Talin Ağdere ile haftalık burç yorumları 25 Kasım - 1 Aralık 2013

By Talin Ağdere ile Astroloji - 20:54:00


GÖKYÜZÜNDE BU HAFTA… 25 Kasım – 1 Aralık 2013 Haftası
(özellikle yükselen burcunuzu da okuyun)

Güneş YAY burcunda ilerlerken, daha iyimser bir bakış açısı sergilemekteyiz. Farklı kişilerle bir arada olmak, hayata geniş açıdan bakmak bizi biraz daha şanslı ve pozitif kılmakta. Bu hafta,  25i Pazartesi, sabah saatlerinde ay boşlukta kalacağından, işlerinizle ilgili sonuç almak zor olabilir, öğleden sonra daha rahat ilerleyecektir. 26 Kasım Salı, detay gerektiren çalışmalar doğrultusunda, kendinizi tüketmeden daha başarılı olabilirsiniz. 27 Çarşamba, öfke kontrolü yapmak şart, sinirlenmek, gereksiz tartışmalara davet eder. 28 Perşembe, ikili ilişkiler, daha dengeli.  Özellikle, önemli anlaşmalar yapmak,  ilişkileri sağlama almak açısından faydalıdır.  29 Cuma, dengesizce harcamadan kaçınmak gerekir. 30 Cumartesi, derin konular, yıpratıcı olabilir, olaylara yüzeysel bakabilmek, huzursuzluğu hafifletebilir. 1 Aralık 2013 Pazar, ev ve aile temalarıyla ilgili konulara fazla takılmak, kin tutmak,  her şeyin altında bir şey aramak ruhsal olarak yıpratıcı sonuçlar doğuracaktır. Pozitif olmaya gayret etmeliyiz.   

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) –  Yay burcunun verdiği etkiyle, hayata daha iyimser ve geniş açıdan bakmaya başladınız. Değişik kişilerle bir arada olmak, onların görüşlerinden faydalanmak, sizi olumlu kılmakta, finansal konular, kaynaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler, önünüzü açarak rahat hareket etmenizi sağlayabilir. Sosyal ilişkiler, yakın çevreyle diyaloglar keyifli bir hale gelebilir. Günlük işlerinizi daha rahat yoluna koymak, ruhsal açıdan rahatlatıcı olacaktır. Hafta ortası, ortaklı konular, ilişkiler gündemde.  

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  - Güneş’in Yay burcuna girmesi ile, müşterek hesaplar, eşinizin borçları, kazançları, ev, miras gibi konular gündeme gelebilir.  Çocuklarınızın sorumlulukları, yapılması gereken durumlar hala devam etmekte. Keyif veren konuları,  kendinizi kasmadan rahat yapmaya bakmalı, anı değerlendirmelisiniz. Hafta sonu, ikili ilişkilerde, karşınızdaki kişilere karşı daha toleranslı olmalısınız. Olaylara takıntılı bir şekilde yaklaşmak, geçmiş konuların verdiği yıpratıcı ve yorucu durumları sürekli ele almak, tekrarlamak zarar verebilir.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Güneş’in karşıt burcunuz olan Yay burcuna girmesiyle, bazı konulara farklı açılardan bakabilirsiniz. İkili ilişkiler, eşinize, ortağınıza ait konular, gündeminizi daha fazla meşgul etmekte. Birlikte konuşarak, olayları değerlendirerek, ihtiyaçları belirlemek, eksik yönleri düzenlemek verimli olabilir. Yeni anlaşmalar veya ilişkiler için olumlu bir açıdır. Avukatlık, danışmanlık konularını da bu dönemde ele almak faydalı olabilir. Hafta sonu, sağlıkla ilgili konuları ele alırken, olaylara fazla takılmak yıpratıcı olabilir. Pozitif düşünmeye gayret etmelisiniz.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – İş hayatıyla ilgili konular gündeminize girmekte. Günlük meşguliyetleriniz de yoğunluklar, koşuşturma fazlalaşabilir. Eşinize ait sorumlulukları da ele almak size düşebilir. Olaylara daha iyimser açıdan yaklaşmalı ve sağlığınıza önem vermelisiniz. İş anlaşmaları, finansal konularda gelişmeler dikkat çekici. Hafta ortası eve ait konular sizi oyalayabilir. Hafta sonu ise, aşk hayatınız veya çocuklarınıza ait sorumlulukları ele alırken, istekli yapmaya, düşüncelerinizi pozitif kılmaya gayret etmelisiniz.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Keyifli bir döneme başladınız. Aşk hayatınız canlanıyor. Çocuklarınızla ilgili etkinlikler onların rahat koşulları da sizi pozitif kılmakta. Eğlenceler, geziler, yaratıcı çalışmalar, spor faaliyetleri gündeminizde. Hafta ortası, yolculuklar, iletişim, ilişkiler, eğitim konuları ile yoğunlaşacaksınız. Hafta sonu, aileye ait konular tekrar gündeme gelirken, anne-baba- kardeş, çocuklarla ilgili konularda daha fazla toleranslı olmaya gayret etmelisiniz. Yorucu konulardan uzak durmak daha az yıpratıcı olacaktır.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) – Eve ait konular gündeminize girmiş. Yeni bir döneme doğru ilerlemektesiniz. Bitişler ve başlangıçlar dikkat çekmekte. İşinizle ilgili konuları iyi değerlendirmekte fayda var. İlerleyen günlerde, yeni başlangıçlar dikkat çekici. Hafta ortası, finansal konular gündemde. Harcamalar, kazançlar, gurup çalışmaları hareket kazanıyor. Hafta sonu ise, yolculuklar, yakın çevre, internet, bilgisayar çalışmaları, kardeşlerle ilgili, yoğunluklar var. Birçok iş ve konu önümüzdeki günlerde netleşebilir.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  Yay burcundaki Güneş, sizi iletişim açısından, hareketli ve pozitif kılmakta. Eğitim çalışmaları, guruplar içindeki hareketlilik enerjinizi yükseltiyor. Yakın çevre ile ilişkiler, yolculuklar, iletişim konuları daha aktif. Hayatınıza canlılık katan Yay burcundaki güneş sayesinde bu dönem, iletişimsel çalışmalarınızı yerine getirebilecek, eğitimcilerden destek alabileceksiniz. Hafta ortası, kişisel gelişimler, girişimler için uygun günler. Hafta sonu ise, finansal konularda kazançlarla ilgili, sorunları çok kafanıza takmayın.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Girişimleriniz daha planlı ve detaylı bir şekilde ilerlemekte. Sorumluluklarınıza daha fazla eğilmek durumundasınız.  Finansal konularda hareketlenme başlıyor. Para konularında yeni fırsatlar, başkalarından alacağınız destekler, kazançlar söz konusu. Harcamalar da bu dönem artabilir. Hafta başı, gurup içindeki çalışmalar çok hareketli ilerlerken, öfkenizi kontrol etmek, gereksiz tartışmalardan kaçınmak gerekir. Hafta sonu ise, girişimlerinize hız verirken, güneşin verdiği enerjiyle, pozitif olmaya gayret etmelisiniz. 

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) –  Artık daha rahat koşullar, nefes almak size enerji verecek. Bazı konular, henüz netlik kazanmasa da girişimlerinize bir adım daha yaklaşmak sizi pozitif kılmakta.  Aklınızdakileri, planlı bir şekilde düzenlemek hazırda kılmak önümüzdeki günlerde uygulamanız için faydalı olacaktır. Hafta ortası, guruplar içindeki hareketlilik, beraber çalışmalar yapmak, sosyalleşmek açısından faydalı olabilir. Hafta sonu ise, içselleşerek, sezgilerinize kulak vermek, meditasyon yapmak rahatlatacak. Eğitim konuları, kurslar, farklı bir çevre, seyahatler yoğunlaşıyor. Sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Güneş 12. Evinize ilerlerken, içe dönerek, kendinize vakit ayırmanın faydalarını değerlendirebilirsiniz. Henüz şartlar ve koşullar kişisel konularda girişimlerinizi engellemekte. Ortak giderler, eşinizin finansal konuları net değil. Yine de ilişkiler, aşk hayatı, bebek-çocuk konuları, yaratıcı çalışmalar, artistik faaliyetler çok güçlü bir şekilde ilerlemekte, planlarınızı yapmak kolaylaşabilir. Hafta ortası iş ve ilişkilerde dengeyi yakalamalısınız. Hafta sonu ise, gurup ilişkilerindeki sorumluluklar, enerjinizi düşürmesin.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –  Gurup içindeki faaliyetleriniz canlanmış, yurt dışı konuları, yabancılar, takım çalışmaları sorumluluklar keyifli bir döneme doğru ilerlemekte. Kaynaklar konusunda daha pozitif yaklaşımlar içindesiniz. Bu durum, ödemeleri çok fazla kafanıza takmamanıza sebep olabilir. Hafta ortası, dış ilişkiler, yabancı çevreler, hukuki konular gündemde, işle ilgili seyahatler, sergi, fuarlar gündeme gelebilir. Hafta sonu ise, Beraber çalıştığınız kişilerle ilişkilerde olayları fazla büyütmemeye, gereken sorumlulukları yerine getirmeye gayret etmelisiniz.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – İş kariyer, mesleki konular gündeminizde. Mücadeleci olmak sizi motife edecektir. Yükselmek ve parlamak, dikkat çekmek an meselesi. Güçlü kişilerden ve ya babanızdan destek alabilirsiniz. Pozitif bakış açısı sayesinde, hayata geniş açılardan bakabilirsiniz. Yabancılar, yolculuklar, aktivasyon gündeminizde. Gurup ilişkilerinde güçlü bağlantılar gündemde. Hafta ortası, ortak harcamalar, müşterek hesaplarda dengeyi yakalamak, ilişkiler açısından önemli. Hafta sonu, yolculuklar, akademik konular, yabancılar, basın medya ile ilişkiler aktifleşiyor.



  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. dikkat !!!

    Ben Terry Bravo, Kredi sirketlerin CEO, ben Terry Bravo duyuyorum ....
    Sen Kredi Eger asil ihtiyaciniz var mi? Insaat kredisi? Ögrenci kredileri? YATIRIM Kredi?, Borç konsolidasyonu kredi? E-posta yoluyla çok daha eglenceli @ Bilgi? (bravoterry99@yahoo.com) (Bravo_terry_loanfirm@webadicta.org) için bize ulasin .. Biz% 3 faiz kredi vermek unutmayin
    Uygulamak için tesekkür ederiz. .

    Bravo Terry Kredi firmasi.

    YanıtlaSil