Güneş Tutulması Aslan Burcunda!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 00:15:00

21 Ağustos 2017 Pazartesi günü, Türkiye saati 21.31 civarı Aslan burcunun 28 derece, 53 dakikasında Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor. TÜBİTAK Ulusal Gözlem evinden alınan bilgiye göre gök bilimciler tarafından merakla beklenen bu tutulmanın tam tutulma evresinin 2 dakika 45 saniye süreceği belirtilmiş. Tutulmanın en net Kuzey Amerika'da 100 kilometrekarelik bir alanda izlenebileceğini, ayrıca Orta Amerika, Avrupa ve Afrika'nın batısı, Asya'nın doğusu, Pasifik Okyanusu ve Atlantik Okyanusunun kuzeyinden de gözlenebileceği kaydedilmiş. 21 Ağustos'ta ki tam Güneş Tutulması geceye rastladığı için Türkiye’den gözlenemiyor.  Kuzey Amerika'da 100 kilometrelik bir kuşak içerisinde tam tutulma gözlenebilecek. Gök bilimcileri,  bu tutulmanın Güneş ve arkasındaki gök cisimleriyle ilgili çalışmalar yapmak için önemli bir fırsat yarattığını düşünüyorlar. Tutulmanın, Dünyadaki etkisini düşünürsek, Güneş’in aniden kararması ve yöresel olarak ışınlarının kesilmesi ısının aniden düşmesi mümkün.

Tutulmanın, astrolojik olarak Aslan burcu gibi Sabit bir burçta olması etkisini daha fazla (sabit burçlar zorlayan etkilerde esnemezler direk kırılırlar, üstelik elementleri Ateş olduğundan ısı düzeyi yüksektir) gösterebilir. Özellikle de Tutulmaların iz düşümü neredeyse (hangi ülke ve bölge üzerinden görülmesi anlamında) o bölgelerde etkisinin daha fazla olacağı öngörülür. Ayrıca tutulmaların bir serisi olduğu eski astrologlar tarafından saptanmış ve Saros serileri adı verilmiş. Her Saros (tekrar eden)  serisi 18 yıl 9 ya da 11 gün aralıklarla tekrar etmekte. 21 Ağustos’ta gerçekleşen tutulmanın saros no.su 145 bunun benzeri ise yani 18 yıl önce 11 Ağustos 1999 da gündüz saatleri gerçekleşen Güneş Tutulması idi ve Türkiye’den izlenebilmişti. 

Güneş Tutulmalarının, kişilerle birlikte geniş kitleleri de etkilediği düşünülmektedir. Hayat Enerjisi ve canlılık kaynağı olan Güneş’in tutulduğu dakikalarda, bu canlılığın belli bir süre azalması ve hayat enerjisinin zayıflaması söz konusu olabilir. Tam tutulma yaşanacağı için, geçmişin tekrarı, anıların canlanması, eskide kalan şeylerin yeniden gündeme gelmesi gibi durumlar da mümkün. Güneş ve Ay Tutulmaları kişisel haritalarda etki aldıkları alanlarda önemli olayları başlatırlar. Hayatınızda, evlilik, bebek sahibi olmak, boşanmalar, işten ayrılmalar, iflas etmek, şehir, ülke değiştirmek, doğum, hayatın sonlanması, tedavi, önemli hastalıklar, operasyon gibi bir durum geliştiğinde tutulma dönemlerine denk gelmiş demektir. Kişisel olarak güneş hangi burçta tutulmuşsa o burçta olan insanlar üzerinde etkisi daha fazla olur. Bu kişilerde kısa süreli idrak tutukluğu iyi düşünememe yanlış değerlendirme gibi durumlar görülebilir. Kendilerini güçsüz zayıf ve iradesiz olarak hissedebilirler. Aslında bazı önemli kararları almak için tutulmanın etkisinin hafiflemesini beklemek daha doğru olur. Kişisel olarak etkilemese bile kitlesel olarak ülkeler ya da dünya üzerinde yarattığı değişikliklerden dolayı sizde etkileneceksiniz demektir. Sizi nasıl etkileyecek, iyi mi kötü mü olmasını anlamak için kendini 5-6 gün ya da 1 hafta öncesi ve ya sonrası belli edecektir. Tutulmalarda bir şeyler biter yeni şeyler hayatınıza girebilir. Eskiye ait bir şeyler sonlanmıştır. Yeni bir dönem, yeni bir hayata ışık tutabilir. 

Güneş ayrıca otoriteyi ve kişilerdeki idrak hassasiyetini de temsil eder. Tutulmanın etki alan bölgelerinde yönetimin zayıflaması durgunluk ve bir takım karışıklıklar olması mümkün. Bölgesel düzeyde yangın, deprem kuraklık, kazalar, sel, kıtlık, fırtınalar gibi felaketler olarak da yorumlanabilir. Ayrıca Aslan Burcunun dışında 180 derece karşıt açıda olan Kovalar, 90 derece kare açı yapan Boğa ve Akrepler de ikinci derece gergin olarak etkilenebilirler. Tutulma doğum gününüze ne kadar yakın bir tarihte gerçekleşiyorsa etkisi daha fazla olacaktır. Kişisel olarak ise tutulma hangi evde oluşuyorsa o hayat alanını etkileyecektir.

Eskiler, tutulmaları değişiklikler yarattığından ve sürprizler getirdiğinden dolayı olumsuz olarak düşünmüşler. Bir kralın, prensin ölümü, hastalığı, ülkenin yaşadığı kıtlıklar, savaşlar tutulma dönemlerinde meydana gelmiş. Örneğin. 1915 yılının (Kaynak: Sepharial) tutulmaları Kova/Aslan (şimdiki gibi) burçlarında yaşanmıştı.  Güneş 14 Şubat’ta Kovanın 25 derecesinde ve 10 Ağustosta da Aslanın 17’inci derecesinde tutulmuş. O dönemler Kara vebaya benzer bir cins tifo salgını başlamış ve bazı bölgelerde birçok kişinin ölümüne sebep olmuş. Olumsuz yanlarından biri de etkisini gösterdiği insan hayatlarında artık hiçbir şey eskisi gibi olmadığıdır. Olumlu olarak düşündüğümüzde ise tutulmaların öğretici özellikleri de vardır. Öyle şeyler yaşanır testlere tabi tutulursunuz birçok şeyi öğrenmek durumunda kalırsınız. Gereksiz şeyleri üstünüzden atabilirsiniz. Yükleri hafifleterek kurtulabilirsiniz. Cesaret edemediğiniz şeyleri yapma fırsatı doğar. Yeni olanaklar elde edip, hızlı ilerlemek mümkün de olabilir. Eski kalıpları bırakmak ve taptaze yeni enerjilerle yeni hedefler belirlemek mümkün. Büyümeye fırsat verebilir. Eğer bir şey sonlanırsa yeni bir şeyin doğmasına fırsat verebilir. Önemli tutulmaların gökyüzünde bir çentik bıraktığı söylenir, bunu bilemem ancak insan hayatına bir çentik bıraktığı kaçınılmazdır.

21 Ağustos 2017 Pazartesi günü ise Aslan burcunda gerçekleşen tam tutulma, genel anlamda güçlü etki yaratacaktır. Tutulmaların Ağustos ayından itibaren etkisindeyiz aslında. Önce Kovada sonra Aslan burcunda hareketlilik başlamış durumda. Kova dünya astrolojisinde, Dost ve müttefik ulusları, uluslar arası paktları, sosyal içerikli projeleri, toplumsal konuları anlatır. Aslan ise DÜNYA liderleridir! Dünya hükümdarlarını, kral, prens, soylu kişileri, yöneticileri, babamızı, otoriter konumda olan kişileri, diplomat ve elçileri, halkın moralini ifade eder. 5. Evin burcudur. Sanatçılar, spor dünyasından kişiler, politikacılar, ünlüler, borsa gibi finans piyasaları, altın, kuyumculuk sektörü, şov dünyasındaki kişiler, çocuklar, gençler,  çocuk yuvaları, parkları,  eğlence mekanları bu kategoridedir. Dünya BORSALARI ön plana çıkabilir!  Bazı karışıklıklar da meydana gelebilir. Yaşanacak ve yapılacak şeyler görünür olacaktır. Dünya Liderleri çok önemli kararlar alabilirler, Marsın (eylem, risk, savaş, enerji) Enerjisiyle harekete geçebilirler. Sansasyon yaratacaktır. Büyük fikirler hayata geçecektir. Rekabetçi ve oldukça enerjik bir dönemden söz edilebilir. Fazlaca gurur yapılabilir, en ufak bir incinme ve geri çevrilme, alay edilme gibi durumlarda ateş enerjisinden öfke ve sinir büyüyebilir. Risk ve spekülatif getiren konularda dikkat çekici durumlar olabilir. Ünlülerin hayatında büyük değişimler, evlilikler, ayrılıklar meydana gelebilir. Ancak kişisel haritalarda güzel olanaklar sunuyor hayatınıza yenilikler giriyor, yeni projeler, olanaklar geliştirebileceğimiz imkanlar tutulmanın konusudur. Yeni kapılar açılacak!

Türkiye’nin 2. Evinde gerçekleşen bir tutulma, halkın finansal durumunu, sahip olduklarını, bankaları, finansal kurumları, ticareti,  ticari kaynakları, ülkenin satın alma gücünü, finansman şirketlerini, menkul değerleri, yatırımcıları, satılabilir malları, davalarda size destek veren kişileri anlatır. Bu konularla ilgili yeni açılımlar, girişimler yapılabilir daha önceden cesaret edilmeyen riskler bu dönem alınabilir. Spekülatif konularla ilgili (borsa, döviz, altın vb..) değişimler görülebilir.  5-10 Eylül'den sonra ise yakın komşularla ilişkilerdeki karışıklıkları daha somut bir şekilde ele almak gerekebilir. Eğitim sistemiyle daha önceden karar verilen bazı değişiklikler, dershaneler ya da akademik eğitimle ilgili konular, gençlerle ilgili projeler yol çalışmaları hızlanabilir. Özellikle bu tutulma, Ocak/Şubat 2018e kadar etkisini sürdürebilir. İnisiyatif kullandığınız, sesinizin daha çok çıktığı, ön planda olmak istediğiniz bir dönemi sembolize ediyor. 

Biraz da açılarına bakalım;

Tutulma haritasında Türkiye saatine göre Koç Burcu yükseliyor yöneticisi Marsın Aslan burcunda olması, fiziksel canlılık veriyor. Eyleme geçiriyor. Kişiler kuvvetini göstermekten hoşlanıyor. Şov yapmak, karizmayı kullanmak, özgüvenli davranmak çok mümkün. Liderlik özellikleriniz güçlenebilir. Enerjinizi keyifli konulara harcamak isteyebilirsiniz. Seyahatler, geziler, sportif faaliyetler, yarışlar oyunlar olması mümkün. Oldukça çocuksu bir enerji veriyor. Tabi ki çocukça hareketler zarar da verebilir. Gücünüzü ortaya koymaktan çekinmez, rekabet edebilirsiniz. Fazla rekabet isteği de stres getirebilir. Etrafınıza neşe katabilir, ya da kükreyebilirsiniz. 

Organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Aşkta talepkar ve girişkenlik var.  Liderlik arzusu artacağından, güç çekişmeleri de verebilir. Aslında Mars, savaşları anlaşmazlıkları, yangınları, kazaları, ameliyatları, insanların genel duygularında gösterdiği tepkileri de ifade eder. Daha önceki ego takıntıları bu dönem artabilir. Fazla ateş enerjisi önce sizi daha sonra etrafınızdakileri yorabilir, yakabilir, ateşinizi düşürmeye çalışın, daha sakin kalın ya da enerjinizi bir yerlere akıtın, sportif aktiviteler, kas gücü geliştirmek gibi. Hayattan keyif almak seyahatlere çıkmak, projeleri gerçekleştirmek mümkün.

Tutulmanın Uranüs’le partil üçgen açıları var. Farkındalık ve aydınlanma yakalanabilir, üzerinde olduğumuz konulara ışık tutabilir. Hayat hedefleriniz iş ve girişimleriniz adına akıcı gelişmeler arzu ettiğiniz yenilikler hayata geçebilir. Hızlı tanınma başarı yakalayabilirsiniz. Belki de bu tutulma bu konularda size bir fırsat yaratacaktır, zihinsel olarak da uyanış döneminiz. Uranüs ani şeyler, hareketleri, devrimleri de anlatır. Uranüs’ün Venüs’le karesi ise, aşkta özgürleşme isteği verebilir. Heyecanı sönük bir ilişki aniden ben niye katlanıyorum buna dedirtebilir. Grup kurallarına isyan ettirici baskı kabul etmeyen bir etkidir. Kendiniz, aileniz çevreniz için ise güzel ve farklı objeler yakalamak, değişik eğlenceler adına da uygun bir dönemdir. Astroloji, teknoloji, bilimsel temalar, bilgisayar temaları adına yenilikler çok mümkün. Örneğin, elektrik enerjisiyle çalışan bir buluşa imza atılabilir, tam tersi bu konularla ilgili isyan, eylemler yapılabilir. Gezegenlerle ilgili yeni konular keşfedilebilir. Ünlü birinin alacağı evlilik ya da ayrılık kararı yankılanabilir. Ayrıca Aslan burcunun sağlık göstergeleri, Kalp, sırt, omurilik, kolesterolle ilgili yeni buluşlar, tedaviler dünya çapında gelişebilir. 

Jüpiter/Plüton karesinden uzaklaşan açıda. Ancak yine de gözü kara adımlar, mutlaka başarma arzusu bu yüzden de aşır hırs, kendinizi sonsuz yetkili bulma, başkalarını anlamama hissiyatı vermekte.  Aslında Jüpiter depremleri şiddetli fırtınaları da anlatır. Jüpiter, Mars(savaş, anlaşmazlık) ve Satürn’le (Satürn, kıtlığı, ölümü, sıkıntıyı anlatır) uyumlu açılar yapmakta. İyimser ve olgun Jüpiter’in desteği kişisel haritalarda Mars ve Satürn gibi malefik gezegenlerin olumsuz etkilerini hafifletebilir. Olumlu ilişki kurma etkisini, şiddetin azalmasını devreye sokabilir. Hedefleriniz her zamankinden açıktır, konuşma ve davranışlarınızda net ve kararlı olabilirsiniz. Özellikle, iş durumunuz, ticari riskler yeni atılımlar kişisel avantaj sağlayacak görüşmeler yapılabilir. İyi motivasyon kurabilme, sorumluluk alabilme (Jüpiter/Satürn) verimli faydalı ve güvenilir olabilme saygı görme etkisi yaratır. Neticeye ulaştırıcı güçte azim, istek verir. Çeşitli krizler ve ağır sorumluluklar karmaşık zor durumlar mutlaka vardır, zaten çok büyük enerjisi olan bir tutulma olacaktır ancak bunların üstesinden gelmek dayanabilmek daha kolay olabilir. Çalışma isteğini arttırarak (mars/Satürn) şevk ve hırs verir. Bir işi yapmaya üşenen kişiler adına bile teşvik edici bir etkidir. Harekete geçeceksiniz! Bedensel aktiviteler, iş bulmak adına pozitif bir etkisi olabilir. Özellikle, askeri, sanayi, mekanik, teknik, mühendislik alanlarında çalışan kişiler adına iyi fırsatlar verebilir.

Venüs, 25-26 dan itibaren Aslan burcuna girince hayat enerjiniz güçleniyor. eğlenmekten, sosyalleşmekten keyif alabilirsiniz. başkalarını etkileyebilir, seçici davranabilirsiniz. Kendinize güveniniz artar. Pohpohlanmak, ilgi görmek, iltifatlar hoşunuza gider, dikkat çekebilirsiniz. tanınmak ve güçlü olmak arzusunda olursunuz. İlişkilerde asalet ve saygınlık önemlidir. Daha çok arkadaşlarla birliktelikler artar, sosyalleşebilir, önemli kişilerle partilere katılabilirsiniz. Aşk maceralarınız hareketlenir, neşelenir, keyiflenirsiniz. Popülariteniz artabilir. Turizm, altın, döviz, giyim piyasası da canlanabilir. Ekonomiye katkıları olacaktır. 

Yoğun enerjinin kitlesel alanda etkileri mutlaka büyüktür, ancak kişisel haritalarda görüldüğü üzere olumlu etkileri de vardır. Hedefe varmakta hareket etmekte hızlanmakta girişimler yapmakta fayda sağlayıcı bir tutulma olabilir. Önümüzdeki 5-6 ay boyunca kendinize güveniniz gelecektir. Kendi işinizin patronu olmak ve bireyselleşmek istiyorsanız, retrodan (5-10 Eylül) sonra harekete geçmek daha kolay olacaktır.

Tutulmanın derecesinin (şu an Regulus Başak burcunda bulunmaktadır) Regulusla (en büyük kraliyet yıldızından biridir, anlamı intikam peşinde koşulmadığı sürece başarılı olunacağını ifade eder)  kavuşumda olmasıdır. Bu yıldızın etkisiyle kişiler, otoriteler, dünyada önemli yetkileri olan kişiler elde ettikleri gücü başkalarının üzerinde olumsuz anlamda kullandıkları takdirde başarısız olmaya mahkum olurlar. Öç almak, intikam baştan çıkarıcı gelse de başarılı olmak için bu gibi duygulardan uzaklaşmak gerekmektedir. Aslanın negatif gücünü pençelerini kullanmamak gerekir. Özellikle de güç sahibi olan kişiler bu dönem büyük bir sınanmaya tabi tutulabilirler, dikkatli olunmalıdır. Gözden de düşmek mümkün. Olumlu anlamda ise bu yıldızın etkisi kişiye askeri başarı, güç ve cesaret verebilir. Yıldızını parlatır.

Sağlık: Ağustos ayı boyunca özellikle, kalp krizleri, bel, omurilik problemleri, sırt ağrıları, sinirsel kökenli rahatsızlıklar, tansiyon özellikle (sinir tansiyonu)  bağırsaklarla ilgili problemler verebilir. Çarpıntı görülebilir. Gözlerde sorunlar yaratabilir. Dengeli bir yaşam aşırı yorulmamak ve üzülmemek sağlıklı kalmak adına önemlidir. Kilo sorunları da kalp riskini arttırabilir. Moral bozukluğu sağlık direncini azaltır. Mikrobik hastalıklara istidat artar, ateş yükselebilir. Ancak Aslanların bünyesi genelde güçlüdür güçlü bünyeleri sayesinde çabuk ayağa kalkarlar, hastalıklara karşı dayanıklıdırlar. 

Umarım bu tutulma hepimiz için hayırlı olur, bazı konularda gözümüzü açar, bazı şeyleri fark etmemiz ve gelişmemize faydalı olur. Yeni olanaklar verir, yeni kapılar açar. Uzun süredir yapamadıklarımızı yapabilme cesareti verir.

Güneş tutulmasının burçlara etkisi:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Tutulmayı genel anlamda düşünürsek eğer, önümüzdeki 5-6 ay boyunca size olumlu yansıyor, cesaret edemediğiniz korktuğunuz konularda birçok fırsatları da birlikte getiriyor. Çocuklarınızın hayatında yeni başlangıçlar var. Onların bazı konularda harekete geçmesi girişimleri söz konusu. Bebek sahibi olmakla ilgili konular, yenilenmeler, kişisel sürprizler, kişisel hedefler olabilir. Daha çok tanınma, meydana çıkma arzusundasınız. Kendinize güveniniz geliyor. Birçok şeyde iddialı olursunuz. Yaşam sahnesinde kendinizi göstermek arzusundasınız. Sportif faaliyetler, eğlence temaları, rekabet gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Oyunlar, sanatsal faaliyetler, seyahatler devreye girebilir. Ayrıca kumar tipi zevklere yöneltecek kazanacakmış hissi veren hisler de artar. Gerçekten yapmak istemediğiniz ya da cesaret edemediğiniz şeyleri bu dönem yapabilirsiniz. Ailenin servetiyle ilgili konular özellikle babanızı da ilgilendiren durumlar olabilir. Merkür’ün sağlık ve iş evinizde retroda olması, zihinsel yorgunluk verebilir. Günlük işlerinizi daha iyi planlamalısınız. Yinede pratik ve iş bilir yönünüzle başarılı olacak üstesinden gelebileceksiniz. Ancak sağlığınıza beslenmenize dikkat etmeye devam etmelisiniz. Bu dönem hayata meydan okumak, görünür ve sahnede olmak, şov yapmak çok mümkün. Egonuzu iyi kontrol etmelisiniz. Tanıtımlar, sergi, hobisel faaliyetler, maç, turnuvalar enerjinizi arttıracaktır. Bu günlere gelirsek, tutulma günleri bir kaç gün bazı problemler yaşatabilir ancak 25-26 Ağustos'dan itibaren keyfiniz artabilir ve canlanabilirsiniz. Aşk daha da etkileyici ve güzel olabilir. Pohpohlanmak hoşunuza gidecek. Şansınız açık, sosyalleşiyorsunuz. 5-10 Eylül’den itibaren ara verdiğiniz günlük işlerinizde çok hızlanacak, ilerleme kaydedeceksiniz, yazı çalışmalarına, müşteri ilişkilerine hız verebilirsiniz.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) –. Güneş Tutulmasını 4. Evinizde yaşamaktasınız. Önümüzdeki 5-6 ay boyunca, özel hayatınız, ailevi konular, ebeveyn ilişkilerinde yeni açılımlar var. Belki de geçmişte yaşanan sorunları, iç dünyanızdaki karışıklıkları, kafanızda bilinçsizce yer etmiş temel oluşturmuş bazı enerjileri ateşleyebilir. Aileniz eviniz, ebeveynlerle çok fazla etkileşim içine giriyorsunuz. Çocuklarınız da dahil, onları için çok fazla çalışmanız gerekebilir, ancak aile içi çekişmelerine de dikkat etmek gerekir, bazı konularda esnemeli olaylara daha esnek yaklaşmalısınız. Hayatınızda etkili olan kişiler, özel konular ön plana çıkmakta,  birlikte olmak için çeşitli sebepler doğabilir. Özellikle bu dönem geçmişte yaşanmış sıkıntıların sorunların kaynağı bulunabilir. Yapılacak psikolojik değerlendirmeler sizin kişiliğinizin gelişmesi ve rahatlamanız açısından faydalı olabilir. Baba/annenizin vereceği bazı kararlar olabilir. Birçok şeyi gurur yapmadan açıkça konuşarak hesaplaşabilir, açığa çıkarabilirsiniz. Aklınız çocuğunuz da ya da aşkınız da olabilir bu dönem. Daha dikkatli planlar yapmak bütçe ayarlamasını iyi değerlendirmek sorunları çözebilir. Mal, mülk konuları, alım satımlar, taşınmalar, miras konuları, tadilatlar, büyüklerin sağlıkla ilgili problemleri birçok soruna ışık tutacak etkiler var bu tutulmada. Önemli yeni kararlar alabilirsiniz. Bugünlere gelirsek eğer, tutulma günleri aile büyüklerinin hayatında bazı karışıklıklar olabilir, istediklerinizi yapmakta zorlanabilirsiniz. 25-26 dan itibaren Venüs'ün Aslan burcuna girmesiyle biraz rahatlarsınız. Özel hayatınıza odaklanabilirsiniz. Ebeveynlerle daha fazla vakit geçirmek için nedenleriniz olacaktır. İlişkileri sıcaklaştırmak adına evde partiler verebilir, misafir ağırlayabilir, sevdiklerinizle daha kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Ancak ego problemleri yaşamak lafınızı dinletmek zor olabilir. Eylül 5-10 undan itibaren bazı karışıklıkları çözmek, yapılandırmak, harekete geçmek adına faydalı bir dönem. Ailevi konularda buzlar eriyecek. İş alanında başarılar artıyor, yaratıcısınız.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Tutulma size fırsatlar getirebilir. Bazı konularda destekleyebilir. Önümüzdeki 5-6 ay boyunca, yakın çevrenizin hayatında yeni başlangıçlar hareketlilik yaşanabilir. Kardeşiniz, akrabalarınız bir konuda harekete geçebilir.Yollar, yolculuklar yoğunlaşırken, gel git trafiğiniz artabilir. Araştırmalar yapabilir, emlak işleriyle meşgul olabilirsiniz. İletişim artacaktır. İnternet çalışmaları, komşular, kardeşlerle sık görüşmeler sürekli sizi aktif kılabilir. Hayat temponuz çok hızlı. Sosyal ilişkiler de önemli bu dönem. Yakın çevre ile ilişkilerde var olan problemleri çözmek adına daha iyi bir dönem başlıyor. Yardım edebilirler size, her konuda destekleri artabilir. Taşınma, nakliye işleri varsa odaklanabilir, biraz da yorulabilirsiniz, özellikle zihinsel yorgunluklar var, ancak başarabilmek adına cesaretiniz de artıyor. Eğitimle de ters giden problemler varsa daha sonraları çözülebilir. Merkür retronun özel hayatınızla ilgili konularda sürekli sizi düşünmeye ve çözüm üretmeye davet etmesi, sinirsel olarak rahatsız edebilir. Belki taşınmak istiyor ya da tadilat yaptırma fikrindesiniz, ya da var olan çalışmalarda aksilikler engeller sizi yoruyor. Kimileri adına ise, eğitim temalı konular, var, öğretmenlik, eğitmenlik, öğrencilik döneminizle ilgili yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Bir kitap yazma fikrini hayata geçirebilirsiniz. Basın medya bağlantılı çalışmalar, yayıncılıkla ilgili konular, ticaret girişimleri, yer mekan şehir değiştirmek, seminerlere katılmak gibi konular adına başarılı olabilirsiniz. Ancak zihinsel olarak karar vermek ve bir şeylere odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Ailevi karışıklıklar, evde bazı düzenlemeler sizi yorabilir. Şimdilere gelirsek, tutulma günlerinde bir kaç gün sıkıntılı stresli bir dönem olsa da 26-27 sinden sonra keyifli günler sizi bekliyor. 5 Eylül’den itibaren Merkür retrodan çıkınca bu konulardaki engeller kısmen kalkıyor. Harekete geçebilir, birçok şeyi düzenlemek, iş bitirmek adına hızlanabilirsiniz. Daha çok evde oturmak ve vakit geçirmek, evinizi toparlamak, iş yapmak için olanaklarınız olacaktır. Çocuklarınızın başarıları artıyor. Yetenekli olduğunuz bir dönem. Aşkta da gülebilirsiniz. Ancak ebeveynlerin hayatındaki yoğunluklar size de yansıyabilir. Mücadele etmeniz gereken konular olabilir. İş ve ev hayatı her ikisi birden sizi yorabilir, yıpratabilir seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yine de 10 undan itibaren bir çok şeyi düzene koymak adına daha somut kararlar alabilirsiniz.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Güneş tutulması iş ve para evinizde gerçekleşiyor. Bir işe başlama arifesindesiniz uzun süredir, ancak bazı engeller, sorunlar ya da koşullar elvermiyor olabilir. Önümüzdeki 5-6 ay boyunca, kişisel haritanızda öngörüyorsa, yeni bir işe başlayabilirsiniz. Daha kararlı olduğunuz müddetçe yeni fırsatlar gelişebilir. Müşteri ilişkilerini düzenlemek isteyebilirsiniz. Değer yargılarınızı değiştireceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Finansal sürprizlerle bazen de karışıklıklarla karşılaşabilirsiniz. İlerleme cesareti gösterdiğiniz ve iradeli olduğunuz müddetçe kariyerde, mesleki aydınlanma, yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediğiniz bir durum tutulmayla sürpriz bir şekilde gelişebilir. İş girişimi yapmak gerekir. Belki elinizden para çıkacak bir yatırım yapacaksınız ancak kazanç elde etme motivasyonu güçlenecektir. Maddi risk alabilirsiniz. Yeteneklerinizden elde edeceğiniz gelirlere odaklanabilirsiniz. Bugünlere gelirsek eğer, tutulma günleri bir iki gün işleriniz ve finansal konularda karışıklıklar yaşansa bile, 26-27 sinden itibaren sorunları çözmeyi başarabilirsiniz. Elinize para geçmeye başlayabilir, kazançlar artabilir, sizde cömert yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Evinizin döşemesine, dekorasyonuna ev eşyasına, keyiflere, yeme içmeye seyahatlere takılara sanatsal objelere eğlenceye, taşınmazlara para harcayabilirsiniz. 5 Eylül’den itibaren ise, yakın çevrenizle ilgili konulara yoğunlaşıyorsunuz. Etrafınızda gelişen olayların temposu hızlanabilir sizde hızlı kararlar almak durumundasınız. Geçmişte düşünülen projeler 10 undan itibaren daha rahat hayata geçebilir. Seyahatlere odaklanabilirsiniz.

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  21 Ağustos Pazartesi günü burcunuzda Güneş Tutulması gerçekleşecektir. Önümüzdeki 5-6 ay boyunca, özellikle de kişisel haritanızda hangi gezegenlerle etkileşimde bulunuyorsa o konudaki olaylar hızlanacaktır. Tutulma burcunuzda gerçekleşeceği için doğum gününüze ne kadar yakın bir (natal güneşin üstünde) tarihteyse etkisi de o kadar fazla olacaktır. Aşırı yorulmamak dengeli bir beslenme, yaşam tarzı kendinize özel bakım önemli olacaktır bu dönemler. Sağlık sorunlarına yönelik yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Farkındalık arttığından iyileştirici önlemler alabilirsiniz. Dış görüntünüzle ilgili değişimlere gidebilirsiniz, Saç stiliniz, renginiz, dişleriniz, estetik vb. değiştirebilirsiniz. Sigara gibi alışkanlıklarınız varsa bırakmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza daha çok önem verebilirsiniz. Özellikle yeme, içme, sağlıklı beslenme gibi. Beden sağlığınız önemli olacak. Bireyselleşmek, kendi hedefleriniz doğrultusunda hareket etmek sizi geliştirecektir. Yönetmek, otoritenizi ortaya koymak ve bunları yaparken de eğlendirici ve neşe saçan dostane bir profil sergilemek sizi aranılan kişilerden yapacak ve geliştirecektir. Hayatınızda yeni başlangıçlar, girişimler, projeler önemli olabilir. Seyahatler, hukuki konular, özel hayatınızla ilgili gelişen konular hızlanabilir. Kendinizi, yeni duygular ve idrakler içinde bulabilirsiniz. Sizi aydınlatmaya geliştirmeye (Uranüs) ufkunuzu açmaya yönelik etkileşimler var. Hukuki konuda destek (Jüpiter) alabilirsiniz, sosyalleşebilirsiniz. Uzlaştırıcı tavırlar, iyi ilişkiler sayesinde dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Sosyal bir yaşam, sevdiğiniz arkadaşlarla da birlikte olmak eğlenceli olabilir.  Bugünlere gelirsek eğer bir kaç gün etkisi yoğun ve stresli olabilir. Özellikle tutulma günleri, (kişisel haritanız vaat ediyorsa) tutulma saatleri bir süre hayat enerjiniz zayıflayabilir. Bedensel ağrılar yapabilir. Ateşiniz yükselebilir. Dinlenin, kendinizi yormayın, gevşeyin, akışına bırakın bir şeyi olsun diye zorlamayın. 25-26 Ağustos'tan itibaren Venüs'ün burcunuza girmesiyle keyfiniz yerine gelmeye başlar, moraliniz düzelir, sağlınız güçlenir, yüzünüz güler. Daha uzlaşmacı tavırlar geliştirerek başkalarının dikkatini çekebilir, aranılan kişilerden olabilirsiniz. Tatil planları ve seyahatler yapabilirsiniz. Dış görüntünüzde yenileniyor. Eylül 5-10 dönemlerinden itibaren, geçmiş problemleri ve karışıklığı çözmek adına fırsatlarınız gelişiyor. Eski müşterilerle, dost, arkadaşlarla ilişkiye geçebilir, bazı plan ve projeleri yeniden görüşebilirsiniz. Beklenmedik iyi haberler alabilirsiniz. Finansal fırsatlar, iş imkânları gelişebilir.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  Tutulma 12. evinizde gerçekleşiyor. Önümüzdeki 5-6 ay boyunca, kendinizi göstermek istemediğinizden geri planda kalmaktan hoşlanabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Tek başına çalışmak, inzivaya çekilmek de mümkün. Şartları zorlamadan çalışmak gerekmektedir yoksa kontrol etmesi güç temalar ortaya çıkabilir. Uluslararası çalışmalar, vakıflarda, hastanelerde görev almak, hayır işleri yapmak, kolektif çalışmalar, kapalı yerlerde kalmak mümkün olabilir. Kimileri de yurt dışı bağlantılı görevler yapabilirler. Yoga, meditasyon tarzı çalışmalara başlayabilirsiniz. Fedakarlık yapmaktan hoşlanabilirsiniz. Evrensel çalışmalarda gönüllü projelere katılabilirsiniz. İnsan hakları adına savaş verebilirsiniz. Bunun dışında, iç dünyanızda karışıklık da yaşayabilirsiniz. İçsel hissedişler artabilir. Geçmiş dönemden gelen konular sorunlar kızgınlıklar başkalarının istenmeyen tavırları bu dönem yine devrede zaten. Çok çalışıp az kazandığınızı, kıymet değer görmediğinizi düşünebilirsiniz. Angaryalar artabilir. Belki de çok yorgunsunuz, üstünüzde çok fazla yük taşıyorsunuz. Egonuzu sergileyemiyor, kendinizi gösteremiyorsunuz. Geçmişteki konuları fazlaca gurur yapıp geleceğe engel koymayın. Olayları bütünüyle görmeye çalışın, takılmayın. Aslan burcundaki tutulma, hala anlamadığınız ve anlamakta zorluk çektiğiniz ya da ısrar, mücadele ettiğiniz bazı şeyleri açıklığa kavuşturacak. Bazı şeyleri idrak edebilirsiniz. Arka planda çok çalışabilir, oldukça fedakar davranabilirsiniz. Kolektif çalışmalar, gruplarla birliktelikler artabilir. İhtiyaç sahiplerine ya da ihtiyacı olan kişilere ki bunlar yakın çevrenizden bile olabilir, yardım elini uzatmanız gerekebilir. İdare etmek, hizmet etmek, kabullenmek yardımsever ve destekleyici olmak adamak egoyu kontrol altında tutmak çok önemli bu dönemler. Şimdilere gelecek olursak eğer, 23-26 ünden itibaren hayat enerjiniz artıyor. Bazı şeyleri içsel olarak kabulleniyorsunuz. Dinlenmeye çalışıyorsunuz. Belki bir tatil programı ya da başkalarıyla ilgili konular sizi mutlu etmeye başlıyor. Bir süredir görüşmediğiniz kişiler, uzaktaki akrabalarla görüşmeler sıklaşabilir. Kendinizle barışık olursunuz, sevgiye dönük konulara eğilim artar, gizli aşklar yaşanabilir. İyiliksever davranışlarda bulunabilir, paranızı başkalarına sevdiklerinize harcayabilirsiniz. Eylül başında kazançlarınızı arttıracak çalışmalar da var. Sabredin! 10 Eylül’den itibaren yarım kalan projelere hız katacak ve çok fazla ilerleyeceksiniz.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Güneş Tutulması ile önümüzdeki 5-6 boyunca arkadaşlıklar, gruplarla iletişimler artabilir. Başkalarından destek beklentinizle ilgili konular vurgu kazanır. Dostlarınız hakkında yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bunların bazıları üzücü, bazıları sevindirici olabilir. Gelecekle ilgili idealler, beklentilerinizle ilgili yeni açılımlar olabilir. Bu dönemlerde tanışacağınız kişilerden fayda görebilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarda ummadığınız destekler bulabilirsiniz. Bir grup çalışmasında liderlik görevi üstlenebilirsiniz. Sportif faaliyetler, ekip çalışmaları yoğunlaşabilir. Toplumsal amaçlı çalışmalar, sosyal içerikli projelere ağırlık verilebilir. Ekipçe hareket etmek güç verebilir. Büyük ve önemli organizasyonlara da girişilebilir. Düğünler, dernekler, sanatsal projeler faaliyetler, sosyal yaşantınız canlı olacak. Arkadaş dostlarla yeni projelere girişebilirsiniz. Mesleki yaratıcılığınız artar, İş ve kariyer adına faydalı çalışmalar yapılabilir. Toplumsal konulara karşı duyarlı olabilirsiniz. Ancak zihinsel konsantrasyon ya da yorgunluk da olması mümkün. Kardeş kuzen yakınlar akrabalarla ilgili kadersel zorluklar yaşanabilir. Bazı kalıplaşmış ve takıntı haline gelmiş düşüncelerden arınmak gerekir. Hislerle değil mantıkla hareket ettiğinizde kendi yeteneklerinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz. Başkaları tarafından daha rahat anlaşılırsınız. Bugünlere gelirsek eğer, bir kaç gün arkadaşlar, dostluklar, gruplar arasında, planlarda karışıklık olsa bile 25-26 dan itibaren sevdiğiniz kişilerle daha çok birlikte olabilir, davetlere, organizasyonlara, düğün derneklere, partilere katılabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerde destek alınabilir. Maaşınız ya da kazançlarda, iş yatırımlarında artış görülebilir. Etrafınızda sanatsal yönü gelişkin ve ya prestijli kişiler oluşabilir. Diğer yandan çok çalışmak fedakârlık etmek kolektif çalışmalar yapmak, sosyal içerikli projeler adına olumlu dönemlerdir. 5-10 Eylül dönemleri grup, dernek, arkadaşlar içindeki karışıklıklar da çözülebilir. Sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Tutulma kariyer evinizde olacak. Önümüzdeki 5-6 ay boyunca kariyer alanlarda, tanınma gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz. İş bulabilirsiniz. Toplumda oldukça dikkat çekiyorsunuz, uzun süredir beklediğiniz terfi gelebilir. Toplumda yüksek bir statü kazanabilirsiniz. Kendi yaşam ve aksiyonlarınızın sorumluluğunu üstünüze alabilir bağımlılıklarda kurtulabilirsiniz. Kişisel gezegenlere de olumlu yansıyorsa, beklenmedik bir üne kavuşabilir, adınızı duyurabilirsiniz. İş hayatınızda yeni bir projeye başlayabilir, değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz. Kariyerle ilgili geleceği hedefleyen önemli kararlar alınabilir. Baba, patron, otoriteyle ilgili gelişen konular, başkalarının dikkatini çekmeniz çok mümkün. Olumsuz yönden düşünürsek aşırı gururlu olabilir, egonuz şişebilir. Güç arzusu fazlalaşabilir. Şartları zorlayan tavırda olabilirsiniz. Esnemeye çalışmalısınız, oluşan şartlara ayak uydurmalısınız. Arkadaş ve dostlarla ilişkilerinizi düzenlemeniz gerekebilir. Karışıklık yaratmamak adına, iyi planlamalar yapmak faydalı olacaktır. Bugünlere gelirsek eğer; tutulma günleri iş hayatınızda sıkışıklık karışıklık olsa bile, 23-26 dan itibaren, planlarınızı daha rahat uygulayabilirsiniz. Gruplarla ilişkiler artabilir, eş dostlarla birlikte olabilir, toplantılara katılabilir, ekip çalışmalarına ağırlık verebilirsiniz. Mesleki konularda yaratıcılık artar, güzel tasarılar kurmak yeni atılımlara girişmek mesleki kariyeri geliştirmek çalışanlarla daha iyi ilişkiler kurmak adına olumlu olabilir. Mesleki alanda güzelleştirme ve iyileştirme, yenileme yapmak iyi olur. 1-10 Eylül dönemlerinde ise, evraklar, formalitelerle uğraşmanız gerekebilir. Birçok konuyu bu dönemler daha rahat çözebilirsiniz. Grup çalışmalarına hız verebilirsiniz.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) -  Tutulma ile farklı çevreler, farklı kültürlere ufuk açabilirsiniz. Önümüzdeki 5-6 ay boyunca, herhangi bir eğitim çalışmasına (y.lisans, mastır, akademik çalışma, yüksek öğrenim vb.) girebilirsiniz kitap yazmak için yeni olanaklar gelişebilir. Eğitim öğrenim gibi konularda yeni durumlar ortaya çıkabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Seyahat imkanları çıkabilir. Eşinizin akrabaları ya da bir süredir görüşemediğiniz kişiler, arkadaşlarla birliktelik artabilir. Çeşitli yönlerle ufkunuzu genişletme zamanıdır. Yeni tecrübeler kazanabilirsiniz. Başkalarının daha fazla dikkatini çekebilirsiniz. Basın yayın medya bağlantılı duyurular yapabilirsiniz. Astroloji çalışmaları, seminerler, fuar, sergi, sempozyumlar ufkunuzu genişletebilir. Sınırları genişletmek mümkündür. Hukuksal konularla ilgilenebilirsiniz, bu konuda yeni olanaklar gelişebilir. Turizm sektöründe çalışıyorsanız yeni imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Uluslar arası ticaret,  iletişim önemini arttırabilir. Toplumda fikirleriniz ve söylediklerinize dikkat etmeli, verdiğiniz sözlere karşı daha tutarlı olmalısınız. Bugünlere gelecek olursak eğer; bir kaç gün biraz sıkışıklık yaşanabilir, yolculuklarla ilgili karışıklıklar olabilir. Ancak 25-26 dan itibaren, sevgi ve güzellikler üzerine yepyeni deneyimler yaşamak çeşitli olaylarla karşılaşarak zengin bilgiler elde etmek mümkün. Sevdiğiniz kişileri görebilirsiniz. Ön yargılı görüşleri değiştirmek için çeşitli sanat etkinliklerine katılmak, değişim müzik konserlerine gitmek faydalı olur. Gezi imkanları tatil yapmak için iyi fırsatlardır. Sevilen biri ile yapılacak yolculuklar ilişkilerin güçlenmesini sağlayabilir. Adaletle yargıyla ilgili konularda olumlu süreçler gelişebilir. Yabancı uyruklu kişiler ya da daha evvel yurt dışında yaşamış kişilerle görüşebilirsiniz, onların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. 5 Eylül’den itibaren işlerinizi hızlandırabilir, 10 undan itibaren ise daha somut ve planlı çalışmalar yapabilirsiniz.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – 8. Evinizde yaşanacak olan tutulma, olumlu ve olumsuz yönden düşünülebilir. Önümüzdeki 5-6 ay boyunca, parasal konulara ve paylaşımlara yönelik durumlar yatırımlar olabilir. Kredi, borç alacak ilişkisi artabilir. Kaynaklarda kısıtlanmaların ardından yeni gelişen olanaklar ani fırsatlar olabilir. Devletle ilgili işlerde (vize, pasaport, askerlik şubeleri, devlet hastaneleri, belediyeler vb..) uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Manevi karışıklıklar doğabilir. Alım satım, miras işleriniz hızlanabilir. Kira, kontrat yenileme, tedaviler, operasyon gibi durumlar gelişebilir. Hedeflerinizi gerçekleştirmek yönünde şanslarınız olacaktır. Bugünlere gelecek olursak eğer; Tutulma günleri biraz stresli konular ve finansal karışıklıklar olsa bile, 25-26 dan itibaren yeni olanaklar da elde etmeniz mümkün. Beklenmeyen yeni bir kredi ya da burs imkanı, prim, yakın çevreden gelen bir destek, para moralinizi düzeltebilir. Kredi kartları, borçları ödemek adına yeni olanaklar gelişebilir. Psikolojik olarak rahatlayabilirsiniz. 5-10 Eylül dönemleri evraklarla ilgili daha önceden gelişmiş karışıklıkları çözebilirsiniz. Eğitimle ilgili çalışmalara yoğunlaşabilirsiniz. Çevre değiştirebilir, uzaktaki akrabalarla geçmişten gelen projeleri, seyahat planlarını harekete geçirebilirsiniz. Hukuki konularla ilgili çözümlenmesi gereken birçok işi ele alabilirsiniz. 25 Ağustos’tan itibaren yönetici gezegeniniz Satürn’ün retrodan çıkması ve burcunuza girmek adına hazırlık içinde olması önemli konuları hızlandırabilir. Geçmişteki birçok konuyu bitirme çalışmaları hızlanıyor. Üstünüzdeki yükleri bir an evvel atmak hafiflemek gerekir. Yeni bir dönem çok uzakta değil!

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Güneş Tutulması, karşıt evinizde gerçekleşiyor. Önümüzdeki 5-6 ay boyunca, ilişkiler, arkadaşlıklar, ortaklıklar öne çıkabilir. Hayatınızda önemli konular var anlaşılan. Birlikte çalıştığınız kişilerle, eşinizle, ortağınızla ilgili beklenmedik gelişmeler ortaya çıkabilir. Onların ihtiyaçlarına eğilmek destek vermek durumunda kalabilirsiniz. Sağlığınız, karşınızdaki kişilerin sağlığını bağlayan durumlar da söz konusu. Eşinizin hayatında önemli başlangıçlar, girişimler de olması mümkün. Karşınızdaki kişilere bağlısınız birlikte hareket etmek istediğiniz bir dönem. Onların yönlendirmesiyle harekete geçebilirsiniz. Başkalarını organize edebilirsiniz. İlişkilerin ne kadar önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Uzamış ve bir türlü harekete geçemeyen bir evlilik teklifi gündeme gelebilir. Tadilatlar, taşınmalar varsa tutulmanın etkisiyle harekete geçebilir. Yer değiştirme kararları alabilirsiniz. Bu dönemde zaten yalnız kalmak pek mümkün değil, işle ilgili konularda deneyimli kişilere danışabilirsiniz. Doktor, danışmanlar, ustalar, emlakçılar devreye girebilir. Bazı konuları danışabilir, sağlık kontrolleri yapabilirsiniz, sizde danışmanlık verebilirsiniz. Tanınmış, önemli kişiler hayatınıza girebilir. Yolculuklar, yurt dışı bağlantılı konular varsa hızlanır. Bugünlere gelirsek eğer, tutulma yaşandığında bir kaç gün, özellikle son günlerde doğan Kovalar kendi ve karşınızdaki kişilerin sağlığına dikkat edin. 25-26 dan itibaren Venüs'ün iyi enerjileri sağlığınıza daha iyi gelebilir. Moraliniz düzene girmeye başlar. Karşınızdaki kişilerden destek görebilirsiniz. Sosyal organizasyonlara katılabilirsiniz. Bu zamana kadar olumsuz giden şeyleri düzeltme şansınız artıyor. Evlilik adına da olumlu bir dönemdir. İlişkiler daha olumlu gelişebilir. 5-10 Eylül'e kadar ise yasal konularda bazı şeyleri düzenleme şansı artabilir. Resmi, devlet daireleri, evraklarla ilgili konuları hızlandırabilirsiniz. Kira, kontrat, miras konuları, devlete ödenecek harç,vergiler, sigorta, tazminat, tedavi, operasyonlar varsa hayata geçirebilirsiniz.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – İş ve sağlık evinizde tutulma gerçekleşiyor. Önümüzdeki 5-6 ay boyunca, günlük yaşantınızda ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz. Hastalıklar, zayıflıklar, hayatın sıkıntı veren ve kontrol edilemeyen yüzü, çok çalışıp az kazandığınız egonuzu sergileyemediğiniz ön plana çıkamadığınız konular mı var? Tutulmayla birlikte daha önce ihmal edilen konulara dikkatli bir şekilde eğilmek gerekir.  Net hedefler belirleyerek bir düzen sağlamalısınız.  Sağlıkla ilgili sorunları yeniden gözden geçirmek çareler bulmak kişisel disipline, diyete dikkat etmek gerekebilir. Daha önce oluşmuş huzursuzluklar, yıpranan konular, biten şeyler varsa artık dönüşü yok bazı şeylerin ancak bu dönemden sonra farklı bir düzen oluşturmaya başlayabilirsiniz. Yeni iş teklifleri gelebilir. Para kazançlarınız artabilir. Tutulmayla birlikte evcil hayvanlarınızın hayatında oluşmuş bir takım sorunlar varsa bu dönemler onlara yardımcı olmak bakımını üstlenmek sağlığını korumak da isteyebilirsiniz. İlişkilerde ise, belki ayrılmak ya da birlikteliğinize tam olarak karar verme aşamasındasınız. Kafanız karışık net değilsiniz. Yaptığınız anlaşmaları da yeniden değerlendirmek gerekebilir. Bugünlere gelirsek eğer,  tutulma günleri bir kaç gün karışıklık yaşanabilir, düzen kurmakta zorlanabilirsiniz, sağlığa da dikkat edin. Ancak 25-26 dan itibaren sağlığınız yerine gelmeye başlayabilir. 5-10 Eylül dönemleri, ilişkiyle ilgili sorunları şimdiye kadar konuşulmayanları konuşup halletmek için daha sağlıklı koşullar oluşabilir. İkili ilişkilerde oluşmuş sorunları yeniden değerlendirmek konuşmak, geçmişteki sorunları çözmek birlikte hareket etmek gerekebilir. Sizi cesaretlendirmek isteyen kişiler sizi motive edebilir, yurt dışına ya da başka yerlere gitmek, akademik çalışmalar yapmak, ortaklıklar kurmak, iş projeleri almak, kazançlar sağlamak adına harekete geçebilirsiniz.

Mutlu yarınlarınız olsun...


Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com

Not: Yukarıda verilen genel yorumlardır. Soru sormak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler talinagdere@hotmail.com , astrotalin@gmail.com dan  bilgi alabilirler. Ayrıca yükselen burcunuzu ve ay burcunuzu öğrenmek isteyenler bana başvurabilir (gerekli olan bilgi: gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saati) 



  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. hem kova burcuyum hem ay burcum aslan. bu tutulmadan sonra, beklediğim evlenme teklifini alacağım sonucuna vardım. haklı mıyım ? yoksa iyimser miyim :)
    sevgiler :)

    YanıtlaSil