2016 Yılında Koç burcunu neler bekliyor?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 13:01:00

KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)
(yükselen burcunuzu da okumalısınız)

Yeni yılın ilk günleri kariyerin, yükselmenin, statünün son derece önemi var. Toplantılar, arkadaşlarla, dostlarla görüşmeler, sosyal organizasyonlar yapılırken, 5 Ocak’tan itibaren Merkür Oğlak burcunda retro başlıyor. Bu dönemde,  Bir süredir, yakın çevrenin, kardeşlerin de içinde bulunduğu geçmişten gelen hukuki konular, alım satımlar, aileyi ilgilendiren konular, toprak, mal, mülk üzerinde ortak kararlar alınması için konuşmalar, görüşmeler yapılabilir. Evraklar, prosedürler ön plana çıkabilir.  Özellikle ailenin de içinde bulunduğu özel hayatınızı ve finansal konuları ilgilendiren bir dönemden geçmektesiniz. Kimileri yatırım yaparken,  bazıları ise kariyer açısından yükselmekte ve toplumun önünde yeniden var olmakta. Kimilerinin hayatındaki yükselme, politika yönünde olabilir. Şubat ortalarına kadar bu işlere yoğunlaşacaksınız. Para ve anlaşmalar gerçekleştirmek, terfi etmek yatırım yapmak Nisan ortasına kadar çok zor değil.

JÜPİTER, şans gezegeni yılın ilk yarısında 9 Eylül 2016a kadar Başak burcunda size sağlık ve iş konusunda fırsatlar sunuyor. Günlük hayatınızı düzenlemek, detaylandırmak, işinize gayretle sarılmak, gereksiz pürüzleri atmak konusunda destek verecektir. Sağlığınıza da olumlu yansıyacaktır. Ne kadar planlı hareket ederseniz az yorulacaksınız ve hem ruhsal hem de bedensel olarak daha sağlıklı olacaksınız. Ayrıca bu dönemlerde iş bulma konusunda daha şanslısınız. Yanınızda çalıştırdığınız kişilerle ilişkilerinizi de güçlendirebilir, birbirinize destek olabilirsiniz.  Basın medya ya da uluslar arası ticari bağlantılı kişilerle daha çok birlikte olabilir, iyi iletişim sayesinde daha iyi iş ilişkileri de kurabilirsiniz. Evcil hayvanlarınıza daha sağlıklı yaşam koşulları geliştirebilirsiniz. Jüpiter’in bu yıl içinde Plüton’la (Mart-Temmuz 2016 dönemleri) güzel açıları olacak. Bu durumda ise, Güçlü kişilerden otoritelerden, babanızdan finansal destek alabilirsiniz. Borçlarınızı ödemek, yatırımlar yapmak, hukuki süreçleri çözmek adına faydalı olacaktır.  Ancak bir yandan Jüpiter’in Satürn’le daraltan açıları sizi zorlayabilir,  içinde olduğumuz şartları sınırlayabilir. Alanınızı daraltabilir, değerlerinizi, inançlarınızı sorgulatabilir. Başka bir deyişle, aşırılıkları törpülemek hayatınızı bir düzene koymak ve kontrollü olmak açısından da faydalı olacaktır.

Satürn/Yay

Disiplinli öğretmen Satürn 2017nin sonuna kadar, uluslar arası konularda, yabancılarla ilişkilerde, basın medya ile bağlantılı ciddiyet getiren konularda zorluk vermiş olabilir. Önceki dönemlerden daha fazla emek göstermeniz gerekmekte. Kendinizi yetiştirme, bilgi sahibi olma konusunda daha fazla çabalamalısınız. Kimileri için ticari konular, akademik çalışmalar, hukuksal süreçler önemli olmalı. Bazıları ise, tez hazırlama, kitap çıkarma, uluslar arası çalışmalar yapma ve ticari konulara yer vermekte. Ancak dışsal etkiler yüzünden mesleki ve tanınma açısından kargaşa yaşamanız mümkün olabilir.

Satürn/Uranüs olumlu etkileşimi gerçekleşiyor. Şubat 2016 dan itibaren bir süredir sistemleri değiştiren,  eski kalıpları kıran yenileyen, özgürleştiren Uranüs gezegeni, Satürn’le birlikte olumlu açılar almakta. İlerleme ve başarı zamanını da getirmekte. Özellikle, Ocak-Nisan 2016 da, Aralık 2016 ve ötesi çok etkili olacaktır.  Değişim süreçlerini zorlanmadan yapabilmenizi başarmanız için enerji ve cesaret veriyor. Önünüzdeki engelleri kaldırma açısından son derece faydalı olabilir, umduğunuz çalışmaları, organizasyonları, mesleki başarıyı yakalamak daha kolaylaşır. Eğitimsel konularda başarılar, kişisel gelişim açısından faydalı değişimler ve özgürleştiren, yenileyen enerjiler var. Yaşadığınız bazı engellerden çıkma, hızlı toparlanma ve yenilenme şanslarınız var.  Tezinizi bitirme, kitabınızı çıkarma farklı çevrelere girme konuları yoğunlaşabilir.

Haziran-Ekim 2016 Satürn/Neptün etkileşimi gündeme gelecektir. Bu dönemlerde, sebepsiz endişeler, geçmişten gelen konuların verdiği dağınıklık,  kaygılar gündeme gelebilir. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu sorgulayabilirsiniz. Bazıları için bulundukları pozisyonu korumak zorlaşabilir, bir takım medya bağlantılı kaygılı bir dönem olabilir. Bu dönem içki, alkol, besin, ilaç gibi zehirlenmelere karşı dikkatli olmalı, sağlığınıza son derece özen göstermeli, sinirlerinizi güçlendirmelisiniz.

9 Mart 2016 Balık burcundaki Güneş Tutulması ve 23 Mart 2016 da karşıt burcunuz Terazi’de Ay Tutulması sizin için önemli bir faktör haline gelebilir. Geçmişten ailevi konular, kardeşlerle ilgili kişisel meseleler, ortaklıklar, hukuki konular olabilir.  Parayla, alacak-verecekle ilgili bir durum stres yaratabilir. Ancak bazı şeylerin sonuçlanacağı da düşünülebilir. Kontrol dışı faktörler karşısında akışta kalmak gerekebilir.

 Yeni Ay KOÇ! 7 Nisan 2016da Yeni Ayla canlanacak adeta yeniden doğacaksınız. Hayat iksiri veren baharın tomurcukları sizi kendinize getirecek ve nefes aldığınızı hissedeceksiniz. Bu günlerden itibaren hedeflere kilitlenebilir, kişisel projelerinize başlayabilir, hız verebilirsiniz.  AŞK hayatınız canlanıyor, keyifli bir dönem başlıyor. AŞK Bu dönem başlasa bile özellikle yaz aylarında tam istediğiniz kıvamda olacak ve keyfe doyamayacaksınız. Belki de tanıştığınız kişiyle evliliğe doğru gidiyorsunuz! Kim bilir? Bu dönem hiç çekinmeden sahnede olacak, özgüven, cesaret geliştirecek ve parlayacaksınız.

MARS 17 Nisan -30 Haziran 2016 dönemi RETRODA!

17 Nisan-27 Mayıs a kadar Yay burcunda, 27 Mayıs- 30 Haziran Akrep burcunda gerilemeye devam edecek ve 30 Haziran’da düzelecek.

Size etkisi nedir?

Ocak-Mart 2016 (Mars Akrep ve Yay burcu) dönemi gerçekleşiyor. Mart ayına kadar Mars Akrepteyken hayatınıza alacak verecekle ilgili konular, babayı, toprağı ilgilendiren alım satımlar, kariyeri ilgilendiren tazminatlar yatırımlar gündeme gelebilir. Bu dönem yatırım planı dışında devleti, resmi daireleri ilgilendiren uğraşlar içinde olabilirsiniz, metafizik, araştırma gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Operasyon, hastalıklar ya da tedaviler gündeme gelebilir. Ortak paylaşımlara yer verebilirsiniz, eşin ya da para, mal ortağınızın yaratmış olduğu stresler sizi etkileyebilir. Ruhsal olarak da mücadeleci bir dönem. Cinsellik, seks çok fazla yoğunlaşabilir, tutku haline gelebilir. Ödemeler harcamalar artabilir.  Marttan itibaren Mars Yay burcunda ilerlerken ise, yolculuk planları hukuki süreçler mahkemeler gündeme gelebilir. Ticarete atılabilirsiniz. Girişim cesaretinizi ortaya çıkar. Farklı çevreleri araştırabilirsiniz. Eğitimle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Dışsal koşulların yarattığı zorluklar ilerleme yolunda kimi zaman zorlayabilir sizi.  Kitap çıkarmak ya da projenizi bitirmek için harekete geçebilirsiniz. Uzak yollara iş amaçlı ya da farklı sebeplerle seyahatler gerçekleşebilir. 17 Nisan-28 Mayıs 2016 (Mars Yay burcu retro dönemi) yukarıdaki konularla ilgili beklemeler, gecikmeler, zorluklar yaşanabilir.  Eksik kalan işlerinizi bitirmekte zorlanabilirsiniz. 28 Mayıs-30 Haziran da (Mars Akrep burcu retro) ise, tekrar alım satımlar, alacak verecekler, emlak işleri, tedaviler, ruhsal konularla ilgili yoğunlaşabilirsiniz. En iyisi üzerinde olduğunuz tüm bu konuları 17 Nisan’a kadar gerçekleştirmeye çalışın ancak başaramadıysanız 30 Haziran’dan sonraya bırakın. Aksi takdirde alım satımlarda hukuki süreçlerde, emlak işlerinde, yatırım planlarınızda, yolculuklarda, medya bağlantılı konularda, yayıncılıkla ilgili girişim yapmakta zorlanabilirsiniz.  30 Haziran-3 Ağustos sürecinde sorunların daha rahat çözülmeye başladığını ve hızlandığınızı göreceksiniz. Ancak yine de Eylül sonunu beklemek durumunda kalabilirsiniz. Mücadeleden yorulmamak için, yeter ki Mars’ın Akrepte olduğu bu günlerde, sabırlı ve ustaca hareket edebilin. Kurallara uymalı, grup bilinciyle hareket etmeli, karşınızdakileri rakip olarak görmemelisiniz.

Jüpiter/Terazi

JÜPİTER şans gezegeni, 9 Eylül 2016 dan itibaren 1 yıl boyunca, ortaklıklar ve evlilikler evinde yol almakta. 2017nin ikinci yarısına kadar bazı konularda size destek olacak. Sözleşmeler, anlaşmalar, ortaklıklar, evlilik hayatı gündeme gelebilir. Yabancılarla etkileşim artabilir. Kimilerinin eşlerinin hayatında bir takım organizasyonlar, ortaklık, genişleme, fırsatlar söz konusu. İlişkilerde uzlaşı gerçekleşebilir. Eşinizle de aranızdaki sorunları çözme şansınız var. Düşman olarak gördüğünüz kişilerle barışabilir, ilişkileri yeniden düzenleyebilirsiniz. Davalardan avukatlardan yana şanslısınız. Başkaları tarafından sevilebilir, destek görebilirsiniz. Danışmanlık yapabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerle de eşit olanaklara sahip olmak hayatı dengeye almak size çok şey kazandıracak. Başkalarından destek alacağınız bir dönemdesiniz. Haziran, Temmuz ayına kadar taşınamadıysanız, Eylül sonuna kadar gerçekleşebilir.

16 Ekim 2016 da KOÇ BURCUNDA DOLUNAY! Özellikle Mart-Nisan dönemi başlayan ve Ekim ayında hızlanan konuların sonuçlarını alabilir, Jüpiter’inde desteğiyle arzu ettiğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Evlilik, ortaklık, taşınma, sosyal organizasyonlar gerçekleşirken, finansal rahatlığa kavuşabilir, kontratlar gerçekleştirebilir, hukuk mücadelesini kazanabilirsiniz.  Basın medyanın da içinde olduğu anlaşmalara imza atabilirsiniz. Bu günlerden itibaren partnerinizle, kırgın olduğunuz kişilerle, yakın arkadaşlarla birlikte daha keyifli, barışçıl bir sürece girebilirsiniz.  Önünüz açık!

Bir yıl daha sona erdi KOÇLAR,  2016’nın size yılın ilk yarısında sağlık, başarı, iş, günlük işlerinizi toparlamak için beceri, pratiklik ve güç, ikinci yarısında ise, aşk, ortaklık, evlilik, anlaşmalar, sözleşmeler, sosyal organizasyonlar, taşınma, keyifli ilişkiler getirmesini sabırla bekleyin MUTLU YILLARJ

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Kişiye özel danışmanlık hizmeti hakkında bilgi almak isteyenler talinagdere@hotmail.com, astrotalin@gmail.com dan (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)

Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum