Başak burcunda gerçekleşen Güneş Tutulmasının burçlara olan etkisi nelerdir?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 16:25:00

(yükselen burcunuzu mutlaka okumalısınız)

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Yeni bir iş anlaşması gündeme gelebilir. İşyeri, dükkân açabilirsiniz, değiştirebilirsiniz. Ortağın ofisine ya da o sizinkine taşınabilir veya birlikte bir işletme kurulabilir. İşyeri ya da evinizle ilgili, çeki düzen vermek, eski olan birtakım şeyleri atmak, yenilerini almak, yer değiştirmek gibi düşünceleriniz var. Ayrıca size faydası olmayan yüklerden kurtulmak istemektesiniz. Diyet ve sporu hayatınızın bir parçası haline getirmek daha sağlıklı beslenmek, sigara ya da içki, uyuşturucu, ilaç gibi alışkanlıklardan, kilolardan kurtulmak programınız arasında. Ortaklı çalışmak onun öngördüğü koşullarla iş bağlantıları kurmak, ilişkiler, aşk hayatı da ön plana çıkabilir. Karşınızdaki kişilerin görüşlerine önerilerine uymak dikkate almak sizi düşündürüyor. Ancak onların temkinli, kimi zamanda kararsız olmaları daha çok sabırlı olmanızı gerektiriyor. 18 Eylül’den itibaren Satürn Yay burcuna girince 25 Aralık 2014 civarı yarım kalan projelere yeniden başlayabilirsiniz. Tamamen daha sıkı ve disiplinli bir şekilde medya bağlantılı işler, yurt dışı programları, akademik çalışmalar, tanıtım, sempozyum, seminer, ticaret, dini kuruluşlar, hukuki konular, ortakla yapılacak teknik konular önem kazanmakta. Uluslararası işler hayatınızda daha çok var olabilir. Hava yolları ile iş bağlantılı çalışmalarınız da söz konusu. 17 Eylül’den 9 Ekim’e kadar (Merkür retro) ortağınızla, eşinizle, arkadaşınızla bir takım karar aşamasında olabilirsiniz.  İyice düşünmek ve karar vermek 9 Ekim’den sonra daha rahat olacak. 24 Eylül’den sonra tamamen hizmet temaları var hem kendiniz hem de başkaları için çok çalışacaksınız. Hesap kitap detay, teknik düzen kuruluyor. 16-19 Eylül’de ilişkilere dikkat!

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) –  Aşk hikâyesi, aşk teklifi, ilişkiler konusunda yenilenmeler var. Ailenin serveti artabilir. Eşin ve ya babanızın sigortayla, devlet dairesiyle ilgili bir işi çözülebilir ya da uzun süredir size zorluk çıkaran risk getiren bir konuda aydınlatıcı bir çözüm bulabilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda bir iş teklifi yaratıcı bir çalışma gündeme gelebilir. Evde daha çok çalışabilir, uğraşabilir ya da misafir ağırlayabilirsiniz. Eve çeki düzen verebilirsiniz. Dekorasyon, tadilat gibi işleriniz ayın 17ine kadar gündeme gelebilir. Çocuklarınızla ilgili, güzel bir şey gelişebilir, size destek olabilirler. İlişkileriniz bozuksa düzelebilir. Daha çok iletişim içinde olabilirsiniz. Çocuk sahibi olabilirsiniz, hamile kalabilirsiniz.18 Eylül’den itibaren Satürn Yay burcuna girince 25 Aralık 2014 civarı yarım kalan projeler tekrar başlıyor. Ailenin servetini ilgilendiren konular, yatırımlar, konut, arsa, toprak, alım-satım, ortak paylaşımlarla ilgili daha çok yoğunlaşabilirsiniz. 17 Eylülden 9 Ekim’e kadar (Merkür retro) hala ve amcalarla ilgili sıkıntılı bir haber alabilirsiniz. Ayrıca günlük işleriniz ve komşular, apartman görevlisi ile bazı konularda kafa yormak durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca çocukların sağlık konuları da gündeme gelebilir. 24 Eylül’den sonra riskli işlerden yatırımlardan uzak durmalısınız. Bir süre kadar aşk hayatınızla ilgili kısıtlanabilirsiniz. Yaptığınız işleri, hizmetleri kendiniz ve karşınızdaki kişileri tüketerek yapmayın. Her şeyin 9 Ekim’den sonra daha olumlu geliştiğini göreceksiniz. 16-19 Eylül’de sağlığınıza, sinirlerinize dikkat edin.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) –  Eşinize ya da size ait, atalardan kalan, mal, toprak, konut, ev, bina gibi alım-satım projeleri varsa gerçekleşebilir. Yeni bir ev alabilirsiniz. Dekorasyon, tadilat gibi konularda yenilenmeler, ebeveynlerin hayatında bir takım değişimler meydana gelebilir. Bitişler ve başlangıçlar hayatınıza girmekte.  Çocukların okulu, eğitim konularını düzenlemek yeniden değerlendirmek için yeni başlangıçlar içindesiniz. Risk içeren maddi konular, spekülasyonların etkisi bir süre daha devam edebilir. Spora başlamak, bebek sahibi olmak gibi niyetleriniz de bu günlerde olabilir. 18 Eylül’den itibaren Satürn Yay burcuna girince 25 Aralık 2014 civarı yarım kalan projelere yeniden başlayabilir, geçmişteki stresli, tüketen hem sağlık hem de iş konularına bir sünger çekebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişiler artık stres yaratmayacak. Sizi kısıtlayan endişelendiren tüm konular ve birlikte olduğunuz kişiler, arkadaşlar ve çevre de dahil hayatınızdan çıkarabilirsiniz. İş çevreniz bile değişebilir. Danışmanlık hizmeti gibi konular hayatınıza girebilir. 17 Eylülden 9 Ekim’e kadar  (Merkür retro) sportif faaliyetler, aşk hayatınız, çocuklarınız, spor hocalarınızla ilgili birtakım karışıklıkların giderilmesi konusunda daha dikkatli planlar yapmak gerekebilir. 24 Eylül’den sonra, ebeveynlerle ilgili problemler, ev düzeni kurmak evde çalışmak tamamen hizmet temaları var hem kendiniz hem de başkaları içi çok çalışacaksınız. Hesap kitap detay, teknik düzen kuruluyor. Her şeyin 9 Ekim’den sonra daha olumlu olabileceğini göreceksiniz, bu süre evde misafir ağırlamaya başlayabilirsiniz.16-19 Eylül’de sakarlıklara ve sağlığınıza dikkat.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Yakınlarınız, kardeş, ya da kuzenlerle daha çok bir aradasınız. Hayat temponuz hızlanır Aktivite ve hareketlilik artar.  Finansal anlaşmalar, yeni çalışma sahaları, iş görüşmeleri hızlanabilir. Sosyal ilişkiler de artacaktır. Çevrenizdekilere düşüncelerinizi daha rahat bir şekilde açıklamanız mümkün olur. Ayrıca kendi düşüncelerinizi de netleştirmeniz açısından da faydalıdır. İletişim kurulur, trafik artar, blok çalışmaları, internet, reklam, tanıtım, organizasyonlar hızlanabilir. Dergi, gazete gibi çalışmalara yer verilir. Eğitim sisteminin, eğitimcilerin de önemli olduğu dönemler. Kurslar, eğitimsel çalışmalar artabilir. Yeni olanaklar karşınıza çıkabilir. 18 Eylül’den itibaren Satürn Yay burcuna girince 25 Aralık 2014 civarı yarım kalan projelere yeniden başlayabilirsiniz. İş bağlantılı çevre değişimi ya da tamamen çevre gezileri de mümkün. Kısa mesafeli yolculuklar yapılabilir. 17 Eylül’den 9 Ekim’e kadar (Merkür retro) ev işleri, yerleşimler, taşınmalarla ilgili konular, evde kurulacak çalışma sistemi, güvenlikle ilgili konuları daha dikkatlice planlamalısınız. 24 Eylül’den sonra çocuklarınızın eğitim konuları ve sizin iş bağlantılı çalışmalarınız hızlanıyor. Her şeyin 9 Ekim’den sonra daha olumlu olabileceğini göreceksiniz. Sosyal çevre, dost, arkadaş ve yakınlarla daha çok işbirliği içinde olabilir, onlardan destek alabilirsiniz. 16-19 ufak tefek ev kazalarına sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) – İş ve para evinizde Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Yeni iş anlaşmaları, hem sizin elde edeceğiniz kazançlar dışında, karşıdan gelen destekler de var. Resmi daire, banka, devletten, ya da ortağınızdan gelecek olan bir para gündeme gelebilir. Bir takım hukuki konular, kardeşleri de ilgilendiren düşünsel faaliyetlerde söz konusu. Tutulmayla ihtiyaçlarınızı karşılamak içinde yeni olanaklar geliştirebilirsiniz. 18 Eylül’den itibaren Satürn Yay burcuna girince 25 Aralık 2014 civarı gelişen ve yarım kalan projelere de başlayabilirsiniz. İş bağlantılı, ortaklı çalışmalar, seminerler, iletişim ve medyanın içinde olacağı konular da var. Ayrıca, ciddi boyutta ele aldığınız, iş bağlantılı bir ilişki de gündeme gelebilir. Hem iş hem de aşk gibi.  Bir takım risk getiren faktörlere karşı daha temkinli yaklaşacaksınız. Çocuklarınızla ilgili çalışmalar daha çok yurt dışına yönelik ve sorumluluk yüklü olabilir. Artık evden çıkacak, daha çok gezecek ve tanınacaksınız. 17 Eylül’den 9 Ekim’e kadar (Merkür retro) zihinsel plan ve faaliyetler gündeme geliyor. Kurs faaliyetlerinizi, dergi, kitap, yazı çalışmalarınızı, kardeşler, kuzenlerle, komşularla ilişkilerinizi karışıklık yaşamamak için daha planlı ve dikkatli bir şekilde ele almak ve uygulamak faydalı olacaktır. Bu arada iletişimle ilgili sorun yaşamamak için bilgisayar verilerini yedeklemeyi unutmayın. Tamir edilmesi gerekenleri de önceden onarmalısınız. 24 Eylül’den sonra, çok çalışacaksınız. Yapmış olduğunuz iş bağlantılarını harekete geçiriyorsunuz. İhtiyaçlarınızı karşılamak zor olmayacak zira 9 Ekim’den itibaren, işten, aileden, patrondan, devletten gelen para girişleriniz artabilir. 16-19 Eylül’deki trafik kargaşasına da dikkat edin.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)  - Burcunuzda 13 Eylül’de Güneş Tutulması gerçekleşmekte. Bir takım kişisel projeleri gerçekleştirme fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yeni finansal anlaşmalar, kardeşleri ya da yakın çevreyi ilgilendiren bağlantılar, ticari işler hayatınıza girebilir. Daha cesur ve girişimci olmak isteklerinizi daha rahat ifade etmeniz mümkün. Düşüncelerinizi hayata geçirmek ve kabul ettirmek için yeni olanaklar var.  18 Eylül’den itibaren Satürn Yay burcuna girince 25 Aralık 2014 civarı uzaklarla ilgili yarım kalan projeleri devam ettirmeniz, ortaklı çalışmalara girmeniz mümkün olabilir. Evinizi de yenileme planları, alım satımlarla ilgili konular devreye girebilir. Yakın çevrenizle ilişkileriniz daha olumlu olacak. Artık yolculuk planlarınızı hayata geçirebilir, eğitimsel çalışmalarınıza zaman ayırabilirsiniz. 17 Eylül’den 9 Ekim’e kadar (Merkür retro) müşteri ilişkileri, anlaşmalar, yurt dışı bağlantılı görüşmeler ticari planları organize etmek gerekiyor. Kontratlara parayla ilgili alışverişlerde daha akılcı yaklaşmalı, gözü kapalı hareket etmemelisiniz. 24 Eylül’den sonra harekete geçiyorsunuz, çok çalışacaksınız. Yakın çevreyi bağlayan yolculuklar, ortak paylaşımlar, kişisel konular hızlanır. Ancak Jüpiter sağlıkla, tansiyonla ilgili problemleri zaman zaman büyütebilir de, bu yüzden dikkatli olmalısınız. 9 Ekim’den sonra burcunuza Venüs’ün girmesi, keyfinizi yerine getirecek. Finansal konularla ilgili yenilenmeler moralinizi düzeltiyor. Sağlığınız yenileniyor, fiziksel görüntünüzle ilgili değişimlere, daha düzenli beslenmeye, spora vakit ayırabilirsiniz.  

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Arka planda kalan şeylere yeni bir bakış açısı gelişmekte. Bir takım karşıtlıkların yaşandığı bu günlerde, geçmişteki projeleri tekrar değerlendirmek, karşınızdaki kişilerin orijinal fikirlerine açık olmak, geniş açıdan düşünmek faydalı olabilir. Bu günlerde akademik veya grup çalışmaları ya da çeşitli organizasyonların etkili ve hoş dönemler yarattığını söyleyebiliriz. Hukuki konulardan, danışmanlıktan veya ortaklı projelerden sürprizler, para kazançları gündeme gelebilir. Merkür gerilerken, plan ve projeleri tekrar gözden geçirmek ve olayları daha dikkatlice ele almak mümkün.18 Eylül’den sonraki süreç sizi finansal konuda daha az endişeli olmaya ve bilinçli kararlar almaya yöneltecektir. 25 Aralık 2015 civarı hayatınıza giren ve yarım kalan eğitimsel projeleri tekrar ele alacaksınız. Daha çok çalışmalar yapabilir, yakın çevreyle ilişkileri güçlendirebilirsiniz. Aranızdaki problemleri çözmek, kişisel konularınızı yeniden yapılandırmak size güç verecek. Onlara karşı yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Onlarında hayatında bir takım, problemler ve güçlükler olduğunu hatırlamalısınız. Eğitime daha çok zaman ayırmak, çok çalışmak, daha çok sorumluluk almanız gerekebilir. 17 Eylül’den 9 Ekim’e kadar (Merkür retro) eğitimsel çalışmaları, hukuki konuları, yolculuk planlarını dikkate alabilir, finansal durumunuzu yoluna koymak için uğraşabilirsiniz.  Bu konuda karışıklıkları nispeten azaltmak için şimdiden daha akılcı planlar yapmak gerekebilir. 24 Eylül’den itibaren, bazı konuları halletmek, arka planda kalıp çok çalışmak, geçmiş dönemden gelen işleri bitirmek ve yüklerden kurtulmak da gerekmekte. Ancak,  kontrol edilemeyen konuları da kontrol etmek yerine akışta kalmayı denemeli, meditasyon benzeri çalışmalara daha çok zaman ayırmalısınız.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Geleceğe ait plan ve projelerinizi yeniden ele aldığınız ve değişimin gündeme dönem başlıyor. İş bağlantılı, kariyer amaçlı toplantılar, ekipçe alınan kararlar arifesinde, başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Ortağınızdan eşinizden gelen yeni olanaklar sürprizli gelişmeler de var. Ayrıca uzunca bir süre mesleki açıdan da başarılısınız ve fark ediliyorsunuz. Ancak aşk hayatınızdaki ya da çocuklarınızla çözemediğiniz bir takım zayıflıklar, risk getiren konular da devam etmekte. Dostlarınızla, arkadaşlarla, gruplarla daha çok işbirliği geliştirebilirsiniz. 17 Eylül – 9 Ekim dönemi (Merkür retro) projelerinizi netleştirmekte zorlanabilirsiniz.  Bu konuda yeni çözümler üretmek ve gizli planlar yapmak gerekebilir. Sinirsel kökenli ya da fiziksel hastalıklara açık olabilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirin. Kafanızı çok yormayın, akışa kalmayı deneyin. Ayrıca eğitim konularında daha akılcı planlar yapmalısınız. Ekim 2012’den beri burcunuzda ilerleyen Satürn 18 Eylül’den itibaren burcunuzu terk ediyor, üstünüzden bir yükün kalktığını da hissedeceksiniz. 25 Aralık 2014 de kardeşleri akrabaları, eğitimi ilgilendiren projeler, para kazançları, yatırımlar, ev alım satımlarıyla ilgili yarım kalan konular tekrar gündeme geliyor. 24 Eylül’den itibaren, ekipçe yapılan çalışmalara girebilir, grup bilinciyle çalışabilir, hizmet edebilir, çok iş çıkarabilirsiniz.  9 Ekim’den itibaren, dostlarınız, arkadaşlarınızla parti ve organizasyon, toplantılara katılabilirsiniz. Maaşınızda artıyor, olayların daha rahat ilerlediğini de göreceksiniz.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  Kariyer hayatınızda yükselme, daha çok iş projeleri gündeme gelmekte. Mesleki açıdan hayatınıza yeniden bir form vermek, yeni başlangıçlar yapmak gerekebilir. Akademik çalışmalarda gelişmeler kaydedebilirsiniz. Lisans, mastır, doktora gibi, projelere başlayabilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Müdür, üst düzey yönetici, patron konumuna gelmek mevki kazanmak, saygı görmek mümkün olabilir. Anneden ya da babadan destek alabilir, onların güvenini kazanabilirsiniz. Toplumun önünde daha çok görünür olacak, yaptığınız çalışmalar verdiğiniz emekler boşa gitmeyecek. 18 Eylül’den itibaren Satürn Yay burcuna girince en çok sizi rahatlatacak umarım. Üstünüzdeki yüklerden kurtuluyorsunuz. Hep geri planda kalmak, yanlış anlaşılmak, sesini duyuramamak, suçlanmak, finansal ve sağlık problemleri çekmek, yaşlılarla ilgili ağır sorumluluklar ve birçok zorluklar bitiyor. 25 Aralık’ta hayatınızda başlayan ve yarım kalan projelere devam ediyorsunuz. Daha çok para kazanabilir, çalışmaların karşılığını alabilir, eğitime ağırlık vererek kendinizi geliştirebilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinize karşı daha çok söz hakkı sahibi olacaksınız. İsteklerinizi büyük bir soğukkanlılıkla dile getirebileceksiniz. Yarım kalan diyet, zayıflama, dış görüntünüzle ilgili revizyonlara devam. 17 Eylül’e kadar gurupça yapılan işler, eşinize ait konular, sosyalleşme, bir takım eğitimsel çalışmalar, görüşmeler, iş toplantıları artıyor olmalı, 17 Eylül – 9 Ekim dönemi (Merkür retro) eski arkadaşlarınızla, akrabalarla görüşebilir, zaman zaman karışıklık da yaşayabilirsiniz. 24 Eylül’den sonra, iş yoğunluğu sizi bunaltabilir. Çocuklarınızın sorumlulukları, özel hayatınızla ilgili konular, para alışverişleri için daha fazla emek harcayabilirsiniz. 9 Ekim’den itibaren, emeklerin karşılığı gelmeye başlıyor. Hem iş hem de özel hayatınızla ilgili problemleri aşmak daha kolay. Mesleki yaratıcılığınız artıyor, bayanlardan destek alabilirsiniz.   

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Yolculuklar, farklı çevreler kültürden kişilerle ilişkiler, akademik çalışmalar hayatınıza giriyor. Daha çok iletişimin, ticaretin, basın medya bağlantılı işlerin, şirketlerin, ses getirecek çalışmaların içindesiniz.  Kanun ve yasalarla ilgili resmi işler, iş bağlantılı sigorta, emeklilik, tazminat gibi konular, hukuksal süreçler gündeme gelebilir. Mesleki konuları incelemek, yürümediği taktir de gerekli iyileştirici değişiklikler yapmak için girişimler planlanabilir. 18 Eylül’den itibaren Satürn Yay burcuna girince 25 Aralık civarında hayatınızda başlayan ve yarım kalan projelere devam ediyorsunuz. Kişisel amaçlarınız ve para kazanmak için çalışmalara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Daha çok kolektif çalışmalara girebilir, bir süredir üstünde olduğunuz görevi tamamlamak için bitirme tezi hazırlayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı çalışmalara girebilir, iş veya eğitim gereği seyahat edebilirsiniz. Yarım kalan eğitiminizi bitirmek için harekete geçebilirsiniz. Ruhsal konularda, psikoloji, astroloji gibi çalışmalarda derinleşebilirsiniz. Hastanelerde, kapalı yerlerde kamu kuruluşlarında çalışabilirsiniz. 17 Eylül – 9 Ekim dönemi (Merkür retro) işle, eğitimle, kariyerle ilgili planlarınızı daha dikkatlice gerçekleştirmek için çok çalışacaksınız, ancak kararsız olduğunuz konularda olabilir. 9 Ekim’den itibaren bazı şeyleri netleştiriyorsunuz. Yeni bir işe başlamak, mesleki yönde değişimler daha kolay. Ayrıca, bir süredir görmediğiniz kişilerle görüşebilir, keyifli çalışmalara başlayabilir, seyahat planlarını gerçekleştirebilirsiniz.    

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Ortak paylaşımlar, hukuki konular, mahkemeler gündemde. Kimileri için fiziksel veya psikolojik tedavilerden söz edilebilir. Tazminat ödemek, almak, sigorta, vergi, harç, devlete ödenecekler, derin araştırmalar yapmak, uzmanlaşmak, evlilik sözleşmeleri, boşanmalar gündeme gelebilir. 18 Eylül’den itibaren Satürn Yay burcuna girince 25 Aralık’ta hayatınızda başlayan ve yarım kalan projelere devam ediyorsunuz. Yurt dışı bağlantılı konular ve seyahat planlarını gündeme tekrar getirebilir, kardeşlerle ortak işler başlatabilirsiniz. Daha çok gruplar içinde çalışmalar yapılabilir. Sergi, sempozyum fuar katılımları gerçekleştirilebilir. 17 Eylül – 9 Ekim dönemi (Merkür retro) uzaklarla ilgili planlarınızı gerçekleştirmek için seyahat planlarını tekrar gündeme getireceksiniz. Mahkemelerde ve yolculuklarda evraklarla ilgili sorunlar yaşamamak için şimdiden tedbirli ve planlı davranmakta fayda var. Hiçbir konuyu hafife almayın ve geçiştirmeyin. 24 Eylül’den sonra, yakın çevrenizi ve büyüklerinizi de konu alan operasyon, tedaviler gündeme gelebilir. Ortaklı daha çok çalışmalara girebilirsiniz. Hukuki süreçlerle baş etmek anlaşmaya çalışmak isteyebilirsiniz. 9 Ekim’den itibaren, beklediğiniz destek gelebilir. Anlaşmaya varmak daha kolay.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Evlilik planlarınız gerçekleşmekte. Danışmanlık hizmeti verebilir. Eşinizden destek alabilirsiniz. Ortaklı çalışmalar içine girebilirsiniz. Avukatlardan destek alabilirsiniz. Hukuki süreçleri atlatmak daha kolay olabilir. Büyüklerinizden de destek almak daha kolay. 18 Eylül’den itibaren Satürn Yay burcuna girince 25 Aralık’ta hayatınızda başlayan ve yarım kalan projelere artık devam ediyorsunuz. Yurt dışı bağlantılı projeler, eğitimde uzmanlaşma, mastır, y. lisans yapma gibi. Doktoranızı bitirebilir, Prof. öğretim görevlisi olabilirsiniz. Akademik yaşantınız artık daha kalıcı olabilir, medya bağlantılı kariyer planları daha rahat gündeme gelebilir. Sıkı çalışmak sizi 2 yıl içinde kariyerinizde en üst seviyelere getirebilir. İlişkiler açısında da verimli bir yıldasınız. 17 Eylül – 9 Ekim dönemi (Merkür retro) ev alım satım ve toprakla ilgili konular gündeme gelebilir. Hukuki sürçler varsa yenilenmeler içindesiniz. Taşınma, kira, kontratlar, sigorta, tedaviler, evlilik anlaşmaları, araştırma yapmak, sağlıkla ilgili konular gibi. Bu konuları yeniden planlamak, tekrar tekrar üstünden geçmek ve çözüme ulaştırmak isteyebilirsiniz. Ancak birlikte vereceğiniz kararlarda emin olamadığınız durumlarla da karşılaşabilirsiniz. 24 Eylül’den sonra, karşınızdaki kişilerin isteklerini yapmak zorunda kalabilirsiniz. Onların sorunları da sizi meşgul edebilir.  İlişkinizle ilgili de ona evet demek durumunda kalabilirsiniz. Birbirinizi kırmamaya çalışmalısınız. 9 Ekim’den itibaren, birlikte karar vermek, verimli işler çıkarmak, anlaşmak daha kolay olacak. Daha önce birbirinizi kırdıysanız bu dönem ilişkileri düzeltmek için fırsatınız var. 13 Ekim’den itibaren, hayatınızın kasvetli belirsizlik yaratan durumundan kurtulacaksınız, yeni başlangıçlara yol alıyorsunuz.
 
(Tutulma Türkiye’den gözlemlenmeyecek, Güney Afrika, Antarktika ve Hint Okyanusu’nun güneybatısından izlenebilecek (kaynak:TÜBİTAK)


Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır, kişisel  yorumlar değildir. Tutulma herkesi etkileyecek anlamına gelmez. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyen talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
 
Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere
 
 

 

 

 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum