DOLUNAY BALIKTA! Balık Dolunayı haftamızı nasıl etkiliyor?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 12:23:00

DOLUNAY Balık burcunda!
Haftalık burç yorumları… 
(8 - 15 Eylül 2014)
(özellikle yükselen burcunuzu okuyun)

Haftaya, Dolunayla giriyoruz. 9 Eylül 4:39 da BALIK burcunda DOLUNAY gerçekleşiyor. Farkındalık geliştirdiğimiz konular, bitişler, olayların sonuçları, değerlendirmeler bu dönemler gerçekleşir. Dolunayın Balık burcunda olması, duygusal konuları, ruhsal, psikolojik olarak bizi etkileyen durumları da ifade eder. Balık, başkalarına karşı daha hassas olduğumuz konuları, fedakarlıkları anlatır. Bu dolunayla birlikte Balıklar daha anlayışlı olacak ve sorumluluklarını yerine getirecekler. Daha önce fark etmedikleri veya boşverdikleri bir konuda ciddiyet kazanacaklar ve harekete geçecekler. Bu dolunayla farkındalıkları artıyor, ayakları yere basıyor. Özellikle Şubat 2014 sonlarına doğru hayatınızda hangi başlangıçlar yapıldı ise o konularla ilgili kesinleşmeler, bilinçlenmeler yaşıyoruz. Balık dolunayında, gözlerimiz nemli, duygusal, sezgisel oluruz. Rüyalarımız da anlamlı olabilir, hislerimiz kuvvetlidir. Ayaklarımız ağrıyabilir, sinirlerimiz hassas olur, fazla yemek yiyebiliriz, vücudumuz su tutabilir, içki, ilaç gibi bağımlılıklar artabilir. Mikrobik hastalıklara da direncimiz azalabilir, üşütebiliriz. Yediklerimize dikkat edelim, bağırsaklarımızı, midemizi bozmayalım, her şeye karşı evhamlı olmaktan kaçınalım. Bu dolunayda öne çıkan temalar: Spirituel konular, ruhsal danışmanlık, özveri gerektiren meslekler, hayır işleri, bedelsiz yardımlar-destekler, başta müzik, şiir, resim olmak üzere tüm sanatlar, yetenek sınavları, yaratıcı konular, ecza, ilaç, içki sektörü, uyuşturucu, medyumluk, homeopati, naturopati, psikoloji, suyla ilgili faaliyetler balıkçılık gibi... Dolunay bereketlidir aynı zamanda, bu dönem Balık bollaşır. Üretken ve değişken bir burç olduğundan, sürekli değişen duygularımız gibi hava koşulları da olabilir, bir anda güneş açarken bir de baktınız yağmur yağmış, yönetici gezegeni Neptün olduğundan (poseidon) hava patlamış. Çocuk sahibi olmak isteyenler şanslı bu konuda, Balık burcunun doğurganlığından faydalanabilirler. Dolunaylardan 3 gün sonra bazı şeyler oturmaya başlar, son dördünde ise taşlar yerine oturur. Dolunay saatlerinde dua etmek meditasyon yapmak faydalı olabilir.
 
 
Haftaya devam ediyoruz. 12 Eylül'de öğle saatlerinde şans noktası Jüpiter'le, akşam saatlerinde ise Venüs ve Güneş'le daha sonrada Merkür'le kavuşumda olacak, aşkta, parada, sağlıkta, eğitimde her türlü şans sizden yana. Bu arada, 10 unda etkinliği başlayan Venüs/Plüton üçgen açısı 14 Eylül'de kavuşumda olacak. Anlaşılan bu hafta, anlaşmalar, ilişkiler, parasal konularda olumlu bir süreçteyiz. Bu arada aşkta derin dönüşümler yaşanabilir. Tutkulu aşklar, vazgeçilemeyen evlilikler de gündeme gelebilir. Daha önce bitmiş görünen ilişkiler de sağlıkta şifa, yenilenmeler getirebilir. Bu hafta sonuna kadar, Merkür/Uranüs karşıtı bazen bizi zorlarken, yenileyen konulara sürekli değişen koşullara da dikkat çekiyor. Sürpriz telefonlar, teklifler alabilir şaşırabilirsiniz. Beklemediğiniz şeyler gerçekleşebilir. Bazen de sizi tahrik edici konuşmalar sinirinizi de bozabilir. Ani değişen koşullara ayak uydururken eliniz kolunuz birbirine girmesin, el ayak bileğini köprücük kemiğiniz hassaslaşır, zorlamayın, bir yerlere çarpmayın, kendinizi de yormayın. 14 Eylül'de Mars Yay burcuna geçiş yapacak. Çok daha girişken, aktif, cesur ve fanatik yönlerimizi gösterebilecek ve harekete geçeceğiz. Uluslar arası işler, eğitim konuları, spor aktiviteleri, hareketli meslekler, seyahatler, eğitimciler, hukuki konular, yargıçlar, diplomatlar ön plana çıkıyor. Anlaşılan hareketli bir dönem bizi bekliyor.
Petsi ve Salı: Ay Balık burcunda, hassas olduğumuz konular fedakarlıklar ön plana çıkıyor. Dolunay gerçekleşiyor. Sulu göz Balık Dolunayında oldukça hassaslaşırız. Dua, meditasyon benzeri konulara, yardımlara açık oluruz. Sakarlığa dikkat!
Çarşamba, Perşembe ay Koç burcunda: Girişken, cesur, yapıcı yönlerimiz öne çıkıyor. Ancak Ay/Uranüs ile Merkür karşıt açı yapacak, duygularla mantık arasında gidip gelebilirsiniz. Ani değişimler olaylar, hareket yaşarken kontrollü olmakta fayda var. Eliniz ayağınız birbirine karışmasın, Sakarlığa dikkat!
 
Cuma, Cumartesi ay Boğa burcunda: Parasal konular, ihtiyaçlarımız, bizi bağlayan durumlar, çok daha keyifli ve istikrarlı bir gündeyiz, ailevi konular ev işlerimiz elle tutulur ne varsa yapabiliriz. Ancak Mars 29 derece olacak Merkür/Uranüs karşıtı varken, bu günlerde hala sakarlıklara açık günler olabilir dikkati elden bırakmayalım.
 
Pazar, Pazartesi (okul açılıyor) ay İkizler burcunda: Eğitim konuları, okul, iletişim, yakın çevre, akrabalar, yolculuklar, servisler, trafik, gel-git ler artıyor. Hareketli bir gündeyiz. Bol bol laf dedikodu, sohbete açık olduğumuz günler.
 
Ay boşlukta Saatleri: Salı 22:10 dan Çarşamba 2:34, Perşembe 3:59 dan Cuma 4:17ye, kadar ay boşlukta kalacak. Önemli iş ve görüşmeleri toplantıları bu saatlere denk getirmeyin. Haftanızı iyi değerlendirin ve sevgiyle kalın.
 
Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – İş ve sorumluluklarınızı daha fazla önemsemektesiniz. Temizlik konuları, detaylar, günlük çalışmalarınıza hız veriyorsunuz. Her konuda titizlendiğiniz bu dönemde finansal durumunuzu düzeltme şansınız da artıyor. Ortaklarınızdan, eşinizden, yakın çevre ve komşu akrabalardan da destek görebilirsiniz. Bu hafta 9 unda gerçekleşen Balık dolunayında ise, ev ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda netleşen durumlar söz konusu, daha önce önemsemediğiniz şeyleri daha çok dikkate alacak ve gerçekçi olacaksınız. Hafta sonu, başkalarının fikirleri sayesinde para kazanabilirsiniz. İşleriniz açılabilir. Artık keyfi bırakıp çalışma zamanı geldi, bu durumu değerlendirmek sizin elinizde. Sağlık durumunuzda düzeliyor, 14ünden sonra yabancılarla ya da farklı bir çevreyle, basın, medyayla, yurt dışı konularıyla ilişkileriniz artıyor. Ticari konular, seyahatler gündemde. Mahkemeler varsa zamanı geliyor. 10-11 inde karşınızdakinin de fikirlerini önemsemeli, tekliflere karşı önyargılı yaklaşmamalısınız.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS) - Bu hafta 9 unda gerçekleşen Balık dolunayında, grup ilişkileri, arkadaşlık dostluklar, grup aktiviteleri var. Sosyal katılımlar içinde alacağınız sonuçlar olabilir. Yakın çevreden komşulardan akrabalardan yana yardımlar, bazı fedakarlıklar da görmeniz veya yapmanız mümkün. Sanatın içinde olabilir, dernek faaliyetlerine, kurslara, organizasyonlara, vakıf işlerine katılabilirsiniz. Hobisel faaliyetler, çocuklarınızın hizmet temaları da yoğunlaşıyor. Onların sağlık konuları gündeme gelebilir. İşle ilgili daha keyifli bir döneme de girebilirsiniz. Artık bazı kararlar alacak, çok istediğiniz ve yetenekli olduğunuz konularda harekete geçeceksiniz. 10-11 inde çok hızlı karar almak gerekebilir. Ani hareketlere de dikkat etmeli, gereksiz öfkelerden uzak durmalısınız. Sakarlıklara kazalara karşı uyanık olmalısınız. Hafa sonu ise, eğitim temalarında şanslar var.


Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) - Bu hafta 9 unda gerçekleşen Balık dolunayında, evle ilgili sorumluluklarınız, ailevi konularınız ve özel hayatınızla ilgili konularda daha gerçekçi olacaksınız. Uzun süredir hayal ettiğiniz bir konu gerçekleşiyor olabilir. Bazı konularda da ayaklarınızı yere basmanın zamanı geldi. Ev ve iş yada eğitim arasında kalarak sorumluluklarınıza karşı daha gerçekçi olabilirsiniz. Evinizle ilgili dekorasyon, düzen, detay konular var. Çocuklarınızla ilgili konularda ani değişimler ve heyecanlar var. Aşk hayatınız, keyiflerinize bu haftadan itibaren hareketlenebilir. Hızlı değişimler ve sürprizli gelişmelere açık bir dönem. 14 ünde Mars Yay burcuna girince, eğitim, danışmanlar, yurt dışı konuları seyahatler gündeminize girebilir. Sosyal ilişkiler canlanır. Spora, fiziksel randıman isteyen işlere de daha çok zaman ayırabilirsiniz. Eşinizle veya ortağınızla birlikte hareket etmeli aranızda uyum geliştirmelisiniz. Hukuki konular varsa çetrefilli olabilir. Ancak hafta sonu sağlıkla ilgili konularda olumlu bir süreç olabilir. Psikolojinizi düzeltmek, eşiniz veya ortağınızla alacağınız kararlar yada haberler belirleyecek.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Bu hafta 9 unda gerçekleşen Balık dolunayında, yabancı ülkeler, akademik çalışmalar, uzak yerler yurt dışında yaşayan kişiler gündeme gelebilir. Seyahatler, farklı çevreler, kültürler daha iyi imkanlar geliştirebileceğiniz felsefi konular var. Geniş düşünerek yaklaşırsanız, finansal açıdan yeni kazanç kapıları geliştirebileceksiniz. Yakın çevrenizden, akrabalarınızdan kardeşinizden destek almanız mümkün. Evle ilgili sorumluluklar artarken, bazı konularda daha tutarlı olmaya çalışmalısınız. 14 ünden itibaren artık çocukların eğitim konuları gündeminize geliyor. Onlar için çok çalışacak bir şeyi yoluna koymak için uğraşacaksınız. Sağlık yönünden de bazı durumlar olabilir. İş kazalara dikkat etmelisiniz. Yanınızda çalışan kişiler bir süre karar almakta zorlanabilir. 10, 11 inde kardeşlerinizle ilgili ani sürprizlere açık olmalısınız. Hafta sonu, eşiniz veya ortağınız eğitimle ilgili bir konuda olumlu bir sonuç alabilir, size destek olabilir.


Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Bu hafta 9 unda gerçekleşen Balık dolunayında, ortaklaşa paralara, başkalarından elde edeceğiniz gelir imkanlarına dikkat çekiyor. Şubat 2014 sonlarında yaptığınız girişimler, hukuki konular, varsa bunlarla ilgili bu dolunayda sonuçlarını almanız mümkün olabilir. Sezgileriniz de artıyor. Gördüğünüz rüyaların yorumlarına da dikkat etmek gerekir. Yeni kazançlar, işle ilgili hareketlilik, müşteri ilişkileri geliştirebilirsiniz. Sanatsal ya da yaratıcı konulara yatırım yapmanız, yeni mali fırsatlar elde etmeniz mümkün. Bu konularda görüşmeler yapabilir, özellikle hafta sonunda iletişimin, halkla ilişkilerin, eğitimin içinde olacağı güzel bir imkana sahip olabilirsiniz. 13-14 ünden itibaren artık, ailenizle evinizle ilgili hizmet temalarından uzaklaşma zamanı geldi. Kendinizi yetenekleriniz yönünden ortaya koyacak etrafınıza neler yapabileceğinizi kim olduğunuzu gösterme cesaretini bulacaksınız. Kendinize güveniniz artıyor. Sportif faaliyetler hızlanıyor.


Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)- Bu hafta 9 unda gerçekleşen Balık dolunayında, evlilikler, ortaklıklar yakın arkadaşlarınız gündemde. Finansal yönden bazı sonuçları alabileceğiniz bu dönemlerde, bazı konulara daha özenle yaklaşabilirsiniz. Dağınık olduğunuz yönlerinizi düzenleyebilir, kendinize çeki düzen verebilirsiniz. Dış görüntünüze, giyim, estetik, sağlığınıza dikkat edeceksiniz. Bazı konuların size danışıldığı dönemler geliyor. Konuşmalarınız, görüntünüz pratikliğinizle daha çok ön plandasınız. 10, 11 iş konularında, ticaret ya da kardeşlerinizle birlikte yapılan alışveriş, mesleki konularda ani heyecanlar yaşamanız mümkün. 13, 14ünden itibaren evinizle ilgili mücadele edeceğiniz durumlar başlıyor. Yolculuklar, eğitim konuları, iletişim, ev düzeni, özel hayatınız gündeme geliyor. Yurt dışı ya da uzaklarla ilgili sevinçler yaşayabilirsiniz.


Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Bu hafta 9 unda gerçekleşen Balık dolunayında, başkalarının hizmet temaları, fedakarlıklar söz konusu. Bazı konularda kabullenmek ve akışta kalmak en iyisi. Bir süre vardır ki yapılması gereken konular için koşuşturmak gerekebilir. İş düzeninizi, sağlığınızı, günlük hayatınızı düzenlemekte zorlanabilirsiniz, işte o günlerdesiniz. Bu hafta kişisel projelerinizi gerçekleştirmeye başlarken, fazla aceleci olmamaya, kendinizi yormamaya dikkat etmelisiniz. Karşınızda hızlı gelişen olaylar, eğitimle ilgili çalışmalar, devleti ya da resmi konuları ilgilendiren hareketler olabilir. 13-14 ünden itibaren harekete geçecek, bir çok işi yapmak için cesaretiniz artacak. Eğitim çalışmalarınız başlayabilir. Ailenize bazı konularda destek olup, fedakarlık yaparken hafta sonu onlardan da gizli destekler alabilirsiniz.

 
Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Bu hafta 9 unda gerçekleşen Balık dolunayında, aşkla ilgili bazı konularda sonuçlar ve kararlar almanız mümkün. İş ortamları, grup aktiviteleri içindesiniz. Severek isteyerek hizmet etmek hoşunuza gidiyor. Eğitimle ilgili konularda yetenek sınavları, yaratıcı konular varsa bu dolunay dönemleri netleşebilir. Aşkta daha romantik, çocuklarınıza karşı daha verici olabilirsiniz. Dernekler, vakıf işleri, cemiyet konularında daha çok aktifleşecek daha somut sonuçlar elde edeceksiniz. 10-11 sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonu ise, Devletten gelen, eğitim imkanı, desteği sizi sevindirebilir. Para kazançlarınız artıyor. İş konularında aktifleşirken, sahip olma duygusu artar, harcamalar yapılabilir. Sahip olunan imkanlar iş alanında kullanılır. İyimserlik hoşgörü, yardımseverlik ve fiziksel enerji artar. İş konularında daha yürekli ve cesur olursunuz. Yabancılarla da parasal iletişiminiz artıyor.


Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Bu hafta 9 unda gerçekleşen Balık dolunayında, evle ilgili işlerinizde daha fedakar, duyarlı ve toparlayıcı olacaksınız. İşiniz ve evle ilgili hizmetleriniz karşı karşıya geliyor. Çocukların hizmet temaları, sosyal aktiviteler, katılımlar, eğitim derken bir çok işi bir arada yapabileceksiniz. Yaratıcı konularda kendinizi ortaya koyabilir, daha çok görünür olabilirsiniz. Ün ve şöhretinizin artacağı, tanınacağınız günlerdesiniz. Kariyerde, eğitimde yükseliş var. Yabancı çevreler içinde aktifleşebilirsiniz. Hafta sonundan itibaren, kazançlarınız, sosyal imkanlarınız artıyor, yeni iş imkanları kazanç sağlayacak. 14ünden itibaren Marsın burcunuza girmesiyle kendinize olan güveniniz artıyor, cesaretiniz yerine geliyor. Eğitimde, çocuklarınızın faaliyetlerinde şanslarık. Spor çalışmalarına da başlayabilirsiniz. Çok fazla girişken ve hareketli olacak, bir çok işi başarabilme enerjisine sahip olacaksınız.



Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK)- Bu hafta 9 unda gerçekleşen Balık dolunayında, eğitimle ilgili konularda sonuçlar alabilirsiniz. Yakın çevreye karşı daha duyarlı ve hassas olabilirsiniz. Uzaklarla, yolculuklarla farklı çevrelerle ilgili yoğunlaşabilirsiniz. Uzakta yaşayan kardeşinizden arkadaşınızdan sevgilinizden haber alabilirsiniz. Eğitimle ilgili alacağınız haberle olaylara bakış açınızı değiştirebilirsiniz. 10, 11 ailevi konularda, ebeveynlerle ilgili zorlandığınız durumlar olabilir. 14ünden itibaren ise, ailenizin hizmet temalarıyla uğraşmak yorucu gelebilir. Grup aktivitelerinde çalışmalarında sorumluluk yükleten durumlarla kendinize savaş açabilirsiniz. En iyisi akışta kalmak, dikkatinizi evinize çocuklarınıza yoğunlaştırmak. Hafta sonu, hukuki konularda olumlu sonuçlar almaya başlayacaksınız.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Bu hafta 9 unda gerçekleşen Balık dolunayında, finansal konularda sonuç elde etmeniz mümkün. Eşinizin ortağınızın maddi konuları artıyor. Ortak yapacağınız çalışmalarda başarılar, şanslar var. Kendi imkanlarınız dışında gelişen olayların, kazançların üstünde durmanız akıllıca olabilir, karşınızdaki kişilerin imkanlarından faydalanmaya bakın. Bu günlerde şans oyunları da dilerseniz oynayabilirsiniz. Şans kapıda olabilir. Kardeşlerinizin, yakın çevrenin haberleri sizi heyecanlandırabilir. Yurt dışı bağlantılı kazançlar da sağlamanız mümkün. Sağlık durumunuzda tedaviniz varsa iyi gelişebilir. Hafta sonundan itibaren, işle ilgili konularda kazançlar sağlanıyor, borçlar yada ödemeler, kredi kart borçları varsa rahat karşılanıyor. İş bağlantılı grup aktiviteleri eğitim çalışmaları da yoğunlaşıyor. Hedeflere ulaşmak ortak gayeleri geliştirmek için cesaretiniz artıyor, toplu çalışmalar yapabilirsiniz.


Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Bu hafta 9 unda burcunuzda gerçekleşen dolunayda, artık yeni kararlar almak mümkün. Şubat sonlarında başladığınız işlerin sonucuna geldiniz. Altı ayın sonunda daha iyi koşullar için yeni kararlar alabilirsiniz. Evlilik kararı verebilirsiniz. Daha önce tatmin olmadığınız konular ya da sorunlarınız varsa daha detaylı konuşarak halletmeniz mümkün. Ortağınız veya eşinizle hukuki konularla ilgili sorunları aşabilirsiniz. Bazı şeylerde karşınızdan gelen fırsatlar artabilir. Karşınızdaki kişilerin becerisi sayesinde fazla yorulmadan en iyi şekilde işlerin üstesinden gelebilirsiniz. Resmi daire
ler, sigorta konuları, pasaport işlemleri gibi bir çok konuda hareketliliğiniz artıyor. Finansal yönden de ortak kararlar alabilir birbirinize destek olabilirsiniz. Hafta sonundan itibaren, eğitimden kardeşlerden, cemiyetlerden gelen şanslar artıyor. Haydi iş başına, yeni kazanç kapıları, iş fırsatları var. Gözü pek cesaretli yanlarınızı ortaya çıkarabilecek, güçlü olma, yükselme arzularınızı canlandıracaksınız.


Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com a başvurabilir, bu konuda bilgi alabilirler. (doğum saatinizi ve yerinizi mutlaka belirtmelisiniz.) 2015-2016 için kişisel danışmanlık isteyenler Eylül 15 den itibaren başvurabilirler, 1 hafta içinde teslim ettiğimden dolayı, yoğunluk olabilir ve sıraya almam gerekebilir. 

Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 
www.Facebook.com/TalinAgdere 





  • Share:

You Might Also Like

0 yorum