplar içinde bir takım çalışması içinde başarılar dilerim:)

SORU 24:15 nisan 1966 yılı ankara doğumluyum. 11:30 12:30 civarında doğmuşum.
yükselenim aslan. 
13 eylül 1964 bursa doğumlu ve doğum saati bilinmeyen sevgilimle ilgili sorunlarım var.
evlilik ne zaman ve evli kalmayı başaracak mıyız?
ayrıca işimle ilgili endişelerim var.
yardımlarınızı bekliyorum.

CEVAP 24 :Burcun koç, yüks. aslan ay burcun kova, bu yıl satürn akrepe 5 ekimden itibaren girdiğinden beri, aslanları mücadeleye iten durumlar başladı. Biraz zorlandıkları bir dönem olabilir bu 2014 e kadar. Şu anda satürn akrepte bir kısmını evlenmeye zorluyor bir kısmını tadilat yapmaya bazılarını taşınmaya, işinle ilgili kaygılarında haklısın satürn iş meseleni zorluyor kariyer iş konuları biraz mücadeleci geçebilir. Bu ara yüks. aslanlar mars balıkta dikkat etmeli gerekiyor. devlet konuları, yada daireleri harç, pul, sigorta, kredi, gibi konularda biraz dikkatli olmalısın bir bakarsın trafik cezası yiyebilirsin gibi.. merkür balıktan çıkana kadar dikkat et 18 marta kadar. ikili ilişkiler evinde yeni ay var 10 şubattan itibaren yeni başlangıçlar, seni bekliyor. 25 nisan 2013 de akrepteki ay tutulması ile bir sonuç alınabilir bu ev konularıyla ilgili  evlilikle ilgili bir karar alınacak. 10 mayıs güneş tutulması belkide ikili ilişkide yeni bir süreçin başlaması dır daha ciddi bir süreçin yada evlilik tarihleri de olabilir.  3 kasım 2013 gibi akrepteki güneş tutulması seni bu ciddi konuya sokacak tahminim aralık 2013-2014 e yakın tarihlerden itibaren evlilik görünüyor. 2014 temmuzda jüpiter aslana girince tüm fırsatların artıyor çünkü jüpiter aslana girecek seninde istediklerin olacak. Hem maddi hem manevi, eşin biraz tutumlu bir kişi olsa gerek fakat merhametli hümanist bir kişiliği var ve sana her konuda destek verecek senin haritandan bunu anlıyorum.Parasal konuda desteklerini ihmal etmiyecek. 26 haziran 2013 de jüpiter yengeç burcuna girecek 1 yıl orda kalacak sana da hem maddi- manevi destek konusunda hem de aşk, ödemelerin konusunda şanslar getirecek.
Eşin konusunda ise: saatini bilmediğim için genel başak burç yorumu yapıyorum. Başaklar geçen yıllarda o kadar zorlandılar ki evlenemekte haklı bunu bilmelisin. satün akrep onların 3. evine girdi 5 ekimde 2 yıl boyunca iletişim, yolculuklar, teknoloji, konusunda çok fırsatlar sunuyor. uzak yerlerde iş imkanları görünüyor yurt için yurt dışı devamlı hareket halinde olacaklar devlet bağlantılı dairelerde olabilir bu konularda da destek alabilirler. Yakın çevreleri arkadaşlar veya akrabalarla ilgili meselelerde daha fazla gözleri açılacak gerçekleri görmeyi başaracaklar. yeni ay 10 şubat onların iş evinde oluyor iş konularında alacakları yeni bir haberle yeni başlangıçlara yapabilirler. 11-12 martta yeni ay balıkta olacak belki ikili ilişide yeni bir başlangıç içine girilebilir. Sizin evlilik konularınız 25 mayıs daki tutulma ile belli olur. Onada kariyer konusunda terfiler olabilir ticaret hayatı canlanabilir  yurtdışına gidebilir bu tarihlerden itibaren onun haritasında evlilik 2014 de görünüyor yani jüpiter aslan dönemi yanlız tabiki saatini bilmediğimiz için net değil. başarılar üstüne gitme başaklar hakikaten zor bir dönem atlattılar:)


SORU 25: Talin hanım tekrar merhaba arkadaşım için de sizden bi yorum bekliyorum :)) bilgileri 18 Nisan 1982 saat öğleden sonra net değil ama 16-17.00arası Şanlıurfa halifeti fıstıközü köyü şimdiden teşekkür ediyor size.

CEVAP 25 : Burcu, koç, yüks. başak, ay burcu kova, başarılı bir haritası var hırslı bir yapısı var. evli mi bilmiyorum fakat sevilen biri bekarsa evlenirse sevecek ve sevilecek bu konuda şanslı. Şans burcu gruplar, arkadaşlar, takım çalışmaları içinde ve sosyal katılımlarda. Bu ay mars balıkta, merkürde balıkta retro yapacak 23 şubat-18 mart arası özellikle 12 marta kadar parayla ilgili iş koşulları banka, kredi, borçlar, konusunda çok dikkatli olmalı önemli projelere 18 inden sonra başlamalı beraber çalıştığı kişiler patron veya ortaklı projedeyse kandırılmasın dikkatli olsun en azından bu tarih geçene kadar borç vermesin kefil olmasın gibi... İş hayatı var bu yıl hızlı bir şekilde ilerliyor. sanırım teknolojik bir konu olabilir belki banka, yada sigorta, kredi şirketi yada muhasebe gibi işler olabilir fakat teknoloji hakim çok hızlı karar verilmesi gereken bir iş rizikolu ve bu konuda başarılısın dinamiksin. Çok fazla iletişim ve yolculuk halindesin. Bu arada eğer ikili ilişkin varsa harekete geçmiş olmalı en veimli dönemi 5,6 mart civarı olacak. bu yıl jüpiter ikizler kariyer veriyor. yolculuklar, ticari konular da başarı verebilir. 2013 hazirandan sonra ise bir yıl boyunca gruplar arkadaşlar takım çalışmaları içinde fırsatlar var haziranda şans noktana kavuşum yapacak bu konuda geçekten iyi bir şey olacak evli değilsen evlendirebilir. yada taşınma yolculuklar daha uzak bir yere taşınma verebilir çevre değişikliği yaptırabilir. başarılı bir harita 2013 aralıktan sonra hayatında yolculuklar var grup lideri olabilirsin. işte kariyerde çok başarılı olacaksın para maaşın artıyor. eğer evli değilse 2014 temmuzundan itibaren evlenme potansiyeli var. başarılar

SORU 27Talin hanım tekrar merhaba arkadaşım için de sizden bi yorum bekliyorum :)) bilgileri 18 Nisan 1982 saat öğleden sonra net değil ama 16-17.00arası Şanlıurfa halifeti fıstıközü köyü şimdiden teşekkür ediyor size.

CEVAP 27 : Merkür retro geçsin 12 martta balıkta yeni ay var çok sevineceği bir olay yaşıyacak çocuk olabilir. Belki hamilelik yada bir umut olabilir. Çünkü 25 nisandak ay tutulması (ay annelik anne ve ev konularını simgeler) bu konuyla alakalı bir sonuç verebilir.  Söylediğim gibi çok incelenmiş sonuçlar değil bunlar genel olarak bakıyorum.

SORU 2812.8.1982 istanbul sabah 8.30 civarı doğumluyum.
2011 kasım'ından beri (ikizler-yay tutulmaları merkür retrosu civarı başlayan) sürekli engel ve gerilimlere takılan, başlamayan ama ne koparabildiğimiz ne de biraraya  gelebildiğimiz aşk mı kavga mı anlamadığım durumun içindeyiz. direkt olarak iletişim bile kuramıyoruz yani o bile dolaylı, arada bir dolu insan, imalar, yanlışlıklar, ego çarpışmaları... şaka gibi ama gerçek :)
O, 25 mayıs 1982 doğumlu ama malesef yükselenini bilmiyorum. şimdi de yine merkür retrosu, yeni ay - dolunay , balık stelyum derken panik halindeyim, ne olabilir bu durum, hayır bi de etrafına çok fazla kadını pervane edebilen bi adam , acaba benim için bir hayat dersi mi bu diyorum bazen :)
çok uzattım kusura bakmayın, bu ilişki olamayan ilişkinin olasılığıyla ilgili önümüzdeki dönem için bilgi verebilirseniz çok sevinirim :)

CEVAP 28: Onun net haritasını göremiyorum fakat ikizler diye yorumlarsak, ikizler burcu bu yıl jüpiter ikizlerde fırsatları artıyor. yurdışı, eğitim, ticaret, iletişim gibi konular hayatına girmiş olabilir. Daha çok akademik veya iş için kariyer fırsatları var. 2013ün ikinci yarısında jüpiter yengeçe girince, ürkek olduğu konular, çekingenlik veya korkupta kaçtıkları sorunlar üzerinde düşünüp fırsatlar yaratabilirler. Jüpiter yengeç, ev, aile kurmak, annelik, evlilik temaları verir, ev almak, mal, mülk edinmek gibi sorumluluklar ben umutluyum arkadaşınızdan. Çünkü artık onlar için yeni bir dönem başladı. Belki seneye bir adım atar evlilik olmasa da düşünür onların evlenme dönemleri genel anlamda saatini bilmediğimiz için 3 sene sonraya jüpiter başak dönemine denk geliyor fakat jüpiter yengeçte de ciddileştirebilir statüsel zenginlik verdiğine göre de olabilir. Sizin haritanızdanda 25 mayıs 2013 de ay tutulması yay-ikizler aksında olacak, 18 ekim 2013 ay tutulması terazi koç aksında gerçekleşecek bu durumla ilgili bir sonuç verebilir. 

SORU 29merhabalar talin,
bir arkadasim sizi o kadar anlatti ki... ve sonunda ben de hayatimda i,lk kez boyle bir sey istiyorum.
musaitseniz bana da bakabilir misiniz acaba?
dogum tarihim 22 mayis 958
saat cok net olmamakla birlikte gece yarisi diye hatirliyor annem..
yer ise bursa. saat 1-2 arası
galiba verecegim tum bilgiler boyle.
simdiden cok tsekkurler
CEVAP29:saat birden sonra yüks. balık , burcunuz ikizler, ay burcun yengeç, yeni ay fazında doğmuşsun, çocuksu enerji verir. her şeyi hemen yapmak isteyen , kararlarını çabuk veren bir yapın var belki yüks. balıktan dolay zaman zaman inişler, çıkışlar yaşıyor olabilirsin, kafan daha çok karışabilir dağınıklık da verebilir. Yüks. balık sulu göz olur herhalde neptünde şubat 2012 debalığa girdikten sonra daha da merhametli olmuş olabilirsin. Para kazançların konusunda şanslısın para harcamayı seviyorsun fakat para da hep gelir. Duygusal, empatik bir insansın. Çocuğuna düşkünsün onunla anne çocuk ilişkisi keyifli, anaçsın sahiplenme duygusu var fazla koruyuculuk olabilir.  Bu yıl jüpiter ikizlerde şans gezegeni senin hanene girdi 4. evden ikizlersin. Belki ev aldın yada istediğin gibi döşeme fırsatın gelmiş olabilir. Sağlık konusu belki babanın yada eşinin de olabilir daha iyi destek görüyor. Uranüsün 6. evde sağlıkla ilgili sinir sistemine dikkat etmelisin, ellerin, kalp rahatsızlıkları bunlarla ilgili düzenli kontrollerini yaptırmalısın. Birden bir rahatsızlık gelir geldiği gibi de gidebilir böyle bir potansiyele sahipsin sağlık konusunda. Hemen panikleme diyetine yürüyüşüne dikkat edersin ve sinir sistemini korursan daha positive gider herşey. Bu yıl satürn akrep burcuna girdi 5 ekimde daha sonra da tutulma yaşandı bu yıl akrep ve boğa da yine tutulmalar yaşanacak senin de akrep konusun uzaklar, yolculuklar, eğitim akademik çalışmaları ifade ediyor. Bu konular hayatına girmiş olabilir. 26 haz. 2013 de jüpiter yengeç burcuna girince çocuğuna çok büyük fırsatlar getirebilir. Ona kariyer fırsatı verebilir. yolculuklar, yurtdışı konularını açabilir Kişisel gelişimi gelişir. Bir menfaat miras yada ortak hesaplar yada şans para ev ne varsa hayatında onu kazanma durumun var özellikle 18 ekim ay tutulması parasal, finansal konularda olacak sana da fırsatlar sunacak. Belki çocuğun burs alacak yada bir ev konusu var hukuki mesleyi kazanacaksın yada miras kalacak yada borsada veya bono tahvil gibi konular var sana getirisi iyi olacak gibi..... başarılar dilerim.


SORU 30ben- istanbul 1 mart 1992 8:15-8:30 arasi
erkek arkadasim- istanbul 4 mayis 1993 11:30 uyum haritası

CEVAP 30: sen: balık, yüks. koç, ay burcun kova.   arkadaşın: boğa, yüks. aslan, ay burcu terazi  
uyum haritanızda ikizler yükseliyor,  iletişim var, inişler çıkışlar çok. Seyahat çok önemli hayatınızda, Gezilir, eğlenilir. Gruplar içinde sosyal katılımlar yoğun bu konuda uyumlusunuz.  İkizler yükselsede. Ateş enerjisi var vizyon var, su enerjisi de mevcut empatik sezgisel venüs balıkta romantik ve aşk dolusunuz bununlada toplumun gözü önündesiniz . Ay yayda birbirinizin her şeyini bilmek isteyeceksiniz. Gezmek, seyahatler her zman önemli olabilir hayatınzda belki para kazanmak için seyahatler gerekli olabilir pilot yada hosteslik varmı? jüpiter 4. evde evde huzur mutluluk rahatlık demektir. güneş ay ile üçgen yapmış olumlu bir harita mars 12. evde belki bazı konularda fedakarlık ve mücadele gerektiren durumlar olabilir iş konusu zaman zaman sağlık gibi  bazı şeylerin üstesinden gelebilirsiniz. Çünkü aşırı sabır var. Birbirinize karşı da her zaman paylaşımcı olacaksınız ve bundanda keyif alıyorsunuz. Gayet uyumlu diyebiliriz:)))

SORU 31İyi akşamlar Talin hanım bir önceki yorumunuz için çok teşekkür ederim. Benim sizden bir ricam daha olacak; şu an çalışmıyorum, başarılı olabileceğim alanlar ve sektörleri öğrenebilir miyim ? Ayrıca kişisel özelliklerim hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar.

CEVAP 31: Dikkat çeken özgüvenin ve yaşam enerjinle dolusun. Dünyada en önemli kişiler zenginler, krallar lükse ihtişama düşkün olanlar genelde Aslan burcunda olurlar. Lüks, Aslanlar için yaratılmıştır. Cömert ve etkileyici davranışlarıyla bilinirler.Geniş kapsamlı organizasyon ve planlama yeteneğine sahibsin. Cömert ve ilişkilere de önem veriyorsun. Rafine, yaşamın tadını çıkaran, enerjisi yüksek kilişiliğin var. Ben merkezci, artistik yetenekleri olan kendi düşüncelerini beğenen iyimser bir insansın. Ateşli, yoğun dramatik, ilişkilerden hoşlanan birisin. Partneri mutlu yapan şov yapmaktan hoşlanıyorsun. Sosyal katılımlar guruplar içinde çalışmak seni çok başarılı kılacaktır. Tüm yaratıcılığını sergileyeceğin Kendini gösterebileceğin çok iyi ifade edebileceğin alandır.  Kendini dışa ifade ediş şeklin ise: Neşeli, sakin, bakımlı, mantıklıdır. Estetik anlayışın gelişmiştir. Başkalarıyla birlikte duymak ister ve ihtiyaç duyar. Diplomatiktir, ilişkiler yoluyla guruplarda iletişim kurmaya ihtiyacı var. Hassas bir cilt, dostça ama biraz mesafeli bir kişilik sergiler. Sanata yatkındır.   Meslek alanları: Sanatsal ve organizasyonel çalışmalarda becerikli olurlar.  Prestije dayalı özgüven ve insiyatif gerektiren meslekler. Yönetici, sanatcı, organizatör, iç mimari, tekstilci gibi... Yabancı bir firmada sık yolculuk edilebilen bir firmada çalışmak seni mutlu edebilir. Araştırmacılık ruhun da var. Hosteslik, gurup liderliği, televiyonculuk, basın, yayın, medya, ticari meslekler, editörlük, gazetecilik, hukuk bürosunda çalışmak, Dekorasyonluk, modacılık sektörü gibi...mesleklerde başarılı olursun. Sen egosu yüksek fakat gurup çalışmalarında daha fazla başarılı olabilirsin. Meslek seçeceğin zaman yine bana başvurabilirsin  Başarılar:)

SORU 32: 13mart 1972 izmir dogumluyum dogum saatim 3:00... benim sizden ögrenmek istedigim ben su anda esimle ayriyim bir türlü bazi sebeblerden biraraya gelemedik bu yil icinde kavusmamiz mümkünmü onun dogum tarihi 11 ekim 1979 saati 22:00 istanbul dogumlu benim bazi sorunlarim da var oglumla ilgili sorun yasarmiyim hayatim bir düzene girebilecekmi insaAllah cevab yazarsiniz hayirli geceler dilerim. birde bir ablamiz cok hasta dogum tarihi 10 mart 1969 kütahya saati 19:30 acaba hastaliginda sifasi varmi insaAllah cevab verirsiniz

CEVAP 32:Merhaba size bu kadar ayrıntıl cevap yayınlayamam zira uzun bir müddet haritayı incelemem gerekir fakat genel bilgiler verebilirim. burcunuz balık, yüks. oğlak, ay burcu kova. Balsamikte doğmuşsunuz fedakar bir yapınız var, iyilik yapmaya yönlendirilmişsiniz . Eğer bu konuları abartırsanız, kullanılabilirsiniz de bunu unutmayın. Okyanusun dibine sürüklenmeyin. İnsanlar arasında mesafe çizmeye özen gösterin.yakın çevreye karşı merhamet, acıma, yardımlaşma empatik duygularınız gelişmiş. Çalışkan, hırslısınız. Eşinizle jüpiter yengeç burcuna girsin 26 haziran 2013 den sonra 1 yıl kadar jüpiter yengeçe girecek Temmuz ayında yengeçte merkür retro olacak Sanırım eşinizle bazı konuları tekrar gözden geçirip beraber olma fırsatınız yani potansiyeliniz var bu olaylar 25 mayıs 2013 de ay tutulması var bu konuların üstünde bir sonuç alacaksınız. bunu değerlendirmek size kalmış Siz biraz inatçı çünkü eşiniz terazi burcu, yüks. ikizler ay burcu yengeç zaif salon erkeği, ilişkilere önem veriyor, sanatçı ruhlu herşeyi sanatsal değerlendiriyor, estetik, ruhsal olarak anaç, aileye, geleneklere önem veriyor, dokarıya kendini ifade ediş şekli ise herşeyi sorugulayarak gerçeklere ulaşma yoluyla mutlu oluyor. Fazla tutkulu bir yapısı var. Kontrolcü, ikinizde biraz yapınızdan fedakarlık yaparsanız, Onu değiştirmeye uğraşmazsanız  o da sizi orta yol bulursunuz. Oğlunuzla pek sorun görünmüyor fakat yolculuk var sporcu mu kendisi bir çalışmasında başarılı olabilir bununla ilgili yolculuk yapabilir.(oğlunuzun da doğum bilgileri gerekli)  Kardeşiniz iseşu anda mars ve merkür balık burcunda hemde merkür retro yapacak sağlık evinde 23 şubat-18 mart bu tarihlerde geçmiş bağlantılı sağlık konuları tekrarlanabilir. Ağırlaşabilir. Fakat balık aynı zamanda en dibe girer endipten de yüzeye çıkan da bir burçtur ruhsal yenilenme de getirebilir. belki yurdışından yada uzak bir yerden tedavi şekli bir çare bulunabilir yeni bir teknik yardımcı olabilir. Allahtan ümit kesilmez şu retro tarihlerini atlatırsa herşey değişebilir. Zira allahtan başka hiç kimse bu kararı veremez. 27şubat-7 mart zor günleriniz. Merkür retroyu atlatmak gerek buna karar vermek için. başarılar

SORU 33:27 Ekim 1978 saat 15.00e doğru Çanakkale Biga'da doğdum.
Özel hayatımda çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Kısa zamanda
olumlu gelişmeler olup olmayacağı ve bu yıl şans gezegeni Jüpiterin
bana neler getireceği konusunda bilgi verebilirseniz memnun olurum.
Böyle bir çalışma yaptığınız için teşekkürler.
CEVAP 33: özel hayatınzıda 23 şubat gibi mutlu olacağınız konular ön plana çıkabilir fakat Bu konular 25 nisan ay tutulması olacak akrepte bir sonuç alacak 10 mayıs 2013 de ise yeni bir özel hayat ev konuları için başlangıç yapabileceksiniz. Jüpiter size bu yıl aşk konularını canlandırabilir haziran 26sına kadar. 2013 aralık- 2014 ocak arası venüs retrosu aşkınızla ilgili aranızdaki bağları güçlendirebilir. Bu tarihden temmuz 2014 e kadar ise iş konuları ön plana çıkabilir daha ciddi kazanç yolları elde edebilirsiniz. yazı çalışmaları varsa daha başarılı olursunuz. Duygusal hayatınız daha güven verici olur. Evlilik yada evliyseniz eşinizle daha yapıcı dönemler 2014 temmuzdan itibaren görünüyor. 

SORU 34:ükselen burcumu ve eşimin yükselen burcunu öğrenmek için yardımınızı rica ediyorum.

Doğum tarihim: 23 Nisan 1983 Yer: Aydın  saat: sabaha karşı 2.30-4.00 arası

Eşimin doğum tarihi: 22 Temmuz 1982 Yer: Aydın saat: sabah 10-11 arası

CEVAP 34: siz burcunuz boğa,yükselen kova ay burcu başak, eşiniz: yengeç(son dakikalardan) yüks.bur. başak ay burcu aslan başarılar:)

SORU 35:talin hanım kardeşim dört mart bindokuzyüzdoksan üçte istanbulda saat onüç otuzda doğdu  yirmialtı  şubatta mahkemesi var  nasıl geçicek acaba biraz yorumlarsanız sevinirim  biraz ailecek bizi üzen bir çocuk  akıllı  başlı biri olacak mı sizce  yoksa söz dinlemeyen birimi olucak böyle söz dinlemeyen temkinsiz oluşu hep su grubu oluşundan mı  teşekkürl

CEVAP 35: burcu balık, yüks. yengeç, ay burcu yengeç çocuk ruhlu biraz zor olgunlaşır. Büyümemek olgunlaşmamak için zorluk çeker. Jüpiter yengeç dönemi kendini ruhsal yapısını karakterini geliştirmek için fırsatlar sunacak. 25 haziran 2013-temmuz 2014 onun yılı hem eğitim akademik hayatı hemde kişiliğini geliştirip yaratıclılığını arttırıacak. O tarihlerde çok iyi açılar var büyük bir ihtimalle kazanır fakat tek korkum merkür retro olacak 23-18 mart arası acaba ileri bir tarihe atarmı diye korkum eğer atarsa 25 mayıs gibi tekrarlayabilir yada 18 ekim ay tutulması tarihlerine gelebilir o tarihldere jüpiter yengeçte olacağı için kesin kazanır yinede cevabını bana yazarsınız başarılar.

Soru 36: talin hanım sayfanızı beğenerek takip ediyorum.size bir konuda danışmak istiyorum. yarın yabancı dil sınavına başvuru yapacağım ve 7 nisanda sınav olacak. bu sınav doktora yapmak yada üniversitede kalmak için gerekli ancak benim ingilizcem neredeyse sıfır düzeyde. bu sınavı kazanma şansım varmı acaba?  acaba yıldız haritam bana ünide kariyer yap mı diyor yoksa 2014 de yapılacak memurluk sınavına hazırlan ve memur ol mu diyor? hangi yönde çaba göstermeliyim bilemiyorum
bilgilerimi tekrar vereyim size: 24 şubat 1980 ankara saat 20:20
şimdiden teşekkür ederim...
iyi çalışmalar...

Cevap 36: burcun balık, yüks. başak, ay burcun ikizler Şans burcun oğlakta Oğlak yönetici gezegeni satürnden dolay devlet bağlantılı konuları destekler. Satürn şu anda eğitim konusunda seni sorumluluk almaya sorluyor 2 yıl içinde sende bu konuları geliştirmek zorunda kalacak bir meslek edineceksin. 1. evde satürn olduğu için prensibli bir yapın var sanırım sorumluluk almayı seviyorsun. Bu yıl jüpiter 10. evinde sana kariyer, tez yapma, gibi durumlarda şanslar veriyor hiç şansım yok desende jüpiter ikizlerde eğitim konusunda genişleme verir yeterki disiplini elden bırakma kafanı dağıtacak konulardan uzaklaş (dağınıklık veriyor) bir konuya odaklan doktora yapmak gibi şansların yüksek. Eğer bu konuya odaklanık sıkı bir çalışma içine girersen şansın yüksek. 15 nisandan sonra sanırım 25 nisan ay tutulması var senin eğitim evinin üzerinde tutulacak o tarihlerde alacağın bir sonuçla  kendi yönünü kendin belirleyeceksin. Eğer memurluk soruyorsan onu da yaparsın fakat 2014 2 mart-8mayıs 2014e kadar mars retrosu var senin sınavlarını etkileyebilir çok zorlanırsınbir de doğmadan önceki güneş tutulması kova burcunda olmuş sen palaşımcısın yani bilgilerini insanlarla paylaşarak ruhsal gelişiminde başarılı olabilirsin. Yeniliklerden yanasın eski kalıplaşmış şeylerden hoşlanmayacaksın, tekonolojiyi takip edeceksin. Sınırlayıcı düşünceler emir almak pek sana göre değil. Yine de  bu konuya o tarihlere yakın konuşuruz başarılar dilerim:)

TEŞŞEKKÜR: Cevabını bana yazarsınız demiştiniz Talin hanım  çok şükür  kazandı davayı kapandı o konu.


Soru 37: merhabalar şubat ayının sonuna geldik ama belki şansım vardır:) 11.12.1981 de samsun da doğdum saat 10.40 civarı. ama yükselenim kesinlikle oğlak.mesleğini yapamayan biri olarak son şansımı eylül başlarında kullanmak istiyorum. yani yüksek lisans için başvuruda bulunucam ama zerre kadar cesaretim yok. sizce başvurursam kabul edilirmiyim. 

Cevap 37: doğum saatini 10:30 gibi ayarladım, yükselen oğlak, ay burcu ikizler, şans burcun yengeç (ikili ilişkiler aynı zamanda evlilik evin) yay burcusun canlı, proaktiv enerjisini kullanabilen, hayata positiv bakan iyimser güler yüzlü fakat yüks. oğlak dan dolayı,  dış görüntün daha ciddi, bakışlar, yaklaşımlar, karamsar bir bakış açısı sergiler. Ay ikizler sağlık evinde biraz evhamlı yapabilir. Hem iş ortamında hemde sağlık konusunda. Yıllık haritana baktım. yükselen burcun eğitim evin olmuş venüs de orda jüpiter şans gezegenin ise akademiş başarı veriyor çok hırslı ve çok çalışacağın bir dönem seni bekliyor o tarihlerde, ben olumlu buluyorum. Zaten yeni bir gurup çalışması içine girilmiş (o tarihlerde) bu eğitimle de alakalı olabilir. Bu konularda hocalardan destek göreceğin bir dönem olabilir. Şansını mutlaka kullan korkma!


Soru 38:talin hanımcım merhaba nasılsınız şu anda çalışıyorum ama sanki iş yerim biraz sıkıntılı burç yorumuma göre ne yapmalıyım yeni işlere bakmalımıyım yoksa yeni arayışlar yapmalımıyım bu arada aslan burcuyum en kısa zamanda yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Cevap 38:burcun aslan, yükselenin terazi, ay burcun akrep, şans burcun kova 5. ev aşkta  ve çocuk konusunda şanslı olduğunu söyleyebilirim. Şu anda haklısın durum iyice karışmış görünüyor. Şu anda zaten merkür retrodan dolayı iş arkadaşların gerek sistem dolayısıyla bazı kargaşalar yaşanıyor kafanın da karışık olduğu bir dönem olabilir 18-19 marttan sonra bazı konuları daha iyi netleştirmek isteyeceksin. Karşındaki kişiler sana yeni bir proje gurup çalışması içinde yeni bir konu teklif edebilir. Fakat sen istesende istemesende 25 nisan daki ay tutulması ve 10 mayıstaki güneş tutulması bu olayları kendiliğinden getirebilir. Bu yüzden beklemelisin.Çünkü jüpiter şans gezegeni 26 haz. 2013 den itibaren kariyer veriyor. Ya yeni bir kariyer yada terfi edeceksin. Bu durumlar 25 mayıstaki ay tutulması netleştirebilir. yurtdışı yada uzak yollarla ilgili yabancıları konu olan bir proje içine girebilirsin. Para kazançlarını da tatmin edecek bir proje bu.  Bu yüzden kendiliğinden gelişen olaylar söz konusu olacak biraz beklemelisin (tutulmalar kendiliğinden gelişen olayları gösterir, beklersin, beklersin bir şey olmaz tutulma gelir pat diye oluverir bir süre bekle şansın açık olsun yine gelişen olayları bana daha net bildirirebilirsin ki seni yönlendirmek kolay olsun:)


Danışmanlık hizmeti, ücreti, koşulları, detayları  için astrotalin@gmail.coma başvurabilirsiniz.

  • Share:

You Might Also Like

11 yorum

  1. 21/12/1968 istanbul doğumluyum .02:00 de doğmusum.rica etsem bana doğum harıtam ve yapmam ,yapmamam gerekenler hakkında bilgi verebilirmisinz..sevgiler yıldız

    YanıtlaSil
  2. Merhaba burcun, yay(son derecelerden) yükselenin terazi, ay burcun oğlak, evine ailene düşkünsün babana ve kardeşine özellikle, şans burcun akrep ikinci ev yani para konusunda şanslısın. Yeni ayda doğmuşsun. Çocuksu herşeyi hemen yapmak isteyen bir enerjin var. Eğitim, yolculuklar, iletişim yoluyla kendini daha iyi ifade edebiliyorsun. Yaratıcılığın, sanatsal yönün kuvvetli hayatı keyfi yaşamayı seviyorsun. İlişkilerinde her zaman denge önemli estetik ve dengeye önem verdiğin için olmadığı zaman inişler çıkışlar yaşayabiliyorsun birden dominantlaşabiliyorsun. Bu yıl akademik çalışmalar kurslar önemli bir tutuyor olmalı hayatında yolculuklarda olabilir. İş konusunda sadece kendini geliştireceğin konular var iş para için 26 haz 2013 den sonra jüpiter şans gezegeni yengeçe girince kariyer verebilir. 25 Nisandaki ay tutulması ve 10 mayıstaki güneş tutulması parayla ilgili olabilir eğer ev yada mal mülk gibi konularda bir beklentin varsa bu konularda senin lehine sonuçlanabilir (para, miras bankadan bir beklentin gibi durumlar) 25 mayısdaki ay tutulması ise yolculuklar, belki çevre değiştirme yada taşınma, eğitim konuları üzerinde olabilir. Çalışma hayatın yada ev aileden gelen kazançlar gelirler çoğalır. Başarılar

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Talin hanım
    15.07.1986 19:30 Bursa doğumluyum. Oldukça zor günler geçiriyorum. 2013 başlangıcında nişanlımdan ayrıldım. Yorumlarınızı merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkur ederim Talin hanım yorumunuz için.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,
    5 Haziran 1986 öğlen 13.30 Ankara doğumluyum. Yükselen burcu,ay burcu ve 2013 yılı için yorumlarınızı bekliyorum.Özel hayatımla ilgili özellikle bilgilendirme verirseniz sevinirim.İyi çalışmalar dilerim.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. 23 nisan 1992 10:15 doğumluyum kendi üstümdeki astrolojik tesirleri oldukça merak ediyorum geçmiş gelecek veya karakter yorumu farketmez hayırlı günler dilerim

    YanıtlaSil
  9. merhaba ben 18 kasım 1982 doğumluyum .haziran 2013 yada ağustos 2013 te,bende atanmak istiyorum. ne gibi bir süreç beni bekliyor...

    YanıtlaSil
  10. Hizli firsat!

    Biz uluslararasi islem iyi güvenilir, güvenilir. Bu firsati kaçirmayin lütfen, buraya gelecek 2014 yili dogru yatirim baslatmak için bir firsattir. % 100 emin ol daha fazla bilgi için e-posta MMV (vandamariana111@gmail.com) Sen garanti.

    Eger tarim için bir kredi ihtiyacim var mi? Is için kredi? yapimi için kredi? Yatirim kredisi? Ögrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Bu bir firsattir, kullanimi ve yeni bir hayata baslamak. Daha fazla bilgi (mrsvandamariana@yahoo.co.uk) için e-posta MMV.

    Allah lonca tüm ...

    M.M.V LTD.

    YanıtlaSil
  11. Merhaba,
    Şu anda değerli müşterilerimize% 3'lük düşük bir faiz oranı ile xmas kredisi veriyoruz. İşletmenizi finanse etmek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Konsolidasyon kredisine ihtiyacınız var mı? Şu adresteki e-postamızı kullanarak hemen başvurun: oxford_loanfinances@hotmail.com

    YanıtlaSil