Başak burcunda Yeni Ay! 25 Ağustos 2014 haftası ve burçlar:

By Talin Ağdere ile Astroloji - 12:37:00

Başaklar ve yükselen Başaklar haydi iş başına!
(25 Ağustos - 1 Eylül 2014 haftalık burç yorumları)
(özellikle yükselen burcunuzu okuyun)

Başak dönemi başlıyor, hoş geldin Sonbahar!  25 Ağustos 2014 saat 17.14 de Başak burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Özellikle 29 Ağustos 2014 ışığı görünen Hilal fazında, hayatınızdaki yenilikleri, projeleri başlatabilirsiniz. Bir süredir beklediğiniz haberler bu dönemler daha etkin olabilir. Bir takım hizmet temaları hayatınıza girebilir. Eğitim, iş, sağlık her türlü projelerinizde detaylar, planlar içinde olabilirsiniz. Daha gerçekçi temalar ve somut işler üretebilirsiniz. Formaliteler, günlük koşuşturmalar, evraklar, kayıtlar, muhasebe işleri bu tarihlerden itibaren etkin olmaya başlar. Mars/Satürn kavuşumu bu hafta etkinleşti. İki kötücül gezegenin birleşmesi, zor ve yorucu bir haftaya işaret ediyor. Ancak, çalışkan ve gözü açık olmalı, detayları göz ardı etmeksizin işlerimizi sabırla yerine getirmeye çalışmalı, şartları zorlamamalıyız. Mars enerjimiz olduğundan, sportif faaliyetler, yarışlar, finaller bu haftaya denk gelebilir. Satürn ise devlet bağlantılı işleri konu alıyor. Hem harekete iten hem de ilerleme zorluğu veren koşullar içindeyiz. Satürn'ün yavaşlatan, sabır gerektiren, bekleten doğası ile hızlı bir şekilde harekete geçmek isteyen, enerjik, eylemci Marsın birleşmesiyle hızlı aksiyon almakta zorlanabiliriz.  Riskli işlere girişmek, meydan okumak için uygun günler değildir. Çok hızlı hareketlerden kaçının, kas, kemiklerinize dikkat edin. İnsanlar, sizi tahrik ederler, onlara daha çok tavır alabilirsiniz. Bazı şeyleri içinizde tutarsanız kendinize zarar verebilirsiniz. Bazı potlar kırabilirsiniz arkadaş ve çevrenizdekileri kırmamaya çalışın. Çeşitli fiziksel hastalıklar ve ruhsal yangınlar doğurabilir. Sakarlık, çatışmalar, askeriye, polisiye, hırsızlık, gasp gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlık koşullarımızda bir takım zorlanmalar yaşayabiliriz. Bu hafta eğer zorunlu değilseniz operasyonuz varsa erteleyin. Özellikle keskin aletlere dikkat etmek gerektiğinden, olası cerrahi aksiliklere de maruz kalmamak adına risk almamak gerekir. Başaktaki yeni ayla birlikte, bağırsak enfeksiyonları, karın ağrıları, mide, spazm ve kanamalı hastalıklar, enfeksiyonlu, mikrobik rahatsızlıklar oluşabilir. Bazı şeyleri hafife almayın, uzmanına kontrol ettirin. Bu enerjiyi, olumlu yöne yönlendirebilirsek, dikkat ve disiplin isteyen işler için olumlu şeyler de yapabiliriz.

25, 26, 27 Ay Başak burcunda, önemli işleri, görevleri, detayları yapmak için iş başına! Bir çok işi en iyi  şekilde çıkaracak, organize ve planlı olacağız. Sürekli iş yaratmaktan keyiflere zaman ayırmak ta zorlanabiliriz. Sağlığımıza da dikkat etmeli, besinler konusunda seçici davranmalıyız. Venüs, Satürn ve Marsla kare (mücadeleci) açı alacak. İlişkilerde tatminsizlik, soğutucu sebepler doğurabilir. Finansal konuda, iş konularında da artık sabrınız tükenmiş gibidir, ay/Neptün karşıtlığı, şüphecilik, endişe verebilir. Başkalarını, olayları anlamak zordur, başkalarının hakkında yanlış ve karmaşık düşünceler verebilir. Zayıf bünyelerde madde bağımlılığı verebilir. Alerjik reaksiyonlara, besin zehirlenmelerine açık günler. Ancak Venüs/Uranüs'ün üçgen (pozitif) açısı aynı anda devrede. Her cinsten sosyal ilişkiler, aşk, finansal konular, işte yenilenmeler, heyecanlar yaşamak da söz konusu. Sürpriz bir aşkın habercisi olabilir. Ani fırsatlar karşınıza çıkabilir.  Sürprizlere açık olmak gerekir.

28, 29, 30 ay Terazi burcunda, ikili ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar gündemde. Uzlaşmacı, diplomatik yanlarımızı ortaya çıkarabilir. İnsanlar arasında, sevgiyi ve barışı dengeyi sağlamak için çalışabiliriz. Estetik, dekorasyon, sanatsal, hukuki konular ön plana çıkabilir. Bu konularla ilgili çalışmalar yapabiliriz.

31 Ağustos ay Akrep burcunda, kontrolcü yanlarımız öne çıkabilir. Ancak, akşam saatlerine doğru, huzursuzluğa, sinirsel ve yıpratıcı durumlara sebep olabilir. Geçmiş konular da gündeme gelebilir. Öfkenizi bastırmak istersiniz bu yüzden de kendinizi hasta ve ters hissedebilirsiniz. Akışta kalın, sabredin.

Ay boşlukta günleri: 27 Ağustos Çarşamba 5.29 dan 28 Ağustos Perşembe 00.55 e kadar, 29 Ağustos 19.00 dan 30 Ağustos 11.53 e kadar ay boşlukta olacak, önemli işlerinizi, toplantılarınızı, sağlıkla ilgili konuları bu saatlere denk getirmeyin.

Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) Bu hafta, Başak burcundaki Yeni ay fazıyla, sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Kardeşlerin ya da yakın çevrenin, komşunun, akrabanın hizmet temaları olabilir. Özellikle hafta başında aşırı alkol tüketiminden kaçının. Yediklerinize, midenize, bağırsaklarınıza dikkat edin. Günlük işleriniz çok yoğun olabilir. Yeni iş kuranlar, işyeriyle ilgili tadilatlar gündeme gelebilir. Müşterilerle ilişkiler, pazarlamacılık, muhasebe konuları yoğunlaşabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle, organizasyonlar, detaylar gündeme gelebilir. Bir süredir devam eden, kredi kartları, bankacılık işlemleri, resmi daireler, sigorta, muhasebe gibi konular artık bu dönem çekilmez hal alabilir, zorluk verebilir. Hukuki konular ya da almak istediğiniz kredilerle ilgili bekleyişler, sabrınızı zorlayabilir. Ödemelerle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Tedaviler, operasyon gibi durumlar söz konusu olabilir.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN 20 MAYIS) - Bu hafta, Başak burcundaki Yeni ay fazıyla, çocukların keyifli günleri ön plana çıkabilir. Eğlence, ya da eğitim konularında istediğiniz koşullar gelişebilir. Daha çok gezebilirsiniz. Aşkta da bu dönem şanslısınız. Ebeveynlerinizden sürpriz destek almanız mümkün olabilir. Hobiler, sergi, fuarlar, yetenekleriniz konusunda şanslı bir dönemdesiniz. Akılcı ve pratik yaklaşımlar sonuç verebilir. Mars/Satürn ise, ilişkilerle ilgili olabilir. Babanız, eşiniz, ilişki içinde olduğunuz kimselerle zorlanmalar yaşamamak için esnemeniz gerekebilir. Belki de bazı konularda aşırı sabırlı olmakta işe yaramayabilir. Karşınızdaki kişilerin sözlerine de kulak vermeli, onları anlamaya çalışmalısınız. Hafta sonu ikili ilişkilere dikkat edin.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) Bu hafta, Başak burcundaki Yeni ay fazıyla, ailevi konular hareketleniyor. Özel hayatınız canlanıyor. Yeni kararlar alacaksınız. Bir süredir beklediğiniz yolculuk, eğitim ya da kardeşlerle ilgili konular yoğunlaşıyor. Evi düzenlemek, detayları düşünmek, anne-baba, büyüklerle bir arada bir konuyu düşünmek ve projelendirmek için harekete geçebilirsiniz. Belki, evle ilgili tadilat, boya, badana, almak istediğiniz eşyalar hazırlıklar gündeme gelebilir. Mars/Satürn ise, uzun süredir devam eden sağlık koşullarında bazı zorluklar dayanılmaz hale gelebilir. Artık çözüm üretmenin zamanı gelmiştir.  Kanamalar, üreme organları, kıl dönmesi, iltihaplı hastalıklar, rahim, prostatla ilgili sağlık sorunları yoğunlaşabilir. Sakarlıklara dikkat edin. Düzenli kontrollerinizi ihmal etmemeli ve geçiştirmemelisiniz.

Su + Öncü

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) Bu hafta, Başak burcundaki Yeni ayla eğitimde yeni başlangıçlar var. Sınavları kazanabilir, kayıt işlemlerini yaptırabilirsiniz. Detaylar, formaliteler, evraklar gündeme gelebilir. Stresinizi atmanız için fırsatlarınız var. Yakın çevrenizdeki kişiler size yardımcı olabilir. Eğitimcilerden de destek alabilirsiniz. Para harcamalarınız bitmiyor ancak hayırlı işler için olduğunu unutmayın. Yolculuklar, gel gitler artabilir. Hafta başı, eğitimle ilgili, duygularda karmaşa yaşayabilirsiniz. Riskler konusunda zorlandığınız bir hafta olabilir. Ancak risk almadan da bazı şeyler olmuyor. Temkinli olarak harcamaları yapmakta fayda var. Yazı yazmak, iletişimsel çalışmalar yapmak için uygun dönemler.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) Bu hafta, Başak burcundaki Yeni ayla iş anlaşmaları yapabilir, yeni kotratlar imzalayabilirsiniz. Her konuda daha gerçekçi, mantıklı davranabilirsiniz. Müşteriler hareketlenebilir. Sağlık temaları için para harcamaları da yapabilirsiniz. Her türlü görüşmeler, detay isteyen işler için uygun dönemler. Mal, mülk gelir getirecek iş alanları ilerisi için güvence verecek işler üzerinde planlar yaparak düşünebilirsiniz. Para konusunda yenilenmeler olur. Araştırmak, plan ve proje yapmak için uygundur. Ancak Mars/Satürn'den dolayı, Eylül'ün ilk haftasına kadar, evinizdeki faaliyetler yoğunlaşabilir. Uzaklarla ilgili konular, hukuki meseleler, sağlık ve işle ilgili konular sizi yorabilir. Hafta başı, kafa dağınıklığı yoğunlaşabilir. Özellikle Pazar günü, ailevi konularda anne temalarında gerginlik artabilir.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)- Bu hafta, burcunuzdaki Yeni ayla hayatınıza yenilikler giriyor. Bir süredir zorlandığınız konuları toparlamanıza yardımcı olacak koşullar var. Projelerinize, konunuza daha çok hakim olacaksınız. Başkasına ihtiyaç duymadan tek başına işelerinizde başarılı olabilirsiniz. Daha canlı ve gayretli, somut işler çıkarabileceksiniz. Kariylerle ilglili konular, kardeşler ya da ticari konular harekete geçebilir. Yolculuk hazırlıklarını tamamlamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili hareketlilik devam ederken, bir taraftan işler, diğer taraftan sorumluluklar sizi zorluyor, ancak işle ilgili ani gelişen olaylar, para girişleri sizi rahatlatabilir. Pazar günü yakın çevrenin yoğunluğu sizi yormasın.

Hava + Öncü

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) Bu hafta, Başak burcundaki Yeni ay fazıyla, çok da huzurlu olacağınız söylenemez. Henüz tamamlanmamış durumlar, geçmiş dönemlere ait konular var. Elinizdeki işleri bitirmek ve rahatlamak için biraz daha beklemeniz gerekmekte. Yolculuklar, hukuki durumlar, eşinizin çevresi, eğitimle, uzaklarla ilgili konularda, hizmet temaları sizi tüketmesin. Başkaların hakkında dedikodular ya da sizin de bu tarz konuşmalarınız bu dönem söz konusu olabilir. Ortağınızı da ilgilendiren konularda finansal mücadeleler, devlet bağlantılı konular sizi zorlamış ve zorlamaya devam ediyor. Fedakarlık göstermeniz gereken durumlar, başkalarının hizmet temaları gündeminizi yoruyor.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM 22 KASIM) Bu hafta, Başak burcundaki Yeni ay fazıyla, grup etkinlikleri hayatınıza girebilir. İşle ilgili toplantılar yapmak, ekipinizi bir araya toplamak, araştırmalara girişmek için yenilikler var. Otoritelerde babanızdan da destek alabilirsiniz. Bir grubun üyesi olmak ortak fikirler üretmek için harekete geçebilirsiniz. Girişim yapmak ve devam ettirmek için çok heveslisiniz ancak her yaptığınız işin önüne ilerlemenizi engellemek için sanki bir duvar örülüyormuş gibi etkiler de var. Sabırlı olmanız çok önemli, uzun ve ince bir yoldan dikkatli geçmeniz, bazı şeyleri çözmenizi sağlayabilir. İşle ilgili sevinçli bir durum yaşayabilirsiniz. Ortağınızdan, eşinizden gelen sürprizler söz konusu olabilir. Toplumsal başarınız artabilir.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) - Bu hafta, Başak burcundaki Yeni ay fazıyla, iş ve kariyerle ilgili hareketli bir dönem başlıyor. Ortağınız ya da eşinizden gelen fırsatlar var. Eğitim ya da basın medyayla ilgili haberler hayatınıza renk katabilir. Yeni şeyler öğrenmek, farklı kişilerle tanışmak faydalı olabilir. Bu haftada itibaren toplumun önünde daha görünür olacak ve itibar kazanacaksınız. Babanız ile olan etkileşim artabilir. Çalışanlar, işverenler arasında bazı detaylar konuşulup yeni teknikler, araştırmalar hayata geçebilir. Ancak 12. evinizdeki Mars/satürnden dolayı hiç bir şey için bu hafta da acele etmeyin, olayların olgunlaşmasını bekleyin, keyfinizi yapın, çocukların hizmet temaları ile uğraşın ve akışta kalın. Pazar günü kontrolü sağlamak için zor bir gün olabilir, elde olmayan nedenlerden dolayı duygusal karmaşalara girebilirsiniz.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)- Bu hafta, Başak burcundaki Yeni ay fazıyla, eğitim çalışmalarnız başlıyor. Yolculuklar hayata giriyor. Uzaklarda yaşayan akrabalar ve komşular, kardeşlerinizle olan etkileşim artıyor. Psikolojik sevinçler yaşayacak uzun süredir bu kadar mutlu olmadığınızı anlayacaksınız. Karakteriniz ve kişiliğiniz saygı görmenizi sağlayacak. Ticari konular, akademik çalışmalar, basın, medya, yayıncılıkla ilgili konularda yeni projelere açık olmalısınız. Çocuğunuzun başarıları da sizi sevindirebilir. Hiç bir şey için umudunuzu kesmeyin, aniden şartlar değişebilir. Grup içinde hareketlilik artıyor. Bazı zorlayıcı durumlar tahammül sınırlarını zorlayabili

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) Bu hafta, Başak burcundaki Yeni ay fazıyla, krediler, borçlar, alacaklar, bankalar ve ortak konularda para alışverişleri gündeme gelebilir. Araştırma, metafizik, okült konular hayatınıza girebilir. Bitişler ve başlangıçlar var. Özgürlüğünüzü kısıtlayacak sizi bağlayacak koşullar içinde olabilirsiniz. Finansal konular ve ortaklı işlerde biraz daha düşünceli olabilirsiniz. Tedaviler, sağlık koşulları gündeme gelebilir. Tedbircilik, yeni gelişen teknikler, pratik çözümler çok şey kazandırabilir. İşle ilgili zorluklar bir süredir tavan yapmış durumda ve ortaklı ilişkilerde sıkıntı yaşarken, sanatsal çevreden gelen ani fırsatlar, uzaklarla ilgili konular birden gündemi değiştirebilir. Yenilenmeler var.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) Bu hafta, Başak burcundaki Yeni ay fazıyla, ortaklaşa anlaşmalar var. İmzalar atılabilir. Danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Avukatınızla yeni durumları müzakere edebilirsiniz. Eşinizle birlikte ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Faydalı projeler üretebilir, evinize ailenize vakit ayırabilirsiniz. Altı aydır devam eden koşulların değiştiği bir dönem. Eğitimle, uzaklarla, yolculuklarla oldukça hareketli günler. Cemiyetleri, toplumsal olayları ilgilendiren çalışmalarınız var. Karşınızdaki kişileri dinleyin, onların detay ve planlamacı yönlerinden faydalanın, hiç bir koşulu atlamadan ilerlemenize yardımcı olacaklardır.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir, bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatinizi ve yerinizi mutlaka belirtmelisiniz.) 
 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum