Oğlak burcunda Dolunay!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 23:21:00


 2 Temmuz 2015 saat 05:20 civarı Oğlak burcunda Dolunay! 16 Haziran’da gerçekleşmeye başlayan olayların toparlanma ve sonuç alma süreçleri de denilebilir. Bilindiği gibi Oğlak burcu yaşamdaki sorumlulukları anlatır. Bu dönemlerde üzerinde olduğunuz konuların karar alma dönemleridir. Mimari, inşaatlarla ilgili konuları toparlamak, ailenizdeki yaşlı kişilerle ilgili işleri yoluna koymak adına da verimli süreçler olabilir. Özellikle devlet bağlantılı (Satürn) konular, kanuni süreçler bu dönemlerde hızlanabilir.  Politikacılar, devlet yetkilileri, sağduyu gerektiren ve ciddiyetin ön plana çıktığı konulara yoğunlaşmak mümkün. Dolunay günü, sert açıların karşıtlıkların, muhalefet gerektiren olayların olduğunu söyleyebiliriz. Ancak zıt iki kutupların birbirine destek veren yönleri de var,  (karşılıklı etkileşim). Güdüsel hareket etmek ve Milli güvenlik için fazlaca korumacı tavırlar yerine, sakince ve akılcı, soğukkanlı kararlar almak gerekmektedir.  Dolunayın Plüton’la kavuşum yapması bir takım güçlü, zorlu kararları ve dönüşümleri vurguluyor olabilir.  

Bu dönemde güzel açıların da devamlılığı söz konusu olacak. Jüpiter/Venüs/Uranüs etkileşimi en zirve noktasındadır. Gerek finansal olsun, gerekse aşk, eğitim, keyif ve zevklerimizin ön plana çıktığını vurgulamakta. Evlilik, ortaklıklar, estetik ve güzellikle ilgili konular da söz konusu.  Sosyal ortamların ve sanatsal projelerin, büyük organizasyonların son derece vurgulu olduğunu görebiliriz. Uranüs’ün etkileşimi ise, fırsatların bolluğunu hatta sürpriz biçimlerde hiç beklemediğiniz anlarda şansın ortaya çıkmasını anlatıyor. Ani seyahat fırsatları, yabancılarla gerçekleşen projeler, ani aşklar hayata geçebilir.  Sanatçıları anlatan projeler, sinema, sahne sanatları, ses getiren orijinal çalışmalar söz konusu.  Sorunlara da daha kolay çareler bulunabilir. Önemli anlaşmalar, politik görüşmeler yapılabilir. Birden fazla iş teklifleri almış olabilirsiniz. Hayallerinizi genişletebilirsiniz, hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Artistik ve sanatsal alanda yetenekleriniz doğrultusunda fark yaratabilirsiniz. 5,6 Temmuz son derece yaratıcı günler. 9,10 unda ani gelişen sürpriz fırsatlar var!

Dolunayın burçlara etkisi:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – 2 sinde yaşanacak olan Dolunay, ailevi konuları, özel hayatınızla ilgili özellikle, babanıza ait temaları anlatıyor olabilir. Ev, emlak, alım satımlarla ilgili karar aşamasında olabilirsiniz. Bir takım zorlukların, engellerin aşılmaya çalışılması, üstünüzden atmaya çalıştığınız yükleri de anlatıyor olabilir. Bu dolunay size kariyer fırsatı da verebilir. Bu arada aşk hayatınız, yeteneğinizle ilgili konular, çocukların başarıları da ön plana çıkmış olmalı.  Hayattan keyif aldığınız, yaratıcılığınızın arttığı, şans ve fırsatların bol olduğu bir dönemdesiniz. Sürpriz aşklar! Akrabalar, kardeşlerle de iletişiminizi iyi dengeliyorsunuz. Ayrıca, organizasyonlar, tanıtımlar içinde şanslı bir dönem. Ruhsal alanlarda, meditasyon, düşünce gücü gibi çalışmalardan faydalanabilirsiniz. İş hayatınızda bayanlardan destek alabilirsiniz.  İlişkilerde daha hassas ve fedakârca etkileşimler söz konusu.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Bu ay, yolculuklar, yer değişimleri ile ilgili konular ön planda. Yazlıktaki eviniz, taşınmalar, seyahat fırsatları da gerçekleşebilir. Yakın çevreden kişiler, kardeşler, akrabalar, komşularla yoğunlaşıyorsunuz. Aile hayatınız, ebeveynlerle ilişkileriniz oldukça keyifli. Arka planda kalan ya da bilinçaltında yerleştirdiğiniz konuları, korku ve endişeleri, bu dönemler çözme, bırakma şanslarınız da var.  Kimileri ise dekorasyon, yerleşimlerle ilgili çalışmalar içinde olabilirler. Evine, ailesine, özel hayatına yoğunlaşabilir, misafir ağırlayabilir, evde huzuru bulabilirler. Eve kapanıp çalışmalarını, hazırlıklarını buradan devam ettirebilirler. Yetenekleri doğrultusunda organizasyon yapma, para kazanma fırsatı yakalayabilirler. Toprağa ait konularda alım satımlar da gerçekleşebilir,  aileden, büyüklerden gelen fırsatlar olabilir.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Zihinsel olarak evinizle ilgili yoğun bir dönemdesiniz. Ayrıca finansal konulara da odaklısınız. Harcamaların arttığı bu günlerde, parayla ilgili konuları çözmek için harekete geçebilir ve bir karar verebilirsiniz.  Toplumsal, sosyal hizmetleri içine alan iş fırsatları ile de karşılaşabilirsiniz. Bu dolunayla bazı şeylerin sonuçlarını almanız mümkün. Bu arada çok gezebilir, akrabalarla, çevrenizdeki kişilerle diyalog içinde olabilirsiniz. Özellikle çocuklarınızın eğitimine, yakınlarınızla keyfi diyaloglara çok fazla yoğunlaşabilirsiniz. Yolculuklar, eğitimde başarılar, seminer gibi çalışmalar, organizasyonlar sizi bekliyor. Yakın çevrenizden gelen fırsatlar sürpriz yardımlar, uzaklarla ilgili ani gelişen olaylar sizi hızlandırabilir.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – 2 sinde Oğlak burcunda yaşanacak olan Dolunay, sizin için oldukça etkili olacak. Bu günlerde, zıt enerjiler sizi biraz zorlayabilir. Kişisel ihtiyaçlarınız ile karşınızdaki kişilerin ihtiyaçları, çocuklarınızın önemli konuları arasında sıkışıp kalmanız mümkün. Özellikle eğitim konuları vurgulu olabilir. Devlet bağlantılı konular, evrak, belgeler, resmi dairelerle ilgili işlemlere odaklanabilirsiniz. Eşinizi, ortağınızı da ilgilendiren bir konuda karar almanız ve Haziran ayında başlayan hareketli bir dönemi sonuçlandırmanız mümkün. Finansal konular, kazançlara yönelik çalışmalar, müşteri ilişkileri yoğunlaşabilir, paraya ihtiyaç duyulan bir dönemde yeni kazanç kapıları moralinizi düzeltecek. 8-9 gibi kişisel projelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.  Elinizdeki işleri bitirin ve Yeni Ayı bekleyin!

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  Oğlak burcunda gerçekleşen dolunayla, ev, ebeveynlerle, aileyle ilgili geçmiş dönemlerde yaşanan temalar huzursuzluk yaratabilir. Anneyi, kadınları, işinizi ve sağlık konularını anlatan durumlar söz konusu. Sorumluluklardan kaçmak da mümkün değil. Akışta kalarak, elinizdeki işleri bitirmeye bakmalısınız. Diğer yandan ise, hayattan keyif aldığınız, dış görüntünüzle yenilendiğiniz, kendinize odaklandığınız günlerdesiniz. Bayanlardan iş çevresindeki kişilerden destek gelebilir. Kişiliğin güçlendiği bu günlerde, isteklerinizi, taleplerinizi daha net ve cesur ifade etmeniz ve düşüncelerinizi daha rahat kabul ettirme fırsatlarınız var. Eğitim, seyahat fırsatları size çok şey kazandırabilir, ufkunuz genişleyecek. 8,9 unda sürpriz!

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)  - Dolunayda, aileden kişileri, dostlarınızı, ilgilendiren gruplarla ilgili sorumluluklar söz konusu. Bu arada yurt dışı ya da uzaklarla bağlantılı konular, seyahatler, kapalı yerleri anlatan kolektif çalışmalar da hayatınıza girebilir. Sevdiğiniz ve istediğiniz bir konuda hizmet gerektiren bir konuya odaklanabilirsiniz. Geleceği bağlayan,  umutlarınızı arttıracak ideallerinizi gerçekleştirecek imkânlarla karşılaşabilirsiniz. Sürpriz gelişen henüz açıklamak istemediğiniz iş fırsatları gelebilir. Belki de uzun bir süredir bilinçaltınıza yerleşmiş ve hayallerinizi süsleyen konuları hayata geçirmek üzeresiniz.  Dostlarınızdan ya da iş bağlantılı kişilerden ani iş veya finansal fırsatlar gelebilir. Gizli yardımlar yapılabilir. Sosyal ortamlardan uzaklaşmak, dinlenmek, sevdiklerinizle bir arada olmak, yurt dışına gitmek, gizli ilişkiler yaşamak ve içe dönük çalışmalar yapmak için güzel bir dönem. Ancak sabırlı olmak ve beklemek her şeyin ilacı olacak, ileriye dönük dönemlerde güzel fırsatlar sizi bekliyor.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) - 2 sinde yaşanacak olan Oğlak Dolunayı,  iş hayatına yoğunlaştığınız şu günlerde eve ait temaları, sorumlulukları yerine getirmekte zorlandığınızı anlatıyor olabilir.  Eve, anneye ait temalara da yoğunlaşmanız mümkün. İş ve özel hayatınızı birlikte yürüttüğünüz bu günlerde, geçmişte yaşanmış ve tekrar gündeme gelmiş, toprak-mülk, sigorta, hukuki konulara ya da paraya ait konularda bir takım dönüşümler olduğunu vurguluyor. Bazı sonuçlar alarak, harekete geçmek için hazırlık yapabilirsiniz. Venüs+Jüpiter çok güzel fırsatlar vermeye devam ediyor. Grup organizasyonlarına yoğunlaşacaksınız. Geleceğe dönük ideallerinizi gerçekleştirmek için güzel fırsatlar sizi bekliyor.  Bu ay sergiler, sempozyumlar, eğitim bağlantıları, gruplar, seçkin çevre ya da sanatçı kimlikli kişiler, farklı kültürlerden oluşan aktivasyonlar yoğunlukta.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Dolunay, yolculukları anlatıyor olabilir. Uzaklarla ilgili konular, akrabalar, yazlıktaki eviniz, seyahatler, gezi planları gündeme gelebilir. Eğitim konuları bu günlerde sonuçlanabilir. Bu arada, (Venüs+Jüpiter) kariyer bağlantılarınız, yöneticilik vasıflarınız güçleniyor. Ortaklı ilişkiler, eşinizin veya ortağınızın yapmış olduğu organizasyonlar, evlilikle ilgili konular ön plana çıkmış olabilir. Ani iş fırsatları, sigortalı olmanız ya da devletle ilgili sorunları çözmeniz,  pasaport işlemlerine yoğunlaşmanız, destek almanız, terfi etmeniz mümkün. Kredi kartlarıyla ilgili sorunlar varsa, sürpriz gelişen fırsatlarla da ödeme imkânı bulabilirsiniz. Daha çok tanınma ve dikkat çekmek, bayanlardan destek almak söz konusu. Mesleki yaratıcılığınız artıyor. Seyahat fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Geçmiş dönemlerden gelen ve bir türlü, gerçekleşmeyen iş konuları bu dönemlerde harekete geçebilir.  8-9 sürpriz fırsatlar!

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  2 inde yaşanacak Dolunay, sizi finansal konulara yoğunlaştırıyor. Eşinizle, ortağınızla ilgili projeler, alım satımlar varsa gerçekleşebilir. Kardeşleri de ilgilendiren ortak sorunlar,  almış olunan riskler, varsa sizin veya çocuklarınızın borçları, finansal sıkıntıları huzursuzluk yaratabilir. Ancak bazı şeyleri temizlemek içinde fırsatlarınız olabilir. Geçmiş dönemlerden gelen, tedavi, kontroller, operasyon gerektiren konular, üreme organları ile problem varsa tekrar ele almanız gerekebilir.  Bu arada yetenekleriniz sayesinde sesinizi daha çok duyurmanız, tanınmanız, medya bağlantılı işlere yönelmeniz mümkün görünüyor. Seminerler, eğitim çalışmaları, uzaklardan gelen misafirler, keyifli sanatsal projeler, büyük organizasyonlar mümkün olabilir. İş bağlantılı çalışmalara yöneliyorsunuz. Sinema sektöründe iseniz, uzun metrajlı film, senaryo çalışmalarınız da olabilir.   Uluslararası ticaret, basın, medya, reklamcılık, eğlence sektörü içinde güçleniyorsunuz. İleriye dönük iş sahanızı hazırladığınız bir döneme ilerliyorsunuz.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Burcunuzda gerçekleşen bir dolunay yaşamaktasınız. Özellikle, Ocak aylarında başlattığınız konuların ve Haziran sürecinde yaşanan yoğunlukların sonucunu almaktasınız. Son altı ayın sonunda hayatınızda yeni koşullar gelişmekte. Eşinizle, ortağınızla ilgili daha çok diyalog içinde olabilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili sizi endişelendiren bir konuda bir takım kararlar alabilirsiniz. Ailevi konularda karşınızdaki kişilerle ilişkilerde bir takım karışıklıklar yaşansa da ani gelişen mali fırsatlar, kısmetler moralinizi de düzeltecek. Beklenmedik yerlerden kişilerin yardımlarıyla ya da ailenizin destekleriyle kazançlar sağlanabilir. Eşinizden ya da ortağınızdan gelen bir takım fırsatlar sayesinde maddi kaynak elde edebilir, uzun süredir içinde olduğunuz sıkıntılı süreci atlatmanız mümkün olabilir. Mal, mülk, mirasla ilgili avantaj elde etmek, kredi ödeme kolaylığı elde edebilirsiniz. 8,9 sürpriz fırsat!

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – 2 inde yaşanacak dolunay, işinizle ya da sağlıkla ilgili konularda endişeler yaratabilir. Duygularınızı anlayacak, paylaşacak size destek olacak kişilere ihtiyaç duyabilirsiniz. Anlamakta güçlük çektiğiniz ya da karanlıkta kalan bazı konular bu dolunayda aydınlığa da kavuşabilir. Ancak sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yabancılarla ortaklık kurma çalışmaları gündeme gelebilir. Eşinizin böyle bir çalışması da mümkün. Çocuklarınızın destekleri teknolojik konularda sizi beslemekte. Güçlü kişilerle bağlantılar yapmanız kolaylaşabilir. Bu arada bekârlar için ilişkiler güçleniyor. Evlilik konuları, sürpriz gelişen evlilikler, yabancı bağlantılı ya da güçlü kişilerle ortaklıklar gündemde. Güçlü avukatlarla, danışmanlarla bağlantılarınız avantaj getirebilir.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Dolunayla birlikte, aşk hayatınız, yeteneklerinizle ilgili bir konuda, spor, müzik, sinema, film, sanat vb…gibi sonuç almanız mümkün olabilir. Çocuklarınızın sorumluluklarına da yönelebilirsiniz. Kardeşinizin desteğini alacaksınız. Birlikte yapacağınız işleriniz olabilir. Sağlığınız güçleniyor. Günlük işlerinizi tamamlamak için etrafınızdaki kişilerden, büyüklerden sürekli destek almaktasınız. Ani iş fırsatları, finansal imkânlar, kariyer bağlantılı konular, spor çalışmaları yoğun. Çalışma şartlarında iyileştirici düzenlemeler yapabilirsiniz. İşveren, patron, iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz güçleniyor. Çevre güzelliği, sağlık şartlarının iyileştirilmesi gibi konularda uygulamalı ilişkiler kurulabilir. Artık bir düzen kuruyorsunuz. Giyim kuşama karşı itina artar ancak iştahınız da açılabilir.


Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com   dan bilgi alabilirler.


Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! 

www.Facebook.com/TalinAgdere  www.astrotalin.com  
 


  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Merhaba burçlarımı öğrenebilir miyim 23.04.1997 13.10 :)

    YanıtlaSil