18 - 24 Kasım 2013 Haftalık burç yorumları ve burçlara etkisi

By Talin Ağdere ile Astroloji - 21:41:00


GÖKYÜZÜNDE BU HAFTA… 18-24 KASIM HAFTASI
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

17 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşen Dolunay, uzun süredir gündemde olan konular doğrultusunda, çok verimli olmasa da bazı sonuçların alınabileceğini göstermekte.  18 inde, iletişim, yazışmalar, eğitim konularına ağırlık verilebilir. Yolculuklar, hareketlilik, ticari konular gündemde. 19’u acelecilikten, sakarlıktan uzak durmalısınız, düşünmeden yapılan eylemler, gerginlik, tartışma yaratabilir. 20’si duygusallık hâkim, güven arayışı içindeyiz. 21 inde duygularımızı kolaylıkla ifade ederken, olaylara endişeyle yaklaşmak yersiz. Bitişler ve başlangıçlar yaşanabilir. 22 Kasım Güneş Yay burcuna giriyor, Akrep’in siyah perdesi üstümüzden biraz olsun kalkıyor. Geleceğe pozitif bakmak, bir adım ileriye doğru gitmek her şeye bedel. 23’ünde eğlenceler, partiler, keyifli toplantılar gündemde. 24 Kasım, saat 10:58 den itibaren gün boyu ay boşlukta kalacak bu yüzden, önemli görüşmeleri erteleyin. Probleminiz olan kişilerden uzak durun. En iyisi, Pazar keyfinizi yapın, olayları akışına bırakın, sözlerin üstünde fazla durmayın…

 Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Haftaya, hızlı başladınız. İletişim, yazışmalar, eğitim konuları, kardeşlerle ilişkiler yoğunlukta. Aceleci tavırlardan ve kırıcı olmaktan kaçınmak gerekir. Hafta ortası, eve ait sorumlulukları kolayca ele almak, duygularınızı ifade etmek zor değil. Derin konular, ruhsal yıpranmalara neden oluyor. Bazı biten olaylar sizi rahat bir döneme doğru ilerletmekte. 22 sinden itibaren ilişkilere daha çok önem vermeniz gerekecek. Basın, medya,  sergi, fuarlar, hukuki ve ticari konular, seyahatler gündeminize giriyor. Sahne çalışmaları, çocuklarla iletişimler artıyor. Hafta sonu, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  - Finansal güvenceye ihtiyacınız var.  Bu konularda çocuklarınızla gereksiz tartışmalardan uzak durmalısınız. Duygusal davranışlar,  panikleyerek hareket etmek kırıcı olmanıza sebep olabilir. Hafta ortası, yakın çevreden kişiler, komşular, akrabalarla birlikte olmak sizi mutlu edecek. Eğitimle ilgili alacağınız haberler sizi sevindirebilir. Eşiniz, ortağınız yakın arkadaşlarınızla ilişkilerde, anlaşmalarda bir süredir sorunlar, baskı ve sorumluluklar gündeminizi oyalıyor. Bazı konuları daha derin düşünerek çözüm aşamasına geldiniz. Akılcı ve pozitif yaklaşımlar içinde olmak, kazanç getirecektir.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Kişisel planlar ve girişimlere bu hafta başlamak daha kolay. İşinize ait konular, sağlık durumunuz bir süredir gündeminizde. Bu konularda bazı bitişler yaşanabilir. İhtiyaçları çok fazla dert edip evde huzursuzluk yaratmak, ebeveynlere karşı kırıcı davranmanıza sebep olabilir. 22 sinden sonra ortaklı ilişkiler, yurt dışı bağlantıları, eğitimcilerle ilgili konular ele alınabilir. Eşinizin işleri hareketleniyor. Önemli kişilerle iş bağlantıları yapılabilir. Sorunlar varsa, danışmanlık hizmeti alabilir, avukat veya bilirkişilere danışabilirsiniz. Hafta sonu, yakın çevrenizle birlikte olabilirsiniz.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Çocukların sorumlulukları, yaratıcı konular, sanatsal faaliyetler gündeminizi oyalamakta. Yakın çevre olan ilişkiler, onların sağlık sorunları, hizmet temaları sizi de huzursuz etmiş. İletişim, internet, yazışmalar yoğunlukta, fakat istediğiniz sonuçları almakta zorlanıyorsunuz.  İkili ilişkilerde derin dönüşümler yaşanmakta. Olumsuz giden durumları yeniden ele almak ve düzeltmek söz konusu. Önemli, mevki sahibi kişilerle iş anlaşmaları da gündeminizde.  22 sinden sonra finansal konular hareketleniyor. Gündelik hayatınızdaki konulara, görevlere, sağlığınıza daha fazla eğilmek gerekir.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Bir süredir sizi oyalayan, eve ait temalar, ailevi sorunlarda uzaklaşarak kendinize vakit ayıracaksınız. Düzenli beslenme, günlük hayatınızı düzene sokmak önemli konular içinde. Sağlığınıza, beslenmenize giyiminize daha çok dikkat etmeniz gerekir. Finansal konularda mücadele devam ederken yeni kazanç kapıları da yakalamak çok yakın. 22 sinden sonra keyifli bir döneme giriyorsunuz. Aşka, eğlenceye vakit ayırabileceksiniz. Yaratıcı çalışmalarla sahnedesiniz. Spora, aktiviteye önem vereceksiniz. Çocuklarınızın çalışmaları ile övünebilirsiniz.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Girişimci tavırlarınız dikkat çekiyor. Yapıcı davranışlar iletişim kurmanızı hızlandırıyor. Bir süredir Merkür retrodan dolayı ertelenen konular, yeniden hız kazanacak. İnternet, yazışmalar, kardeşler ve ya akrabalarla iletişim yoğunlaşacak. Sanatsal faaliyetler, aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular derinlik kazanmakta. Bir süre daha beklemeler yaşansa da 22 sinden sonra yeni başlangıçlar daha kolay. Aile ilişkileriniz güçlenecek. Ev değişikliği, yolculuklar gündeme gelebilir. Misafir ağırlamak, dostlarla bir arada olmak, kendinizi yeniden yapılandırmak açısından güzel bir dönem.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Finansal konular, ortaklık, iş anlaşmaları, gurup içindeki faaliyetler bir süredir gündeminizi oyalamış. Alınan yeni kararları uygulamak, sorumlulukları ele almak, yeni görevinize başlamak önem kazanıyor. Evinize, işinize ait planlarınız, dekorasyon, yenileme çalışmaları yoğunlukta. Köklü değişimler, dönüşümler yaşanmakta.  22 sinden sonra hareketlilik başlıyor. Taşınma kararı, çevre değişikliği, yolculuklar hızlanıyor. Yazışmalar, internet, basın-medya, ticari konulara daha çok vakit harcanacak. Yakın ve sosyal çevreyle bir arada olmak, destek almak mümkün.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Merkür retrodan dolayı başlamış olduğunuz girişimler bir süre beklemede kaldıktan sonra yeniden hız kazanmış. Gurup içinde çalışmalar planlı ve olumlu hareket edecek. Yakın çevreyle ilişkiler, ortaklı konular hız kazanmakta. Önemli kişilerin yardımları söz konusu. Sınavlarda elde edeceğiniz başarılardan dolayı eğitimcilerin takdirini kazanabilirsiniz. 22 sinden sonra finansal konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Önemli kişilerin desteğiyle kendinize güven telkin edeceksiniz. Sporcular, akademisyenler, yabancılar, basın-medyadan kişiler sayesinde yeni kazançlar elde etmek mümkün.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Bir süredir, kontrolsüz koşullar yüzünden sıkıntılı bir süreç yaşadınız.  İş ve kariyer çalışmalarınızda daha fazla emek harcamak ve çaba göstermek gerekiyor, bunun karşılığında ise istediğiniz sonuçları elde edememek hayal kırıklığı yaşatmakta. Finansal konularda güçlü kişilerle bağlantılar kurmak, statü kazanmak önemli olacak. İhtiyaçta olan eşyalar satın almak gündeminizde.  22 sinden sonra Güneşin burcunuza girmesiyle endişeleriniz bir az da olsa azalacak. Girişimlerinize hız katarken, ikili ilişkilere dikkat etmek gerekiyor. Pozitif olmak, kişiliğinizi doğru ifade etmek, gelişiminiz için önemli. 

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Sorumluluklarınızın arttığı bir süreçtesiniz.  Burcunuzdaki Venüs aşk ilişkilerinizi güçlendirecek. Keyifli dönemlere doğru ilerlemektesiniz. Geleceğe doğru daha gerçekçi bakmak durumundasınız. Bu ara estetiğe, kişisel bakıma, giyiminize daha çok dikkat edeceksiniz. 22 sinden sonra bazı konuları akışına bırakmak, kendinizi dinlemek, içe kapanıp çalışmalar yapmak faydalı olabilir.  Geçmişle alakalı olayların hayatınızı etkilemesine izin vermeyin, pozitif duruşunuzu, inancınızı kaybetmeyin, kararlarınızı aceleye getirmeyin.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –  İş hayatınızda bir süredir mücadele söz konusuydu. Finansal kaynaklardan dolayı bazı konularda gecikmeler yaşanmış olabilir. Aşk hayatınızda fedakarlıklar, gizli ilişkiler, net olmayan durumlar var.  Uzaklarda olan bir kişiye karşı özlem duymak ta mümkün. Müşterek hesaplar, ödemeler, krediler, sağlıkla ilgili konular gündemini koruyor. 22 sinden itibaren, işinizle ilgili rahat bir döneme girmeniz mümkün. Gurup çalışmaları içinde pozitif yaklaşımlar içinde olmanız, kendinizi sürekli yenilemenize neden olacak. Gelecek planları yapmakta zorlanmayacaksınız. Güçlü kişilerin desteği var.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Eğitimle ilgili konular, yolculuklar hız kazanmaya devam ediyor. Guruplar içinde ilişkiler, önemli kişilerle birlikte yapılan kolektif çalışmalar dikkat çekici. Organizasyon ve aktivitelere katılmak, mevki sahibi olgun kişilerle bir arada çalışmak faydalı olacaktır. Dışa açılma, yayıncılık, basın, medya ile ilişkiler sayesinde birçok kitleye daha kolay ulaşabileceksiniz. 22 sinden sonra kariyer hayatınızda pozitif gelişmeler dikkat çekiyor. Önemli pozisyondaki güç sahibi kişilerden işinize ait destekler alabilirsiniz. Terfi edebilir, ün, şöhret kazanabilirsiniz. Şanslı bir döneme girdiniz.


Not: Yeni Facebook grup adresi: https://www.facebook.com/TalinAgdere en  gruba katılabilirsiniz. Kişisel harita yorumları için astrotalin@gmail.com ve talinagdere@hotmail.com a başvurabilirsiniz. Twetterdan @astrotalin den takip edebilir. Blogdan astrotalin.blogspot.com yazılarımı okuyabilirsiniz. Haftalık yazılarım blog haricinde, http://pariyazarlar.com/yazan/talin-agdere.html de aylık ise Paros dergisinde yayınlanmaktadır. 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum