13 Eylül 2015 BAŞAK BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI GERÇEKLEŞİYOR!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 01:49:00




 
Üretmek, çalışmak, emek verme zamanı!
 
13 Eylül 2015 saat 09:42 civarı Türkiye saatiyle Başak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecektir. Astrolojik olarak, Güneş, babayı, otoriteleri, yöneticileri, politikacıları de ifade ettiğinden, bu dönemde yönetimsel olayların ön plana çıkması mümkündür. Kişisel olarak da olumlu veya olumsuz bir takım yenilikler, değişimler meydana gelebilir. Burcu veya yükseleni Başak, Balık, İkizler, Yay gibi değişken burçlar daha fazla etkilenebilir. Tutulmaların etkisi uzun sürebilir.

Bu tarihlerde, hizmet temaları, sağlıkla ilgili konular, yardım amaçlı sağduyulu kişiler, topluluklar önem kazanacaktır. Sosyal hizmetler, sendikalar, insanlık yararına yapılan çalışmalar, toplumun, dünyanın ortak yapması gereken çalışma ve hizmetler gündeme gelebilir. Kişiler veya topluluklar pratik çözümler sunarak başkalarına faydalı olabilir, yardıma, barışa köprü oluşturabilirler. Bireysellikten öte arka planda kalıp başkalarına faydalı olma teması söz konusudur. Artık Hasat zamanıdır, iş üretmek, çok çalışmak ve yeniden yapılanmak gerekmektedir.
Ayrıca sağlık sektörü, hizmet temaları, bütçe, maaş konuları, iş planı, işçilerin hakları, madenlerle ilgili yeni kanunlar, düzenlemeler, seçimlerle ilgili yeniliklerin hayata girmesi gündeme gelebilir. Sağlık sektöründe çok önemli yenilenmeler ve revizyonlar ön plana çıkabilir. Bu günlerde bağırsaklarda (mide, gaz, apse, kolit) hassasiyet artabilir. Temizlik, titizlik, ayrıntılar, planlamalar, çeşitli uygulamalar, çok çalışma verimlilik söz konusu. Uluslararası anlaşmalar, basın, medya, yazışmalar, eğitimsel konular, internet ve sosyal ağlar ön plana çıkıyor.  Ulaşım ve yol çalışmaları, trafik ile ilgili konular, önlemler ele alınabilir, eski projeler gündeme gelerek çalışmalar hızlandırılabilir. Eğitim sisteminde bir takım yeniliklerden söz edilebilir. İlişkiler, anlaşmalar, ortaklıklar, evlilikler, uyum, barış süreci geliştirilirken, bu günlerde (17 Eylül  - 9 Ekim) Merkür retro (gerilemesi) yaşanacak olması uzun süre bu konuların üzerinde duracağımızı göstermekte. (Uranüs’le, Plüton’la sert açılar) 9 Ekim’e kadar, zaman zaman fikirsel tansiyonun yükseleceğini, bazı tartışmalara açık, gizlilikler içinde planlanan konuların varlığını da anlatmakta. Program yapmaya zorlayan, net olmayan, karmaşa (Jüpiter/Neptün) yaratan bir dönemden geçtiğimizi de biliyoruz. Hiçbir konuda tam olarak karar alamamak bizi zorluyor olmalı. Nihayet! Satürn 18 Eylül’de Yay burcunda olacak ve Kasım 2041e kadar bir kez daha Akrep burcuna girmeyecek. 2014 Aralık ayında ele alınan ancak yarım kalan projelerin kanunların, hukuksal konuların, mahkemelerin, eğitimsel çalışmaların, adalet sisteminin tekrar gözden geçirileceğini anlatmakta. Ayrıca Yurt dışı bağlantılı konular, seyahat planları, ticaret, basın medya ağırlıklı işler, tekrar gündeme gelebilir.  Daha tedbirli, disiplinli, kuralcı bir dönemde, ayağımızı yere sağlam bastıracak, hayatımızdaki aşırılıkları dengeleyecek bir sistem geliştirebiliriz ve hayatımızı yeniden düzenleyebiliriz.

Ayrıca, Başak burcunun yönetici gezegeni Merkür’ün Venüs’le ve Marsla olumlu açıları da var. Bu günlerde, iş, aşk, sevgi ve arkadaşlık ilişkilerinin değeri de büyük.  Halkla ilişkiler, reklamcılık, birçok kişiyle görüşmek ve sosyal kontaklar kurmak açısından faydalı bir dönem. Grup aktiviteleri, partiler, çeşitli davetler, yardımlaşmalar, sanat çalışmaları yapılabilir. Yazı çalışmaları, kardeşler, akrabalar, bayramlaşmalar, dostlar içinde birliktelik artabilir. İkna etme, savunma, fikir sunma mutlak bir diplomatik ve anlaşmaya açık tavır takınma söz konusu. Uranüs ve Plüton’la da olumlu etkileşimi, özgürlüğün var olacağını, ruhsal canlılık verecek bir etki yaratacağını, yaşantınıza yeni heyecan ve duygular katacağını belirtebilir. Mesleki konular, evlilik,  iş, yaratıcılık, sanat, sahne, konserler, güzel aşk hikâyeleri için olumlu heyecanlı sürprizli bir dönem olabilir. Finansal kararlarınızı netleştirmek ve anlaşmalar yapmak için Merkür retronun etkisinin geçmesini beklemekte fayda var. Merkür/Uranüs’le karşıtı, bir takım direnişçi tavırlar, kazalara, dikkatsiz davranışlara, sinirsel tükenmişliğe, halsizliğe sebep olabilir. Ayrıca bu günlerde  (Jüpiter/Neptün) içki, ilaç, uyuşturucu gibi maddeler hoş gelebilir ve krizler yaratabilir.
Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
 

Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere
 

 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum