YENİ AY OĞLAK BURCUNDA!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 01:22:00

10 Ocak saat 3:32 civarı 19 derece Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşecektir. Bu günlerden itibaren birkaç gün içinde özellikle, 12-13 Ocak’tan itibaren, hayatınızdaki önemli konularda yeni süreçler başlayabilir. Oğlak hayatımızdaki önemli olayları anlatır. Sorumluluklar, toprakla ilgili konular, alım satımlar, işe kariyere ait konular, devlet bağlantılı işler, büyüklerimiz, baba, yaşlılar, otoriter konumda kişiler müdürümüz, patronumuz vb… gibi konular gündeme girer. Satürn/Venüs etkileşimi, büyüklerin veya olgun kişilerin bize vereceği sorumlulukları anlatabilir. Kimileri parayla kimileri aşkla veya eğitimle, hukuki konularla, yolculuklarla ilgili daha ciddi kararlar alabilir, biraz da kısıtlanabilir kısa bir süre. Fikirlerimizi değiştirmek, yenilemek (Jüpiter retro/Merkür retro) ve büyük fikirlerin hayata geçirilme aşamalarını yaşıyoruz. Yapamam diye bir düşüncenin bulunmadığı bir zaman dilimine giriyoruz. Bir şeylerin size gelmesini beklemeden iletişim kurabilip eni iyi zamanı ayarlayıp iyi planları yaparak istediğiniz atağa geçebilirsiniz. İster iş, eğitim, alım satım yolculuk çevre değişikliği açısında değerlendirilmesi gereken bir süreç Merkür’ün retrodan çıktığı dönemleri dikkate almalı, doğru açıda tekrar etkileşime geçtiği 5-9 Şubat (Venüs/Merkür/Jüpiter) dönemlerini iyi değerlendirmelisiniz, bu etkileşim çok güzel fırsatlar getirebilir. Özellikle Yine bu Yeni Ay da Mars/Neptün’le çok güzel açılar içinde olacak. Özellikle yeteneklerin ortaya çıkmasına fırsat verir. Hayal gücüne ve yaratıcılığa ait güzel dönemler. Reklam, tanıtım, sanat, müzik, spor aktiviteleri için kullanabilirsiniz. Mars Akrep dönemindeyiz fiziksel olarak da kendimizi çok güçlü hissedeceğiz boşa gitmesin, enerjiyi doğru kullanalım iyi işler çıkarabiliriz. Ruh ve bedeni dengelemeye dönük sporlar yapmak isteği de oluşur. Ayrıca artık Satürn/Uranüs (eski/yeni) çok güzel açılar içinde olması büyük organizelerde toplumsal reformlarda gelecek için iyi kapılara işaret edebilir. Geçmişte yaşanılan acılar ve tecrübeler ışığında bugün ve ilerisi için gerekli değişimleri yapmaya yetkili bir transittir. Özellikle bu etki şimdilik Nisan 2016 a kadar çok etkili, YENİLENİYORUZ. Beni takipte ve Sevgiyle kalın. Ayrıca 2016 yılı için danışmanlık almak isteyenler bu konuda bilgi alıp (talinagdere@hotmail.com) rezervasyon yaptırabilirler.
 
Oğlak’taki Yeni Ayın Burçlara etkileri:
 
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – 10 Ocak’taki Yeni Aydan itibaren ilerleyen günlerde, babayla, otoriter konumda kişilerle kardeş ya da akrabalarla daha çok bir arada olabilir, toplantılar tertipleyebilirsiniz. Toprakla alım satımlarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ticaretle ilgili güçlü bağlantılar yapılabilir. Yurt dışı bağlantılı konuları, eğitimi, seyahatleri, hukuki süreçleri daha çok ciddiye alabilirsiniz ve bir süreliğine de kısıtlanabilirsiniz. Yeni bağlantılar anlaşmaya çalıştığınız konular var, işinizle ilgili olumlu bir süreçtesiniz. Kariyer konusunda da eğitimler alınabilir, seyahatlerde mümkün olabilir. İşle eğitimle ilgili yeni teknikler öğrenilebilirsiniz. Ayrıca iş yeteneklerinizi geliştirmek ve iş koşullarını iyileştirmek içinde fayda ve destek bulabilirsiniz. Günlük hayatınızı düzenlemek iyileştirici çalışmalar yapmak için de fırsatlarınız gelişmekte, ay sonunda bunu daha net fark edeceksiniz. Hedeflerinize yönelik konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Olaylar daha çok toplum önünde yaşanır ve daha net görünür.
 
 
BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) –  10 Ocak’taki Yeni Aydan itibaren ilerleyen günlerde, ortaklaşa paylaşımlar, anlaşmalar, sözleşmeler dikkat çekiyor. Karşınızdaki kişilerin harekete geçtiği ve sizin de bu konulara uyum gösterdiğiniz bir süreci anlatıyor olmalı. Çocuklarınızla da iletişim artıyor, onların da bu dönem size faydası dokunabilir, destek olabilir. Eğitimle ilgili çalışmaları yeniden düzenlemek için olumlu dönemler. Akademik sınavlar yoğun olabilir. Ayrıca finansal açıdan yenilendiğiniz, geçmişteki yaşanılan acıların size getirdiği olgunlukla dönüştüğünüz daha orijinal düşündüğünüz bir dönem. Kimilerinin ise yolculuklar var hayatında. Alışılmış çevreden farklı değişik kültürlerle etkileşimler artıyor. Bu günlerde Venüs bölgeleriyle (göğüsler, üreme organları) ilgili tedavileriniz varsa daha çok dikkate almalısınız. Aşk hayatınızın duraklaması da söz konusu olabilir belki de bir süreliğine düşünüp tekrar değerlendirmek istediğiniz bir dönemdesiniz.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) –10 Ocak’taki Yeni Aydan itibaren ilerleyen günlerde aileyi ilgilendiren, özel hayatınızla ilgili konularda hızlanıyorsunuz. Toprak, mal, mülk, miraslar, alım satımlar hayatınıza girmiş olabilir. Sözleşmeler, anlaşmalar sizi kısıtlayabilir. Bazı kanuni sorumlulukları yerine getirmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklaşa verilen kararlar var. Devlet daireleri, mahkemeler, davalar söz konusu olabilir. Kimileri ise sigorta, vergi dairesi, araştırmalar, hastane, tedaviler gibi uğraşlar içinde olabilirler. Doğum ve ölüm temaları, bazı şeylerin yenilenmesi mümkün. Eski, çürümüş şeyleri, konuları geçmişteki sorunları artık tamamen bitirip yeni sayfalar açmak için çalışmaları hızlandırabilirsiniz. Zorunlu olduğunuz değişiklikleri yapmak için harekete geçmelisiniz. Kimileri için ise eşleriyle, avukatlarıyla almış oldukları kararlar olabilir. Kimilerinin ortaklarıyla olan sorunlarını çözmeliler. İş ve becerileriniz konusunda çok yaratıcı olacak ve çok iş çıkaracaksınız.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – 10 Ocak’taki Yeni Aydan itibaren ilerleyen günlerde, geçmiş dönemlerde karar verilmiş ortaklaşa konular, sağlam şirketlerle sözleşme, anlaşmalar gündemde. Yurt dışı bağlantılı seyahatlere odaklanırken, bu konularla bağlantılı ortak çalışmalar, yeni anlaşmalar mümkün olabilir. Ancak retrodan dolayı sözleşme kurallarını, koşullarını iyi okumanızı tavsiye ederim. Günlük işlerinizi daha planlı sorumluluk içinde yapmalısınız. Birlikte çalıştığınız yakınlarınızdan da destek alıyorsunuz. Onlara karşı daha esnek tutumlar sergilemeniz, paylaşımcı olmanız faydalı olabilir. Kimileri ise, sağlıkla ilgili konulara odaklanmış olabilirler. Aşk hayatınız canlanabilir. Gezebilir, farklı ülke veya şehirleri deneyimleyebilirsiniz. Bebek sahibi olmak için çok isteklisiniz bu konuda faaliyete geçebilirsiniz. Danışmanlık bağlantılı işler içindeyseniz, ay sonuna doğru daha sağlam adımlar atılabilir. Bekârsanız evlilik hazırlıklarınız hızlandı demektir.

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –10 Ocak’taki Yeni Aydan itibaren ilerleyen günlerde, işinizle ilgili konular dikkat çekiyor. Geçmişteki konular, anlaşmazlıklar gündeme gelmiş olabilir. Artık almış olduğunuz sorumluluklar üstünüze yapışmış bir yük olarak sizi aşırı da zorluyor olabilir. Daha önce çözülmemiş iş bağlantılı finansal karışıklıklar günlük yaşantınızı da etkisi altına almış görünüyor. Bir yandan retro boyunca olayları tekrar değerlendirip, bazı değişikliklere giderek gereken düzenlemeleri yapmak mümkün. Aşk hayatınız, keyif aldığınız konularda bu günlerde kısıtlanmış olabilir. Özel hayatınız ve geleceğe yönelik önemli projelerin gerçekleştirilmesi için daha sabırlı ve yapıcı hareket edebilirsiniz. Son derece kararlı ve hırslı bir şekilde davranabilirsiniz. Fizik enerjinizi bedeninizi güçlendirici aktiviteler için kullanabilirsiniz. Ruh ve bedeni dengelemeye dönük sporlar yapmak isteği oluşabilir. Ayrıca sağlığınızı tekrar güzden geçirmek, günlük işlerinizi planlamak, evde çalışmak ya da fiziksel enerjinizi eve harcamak gerekebilir.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)  - 10 Ocak’taki Yeni Aydan itibaren ilerleyen günlerde, yetenekleriniz daha çok fark edilmeye başlayacak. Geçmişte risk alıp da henüz çözümleyemediğiniz konulara yeni bir bakış açısı geliştirebilir, daha akılcı çözümler üretebilirsiniz. Aile içinde güvenlikle, parayla ilgili sorunlar yaşansa da günden güne bu konuları aşmak daha kolay. Hayatınızda eğitimle ilgili temalar, yolculuklar, yoğun bir program sizi bekliyor olmalı. Çocuklarınızın eğitimde, spor faaliyetlerinde hızlandığı dönemlerdesiniz. Satürn/Uranüs, önümüzdeki günlerde Nisan ayına kadar yerleşim, iş, çocuklarınız, keyif ve risk aldığınız konularda sizi yeniliyor, dönüştürüyor. Artık daha çok sahnedesiniz, tanınacak, yetenekleriniz fark edilecek, çalışmalardan dolayı takdir toplayacaksınız. Aşk hayatınızda ise retrodan dolayı bazı aksilikler olabilir.  

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –10 Ocak’taki Yeni Aydan itibaren ilerleyen günlerde, özel hayatınız, ebeveynler, alım satımlar, toprakla mal, mülkle ilgili konular hızlanıyor. Geçmiş dönemlerde konuşulmuş sizi kısıtlayan, henüz çözümlenmeyen konuları yeniden değerlendirmek gerekebilir.  Bu günlerde bitişler ve yeni başlangıçlar içindesiniz. Aile büyükleriniz, anne, babayla bazı konuları yakın plana alma evde yapılacak değişiklikler, geleceğe yönelik planları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bir süredir devam eden hukuki süreçleri, ya da uzaklarla ilgili konuları alım satımları tekrar değerlendirmek gerekebilir. Yakın çevrenizle, kardeşlerle ilişkilerde kısıtlandığınız dönemler. Belki onların kendi hayatlarında zorlandıkları bir süreç bu da size yansıyor olabilir. Bazı sorunları aşmak için zamana ihtiyacınız var. Ay sonuna doğru özel hayatınız, ailevi konular yoluna girmeye başlayacak endişe etmeyin.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – 10 Ocak’taki Yeni Aydan itibaren ilerleyen günlerde, yolculuklar, eğitim programları, sınavlar, çalışmalar, kardeşlerle, kuzenlerle, yakınlarla ilişkiler hızlanıyor. Trafiğiniz çok yoğun, işinizle ilgili çalışmaları yapmakta bir süre daha fazla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Ancak gücünüz yerinde, özellikle de yeteneklerinizi sergilemek ve daha çok yaratıcılığınızı ortaya koymak için yapıcı olacağınız bir dönem. Bu günlerde finansal olarak biraz kısıtlandığınız para sıkıntısı çektiğiniz doğrudur ancak bu geçici bir dönem, günler ilerledikçe bu sorunu da aşabilirsiniz. Ayrıca işinizle ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Hem iş aynı zamanda eğitim ve özel hayatınız, yerleşimle ilgili konularda yenilendiğiniz dönemler. Akrabalarınız, kuzen, kardeşler, yakınlarınızın da hayatında değişim süreçleri olabilir.  Dostlar, akrabalar, arkadaşlarınızdan gelen destekler, birliktelikler devam etmekte.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  10 Ocak’taki Yeni Aydan itibaren ilerleyen günlerde, finansal konularda yenilenmeler hayatınıza giriyor. Geçmişteki konuları tekrar ele almak yeniden yapılandırmak ve çözüme ulaştırmak için çalışmalara başlayabilirsiniz. Alım satımlar, hukuki süreçler anlaşmalar ortaklaşa hesaplar, işinizle ilgili konular yoğunlukta. Sağlığa da önemsemeli, bünyenizi güçlendirmelisiniz. Yeme içme, kilo verme, dış görüntünüzü yenileme gibi konuları disiplin altına almak gerekebilir. Konuşmalarınıza, söz ve ifadelerinize biraz daha dikkat etmeli ve esnek olmalısınız. Çocuklarınızın hizmet temaları yoğunlaşmış olabilir. Gizlilikle yürütülen projeler içindesiniz. Çalışmalarınızla da ilgili daha yaratıcı olabilir, arka planda çok iş çıkarabilir ancak olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Aileden anne-babadan gelen destekler söz konusu olabilir. Merkür retrodan sonra daha organize planlı hareket ederek istediğiniz ölçüleri elde etme şansınız artabilir. Ticari konular, iş teklifleri, kazançlar yoğunlaşabilir.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) –10 Ocak’taki burcunuzda gerçekleşen Yeni Aydan itibaren ilerleyen günlerde, kişisel konulara odaklanıyorsunuz. Geçmişte gündeme gelmiş ve çözülememiş, kardeşleri, babayı, otoriter konumdaki kişileri de ilgilendiren konuları harekete geçirmekte kararlısınız. Önemli görüşme, konuşmalar bu dönemler yoğunlaşır. Aşk, sevgi, para ve keyif aldığınız konuları ay sonuna kadar ikinci plana alacak kişisel projelere yoğunlaşacak, olaylara mantık çerçevesinde yaklaşacaksınız. Ayrıca çocuklarınızın da isteklerini bir süre karşılamakta zorlanabilirsiniz. Uzunca bir dönem, ekip çalışmalarına yoğunlaşmak, toplantılara katılmak, sosyal organizasyonlar düzenlemek katılmak isteyebilirsiniz. Dostlar, arkadaşlarla işbirliği içinde yapıcı çalışmalar yapabilir, sabırla dirayetle geleceğe yönelik amaçlarınızı elde etmek için mücadele edebilirsiniz. Ayrıca hayatınızda geçmişin pürüzlü yanlarını temizlemek, yüklerden kurtulmak, borçlar varsa ödemek, özel hayatınızı yenilemek açısından bir süre sonra olumlu süreçler başlayabilir.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –10 Ocak’taki Yeni Aydan itibaren ilerleyen günlerde, geçmişle alakalı unutmak istediğiniz şeyler karşınıza tekrar çıkıp canınızı sıkabilir. Ancak olaylara yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Kontrol edemediğiniz arkanızda kalan olaylara müdahale etmek bu günlerde zor. Kardeşlerin hayatında, aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda henüz olgunlaşmayan konuları sorgulamak yerine akışa bırakmak daha doğru. Diğer yandan arkadaşlar dostluklarla iletişimler bugünlerde kısıtlanabilir. Onların hayatında da bir takım sorunlar olabilir. İçe dönmek, ilişkilerden bir süre izole olmak söz konusu. Ayrıca bünyenizi de güçlendirin, sağlığa ve sinirlerinize de dikkat etmelisiniz. Bir yandan ise cesur davranışlar söz konusu. Çok fazla enerjiniz var otoritenizi ortaya koymak isteyebilir bunun içinde mücadele edebilirsiniz. Ancak otoriter konumda olan kişilerle mücadeleye de dikkat etmek gerekebilir. Yakın çevrenizin kardeşlerinizin hayatında yenilenmeler var.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – 10 Ocak’taki Yeni Aydan itibaren ilerleyen günlerde, geçmişte konusu edilmiş ancak şimdi değerlendirilmesi gereken grup çalışmaları gündeme gelebilir. Geleceğinizi formüle etmek yeni şeyler öğrenmek, eğitiminize ya da ileriki dönemlere katkısı bulunacak çalışmalar içine girilebilir. Grup ilişkiniz yoğunlaşabilir. Arkadaşlıklar dostluklar, fikir paylaşımları, dernek, cemiyet gibi faaliyetler söz konusu. Kariyerinizle ilgili konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Uzunca bir süre, akademik çalışmalara yoğunlaşabilir, yolculuklar yapabilir, hukuki süreçler için mücadele verebilirsiniz. Ancak yapıcı olacak, tuttuğunuzu koparacaksınız. Karşınızdaki kişilerden destek alıyorsunuz, sakın gelen fırsatlara hayır demeyin. Satürn/Uranüs iş ve para evinizde günler ilerledikçe finansal konuları yenilemeye devam edecek. Birkaç ay çok fazla mücadeleci bir döneme girecek ve çok iş çıkaracaksınız, sakın yılmayın.  


Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

 

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Merhaba,
      Ben Bayan Henrietta Fernando yaşam süresi fırsat kredileri veren özel bir kredi borç veren duyuyorum. Sen borçlarını temizlemek için acil kredi ihtiyacınız veya işinizi geliştirmek için bir sermaye kredisi ihtiyacınız var? Eğer bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından geri çevirdi mı? Bir konsolidasyon ya da konut kredisi ihtiyacınız var? Burada tüm finansal sorunlar için çünkü daha fazla kendinizi yormayın. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için maddi desteğe ihtiyacı olan kişilere, para ödünç. Ben güvenilir yardım ve yararlanıcı sağlamak ve size bir kredi sunmak için istekli olacak genel kamuoyunu bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum.

    Bizi e-posta: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

    YanıtlaSil