KOÇ Burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor:

By Talin Ağdere ile Astroloji - 19:00:00

18 Nisan 2015 gecesi Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor, özellikle 19 undan itibaren hayatımıza yenilikler, hareketlilik, renklilik girmeye başlıyor. Bahar rüzgarları esiyor. Havaların ısındığı bu süreçte hevesli görünüyoruz. Bir süredir mücadeleci Marsın rahat etmediği Boğa burcuna girmesiyle maddi konularda çok daha fazla çaba gösterdiğimiz ve çabaladığımız söylenebilir. 20 inden itibaren ise, Güneşin Boğa burcuna girmesiyle ekonomi, kazançlar, harcamalar, savurganlık, güven temaları ön plana çıkıyor. Maddi konulara yönelebilir, pratik çözümler de elde edebiliriz. Venüs’ün İkizlerdeki seyri keyfimizi arttırıyor. Eğlenceli, çok yönlü, her zaman her yerde hazır olmamız gerektiğini ifade ederken, meraklı, hareketli bir dönem olduğunu anlatıyor. Düşüncelerimizi eyleme dönüştürdüğümüz dönemlerdeyiz. Ancak (Mars/Jüpiter) abartılı sahnelerden kaçınmalı, veremeyeceğimiz sözler sarf etmemeye aşırı riskler almamaya özen göstermeliyiz. 23ü civarı ise tartışmalı konuşmalardan uzak durmalıyız (Mars/Merkür) Dikkatli olursak, Mars ve Plüton’un aldığı güzel açılarla birlikte amaçlarımıza ulaşabilir, başarılı olma yönünde güçlü kişilerden destek görebiliriz. Bugünlerde atılan yeni tohumlar kararlı adımlar belki de hayatınızın en önemli taşlarından birine dönüşebilir. Uzun vadeli işleri planlamak ve güçlü kararlar almak adına adımlar atılabilir. Belki çok çalışacaksınız ancak güç konuları karmaşık işleri takip edip çözebileceksiniz. Hareketlerinizde acelecilikten uzak durmalısınız, gücünüzün ölçüsünü bilmeli ve sakinliği korumaya çalışmalısınız, bu doğrultuda başarılı olma şansınız yükseliyor. Akılcı, iş bitirici Merkür’ün yaratıcı Neptün’le güzel açıları sayesinde, yazı, kitap çalışmalarınız, sanat, müzik, şiir, senaryo gibi üretimler, ruhsal çalışmalar faydalı olabilir. Mistik kitaplar, enteresan ve derinliği olan (Merkür/Plüton) hikayeler, psikoloji, ekonomi, astroloji önem kazanabilir. Bilimsel ve sanatsal mekanları ziyaret etmek, yabancılarla görüşmeler açısından uygun bir dönem. Yeni bilgilere açıksınız, kendi iç aleminize de yönelerek bazı şeylere daha kolay anlam verebilirsiniz. Umarım baharın Yeni Ayında, gönlünüzde kiraz çiçekleri açsın, verimli süreçler ve güzel haftalar diliyorum.

Burçlara göre değerlendirmeler:
 
Ateş + Öncü
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, önemli konulara başlangıçlar yapıyor olabilirsiniz. Mücadeleci Marsın para evinizde olması bu konularda dikkatli olmaya davet ediyor. Harcamaları ve kazançları kontrol etmelisiniz. Bu konuda aşırı risklerden kaçınmalısınız. Aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni aşk ve heyecan dorukta olabilir. Çocuklarınızın hayırlı ve başarılı günlerini görebilirsiniz. Yaratıcı konular, yeteneklerinizi sergilediğiniz sahaların içinde yol almaktasınız. Kendinizi gösterebilir, keyifli zeminler de yaratabilirsiniz. Yakın çevreniz, akrabalar, kardeşlerle bir arada kutlamalar yapılabilir. Kitap, dergi, yayıncılık, medya bağlantılı konularda başarılarınız mümkün. Ortaklı çalışmalara da zemin hazırlamaktasınız. Finansal anlaşmalar, sözleşmeler gündemde. Hazırlamış olduğunuz yazılar, kitap ve ya dergi çalışmalarıyla önemli sözleşmelere imza atabilirsiniz. Fırsatları dikkatlice değerlendirmelisiniz. Alım satım bağlantılı işlerinizde ağır ve güvenli adımlar atılırsa başarılı sonuçlar alınabilir. Bunun için kardeşleriniz ya da yakınlarınızdan yardım, destek alabilirsiniz.

Toprak + Sabit
BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS) – Uzun süredir evle ilgili konular, özel hayatınız, ebeveynlerle birlikte yapılan mücadeleler, finansal ihtiyaçlar gündemde. Koç burcundaki Yeni Ayla birlikte, bu konular, paylaşımlar, mal mülk, toprakla ilgili geri planda kalmış konuları ve bazı şeylerin iç yüzünü daha rahat kavrayabilirsiniz. Hayatınızdaki önemli konumda olan kişiler, gelecekle ilgili yeni kararlar alabilirler. Şu anlarda, üstünüzdeki yüklerden kurtulma çabaları içindesiniz. Fazla mücadeleci olmaktan sağlığınızı da önemsemelisiniz. Çocuklarınızla ilgili geleceğe ait daha güvenli projeler üretmek, amaçlarınızı gerçekleştirmek istediğiniz dönemler. Her zamanki sakinliğinizi korumayı başarmalı, sabırla işlerinizi tamamlamalısınız. Finansal konuda endişeler devam etse de kazançlarınız da var.  Fikirlerinizi ya da sanatınızı, projelerinizi üretime, paraya çevirmek için şanslarınız var. Çocuklarınızla ilgili konular, onların yaşadıkları şeyler derin manalar ifade ediyor. Bugünlerde yaşadığınız şeyler hiç de sıradan değil. Hayatı gözden geçirmek, isabetli kararlar almak mümkün olabilir. İkili ilişkilerde, müzakerelerde aşırı tutkulu olmaktan kaçınmalı, kıskançlık öfke krizlerini kontrol altına almalı, esnek olmaya çalışmalısınız.

Hava + Değişken
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Aşk hayatınızla ilgili keyifler yerine gelmeye başladı. Daha hevesli meraklı olduğunuz bu günlerde, giyim kuşam ve dış görüntünüzle ilgili yenilikler yapmaktasınız. Daha anlayışlı ve başkalarına karşı yakınlık duyduğunuz, yardım ettiğiniz de söylenebilir. Ancak iç dünyanızda hala bazı kaygılarınız var. Bastırılmış duygular, geçmiş dönemlerden ya da yıllardan gelen halledilmemiş sorunlar, henüz tamamlanamayan işleriniz sizi endişe ve öfkeye sürüklüyor olabilir.  Sağlık ve işle ilgili kaygılarınız devam edebilir. Bu konularda esnek olmaya çalışmalı bazı şeyleri akışına bırakmayı denemelisiniz. 20 sin den itibaren daha içe dönük huzuru kendi iç dünyanızda aramak isteyeceğiniz bir dönem. Yakın çevre, akrabalar, komşularla  ilgili konulara fazla yoğunlaştınız. Eğitim çalışmaları, organizasyonlar size ayrı bir enerji veriyor. Şimdilik planlarınızı hazırlıkları tamamlayıp beklemeye almalı, zamanı gelince harekete geçmelisiniz. Bu ay, iç huzuru geliştirecek manevi çalışmalar yapılabilir. Meditasyon, dua, yoga çalışmaları faydalı olabilir. Düşüncelerinizi içe akıtıp dışa yansıtamadığınız için kendi kendinize zarar vermekten korur. Ruhunuzu beslemeli, bedeninizi dış etkenlerden ve kendi ürettiğiniz öfke, huzursuzluktan uzak tutmalısınız.

Su + Öncü
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – İş ve kariyerle ilgili yeni atılımlar içindesiniz. Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte başlangıçlar yapabilirsiniz. Gruplar içinde etkinlikler, çalışmalar, organizasyonlar yapılabilir. Ailevi sorunlarınız, çocuğunuzun okulu, eğitimi ile ilgili konularda biraz kaygılar söz konusu da olabilir. Toplantılarda sakinliği korumaya çalışmalısınız. Fazla para harcamaları olabilir, riskli yatırımlardan ve ödemelerle ilgili konularda kontrollü olmak gerekebilir. Ancak ortaklı konularda, işbirlikçi çalışmalarda gelecekle ilgili önemli adımlar yakın çevrenizde bulunan kişiler akrabalar sayesinde daha kolay aşılabilir, planlanabilir. Üretimle ilgili bir konuda uğraş veriyor olabilirsiniz. Yazı çalışmaları, model aşamaları gündemde olabilir. Bu konularda başarılı olmanız için fırsatlarınız var çok yaratıcı ve yetenekli olduğunuz da söylenebilir. Ancak henüz gerçekleştirmek için biraz daha zamana ihtiyaç var. Belli kalıpları kırıp daha pratik olmanız gerekiyor. Kılı kırk yaran huylar, endişe ve evhamlar, aşırı titiz davranışlar, takıntılar size çok şey kaybettirebilir ve zaman harcatır. Güvenmeyi öğrenmelisiniz. Unutmayın ki kariyer evinizdeki hızlı Uranüs size daha hızlı kararlar vermenizi, teknik yönleri geliştirmenizi ancak aşırı detaylara takılıp sığ sularda boğulmamanızı öneriyor. Çok sık tekrarlanan önerilere hızla kulak vermeyi ve hayata geçirmeyi öğrenmeli ve daha pratik olmaya gayret etmelisiniz. Gerekirse büyümek ve yeniden yapılanmak için risk almalı, ufak hesaplardan kaçınmalısınız.

Ateş + Sabit
ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Yeni Ay 9. Evinizde gerçekleşiyor. Medya bağlantılı konular, tanıtımlar, sergi, sempozyumlar, reklamcılık adına yeni başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Uluslararası konularda iletişim sağlamak isteyebilirsiniz. Ticaret, basın, yayıncılık gündemde. Sesinizi daha fazla kitleye duyurmak, tanınmak, seyahat etmek, ufkunuzu genişletmek istiyorsunuz. Dar alanlar size göre değil. Jüpiter’in de retrodan çıkıp ileri harekete geçmesiyle yürümeniz kolaylaştı. Yazılarınız, kitap, fikirlerinizle zirveye gelebilirsiniz. Aşırı tutkuyla işinize sarılabilir, kariyer yapabilirsiniz. Hukuki süreçler, konular da hayatınızda daha çok ses getirebilir. Her ne olursa olsun fark edildiğiniz konuşulduğunuz, parladığınız bir dönemdesiniz, yenileniyorsunuz, değişim kaçınılmaz.  Grup etkinlikleri, iş toplantıları, sosyal organizasyonlar, eğitim çalışmaları hayatınızda var olabilir. Eş, dost, arkadaşlarla daha heyecanlı, meraklı, keyifli bir dönemdesiniz. İş evinizdeki güçlü Plüton’un desteğiyle kariyerdeki değişimler kendini gösterebilir. İşle ilgili konularda, kariyerde fazla tutkulu ve hırslı olmak mümkün, ancak bir süre daha sabırlı olmalı ve sakinliği korumalısınız, kısa zamanda başarılı günler sizi bekliyor.

Toprak + Değişken
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) – Koç burcundaki Yeni Ay 8.evinizde gerçekleşiyor. Ortak harcamalar, borç-alacaklar, krediler, bankalarla ilgili konularda yenilenmeler akla gelebilir. Kardeşler, kuzenler, akrabalarla işbirlikleri ortak işler, ticari konular dikkat çekiyor. İşle ilgili beklediğiniz bir takım alacaklar, beklentiler mücadeleci de olsa gerçekleşmeye başlayabilir. Yurt dışı, uzaklar veya medya bağlantılı işler, kardeşlerin de içinde olduğu konular, ticaret, seyahatler gündeme gelebilir. Bazı konulara aşırı tutkuyla sarıldığınız ve hizmet ettiğiniz söylenebilir. Ancak aşırı takıntı haline geldiğinde ya da bir konuya kanalize olduğunuzda etrafınızdaki fırsatları kaçırma durumuyla da karşılaşabilirsiniz. Yeni fırsatları görmeli değerlendirmelisiniz. . Bir yandan risk almak gerekiyor ancak abartmadan bunun üstesinden gelmeyi başarabilirsiniz. Kimileri için ise, bu dönemler alım satımlar, ürün tanıtımı, piyasaya sunmak önemli. Mars/Plüton'un güzel açıları size biraz daha temkinle istediğiniz işlerin üstesinden gelmeniz için fırsat veriyor, sadece dikkat ve temkine ihtiyacınız var. Teknik konuların üstesinden ustalıkla gelebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerin düğün, nişan etkinlikleri de gündeme gelebilir.

Hava + Öncü
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Karşıt evinizde gerçekleşecek bir Yeni Ay! Ortaklıklar, evlilikler, ilişkiler, hukuki konular hareketli. Mahkemeler, sigorta konuları, kontratlar, paylaşımlar, alım satımlar gündeme gelmiş olabilir. Yeni koşullar, anlaşmalarla ilgili yeni açılımlar var. Karşı tarafa bağlı olduğunuz koşullar gelişmekte. Mallar ve ya mali konular üzerinde biraz beklemek gerekebilir. Sabırlı olmakta fayda var. Hukukçuların, ekonomistlerin önerilerine kulak vermek, esnek olmak ve anlaşmaya açık olmak gerekebilir. Ancak ilerleyen günlerde 20 den itibaren bulunduğunuz süreç hızlı da ilerleyebilir. İşin takibini bırakmamak ancak aşırı tutkulu ve hırslı olmaktan da kaçınmak, öfke kontrolünü dengede tutarak istikrarlı bir şekilde eğilmek en doğrusu. Son yıllarda yaşadığınız deneyimler sonucunda artık her konuda daha kararlı ve cesur adımlar atmaktasınız. Bu doğrultuda devam etmelisiniz. Eğitim, seminer, kurs gibi çalışmalara hevesli tavırlarınız dikkat çekiyor. Bu dönemlerden itibaren yoğunlaşmaya başlayabilir. 21-22 sinde hoş sürprizlerle, güzel haberlerle karşılaşabilirsiniz.

Su + Sabit
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Yeni Ay iş evinizde gerçekleşiyor. İşinizle ilgili yeni potansiyeller, ortaklı konular, kontratlar söz konusu olabilir. Yeni teknikler geliştiriyorsunuz. Bazı konularda araştırmalarınız devam etmekte. Yeni Ayla birlikte özellikle 20 den sonra daha net ve somut kararlar alma zamanı gelmiş denilebilir. Sağlıkla ilgili konularda yenilenmeler var. Karşınızdaki kişilerle birlikte destekli çalışmalar yapılabilir. Karşılıklı esnemek ve sakin kararlar almak gerekebilir. Finansal konuları, ortaklaşa payları, işle ilgili konuları açıkça ve ayrıntılarıyla konuşmak uygulamak fikirleri de sakince konuşmak beyan etmek çok şey kazandırabilir. Öğrenciler ise eğitimcilerden destek almaya başlayabilirler. Ortağınızla ya da eşinizle uzun vadeli işleri gerçekleştirmek adına faydalı bir süreç. Son derece önemli, güçlü kararlar alınabilir. Bir süredir ilişkilerde duygusal incinme, alınganlık, aşağı çekilme gibi duygular yaşamaktasınız. 24 ünden itibaren, daha farklı süreçler var bazı şeyler aşılabilir. Gelişen olaylar sonucunda yeni kararlar da alınabilir. İhtiyaç duyulan borç varsa alınabilir ya da mali destek ihtiyacı karşılanabilir. İşte ilerleyen süreçler içinde adım adım yükselme görülebilir ancak sakinliği ve istikrarı korumalı ve eşten ya da ortaktan kaynaklanan borç alacak dengesini kurmalı. 25, 26 keyifli ve şanlı günler.

Ateş + Değişken
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Yeni Ayla birlikte, keyiflerinize daha çok vakit ayırabileceksiniz. Akrabalarınızla yoğunlaşmış olabilirsiniz. Çocuklarınızla etkileşim devam ediyor, etrafınızdaki gençlerin hayatında yeni dönemler başlamakta. Yaratıcılığınız fark edilmiş daha istikrarlı çalışmalar var. Astroloji, kendinizi göstereceğiniz alanlar, iş, seminerler, tanıtımlarla da çok ilgilisiniz. İkili ilişkiler, danışmanlıklar oldukça hareketli. Özellikle 20 den itibaren keyifler ve iş bir arada yürütebileceğiniz konuların içinde. Sağlığa, giyime, hijyene bakımınıza daha çok özen göstermeniz gerekebilir. Bir süredir ihmal ettiğiniz doktor kontrollerini gündeminize alabilirsiniz. Çok çalışacak mücadele edeceksiniz ancak pratikliğinizi geliştirerek işlerin üstesinden gelebileceksiniz. Son derece akılcı, mantıklı iş bilen kişilerle tanışabilir, çalışabilirsiniz. Sosyal organizasyonlarda bulunabilir, renkli ilişkiler keyifler yaşayabilirsiniz. Risk aldığınız finansal konulara eşiniz ve ya ortağınızın yeni yaklaşımları ve fikirleri sayesinde yeni açılımlar getirebilirsiniz. Ay sonuna doğru, eğitimle ilgili konuları, çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Eşinizin ve ya sizin akrabalarınız özellikle, hala ve ya amcalarınızla ilgili sağlık sorunları yaşanabilir. Apartman komşu veya çalışanları ya da yanınızda çalışan kişilerle problemlerde daha akılcı davranmanız gerekebilir. Beslediğiniz evcil hayvanların sorunlarıyla, sorumluluklarıyla baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Toprak + Öncü
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Koç burcundaki Yeni Ay özel hayatınız, ebeveynler, aile içi konulara yeni açılımlar getirmekte. Finansal ihtiyaçlarınız, mal mülk, alacak vereceklerle ya da toprakla ilgili konularda yeni ve daha pratik, akılcı fikirler üretebilir, büyüklerinizle konuşabilirsiniz. Hayatınızı garantiye almak, somut ve kalıcı kararlar almak niyetindesiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda hareket ediyorsunuz, ürettiğiniz konuları, çalışmaları işe çevirmek, yayınlamak, yazmak paylaşmak size olumlu şeyler kazandırabilir. Bu aralar aşk hayatında bir takım farklılıklar olabilir. Ancak cinsellikle ilgili konular takıntılı hale gelebilir, mücadele gerektirebilir. Çocuklarınızın ve ya kendi sağlık kontrollerinizi yaptırmak, üreme organlarıyla ilgili doktorunuza danışmak isteyebilirsiniz. Gebelikle ilgili sorunlar yaşanabilir. Çocuk sahibi olmak tutku haline gelebilir. Venüs’ün iş ve sağlık evinizde olması daha keyifli, güzel ortamlarda bulunmanızı sağlayabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle iyi geçinebilir, fikir alışverişi yapabilirsiniz. Kalıcı işlere imza atabilir sosyal ortamlar içinde kendinizi gösterebilirsiniz. Meraklı, araştırmacı yönlerinizi çalıştırabilirsiniz. 20-21 den itibaren, ailenin serveti, mal mülk, spekülatif konular gündeme gelebilir.

Hava + Sabit
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Yeni Ay 3. Evinizde gerçekleşiyor. Eğitim temaları, iletişim, akrabalar, kardeşlerle bağlar, taşınmalar, nakliye işleri gerçekleşebilir. Yolculuk yapabilir, yakın çevrenizle irtibatınızı arttırabilirsiniz. Evinizle ilgili taşınmalar, yer değişimleri, mücadeleler gerçekleşmiş ancak keyif getirecek konularda var. Çocuklarınızın desteğiyle de karşılaşmış olmalısınız. Birlikte iş, güç konularına göğüs germiş, iş birlikler kurulmuş olabilir. 20/21 inden itibaren yeni eviniz veya mekânınızla daha çok ilgili olabilir, yerleşebilirsiniz. Yerleşimle ilgili birçok işin sakin ve acele etmeden üstesinden gelebilirsiniz. Yakınlardan da destek görebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalarınız var, üretimdesiniz, eğlenmeye, iyi vakit geçirmeye, keyif çatmaya da ihtiyacınız var. Özellikle 24 ünden itibaren daha rahat harekete edebilirsiniz. Meraklı hevesli, iyi iletişimler kurarak, gezerek, yaratıcı yetenekleri kullanarak kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Seminerler, kurslar, geziler de düzenlenebilir. Psikolojik destek, ruhsal çalışmalar gündeme gelebilir. Özellikle çocuklarınızı veya öğrencilerinizi ilgilendiren konular var. Taşınacak, yerleşecek ve üstünüzdeki kısmi yüklerden 5 – 6 Mayıs civarı kurtulmaya çalışacaksınız. Tek yapacağınız şey bazı konularda esnemeye çalışmak.

Su + Değişken
BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Finansal konularda yeni açılımlar, anlaşmalar gerçekleşmekte. Eğitim çalışmalarını sürdürmektesiniz. Daha sakin, kalıcı, pratik bilgiler doğrultusunda kalıcı çalışmalar yapılabilir. Sınavlar, eğitimciler, yakın çevreden kişilerle birliktelikler artabilir.  Hukuki konular gündeme gelebilir. Kuzenler, kardeşlerle keyifli çalışmalar, ev toplantıları, misafirliklere yer verilebilir. Aktivite ve canlılık, fikirsel iletişimin ön planda olduğu dönemler. Bu dönemde, kendi düşüncelerinizi inceleyip, bazılarını eleyerek faydalı olanları net hale getirebilirsiniz. Ancak bazı olaylar karşısında daha sakin kalmayı başarmalı, mücadele ederken yakınlarla iletişime dikkat etmelisiniz. Yeni müşteriler edinebilir ve çalışmalara girebilirsiniz. 20-21 inden itibaren fikirlerinizi, projelerinizi yazıya dökebilirsiniz. Kitap, dergi, yayıncılık, yazışmalar, reklam, internet çalışmaları önem kazanabilir. Görüşmeler ve anlaşmalar yaparken ve başkalarıyla ilişki kurarken kendi fikirlerinize öncelik vermek, esnememek gibi hatalara düşmeniz yanlış olur, başkalarının görüşlerine yakın olmak, dinlemek size çok şey kazandırabilir. İlişkiler ve iletişim son derece önemli.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel harita yorumu, doğum bilgileri ile gerçekleşmektedir. Danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  astrotalin@gmail.com  (aktif) dan bilgi alabilirler (doğum saatinizi ve yerinizi mutlaka belirtmelisiniz.) Harita yorumları kapsamlıdır.


Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 

  

 

 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum