DOLUNAY BAŞAK Burcunda, Hasat zamanı geldi!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:03:00

22 Şubat 2016 saat 20:21 civarı 3 derece Başak burcunda Dolunay gerçekleşecektir. Dolunaylar hasat toplama, sonuç alma dönemleridir.  Yeni Aylar başlangıçları verirken, dolunaylar ise bitiş ve sonlanmaları verebilir. Güneş ve Ay’ın karşıt yaptığı bu dönemlerde, gündeme gelmiş olaylar görünür haldedir. Bu zıt iki enerji kişisel ihtiyaçlarla başkalarının şahsi ihtiyaçlarının çatışması anlamına gelir. Zodyak’ın 6. Evini temsil ettiği için sağlık temaları, hizmet konuları  gündeme gelebilir. Her zamankinden daha becerikli ve plancı olabilir, mantıklı ve kontrollü olmaya çalışabilirsiniz. Bugünlerde sizin, ailenizin sağlığı, beslenmesi, günlük işleri daha önemli hale gelebilir. İşlerinizi daha detaylı, programlı yapmaya çalışırsınız. Endişeli olsanız, kendinizi ve başkalarını tüketseniz bile, hizmet etmek, fayda üretmek başkalarına yardım etmek sizi besleyecektir. Bu günlerde her zamankinden daha fazla çalışabilirsiniz angaryalar da artabilir, iş yerinde, iş ortamında, birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. İşlerinizi daha dikkatli organize etmelisiniz. Sağlıklı beslenmeyi, sağlıklı yaşam biçimini, iş ortamını daha çok dikkate almaya başlayabilirsiniz.  Diyet programına karar verebilir, üstünde planlar yapmak istersiniz. Kimileri ise uzun süredir üstünde olduğu tedavilerin, beslenme programlarının sonucunu alıyor olabilir. Evcil hayvanlarınızın sağlığıyla, tedavisiyle daha çok ilgilenebilirsiniz. İşçiler, sağlık personelleri, emekliler, yapılan hizmetler, teknik konular, başkalarına yardım, servis vermek, üretkenlik önemini artırıyor bu dönemde. Egoyu ikinci plana atmak, mütevazi olmak, görevleri üstlenmek çok daha önemli. Bu günlerde, Güneş/Neptün kavuşumu da sizi etrafınızdaki olaylara karşı daha duyarlı yardımsever ve hassas biraz da dağınık kılacaktır. Mistik ve manevi olayları da arttırabilir, belki daha fazla hayal kurabilir, rüya görebilir, dua, meditasyon yapabilirsiniz.
Dolunay saatinde, Terazi burcu yükseliyor, yönetici gezegeni Venüs, Başak (dolunayı) burcunun yöneticisi Merkür ile kavuşumda. Bu günlerde, diplomasi geliştirmek, ikili ilişkilere önem vermek, anlaşmaya açık olmak önemini arttırabilir. Davalar, mahkemeler, uzlaşmacı tutum, barışçıl yaklaşımlar daha fazla konuşulur olacak sanırım. Ayrıca evlilikler, ortaklıklar, sosyal organizasyonlar, grup çalışmaları etkinleşebilir. Sanatın, müziğin yaratıcı çalışmaların, halkla ilişkilerin, sosyal organizasyon ve toplumsal konuların yoğunlaştığı dönemler. Sosyalleşme, gruplaşma, ekip kurma, yardımlaşma, başkalarına fayda sağlama arzusu var.

Güneş, dolunay günü önemli bir sabit yıldızla kavuşum yapıyor. “Fomalhaut” Balık burcunda bulunur, kraliyet yıldızlarından biridir, başarı vaat eder. Yaratıcılık ve yetenek verebilir. Kişi sahip olduğu gücü sadece kendisi ve kişisel amaçları için kullanmayıp da başkalarının faydası için kullandığında büyük başarı getirebilir. Dürüstlük, başkalarına yardımcı olmak, fayda üretmek karşısında bu yıldızın olumlu etkisi devreye girebilir. Ancak kişi kendi menfaatleri doğrultusunda hareket edip başkalarını zor durumda bırakırsa, gücünü kötüye kullanırsa zarar görebilir. Dolunay daha çok, Başak, Balık, İkizler, Yay gibi değişken burçlar üzerinde etkisini gösterecektir.

Sağlık: Bu günlerde bağırsaklar, mide, sindirim, sinir sistemi, ayaklar hassas olabilir. Güneş/Neptün kavuşumu dolayısıyla Ay/Neptün karşıtı olduğundan bünyenizi güçlendirmenizde fayda var, zehirlenmelere de dikkat etmelisiniz. Alerjik reaksiyonlar görülebilir. Besin, alkol, ilaç hassasiyetine dikkat edilmeli. Sahte alkol, yanlış ilaç gibi konularda tedbiri almalısınız. Temizlik, doğru beslenme, tedaviye karşı özen gösterirseniz 2 -3 gün sonra daha iyi hissedersiniz, bazen de aşırı evham kişinin kendini hasta hissetmesine sebep olabilir. Diyet programlarına karar verebilirsiniz. Ancak ayın küçülmeye başladığı dönemler uygularsanız daha iyi neticeler alabilirsiniz. 25-26’sında, Ay Terazi burcunda pozitif açılar neticesinde keyifli ve yaratıcı birkaç gün. İlişkiler, ortaklıklar, aşk ve anlaşmalar, toplantılar, seminerler, sunumlar, sanatsal çalışmalar, toplumsal organizasyonlar, arkadaşlıklar açısından en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Güneşin Balık burcunda olduğu bu günlerde olumlu düşünceler imgelemek, dua etmek, meditasyon benzeri çalışmalar yapmak faydalıdır. Manevi duygular beslemek, karşımızdakilere karşı duyarlı olmak şefkatli davranmak egoyu bırakmak, mütevazılık, kabullenmek, arınmak, yardım etmek, dürüst olmak, zor durumda olanların elinden tutmak bu günlerde her şeyden daha çok önemli. Huzurlu, inançlı ve sevgiyle kalın, kendinize iyi bakın.

Dolunay ve Burçlar:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Başak dolunayı size bazı şeyleri daha iyi anlamanıza sebebiyet verebilir. Bu günlerde daha çok çalışmak, iş bitirmek, başkalarına hizmet etmek, yardım etmek, egoyu ikinci plana atmak ve şefkat geliştirmek önemli. Meditasyon benzeri çalışmalar yapmak, dua etmek için ise olumlu bir dönem.  Güzel düşüncelerle beslenmek, ruhunuzun derinliklerini keşfetmek, özveride bulunmak, geri planda kalmak inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Bugünlerde, ürkek, hassas kırılgan, alıngan, içe dönük davranışlar sergilemeniz mümkün olabilir. Başkalarına yardım etmek temaları gündeme gelebilir. Anne, büyükanne, yaşlılar, bayanlar, evcil hayvanlar ve onların bakımı, koruması önemli olabilir. Yardımları yaparken gönülden yapmak, eleştirel yaklaşmamak çok önemli. Ayrıca günlük işlerinizi daha planlı bir şekilde yapabilirsiniz. Doğru beslenme, diyet programları, diyetisyenler bu günlerde hayatınızda daha çok yer alabilir. Kendi sağlığınıza da dikkat edin, bağırsak, mide sorunlarına karşı hassasiyet artabilir. Ay sonuna kadar ise, keyifli organizasyonlar devam ediyor. Gruplar, arkadaşlıklar, dostluklarla iç içe olabilirsiniz. Maaşınız artabilir, geleceğe dönük ideallerinizi gerçekleştirmek için pozitif günlerdesiniz. 25-26 günlerinde sosyal organizasyonlara katılabilirsiniz, ilişkiler, bayanlarla etkileşim, ortaklıklar adına verimli birkaç gün.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Dolunay dönemi, yaratıcı konular, aşk hayatınız, çocuklarla olan iletişiminiz artabilir. Bu günlerde finansal açıdan risk almamalı, yatırım araçlarından uzak durmalısınız. Daha fazla para harcamak gerekebilir.  Bu dönem sinema, tiyatro, toplumsal amaçlı seminerler, sergi, sempozyumlar önemli olabilir. Çocuklarla ilgili sektörlerde bulunmak gerekebilir. Eğitim amaçlı çalışmalara katılmak mümkün. Aşk ilişkiniz varsa bu konuda daha fazla duygusallaşabilir kendinizi huzursuz edebilirsiniz. Sportif aktivitelere zaman ayırmak, spora başlamak isteyebilirsiniz. Genel olarak ise, daha çok keyif aldığınız bir dönemdesiniz. Bu ay, arkadaşlıklar, dostluklar, grup aktiviteleri çok önemli. Çeşitli parti ve organizasyonlara katılabilirsiniz. Manevi veya mistik temalı çalışmalara, toplantılara, toplumsal organizasyonlara ilgi artabilir. Mesleki yaratıcılığınız önem kazanırken, daha çok dikkat çekiyorsunuz. Kimileri ise çocuk evinde dolunay gerçekleşeceği için, bebek ya da torun sahibi olabilirler ya da hazırlanabilirler. 25-26 da ise günlük işlerinizi düzene koyabilir, yakınlarınızla ya da gün boyu birlikte olduğunuz kişilerle, bayanlarla etkileşimi arttırabilir, daha fazla görev üstlenerek onlara yardım edebilirsiniz. Evcil hayvanınızın bakımını, korumasını üstlenebilirsiniz. Beslenmenize, giyim kuşam, sağlığa daha çok dikkat edebilirsiniz.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Dolunay dönemi, ev hayatıyla ilgili sorumluluklar artıyor olmalı. Anne, ebeveynlerle birlikte olmak için sebepleriniz var ancak bu durum size huzursuzluk verebilir. Evde misafir ağırlamak, ev ve aileyle ilgili olaylar, ev alım satımı, gayrimenkulle ilgili durumlar gündeme gelebilir. Geçmişle ilgili konuları konuşmak, evde değişiklik yapmak, taşınmayla ilgili konuları gündeme getirmek mümkün olabilir. İşinizle ilgili karışıklıklar özel hayatınıza yansıyabilir, bazı şeyleri bu dolunayla birlikte daha iyi anlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Hayatınızı ve amaçlarınızı tekrar gözden geçirmek, olası mesleki kargaşa varsa düzen kurmak gerekebilir. Diğer yandan ise mesleki yaratıcılık verebilir. Ay içinde ise, daha çok basın medya bağlantılı çalışmalara yönelmek, halkla ilişkiler, akademik çalışmalarda, sınavlarda başarı yakalamak, seminer, paneller, sempozyum, fuarlara katılmak mümkün. Gezmek, yeni yerler keşfetmek, farklı kültürden kişilerle görüşmek, tarih, sanat çalışmalarına katılmak, daha fazla yazı yazmak, kitap, dergi, gazete çalışmaları yapmak, haber üretmek dikkat çekmek mümkün. Uzun süredir göremediğiniz arkadaşlarla da birlikte olabilirsiniz. 25-26’sında, aşk hayatınız güçleniyor, keyif aldığınız konulara yöneliyorsunuz, seyahatler, sunumlar, sanatsal faaliyetler gündeme gelebilir.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Dolunay dönemi, yakın çevreniz, komşular, yakın arkadaşlarla yoğunlaştığınız dönemler. Onların hayatında bir takım karışıklıklar, sağlık konuları gündeme gelebilir. Akrabalarınızdan biri bazı şeyleri bu günlerde daha iyi anlamanıza olayları çözmenize faydalı olabilir. Kardeşlerle de bağlantılar mümkün. Komşularla da sorunları konuşmak kolaylaşabilir. Etrafınızla iletişiminiz artıyor. Daha çok tanıtım, reklam, haberleşme, gazete, dergi, yayıncılık, internet bağlantıları, satış, anlaşmalar önemini arttırabilir. Eğitim çalışmaları, eğitimciler, sınavlara yoğunlaşmak bazı kararlar, sonuçlar almak mümkün. Bu günlerde kısa yolculuklar yapabilirsiniz, trafiğiniz yoğunlaşabilir. Mesleki açıdan iç piyasaların dışında uluslararası konulara da önem vermek gerektiğini anlayabilirsiniz. Belki de bu günlerde farklı çevrelerden fırsatların arttığı bir dönemde olabilir.  Daha çok önem vermek durumunda kalabilirsiniz.  Genel olarak ise bu ay, uzaklarla ilgili konular, seminer, sempozyumlar, farklı yerler, çevreler, farklı kültürden kişiler, deniz aşırı yerlerle ilgili konular, ticaret de gündemde. Bu günlerde alacakları tahsis etmek, hiç ummadığınız şeylerden gelir elde etmek, kredi almak, krediyi, kirayı ödemek, başkalarının kaynaklarından faydalanmak mümkün olabilir. Tedaviler varsa olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Ruhsal açıdan kendinizi daha rahat ve özgür hissettiğiniz söylenebilir. 25-26’sında, ev hayatına daha çok önem verebilirsiniz. Düzen kurmak, tadilatlar, bayanlarla iletişimin arttığı günlerdesiniz. Daha uzlaşmacı, diplomatik tavırlar sergileyebilirsiniz. Anne veya bayanlardan iyilik görebilirsiniz. Onları daha çok önemseyebilirsiniz.  Ev, alım satım, tadilat konuları da gündeme gelebilir.

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  Dolunayla birlikte, maddi kazanımlar, sahip olunan değerler ve parasal konulara karşı hassasiyet artabilir. Tasarruf etmek para harcamamak isteyebilirsiniz. Bu günlerde mali konular, resmi daireler, hukuki süreçler, geçmişten gelen iş veya ailevi konularda bazı sonuçlar alınabilir. Daha çok çalışmak daha az kazanmak durumunda kalabilirsiniz. Dolunaylar birkaç gün sıkıntı yaratabilir. Genel anlamda ise, ikili ilişkiler açısından güzel bir dönem. Bazı hukuki süreçlerde anlaşma sağlanması da mümkün olabilir. Özellikle de 23 ünde bu konularda ve ilişkiler yönünden şansınız artıyor. Karşınızdaki kişiler, anlaşmaya açık uzlaşmacı, paylaşımcı dostane tavırlar geliştirebilirler. Uzun süredir husumet yaşadığınız görüşmediğiniz arkadaş, dostlar ve yakın çevreden kişilerle barışabilir ya da yakınlaşabilirsiniz. Onların fayda ve iyiliklerini görebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. İlişkilerde zorlukları aşmak için konuşmak, anlaşmak daha kolay olabilir. Olumsuz giden şeyleri düzeltme şansı artarken, evlilik ve ortaklık ilişkileri adına da iyi bir dönemdir. Yasal konularda da şansınız artabilir. Özellikle, Merkür/Venüs’ün Satürn ve Uranüs’le olumlu açıları bu durumu daha da güçlendiriyor. Anlaşmalar, kontratlar yapmak, hazırlamak, uzun süredir beklediğiniz işi almak, emlakçıysanız bir şeyleri satmak, toprakla ilgili işlerin hızlanması mümkün olabilir. 25-26’sında, yakın çevrenizden biriyle çok sıcak bir görüşme yapabilir, onların desteğini alabilirsiniz. İlişkilerdeki sertlikler çözülebilir.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Başak (Virgo) mitolojide adalet tanrıçası Astraeus, hasat tanrıçası Demeter efsanesi ile ilişkilendirilir.  Buğdayın kabuğundan ayrıldığı hasat zamanını anlatır. Toprak burcudur, amacı olgunlaşan ürünleri toplamak, emek vermek, ekilen hasatı almak, verimli olmak, çalışmaktır. Başak Dolunayında, özellikle bir süredir üstünde olduğunuz işlerin bazı sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.  Sonbaharda hayatınızda gelişen yeni başlangıçlar, aldığınız kararlar, girişimlerin, filiz verdiği bir dönemdesiniz.  Yakın gördüğünüz kişilerle paylaşımlar yapmak, başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Başkalarının halini daha iyi anlar daha yardımsever davranabilirsiniz. İnsanların size ihtiyaç duyduğu zamanlardasınız. Bu günlerde kişisel ihtiyaçlar, duygu alışverişi karşılıklı etkileşim çok önemlidir. Karşınızdaki kişilerin size karşı sempatisi artabilir. Daha çok yardım etmek isteyebilir, hassas davranabilirler, duygudaşlık kurabilirsiniz. Son altı aydan sonra daha farklı koşulların geliştiğini görebilirsiniz. Başkalarıyla hareket etmekten güç sağlayabilirsiniz. Başkalarının manevi desteğini görmek de kolay bugünlerde. Karşınızda zıt karakterde kişiler olabilir, sistemsiz, dağınık duygularıyla hareket eden özellikle. Ancak onların sıcaklığı ve rahat davranışları, yaratıcılığı, olaylara farklı bakış açıları, kimi zaman sizi gevşetebilir bazen de dağıtabilir. Karşılıklı fedakârlıklar söz konusu. Günlük işlerinizi düzene koyabilir, birlikte çalıştığınız, vakit geçirdiğiniz arkadaşlarla daha iyi geçinebilirsiniz. İşle ilgili teknik konuları düzenleyebilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa iyileşiyorsunuz. Maaşınız da artabilir ya da bir şekilde gelir elde edilebilir. 25-26’sında, para elinize geçebilir.  Satış işleriniz canlanabilir.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Dolunayla birlikte, bir süredir üstünde olduğunuz konuları daha çok içselleştirebilir yerine oturtabilirsiniz. Duygularınızı paylaşacak anlayacak size destek olacak kişilerle etkileşim artabilir. Kendi iç dünyanızda bazı şeyleri kabullenerek, içe çekilmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu günlerde başkalarına hizmet etmek, temizlik yapmak, gereksiz yüklerden kurtulmak ruhsal anlamda rahatlamanıza sebep olabilir. Öte yandan kontrolünüzde olmayan şeyleri fazla sorgulamadan akışta kalmak ve zamanının gelmesini beklemek iyi olacaktır. Bu günlerde dua, meditasyon benzeri çalışmalar yapmak, müzik dinlemek, yalnız kalmak, sadece sizi rahatlatan kişilerle görüşmek, güzel şeyler imgelemek doğru olabilir. Sağlığınızı koruyun, ayaklarınızı yormayın, beslenmenize, diyetinize önem vermeye çalışın. Bu ay sonuna kadar ise, keyifli ortamlar içinde olabilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir. Kısa geziler seyahatler etkinleşebilir. Seminerler, sempozyumlar, hobisel faaliyetler, sanatsal çalışmalar yoğunlaşabilir. Aşkınızla, arkadaşınızla birlikte olmaktan keyif alabilirsiniz. Sosyalleşmek arkadaşlarla eğlenmek açısından da değerlendirilebilir. Çocuklarla iletişim bu günlerde çok olumludur. Onların hayatındaki parlak değişimler, birlikte sevinmenize sebep olabilir. Finansal açıdan daha olumlu bir dönem.  25-26’sında, ay burcunuzda iken, bazı konularda sizi hassas kılabilir, bugünlerde arzu ettiğiniz ilgiyi bulabilirsiniz. Kişisel girişimleriniz artarken, karşınızdaki kişilere duygularınızı doğru biçimde ifade edebilir, uyumlu, barışçıl açıyla yaklaşabilirsiniz. Gençlerle, çocuklarla, renkli kişiliği olan kişilerle birliktelik artabilir. Aşk hayatı canlanabilir.


AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Dolunayla birlikte, arkadaşlıklar, dostlarla ilişkiler grup çalışmaları yoğunlaşabilir. Sosyalleşme arzusundasınız, kendinizi daha rahat ifade etmenin rahatlığını yaşıyorsunuz. Anlaşıldığınızı düşünüyorsunuz. Daha çok eğitime önem vermek, çalışmak, beceri geliştirmek, arkadaşlarla vakit geçirmek keyif verebilir. Bir gurubun, topluluğun sorumluluğunu alabilirsiniz. Aynı ideali paylaşan kişilerle birlikte olmak gerekebilir. Bu dönem maaşınız artabilir. Sosyal faaliyetler, cemiyet çalışmaları, toplumsal hizmetler etkinleşebilir. Amaçlarınız hedefleriniz konusunda hassas olabilir bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Ay sonuna kadar ise, yeteneklerinizi sergilemek doğrultusunda çalışmalar yapabilirsiniz. Spor, sanat aktivitelerine yoğunlaşabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalara yönelebilir, sanatınızı konuşturabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantizm artabilir. Daha hassas, yardımsever, yumuşak dokunuşlar, söylemler ilişkiyi canlandırabilir. Evde huzurunuz yerine gelmiş. Ebeveyn ilişkiniz, eşinizle birlikteliğiniz de daha paylaşımcı ve keyif verici. Evde sosyalleşebilir, arkadaşlarınızı, sevdiğiniz kişileri davet edebilirsiniz. Bu ay oyunlar, yarışmalar, sahne çalışmalarında parladığınız dönemler. 25-26’sında, kapalı yerlerde bulunmak, arka planda kalıp işleri bitirmek, kontrolünüz dışında gelişen olaylar doğrultusunda yaşadıklarınız sizi sıkmayacak. Bazı şeyleri daha kabul eder hale gelebilirsiniz.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  Dolunayla birlikte, iş, meslek kariyer açısından yoğunlaşabilirsiniz. İş konusunda daha hassas olmanız mümkün. Belki daha fazla tanınma getirebilir, popülerlik kazandırabilir. Daha çok çalışabilir, işe vakit ayırmanız gerekebilir. Duyurular, eğitimsel çalışmalar yapmak mümkün olabilir. İş arkadaşlarınızla etkileşim artabilir. Bayanlarla, anneyle, eşin ailesiyle ilgili yoğunluklar, sağlıkla ilgili konular da gündeme gelebilir. Satış işleri halkla ilişkiler açısından yoğunlaşabilirsiniz. Ev, alım - satım, emlak, toprakla ilgili konular varsa hareketlenebilir belki de bazı kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Ay sonuna kadar ise, yakın çevre kardeşler, kuzenler, komşularla etkileşim artıyor. Onların destekleriyle birçok işinizi daha rahat yapabilir, başarılı olabilirsiniz. Birlikte olmak da keyfinizi arttıracak. İş ya da görev amaçlı, kısa geziler, görüşmeler, anlaşmalar artıyor olmalı. Sosyalleşme arzusundasınız. Basın, yayın, medya bağlantılı konular, dergi, gazete, astroloji, bilimsel çalışmalar, seminerler, eğitim, ticari konulara yoğunluk artabilir. Daha çok yazı yazmak, internet çalışmaları yapmak, reklam, tanıtım bu günlerde faydalı olabilir. Sınavlar varsa başarılı bir dönem. İlişkiler güçleniyor. Ortaklarınız ya da eşiniz varsa onların hayatında da olumlu gelişmeler beklenebilir. 25-26’sında, organizasyonlar, arkadaşlık, dostluklar, sergi, sempozyumlar, davetler içinde olabilirsiniz. Samimi duygular beslediğiniz kişilerle birlikteliğin keyfini çıkarabilirsiniz. İdeallerinizi umut ve isteklerinizi hatırlar gelecek hakkında ön yargılarınız varsa değiştirebilirsiniz.  İş toplantıları anlaşmalar grup çalışmaları adına da olumlu günler.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Dolunayla birlikte, akademik çalışmalar, eğitsel konular, yolculuklar yoğunlaşabilir. Uzun süredir haber alamadığınız kişilerle haberleşebilirsiniz. Daha çok dışa dönük enerjiler var. Günlük ortamdan uzaklaşıp farklı mekanlarla ilgili olabilirsiniz. Yabancılar, farklı kültürden kişilerle etkileşim artabilir. Astroloji, basın medya bağlantıları, uluslar arası konular söz konusu. Uzun süredir göremediğiniz ya da uzaklarda yaşayan kişilerden haber alabilirsiniz. Hukuki bir süreç içindeyseniz, mahkemeyle ilgili bir karar alınabilir. Eşinizin ailesiyle ilgili diyaloglar artabilir, bazı kararların netleştiği bir süreç içinde olabilirsiniz. Ay sonuna kadar, parayla etkileşiminiz devam edebilir. Yeni şeyler almak, satmak, müşteri ilişkilerini güçlendirmek, alışveriş yapmak, anlaşmalar gündeminizde.  Keyif aldığınız beğendiğiniz ihtiyaç duyduğunuz şeyleri alabilirsiniz. Satış işlerinizde hareketlenebilir. Kardeşler, kuzenler yakınlarla birlikte olabilirsiniz. Onların hayatında bir takım karmaşalar varsa çözmek için harekete geçebilir, yardım edebilir, fedakarlık yapabilirsiniz. Bu günlerde son derece yaratıcısınız. Paylaşımlar, internet çalışmaları, yoğun olabilir.  25-26’sında, iş hayatınız yoğunlaşıyor. Bayanlarla etkileşim artıyor olmalı. Sanat çevresinden ya da önemli kişilerle duygusal bağlar kurulabilir, iş ilişkileri güçlenebilir. Halkla ilişkiler, satış konuları için iyi bir dönemdir. İş çevresindeki kişilerle aranızda güzel duygular oluşabilir, birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Dolunayla birlikte, parayla olan ilişkiler yoğunlaşabilir. Başkalarıyla birlikte sahip olunan değerler, borç, alacak, verecek alım satımlarla ilgili konular, toprağa ait meseleler, kira ödemeleri, satın almalar, aileye ait ev konuları gündeme gelebilir. Bazı kararlar alabilir, emlakçılarla, satış işleriyle uğraşanlarla etkileşimi arttırabilirsiniz. İşten beklediğiniz parayı tahsis edebilirsiniz. Ortak kazançlar varsa, daha çok kontrol etmek isteyebilirsiniz. Ailenin, annenin, eşinizin ortağınızın kaynaklarında değişimler meydana gelebilir. Tedaviler varsa bu dönem yoğunlaşabilir. Resmi dairelerle etkileşim artabilir. Bu ay sonuna kadar ise, daha çok gezmek, seyahat etmek, kişisel konulara yönelmek mümkün. Kendinizle ilgili estetik konuları, lazer, saç kesimi, bakımı bu günlerde daha fazla önemli olabilir. Bu günlerde duygulardan ziyade mantığınızı kullanarak hareket etmek isteyebilirsiniz. Konuşmalar, yazılı anlaşmalar yapabilir, karşınızdakileri daha rahat ikna edebilirsiniz. Koşulları istediğiniz gibi yönlendirerek, uzlaşmacı tavırlar sergileyebilirsiniz. Sosyalleşmek, ilişkilerde arabuluculuk yapmak mümkün. Bu günlerde gelirler artıyor olmalı, ancak maddi konularda daha farklı yaklaşımlar içinde olmalısınız. Sahip olunan değerler ve parasal konulardan vazgeçmeler, feda etmeler söz konusu olabilir. Yaratıcılığınız sayesinde gelir elde edebilirsiniz. 25-26’sında, hukuki konular açısından olumlu bir gün. Yurt dışı bağlantılı konularda pozitif gelişmeler elde edebilir, seyahate çıkabilirsiniz. Uzaklarda bulunan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Eşinizin ailesiyle etkileşim artabilir, güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Üniversiteden arkadaşlarla birlikte olabilir, ya da farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Akademik çalışmalardan, sınavlardan gelen başarılar olabilir. Seminer, sempozyum, panellere, toplantılara katılabilirsiniz.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Karşıt burcunuzda yaşanan Dolunayla birlikte,  kişisel kararlar almanız mümkün olabilir. Evlilik kararı alabilirsiniz. Avukatlı bir konu ya da hukuki süreçler varsa aydınlanabilir. Duygusal açıdan kendinizi daha doğru ifade edebilirsiniz. İkili ilişkilerde ve ortaklı konularda görüşmeler yapmak, iş anlaşmaları, kontratlar söz konusu olabilir. Eşinizin hayatında işiyle ilgili bir takım değişimlerden de söz edilebilir. Bu günlerden itibaren ay sonuna kadar, daha çok kişisel projelerinize öncelik verebilirsiniz. Güneş burcunuza girdiği için hayat enerjiniz artıyor. Kendinizi daha rahat hissetmeye başlıyorsunuz. Başkalarına bağlı olmaktan çok kendinizle ilgilenmek istiyorsunuz. Kendi iç dünyanızda barışık, kabullenici olmak da huzur veriyor olabilir. Kapalı ortamlarda bulunabilir, başkalarına yardım edebilirsiniz. Kolektif çalışmaların içinde olmak gerekebilir. Uzak yollara gidebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamdan bir süre uzaklaşabilirsiniz. Meditasyon, dua vb. huzur verici çalışmalar yapmak şifa verebilir. İşiniz gereği bu tür toplantılar, organizasyonlar içinde bulunabilirsiniz. Başkalarına hitap ederek, empati kurarak, duygu alışverişi yapabilirsiniz. Karşınızdakilere pozitif enerjiler yükleyerek, yansımasını da muhtemelen görebilirsiniz. Organizasyonlar, danışmanlıklar, görüşmeler, ortak çalışmalar çok etkili bu günlerde. Platonik aşklar da yaşayabilirsiniz. 25-26’sında, başkalarının kaynaklarından elde edilecek gelirler dikkat çekiyor. Beklenen tahsilatlar gelebilir, ödemeler gerçekleşebilir. Sigorta, vergi, kira, kontrat, muhasebe gibi konular varsa muhtemelen olumlu sonuçlanabilir. Üzerinizde güçlü etkiler bırakacak insanlarla ya da bağlı olduğunuz, sevdiğiniz kişilerle yakınlarınızla karşılaşabilirsiniz. Ruh haliniz daha iyi olur bu günlerde.
Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
Yazılar, http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum