26 KASIM 2015 İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 00:32:00

Image result for dolunay
26 Kasım 2015 saat 00:45 civarı İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecektir, yoğunluğu 29 una kadar sürecektir. Dolunay bir takım karar aşamalarını alınan sonuçları gösterir. İkizler-Yay temaları havacılık, uçaklarla ilgili bağlantıları, seyahatleri, farklı kültürleri gündeme getirebilir. Gazete, dergi, iletişimciler, uluslararası konular, hukukçular, akademisyenlerin gündemde olduğu söylenebilir. Eğitim, sınavlar, öğrenciler, gençlerle birliktelik artarken, yakın çevrenin de içinde bulunduğu görüşmeler yapılabilir. Bu günlerde geniş çaplı haberlerin dışında, ticari işler, nakliyat, taşınmayla ilgili hareketli bir dönem olabilir. İkizlerin getirdiği dur durak bilmeyen enerjiyle, birden fazla konu, haber, gündemin içinde olabilirsiniz. Bir o kadar da laf, söz dedikodu, doğru yanlış bilgiler yoğunlaşacaktır. Neyin gerçek neyin gerçek dışı olduğunu anlamak zor gelebilir. Özellikle İkizler, Yay, Balık ve Başak burçları bu dolunaydan daha fazla etkilenebilir.

Bu günlerde, mantık ve duygularınız arasında gidip gelirken, hissi konularda duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bilinçsiz çıkışlar mantıklı olmanıza set çekebilir (Ay/Merkür). Konuşmaların, iletişimsel konuların yanlış anlaşılması yüzünden karşınızdaki kişilere haksızlık yapmanız da mümkün.  Sinirlilik ve eleştiricilikten uzak durulmalı. Bir yandan sorumluluklara yoğunlaşmak ve yapılması gereken mecburiyetler karşısında organize, planlı olmak gerekmekte. Dağınıklığın getirdiği stres tutarsız olmanıza sebep olabilir.  Ayrıca, birçok işi aynı anda yapmak, birden fazla yerde bulunmak zorunda kalabiliriz. Endişe, güvensizlik (Ay/Satürn, Ay/Neptün, Satürn/Neptün) veren durumlar, ruhsal olarak hassasiyet verebilir. Netleşememe, kafa karışıklığı, gerçekler ve hayaller arasında gezmek sıkıntı yaratabilir. Ayrıca mali durumunuzda bir takım sıkıntılar, terslik, düşüşler gösterebilir. İş hayatıyla ilgili aksilikler gündeme gelirken iş bırakmalar, ayrılıklar ve yıllardır verilen emekler sarsılabilir. Real şeylerin dışında gelişen ve bizi pasifleştiren etkiler içindeyiz. Ciddi ve gerçekçi olmak çok zor gibidir. Basit şeyleri bile anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Bu günlerde Neptün kontakları ayrıca hayal kırıklığı, kafa karışıklığı, ruhsal temalar, madde bağımlılığı, gazlar, zehirlenmelerle (alkol, doğalgaz, kimyasallar, gazlar, uyuşturucu) ilgili de karmaşa getirebilir. Bugünlerde önemli anlaşmaların neticelenmesi zor olabilir, bazıları iptal edilebilir. Sosyal medyayı etkisi altına alan asparagas haberlerin de uçuştuğu şu günlerde neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlamakta zorlanabilirsiniz. Olumlu olarak da grup aktivitesi, arkadaş, (Ay/Mars, Merkür/Mars, Mars/Satürn olumlu açılarda) akraba toplantılarına yer verilebilir. Gençlerle, iletişimcilerle etkileşim artabilir, destek gelebilir. 
Dolunayın burçlara etkisi nelerdir? (Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız)

Ateş + Öncü

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – 26 Kasım Dolunay civarı çok hareketli, heyecanlı olabilirsiniz. Kardeşler, kuzenler, uzakta yaşayan akrabalarla birliktelikler, toplantılar gerçekleşebilir. Son derece hareketli ve değişken ve birden fazla gelişen konular, belli bir konuya yoğunlaşmakta zorluk verebilir. Yollar, gidişler, dönüşler, telaş söz konusu. Uzun zamandır yapmayı planladığınız bir ziyareti yolculuğu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca hukuki konular, akademik çalışmalar, sınavlar da gündemde. İletişimin bol olduğu bu günlerde, uluslar arası temalar farklı kültürlerle ilgili de aktif olacağınız bir dönem. Sürekli bir hareketlilik, kısa uzun yolculuklar içindeyken, acelecilikten uzak durmak en iyisi. Hızınızı kontrol etmeli, dikkatinizi dağıtmamalısınız. Ayrıca, bu günlerde dinsel konular, felsefi temalar, uluslar arası süreçler de karışıklığa sebebiyet verebilir. Kitap çıkarmak, yayınlamak, tezinizi vermek ya da bu konuda sorumluluklar almak da gerekebilir. Böyle önemli işler için bu dağınıklığın geçmesini beklemekte fayda var. Ayrıca, uzun süredir, geçmişten gelen konuların verdiği karışıklık, endişeli bir ruh hali devam ederken, daha gerçekçi yaklaşımlar içinde olmak ve bazı şeyleri zamana bırakmak yerinde olacaktır.

 
Toprak + Sabit

BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  - 26 Kasım Dolunay civarı, ortaklaşa paylaşımlar, parayla ilgili konular yoğunlaşabilir.  Özellikle, Kasım ayı başlarında alınan kararların getirdiği stresler, karışıklıklar artarken sağlıkla da ilgili önlem almanız gerekebilir. Yakın çevrenin, kardeşlerinde içinde bulunduğu konularda dağınıklık devam ederken, birtakım hukuki konular, alacak verecek, alım satımlarla ilgili karışıklık stres yaratabilir.  Ayrıca emlakçılar, hukukçular, otoriteler ya da babanızın, yaşlı kişilerin yarattığı stresler vermiş olduğu sorumluluklar sizi sıkıntıya sokmuş olmalı. Bu günlerde, ödemelerinizi gerçekleştirirken çocuklarınızdan, gençlerden birlikte çalıştığınız kişilerden destek alabilirsiniz. Sağlığınızı daha da önemsemeli, bağışıklığınızı güçlendirmeli, gerekirse tedavi olmayı denemelisiniz.  Şeker, hormon dengenizi korumalısınız. Ayrıca bugünlerde evcil hayvanların sağlık sorunları da gündeme gelebilir.


Hava + Değişken

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – 26 Kasım burcunuzda Dolunay gerçekleşecek. Özellikle doğrudan sizi etkileyen konular gündemde.  Ortaklı konular, ortaklıkların getirdiği sorumluluklar, eşinizle birlikte alacağınız kararlar yoğunlukta. Geçmişten gelen bir takım hukuki konuların, davaların, avukatlı işlerin getirdiği stresler söz konusu olabilir. Satürn kontağı, barışçıl bir tutum yaratmayı zorlaştırırken, sabırlı olmalısınız. Üstünüze düşen vazifeleri yerine getirmek menfaatinize olacaktır. Bu dönem geçmişten gelen pürüzleri kökünden temizleme fırsatı doğmuşken dikkatli düşünmek gerekmekte.  Ortaklı projeler, anlaşmalar, sözleşmelerin yoğun olduğu bir dönemdesiniz. Eşinizle ortak alınacak kararların dışında, onunda kendi ortağıyla ilgili sorumlulukları olabilir. Kimileri ise evlilikle ilgili sıkıntılar yaşayabilir,  bu dönemler kendinizle fazla ilgilenir hale gelebilirsiniz. Dış görüntünüze takılabilir, imaj değişikliğine de gidebilirsiniz. Duygu alışverişleri duygusal sendromlar bu dönemde yoğun olabilir. Başkalarının ilgisine ihtiyacınız olabilir. Ancak başkalarını da anlamak ve beklentilerini karşılamak gerekebilir.  Bugünlerde bilirkişilerin sözlerine önerilerine kulak vermeli, gözü kara risklerden uzak durmalı, gerçekçi olmalı, sorumluluklarınızı bilerek hareket etmelisiniz. Karşınızdakilerle ortak ve uyumlu hareket etmeye çalışmalısınız. Çocuklarla,  gençlerle, arkadaşlarla birlikte yapılan aktiviteler, geziler gündemde.

 
Su + Öncü

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – 26 Kasım Dolunay civarı, işyeriyle ilgili konular, sorumluluklar gündeme gelebilir. Daha önce ihmal edilmiş, görevler, birikmiş işlere daha çok eğilmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı yolculuklar, kontrol dışı gelişen konular sizi strese sokabilir. Dinlenmeli, sağlığa dikkat etmeli, varsa kontrolleriniz, tedaviniz ihmal etmemelisiniz. Ayrıca bu günlerde bazı şeyleri kontrol etmeye çalışmamalı akışa bırakmalı gerekirse de içsesinizi dinlemeli, kendinizle baş başa kalmalısınız. Bu günlerde iş başvuruları, sözleşmeler, işyeri ile ilgili koşuşturmalar artabilir. Fazla mesai yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hala veya amcaların büyüklerin, yaşlıların, babanın verdiği sorumlulukları yüklenmek durumunda kalabilirsiniz. Yapısal olarak bazı şeyleri sağlamlaştırmaya çalıştığınız günlerdesiniz. Daha önce yapılan hataları tekrarlamamak gerekir. Bu dönemde evcimen hayvanların stresleri de artabilir. Yurt dışı bağlantılı konuların etkisinde kalabilirsiniz. Eşinizin kardeşlerinin yarattığı stresin kurbanı olabilir, bazı isteklerinizin yerine gelmesinde engellenebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle, astlar, üstlerle çalışmalarda kısıtlanmalarla karşılaşabilirsiniz, işyerinde bazı kişilerin işine son verilebilir ya da soğuk rüzgârlar esebilir.


Ateş + Sabit

ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – 26 Kasım Dolunay civarı, hareketli bir süreç içindesiniz. Gruplar, arkadaşlıklar, ekipçe çalışmalar, toplantılar dostluklar yoğunlaşabilir. Arkadaşlarla duygusal ilişkilerin önem kazandığı zamanlardır. Karşı cinsten olan arkadaş bu günlerde hayatınızın önemli faktörü haline gelebilir. Arkadaşlara karşı hassasiyet koruyuculuk da artabilir. Bazı terslikler, onların hayatındaki karışıklıklar size yansıyabilir. Duygusal olarak rahatsızlık hissetmenize de sebep olabilir. Bu günlerde çocuklarınızın sorumlulukları artmış, yüklerini hafifletmek gerekiyor.  Onların size ihtiyacı var. Bir yandan gezi ya da görev icabı seyahatler yapabilir, diğer yandan ise dostlarınızla birlikte kalabalık ortamlar içinde bulunabilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilediğiniz çalışmalarınızı daha dikkatli ve planlı bir şekilde organize ettiğiniz bir dönem. Ayrıca bir süredir devam eden, eğitim, sanatsal faaliyetler, internet çalışmaları devam etmekte. Yakın çevrenin de hayatındaki dağınıklıklar, bir takım ikilemler, kararsızlıklar size yansıyabilir. Diğer yandan ise medya bağlantıları, gazete, dergi çalışmaları geziler, yakın çevre ile ilişkiler hareketlenir.

 
Toprak + Değişken

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)- 26 Kasım Dolunay civarı, ticaret, kariyer, mesleki konular öne çıkıyor. Ayrıca kardeşler ya da yakın çevre ile bağlantılı olduğunuz bir süreç. Ev yerleşim konularıyla ilgili olduğunuz bu dönemlerde anneyle, bayanlarla etkileşim artabilir. Kendinizle, özel hayatınızla, işinizle ilgili bir çok planı gerçekleştirmek, işleri bitirmek isteyebilirsiniz. Bir yolculuk planı gündeme gelebilir. İşle ilgili yoğunlaştığınız bu günlerde bazı şeyleri gizlemek zor olabilir. Toplum önünde olmanız gerekebilir. Kariyer, iş konusunda hassas olabilirsiniz. Anne ve bayanlardan destek alabilirsiniz. Satış işleri, halkla ilişkiler için elverişli bir dönem olabilir. Mesleki açıdan tedirginlik, birden fazla işlere yönelmek, yoğunluklar baş gösterebilir. Bu dönem, yaşlılarla ilgili konular özellikle anneyle babayla etkileşimi arttırabilirsiniz. Onların hayatında bir takım zorluklar olabilir. Ayrıca özel hayatınızla ilgili çocukları da ilgilendiren konularda yerleşimle ilgili tertip düzen yapmak gerekebilir. Bir yandan iş, mecburiyetler diğer yandan kendi sorumluluklarınız sizi zorlayabilir. Harcamaları kontrol altına almalı, belli disiplin içinde yürütmelisiniz. Ayrıca bu günlerde, alım satımlar, taşınmalar, tadilatlarla ilgili konuları da bitirmeye çalışabilirsiniz.

 
Hava + Öncü

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –  26 Kasım Dolunay civarı, yolculuklar, yakın çevreyle ilişkiler, kardeşler, kuzenlerle birliktelik artabilir. Uzak yerde yaşayan yakınlarınızdan haber alabilirsiniz. Uzun süredir yapmayı planladığınız görüşmeleri yapabilir, üstünüzdeki yükleri atabilirsiniz. Olgun kişilerle de etkileşim olacaktır. Hukuki süreçler, mahkemelerin ya da ortak paylaşımların verdiği stresler bir süre endişeli olmanızı sağlayabilir. Diğer yandan girişimleriniz devam etmekte. Bir süredir kafanıza koyduğunuz projeleri harekete geçirdiniz. Babanızın, gençlerin, dostlarınızın, hukukçuların desteğini alabilirsiniz ancak bir konuda sizi kısıtlayabilirler de. Bir yandan ise yakınlarınızın hayatında yaşadığı sıkıntılı süreçler size de yansıyabilir. Onların hayatında taşınmalar, yer değişimleri, sıkıntılı bir dönemi de anlatıyor olabilir. Ayrıca bu günlerde eğitimcilerin yarattığı bir takım kısıtlamalar içinde kalabilir, sınavdan umduğunuz sonucu alamayabilirsiniz. Ciddi bir yazı, kitap, dergi yayını peşindeyseniz bu dönemi dikkate almalı, gerçekleştirmek için kolları sıvamalı, sorumlulukları yerine getirmelisiniz.

 
Su + Sabit

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – 26 Kasım Dolunay civarı, finansal konularda, parayla olan ilişkilerde yoğunlaşma var. Kardeş, kuzen, yakın akrabaların da içinde bulunduğu iş konuları üzerindesiniz. Bazı sorumluluklar almış olabilirsiniz. Dolunay esnasında beklediğiniz tahsilat gelmeyebilir, parayla, paylaşımlarla ilgili sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bir kaç gün bekleyin stres yaratmayın. Bu günlerde riskli işlerden kaçınmalı, para yönünden fazla hayalci değil de gerçekçi olmayı denemelisiniz. Mal mülk alım satım toprakla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bu konularda birtakım sorumluluklar almanız gerekebilir. Büyüklerinizden, babanızdan, patronunuzdan, kardeşinizden destek görebilir, destek olabilir, onların görüşlerine başvurabilirsiniz.  Finansal olarak da bazı konularda bir takım kararlar almanız, bazı şeyleri sonuçlandırmanız da mümkün. Diğer yandan ise, hala kontrol dışı faktörler geri planda kalan şeyler, geçmişteki konuların taşıdığı riskler devam etmekte. Eşinizin, ortağınızın hayatındaki karışıklıkları çözmek için zamana ihtiyacınız var.


Ateş + Değişken

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) - 26 Kasım Dolunay civarı, ikili ilişkiler, ortaklı konular var.  Karşınızdaki kişilerle iletişim artabilir. Birden fazla olayla karşılaşabilirsiniz. Toplantılar yapmak, danışmanlıklar almak, vermek, görüşmeler yapmak gerekebilir. Ortak kararlar alabilirsiniz. Eşin, ortağın mali durumu, işi, sağlığı, harcamalarının yarattığı stres size yansıyabilir. Doktor kontrollerinden geçebilirsiniz. Karşınızdakilere karşı söylemek istediklerinizi olduğu gibi yansıtmalısınız. Karşılıklı yardımlaşma içinde olabilirsiniz. İşlerin sorumluluğunun bir kısmını alabilir birçok işinizi aydınlatmak için çalışabilirsiniz. Birçok projenin içindesiniz. Kendinizi yenileme ve gösterme zamanı. Fiziksel enerjinizin, cesaretinizin arttığını söyleyebiliriz.  Eğitim, hukuki konular, yakın çevrenin içinde bulunduğu süreçler var. Dolunay günü birden fazla iş yapmak zorunda kalabilirsiniz, seçim yapmanız gerekebilir. Dostlarla birliktelik artarken, sosyal organizasyonlar, cemiyetler, derneklerin içinde olduğu grupça yapılacak çalışmalar, eğitimsel temalar, toplantılar, sergiler, çay partileri konularınızın içinde yer alabilir. Duruşunuzu bozmayın, özel hayatınızın dağınıklığı sizi savurmasın, sabırlı olmalı ne istediğinizi bilerek hareket etmelisiniz.


Toprak + Öncü

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) - 26 Kasım Dolunay civarı, birçok işi bir arada yapmak gerekebilir. Günlük işlerinizin koşuşturması, değişken temalar ruhsal olarak gerginlik hissetmenize sebep olabilir. Sağlık temaları yoğunlaşabilir, kontrollerinizi yaptırdığınız bir döneme de işaret edebilir. Uzun süredir düşünmüş olduğunuz işlerinizi de bitirmeniz, üstünüzden yükleri atmanız da olası. Yine bu günlerde içe dönük temalar, finansal sıkıntılar da stres ve gerginlik yaratabilir. Daha çok kurumlar, hastaneler, kapalı yerlerde mekanlarda bulunabilir, çalışmalar yapabilirsiniz. Dolunay süresince, eşinizin işleriyle de uğraşmak hizmet etmek gerekebilir. Birlikte çalıştığınız ya da gün boyu beraber olduğunuz çalışma arkadaşlarınızın stresleri de sizi yorabilir. Bu günlerde çok fazla yorgunluk, gerginlik söz konusu. Henüz harekete geçmenin, kendinizi doğru ifade etmenin mümkün olmadığı ya da erken olduğu bu günleri akışta kalarak geçirmek ve hazırlık yapmak ileriki günler için faydalı. Yakın çevrenin, akrabaların yarattığı duygusal yaralanmaya açık olduğunuz bu günlerde, meditasyon, dua nefes teknikleri gibi çalışmalar ruhsal olarak iyi gelebilir.


Hava + Sabit

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –26 Kasım Dolunay civarı, aşk hayatınızla ilgili karışıklık gündeme gelebilir. Bu günlerde grup iletişimleri ekipçe çalışmalar, işe, arkadaşlarınıza verdiğiniz önemin ardından, aşk hayatınızı ihmal etmiş olabilirsiniz. Bu durumda telafi etmek gerekebilir. Çocuklarınıza ve özel ilişkinize zaman ayırmanız gerekebilir. Duygularınızı abartılı bir şekilde gösterebilirsiniz. Onların hayatındaki yoğunluklar size yansıyabilir. Diğer yandan özel hayatınıza anneye, bayanlara karşı da hassas olduğunuz söylenebilir. Kimileri için ise uzun süredir bekledikleri aşk teklifi ile karşılaşabilirler, bazıları bebek sahibi olmak için bir tedavi sürecine karar verebilir. Geleceği formüle etmek, önemli kararlar almak, iletişimci kimlikli kişilerle çalışmalar yapmak, eğitimsel faaliyetler içinde olmak, sosyal organizasyonlar, toplantılar planlamak gündeminiz içinde yer alırken, kişisel keyiflerinizi de ihmal etmemelisiniz.

 
Su + Değişken

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – 26 Kasım Dolunay civarı, evle ilgili yoğunluklarınız artabilir. İş, güç, kariyer peşinde olduğunuz ve çok çalıştığınız bu günlerde dış dünyadan uzaklaşıp eve çekilmeniz mümkün. Yalnız kalmak, içe dönmek, duygusal stresten arınmak özel hayatınıza zaman ayırmak gerekebilir.  Ebeveynlerin özellikle annenin, gerginliğinden, sorunlarından söz edilebilir.  Aile içinde daha fazla yer almak aileye karşı hassas olmak mümkün. Bu günlerde geçmişle ilgili konular gündeme gelebilir. Evde bir takım değişiklik yapmak gerekebilir. Ev, konut, emlak, toprağa ait konular yoğunlaşabilir. Geçmişten bu güne düşünüp neyin nelerin bu kadar değiştiğini, şimdiki durumunuzu, çocukluğunuzu gözden geçirebilirsiniz. Kendinizi yalnız ve dip yapmış gibi hissedebilirsiniz. Evde yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Diğer yandan ise ortağın, eşin bir takım sorunlarını sıkıntılarını paylaşmak zor gelebilir.  
 

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com  ve astrotalin@gmail.com  dan bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com/TalinAgdere
 
 
 

 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum