YENİ AY YENGEÇ burcunda!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 11:17:00

16 Temmuz 2015 saat 4:25 civarı Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.  Bu zamana kadar üzerinde olduğunuz ve sıkışmış olan konular Yeni Aydan 2-3 gün sonra gerçekleşmeye başlayabilir. Ailevi konular, eve ait temalar, evcimen yanlarınız ön plana çıkıyor. Bu arada milli konular, geçmişe, toprağa ait yoğun duygular hakim olacak. Emniyet duygusu, yurdunuz, vatanınız, yuvanız, geçmişe bağlılığınız önem kazanmakta. Doğurgan bir burç olan Yengeç ayında, geleneksel, çevreye karşı duyarlı ve korumacı olabilirsiniz. Daha sezgisel, hayalci düşünebilir ve karar verebilirsiniz. Hassas, güdüsel ve endişeli, kuruntulu, vesveseli de olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlara aşırı sahiplenici olmak güzel gibi görünebilir ancak bazen aşırı ilgi karşıdaki kişiyi boğabilir, bu durumu dengelemelisiniz. 

Bu günlerde, gerçekleşen olayların karşısında güdüsel bir şekilde mücadele edebilir, açıkça söyleyemediğiniz konulara karşı isyankâr olabilir, saçma sapan olaylara karşı çocukça savunmalara geçebilirsiniz.  Güçlü ve kontrolü zor bir etki altında olabilirsiniz. Davranışlarınızın size sert dönüşümleriyle karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden başkalarına takındığınız tavırlara dikkat etmekte fayda var. Ayrıca Venüs/ Regulus adlı sabit yıldızla kavuşacak. Venüs aşk ve parayı, ilişkileri, güzellikleri temsil eder. Regulus ise kraliyet yıldızlarından biridir. Bu yıldızla kavuşumda olan planetlerin etkisi artacaktır. Kavuşumda yaratıcılık,  organizasyon konularında başarı verebilir. Estetik ve güzellikle ilgili konular, zevk ve keyiflere düşkünlük görülebilir. Artistik ve sanatsal projelerde parlama, başarı gelebilir. 18-23 dönemlerinde ise, Merkür/Güneş, Satürn’le güzel açılar içinde olacaklar. Üzerinde olduğunuz konuya yoğunlaşabilir bu konuda planlar yapabilirsiniz. Tasarım, disiplin ve ciddiyet isteyen işler için uygun günler. Otoriter konumda kişilerden de (baba, eş, patron, devlet bağlantılı işler) destek alabilirsiniz, işlerinizi yoluna koymanız zor olmaz. Uzlaşmacı tavırlar içinde olmanız size çok şey kazandırabilir. 19 Temmuzdan 1 Ağustos’a kadar Venüs Başak burcunda yer alacak. Bu dönemler arasında, el becerileriniz artabilir. Yardımsever tavırlarınızla dikkat çekebilir, hizmet edebilirsiniz. Pratik, becerikli, iş bitirici olduğunuz dönemlerdesiniz iyi değerlendirin. Sistem geliştirmek ve iş bulmak için de imkanlarınız artabilir. Uzmanlık isteyen alanlara yönelebilirsiniz.

Yeni Ayın burçlara etkisi:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – 16 da yaşanacak olan Yeni Ay özel hayatınızı, ailevi konuları gündeme getiriyor. Ebeveynler, toprakla ilgili konular, mal mülk miraslarla ilgili yeni durumlar gündeme gelebilir. Bir süredir üstünde olduğunuz babalardan kalma toprağa ait işlerinizde yeni başlangıçlar var. Ailenin servetini ve kardeşleri de ilgilendiren bir konuda karar verebilirsiniz. Geçmişten gelen ailevi konuları açıkça konuşmak ve problemler varsa çözmeniz gereken son derece duygulu, kuruntulu ve hassas olduğunuz bir dönem.  Bu günlerde kalabalık aile toplantılarının içindesiniz anlaşılan . Çocukça ve agresif davranışlar etrafınızdaki kişilerle çekişmeye sebep olabilir, sakin kalmaya çalışmalı, telaşlı hallerden uzak durmalısınız.  Şifa getiren Kiron’un destekleriyle, pratik ve çözüm gerektiren aynı zamanda zor olan işlerin üstesinden gelmeniz mümkün. 15-20 tarihlerinde, Venüs/Regulus kavuşumu sizi son derece yaratıcı kılacaktır. Yetenekleriniz fark edilecek bu doğrultuda daha çok ön plana çıkacak ve görünür olacaksınız. Aşk ilişkilerinde son derece parlama ve canlılık dikkat çekebilir.  Aşk hayatınız yoksa eğer, biriyle tanışabilirsiniz. Basın medya bağlantılı işler, tanıtımlar, hobisel faaliyetlerden yana şansınız açık. Çocuklarınızın yetenekleriyle övünebilirsiniz. Tatil planları da harekete geçebilir.  19 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadar el becerileriniz önem kazanmakta, yeteneğinizle ilgili bir konuda anlaşma yapabilir, para kazanmak için organize olmaya başlayabilirsiniz. 17-20 şanslı günler!

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – 16 da yaşanacak olan Yeni Ay,  yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşlerinizle daha çok bir arada olmanızı sağlayabilir. Birlikte yoğun bir dönemin içine girebilir, hatta bazen işten güçten bunalabilirsiniz. Ancak, Eş dost, sevdiklerinizle bir arada olmak, sizi mutlu edecek. Şifa getiren Kiron’un destekleriyle, elbirliğiyle işlerin üstesinden gelebileceksiniz. Kısa geziler yapabilirsiniz, iletişim çok güçlü, sürekli hareketli olacağınız dönemlerdesiniz.  15-20 tarihlerinde, Venüs/Regulus kavuşumu evde yapacağınız işleri organize etmenizi sağlayabilir. Günlük işlerinizi daha planlı ve yaratıcı bir şekilde yapabilir, misafir ağırlayabilir, evde aldığınız siparişlerinizle uğraşabilirsiniz.  19 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadar el becerileriniz, yaratıcı olduğunuz konularda öne çıkabilir, sürekli yeni şeyler üretebilirsiniz. Titizlikle yaptığınız ürünler sayesinde fark edilebilirsiniz. Hobilerinizle para kazanmanız da mümkün. Bu dönemde, kişisel konularınız da ön plana çıkıyor, aşk hayatınızda gündeme gelebilir, tanıştığınız kişiyle ilgili daha sık görüşebilirsiniz, ilişkinizi bir süre yakın plana alıp test edebilirsiniz. 19-20 şanslı günler!

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – 16 da yaşanacak olan Yeni Ay, yeni anlaşmaları gündeme getirebilir. Uzun süredir gündemde olan parayla, işle ilgili sözleşmeleri hayata geçirebilirsiniz. Çocukları ya da akrabaları da ilgilendiren konularda yeni kararlar almak bir çok konuyla ilgili kafanızdaki sorunları çözmek adına faydalı olabilir. Şifa getiren Kiron’un destekleriyle, kariyer hayatınızı iyileştirmeniz, zor işlerin üstesinden gelmeniz mümkün olabilir. 15-20 tarihlerinde, Venüs/Regulus kavuşumu size belki de uzun süredir yapmak istediğiniz şeyler için fırsatlar sunabilir. Eşinizle, ortağınızla birlikte güzel bir tatil planı gerçekleştirebilirsiniz. Çocuğunuzu yeni bir okula kayıt ettirebilirsiniz. Büyük organizasyonlara imza atabilirsiniz. Eğitim hayatında son derece başarılı olabilir hatta ödül bile alabilir, eğitimcilerin dikkatini çekebilirsiniz.  Okul arkadaşınızla keyifli aşklar, birliktelikler, geziler de gündeme gelebilir.  Taşınmayı planladığınız ya da tadilat koymak istediğiniz günler. 19 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadar evdeki işlerinizi toparlayacak eski eşyalarınızı atacak, yenilerini almak için bir süre çalışmalara gireceksiniz. Kimileri ise bu süreçleri dekorasyon çalışmaları yaparak, evde misafir ağırlayarak, evlerinde sürekli dinlenerek geçirebilirler. 17-20 şanslı günler!

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – 16 da burcunuzda yaşanacak olan Yeni Ay, kişisel konularınızı gündeme getiriyor. Çocuğunuzu ilgilendiren eğitim konuları, aşk hayatınız, kardeşleri ilgilendiren sorunlar, yakınlarla sürekli diyaloglar gündemde.  Bir çok şeyi planlamak ve hayata geçirmek artık zor değil Bu arada çok para harcanacağını da söyleyebiliriz.  Evinizle ilgili harcamalarınızın yanı sıra, eğitime giden masraflara yoğunlaşabilirsiniz. Para kazançlarınız da olacaktır. Yeni kaynaklar yaratabilirsiniz. Artistik sanatsal konularda, kuyumculuktan, takı, değerli eşyalar, yaratıcılık isteyen işlerden, yurt dışı bağlantılardan para kazanabilirsiniz. Yurt dışından, uzak doğu gibi, ya da okyanus ötesi ülkelerle bağlantılı ticaret de yapılabilir. 19 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadar yakın çevre, akrabalarla bir arada çok fazla vakit geçirebilirsiniz. Kurslar, eğitim, kardeşlerle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Komşularla toplantılar yapılabilir. Dergi, yayıncılık, çevre geziler, reklam, tanıtım, ticaret pazarlama gibi konulara yoğunlaşabilir, internet gibi alanlarda araştırmalar yapabilirsiniz.  Dikkat ve temkinle her işin üstesinden gelebilirsiniz. Atılım yapmak istediğiniz her işte başarı sizi bekliyor. Etrafınızdaki kişilerin de desteğini alabileceksiniz. 17-20 hem parada hem de eğitimde şanslı günler!

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS)  16 sında gerçekleşen yeni Ayla birlikte, arka planda kalan işlerinizle ilgili yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz.  Bir süredir üstünde olduğunuz, anne, babayı özel hayatınızı da ilgilendiren sıkışıklık yaşadığınız günleri toparlama şansınız olabilir. Ancak, fazla sorgulamadan, kendinizi yiyip bitirmeden sakin kalmalısınız. Bazı geçmiş konular gündemde olduğundan, onları yeniden değerlendirme ve hayata geçirme fırsatlarını da yakalamış oldunuz aslında, birde bu yönden düşünün. Anneyi ilgilendiren sağlıkla ilgili konularda daha şanslı olabilirsiniz. Bu dönem ayrıca çok sezgisel, duygu yüklüsünüz. Rüyalarınız, iç sesiniz size çok şeyler söylüyor olmalı.   Stres ve agresif davranışlar ancak kendinize zarar vermekten başka bir işe yaramayacaktır, bu yüzden mantıklı hareket etmeye bazı şeyleri akışa bırakmayı denemelisiniz. Bağışıklık siteminizi güçlendirin.  15-20 tarihlerinde, burcunuzda gerçekleşen Venüs/Regulus kavuşumunu çok yoğun yaşayacaksınız.  Daha önce tanıdığınız ya da iş bağlantılarınız olan biriyle aşk hayatı gündeme gelebilir. Uzun süreli etkileşim olacağından belki de geçmişte yaşanılan sorunları çözmeniz, her şeyi yeniden değerlendirmeniz, yeni bir bakış açısı geliştirmeniz gerekecektir. Basın yayınla ilgili bağlantılar da güçlenecek. Bu dönemler, kendinize bakım yapmak giyim kuşamla ilgili değişimler, dış görüşünüzü değiştirmeniz, başkalarıyla sosyalleşmeniz gündeme gelebilir. Yabancı mezheplerden, kültürden kişilerle de birliktelikler artıyor.  19 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadar Venüs para evinizde olacak, bu durumu iyi değerlendirin, muhtemelen finansal anlaşmalar yapacaksınız. Parayla ilgili konulara çare bulacaksınız. Yakın çevrenizden biriyle ortaklı çalışmalara girişebilirsiniz. Eğitim bağlantılı anlaşmalardan, kazançlar gelebilir. Şifacı Kiron’un yardımıyla, geçmiş bağlantılı hukuki bir konu açıklığa kavuşabilir.  Dergi, yayıncılık, reklam, ajanslarla ilgili anlaşmalar yapılabilir. 17-20 kişisel ve para anlaşmalarında şanslı günler!

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)  - 16 da yaşanacak olan Yeni Ay, gelecekle ilgili hedeflerinize ulaşmanız ve amaçlarınız doğrultusunda hareket etmeniz için yeni bir bakış açısı geliştirecek ve fırsat yaratacaktır. İş bağlantılı toplantılar, ticari konular, grupça yapılan işbirlikleri dikkat çekici olabilir.  Dostlarınızla ve yakınlarınızla iş bağlantılı konular ışığında daha çok vakit geçirebilirsiniz. Şifa getiren Kiron’un destekleriyle, ortaklarınızdan, ilişkilerden, dostlarınız ya da eşinizin katkılarıyla bazı sorunlara çözüm getirebilir ve üstesinden gelebilirsiniz.  15-20 tarihlerinde, Venüs/Regulus kavuşumu ile eşiniz, ortağınız, yakınlarınızdan gelen fırsatlar kapınıza gelebilir. Arka planda kalan işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, uzaklarda yaşayan akrabalarla ilişkiler güçlenebilir.  Finansal konuda sizi rahatlatacak yeni iş fırsatlarıyla karşılaşmanız mümkün. 19 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadar becerileriniz ve detaycı kimliğiniz, güvenilir ve alçakgönüllü yapınız, sorumlu ve disiplinli oluşunuz fark edilecek. Bir süre kendinize vakit ayırmanız da mümkün, arzularınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Kısa bir süreliğine koşulları istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Bir seyahat planını hayatınıza dahil edebilirsiniz. Aşkı uzaklarda bulabilirsiniz.  Bu tarihler de spirituel konular, şifa çalışmaları, meditasyon, yoga çalışmaları için de uygun zamanlar.  17-20 fırsatlar kapıda!

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – 16 da yaşanacak olan Yeni Ay size kariyer fırsatları getirmekte. Bir süredir beklediğiniz projelere yeni bir bakış açısı ve yenilenmeler gerçekleştirebilirsiniz. Seyahatler yapmak, yeni işiniz için eğitim almak, yeni teknikler öğrenmek, işinizle ilgili otoriter konumda kişilerle patronlarla görüşmek gerekebilir. Baba, anne, kardeşlerle ilişkiler yoğunlaşabilir. Geçmiş dönemleri konuşmak, birbirinize güç vermek belki de güvende hissetmenize sebep olacaktır. Ancak, belli konularda kısıtlanmalar benlik çatışmasına sebep olabilir. Eğer gerginliği dengeleyebilirseniz, sabırlı olursanız bazı hedeflere ulaşmanız mümkün. Tam tersi ise, tansiyonun yükselmesine sebep olabilir. Kimileri ise bu dönem iş bırakabilirler. Şifa getiren Kiron’un destekleriyle, yeni çareler de üretilebilir. 15-20 tarihlerinde, Venüs/Regulus kavuşumu finansal bir desteği bir yakınız tarafından bulmanıza sebep olabilir. 19 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadar ise, bekleyişler içinde olabilirsiniz. Kendinizle bir süre baş başa kalmak, inzivaya çekilmek başkalarına koşulsuz hizmet vermek gerekebilir. Sevgi ve para ihtiyacını karşılayamama huzursuzluğa ve insanlardan uzaklaşmaya sebep olabilir. Bu bekleyiş içinde meditasyon yapmak dua etmek, bilinçaltından olumlu bir şekilde faydalanmak gerekir.  En iyisi ileriye dönük gelişecek güzel fırsatlar için bekleyiş ve hazırlık dönemini iyi değerlendirmek için arka planda çalışmalar yapmaktır. 17-19 dönemleri için bol keyifler!

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – 16 da yaşanacak olan Yeni Ay, uzaklarla ilgili yeni fırsatlar var. Seyahat planı, uzakta yaşayan akrabalarınız, yazlık eviniz ya da tatil planlarınız hayata geçebilir. Satürn’ün burcunuza geri girmesi, geçmişe dönük endişe ve evhamlarınızı tekrar gündeme getirmiş olmalı. Aşırı efor sarf etmek zorunda kalıyor olabilirsiniz. Ancak bir dönem sonra bu durumun dengeleneceğini bilmelisiniz.  Şifa getiren Kiron’un destekleriyle, yetenekleriniz doğrultusunda işlerinizle ilgili başarılar yakalayabilir, deniz aşırı yerlere gitme fırsatları elde edebilirsiniz. Keyiflerinize odaklanabilirsiniz.  15-20 tarihlerinde, Venüs/Regulus kavuşumu ile, karşınızda çok güvendiğiniz kişilerden, dostlarınızdan iş veya para fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Maaşınız artabilir, grupça hareket ederek, bir konuya odaklanmanız, gerekebilir. Ayrıca iş görüşmeleri, arkadaşlarla yapılacak çalışmalar, yaratıcı faaliyetler gündeme gelebilir. 19 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadar yoğun bir organizasyona, girebilirsiniz. Geleceğe yönelik hedefler için destek almanız mümkün. Saygınlık prestij kazandıran, farklı kültürde kişilerle bir arada çalışmalar olabilir. Geniş çevreler içinde olacaksınız, iş yatırımları, fırsatları, sosyalleşmek için nedenler yaratılabilir.  17-20 kariyer fırsatları kapınızda! Eşiniz de büyük organizasyonlar içinde olabilir.  

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  16 da yaşanacak olan Yeni Ay, hayatınızda bir takım psikolojik değişimlere yol açabilir. Hayatın üzüntü veren bir bölümüyle ilgili yenilenme de getirebilir. Çeşitli doğumlar ve ya ölüm temaları bu dönemde yaşanabilir. Özellikle eşinizle ilgili ortak paylaşımlar, mali durumunuz, borç- alacak ilişkisi bir takım sıkıntı veren konulara yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Bütçe planı yapmalı,  ödemelerinizi dengelemelisiniz. Bu şartlar altında zor da olsa bazı hesapları kapatabilirsiniz. Sağlıkla, tedaviyle ilgili konular da bu dönemde ele alınabilir. Karşılaştığınız bazı olaylar kendinizi, sorgulamanıza sebep olabilir, hayatınızda önemli değişimler yapmanız gerekebilir. Maneviyatın güçlendiği, derin üzüntü ve sevinçlerin yaşandığı bir dönemdesiniz. 15-20 Temmuz tarihlerinde, Venüs/Regulus kavuşumu ile iş bağlantılı kapılar açılabilir. Bayanlardan, organizasyon yönü güçlü kişilerden, basın medya bağlantılı işlerden destek alabilirsiniz. Sunumlar hazırlayıp, seminerlere katılabilirsiniz. Sempozyumlar, partiler, sanat etkinlikleri hayatınızın bir planı haline gelebilir. Farklı çevrelerden, kültürden kişilerle tanışabilirsiniz. İstediğiniz seyahat, gezi planları, dünya turu, uzakta yaşayan akrabalarla buluşma fırsatları elde edebilirsiniz. 19 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadar bu durum devam edecek. Aynı zamanda, iş, kariyer, geleceğe yönelik planlar, mesleki alanda iyileştirme güzelleştirme çalışmaları uzun bir süre devam edecek. 17-20 parlak günler..

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) –16 da yaşanacak olan Yeni Ay, ortak çalışmalar ve eşinizin konumuyla ilgili yeni bir dönemi hayatınıza getirebilir. Ortak kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili önemli konular var. Maneviyatın önemli olduğu durumlar söz konusu. Bu ay işinizle ilgili önemli süreçler de denilebilir. Sigorta primleri, iş bağlantılı prosedürler, hukuki işlemler gerçekleşebilir. Şifa getiren Kiron’un desteğiyle, yakın çevreniz, kardeşlerle ilgili gelişen çözüm süreçleriyle karşılaşabilirsiniz. 15-20 tarihlerinde, Venüs/Regulus kavuşumu ile bir süredir sıkışıp kaldığınız bir konuda rahatlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Şansınız açılabilir, özellikle şans oyunları oynamanızı tavsiye ederim. Risk aldığınız konular varsa, yada borç almak isterseniz, kredi alma gibi niyetiniz varsa bu dönemler gündeme gelebilir. 19 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadar iş bağlantılı süreçlerdesiniz. Yeteneklerinizi sergileyebilir, daha farklı bir kitleye kendinizi tanıtabilirsiniz. Seyahatler var, hayatınıza farklı bir şeyler katmak için iyi bir dönem denilebilir. Uzun süredir üzerinde olduğunuz kitap, makale, uzun soluklu bir çalışma varsa bu dönemlerde yayınlamanız da mümkün olabilir. Yurt dışına gitme hazırlıkları, farklı bir çevreye taşınma, kira, kontrat yenileme süreçleri bu dönem gerçekleşebilir.  Sağlıkla ilgili tedaviler varsa Jüpiter’in desteği sizi koruyacaktır. Bayanlardan gelecek olan finansal destekler söz konusu olabilir.  17-20 yetenekleriniz doğrultusunda fırsatlarla, bebek sahibi olmak isteyenler sürprizlerle karşılaşabilir. Şanslı bir süreç!

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –16 da yaşanacak olan Yeni Ay, iş hayatınızla ilgili yeni fırsatlar getirmekte. Çocuklarınızın da içinde bulunduğu işlerinizle ilgili bir düzen getirmeniz gerekiyor. Bazı konularda temizlik yapmanız ve gerekli olanlarla yola devam etmeniz söz konusu. Kendi sağlığınızla ilgili bir düzen kurabilir, sağlık kontrollerinizi düzenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.  Eşiniz ya da ortağınızla birlikte yatırım, gezi planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bayanlardan finansal ve manevi destek alabilirsiniz. Avukatlar, danışmanlar, doktorlardan yana şanslı olduğunuz da söylenebilir.  Şifa getiren Kiron’un desteğiyle, finansal olarak yenilenmeniz mümkün olabilir. 15-20 tarihlerinde, Venüs/Regulus kavuşumu ailenizden gelen bir desteği anlatıyor olabilir. 19 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadar tedaviden yana titiz ve ayrıntıcı olduğunuz taktirde şanslısınız. Ancak temizlik ve titizliğinize dikkat etmelisiniz. Anneyle, bayanlarla birlikte ortak yatırım planlarınız, olabilir. Ortak bir projeye girişebilirsiniz. Hayatınıza topluluklarla ilgili araştırmalar, çalışmalar girebilir, para kazanabilirsiniz. Yapacağınız çalışmalar, ruhsal yönden size yenilenme getirebilir. 17-20 şanslı teklifler!

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – 16 da yaşanacak olan Yeni Ay, aşk hayatınızı gündeme getiriyor. Artık daha çok bir arada olabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Daha çok hayatın tadını çıkarmaya bakın. Yeteneğiniz doğrultusunda, cemiyet bağlantılı işlerden destek görebilirsiniz. Şifa getiren Kiron’un destekleriyle kişisel gelişiminizle ilgili şanslı bir dönem. 15-20 tarihlerinde, Venüs/Regulus kavuşumu ile kariyer fırsatları para kazançları getirecek projeler var.  19 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadar bu durum devam edecek. Ayrıca, yakın çevrede sık görüştüğünüz biriyle ilişkiler güçlenebilir. Eğer anlaşmazlık yaşadıysanız bu dönem çözmeniz mümkün görünüyor. Davanız varsa bu dönem ortak mallarla ilgili çareler üretebilirsiniz. Anlaşmaya dönük projeler var.  Ancak uzun bir süre daha elinizdeki işleri bitirmek, tamamlamak için çalışacaksınız, belki de bazı şeyleri gerçekleştirmek için zamana ihtiyacınız var. Bu dönemler, ev, dükkân, işyeri ile ilgili taşınmalar, çevre değişimleri ve işe odaklanmak mümkün. Para kazanmak için yeni iş fırsatları var. Sağlıkla ilgili konularda daha düzenli olmalı, yediklerinize dikkat etmelisiniz. Aşırı tatlı tüketimine bir son vermeli, diyetinizi düzenli yapmalısınız. 17-20 kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com   dan bilgi alabilirler.

NOT:   talinagdere adlı instagram➡➡ hesabımdan günlük yazılarımı takip edebilirsiniz.
    
Facebook Sayfamızı Takip Ederek Tüm Güncellemelerden Haberdar Olabilirsiniz ! www.Facebook.com/TalinAgdere  www.astrotalin.com   


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum