YENİ AY KOVA burcunda!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 14:13:00

Glitter Dolphin | StellaDiFuoco il Mar Giu 14, 2011 12:26 am Have a beautiful day!!
14 Şubat Sevgililer Gününüz kutlu olsun!

8 Şubat 2016 saat 16:40 civarı 19 derece Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.  Bu zamana kadar üzerinde olduğunuz, bekleten ve sıkışmış olan konular Yeni Aydan birkaç gün sonra gerçekleşmeye başlayabilir. Kova burcundaki Yeni Ay, özgürleşmek, yeni şeyler öğrenme, baskılardan kurtulmak, farklı konuların peşinde koşma, değişime gönüllü olma temalarını anlatır. Sosyal organizasyonlar, toplumsal temalar, grup çalışmaları yoğunlaşırken ben yerine biz ve ekip olmanın önemini anlayabiliriz. Faydalı olacak çalışmalara katkıda bulunmak isteyebilir bunun için organizasyonel çalışmalar başlatmak isteyebilirsiniz. Hümanist tavırlar sergileyebilirsiniz. Farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Özgürlük ihtiyacınız artarken, yaratıcı, orijinal kendinize yeterli olduğunuz duygusu hakim olur. Entelektüel ve zihinsel konulara karşı da son derece yakın olabilirsiniz.  Ancak Güneşe kare (mücadele açı) yapan bir Marsla da karşı karşıya olduğumuz günlerdeyiz. Tüm bunlara istekliyken diğer yandan yorucu şartlarında bizi zorladığını söyleyebiliriz. Özgürlüğünüzün kısıtlanacağını düşünebilir, baskılardan kurtulmaya çalışabilirsiniz. Fiziki olarak da rahatsızlıklar hissedilebilir. Ancak bu enerjik dönemden geçerken, olaylar ve insanlarla çatışmaya girmeden ilerleyip, ilişkilerinizi ve kendinizi kontrol edebilirseniz, büyük işler de başarabilirsiniz. Yeni Ay, Satürn ve Uranüs’le sekstil (uyumlu) açılar içinde. Dikkat ve konsantre olan işlerinizi yürütme açısından olumlu dönemdesiniz. Tecrübesine (Satürn) güvendiğiniz kişilerin ya da yaşça büyük insanların desteğini alabilirsiniz. Problemlerinizi halletmek için çıkar yol bulabilirsiniz. Karşılaştığınız şeyler enteresan ve aydınlatıcı bilgi verici yeni tecrübeler kazandırıcı olabilir. Yaratıcı (Uranüs) ve hareketli aktivitelere katılmak için istek duyabilirsiniz. Kendinizde veya çevrenizde gruplar içinde değişiklik yapmak için iyi bir zamandır. Beklemediğiniz, sürprizli durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarla görüşme fırsatları bulabilirsiniz. Özellikle 13-16 Şubat’tan sonra Merkür, Venüs Kovaya geçtiğinde paylaşımlar, arkadaşlıklar, yenilikler, daha özgür düşünceler ve etkinlikler, seminerler, yaratıcı aktiviteler, sanatsal çalışmalar, sıradışı spor faaliyetleri içinde yer alabilirsiniz. Kendi orijinal tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Satürn/Uranüs büyük üçgen açısı (3orb) aktifleşti. Değişimi, kontrollü ve planlı yapma şansı yaratır. Yenilikler hayatımıza daha rahat akar. Hiç beklemediğiniz zaman ve kişilerden destekler gelebilir. Akılcı değişiklikler yapmak için yeni yollar bulabilirsiniz. Toplumsal organizasyonlarda reformlarda gelecek için olumlu gelişmeler beklenebilir. Mars/Plüton (sekstil) uyumlu açılar içindeler. Üstünde olduğunuz oldukça konsantre gerektiren konular görevler her neyse size zor gelmeyebilir. Yenileyici, dönüştürücü, iyileştirici yönden düşünülebilir. Aydınlatan, cesaret veren, keyifli haftalarınız olsun…

Yeni Ayın burçlara etkisi:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Yeni Ayda, gruplar, organizasyonlar içinde aktifleşmeye başlıyorsunuz. Sosyal organizasyonlara yoğunlaşıyorsunuz.  Arkadaşlarınız, dostlarınızla birliktelikler artıyor. İdeallerin farkına varmak, belirlenen hedeflere ulaşmak için hevesiniz artabilir. Aynı ideolojiye sahip insanlarla birlikten kuvvet doğduğunu fark ederek çalışmak, bir araya gelmek cazip gelebilir. Diğer yandan ise, ruhsal açıdan yıpratan koşullar sizi zorluyor olmalı. Bazı konularda kişilik çatışmaları, görüntünüze davranışlarınıza da yansıyabilir. Ortaklaşa konular, ortakların hayatındaki zorluklar size de yansımış ve kısıtlamış olabilir. 13-16 dan itibaren ise, birlikten kuvvet doğar düşüncesi size çok şey kazandıracak. Hümanist tavırlar içinde olarak başkaları adına fayda getirecek çalışmalar içine girebilir, daha kabullenici fedakâr tutumlar geliştirebilirsiniz. Toplantılar, partiler, geziler, seminerler, dernek, cemiyet faaliyetleri adına keyifli bir dönem sizi bekliyor. Toplumsal amaçlı çalışmalara girişmek başkaları adına faydalı olabilecek olanaklar gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.

 
BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Yeni Ayla birlikte, baba, patron, otorite konumunda olan kişilerle olan etkileşim artabilir. Sizi baskılayıcı tutumlardan kurtulmaya çalışmak daha özgür olmak niyetindesiniz. Mars ilişkilere öncelik vermeniz konusunda uyarıcı bir etki olabilir. Karşınızdaki kişilerle, eşinizle, ortağınızla iletişimdeyken aceleci ve düşüncesizce tavırlardan uzaklaşmalısınız. Eğer bu günlerde avukatlık işleriniz var ve davalarla ilgiliyseniz rekabetçi ve yorucu olabilir. Biraz daha zamana ihtiyacınız var demektir. 13-16 dan itibaren, üstlerle, patronla, babayla, iş çevresinden kişilerle olumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz, yardımcı olabilirsiniz. Onların desteklerini de alabilirsiniz.  Yaratıcılığınız daha fazla konuşulabilir. Yetenekleriniz toplum önünde görünür hale gelebilir. Mesleki toplantılar, ilişkileri sıcaklaştıracak eğlenceli partiler, geziler tertip edilebilir. Para iş anlaşmaları yapılabilir. Çalışılan teknikleri geliştirmek açısından da faydalı olabilir. Mesleki alanda sizi geliştirecek aşamalar da yapabilirsiniz.

 
İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Yeni Ayla, hukuki konular ve eğitim hayatınızla ilgili bazı şeyleri daha iyi görmenizi ve anlamaya başlayabilirsiniz. Seyahatler, geziler, seminerler, akademik sınavlar açısından yeni fırsatlar var. Eğer mahkeme ya da davaların içindeyseniz, bir takım araştırmalar, evraklar, resmi dairelerle ilgili yoğunlaştınız söylenebilir. Geçmişten gelen ortaklaşa konuları devletle bağlantılı zorlukları ya da ortağınıza ait sorumlulukları aşmak gerekebilir. Diğer yandan alım satım toprakla ilgili konulara yoğunlaşmış olabilirsiniz. Çok çalışıyor olabilirsiniz ya da bir takım sağlık sorunları, günlük işlerinizdeki yoğunluklar sizi zorluyor olabilir, enerjinizi iyi dengelemeli, gücünüzü doğru orantılı kullanmalısınız. 13-16 dan itibaren, farklı ülkelere, yerlere seyahat etmek, keyifli ortamlar içinde bulunmak, özgürleşmek, aşkınızla, çocuğunuzla birlikte gezmek isteyebilirsiniz. Hayatınıza değişiklik gelmesi kendinizi daha iyi ve özgür hissetmeniz mümkün. Ayrıca sınavlarınızda, davalarda başarılı olabilirsiniz. Belki de aşkı uzaklarda bulabilirsiniz. Basın medya bağlantılı çalışmalar, yayıncılıkla ilgili konular, seminerler, yazışmalara yoğunlaşabilirsiniz.

 
YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Yeni Ayla birlikte, alım satımlar, vergi daireleri, devletle bağlantılı, alacak verecek, ödemelerle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz.  Kredilerle ilgili beklediğiniz haber gelebilir. Kimi zaman risk yaratan durumlar, para piyasalarının durumu sizi mücadeleye zorluyor olmalı. Hukuki süreçlerin yarattığı zorluklardan kurtulma, özgürleşme çabasındasınız. Diğer yandan çocuklarla ilgili konular, ödemelere yoğunluk artmış. Kredi kartı, borç ödemelerinde stres yaratan durumlar sizi yormasın. Bu dönemlerde önemli psikolojik değişimler de yaşanabilir. Bazı şeylerinde dönüşümü, yenilenmesi de mümkündür. 13-16 dan itibaren ise, mal mülk toprağa ait konular, miras, alacak verecek işler, kira kontratlarla ilgili gelişmeler beklenebilir. Elinize para geçebilir. Geçmişte yapamadığınız akrabaları da ilgilendiren ödemlerinizi gerçekleştirebilir ya da onlardan gelen alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Kimileri ise iş bağlantılı ya da bilimsel araştırmalar içinde olabilirler.  Operasyonlar tedaviler varsa iyi geçebilir. Partnerin para durumunda gelişmeler beklenebilir. Ondan yada onun ailesinden destek almanız mümkün olabilir.

 
ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS)  Ortağınızı ya da eşinizi ilgilendiren hukuki konular, davalar gündeme gelebilir. Bu dönem işinizle ilgili görüşmeler, anlaşmalar, kontratlar, sözleşmeler yoğunlaşabilir.  Anlaşılmayan konular için ya da işiniz gereği danışmanlık alabilir veya başkalarına verebilirsiniz. Daha çok sosyalleşebilir, grup organizasyonlarına, arkadaşlarınızla birlikte yapılacak çalışmalara girebilirsiniz. Diğer yandan ise özel hayatınızdaki bir takım zorluklar ya da kişisel sorunlar yüzünden mücadeleci bir tutum sergileyebilirsiniz. Bir takım hukuki süreçler ya da ebeveynlerin hayatındaki sorunlar gerginleşmenize sebep olabilir. 13-16dan itibaren, keyifli birliktelikler yaşamaya başlayabilirsiniz. İş çevresinden ya da yasal konular varsa şansınızın artması uzlaşma sağlanması gibi olumlu etkiler ortaya çıkabilir. İş anlaşmaları, ortak işler yapmak, sosyal ortamlar içinde olmak açısından çok olumlu gelişmeler yaşanabilir. Karşı tarafa bağlı olduğunuz bu günlerde, şimdiye kadar ters giden şeyleri düzeltme şansını da yakalayabilirsiniz. Ortak olabilirsiniz, karşınızdakiler size yetki verebilirler, devlet daireleriyle yoğunlaşabilirsiniz.  Evlilik teklifi alabilir, sevdiğiniz kişiyle keyifli ortamlar içinde bulunabilirsiniz.

 
BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)  - İş evinizde Yeni ay gerçekleşmekte!  Bir süredir yoğun bir iş temposu içinde sürükleniyorsunuz. Birkaç gün sonra üstünde olduğunuz olayları daha iyi tahlil edebilir, günlük işlerinizi daha rahat yoluna koyabilirsiniz. Bu arada Mars 3. Evinizde sağlık evinizdeki Güneşle mücadele ederek sizi kaza, sakarlıklar, sağlık açısından da zorluyor olabilir. Sağlıkla ilgili yenilenmeler yaşandığı gibi, işinizde patronlarla da iletişimlerinizi düzenleyebilirsiniz. Hala yoğun bir trafiğiniz var sorumluluklar artsa da bazı şeylerde özgürleşmeniz de mümkün. 13-16 dan itibaren, iş düzeni çok önemli olacak sanırım. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarla faydalı işler geliştirebilir, birlikte faydalı çalışmalar yapabilirsiniz. Destek verecek ve alacaksınız. Ortamda huzur sağlamak, iş yerinde bazı değişiklikler yapmak teknik  konuları yapılandırmak, müşterilerle ilişkileri düzenlemek adına olumlu değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Çeşitli kazançlar elde etmenizde mümkün.  Ayrıca sağlık şartlarınızda hızla iyileşme sağlanabilir. Hala, amca gibi bazı akrabalarınızla da çeşitli nedenlerle birliktelik artabilir. Evinize evcil hayvan alabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sorunları varsa aşabilirsiniz.

 
TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) Çocuklarınızın hayatında bir takım özgürleşmeler dikkat çekiyor. Aşk hayatınızda yenilenmeler var. Daha rahat ve keyif veren konulara yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Seminerler, geziler, etkinlikler, size keyif veren konulara yoğunlaşabilirsiniz. Ancak bir süredir harcamalardaki artışlar, mecburi ödemeler sizi endişeli kılmakta. Bazı şeyleri yapmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekmekte.  13-16 dan itibaren, keyifler artıyor. Çocuklarla iletişim açısından güzel zamanlar. Yaratıcı becerilerinizi çok rahat ifade edebilir, kendinizi gösterebilirsiniz. Hobilerinize vakit ayırmak hatta seminerlere, etkinliklere katılmak bile mümkün. Kısa tatiller, daha çok eğlence hayatı, gezmek, görmek, sosyalleşmek, arkadaşlarla bir arada olmak keyif verecek. Bebek sahibi olmak isteyenler müjdeli haberler de alabilirler. İkna etme kabiliyetiniz artıyor. Daha fazla söz sahibi olmak, başkalarına kendinizi daha rahat ifade etmek mümkün. Cinsellikle ilgili konularda vurgulu bu dönem. Sıra dışı, özgür ilişkiler gündeme gelebilir. Ailenin servetiyle, babayla ilgili konulara da yoğunlaşabilirsiniz. Zevk ve keyifler adına iyi bir dönemdesiniz. Ayrıca eğlence yerlerine de gidebilirsiniz. Kendinizi rahat hissettirecek sporlar yapabilirsiniz. Bu günlerde şansınız açılıyor.

 
AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) – Yeni Ayla birlikte özel hayatınızda bir takım rahatlamalar dikkat çekiyor! Bitişler ve başlangıçlar içindesiniz. Özel hayatınızla, ebeveynlerinizle ilgili önemli değişimler yaşanabilir. Ailenin içindeki sorunlara yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili konular netleşmeye başlayabilir, sizde konuları anlamakta zorluk çekmezsiniz. Geçmişteki sorunları konuşmak kolaylaşabilir. Aileden kişilerle, babayla iletişimin artması mümkün olabilir. Diğer yandan sizi zorlayan mücadeleci bir dönemden geçiyorsunuz, sağlık şartlarınızı kontrol etmelisiniz. Fiziki gücünüzü iyi kullanmalı, vitamin almalı, sağlıksız ortamlardan uzak durmalısınız. Bünyenizi güçlendirin, acelecilikten uzak durun. 13-16 dan itibaren, evinizde misafir ağırlayabilirsiniz. Daha çok dinlenmek evde vakit geçirmek için sebepleriniz olabilir. Alım satım, toprağa ait konular, taşınmalar, evde yapılacak değişim, düzenlemeler gündeme gelebilir. Evinizde sosyalleşebilir, aile içi ilişkilerin iyileşmesi için emek verebilirsiniz. İç huzuru bulabilir, ruhsal anlamda özgürleşebilirsiniz. Eşinizle geleceğe yönelik planlar için adımlar atmanız gerekebilir. Malı, toprağı, yakın çevreyle ilişkileri yeniden yapılandırmak adına uygun bir dönem.

 
YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  Yeni Ayla birlikte yakınlarınızın hayatında değişimler, yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Çocuklarınızı ilgilendiren konular,  onların eğitim hayatında hareketlilik dikkat çekebilir. İletişimin arttığı bu günlerde daha fazla sosyalleşmeniz, halkla ilişkiler içinde olmanız, yoğun bir gel git trafiği yaşamanız mümkün. Astroloji, psikoloji, yazı, dergi, yayıncılık, internet bağlantılı işler, çeşitli organizasyonlara yoğunlaşabilirsiniz. Diğer yandan ise, arka planda kalan işlerin zorluğu, yorgunluğu mücadeleci kılmakta. Çocukların yada bir takım finansal risklerin getirdiği zorluklar, geçmişteki mevzular, başkalarının hizmet temaları akışta kalmanızı sağlarken, bazı şeyleri kontrol etmenizi zorlaştırıyor. 13-16 dan itibaren, kardeşler, gençlerle iletişiminiz artıyor. Yakın çevrenizle süregelen anlaşmazlık varsa arabuluculuk sağlayan bayanlar, gençler sayesinde anlaşmazlıkların sona ermesi de mümkün olabilir. Bu günlerde seminerler, etkinlikler, halkla ilişkiler yoğunlaşabilir. Eğitimle ilgili yeni gelişmeler ve başarılar söz konusu. İletişimsel beceriler sayesinde başarılı olabilirsiniz. Önemli görüşmeler anlaşmalar yapılabilir.


OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Yeni Ayla birlikte, finansal konularla ilgili yenilenmeler gündeme geliyor. Üzerinizdeki yüklerden sıyrılıp daha rahat olabilirsiniz. Bu günlerde yeni kazançlar peşindesiniz, anlaşmalar da mümkün olabilir.  13-16 dan itibaren, para kazanma beceriniz artıyor. Elinizde joker olarak tuttuğunuz kaynakları daha iyi değerlendirebilir, parasal konuları çözerek, yatırımlara hedeflenebilirsiniz. İş konularında başkalarının görüşleri de işe yarayabilir. Çocuklarınızdan, sevdiğiniz kişilerden fayda görebilirsiniz. Satış işleriniz hareketleniyor. Hediyelik eşya, giyim kuşam, sanatsal alanlardan, altın, gümüş gibi konulardan kazanç elde edilebilir. Ayrıca evinizle ilgili konulara odaklanmak, para  kazanmak, harcamak ihtiyaçlarınızı gidermek açısından da olumlu dönemler. Ev, dükkan alım satımla ilgili konular yoğunlaşabilir. Yeni müşteriler, iş anlaşmaları, işten gelen kazançlar artabilir. Sevdiğiniz kişilerle görüşebilirsiniz.

 
KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Burcunuzda Yeni ay gerçekleşmekte. Bekleyen ve soru işareti olarak düşündüğünüz birçok projeler bu dönemde yoluna girmeye başlayabilir. Kişisel konularınıza yeni yollar bulmak, bu konularda özgürleşmek, enerjinizin artması, aydınlanmanız mümkün. Yeniden şarj olduğunuz ve cesaretinizin arttığı günlerdesiniz. Başkalarına yardım etmek, ilişkileri güçlendirmek adına da olumlu bir dönem.  İşle güçle de ilgili yoğunluklar sizi mücadeleci kılmaya devam ediyor. Ancak 13-16dan itibaren yepyeni bir dönemin içine giriyorsunuz. Kişisel keyifler, özel hayatınızı da ilgilendiren konular adına çok olumlu bir dönemdesiniz. Fikirlerinizi anlatmak, gerçekleştirmek, verdiğiniz sözlerde durmak, kişisel görüntünüzle ilgili değişimler, yenilenmeler açısından pozitif bir dönemi yaşayabilirsiniz. Uzlaşmacı tavır, güzel ilişkiler, sosyalleşme arzunuz dikkat çekiyor. Seyahat, geziler, eğitimle ilgili değişimler, önemli projelerin hayata geçtiği söylenebilir. Özgürleştiğiniz rahat hareket ettiğiniz kısıtlanmaların ortadan kalktığı bu dönemi iyi değerlendirin. Artık hayatınızı kendiniz kontrol edebilir, kazançlarınıza yönelebilirsiniz.


BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Bazı şeyleri anlamak Yeni ayla birlikte kolaylaşabilir. Belki de daha önce fark edemediğiniz ya da görmekte zorlandığınız konuları bu dönem anlamaya başlayabilirsiniz. Kolektif çalışmalara girebilir, toplum adına yararlı olabilecek hizmetler edebilirsiniz. Kapalı ortamlarda bulunmak ya da yurt dışına gitmek henüz belli olmayan iş anlaşmalarının gündeme gelmesi de mümkün. Ayrıca sağlığınızla da ilgili daha olumlu gelişmeler beklenebilir. Egonuzu ikinci plana atmak ve fedakarlık, yardım etmek hümanist tavırlar geliştirmek size çok şey kazandırabilir. Bazı şeylerin kontrolünü sağlamaktan çok akışta kalmak en iyisi. 13-16dan itibaren ise, spirituel çalışmalar gündeme gelebilir.  Yoga, meditasyon, dua etmek bu konularda çalışmalar yapmak inzivaya çekilmek, ruhsal, manevi konulara yönelmek açısından olumlu günler sizi bekliyor.  Maddi olandan çok manevi olanı geliştirmek ruhsal anlamda sizi besleyebilir. Arka planda kalıp elinizdeki işleri bitirmeye düzenlemeye çalışmalısınız.

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com (harita yorumu kapsamlıdır)  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati)
Yazılarımı http://www.astrotalin.com dan, instagram/talinagdere, twitter/ @astrotalin, grubumuza katılın: http://www.facebook.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum