Başak Burcunda Yeni Ay!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 02:13:00

20 Eylül 2017 saat 8.30 civarı Başak Burcunun 27 derecesinde Yeni Ay gerçekleşiyor. Çok hareketli bir dönem. Bir çok işin peşinde koşmak, kovalamak bazı koşullardan dolayı işlere gereği gibi odaklanamamak da söz konusu. Önemli işler yapabilmek adına çok didinmek, emek vermek, hizmet etmek, köleleşmek gerekebilir. Diğer yandan hayatınızdaki karışıklık (Merkür/Neptün karşıt) dağınıklık, olayların netleşmemesi, sağlık temaları, şaşkınlıklar yoğunlaşabilir.  Bazı konular ve aksilikler işlerinizi (mars/Neptün karşıtı) arzu edilen gibi ilerlemesini engelleyebilir.   Ayrıca bu dönem, farklı konularda da endişelere kapılmak mümkün.  Duygularınızı bastırmaktan doğan psikosomatik rahatsızlıklar, uykusuzluk artabilir. Alkol, madde bağımlılıkları sağlığınızı etkileyebilir.  Venüs  20 Eylül’den itibaren Başak burcuna girse de gevşemek pek mümkün görünmüyor ancak her konuda daha da mükemmellik ve saflık arayabilirsiniz. Pratikleşebilir, işlerinizi düzenleyebilirsiniz.  Romantizmden uzaklaşıyorsunuz. Sevginizi aşkınızı hizmet ederek karşınızdaki kişiye gösterebilirsiniz, ifade edebilirsiniz. Çalışmak, yazmak, el becerinizin artması, marifetli olmak, elinizden her iş gelmesi mümkündür. Romantizmden uzak, fantezileri bir yana bırakıp gerçek dünya ile karşılaşmak ve ilgilenmek gerekir. Çevre güzelliği temizliği sağlık şartlarınızın iyileştirilmesi mümkün olabilir. Ayrıca etrafınızda size yardımcı olacak, sorunlarınıza ortak olacak kişiler bulabilirsiniz. İşlerinizde disiplini elden bırakmadan çalıştığınız takdirde her şeye yetişebilirsiniz. Beden sağlığı, giyim, kuşam, temizlik daha itinalıdır.  Ancak diyeti, zayıflamayı da sağlığı zorlarcasına abartmamalısınız. Kılık, kıyafet adına da bugünlerde sadelikten yana olabilirsiniz. Pratik giyim kuşamı, toprak renklerini tercih edebilirsiniz. Paranızı kontrollü harcamaktan yana olabilirsiniz. Yeni Ay en çok burcu ya da yükseleni Başak/Balık, Yay/İkizler gibi değişken burçları daha fazla etkileyebilir.

Yeni Ay gerçekleştiği saatlerde ve birkaç saat bazı konularda vesvese artabilir. Program yapmakta önemli işlerinizi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Ancak, 13:06 dan itibaren “ay” Terazi burcuna girecek 22 ine kadar ilişkilere daha fazla önem verebilir, biraz da olsa sosyalleşebilirsiniz.  Özellikle 22 Eylül Cuma günü, başkalarına karşı daha toleranslı, nazik, misafirperver davranabilirsiniz. İnsanlarla ilişkiler iyi olur başkalarını anlayabilirsiniz, yardımcı olabilirsiniz. Manevi hissedişler, duyarlılık artar. 22 Eylül gecesinden itibaren Güneş Terazi burcuna giriyor. İlişkiye daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Yalnız kalmak istemediğinizden dolayı, uzlaşıya açıksınız. Ancak yöneticisi Venüs düşük bir konumda olduğundan aradığınız değeri bulmakta zorlanabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere önem verseniz bile kendi isteğinizin olması için daha fazla direnebilirsiniz. Güneş'de Terazi burcunda düşük konumda olduğundan kararsızlıklar yaşanabilir. İkili ilişkilerde zorluklar baş gösterebilir.  


Nihayet! 30 Eylül'den itibaren Merkür Terazi burcuna girince (Venüs başak/Merkür terazi karşılıklı ağırlama, birbirlerinin konularına destek verme) faydalı çalışmalar yapmaya devam ederken, sosyalleşmeniz ve yaptığınız işlerden keyif almanız da söz konusu olabilir. Ağzınızın tadı yerine gelmeye ve renkli ortamlar içinde olmaya başlayabilirsiniz. Sade ve mütevazi bir hayattan ziyade daha renkli, canlı ve sosyal olabilirsiniz. Ürettiğiniz işlerin, yaptığınız çalışmaların karşılığını daha rahat alabilirsiniz. Partilere, seminerlere, toplantılara katılmanız mümkün. Evlilikler, tanışmalar, ortaklaşa işler de yoğun olabilir.

Sağlık: Mide/bağırsak sorunları ayak hassasiyeti, zehirlenmeler, dağınıklık,dalgınlıktan doğan kazalar, ayaklarla ilgili sorunlar (madde bağımlılıklar başa bela) bir süre daha devam edebilir. Zayıflamayla ilgili hastalıklar tedavi edilebilir. Bu günlerde ishal kusma gibi sorunlar da bağışıklığınızı düşürmüş olabilir. Bağışıklığınızı güçlendirin. Sağlıklı, doğal besinler seçilmeli. Günlük yiyeceklerinize doğal probiyotikleri ekleyerek sindirim sisteminin daha iyi çalışmasını sağlayabilirsiniz. 22 den itibaren ise, bel (incitme, bel fıtığı vb..) sorunlarına dikkatli olun, şeker iniş çıkışları artarken cilt ve böbreklerle ilgili sorunlara daha dikkatli yaklaşmalısınız.  

YENİ AY ve BURÇLAR:

(yükselen burcunuzu da okumayı unutmayınız)

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Artık çalışma zamanı gelmiştir. Yeni Ayla birlikte, işinizle ilgili yeni olanaklar gelişebilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir konuda görüşmeler, anlaşmalara daha fazla açıksınız. En azından bu konuyu daha detaylı düşünebilir, kabul etmeden önce üzerinde hazırlıklar yapabilirsiniz. Çalıştığınız mekanı düzenlemek, çevre değişimi, çalışma şartlarının iyileştirilmesi, tadilatlar da mümkün olabilir. Artık emek vermek zamanı belki de çok çalışacaksınız kafa yoracaksınız, kimi zaman yorulacaksınız ama karşılığını da alabilirsiniz. Gün boyu görüştüğünüz arkadaşlarınız, iş ortamındaki kişilerle de ilişkileri sağlamlaştırabilirsiniz. Sağlık şartlarınızı iyileştirebilir, doktor kontrollerinizi organize edebilir, giyim, kuşam, hijyene daha fazla dikkat edebilirsiniz. Sinirlerinizi ve mide/bağırsaklarınızı rahatlatmak için sistem geliştirmelisiniz. Belki de beslenme programına ihtiyacınız olacak. 22 Eylül’den itibaren ortak çalışmalara hız verebilirsiniz. Eşiniz, iş ortağınızla birlikte birçok konuya emek vermek gerekebilir. Birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz. Kendinizi yetersiz hissettiğiniz konularda danışmanlık alabilirsiniz. 30 undan itibaren fikir ve proje üretmek, çalışmak diğer yandan da sosyalleşmek daha kolay. Bazı şeyler kolaylaşıyor.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Çocuklarınıza ve aşk hayatınıza odaklanıyorsunuz. Bazı belirsizlikler ve sizi tüketen şeyler adına yeni olanaklar gelişebilir. Bu konularda daha titiz ve düzenli çalışmak, düşünmek, pratik olmak gereğini hatırlayabilirsiniz. Onlarla kaliteli vakit geçirmek gerekebilir. Çocuklarınızın düzen kurmalarına yardımcı olmakta gönüllüsünüz. Aşkta daha gerçekçi, mantıklısınız, ayağınız yere basıyor. Romantizmden uzak sağlıklı kararlar almaya çalıyorsunuz. Kimileri adına da yetenekleriniz doğrultusunda yeni çalışmalar gündeme gelebilir. Sanatsal, sportif, heyecan verici, eğitici yönde de olması mümkün. Artık daha çok günlük işlerinize de yönelebilir, özlediğiniz arkadaşlarınızla da vakit geçirebilirsiniz. Kısa geziler, görüşmeler, sanatsal projeler, sergi, sempozyum, hobiler adına olumlu bir dönem. Daha çok sahnedesiniz. Alkış almayı hak ettiniz. Hareketli bir dönemdesiniz, etrafınıza da hareket, enerji katabilirsiniz. 22 inden itibaren Güneş Terazi burcuna giriyor. Diğer konular devam ederken, iş arkadaşlarınızla da daha fazla birlikte olmak için sebepleriniz olabilir. Onlarla birlikte katılacak iş bağlantılı organizasyonlar, davetler de mümkün. 30 Eylül’den itibaren ise, sağlık, iş konularına daha fazla yöneliyorsunuz. Para kazanmak adına, hareketlilik, müşterilerle ilişkiler, satış, planlama, ayrıntıları hesaplama adına daha iyi bir dönem, diplomatik ilişkiler kurulabilir. İşlerinizi yaparken keyif alabilirsiniz.  Sağlığınıza daha çok vakit ayırabilirsiniz. Bel problemlerine dikkat edin.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Bitişler ve başlangıçlar var. Ailevi konular çok yoğun. Ev, yerleşim, özel hayatınızla ilgili birçok konuyu bu dönem daha detaylı ele alabilirsiniz. Ebeveynlerin hayatındaki hareketlilik de sizi etkiliyor olmalı. Evde oturmanız, vakit geçirmeniz için daha çok zamanınız olabilir. Sevdiklerinizi davet edebilir, bazı konularda onlara danışabilir, destek alabilirsiniz. Taşındıysanız yerleşmeye çalışıyorsunuz. Aksi giden bazı şeyler adına daha tertipli düzenli olabilirsiniz. Dekoratif çalışmalar, bahçe, ev düzeninizi daha rahat kurgulayabilirsiniz. Aile ilişkileriniz, kardeş ve ya yakınlarınız, sevdiğiniz kişilerle daha çok bir arada olabilirsiniz. 22 Eylül’den itibaren, sosyalleşmeye başlıyorsunuz. Hayatın keyif veren yanları zevkleri de önemli olacak sizin için. Çocuğunuzla ilgili konuları, görevleri yerine getirmeye başlayabilirsiniz, titizlenebilirsiniz. Sportif faaliyetlere hobilere, gezilere vakit ayırabilirsiniz. 30 undan itibaren ise, kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Çocuklarınızın ya da sizin hobileriniz yoğunlaşabilir. Sanatsal projelere uğraşılara eğlenceye daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Aşk daha keyifli, dikkat çekiyorsunuz!

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)– Eğitim, iletişim, ulaşım trafiğiniz çok yoğun. Yazı çalışmaları, reklamcılık, yayıncılık, ticari konular da gündeminizde. Özellikle yeni aydan itibaren kimileri adına taşınmalar da meydana gelebilir. Kitap hazırlıkları varsa hayata geçirmek için hareketlenebilirsiniz. Kardeşler, komşular, akrabalar ve yakın arkadaşlar, dostlarla vakit geçirmek adına verimli bir dönem. Satış, pazarlama, anlaşmalar konusunda yapıcı bir süreçtesiniz tabii ki biraz daha kafanız karışık bazı şeyler oturmadı ancak ay sonuna kadar netleşebilirsiniz. 22 Eylül’den itibaren, Güneş’in Terazi burcuna girmesiyle, özel hayatınıza da vakit ayırabilirsiniz. Anne/babanızla görüşmeler yapabilir onlara bazı konularda yardımcı olabilirsiniz. Kardeşinizin de hayatında sorumluluklar artabilir 30 undan itibaren ise hep birlikte bazı şeyleri konuşmak adına fırsatlar gelişebilir. Aile içi iletişim yoğunlaşabilir. Ev değiştirebilir ev içinde değişiklikler yapabilir ya da evde misafir ağırlayabilirsiniz. Akrabalarla da bir arada olmak için nedenleriniz artıyor.  Bazı konularda onların desteğini de alabilirsiniz. Evde huzurunuz artıyor. Belki işinizi de eve taşımak adına uygun bir dönem olabilir.

ASLAN: (23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –  Finansal konularda yeni açılımlar var. Müşterilerle ilişkiler gelişebilir. Yeni iş fırsatları, çalışmalar ile karşılaşabilir bu konuda gelir elde edebilirsiniz. Pek bereketli olmasa da kazançlarınız yok değil, masraflar geleni yutuyor olmalı. Ancak üreticisiniz, çalışmanın karşılığında gelir elde edebileceğinizin bilincindesiniz. Tedaviler ya da kredilerde sizi biraz dağıtmış olmalı. Üretim devam ediyor, yenilerini elde etmek adına da çalışmalara başlayabilirsiniz. 22 Eylül’den itibaren iletişim artabilir. Sosyalleşmeye başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkiler hareketlenebilir. 30 undan itibaren ise, akraba, komşu, dost ve arkadaş çevresiyle daha fazla bir arada olabilirsiniz. Her şeyi daha rahat takip edebilirsiniz. Eğitime, öğrenime merakınız artabilir. Kitap yazabilir, eğitim verebilirsiniz. Kardeş kuzenlerle olumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Yakınlarınızdan iletişim kurduğunuz kişilerden finansal destek de alınabilir. Kısa yolculuklar, ticari konular, iş anlaşmaları, halkla ilişkiler, reklamcılık, duyurular, internet çalışmaları, hukuki konular adına yoğun bir dönem olabilir. İşinizi yaparken keyif alabilirsiniz. 

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  Sabah saatlerinde burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte, birkaç gün içinde kişisel konularda hedeflerinize daha rahat odaklanabilirsiniz. Girişimleriniz, projeleriniz hızlanabilir. Fikir ve düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Yakın çevrenizle, annenizle ve iş hayatınızla ilgili konular adına sinirlilik ve gerginlik de sizi mantıklı olmaktan uzaklaştırabilir. Hareketlilik ve dışarı açılma ihtiyacı artar. 22 den itibaren Güneş Terazi burcuna girince bazı konularda rahatlama yaşanabilir. Moraliniz biraz da olsa düzelebilir. Dış görüntünüze, giyim, kuşam, estetik ve bakımınıza daha fazla özen gösterebilir, titizlenebilir, her şeyin tam olmasını isteyebilirsiniz. Sosyalleşmeye başlayabilirsiniz. İhtiyaçlara daha fazla yönelebilirsiniz. Finansal konularda sahip olunan değerler adına kendinizi başkalarına kanıtlamak isteyebilirsiniz.  30 undan itibaren ise, insanların ihtiyaçlarını belirleyerek servis etmek mutluluk verebilir. Her şeyin incesini estetiğini düşünmeye başlayabilir olayların güzel yönlerini ortaya çıkarabilirsiniz. İlişkiler, organizasyonlar, arkadaşlıklar, ortaklaşa işler adına olumlu günlerdir. Para harcamalarınız da artabilir. Son derece kibar saygın  kişilerle bir arada olabilirsiniz.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Sıkışık bir dönemden geçtiğiniz söylenebilir. Geri planda kalıp çok fazla hizmet, fedakarlık ediyorsunuz. Kontrol edemediğiniz bazı temalar da var bunlar finansal ya da sağlıkla ilgili durumlar da olabilir. Sizde şartları zorlamamak gerektiğinin farkındasınız. Bir iş ve ya proje üzerinde olabilirsiniz. Belki kitap ya da sanatsal bir konuyla ilgilisiniz. Hazırlıklarınızı tamamlamaya çalışıyorsunuz. Yeni Ayla birlikte nispeten bu konularla ilgili yeni fikirler üretebilirsiniz. Daha anlayışlı ve fedakar olabilir, iyilik yapabilirsiniz. Sevdiklerinizi kendinizden üstün tutabilirsiniz. 22 Eylül günü daha pozitif ve iyimser bir ruh haliniz olabilir. Akşam saatlerinde Güneş’in burcunuza girmesiyle artık hayat enerjiniz artarak egonuz ön plana çıkabilir. Kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. 30 undan itibaren ise kişisel konular ve projeleriniz daha rahat ortaya çıkabilir. Olayların güzel taraflarını düşünmeye başlarsınız. İlişkiler, arkadaşlar daha fazla önem kazanır. Ürettiğiniz üzerinde çalıştığınız şeyleri başkalarına sunmak isteyebilirsiniz. Sosyalleşme arzusundasınız. Yeni fikirlere açık olabilirsiniz. Ancak başkalarına verdiğiniz değer kadar kendinize de vermelisiniz.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Gelecekle ilgili hedeflerinize bu günlerden itibaren daha rahat yönelebilirsiniz. Arkadaşlıklar, dostluklar, grup çalışmaları, organizasyonlar, toplantılar daha özenli olabilir. Vakıf, dernek, meclis ve kuruluşlarda daha fazla hizmet edebilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında dostane ilişkiler önem kazanır. Herkes adına fayda üreten projeler geliştirebilirsiniz. 22 sinden itibaren, kapalı (hastane, fabrika, hayırsever kuruluşları vb…) mekanlarda daha fazla yer alabilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Annenizle ya da işinizle ilgili konularda fedakarlıklar artabilir. İçe dönük tavırlar da geliştirebilirsiniz. Arka planda kalıp işlerinizi çözmeye çalışırken sağlığınıza daha fazla özen gösterin. Özellikle de bel problemlerine dikkat edilmeli. 30 Eylül’den itibaren ise, kalabalıktan uzaklaşıp kendi düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Belki de yorgunsunuz ya da kendinizi dilediğiniz gibi rahat ifade edemiyorsunuz. Arkanızdan konuşanlar dedikodu yapanlar da olabilir bu dönemlerde. Önemli değil! Kendi iç dünyanızda mutlusunuz. İnzivaya çekilmek geçmişte bitiremediğiniz işlere odaklanıp bitirmek rahatlatıcı olabilir. Bazen kişinin yalnızlığa ihtiyacı vardır, kafa dinlemek gerekir.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – İşlerinizle ilgili yoğunsunuz. Yeni Aydan itibaren biraz daha bazı konularda gevşeyebilirsiniz. Yeni olanaklar gelişebilir. Gerek ailevi gerekse kariyerle ilgili yeni hedeflerinize önem verebilirsiniz. Çalışmalarınız ve üstlerinizle ilişkiler artabilir. Yönetici pozisyonundaki kişilerden bayanlardan destek alabilir, fayda üreten çalışmalara yönelebilirsiniz. Yetenekleriniz toplum önünde daha fazla görünür hale gelebilir. Statünüzü yükseltmek başarı geliştirmek mümkün. Annenizle ya da eşinizin ailesiyle ilgili konular hayatınızda çok fazla yoğunlaşabilir. Çok çalıştığınız ancak fayda ürettiğiniz yeteneklerinizi sergilediğiniz bir dönemdesiniz. 22 sinden itibaren, sosyalleşmeye başlayabilir, çeşitli organizasyonlara katılabilirsiniz. Davet, partiler, iş toplantıları ayrıca önem kazanabilir. 30 undan itibaren evlilikler, sosyal organizasyonlar, vakıf kuruluşlarıyla ilgili çalışmalar artabilir. Dostlarınız arasında iletişim sağlamak çok daha kolaydır. İş toplantılarına katılabilir, grup çalışmalarından fayda sağlayabilirsiniz.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Yabancı çevreler, uzaklarla ilgili konulara odaklısınız. Hedefleri geniş tutmak alanlarınızı geliştirmek yeni deneyimler elde etmek adına faydalı dönemler olabilir. Yurt dışına gitmek adına da yeni adımlar atılabilir. Kitap yazmak, yayınlamak, seminer vermek, zihinsel faaliyetlere odaklanmak, basın yayın bağlantılı çalışmalara yönelmek mümkün Ayrıca ticaret adına önemli atılımlar gerçekleşebilir. Eğitim dönemiyle de ilgili beklediğiniz konularda önünüz açılabilir. Yabancı kültürden kişiler hayatınızda önemli rol oynayabilirler. Uluslar arası ticaret, hukuksal konular, akademik çalışmalar adına yeni olanaklar gerçekleşebilir. 22 den itibaren kariyere odaklanabilirsiniz. Toplumun önünde daha fazla dikkat çekebilirsiniz, önemli ve güç sahibi kişilerden birtakım destekler gelebilir. 30 Eylül’den sonra ise, önemli konuşmalar yazışmalar ve kariyer konularında hareketlilik mümkün. Seyahatler artabilir, iş hayatındaki kişilerle daha fazla iletişim kurulabilir.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Ortaklaşa finansal konular, banka işleri, alacak verecek, hukuki ödemeler, tadilatlar, kimileri adına tedaviler olması da mümkün. Mesleğiniz muhasebe ya da sağlık görevlisi iseniz önemli çalışmalara girebilirsiniz. Araştırmalar yoğunlaşabilir. Bilinmeyen şeylere karşı merakınız artabilir. Eşin ya da ortağınızın parasını iyi yönetebilirsiniz. Birlikte yapmak istediğiniz konular da var, yatırımlara yönelebilirsiniz. 22 Eylül’den itibaren seyahatler artabilir, akademik konulara, farklı çevrelere yönelebilirsiniz. 30 undan itibaren ise hukuki süreçleri daha rahat çözebilirsiniz. Psikolojiniz düzelebilir. Farklı çevrelere yönelebilirsiniz, söyleşiler, sunumlar, basın/yayın bağlantılı çalışmaların, ticari konuların daha olumlu gelişeceğini söyleyebiliriz. Sorunlara hukuksal çözümler bulabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı akademik çalışmalara yönelebilirsiniz. Çeşitli sebepler dolayısıyla yerleşmeyi de düşünebilirsiniz.  Kariyere adım adım yaklaşıyorsunuz.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – İlişkiler, ortaklıklar cephesinde yeni gelişmeler söz konusu. İşbirliğine açık size fayda üreten kişiler bazı konularda yardımcı olabilirler. Zihninizde çözemediğiniz, sıkışıklık yaratan problemlere danışmanlık yapabilirler. Evlilik, arkadaşlıklar konusunda yeni diyaloglar gelişebilir. İletişiminiz artabilir. Sizi harekete geçiren kişiler ya da eşinizin yönlendirmesi sayesinde eyleme geçebilir ondan güç alabilirsiniz. İlişkilere en çok ihtiyaç duyduğunuz bu dönem birlikte olmak size fayda sağlayabilir. Eğer danışmanlık veriyorsanız bu konuda başarılı olabilirsiniz. Sözleşmeler, hukuki konular, avukat işleriniz yoğunlaşabilir. 22 inden itibaren, ortaklaşa para konuları, bankalarla ilişkiler, ortak harcamalar artabilir. Ödemeleri kontrol etmek gerekebilir. Muhasebe, devlet daireleri, banka sektörlerinde, para yönetimi işlerinde çalışıyorsanız olumlu bir dönem. 30 Eylül’den itibaren ise, aşk hayatınızda daha derin, içten, verimli bir süreç başlayabilir. Para işlerini daha akılcı yönetebilirsiniz. Düşüncelerinizde faydalı değişimler yaparak psikolojinizi rahatlatabilirsiniz. Para ve mallarla ilgili görüşmeler, emlak, alacak verecek konuları mesleki olara da artabilir. Evrak işleri, resmi evraklar, mali işlerle ilgili konuları düzenlemek gerekebilir. Ortak hareket etmekten fayda sağlayabilirsiniz. Güç kazanabilirsiniz.

Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com


Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com - astrotalin@gmail.com dan  bilgi alabilirler. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatiniz dir.



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum