Boğa Burcunda Dolunay!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 01:16:00

4 Kasım saat 8.24 (Türkiye saati) civarı Boğa burcunda (11 derece 59 dk.) Dolunay gerçekleşmektedir. Dolunay burcu ya da yükseleni, Boğa/Akrep/Aslan/Kova olan sabit burçları daha fazla etkilemektedir. Alışkanlıklardan vazgeçmek, bazı konularda tutuculuk yapmak, esnememek, yeniliğe kapalı olmak mümkün olsa bile sakin ve düşünerek, sabırla bazı şeylerin üstesinden gelmek mümkün olabilir.

Boğa Dolunayı:  Maddi güvenliğe sahip olmak,  para konuları, güvenlik ihtiyacını karşılamak, yatırımlara yönelmek bu dönem önemli olacaktır. Özellikle uzun bir süredir düşündüğünüz maddi konularda artık bir karar almak dönemi gelmiştir. Finansal yatırımlar, kira, kontrat, satın alımlar, iyi, rahat, konforlu, kaliteli yaşama arzusu ön plandadır. Maddi ve manevi sahip olunan değerler, sağlamlık,  bu dönem önemlidir. Bu yüzden istikrarlı davranılabilir. Her konuda rahat hissetmek için özellikle finansal alanda kendinizi garantiye almak isteyebilirsiniz. Boğa burcunun yöneticisi Venüs yönettiği Terazi burcunda yer almaktadır. İlişkiye açık ve uyumlu davranışlar dikkat çekicidir. Özgürlük ön planda (Venüs/Uranüs) ani şaşkınlıklar, heyecanlar verebilir. İlişkilerin formunda değişiklik yapmak isteseniz bile diğer yandan bazı(Venüs/Satürn) sorumluluklar ve akılcı düşünceler her iki tarafın menfaatine zarar vermeden devamlılığı sağlayabilir. İlişkiler açısından önceki ve şimdiki durumu fark ederek ne gibi dersler almanız gerektiğini anlarsınız.  Mesleki, iş, çalışma alanlarında düzenlemeler yapılabilir. Örn. Yapmak istediğiniz bir yatırım vardır ancak döviz kurlarının oynak olması nedeniyle (ay/boğa akılcı yaklaşımlar) vazgeçebilir başka bir (pratik olanı)yatırım şeklini hayata geçirebilirsiniz.  

Dolunay haritasında Akrep burcu yükselmektedir. Genel anlamda ilk bakışta haritada, Hava/su kombinasyonu mevcuttur. Kendi içine dönme, hayal etme, kendi dünyanızda yaşama eğilimi, empati yapabilme yeteneği verebilir. Yaratıcılık, hayal gücü artabilir. Akrep burcunun Yöneticisi Mars (açısız)Terazi burcunda 12. Evde ilerlemektedir. Bu durumda, gücünüzü ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.  Bazı girişimler hamleler adına biraz beklemek, plan, hazırlık yapmak da gerekebilir. Spor yapsanız biraz zorlasanız, sorun çıkabilir, hastalanabilir, kaslarınız zayıflayabilir. Bu dönemler, basit egzersiz ve yürüyüşlerle ilerleyin.

Yaratıcılık ön planda, sanatsal (ay/Neptün) konularla ilgilenebilir, üretebilirsiniz. Çok fazla rüya görebilirsiniz. Düşündüğünüz şeyler gerçekleşebilir. Ruhsal çalışmalara zaman ayırmak (güneş/Neptün) kendi başınıza dua, meditasyon tarzı çalışmalar yapmak, tefekküre dalmak için uygun zamanlardır. İlişkilerde romantizm artabilir. İdealler, düşünceler (Merkür/kiron) önemlidir. Zihinsel olarak gelişmek, yeni bilgiler peşinde olmak, bazı cevapların yetmemesi, arayış içinde olmak mümkün. Zihinsel olarak sürekli bir aktivasyon ve faaliyet, zihinsel gelişim verebilir. Sinirsel dağınıklık, hastalıklar içinde şifa almak mümkün. Öğretmek, öğrenmek önemlidir. Bazı bilgi, eğitim eksiklerimiz varsa bunları tamamlamak içinde olanaklar gelişebilir.

Satürn artık son kez Uranüs’le güzel bir açı almaktadır. Bu durumda, mesleki, idari, yönetim, iktidar ve teknoloji alanlarında olumludur. Toplumsal reformlarda, büyük organizelerde gelecek için iyi kapılara işaret eder. Geçmişte bazı açılar ve kötü tecrübeler yaşanmıştır ancak şimdilerde bunlardan ders alarak ilerisi için gerekli değişimler yapılabilir. Artık eski ve yeniler arasında köprü oluşturarak daha akılcı pratik doğrular bulunabilir.  

Sağlık: Boğaz ağrısı, boyun hassasiyeti verebilir. İştah açılır, kilo almaya meyilli olabilirsiniz. Tansiyon, diyabetik hastalıklar, soğuk algınlığı, anjin, kulaklar, tiroid bezi ile ilgili sağlık sorunları verebilir. Ancak sorunlar 6/7 inden itibaren daha çabuk atlatılabilir.  
Akrep Burcunda Yeni Ay yazısında buluşmak üzere, sevgiyle kalın….

Dolunay ve Burçlar:

Koç Burcu: Boğa burcundaki dolunayla, finansal anlamda bazı sonuçlar alabilirsiniz. Başkalarından destek alacağınız zamanlardasınız. Özellikle 6/7 inden itibaren, Maddi ve manevi anlamda beklentileriniz karşılık bulabilir. Ortak paylaşımlar, ortak kazançlar, sözleşmeler yapılabilir. Başkalarının olanaklarından çok rahat faydalanabilirsiniz. Banka işleriniz çözülebilir, krediniz çıkabilir,  ticarete yönelebilirsiniz. Kredi kart ödemelerinizi daha rahat gerçekleştirebilirsiniz, miras edinebilirsiniz. Mal, mülk alım satım, emlak konularında olumlu bir dönem. Ruhsal gelişim açısından da iyidir. Çok fazla problem yaptığınız konularda rahatlama yaşayabilirsiniz. Daha önce göremediğiniz şeyler şimdi daha anlaşılırdır bu yüzden de ruhsal aydınlanma yaşayabilirsiniz. Çok dert ettiğiniz şeyler şimdi çözüm aşamasında! Hukuki açıdan mahkemeler, davalar varsa olumlu sonuçlanabilir.

Boğa burcu: Burcunuzda gerçekleşen Dolunayla birlikte, senenin muhasebesini yapabilirsiniz. Bazı şeylere karar vermek gerekebilir. Eşiniz, ortağınızla ortak bir noktada buluşabilir, her iki tarafı kırmadan yine de sizin arzu ettiğiniz gibi bazı şeyleri sonuçlandırabilir, kafanızda bitirebilirsiniz. Kira işleriniz, taşınmalar devreye girebilir. Belki bazı şeyler henüz olgunluğa erişmese bile bundan sonra olması gereken neyse o yönde ilerlemek mümkün. Özellikle, 7 inden itibaren, ikili ilişkiler canlanabilir. Birçok konuda hem fikir olabilirsiniz. Onun işleriyle de meşgul olabilir, hizmet edebilirsiniz. Doktor, ya da danışmanınız kafanızı karıştıran önemli bir problemi çözmenize yardımcı olabilirler. Eğitim alabilirsiniz. Konusunda uzmanlaşmış kişilere kendinizi emanet edebilirsiniz. Sosyalleşebilir, sevdiğiniz kişilerle birlikte olabilir, daha önce yaşanmış husumet ve düşmanlığa son verebilirsiniz.  Evlilik teklifi alabilir, evlilik hazırlıkları yapılabilir. Eşinizle ya da arkadaşınızla pürüzleri çözebilirsiniz.

İkizler burcu:  Dolunay ile birlikte, daha önce fark edemediğiniz bazı konuları daha iyi anlayabilirsiniz. Angarya işleri bitirebilirsiniz. Geçmişte henüz çözülmemiş bir konu hakkında kararlarınızı kesinleştirebilirsiniz. Duygularınızı ön plana koymadan, herkesin yararına olacak projelerde kararlar alabilirsiniz. 6/7 inden itibaren, ofis değişimi, taşınmalar, çevre düzeni, toparlanma söz konusu olabilir. Artık yardımcılarınız da artacaktır. Ofis arkadaşlarınız ya da gün boyu birlikte olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. İşveren, patron, iş arkadaşları ile ilişkiler iyi olur. Çalışma alanlarında iyileştirici düzenleme yapılabilir. Beden sağlığı, temizlik, giyim kuşama itina artacaktır. İş alanında yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Sağlık açısından olumlu bir dönem başlar. Sağlık personellerinin daha fazla ilgisini görebilirsiniz, tedaviler açısından da faydalıdır. Kötü alışkanlıklardan kurtulmak için çok iyi bir dönem. Alternatif tıp konularına yönelebilirsiniz.

Yengeç burcu: Dolunay etkisiyle arkadaşlar ve dostlarla daha çok görüşebilirsiniz. Birlikte yapacağınız toplantılar, partiler, grup çalışmaları sonuç verebilir. Arkadaşlara karşı her zamankinden daha fazla koruyuculuk olur. İdealleriniz ve amaçlarınıza ulaşmanız artık zor değil. Güçlü arkadaşlıklar, dostluklar sayesinde bazı şeylere katlanmak daha kolaydır. 6/7 sinden itibaren ise aşk hayatınız canlanabilir. Daha çok gezebilir, seyahat edebilir, keyif yapabilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda yapacağınız çalışmalarda başarılı olabilir, yarışmalar varsa kazanabilirsiniz. Popülariteniz artar. Çocuklarınızın hayatında önemli başarılardan söz edilebilir.  Onlar kişisel konularda kendilerini gösterebilirler. Sanatsal etkinlikler, müzik, resim, sportif faaliyetler canlanır. Ancak çok yormayın kendinizi, hafif sporları denemelisiniz. Paranızı değerlendirmek isteyebilir, şansınızı deneyebilirsiniz. Bebek sahibi olmak isteyenler kendi kişisel haritaları da destekliyorsa olumlu sonuçlar alabilirler.

Aslan Burcu: Boğa burcundaki Dolunayla birlikte, özel hayatınızla, ailevi konularla ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Annenizin hayatınızda önemi artabilir. Anne ve ya bazı kadınlardan gerek maddi gerekse mesleki alanda destek alabilirsiniz. Toplumda insanların size karşı neler hissettiği, nasıl gördüğü insanların sizin hakkınızda neler düşündüğü önemli olur. Tanınırlığınız, başkalarının size bakışı önemli hale gelir. Bu konularda hassasiyet artabilir. Önemli ve etkin kişilerle duygusal bağ kurabilirsiniz. Duygularınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Halkla ilişkiler, satış konuları canlanabilir. 7 inden itibaren, işinizi evden daha rahat yönetebilirsiniz.  Misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Eğitim, eğitimciler, öğrenciler, yakın çevre ile ilişkiler, arkadaşlıklar canlanabilir. Ev alma, kiralama, taşınma, toparlanma, evi düzenleme, dekore etme gibi işlerle de uğraşabilirsiniz. Yakınlarınızdan destek alabilirsiniz.

Başak Burcu: Dolunayla birlikte uzaklarla, eğitimle, farklı çevrelerle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Daha çok yabancı kültürler, yabancılar, farklı görüşteki insanlar bu günlerde önemli olabilir. Hukuki bir konu varsa beklediğiniz sonuç gelebilir. 7 inden itibaren, gerek sizin gerekse eşinizin yakınlarıyla husumetler varsa giderebilirsiniz. Onlardan destek gelebilir. Çevrenizle iletişiminiz artar. Edebi eserlere önem verebilir, yazı, şiir, kitap yazabilirsiniz. Tatlı dilinizle başkalarını da etkileyebilir, konuşmalar yapabilirsiniz. Reklam, halkla ilişkiler, internet alanlarında başarılar artabilir.  Komşu ve yakınlarınızla da birlikte olmak için sebepler var. İlişkiler adına da destek aldığınız romantizminde arttığı bir dönemdesiniz. İyi bir konuşmacısınız, etkilisiniz. Siz konuşmasanız bile yüreğinizden çıkan ses duyuluyor endişe etmeyin. Bu konuda sezgileriniz sizi yanıltmıyor.

Terazi Burcu:  Boğa burcundaki dolunayla birlikte, finansal destek alacağınız olanaklar gelişiyor. Başkalarının kaynaklarından faydalanabilirsiniz. Beklediğiniz kredi çıkabilir, ödemleerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İş, mesleki konularınız, muhasebe, sigorta, hukuki konularla ilgili bazı gelişmeler de dikkat çekebilir. 6/7 inden itibaren kazançlar artabilir. Kendi olanaklarınızla kazanacağınız gibi başkalarının olanaklarından da faydalanabilir, çeşitli hediyeler de alabilirsiniz.  İşten kazançlarınız artabilir. Yaratıcı olduğunuz bir konudan gelir elde edilebilir. Ticari anlaşmalar yapılabilir. Eğitim verebilirsiniz. Yeni mali fırsatlar ortaya çıkabilir. Her tülü mali konular bu dönem ele alınabilir, anlaşmalara da yönelebilir, bu konuda konuşmalar yapabilirsiniz. Borç, ödünç para alıp vermekte sorunlar aşılabilir.

Akrep burcu:  Karşıt burcunuz olan Boğa’da Dolunay gerçekleşmektedir. Kendi kişisel konularınız olsa da karşı tarafın onayını da almak durumundasınız. Bazı anlaşmalara yönelebilirsiniz. Kararlar alabilirsiniz. Duygularınız karşınızdaki kişilerin tutumuna bağlıdır. İlişkilerin önemi artar. Anneniz, eşiniz, bayanlarla ilişkiler önemini arttırabilir. Karşılıklı etki/tepki zamanıdır. Sizin, onların sağlığı tedavileri de önemli olabilir. 6/7 inden itibaren  keyfiniz yerine gelmeye başlıyor. Aşk hayatınız canlanırken, mutlu olacağınız olanaklar gelişiyor. Sağlığınız daha iyi olabilir. Tedaviler varsa cevap verebilir. Dış görüntünüz, kişiliğiniz daha çok görünür olur. Sevilir, saygı kazanırsınız. Başkaları tarafından fark edilirsiniz. Uzlaşmacı tavırlarınızla öne çıkarsınız. Estetik, bakım, yeni saç modeli stili çok daha önemli hale gelebilir. Diyete başlayabilir, dış görüntünüzü daha fazla önemseyebilirsiniz. Başkalarına hizmet ettiğiniz konular devam etmekte. Henüz bazı konularda çekinceleriniz devam ediyor. Çok açık olamıyorsunuz, karşınızdakileri tanımaya çalışıyorsunuz. Geri planda kalıp taktik geliştirebilir, biraz daha yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Güven ve cesaret zamanla yerine gelecektir.

Yay burcu: Bir süredir arka planda kalıp çalışmalarınıza devam etmektesiniz. Belki de çok yoruldunuz. Bazı şeyler sizin kontrolünüz dışında gelişti. Başkalarının hizmet temaları yormuş olabilir. Boğa burcundaki Dolunayla angarya işlerinizi, başkaları adına yaptığınız çalışmaları bitirebilirsiniz.   Detayları pratik ve organize bir şekilde sonuçlandırabilirsiniz. Bazı konularda kalıcı çözümler bulmak mümkün. İş alanında da bayanlarla kalıcı ilişkiler kurulabilir. Kişisel beden sağlığınıza, diyete daha fazla dikkat etmeli, kalorili yiyecekleri, şekerli gıdaları dengelemelisiniz.   Sağlıklı besinler tüketilmeli. 6/7 den itibaren kişisel projelerinize başlayabilir, işinize gücünüze daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Evinizde iş yerinizde kapalı alanlarda bulunarak daha fazla emek verebilirsiniz. İş ya da eğitim bağlantılı yolculuklar da yapılabilir. Bu dönem kolektif çalışmalar yapmak, toplumsal çalışmalara hız vermek, huzuru yalnızlıkta aramak mümkün. Meditasyon, dua, eğitim benzeri çalışmalarda yapılabilir. Sakin yürüyüşler yapmak, müzik dinlemek de iyi gelebilir. Anne desteği alabilirsiniz, içe çekilerek kendinizi geliştirebilirsiniz.  

Oğlak burcu: Aşkta bazı kararlar alınabilir. Çocuklarınızla ilgili bir proje varsa sonuçları alabilirsiniz. Herkes tarafından övgü almak, beğenilmek alkış almak isteyebilirsiniz. Hobisel faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımla ilgili bir konuyu harekete geçirebilirsiniz. Yaratıcılığınız fark ediliyor. Eğlenceli aktiviteler medya bağlantılı çalışmalar, programlar, spor gündeminizde olabilir. Bebek sahibi olmak isteyenler adına da kalıcı adımlar atılabilir, hazırlıklara başlanılabilir. 6/7 inden itibaren, sosyal projeler içinde daha fazla yer almak, beğenilmek, toplantılar, partiler, organizasyonlar yapmak mümkün. Dostlar, yakınlarınız, arkadaşlarınızla daha fazla birlikte olabilirsiniz. Maaşınız, geliriniz artabilir. Geleceğe yönelik hedefler adına destekler almak mümkün. Özellikle bayanlarla ilişkiler onların desteği daha fazla olabilir. Dernek, kulüp, cemiyet, vakıf çalışmaları adına yoğun bir dönem.

Kova Burcu: Kariyerle ilgili çalışmalarınız devam ederken, özel hayatınızla ilgili bazı kararlar almaktasınız. Ebeveynlerin hayatında bazı sonuçlar alınabilir. Aileniz ve eğitiminiz ya da işiniz arasında denge sağlamaya çalışabilirsiniz. Evinizde birkaç gün dinlenerek yakınlarınızla annenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Kimileri adına da taşınma kararları alınabilir. 6/7 inden itibaren, üstlerle, anneyle eşin ailesiyle ilgili konular yoğunlaşabilir. İlişkileri canlandırmak, üstlerle olumlu ilişkiler kurmak önemli olur. Yetenekleriniz yaptığınız işler, durumunuz toplumun önünde daha çok görünür, fark edilir. Halkla ilişkileriniz artabilir. Statü yükseltmek, yaptıklarınızla övgü almak mümkün. Fazlaca hırslı davranabilirsiniz. Babanızda ön planda olabilir. Eğitim amaçlı çalışmalar, yurt dışı konuları, lisans üstü çalışmalar, seminer, sergi, sempozyumlar, ticari konular önemli olabilir.  

Balık Burcu: Dolunay ile yolculuklar yapılabilir. Uzaklaşabilir, farklı çevrelere gitmeye karar verebilirsiniz. Yakın çevrenizin desteğini almaktasınız. Kardeşinizden, akrabalardan haberler alabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimiyle ilgili bazı kararlar verilebilir. 6/7 inden itibaren ise, uzun zamandır görmediğiniz arkadaşları, yakınlarınızı görebilirsiniz. Onlardan güzel haberler alabilirsiniz. Kursa başlayabilir, seminere, sergi, sempozyumlara kapılarınızı açabilirsiniz. Yabancılar, farklı kültürden kişiler, değişik çevrelerle ilişkiler yoğunlaşmış olmalı. Etrafınızda daha çok sevilen, beğenilen biri olabilirsiniz. Alışılmış kalıbın dışına çıkmak hayatınıza yenilikler getirmek için olumludur. Artık size gelen faydalar uzak yerlerden gelecektir. Ticarette, yabancılarla yapılan işlerde, medya bağlantılı çalışmalarda, akademik eğitimde, hukuki konularda güzel gelişmeler yakalanabilir. Ancak bazı yıpratan konulardan tamamen kurtulmak hiçte uzak değil, biraz daha sakin kalın.  

Not: 18 Kasım 2017 Cumartesi Crown Plaza/Florya otelinde saat 15:00 civarı astroloji semineri düzenlenmiştir. Paros Yayıncılığın düzenlemiş olduğu seminerde 2018 yılının önemli gezegen geçişlerinin (Transit Jüpiter/akrep, satürn/oğlak, Güneş/Ay tutulmaları) tüm burçlar üzerindeki etkisini anlatacağım. İlgilenenler, merak edenler şimdiden Paros yayıncılıktan yerlerini ayırabilirler.  Tel: 0212 245 61 06- mail: info@paros.com.tr

Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirler. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatiniz dir.



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum