KOÇ Burcunda Yeni AY (2017)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 23:52:00


           
        28 Mart 2017, Salı (İstanbul, Türkiye saati) saat 5:58 civarı, Koç burcunun 7 derecesinde Yeni Ay gerçekleşiyor. Koç burcu güçlerin uyanışını temsil eder.  Geçen hafta Güneşin Koç burcuna girdiğinde kış uykusundan uyanılan bir zaman dilimi içine girdik. Yeni Ayla birlikte ise, yeni tohumları ekmek gereken bir döneme başlıyoruz. Yenilenmek, enerjileri tazelemek dönemi başladı. Çocuksu bir enerji içindeyiz, netiz, kararlıyız, heyecanlıyız, cesuruz, inatçıyız, korkularla yüzleşmeye hazırız. Taze bir enerji tabii ki bizleri risk alma adına atak ve girişimci de yapıyor. Girişim hızlılığı bu günlerde güdüsel olarak daha fazla etki içine sokacaktır bizleri. Venüs’ün geri gittiği bu süreçte, iş, para, harcamalarla ilgili konularda daha temkinli davranmalı, düşünmeden harekete geçmemeliyiz.

         Yeni ay haritasında, Balık Burcu yükseliyor. Tabi ki Neptün! Olumlu yanları, yaratıcı alanlarda, yeteneklerimiz doğrultusunda, sanatsal konularda bizi hünerli, becerikli ve marifetli kılabilir. Sanatsal ağırlıklı çalışmalar, seminerler, film, senaryolar, artistik konular sergiler, yeni modeller, ürünler hazırlanabilir. Ancak, diğer yandan, fedakarlık, hassaslık, ruhsal konular, temalar, her türlü etkiye açık olduğumuz bir süreç içindeyiz. Aslında, Ateş enerjisinin fazlalığı dağınıklığın çözülebileceğini, cesaretimizin yerine geleceğini de anlatıyor. Ancak bazı şeyleri kontrol etmek zorlaşabilir, belki de kendimize koyduğumuz bazı sınırlamaları da kaldırıyoruz. Balık burcunun yöneticisi Jüpiter’in retroda olması, hukuksal, ticari, eğitimsel alanlarda bazı şeylerin yavaş ilerleyeceğini, bir takım konularda gecikmelerin de yaşanabileceğini gösterebilir. Ayrıca Jüpiter/Plüton kare (mücadeleci) açılar içindeler. Bu durum, bir şeyleri mutlaka elde etmeye zorlayabilir, bu etki altında hedefler oldukça iddialı ve yüksek olacağından çok büyük çabalar içinde olabiliriz. Zorluklar arasında da olsa başarı yakalamak mümkün ama jüpiter’in retrodan çıkması bu durumu hızlandırabilir. Diğer yandan bu zorlu etki işlerin raydan çıkmasını da tetikleyebilir, etrafınızdan tepkiler gelebilir, dolayısıyla başarı kadar başarısızlık da söz konusu olabilir. En önemlisi aşırı büyüklenmemek, abartmamak ve aşırı hırslardan kaçınmaktır. Zira siz yenilenmek isterken, sizinle aynı fikirde olmaya kişilerde artacaktır etrafınızda.  Yine de, Koç burcunun olduğu alanlarda yeni şeyler gelişecekti.  Marsın Boğa burcunda olması ve yöneticisinin horoskopta zayıf bir durumda ve geri harekette olması bizleri bazı konularda pasifleştiriyor. İnisiyatifimizi kullanma konusunda yavaş kalıyoruz, daha ağır adımlar atıyoruz, bu yeni ayın enerjisiyle gereksiz yere hızlanarak yanlış kararlar da almamaya çalışmalıyız, kendimize zarar verebiliriz. Dengeyi kurabilirsek, diğer yandan Marsın Plüton’la güzel açıları da var. Bu durumda amaçlara ulaşma ve kesin başarılı olma yönünde destekleyici bir güç de veriyor. Üzerinde uğraştığımız başladığınız bir işi sonuna kadar istek ve güç ile yürütebileceğimizi göstermekte. Çok çalışarak karmaşık işleri takip edebileceğiz. Mars/Neptün ile olumlu açıları, yardım amaçlı grup aktiviteleri adına olumlu etkiler veriyor. Ruhani konular, dua, meditasyon tarzı çalışmalar adına verimli olabilir. Yardım etme dürtünüzü güçlendirebilir. Sizi mutsuz eden şeyleri daha iyi görerek bunları olumlu yöne çevirme çabalarına girebilirsiniz. Ayrıca Mars/Sualocin (Sualocin, kova burcunda bulunan bir sabit yıldızdır, Yunus ya da kutsal balık olarak bilinir, Hristiyanlığın balığının sembolü haline gelmiştir) adlı sabit yıldızla paralel (aynı deklinasyon da) açılar içindeler. Anlamı, yeteneklerin keşfedilmesi, bir konuda uzmanlaşma getirmesidir.


İleriye dönük yorumların ipuçları;


            3 Nisan’dan itibaren Venüs tekrar Balık burcunda retroda devam ediyor, aslında etkisini bu günlerden itibaren hissetmeye başladık. Geçmişte vazgeçtiklerimiz kesin kararlı olduğumuz şeylerde yaptıklarımızla ilgili pişmanlıklar, geri dönüşler yaşanabilir. 10 Nisan’dan itibaren Merkür Boğa burcunda retroya giriyor. Para ve ticari konularda hassasiyet, karışıklık artabilir. Bir takım konularda inat etmek, esnememek de gölge yanları. Mars’ın da Boğa burcunda olması, Venüs’ün (para, ilişkiler) retroda olması, Merkür’ün 10 Nisan’dan itibaren retroya girmesi, oldukça inişli çıkışlı, bir para akışını da tetikleyebilir. Para piyasalarının özellikle döviz kurlarının(dolar yükselebilir) kontrol edilmesi zorlaşabilir. En iyisi siz parayla olan konularda istikrar arayışı içindeyseniz, önünüzü görmek ve risk almak istemiyorsanız, daha sağlam olmak adına retroların bitmesini, kişisel gezegenlerin düz açıda ilerlemesini bekleyebilirsiniz. 15 Nisan’dan itibaren Venüs Balık burcunda doğru açıya geçiyor. Enerjiniz yükselir, ilişkilerde daha özverili, romantik, kibar olabilirsiniz. Aşk hayatında bazı şeyleri çözebilme şansı artar. Fedakarlık kabullenicilik kusurları görmezden geçme konuları çok yoğunlaşır. Para sıkıntısı yaşayanlar başkalarından daha kolay isteyebilirler. Daha birçok şey var size anlatmak istediğim ancak biraz da Dolunay yazılarına saklayalım dönemlere yakın bu yorumlarla ilgili daha detaylı bilgiler vermek dileğiyle, 11 Nisan 2017 Terazi burcu Dolunay yazılarında buluşmak üzere, sevgiyle kalın…


Sağlık:


Yeni Ayla birlikte ilerleyen günlerde bünyemiz daha da güçlenebilir. Sportif aktivitelerle, açık hava yürüyüşlerle enerjiyi de dengeleyebiliriz, kafamızdan sürekli konuşmak yerine enerjimizi açık havada yürüyüşlere, spora, fiziksel aktivitelere akıtarak olumsuzlukları ve krizleri hafifletebiliriz.
Burçlara etkileri:

Koç Burcu: 28 Mart’ta burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Daha cesur, girişken, çocuksu bir enerjiye sahip olabilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlara açıksınız, hedefleriniz, girişimleriniz olmalı. Ancak sabırlı ve sağlam adımlar atılmalı, aceleyle oturup kalkmamalısınız. Venüs’ün geri gittiği bu günlerde gerek para, gerekse ortaklaşa işler, hukuki konular, ilişkiler adına temkinli olmakta fayda var. Bu konularda daha fazla mücadeleci olunabilir. Bazı şeyler için çok fazla hırslı ve egosantrik davranabilirsiniz. Sizinle aynı fikirde olmayan kişilerle iddialaşmaya ve çatışmalara girmemeye çalışmalısınız. Geri adım atmak ve fikirlerinizi yeniden gözden geçirerek hareket etmek kalıcı yanlışları önlemeye yardımcı olacaktır. Diğer yandan, olumlu olarak bakarsak, finansal konularda, başladığınız işleri bitirmekte ısrarcı olabilirsiniz. Kişisel konularda daha pratik düşünebilir, bazı avantajları görebilirsiniz. Yoğun bir çalışma temposundan galip çıkabilirsiniz. 3 Nisan’dan itibaren Venüs ilişkiler ve parayı ifade eden gezegen tekrar Balık burcuna giriyor, bu konuları yeniden değerlendirmek isteyebilir, kararlarınızı değiştirebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızla ilgili bazı pişmanlıklar yaşanmaya başlayabilir. Daha derin düşünmek kendi hatalarınızı anlamak adına verimli bir dönemdir. O dönemlerden itibaren meditasyon benzeri çalışmalar, dua, sipirituel konular adına da verimli olabilir. Ayrıca arka planda kalıp hizmet etmek, para kazanmak için yetenekleriniz doğrultusunda çalışmalar yapmak gerekebilir. Zira Merkür de ay başında para evinize giriyor kazançlar elde etmek adına fırsatlarınız olacak. Artan harcamaları yeni kazançlarla telafi edebilirsiniz. 10 Nisan’dan itibaren Merkür retroya girecek, geçmişten gelen müşteriler tekrar kapınızı çalabilir, bir şeyler alıp satabilirsiniz. Hakkınızla para kazanma yoluna gitmelisiniz. Para konularında esnemeye çalışmalısınız. Söz verip tutmayanlar cayanlar da olabilir, emin olmadan hareket etmeyin.


Boğa Burcu: Bir süredir, başkalarına hizmet ettiğiniz konular var. Belki de kendi çabalarınızla kolay yol alamıyorsunuz, başkalarına bağlısınız. Gerek babanız/annenizle ilgili konular gerekse çocuklarınız ya da ilişkinizle ilgili durumlar sizi geri planda kalmaya zorlamış olmalı. Sağlıkla da ilgili bazı şikayetleriniz var. 28 Mart Yeni Ayı ile birlikte, bu durumlarla ilgili konularda daha cesursunuz. Bazı şeyleri kabullenmiş görünüyorsunuz. Bünyeniz güçleniyor, dayanıklılığınız artıyor. Bu döneme kadar yalnız kalıp içe çekildiniz ve kendi iç dünyanızı görmeye, eksik ve doğrularınızı bulmaya çalıştınız. Belki de kendinize karşı daha dürüstsünüz, bazı şeyleri itiraf etme ve düzeltmek için cesareti kendinizde bulacaksınız. Size sıkıntı veren şeylerden temizlenerek yenilenmeli, içinizi kemiren parazitlerden arınmalısınız. Korkularınızı daha rahat yenebilirsiniz. Diğer yandan Marsın burcunuzda olması, yapmak istedikleriniz konusunda enerji verecektir. 31 Mart’tan sonra Merkür’ün burcunuza geçmesiyle, daha dışa dönük etkiler de başlıyor, kişisel projeleriniz aktifleşiyor, yapmak istediklerinizi gerçekleştirmeye başlıyorsunuz. Mantıklı, akılcı, pratik yönleriniz gündeme geliyor. 3 Nisan’dan itibaren retro Venüs’ün tekrar Balık burcuna girmesiyle, toplumsal konulara karşı hassasiyet artıyor. Daha çok arkadaşça dostça tavırlar, yardımlaşmalar tetiklenebilir, anlamlı vakitler geçirebilirsiniz. Başkalarına kendinizi adayabilirsiniz. Dernek, vakıf, cemiyet faaliyetleriniz hızlanır. Yardım amaçlı partilere katılabilir, toplantılar yapılabilir, kazançlarınız da artabilir. Merkür de bu dönem 10 Nisandan itibaren burcunuzda retroya giriyor. Kafanız biraz karışabilir, parayla ilgili konular ve çocuklarınız ya da aşkta kafa karışıklığı yaşanabilir. Hesap işlerinde dikkatli olun yapamıyorsanız bir bilenden yardım alabilirsiniz. Bazı konularda esnemeye çalışılmalı.


İkizler Burcu: 28 Mart Yeni Ayı ile, arkadaşlar ve gruplar içinde yeni heyecanlar, yenilenmeler var. İş amaçlı ya da keyfi partilere, seminerlere, vakıf, cemiyet toplantılarına katılabilir, birçok dost, arkadaş, gençlerle bir arada olabilirsiniz. Yeni projelerle yapıcı ve farklı, radikal kararlar alınabilir. Eğlenceli bir dönem aslında, ancak Marsın 12. Evde ilerlemesi, bazı şeylerde ürkek davranmanız söz konusu. Özgüven eksikliği verebilir. Belki bir takım konularda kendinizi savunmakta zorlanabilirsiniz, korkularınız artabilir. Öfkeyi içinizde tutup biriktirebilirsiniz. Belki daha açık davranmak, kartları açık oynamak ne olduğu belirsiz karanlıklardan sizi kurtaracaktır. Diğer yandan arka planda kalıp çok iş çıkarabilirsiniz, özellikle eşiniz ya da babanızla ve ya işinizle, çalışanlarla ilgili para konusunu, hukuki konularla ilgili işleri de çözmek adına kararlısınız. 3 Nisan’dan itibaren retro Venüs’ün tekrar Balık burcuna girmesiyle, kariyer, anneye ait konuları yoğunlaştırabilir. Paranızı elinizde tutmanız zorlaşabilir, ya da elinizden çıkması sizi üzebilir, istekler abartılabilir. Bu dönem Merkür’ün de 12. Eve girmesi, iç dünyanızı da hassaslaştırıyor. Gizli saklı davranabilir, fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak istemezsiniz. Özellikle de 10 Nisan’dan itibaren Merkür’ün retroya girmesiyle, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, sıkışıp kalabilirsiniz. Konuşsanız bile sesiniz duyulmayabilir, kime neye konuşuyorsunuz anlaşılmaz. Özellikle ebeveynleri de ilgilendiren konularda zorluklar yaşanabilir. Dedikodu yapabilir, başkalarının dedikodularına da maruz kalabilirsiniz. Sorunları akışına bırakmak gerekiyor, zamanı gelirse harekete geçersiniz.


Yengeç Burcu: 28 Mart’ta yaşanacak Yeni Ayla birlikte, işle ilgili konulara yoğunlaştınız. Yeni adımlar atılıyor, artık bu konulara karşı daha cesur yaklaşımlar içindesiniz. Kariyer, organizasyon yetenekleriniz artıyor bu dönem mesleki başarılar, yükselme yaşanabilir. Sosyal alanlarda daha fazla etkinleşirsiniz. Toplumun önünde söz sahibi olmanız da mümkünleşir. Ailevi konular yoğunlaşabilir, daha çok dikkat çekebilirsiniz. Daha çok arkadaşlarınızla birlikte olabilir, ekip, grup ve çalışma arkadaşlarınızla hareket etmek isteyebilirsiniz. Ortak amaçlar için çalışmak fayda getirebilir. Gelecekle ilgili konularda eşinizi, çocuğunuzu, kariyerinizi ilgilendiren çalışmalar yapabilirsiniz. Ancak bulunduğunuz gruba karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz, onlara karşı daha açık olmalısınız. Kızgın ve öfkeli imajınızdan kurtulmalısınız. Diğer yandan ortaklı çalışmalar açısından verimli bir dönem. Nisan başından itibaren Merkür’ün Boğa burcuna girmesiyle grup içinde daha uyumlu olabilirsiniz. 3 Nisan’dan itibaren retro Venüs’ün tekrar Balık burcuna girmesiyle, uzaktaki akrabalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Sevdiklerinize karşı tutarsız davranışlar sergileyebilirsiniz. Dini konularda tutuculuk ve fanatikleşme görülebilir. Yolculuklar gündeme gelebilir, ticari, akademik, yurt dışı bağlantılı, hukuki konularda geçmişe yönelik zorluklar tekrarlanabilir. 10 Nisan’dan itibaren Merkür’ün retroya girmesiyle, geçmişten gelen gruplarla ilgili konular tekrar gündeme gelebilir. Grup içinde ya da çevrenizde yanlış anlaşılabilirsiniz, arkadaşlar arasında sorun yaşanabilir. Gereksiz detaylara, birden fazla konulara odaklanabilirsiniz.


Aslan Burcu: 28 Mart’ta yaşanacak Yeni Ayla birlikte, uluslar arası konular, ticaret, farklı çevrelerle ilgili yenilenmeler gündeme gelebilir. Daha fazla gezebilir, değişik insanlarla karşılaşabilirsiniz. Akademik, hukuki, alanlarda yeni çalışmalara başlayabilir, basın/medya bağlantılı çalışmalarda yeni projelerle meşgul olabilirsiniz. Seyahatler, turizm, reklam,  seminer çalışmaları, sempozyumlar yoğunlaşabilir. Yenilendiğiniz bir dönem. Dini konularda da radikal değişimler dikkat çekiyor. Sosyal medya bağlantıları, farklı çevrelerle tanışmalar, değişik tarzınız hoş görünüyor. Özellikle de üzerinizde olduğunuz konularda ısrarlısınız bazı şeylerin peşini bırakmamak sonuna kadar gitmek istiyorsunuz. Nisan başında Merkür’ün Boğa burcuna kariyer evinize,  3 ünde ise retro Venüs’ün tekrar Balık burcuna girmesiyle, geçmişe ait bir çok şeyi çözmek, temizlemek, bitirmek adına tekrar ele alabilirsiniz. Evraklar, yazılar, formaliteler gerçekleşirken diğer yandan geçmişteki hukuki bir meselenin finansal konularıyla ilgilenebilirsiniz. Retro Venüs’ün/Satürn’le de sert açıları var bu yüzden ortak paylaşımlar ve para meselesinde karşı tarafa erken teslim olarak zarar görme riskiniz büyüyebilir. Başkaları da sizi yanıltmasın bu konuda. Maddi ve manevi konularda risk almamaya gayret edilmeli. Retrodan çıkınca Venüs krizleri fırsata çevirme şansınız artıyor ve ortaklaşa işlerden kazançlı çıkılabilir bu yüzden biraz daha beklemelisiniz. 10 Nisan’dan itibaren de Merkür’ün retroya girmesiyle attığınız imzalar ve yaptığınız sözleşmeler adına temkinli olmalısınız.


Başak Burcu: 28 Mart Koç burcunda yaşanacak Yeni Ay ile, karışık hale gelmiş sorunlara yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Uzun zamandır finansal konular, ruhsal sorunlar, psikolojik kaygılar artmış olmalı, alınganlık, huzursuzluk da var. Borç alacak dengesini korumak kredileri, kartları ödeyebilmek, taksitlendirmek, tedaviler, operasyonlar vb… Şimdilerde ise bu konulara karşı daha fazla cesaretiniz artıyor. Üzerine gitmek ve bazı şeyleri bitirmek adına da isteklisiniz. Yeni Aydan sonra yeni bir kredi almak isteyebilir, borç yapılandırmaya gidilebilir, hukuki konuları aşmak için planlar yapılabilir. İnançlarınız için hakkınızı savunabilir, haksızlıklara karşı direnebilirsiniz ancak Venüs hala retroda olduğundan bazı şeyler için acele edilmemeli. Özellikle finansal konuları ve ilişkileri sağlamlaştırmak adına biraz daha sabır göstererek beklemekte yarar var, hemen vazgeçmeyin. Nisan başından itibaren Merkür’ün Boğa burcuna girmesiyle, akademik çalışmalar, seyahatler, farklı çevrelerle bağlantılar hızlanır, uluslar arası ticarete eğilim artar. 3 Nisan’dan itibaren retro Venüs tekrar Balık burcuna ilişkiler ve ortaklıklar evine giriyor. Para konularında başkalarına bağlısınız. Aşk ve ilişkiler adına da geçmişteki sorunları çözmek gerekebilir. Sözleşmeler yeniden gündeme gelebilir. 10 Nisan’dan itibaren ise Merkür’ün retroya girmesiyle, yasal konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz, geçmişte planladığınız yolculuk gündeme gelebilir. Ancak, daha küçük adımlarla ilerlemeli risk almamalısınız. Özellikle de, para ve ilişkiler ile ilgili sorunları çözmek için Venüs retronun bitmesini beklemelisiniz. Karlı çıkacaksınız!


Terazi Burcu: 28 Mart’ta karşıt eviniz Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Karşınızdaki kişiler sizi harekete geçirebilir. İşbirlikleri, evlilikler, ortaklıklar adına daha enerjik, hızlı bir dönem başlayabilir. Son altı aydan sonra değişen konular var, bazı şeyleri daha net görmeye başlayabilirsiniz. Şartlar sizin lehinize çalışıyor. Hukuki konular varsa avukatlı işlerinizle ilgili yeni değerlendirmeler de gündeme gelebilir. Başkalarıyla ortaklaşa işlerden başarı gelebilir. Danışmanlık alabilirsiniz, sizde verebilirsiniz. Karşıdakilerle etkileşimler artabilir. Sosyalleşebilirsiniz. Özellikle de ortak paylaşımlar, hukuk, mahkemeyle ilgili konularda (mars/Plüton) krizleri çözmek adına sonuna kadar savaşmayı sürdürebilirsiniz. Parayla ilgili konuları sakin ve pratik bir şekilde 1 Nisan’dan sonra daha rahat takip edebilirsiniz. Ancak malum kişisel gezegeniniz Venüs retroda ilerliyor ve 3 Nisan’dan itibaren de Balık burcunda geri gitmeye devam edecek. İşinizi gücünüzü daha planlı bir şekilde tertiplemek gerekebilir. İş ve özel hayatınızı birbirinden ayırmaya çalışmalısınız. Evcil hayvanlarınız varsa onların da tedavileri olabilir bazı sorunları büyüyebilir. 10 Nisan’da başlayan Merkür retrodan dolayı hukuki konularla ilgili bazı şeyler planlandığı gibi gitmeyebilir. Resmi kurumlarla her hangi bir işlem varsa sorun çıkabilir. Daha önce yapılmış olan hatalı, eksik bir evrak, belki bir imza ya da söylediğiniz bir sözü düzeltmek zaman alabilir. Bu yüzden riskli olan her şeyden uzak durulmalı, retrolar bitmeden önce harekete geçmemeli. Sabırlı olursanız karlı bir dönem sizi bekliyor!


Akrep Burcu: 28 Mart’ta Koç Burcunda yaşanacak olan Yeni Ay ile bazı şeyleri düzenleme şansınız artıyor. Şimdiye kadar birçok iş yükü altına girdiniz, sağlığınız da inişli çıkışlıydı belki de sıkı bir diyettesiniz, başkalarının işleri altında çökmek üzeresiniz. Ancak Yeni Aydan sonra güçleniyorsunuz, artan enerjiniz ve cesaretiniz sayesinde birçok şeyin üstesinden daha rahat gelebileceksiniz. Belki çok yoruluyorsunuz ancak hizmet sektöründeki başarılarınız size gelecek için zemin hazırlıyor aslında. Bir konuda uzmanlaşıyorsunuz. Diğer yandan sağlıkla ilgili konular varsa bunlar adına daha çözüme odaklısınız. Nisan başından itibaren, ikili ilişkiler canlanabilir, daha kolay konuşabilir, iletişim kurabilir, danışmanlık alabilir, sizde vermeye başlayabilirsiniz. 3 Nisan’dan itibaren aşk hayatınızda sorunlar mı var geçmişten gelen bunları çözmek adına daha fazla gayret içine girebilirsiniz. Yaratıcı ve yetenekleriniz doğrultusunda yaptığınız faaliyetler çalışmalar adına verimli bir dönem aslında. 10 Nisan’dan itibaren ise, Merkür ilişkiler ortaklıklar evinde retroya giriyor. İkili iletişimlerle ilgili sorunlar yaşanabilir, başkalarını anlamak zor gelebilir. Bazı sözler tutulmayabilir, fikirlerde esnemek zorlaşabilir. Bir şeyler zamanında ilerlemeyebilir. Anlaşma, sözleşmelerle ilgili sorun çıkabilir. Biraz sabırlı olmalısınız, retro gezegenler düzelince birçok şey de düzene girmeye başlayacak.


Yay Burcu: 28 Mart’ta Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu günlerden itibaren her konuda cesaretiniz artıyor, daha açık sözlü ve cesurca davranışlar sergileyebilirsiniz. Evli ve çocukluysanız, çocuklarınızın sportif faaliyetleri, yetenekleri doğrultusunda çalışmalar hızlanabilir, yeni şeyler, heyecanlar var. Sizde daha yaratıcı olabilir, seminer, hobisel faaliyetlere katılabilir daha çok gezebilirsiniz. Aşkta ise bazı şeyler değişebilir, belki yeniden düşünmek gerekiyor. Parasal konularda riskler olsa bile siz daha cesur kararlar alabilirsiniz. Nisan başından itibaren, işleriniz konusunda daha hızlanabilir, pratik, toparlayıcı, üretici olabilirsiniz. 3 Nisan’dan itibaren Venüs tekrar Balık burcunda geriye gidecek. Evde iş üretmeye devam edebilir, aileye, evinize karşı daha fazla köleleşebilirsiniz. Onları ihmal etmemek adına fedakârlık edilebilir, sevdiklerinizi ağırlayabilirsiniz, içe dönebilirsiniz, sezgileriniz güçlenir. 10 Nisan’dan itibaren Merkür retroya giriyor! İşleriniz daha fazla yoğunlaşabilir, geçmişteki müşteriler kapınızı çalabilir. Sürekli detaylar ve iş yükü altında kalabilirsiniz. Günlük işlerinizi de yapmakta zorlanabilirsiniz. Acelecilikten sakarlıklardan kaçınılmalı, sakin kalınmalı, işlere odaklanmaya çalışmalısınız.


Oğlak Burcu: 28 Mart’taki Yeni Ayla birlikte, evinizde, hanenizde, özel hayatınızda yenilenmeler var. Bir dönem bitti artık, yeni bir dönem başlıyor. Bazı konularda cesaretiniz artıyor, bebek sahibi olduysanız, onların bakımı, uğraşları artık o kadar zor gelmeyecek, bu konularda uzmanlaştınız sanırım. Evle ilgili eksik kalan tadilatlar, eşyalarla ilgili düzenlemeler varsa yeniden yapılandırabilirsiniz. Evinize de misafirler gelmeye başlıyor. Kalabalık bir aile ortamı içinde olabilirsiniz. Ebeveynler, kardeşler, akrabalar vb.. Çalışıyorsanız müşterilerinizi, çalışma arkadaşlarınızı da ev ortamında ağırlayabilirsiniz. Nisan başından itibaren, başkalarına karşı kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. İletişiminiz güçlenebilir, yeteneklerinizle ilgili çalışmaları yoğunlaştırabilirsiniz. Kısa da olsa yolculuklar yapılabilir. 3 Nisan’dan itibaren Venüs tekrar Balık burcunda retroya giriyor. Kuzenler, akrabalar, kardeşlerle daha çok yoğunlaşabilirsiniz. Parti, seminer, yayıncılık, gazete, iletişim alanında yoğun bir döneme giriyorsunuz. 10 Nisan’dan itibaren ise Merkür retroya giriyor. Çocuklarla ilgili sorunlar yoğunlaşabilir, onların sağlıklarıyla, bakımlarıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Faaliyetleri artabilir, onlarla ilgili koşuşturmalar sizi yorabilir bu yüzden kişisel uğraşlarınıza zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. Bazı planlarda değişiklikler yapılabilir. Ebeveynlerinize daha fazla vakit ayırmak ve onlara da yardım etmek ya da yardım almak gerekebilir. Daha sakin kalmalısınız, sorunları ileride rahat çözebilirsiniz.


Kova Burcu: 28 Mart’ta yaşanacak olan Yeni Ayla birlikte, yakın çevrenizle ilişkiler canlanabilir. İletişimler artabilir, etrafınızdaki olayların canlılığı da sizi harekete geçirebilir. Eğitim, astroloji, pazarlama, reklamcılık, arabuluculuk, seminer, sempozyumlar, hızlanabilir. İyi bir eğitmen, öğretmen olabilir, öğrencilerinize yol gösterebilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizle etrafınıza kendinizi dinletebilirsiniz. Aybaşından itibaren, aile içi iletişim öne çıkabilir, babanızla kardeşlerle ayrıca çocuklarınızla da ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Evde çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Evde misafirler ağırlamak, bazı değişiklikler yapmak gerekebilir. Belki taşınmalarla ilgili konular gündeme gelmiştir. Komşularla, etrafınızdaki kişilerle diyalogları geliştirdiniz. 3 Nisan’dan itibaren Venüs Balık burcunda retroya devam edecek. Finansal konularda, parayla olan ilişkilerde daha gerçekçi olmakta fayda var. Çok dağılmayın, para çok fazla harcanabilir. İlişkilerinizle de ilgili paraya daha çok önem verebilirsiniz. Gereksiz pazarlıklar yapabilirsiniz. Ya çok harcayabilir ya da cimrileşebilirsiniz. 10 Nisan’dan itibaren, Merkür retroya giriyor. Ebeveynlerle ilgili problemler yaşanabilir. Bazı mali problemleri çözmek gerekebilir. Bir süredir birikmiş fikirler üzerinde düşünmek ve yeniden planlamak isteyebilirsiniz. Aile yakınlarıyla da bu konuları görüşebilirsiniz ancak uygun bir dille açıklamakta zorluk çekebilirsiniz. Biraz daha sabırlı olmak gerekiyor zamanla çözülür.


Balık Burcu:  28 Mart’ta para eviniz olan Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Maddi ve manevi sahip olduklarınıza daha fazla önem verebilirsiniz. İşte yeteneklerinizi daha aktif kullanabilir, bu doğrultuda ileride para kazandıracak projelere başlayabilirsiniz. Yeni iş olanakları gelişebilir, cesaretiniz artabilir, cesur ve atak davranabilirsiniz. Birikimleriniz mutlaka vardır ama bunları iyi ve doğru değerlendirmeye bakmalı, akıllıca planlar yapmalısınız. Eğitim çalışmaları, kısa yolculuklar, etrafınızdaki kişilerle yoğun iletişimler devam ederken, koşuşturup duruyorsunuz. Nisan başından itibaren, akraba, yakın çevre, kardeşler, kuzenlerle, eşin akrabalarıyla iletişimler artıyor. Kitap çalışmalarınız tanıtımlarınız varsa ya da eğitimle ilgili konular hızlanabilir. Ticari konulara, pazarlama işlerine, internet çalışmalarına kısa yolculuklara önem verebilirsiniz. 3 Nisan’dan itibaren ise Venüs tekrar burcunuzda geri gitmeye devam ediyor. Bazı konularda eğitim ya da ilişkilerinizde iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Aşkta sorunlar verebilir, kendinizi değersiz hissedebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalarınızla daha fazla dikkat çekebilirsiniz. Bazı şeyleri kaybetmemek uğruna duygusal olarak yıpranabilirsiniz. 10 Nisan’dan itibaren, yakınlarınızla iletişimsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Dedikodular yapılabilir. Yalan söylemek ya da daha önce söz verdiğiniz şeyleri tutmamak adına sıkıntı çıkabilir. Fikirlerinizde inatçı ve ön yargılı davranabilir, esnemekte zorlanabilirsiniz. Eğitim hayatınız ya da eğitimcilerle, öğrencilerle de problemler artabilir. Sabırla zamanlar birçok şeyi aşabilirsiniz.


Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com



Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com dan  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati) 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum