Terazi Burcunda Dolunay (2017)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 02:36:00

11 Nisan 2017 saat 9:09 civarı Terazi burcunun 21 derecesinde Dolunay gerçekleşiyor. Özellikle Mart sonu civarı gelişen pek de kesinleşemeyen olayların, konuların neler olduğunu daha net görebileceksiniz bu dönemler. Kimileri bazı kararlar alacaklar, kimileri ise bir şeyleri sonlandıracaklar.

Terazi burcu, ilişkileri, uyumu, zarafeti, adaleti, hak ve hukuku temsil eder. Estetik, konuşma tarzı, ifade,  arabuluculuk, halkla ilişkiler, işbirlikleri onun için önemlidir. Diplomatiktir, adildir, genelde olaylara karşı sakin ve idareci bir şekilde hareket eder.  Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs dür. Sanata ayrı bir önem verir. Dolunay dönemleri Venüs gezegeninin hala retroda olması bu konuların güçsüzleşmesine de sebep olabilir. Bu dönem daha fazla dengesizce durumlar, fazlaca politik davranışlar, karşı tarafa dayalı olmak da mümkün. Diğer yandan Venüs/Satürn ile ezilmektedir. Bu durumda ilişkiler, aşk, sevgi problemleri daha fazla önemli olabilir.  Kişisel olarak, karşınızdaki kişilere aşırı özverili davranmanın ve karşılığını alamamanın hayal kırıklığını da yaşayabilirsiniz. Diğer yandan ise, hayatımızdaki arzuladığımız hedeflere ulaşmamız için umutlarımız var. Gelişmeye, ilerlemeye hevesliyiz.  Başkalarından merak ettiğiniz konularda bazı tavsiyeler alabilirsiniz, iyimser bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Duygularınıza hitap eden durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu Dolunaydan en çok Terazi/Koç, Oğlak/Yengeç gibi öncü burçlar etkilenebilir. 

Güneş/Uranüs etkisiyle, ani sürprizlere de açık olmak gerekebilir. Bireysellik, bağımsızlık vurgu kazanabilir. Hiç ummadığınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özgürlük ihtiyacı uyandıran ve aydınlatıcı etkisi olan bir transittir. Heyecan veren yeni deneyimler yaşanabilir. Bilimsel, teknik gelişmeler verebilir. Astroloji, elektronik, teknoloji öne çıkabilir. Aniden oluşan koşullar ses getiren durumlar yaratabilir. Kalıplaşmış düşünceler eski alışkanlıklar körelmiş fikirler değişime uğrayabilir. Toplumsal reformlar, idari, yönetim iktidar, mesleki alanlarda büyük organizelerde, toplumsal reformlarda ilerisi için gerekli değişimlerin yapılabilmesi için büyük çaba verilebilir.  Plüton’un mücadeleci açısı ise gizlemeye çalışılan ve ya haberdar olmadığınız gizli konuları ortaya çıkmasına yardımcı olabilir. Bazı zıt kutuplarda olan ve size baskı yapmak isteyen güçlü kişileri kendinize çekebilirsiniz. Buna göre de hayatınızda radikal bir takım değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Marsın/Plüton’la olumlu açıları, amaçlara ulaşma ve kesin başarılı olma yönünden destekleyici bir güçtür. Uzun vadeli işleri planlamak isteyenler bugünlerde alacakları kararların ileride önemini anlayacaklar.

Ayrıca, Jüpiter/Plüton sert açılarını Dolunay daha fazla tetikleyebilir. Bu durumda ise zor şartlar, fiziksel ve ya manevi baskılar sizi yıpratabilir. İç dünyanızda ya da dış dünyada karışıklıklar meydana gelebilir. İnançlarınıza karşı çıkan kişilerle karşılaşabilirsiniz, sizinle aynı fikirde olmayabilirler, fikir ayrılıkları verebilir.  Savaşmak niyetinde değilseniz bile buna mecbur bırakılabilirsiniz bu durumda sağduyulu olmak gerekiyor.  Belki de bir adım geri çekilerek fikirlerinizi yeniden gözden geçirmeyi tercih edebilirsiniz.  Pozitif olmaya çalışmalı, iyimserliğimizi ve inancımızı hiçbir zaman kaybetmemeliyiz.

Merkür ise Nisan 10 undan – 4 Mayıs’a kadar retroya giriyor. Özellikle 21 Nisan’a kadar olan süreçte, finansal konular, kazançlar, para, iş, maddi güvence çok daha önemli bir hale gelebilir. Düşüncelerde ikna olmak zorlaşabilir, inatçılık, esnememek, sabitlik yoğunlaşabilir. Her şey maddi olarak değerlendirilebilir.  21 Nisan - 4 Mayıs süresine kadar ise, konuşmalarda daha dikkatsiz davranışlar sergilenebilir, aklınızdan geçenler hızlı bir şekilde aktarılabilir. Ama pratiklik, hızlı düşünme ve kararlar alma da söz konusudur. Bazen de karşılıklı savunmalar düellolara dönüşebilir. 15 Nisan günü ilişkiler ve aşk gezegeni retrodan çıksa bile, Nisan sonlarından itibaren Venüs sert açılardan kurtuluyor bu durumda biraz daha zamana ihtiyaç var.

Sağlık: Terazi Dolunayı ile böbreklerle ilgili sorunlar artabilir. Soğuk algınlığı, bel bölgesi rahatsızlığı verebilir. Koçtan gelen sert etkiler, göz, kulak, baş bölgesini hassaslaştırabilir. Tansiyona da dikkat edilmeli.

Yeni Ay Yazılarımızda buluşmak üzere, sevgiyle kalın.

Dolunay ve Burçlar?

Koç Burcu:  11 Nisan dönemi karşıt burcunuzda gerçekleşen Terazi Dolunayı ile önemli kararlar alabilirsiniz. Uzun zamandır üstünde olduğunuz ilişkilerle ilgili bazı şeylerin artık sonuçları alınmakta. Kimilerine göre evlilik ya da uzun vadeli kararlar alınırken, başkalarına göre ise ayrılıklar netleşebilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Hukuki konular, mahkemeler, basın medya bağlantılı çalışmalar, sosyal organizasyonlar yoğunlaşabilir. Ancak Venüs’ün retroda ve 12. Evinizde olması, bir takım şeyler için zamana ihtiyacınızın olduğunu gösteriyor, heyecanla ani bir şokla bazı şeyleri aydınlatmak, açıklamak isteseniz bile özellikle aşkta gecikmeler, finansal kaynaklarda beklemeler, kontrol edilemeyen durumlar yaşanabilir. Bazı şeylerde fedakârlık yapmak gerekebilir. Her zamankinden daha çok aşka sevgiye, ilgiye ihtiyaç duyabilirsiniz. Yalnızlık problemi varsa sizi istemediğiniz bir ilişkinin içine sürükleyebilir. Bu tarz huzursuzluklar insanlardan uzaklaşmanıza da sebep olabilir. Gizli sevgiler yaşansa bile, kendinizi hala baskı altında hissedebilirsiniz.  Meditasyon benzeri çalışmalar adına verimli dönemler. Arka planda çalışmak iş üretmek bu günlerde sıkıcı gelebilir. Bazı şeylerle ilgili kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza, tansiyonunuza, baş bölgenize (kulak, göz) özellikle özen göstermelisiniz. Merkür’ün para evinde retroya girmesi ile finansal konularda anlaşmalarda aksaklıklar baş gösterebilir. Müşterilerle ilgili karışıklıklar yaşanabilir. Para, anlaşmalar, iş açısından zorluklar karşısında esnemeye çalışmalı, bazı konularda kabullenici olmalı, alttan almalısınız. Bir anlık öfkeyle bütün iş berbat edilmemeli. 21 Nisan’dan itibaren ise bir den fazla konular içine girebilirsiniz, gerek yakın çevre ile iletişiminiz artarken diğer yandan ise çok hareketli bir sürece girmektesiniz. Ay sonunu bekleyin, şartlar değişebilir!

Boğa Burcu: 11 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay ile içinizi kemiren ve sakladığınız, içinizde tuttuğunuz bazı şeylerden kurtulabilirsiniz. Ruhsal aydınlanma, bir şeyi söylemek ve kurtulmak, farkındalık kazanmak gibi.  Diğer yandan ise, Merkür’ün retroda olması verdiğiniz kişisel kararlarınızda tam da emin olmadığınızı da anlatıyor aslında. Bazı projelerinizi açıklamak isteseniz de henüz tamamlanmamış bazı konulara takılmaktasınız. Özellikle, finansal problemler, çocuklarınızla ilgili konular, aşk hayatınızla ilgili belirsizlikler verebilir.  Tekrar düşünmeniz gereken süreçler içine girebilirsiniz. Mantıklı olmakta zorlanabilir, sinirli ve gergin olabilirsiniz. Aslında ciddi konulardan ve kararlardan biraz uzaklaşıp olayların olgunlaşması için beklemek ve planları tekrar yapılandırmak gerekebilir. Venüs ise 15 inden sonra retrodan çıkacak baskıları devam etse bile, başkalarından fayda görebileceksiniz. Arkadaşlar, dostlar, iş çevresinden kişiler, akrabalarınızdan biraz destek gelebilir. Ruhsal ve psikolojik olarak düşüşte olduğunuz bu günlerde yaraları sarmaya kısmi faydası olabilir.20- 21 inden itibaren, parayla ilgili konularda tekrar düşünmeniz gereken dönemler. Harcamalar artabilir. Geçmişte yaşanmış olaylar karşısında sizi rahatsız eden şeylerin ne olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Kendinizi korkmadan inceleyebilirsiniz. Çözüm yolları çıkar kapıları bulmasanız bile en azından farkında olursunuz. Diğer yandan ise başkaları sizin arkanızdan daha fazla konuşabilir. Ancak Güneş’in burcunuza girmesi ile yine de hayat enerjiniz artıyor, bazı planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Zamanla her şeyin çözümü var, sabrınız sınanıyor, akışa ve zamana bırakın.

İkizler Burcu: 11 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay ile, çocuklarınızla ve ya aşk hayatınızla ilgili bazı karışıklıklar yaşanabilir. Uzun süredir planlanan bazı kararlar alabilirsiniz. Grup iletişiminiz artabilir. Bebek sahibi olmak isteyenler açısından ani gelişen sürprizler de mümkün. Yetenekleriniz doğrultusunda çalışmalar yapılabilir, yaratıcı yönleriniz ortaya çıkabilir. İdealleriniz, hedefleriniz, davranışlarınız önemli. Merkür’ün geri gittiği bu dönemlerde geçmişten gelen konular tekrar gündeme gelebilir. Kontrol edilmesi zor olan durumları zamana bırakmak gerekiyor anlaşılan. Bazı projeleri iyi değerlendirmek gerekiyor. Ailevi konular, özel hayatınızla ilgili girişimlerinizi yeniden yapılandırabilir ve daha sonraki aylarda harekete geçebilirsiniz. Venüs ise 15inde retroda çıkıyor! Kariyer, anneyle ilgili konular, ikili ilişkiler ve hukuki konular açısından sizi kısıtlayan durumlar olsa bile biraz daha rahatlayabilirsiniz. 20-21inden itibaren ise, Marsın burcunuza girmesiyle, iş konularıyla ilgili girişimleri hayata geçirmeye başlayabilirsiniz. İstediklerinizi yapabilmek için hareket özgürlüğünüz artabilir. Hızlı kararlar almak, hızlı harekete geçmek, kendi fikirleriniz doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz. Oldukça pratik girişken olabilir ve zihinsel olarak aktifleşebilirsiniz. Ancak yönetici gezegeniniz Merkür’ün retroda olduğunu unutmamak gerekir, sözler yanlış anlaşılabilir ya da fikir çatışmasına girebilirsiniz. Merkür’ün burcunuza girdiği dönemler bazı şeyleri kontrol etmek mümkün olabilir. Diğer yandan ise geçmişte arkadaşlarınızla planladığınız çalışmalar, yolculuklar, seyahatler yapılabilir. Toplantılar, uzun zamandır göremediğiniz arkadaşlar, farklı kültürler, aileden kişilerle bir arada olmak mümkün. Hareketlilik artacaktır.

Yengeç Burcu:  11 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay ile, ailevi konulara odaklanabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz bir ev, oturma izni, yerleşim konusuyla ilgili bazı kararlar alınabilir. Uzaklarla ilgili konular, ihracat, dış ilişkiler adına 15inden itibaren hala zorlayıcı bazı etkiler olsa bile yinede olumlu giden bazı yönler de bulunabilir. Etrafınıza karşı biraz daha anlayışlı, özverili olabilirsiniz. Diğer yandan Merkür’ün retroda olması, arkadaşlar, gruplar, yakın çevrenizi de içine alan konularla ilgili bazı sorunlar yaratabilir. Uzun süredir görmediğiniz kişileri görebilirsiniz. Grup iletişimleri artabilir. Bir konu üzerinde daha fazla durmak, düşünmek kararlı olmak isteyebilir yoğun çalışma temposuna girebilirsiniz. Geçmişte karar alınmış fikirleri, düşünceleri tekrar harekete geçirmek isteyebilirsiniz. 20-21inden itibaren Mars’ın İkizler burcuna girmesiyle bir süre yapacak çok şey var ama sizin tek başına bu işleri kontrol altına almanızda zor gibi. Arka planda çok çalışmak gerekebilir. Çocuklarınızla ilgili konular, tamamlanması gereken işler olabilir. Ailevi konular, anneyle ilişkiler, kariyerle ilgili durumları tekrar düzenlemek gerekebilir. İleriye dönük bazı iyileştirici çalışmaları hızlandırabilir, birlikte çalıştığınız kişilerle bunları konuşarak teknik düzenlemeler yapabilirsiniz. Evraklar, formaliteler, yazılması gereken yazılar, dilekçeler zaman alabilir. Geçmiş dönemdeki konular tekrar gündeme gelebilir ve bu konulardaki stresler yeniden düzeninizi bozabilir. Bazı konularla ilgili gizlilik politikası uygulayabilirsiniz. Çocukları da ilgilendiren alerjik durumlara, sağlığa dikkat edilmeli. Her şeyi kontrol altına almak için biraz daha zamana ihtiyaç var.

Aslan Burcu: 11 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay ile bir yolculuk planını harekete geçirebilirsiniz. Halkla ilişkiler, yakın çevrenizle yoğunluklar, çevre düzeni, iletişim artabilir. Reklam, duyuru, sempozyum, dergi, kitap, yazı çalışmaları tamamlanabilir. Bir süredir eğitim ya da hukuki konularla ilgili bir haber alabilirsiniz. Merkür’ünde geri gittiği bu günlerde, iş ya da finansal bir konuyla ilgili eksik bazı evrakları, formaliteleri tamamlamak gerekebilir. Bazı şeyleri yeniden organize etmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. 15 inden itibaren, Venüs’ün retrodan çıkması ile, başkalarından beklentilerinizin kısmi de olsa gerçekleşmesini işaret edebilir. Bazı konularda zor da olsa uzlaşma sağlanabilir.  20-21 inden itibaren daha önce düşünülen bir seyahat devreye girebilir. Hukuksal konularla ilgili bazı şeyler yeniden planlanabilir. Geçmişte aldığınız ve planladığınız kararlar üzerinde daha da ısrarlı olabilir ve inatlaşabilirsiniz. Yenilikçi düşünceler tavırlar verebilir. Daha çabuk düşünüp karar vermek gerekebilir. Pratik düşünüp harekete geçirmek ve yanlış yapılmaması gereken dönemlerdir. Güneş’in Boğa burcuna girmesiyle, daha çok tanınma verecektir. Önemli kişilerle, otoritelerle, hukukçularla beraberlik artabilir, anne/babayla da iletişimler yoğunlaşabilir, destekler alınabilir. Geçmiş ayların performansını geri dönüşlerini yakalamanız mümkün olabilir. Marsın da sizi harekete geçireceği ve hızlandıracağı kesin. Grup iletişimleriniz artıyor, bol  hareket, merak ve birden fazla işler var. Grup çalışmaları, sosyal organizasyonlar, toplumsal ve akademik çalışmalar yoğunlaşabilir. Hayatınıza enerji geliyor.

Başak Burcu: 11 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay ile, finansal konularda bazı kararlar alabilirsiniz. Bir takım borç durumları, ödemelerle ilgili konularda şartların olgunlaşmasını beklemelisiniz. Bazı şeyleri tekrar organize edip düşünüp planlayıp harekete geçmek gerekebilir. 15inden itibaren Venüs’ün retrodan çıkmasıyla, ilişki durumunuz, ortaklaşa çalışmalar, sözleşmeler, anlaşmalar açısından biraz daha rahatlama olasılığı artıyor. Daha duyarlı ve vicdani kararlar alabilirsiniz. 20-21inden itibaren ise, daha pratik düşünüp yeni fırsatları değerlendirebilir, hızlıca kararlar alabilirsiniz. Hukuki konular, farklı çevreler, geziler hayata girebilir. Uluslar arası konular, akademik çalışmalar, ihracat alanlarına kayabilir, bu konuda çalışmaları hızlandırabilirsiniz. Çok çalışacaksınız. Zihinsel olarak da aktifiniz. Girişim cesareti, merak, kararlılık ve yüksek motivasyon devreye girebilir. İş ve kariyer konusunda mücadele ederek üstün bir performans sergileyebilir hedefe kilitlenebilirsiniz. Daha sonraki dönemlerde oldukça başarılı bir süreç içine gireceksiniz ama daha vakit var öncelikle borç/alacak dengesini kurmalı bazı projeleri bitirmeli ve sabırlı olmalısınız. Kimileri için ise tedavi süreçleri olabilir, yeni tekniklerden, gelişen tıp ve tedavi yöntemlerinden, bilimsel projelerden faydalanabilirler.

Terazi Burcu: Hayatınızla ilgili önemli konular gelişmekte. 11 Nisan günü burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Özellikle de son 10 günlük dilimde doğan Teraziler için daha fazla önem arz etmekte. Özellikle bir süredir üzerinde olduğunuz konuların Mart sonlarında hızlandığını ve bu günlerde de sonuçlandığını görebilirsiniz. Şartlar dolunayla birlikte lehinize gelişebilir. İyimserlik, şans ve fazla cesaret verebilir bu dolunay size. Kişisel büyüme, ruhsal gelişim açısından olumlu bir dönem olabilir. Karşınızdaki kişilerin enerjileri, orijinal fikirleri enteresan olabilir. İkili ilişkiler önemli bu dönem. Venüs ilişkiler gezegeni de 15 inden itibaren retrodan çıkıyor. Günlük işlerinizi toparlamak, yazılarınızı yazmak, para kazanmak açısından daha verimli bir süreç olması mümkün. Başkalarından destek ve fayda görebilmek söz konusu. Diğer yandan henüz netleşmemiş, ortak para durumları, alacaklar ve ya hukuki konular açısından 20,21inden sonra hızlı gelişmeler kaydedilebilir. İkili ilişkilerde taktik ve strateji geliştirmek hızlı kararlar almak, birlikte hareket etmek gerekebilir. Evlilikler, ortaklıklar artabilir. Marsın ise İkizler burcuna girmesiyle, yabancılarla ilişkiler, ticari konular, eğitim, yayıncılıkla ilgili çalışmalar artabilir. Yasal konularla ilgili hedeflerin üzerine gidebilir, bu konularda daha fazla kararlı olabilirsiniz. Dışa dönük hedefleriniz var.

Akrep Burcu:  11 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay ile, uzun zamandır karanlıkta kalan bazı şeyler aydınlanabilir. Gerek ilişkiler, ortaklıklar gerekse yurt dışı bağlantılı konular, aşk hayatınız vurgulu olabilir.  İlişkilerle ya da çocuklarınızla ilgili 15 Nisan’dan sonra daha rahat gelişen koşullar olabilir. Merkür retroya girince anlaşmalarla ilgili bazı durumların netleşmesi zaman alabilir. Tamamlanması gereken konular var. 20-21 inden sonra sağlık durumunuzu yeniden ele alabilir, gözden kaçan bazı şeyler varsa sorunları çözebilirsiniz. Belki bazı tahliller yaptırmak isteyebilirsiniz. İş konularında bazı teknik işleri gözden geçirmek gerekebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte hızlı ve pratik fikirler üretebilirsiniz. İşinizi kolaylaştıracak bir düzen içine girilebilir. İş ortamında daha fazla düzen kurma, organize olma açısından hızlanabilirsiniz. Güneşin Boğa burcuna girmesiyle aşk ve ilişkiler, sözleşmeler, ortaklaşa çalışmalar, hukuki konular açısından da verimlilik artıyor. Başkalarıyla birlikte hareket etmek avantaj sağlayabilir, iş bağlantılı destekli çalışmalar yapılabilir. Ortaklaşa çalışmalar başlayabilir. Resmi daireler, pasaport, vize başvuruları, devlet daireleriyle ilgili işler, alacak/verecek konuları yoğunlaşabilir. Sağlıkla ilgili bazı tedavi ya da operasyonlar gündeminize oturabilir.

Yay Burcu: 11 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay ile, sosyalleşebilir, arkadaşlarla vakit geçirebilir, onlardan destek alabilirsiniz. Ortak amaçlı çalışmalar yapılabilir. Gelecekle ilgili idealleriniz ve beklentileriniz açısından faydalı olabilir. Daha hassas duyarlı ve nazik olmaya çalışabilirsiniz. Ortak amaçlar doğrultusunda çalışabilirsiniz. 15inden itibaren Venüs’ün retrodan çıkmasıyla, evdeki dağınıklıklar bir takım karışıklıklar zor da olsa çözülmeye başlayabilir. Büyükleriniz, ebeveynlerinizle ilişkiler yenilenebilir.  Bazı konularda yardımcı olmaya çalışabilirler. Diğer yandan geçmişte planlanan misafirlikler gündeme gelebilir. Evinizde arkadaşlarınızı, dostlarınızı, sevdiğiniz kişileri ağırlayabilirsiniz. Bir süredir düşündüğünüz evle ilgili tadilatları, onarımları hayata geçirebilir, arzu ettiğiniz süslemeleri, dekorasyonu yapabilirsiniz. Merkür’ün geri hareketinde olması geçmişte planlanan işleri gündeme getirebilir. Çok çalıştırabilir. 20-21inden itibaren ise, çocuklarınızla ilgili konulara, onların çalışmalarına odaklanabilirsiniz. Yetenekleri doğrultusunda verimli işler yapabilirler, sportif faaliyetlere zaman ayırabilirler. Ayrıca Güneş’in Boğa burcuna girmesiyle işlerinizi de hızlandırabilirsiniz. Kendinize çeki düzen vermek, sağlığınızla daha fazla ilgilenmek daha pratik ve iş bitirici olmak mümkün. İkili ilişkiler canlanabilir. Karşınızdaki kişiler sizi harekete geçirebilir. Başkalarının sizi yönlendirmesi mümkün bu sayede sürekli hareket içinde olabilirsiniz. Zihinsel olarak çok aktifsiniz.

Oğlak Burcu: 11 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay ile, iş, kariyer, geleceğe yönelik hedefler, toplumsal meseleler önem kazanabilir. Kişisel konularınız netleşebilir ve bazı şeyleri gizlemekte zorlanabilirsiniz. Yerleşimle ya da kariyerle ilgili bazı kararlar alınabilir. 15 inden itibaren Venüs’ün retrodan çıkmasıyla, yakın çevrenizdeki kişilerle daha fazla görüşmeye başlayabilirsiniz. Yakınlarınızın hayatında değişimler dikkat çekiyor.  Bu günlerde çocuğunuzla ilgili konular, bakımı koruması daha fazla gündeme gelebilir. Merkür’ün retroda olması, tamamlanmamış işlerinizin olduğunu gösterebilir. 20-21inden itibaren çevre ve ya ev değişimi için harekete geçebilirsiniz. Günlük hayatınız hızlanabilir. Yapılacak çok iş var ve hem fiziksel hem zihinsel olarak çok fazla iş bitireceksiniz. Güneş’in Boğa burcuna girmesiyle, çocuklarınıza daha fazla kaliteli vakit ayırabilir, onların aktiviteleri gezileri eğitimleriyle ilgilenebilirsiniz. Daha çok dışa açılabilir, dikkat çekebilirsiniz. Yoğunluğunuzu işinize, çocuklara, yaratıcı faaliyetlere ve evinize verebilirsiniz. Bazı konularda aşırı tutkulu davranarak karşınızdaki kişileri değiştirmeye ve kontrol etmeye çalışabilirsiniz, bu durumda bıktırıcı olmamaya gayret etmelisiniz.

Kova Burcu: 11 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay ile, bir yolculuk planını harekete geçirebilirsiniz ya da yolculuktan dönebilirsiniz. Basın/medya, yayıncılıkla ilgili çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Seminerler verebilir, farklı çevrelere sesinizi daha fazla duyurabilirsiniz. 15 inden itibaren Venüs’ün retrodan çıkmasıyla, finansal konularda kısmi de olsa biraz rahatlama yaşayabilirsiniz, Özellikle tasarımlarınızı, planladığınız, hazırladığınız çalışmaları sunabilirsiniz. Merkür’ün retroya girmesiyle, ailevi konuları, ortak para durumlarını tekrar ele almak gerekebilir. 20-21inden itibaren babayla ya da eşinizle iletişiminiz artabilir. Bazı şeyleri konuşmak, tartışmak planlamak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerdeki pürüzleri yeniden ele almak gerekebilir. Kardeşleri de içine alan konular olabilir. Diğer yandan eğitim çalışmalarında gerekli teknik düzenlemeleri yaparak eksiklikleri tamamlayabilir, pratikleşebilir hız verebilirsiniz. Reklam, duyuru, internet çalışmaları, sunum, seminerler, tanıtımlar, kitap çalışmaları hızlanabilir. Marsın İkizler burcuna girmesiyle. Çocuğunuz girişimlerini hızlandırabilir. Siz spora başlayabilirsiniz. Zihinsel olarak son derece aktifleşebilir, daha fazla hareket edebilirsiniz. Bir den fazla işlere yönelirken kendinizi çok daha rahat çabuk ifade edebilir. Enerjinizi dışa yansıtabilir, gezebilirsiniz. Aşkta girişkenlik, aktivasyon verebilir.
 
Balık Burcu: 11 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay ile, elinize para geçebilir. Ortaklaşa bir çalışmanızın gelirlerini elde etmeye başlayabilirsiniz. Ortak yatırımlarınızı değerlendirebilirsiniz. Kredinizi, kartlarınızı ödemeniz için koşullar gelişecek, paranızı biriktireceksiniz. Güneş/Uranüs orijinal yollardan size para kazandırıyor. Harcamalar var ancak birikimde yapabiliyorsunuz. Venüs’ün retrodan çıkmasıyla birtakım girişimleriniz hızlanabilir. Başkalarına arabuluculuk edebilir, bazı konularda yardımcı olabilir, aranan kişi haline gelebilirsiniz. Merkür’ün retroya girmesiyle eğitim çalışmaları, geçmişteki planlanmış yolculuklar, reklam, internet, iletişimsel çalışmalar hızlanabilir. Dergi, gazete, yayıncılıkla ilgili işlere yoğunlaşabilirsiniz. Akrabalarla daha fazla bir arada olunabilir. Marsın İkizler burcuna girmesiyle, evde zihinsel olarak çok aktif hale gelebilir, biraz da yorulabilirsiniz. Çalışmaları eve taşıyabilirsiniz. Aile içi düzeni sağlamak onlar için çalışmak, istikrar sağlamak önemli olabilir. Eğitime, kitap, proje yazmaya, para kazanmaya odaklanabilir evde çok çalışabilir, yazı yazabilirsiniz. Yurt dışına gitme durumunuz varsa işlerinizi bitirmek için çaba gösterebilirsiniz.

Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com



Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com dan  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati) 



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum