DOLUNAY ASLAN Burcunda!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:09:00

24 Ocak 3:47 civarı 3 derece Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecektir.  Dolunaylar hasat toplama, sonuç alma dönemleridir.  Yeni Aylar başlangıçları verirken, dolunaylar ise bitiş ve sonlanmaları da verebilir. Güneş ve Ayın karşıt yaptığı bu dönemlerde, gündeme gelmiş olaylar görünür haldedir. Bu zıt iki enerji kişisel ihtiyaçlarla başkalarının şahsi ihtiyaçlarının çatışması anlamına gelir, stres yaratır. Bugünlerde büyük olaylara damga vurmak, ünlü kişilerin hayatlarında bir takım değişimler beklenebilir. Lüks hayatın vurgulanması, yönetkenliği gösterme arzusu, güçlü olma isteği çok fazladır. İnatçı ve buyurgan tavırlar, başkalarından üstün olmak isteği artabilir.  Bu günlerde Soylu, ünlü başarılı kişilerden, olumlu veya olumsuz haberler gelebilir. Sosyal organizasyonlar, medya bağlantılı çalışmalar, sahne çalışmaları, sanat, spor, artistik faaliyetler, konular gündemde olacaktır. Ayrıca duygularımızı ve özel hayatı gizli tutmakta zorlanabiliriz. Dikkat çekici gündeme oturan haberler olabilir. Zodyak’ın 5. Evini temsil ettiği için, gençler, çocuklar,  arkadaşlar, cinsellik, müsriflik, borsa gibi spekülatif konular ve ailenin serveti gündeme gelebilir. Seyahat planı yapabilirsiniz. Etrafınızda hamilelik haberleri duyabilirsiniz. Bürokratlar, iş adamları, doktorlar, politikacılar, elçiler önemli olaylarla gündeme oturur. Aşk hayatınızla ilgili konular yoğunlaşır. Güneşin Kova burcunda olduğu bu günlerde daha çok özgürlük temaları, sosyal organizasyonlar, büyük gruplar, ekip çalışmaları, yardımlaşmalar, paylaşmak, hümanist tavırlar gündeme gelebilir. Medikal olarak ise, kalp, dolaşım sistemi rahatsızlıkları, sırt ve boyun ağrısı, yorgunluk verebilir. Özellikle, Aslan, Kova, Akrep, Boğa burçlarına etkisi fazla olabilir. Dolunay, Kova burcunda bulunan, Altair adlı Sabit yıldızla karşıt yapmaktadır, bugünlerde 2-3 gün önce ve sonra, sinirli hareketlere, özensiz ve düşüncesizce yapılan davranışlara, hız tutkusuna, aceleci ve hızlı hareket etmeye karşı dikkat edelim. Bencilce davranışlar da verebilir.

Diğer yandan ise, 23 Ocak’ta para ve ilişkiler gezegeni Venüs Oğlak burcunda ilerliyor. 25inde ise Merkür retrodan çıkıyor, Plüton’la da etkileşimde. Toprak daki bu yoğunluk, yatırımlara dikkat çekiyor.   Önemli toplantılar yazışmalar yapılabilir.  Daha akılcı mantıklı düşünerek hareket etmeye başlarız. Özellikle, 26-27inden itibaren olumlu açılar var, doğru adımlar atmamızı sağlayabilir. Venüs’ün Oğlak burcuna girmesi, ilişkilerde mesafe, soğukluk, paraya, işe düşkünlük verebilir. Prestijli kişilerle ilişkileri, görüşmeleri, anlaşmaları yoğunlaştırabilir. Merkür/Plüton ise, gizli görüşmeleri gündeme getirir. Araştırma soruşturma, şirket, vergi nafaka, miras ve mali durumlar, toprakla, arsayla ilgili konular için bazı soruların cevabını bulmak için faydalı olabilir. İş ve meslek alanında başarı verebilir. Bu günlerde ilişkilerinizi daha çok ciddiye alabilirsiniz. Tanıştığınız kişiler, olgun, prestijli, kuralcı, saygın, gelenekçi olabilir. İlişkilerinizde sadakat ve güven teması artacaktır. Kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz. Kendinize iyi bakın, sağlıkla ve sevgiyle kalın.

Dolunay ve Burçlar:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Dolunay dönemi, aşk ilişkilerinizle ilgili stres yaşayabilirsiniz. Bu günlerde, sporu abartmayın. Babanızın servetiyle ilgili konular gündeme gelebilir. Hamilelik, bebek sahibi olmayla ilgili karışıklıklar meydana gelebilir.  26-27 den itibaren iş anlaşmalarına yoğunlaşıyorsunuz. Alım satım, miras, devlet dairesi, toprak işleri, evraklarla ilgili yoğun bir döneminiz olabilir. Ay sonunda çok önemli bir süreçtesiniz. Araştırmalarınız varsa cevap veriyor. Ticaretle ilgili işlere yoğunlaşabilirsiniz. Ayrıca anne, baba, kardeşlerle de ilgili yoğun bir dönem. Tedaviler, operasyonlar, doğum, ölüm gibi olaylar da gerçekleşebilir. Kendi imkanlarınız dışında gelişen kaynaklara yoğunlaşabilirsiniz. Mesleki yaratıcılığınız artıyor, terfi edebilirsiniz. Babanız ve üstlerle iyi ilişkiler sayesinde başarı yakalayabilirsiniz.


BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Dolunay dönemi, ev, yerleşim konuları, özel hayatınızla ilgili bir karar alma dönemi olabilir. Özellikle ay başında hızlanan olayların sonucunu alabilirsiniz. Emlak, anne, baba, bayanlarla etkileşim artabilir. Anneyle, bayanlarla bugünlerde ilişkilerinize de özen göstermelisiniz. İsyankar davranışlar içinde olabilirsiniz.  Hukuki konular, sözleşmeler anlaşmalar olabilir. 26-27den itibaren, farklı çevrelerden, kültürden kişiler hayatınıza girebilir. Uzak kısa yolculuklar, seyahatler, gezi planları, uzaklardaki akrabalarla etkileşimler artabilir. Daha çok sesinizi duyurmak istediğiniz, reklama, medyaya açık bir dönem. Sinema, konser, sergi, sempozyumlar, panellere katılabilirsiniz. Önemli anlaşmalar, uzak yollara yapılan misafirlikler olabilir.

 
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Dolunay dönemi, yolculuklar gündeme gelebilir. Eğitimle, sınavlarla ilgili sonuç alabilirsiniz. Kardeş, akraba ilişkilerine yoğunlaşabilirsiniz. Bir haber alabilirsiniz. Hukuki davanızla ya da anlaşmalarla ilgili bir konu gelişebilir, canınız sıkılabilir. 26,27 den itibaren ise, alım satımlar, mahkemeler, davalarla ilgili daha akılcı, mantıklı düşünmek gerekebilir.  Başkalarının kaynaklarından faydalanabilirsiniz. Seyahat hazırlığı içindeyseniz bugünlerde resmi daireler, pasaport işlemlerine girişebilirsiniz. Kimilerinin ise eş ya da ortaklarıyla ilgili sorunları varsa olaylar daha yapıcı olabilir. Tedaviler için de daha olumlu günler. Çok çalışıyor ve yoruluyorsunuz, yada kendinizi çok dinliyor ve tüketiyorsunuz. Bu kadar yormayın, arada sırada dinlenin, sinirlerinize iyi gelecek çalışmalara yönelin, gevşeyin.

 
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Dolunay dönemi, parayla, kazanç ve alacaklarla ilgili sıkıntılı birkaç gün olabilir. Çok fazla harcama, müsriflik yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat edin, sporla hareketle kendinizi çok yormayın.  26,27 den itibaren ise, ortaklaşa ilişkileriniz bir düzene girmeye başlayabilir. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler, faydalı olacak imzalar atılabilir. Karşınızda, güçlü, prestijli, kişilerle kalıcı ilişkiler yaşayabilirsiniz. İş anlaşmaları adına da olumlu bir dönem. Olgun ve saygın kişilerle birlikte olmak size güven verebilir. Hukuki konular varsa davalar olumlu olabilir. Para işlerinizde bugünlerde çok risk almayın. Ayrıca yolculuklar, kısa uzun seyahatler gündemde olabilir.

 
ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  Burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Karşınızdaki kişilerle de benlik çatışmasına girebilirsiniz. Sabra tahammüllü olmadığınız bu günlerde karşınızdakilere gereken anlayışı göstermek zor olabilir.  Hukuki konular, anlaşmalar, avukatlarla ilişkiler, danışmanlık hizmetleri gündeme gelebilir. 26-27den itibaren ise, spora daha çok vakit ayırabilirsiniz. Sağlık şartlarınızı tekrar düzenlemek isteyebilirsiniz. Günlük işlerinizi yoluna koymak, gün boyu birlikte olduğunuz arkadaşlardan destek görmek size iyi gelecektir. Ayrıca işlerinizde bu günlerde yoğunlaşmaya başlıyor. Müşterilerle ilişkiler artıyor. Evinizde çok fazla zaman geçirebilir, geleceğe yönelik plan projelerin adımlarını atabilir, evde değişiklik yapabilir, hatta çalışmaları evden yürütebilirsiniz.

 
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Dolunay, bir süredir arka planda kalan, netleşemeyen işinizle ve sağlığınızla ilgili bazı konuların sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Birkaç gün bazı şeyleri kontrol etmemeye çalışmak, akışta kalmak iyi olacaktır. 26,27 den itibaren ise rahatlamaya başlarsınız. Keyfiniz artıyor. Çocuklarınızla birlikte gezebilirsiniz. Etkinliklere katılabilirsiniz.  Seyahate çıkabilirsiniz.  Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Aşk hayatınızda ise ilişkileri daha ciddiye almak niyetindesiniz, gönül eğlendirmek pek size göre değil. Mesafeli, aklı başında, sanatçı kimlikli, yetenekli, sorumluluk sahibi kişilerle birlikteliğiniz artabilir. Borsa, piyango vb.. şans oyunlarından para kazanabilirsiniz. Yatırıma yönelebilir, risk getiren faktörlerden uzaklaşabilirsiniz. İşe yönelik sorumluluklar artıyor, işe yoğunlaşıyorsunuz.


TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Dolunay, arkadaşlarınızın hayatında bir takım değişimleri anlatıyor olabilir. Ayrıca arkadaşlarınızla birlikte olmak, etkinliklere katılmak, gelecekle ilgili planlarınızı hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla daha çok birlikte olabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili sonuç alacağınız bir dönem olabilir. Bebek bekleyenler için heyecanlı günler. Yeteneklerinizi sergileyebilir, arzu ve isteklerinizi,  daha rahat ifade edebilir, talepkar olabilirsiniz. Venüs’ün Oğlak burcuna girmesi, Merkür’ün retrodan çıkması ile özel hayatınız, ebeveyn ilişkilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Geçmişteki aile konularını tekrar ele almak, planlamak varsa hukuki ya da toprağa ait konuları daha akıllıca düşünmek, plan yapmak gerekebilir. Ayrıca evde sosyalleşebilir, misafir ağırlayabilir iş bağlantılı kişileri davet edebilir, para kazanmak için çalışabilirsiniz.

 
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Bugünlerde çok fazla enerjiksiniz ve bilinçli bilinçsiz efor harcıyorsunuz. Sürekli yürüyüş, spor yapmak hareketli olmak bazen yorabilir, özellikle bu dolunayda dinlenmenizi öneririm. Ayrıca Dolunayla birlikte, ailevi konular, özel hayatınız, ev yerleşim, alım satım, emlak gibi konular gündeme gelebilir. Evliyseniz, eşinizin yakın çevresini, kuzen, kardeşleri de ilgilendiren geçmişten gelen alım satımlar, anlaşmalara, hukuki konulara, ailenin servetine yoğunlaşabilirsiniz.  İletişiminizi geliştirebilirsiniz. Evli değilseniz bile, iletişimler, çok sayıda kontaklar gündemde. Eğitim çevresinden kişiler, sınıf arkadaşlarınız, kuzenlerinizle birlikte olabilirsiniz. Dostlarınız, arkadaşlarınızla keyifli birliktelikler artıyor. Ebeveynlerle ilişkiler yoğunlaşıyor. (Mars/Plüton) olumlu etkileşimleri ile, işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Zor şartların üstesinden gelebilirsiniz. Bir takım gizliliklerin ortaya çıkması mümkün.

 
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -   Dolunay ile birlikte seyahat planları gerçekleşebilir. Daha etkin ve dikkat çekici olabilirsiniz, başkalarının sizi fark etmesini sağlayabilirsiniz. Reklam, yurt dışı, organizasyon, medya bağlantılı işlerle ilgili anlaşmalar yapabilirsiniz. Bugünlerde iş görüşmeleri danışmanlık hizmetleri yoğunlaşmış olmalı. Diğer yandan ise eşin anlaşmaları görüşmeleri dikkat çekiyor. 26,27 den itibaren, ailenizi, ebeveynleri de ilgilendiren, alım satım konularına yoğunlaşabilirsiniz. Bugünlerde prestijli kişilerle yapılan anlaşmalar kalıcı olacaktır.  Evraklar, anlaşmalar, emlak işleri dikkat çekiyor. Bugünlerde kazançlarla ilgili sıkıntılarınız ortadan kalkmaya başlıyor. Çok önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Elinizi neye atsanız, paraya dönebilir. İletişim becerilerinden ticari konulardan kazanç sağlayabilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı da karşılayabilir. Giyim kuşam, değerli eşyalar, takı alabilirsiniz. Mal, mülk, araba, ev, toprak vb… yatırım yapılabilir.  

 
OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Aslan burcundaki dolunay, alım satım konularını gündeme getiriyor. Ev, ebeveynler, alım satımlarla ve babanıza ait bir konuda sonuç almanız mümkün. Kontrat ve anlaşmalar, ortaklaşa paylaşımlar, miras, mal paylaşımı, hukuki kararlar gündeme gelebilir. 26,27 inden itibaren, amaçlarınıza ulaşmak için çok daha verimli çalışmalar yapabilirsiniz. Eğitim, astroloji, yurt dış bağlantılı çalışmalara yoğunlaşabilirsiniz. Hukuki davanızda daha şanslı bir döneme giriyorsunuz. Ayrıca bebek sahibi olabilir, hamile kalabilirsiniz. Kendinizle daha çok ilgilenecek, kişisel değişiklikler yapabileceksiniz. Estetik, bakım, giyim kuşama daha çok önem verebilirsiniz. Kimileri ise yeni bir diyet programına başlayabilirsiniz. Mantıklı, dürüst, son derece resmi, uzlaşmacı tavır ve iyi ilişkiler geliştirerek, başkalarına kendinizi doğru ifade edebilirsiniz, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

 
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Dolunayla birlikte, anlaşmalar, kontratlar gündeme gelebilir. Avukatlık işleri, danışmanlık konuları, banka, alım satımla ilgili bazı şeyler netleşebilir. Karşınızdaki kişilere daha çok önem vermek zorunda kalabilirsiniz. Bazı şeyleri gizlilikle yürütmeyi tercih ederek, araştırabilirsiniz. Özellikle, hukuki konuları, devletle, resmi dairelerle ilgili prosedürleri öğrenmeye çalışabilirsiniz. Daha içe dönük bir dönemdesiniz. Belki de çocuklarınızla ya da özel hayatınızla ilgili problemleri gidermeye çalışıyorsunuz. 26,27 den itibaren ise, anne ya da eşinizin annesinin ya da bayanların tedavileri, ev, emlak işleri, geçmişten gelen sorunlar, hukuki süreçler gündeme gelebilir. Kontrol edemediğiniz şeyleri bırakın, gelecekle ilgili planlarınızın hazırlıklarını yapın. İleride keyifli günler sizi bekliyor.


BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Dolunayla birlikte, bazı fark edemediğiniz gerçekler su yüzüne çıkabilir. Bu dönemde endişe ve korkularınız biraz artabilir. Henüz harekete geçmenin ve projelerinize başlamanın pek mümkün olmadığı bir dönem. Sağlıkla ilgili konulara da özen gösterilmelidir. Ayrıca, bu günlerde ilerideki işlerinize, projelere hazırlık yapılması için uygun dönemlerdir. Arka planda kalmak çalışmaları tamamlamak için de uygun günler olabilir. Spirituel çalışmalar yapmak, meditasyon, dua etmek için olumlu süreçler. Ayrıca 26,27 den itibaren, grup etkileşimleri, çalışmalar, arkadaş ve dostlarla iletişimler artıyor. Ortaklaşa işlerden kazançlar sağlayabilirsiniz. Eşiniz ya da yakın arkadaşınızla birlikte olmak için organizasyonlar artabilir. Grupça hareket etmek, dernek, cemiyet vakıf işlerinde hizmet etmek, kolektif çalışmalar yapmak gerekebilir. İşten gelen kazançlar artabilir. Yolculuklar, seyahat planları, akademik çalışmalar uzaklarla ilgili konular olabilir.


Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)


Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum