Terazi Burcunda Yeni Ay (2017)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 20:33:00

19 Ekim saat 22:13 civarı Terazi burcunun 26 derecesinde Yeni Ay gerçekleşiyor. Özellikle 2-3 gün sonra yeni başlangıçlar, olanaklar, projeler hayatınıza girebilir.  Terazi/Koç/Yengeç/Oğlak gibi öncü burçlarda daha da etkili olabilir.

Terazi uyum burcudur. Zodyak’ın 7. Evinde konumlanmıştır. Konu itibariyle, ilişkileri, evlilikleri, diplomatik konuları, ortaklıkları simgeler. İlişki kurmaktan hoşlanır, girişimci, sosyal, hoşgörülüdür. En zayıf noktası ise kararsızlıktır. Yöneticisi Venüs, Elementi hava, niteliği ise öncüdür.  Terazi sosyaldir, barışçıl tavrı sayesinde uzlaşı, diplomasi konularında başarılıdır. Yöneticisi Venüs’ün yönettiği burçta olması, adalet, hukuk, uzlaşı, barış kurmak açısından olumlu yansıyabilir. Özellikle aracılık kurmak yönünden başarılı olabilir. Ayrıca dünyaya güzellik getiren tüm uğraşlar Terazi konularıdır. Özellikle: moda, dans, müzik, reklamcılık, tasarım, renk düzenlemeleri vb… Ayrıca, temsilcilik, hukuk müşavirliği, eğlence dünyası, sanatçılar,  sosyallik gerektiren meslekler de bu burcun konularıdır.  

Genel olarak açılara bakalım:

19 Ekim saat 22:13 civarı gerçekleşen Yeni Ay Haritasında Türkiye saatine göre, Yengeç burcu yükselmektedir. Öncü bir burcun yükselmesi, yeni girişimler ve başlangıçların olabileceğini göstermekte. Milli konular öne çıkabilir. Biraz daha savunmacı bir dönemde olabiliriz.  Güvenlik arayışı içindeyiz.  Duygusal anlamda biraz da hassas olabiliriz. Yöneticisi Ay/Terazi burcunda bulunmakta.  Bu durumda ikili ilişkilere değer vererek başkalarını kırmamaya özen gösterebiliriz. Evle yuvayla ilgili temalar, ev değiştirmek, alım satımlar, yuva kurma, evlilik temaları, anneyle ilgili konular söz konusu. Ayrıca, Venüs’ün Terazi burcunda olması ise huzur ve güvence aradığımız bir dönemi gösterebilir. Ev/aile/yuva/ yaşanılan mekanları güzelleştirme arzusu baskın. Taşınma ve gayrimenkul alma, yatırım yapma gibi konular adına yeni başlangıçlar söz konusu. Venüs iyi durumda olduğundan ilişkiler daha uyumlu, huzurlu, diplomatik. İdealistlik, (mc/Neptün) maneviyat ve yaratıcılık da söz konusu.  Aşk hayatımız(Jüpiter/Merkür) çocuklarla ilişkiler, yeteneklerimizin olduğu alanlar, sportif faaliyetler hareketli. Keyiflere önem verebilirsiniz. Sezgileriniz, yetenekleriniz, düşünceleriniz kanalıyla başkalarıyla iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Uluslar arası alanlarda, yabancılarla ilişkilerde haberleşmelerde hareketlilik var. Yazı yazmak, edebi eserler çıkarmak adına verimli bir dönem. Özellikle bu dönem film/senaryolar/dizi sektöründe enteresan konular olabilir.

Mars, 22 Ekim’den itibaren Terazi burcunda ilerliyor. Güneş’in 23 Ekim’de Akrep burcuna girmesiyle, insanları etkilemeyi başarabilirsiniz. Sezgiler yoluyla faydalı ve ya faydasız olanları kavrayabilirsiniz. Mars’ın zararlı olduğu Terazi burcunda ilerlemesi ile ihtirasın esiri olmamaya bakmalısınız. İkili ilişkilerden ortaklıklardan yana uygun bir yol bulmaya çalışmak, kararsızlıklar, çaba göstermek sizleri biraz yorabilir. Bazı konularda daha kararlı olmalısınız. Müdahaleci tutum yerine arabuluculuk geliştirmelisiniz.  Strateji, taktikler (Venüs/Terazi) işe yarayabilir. Ayrıca artık bu dönem seminer, sunumlar, sosyal organizasyonlar, toplantılar, sanat projeleri yoğunlaşabilir. Güneş/Jüpiter etkileşimleri ile, 26 Ekim'e kadar eğitim temaları, sınav sistemleri adına daha anlaşılır bir dönem. Servet, mal, mülk konularında yeni kapılar açılabilir, ya da yetenekleriniz sayesinde yeni kazanç yolları doğabilir. Fiziki ve psikolojik açıdan iyileşme görülebilir. Düşüncelerinizi de yazıya aktarabilir fikirlerinizi ifade edebilirsiniz.

Sağlık: Bu dönem, böbrekler, bel bölgesi, cilt hassas olabilir. Siyatik, bel fıtığı ortaya çıkabilir.  Bünyenizi güçlendirin, mikrobik hastalıklara karşı önleminizi almalısınız.
Boğa burcundaki Dolunay yazısında buluşmak üzere, sevgiyle kalın.

Yeni Ay ve Burçlar:

Koç Burcu:  Terazi burcundaki Yeni Ay ile, evlilik teklifi alabilirsiniz. Danışmanlık yapabilir, başkalarının danışmanlığına ihtiyaç duyabilirsiniz. Başkalarının desteklerini almak, birlikte hareket etmek size güç ve cesaret verebilir. İhtiyaçlarınız ve eksik yönleriniz varsa birlikte keşfedilebilir. Ortaklaşa çalışmalar, iş ortağınızla yapacağınız müzakereler önemli olmalı. Tartışmaları ve ya anlaşmazlıkları çözmek Venüs/Terazi ile daha kolay olabilir. Kişisel sorunlar da varsa, örn. Avukat, doktor, psikolog, astrologa gitmek belki iyi bir çözümdür. 22/23Ekim’den itibaren, sözleşmelere, ortaklaşa finans, mal mülk konularına daha çok odaklanabilirsiniz. Finansal ya da psikolojik destek aldığınız bu günlerde, bir çok konuda yenilenmeler içindesiniz. Kredi kartlarınız, banka ödemleriniz, sigorta, alım satım, emlak işlemleriniz varsa hızlanabilir.  Muhasebe/hesap/bankacılık sektöründeyseniz bu konudaki birçok işlem ve fikirlerinizi gerçekleştirebilir, önemli destekler alabilirsiniz. Kredi arayışındaysanız, şansınız açık. Resmi dairelerle (devlet hastanesi, sigorta, pasaport/vize, mahkeme salonu vb…) konularıyla ilgili gelişmeler kaydedilebilir. Ortaklaşa yaklaşımlardan, ailenizden destek alabilir, burs, prim alabilir, nafaka, miras gibi alanlarda karlı çıkabilirsiniz. Büyüklerinizle ilgili tedaviler varsa ya da netleşemeyen durumlar bu dönem tam olarak ne olduğunu anlayabilirsiniz. Daha fazla araştırmalar yapabilir, anlayamadığınız konuların üstünde fazlasıyla durabilirsiniz. Birkaç gün buralardan uzaklaşmak, gezmek, yeni yerler keşfetmek adına rahat sayılır, iyi değerlendirin.

Boğa Burcu: Terazi burcundaki Yeni Ayla birlikte, işsizseniz iş teklifi gelebilir. Tadilatlar varsa dekor verebilir, düzen getirebilirsiniz. 22/23’ünden itibaren, başkalarından destek almak daha kolay olabilir. Doktor/danışmanlarla olumlu, faydalı konuşmalar yapılabilir. Sağlık alanına daha çok zaman ayırmanız gerekse de, partneriniz, aileniz bazı konularda yardımcı olabilirler. Çok çalışmanız gerekebilir. Çalışma koşullarınızın daha iyi ve sağlıklı olduğu bir dönem. Şık ve nezih ortamlar içinde olmak ayrıca tercihiniz. Bu dönem marifetli yönleriniz de çok fazla, hamaratsınız, yaptığınız işler beğeniliyor. Etrafınıza, iş yerinizdeki kişilere, gün boyu görüştüğünüz ahbaplara, arkadaşlara enerji veriyorsunuz. Ancak Mars/Terazi sağlık konusunda sizi uyarabilir, şeker iniş çıkışı, bel/böbrek ağrılarına dikkat edin. Fazlaca hizmet etmek koşuşturmak gerginleşmenize sebep olabilir. Bazı detaylar ya da zorluklar karşısında problem yaratabilirsiniz. Ancak koşuşturmalar arasında bile olsa keyif yapmaya fırsatınız olacaktır.  30 Ekim civarı, grup aktiviteleri, sanatsal (müzik, dans, spirituel gruplar, dernek, vakıflar) çalışmalar keyifli olabilir. Birbirinize karşı anlayışlılık, duygusallık, yardımseverlik dikkat çekici.  

İkizler Burcu: 19 unda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, aşk hayatınız canlanıyor. Daha hassas ve romantiksiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda çalışmalara, spora başlayabilirsiniz. Yürüyüşler, pilates gibi sizi fazla da yormayan  çalışmaları tercih edebilirsiniz. Hem spor ya da sanat (müzik, resim, dans vb..) hem de keyifler bir arada. Çocuklarınızın hayatında güzel bir dönem. Neşeniz yerine gelmiş daha coşkulusunuz. Eğlence hayatınız, hobileriniz artmış olmalı. Ağzınızın tadı da yerine geliyor. 22/23 ünden itibaren, etkinlikler, hobisel faaliyetler devam ederken, yetenekleriniz doğrultusunda çalışmaları da yürütebilirsiniz. İş, çalışma ortamınız, sağlıkla ilgili konular daha fazla hayatınıza girebilir. Sağlığınız daha iyi olmalı kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Bünyeniz güçlenebilir. İş alanında ise çalışmalar hızlanıyor, belki ofis mi değişecek ya da odanızda tadilat mı var? Çalışanlarınızla ilgili konularda daha duyarlı olabilirsiniz. Sorunları sezgilerinizle rahat anlayabilir, çözebilir, uygun fikirler üretebilirsiniz. Faydalı yiyecekler, alternatif tıp, bünyenizi güçlendirmek, temizlik, hijyen önemli olabilir. Başkaları adına da yararlı olmak hoşunuza gider özellikle sevdiklerinizle karşı. Evcil hayvanlarınızın bakımıyla ilgilenir onlar adına çalışmalara katılabilirsiniz. Basın/yayın/medya alanlarında aktif çalışabilir, yurt dışı bağlantılı işlere açılabilirsiniz. 22/23 eşiniz, ortağınız, arkadaşlarla iletişim artıyor, sosyalleşebilirsiniz.

Yengeç Burcu:  19 Ekim’deki Yeni Ay özel hayatınızla ilgili yeni olanaklar sunuyor. Ev/yerleşim, tadilat, taşınma gibi konuları düzenlemek açısından faydalı bir dönem. Bitişler ve başlangıçlar içindesiniz. Evlilik/bebek sahibi olmak, mal mülk edinmek, dekorasyon yapmak, eşya değiştirmek adına harekete geçebilirsiniz. Ebeveynlerin hayatında gelişen yeni konular var. 22/23 ünden itibaren, çocuklarınız çok daha önemli hale geliyor. Onların eğitimi, projeleri, yetenekli olduğu konular, dershaneleri, sanatsal çalışmaları özellikle fotoğrafçılık ya da sportif faaliyetleri adına verimli bir dönem. Belki de bir sınava hazırlanıyorlar ya da eğitim adına seyahatleri var. Aşk hayatınız canlanıyor, ilişkiniz varsa ciddi bir boyuta taşıyabilir, ailelerle tanışabilirsiniz. Bu yıl Jüpiter size bu konularda bonkör davranabilir. Ailenizin serveti, yatırımları ilgili konular yoğunlaşmış olmalı. Spekülatif (borsa, şans oyunları vb…) gibi konularda şansınız artabilir. Döviz ya da borsa hareketlerini takip ederek bu konuda aktif olabilirsiniz. Hobisel faaliyetleriniz artabilir, spor aktivitelerini, kursları ön plana alabilirsiniz. Çocuklarla ilgili bir konu varsa hayatınızda, belki de eğitimcisiniz, eğlenceli farklı çalışmalar yapabilirsiniz. Artık sahne sizin, daha çok fark ediliyorsunuz, sezgilerinizle size daha faydalı olan olanakları geliştirebilirsiniz. 30 Ekim civarı yapacağınız yolculuklar ya da uzaklarla ilgili bir konu belki de uzun süredir görmediğiniz kişilerin sıcaklığı, iyiliği sizi mutlu edecektir.

Aslan Burcu: Terazi burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile, yakın ve sosyal çevrenizle ilgili yeni koşullar gelişebilir. Çalışmalar yapabilir, yazılar yazabilir, diyalogları güçlendirebilirsiniz. Hukuki bir konuyla ilgili haberler yenilenebilir. İnternet bağlantılı yazışmalar adına verimli bir dönem. Reklam, duyuru, halkla ilişkiler, ticaret, yolculuklar derken gel-git trafiğiniz artabilir. 22/24 Ekim’den itibaren, eve, özel hayatınıza daha çok odaklanabilirsiniz. Yakın çevrenizi de ilgilendiren pek çok iş var yapılacak. Belki taşınmalar hayata geçiyor ya da evde tadilatlar planlanıyor. Büyüklerinizle birlikte finansal konuları konuşmak, planlamak gerekir. Geçmişteki yaşadığınız problemleri bu dönem ele almak, konuşmak ne gerekiyorsa yapmak da söz konusu. Miras, finansal destek, sigorta konuları, toprağa ait konular gündeme gelebilir. Diğer yandan evde sosyalleşebilirsiniz. Çeşitli nedenlerle özel hayatınız canlanabilir. Yazı işleri, sunumlar, edebi eserler, kitap çalışmaları varsa derinleşebilirsiniz. Dinlenerek çalışabilirsiniz. Yurt dışından misafir ağırlayabilirsiniz. Bir şeyler yerine oturuyor. Kimileri adına şehir/ülke değişimleri söz konusu. 30/31 Ekim civarı, çok arzu ettiğiniz bir şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Örn: Tedaviniz olumlu geçer, kredi alabilirsiniz. Aileden destek gelebilir, hukuki bir konuda çözüme ulaşabilirsiniz. Birinin yardımı sizi çok etkileyebilir, resmi evraklarla ilgili bir işiniz çözülebilir.

Başak Burcu: 19 undaki Yeni Ay ile, finansal bir konuda yeni olanaklar gelişebilir. Kazançlar elde edilebilir. Ortağınızı, eşinizi ilgilendiren konularda maddi açıdan fırsatlar gelebilir. Yeni bir şey satın alabilirsiniz. Sanat/güzellik/estetik/üretim/parasal değerler ön plandadır. Yaptığınız işleri pazarlayabilir, satış gerçekleştirebilir, ticaret yapabilirsiniz. Değerli bir şey satın alabilirsiniz. 22/23 Ekim’den itibaren, fikirlerinizi yazma ve ya konuşma yoluyla başkalarına iletmek önem kazanabilir. Önemli görüşmeler anlaşmalar yapılabilir. Kardeş/akrabalarla yakın bir temas söz konusu. Onların hayatında olumlu şeyler gelişebilir. Sınav kazanabilirsiniz. Eğitime odaklanabilir, çalışmalar yapabilirsiniz. Yazı yazmak, edebi eserler, kitap, dergi çıkarmak, pazarlamak, sunmak, tanıtımlar reklam yapmak önemli olabilir. Kısa yolculuklar hayata geçebilir. Gazetecilerle, medyayla, yazarlarla daha çok iç içe olabilirsiniz. 25 i civarı çocuklarınızı ilgilendiren önemli bir haber alabilirsiniz. 30/31 Ekim gibi, işbirliği yaptığınız diyalog kurduğunuz kişilerden iyilik, yardım görebilirsiniz. Duygusal ve hassas kararlar da alınabilir. Yabancılarla bağlantılar kurulabilir.

Terazi Burcu: 19 Ekim Cuma günü burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayatınızda bazı bitişlerden sonra yeni başlangıçlar, yeni olanaklar gelişerek önünüzü açabilir. Kişisel projeleriniz hızlanırken, gerek finansal olsun gerekse ruhsal olarak da yenilenmeler içindesiniz. Hukuki konular, avukatlı işleriniz, ikili ilişkiler, eşinizle yapılacak görüşmeler alışverişler adına oldukça hareketli bir döneme giriyorsunuz. Sosyal hayatınız canlı! Yatırım hazırlığı içinde olabilirsiniz. Özellikle de 22/23 ünden itibaren istikrarlı bir biçimde harekete geçebilirsiniz. Daha kararlı ilerlediğiniz bu günlerde, sözünüzü dinletebilirsiniz. Finansal konularda hareketlilik var, kimileri adına krediler, alacaklar adına yeni olanaklar gelişirken, kimilerine de yatırım fırsatları gelebilir. Alım satımlar, para işleri, yatırım kurumları, alışverişler bu dönem yoğunlaşabilir. Müşteri ilişkileri, ortağınızdan eşinizden alacağınız para meselesi, resmi daireler, mahkemelerle ilgili konular, sigorta işleriniz, ticaretten kazanacağınız gelirler hareketlenebilir. Emlak işiniz varsa ay sonuna kadar alım/satım gerçekleştirebilirsiniz. İşleriniz açılabilir, müşterileriniz, yazı işleriniz hızlanırken, yeni kaynaklar bulabilirsiniz. 22-24 Ekim civarı, kısa geziler, kardeşlerle ilişkiler, eğitim temaları, yazı/internet çalışmaları, ticari konulara odaklanabilirsiniz.  27-30 unda ise, aşk hayatınız canlanabilir, çocuklar ve sevdiklerinizle birlikte olabilir, sportif faaliyetlere katılabilir, yürüyüşler yapabilir keyifli birkaç gün geçirebilirsiniz.  Yatırıma  ve kazançlara odaklanabilirsiniz.

Akrep Burcu:  İşlerinizin bir kısmını toparladınız ancak başkalarına hizmet ettiğiniz durumlar, kontrol edemediğiniz temalar bir süre daha devam edebilir. 19 undaki Yeni Ay dan itibaren ilerleyen birkaç gün içinde bazı şeyleri daha iyi anlamaya başlarsınız. Bazı konularda bitişler yaşanabilir. İşiniz, iş yeri ile ilgili konular, günlük işleriniz, sağlık konuları, başkalarına bağlı olduğunuz durumlar, anneyle ilgili temaların size verdiği yorgunluklar azalabilir. Angarya işlerinizi bitirip Güneş’in 23 Ekim’de burcunuza girmesiyle hayat enerjiniz yükselmeye başlar. 23’ünden itibaren kişisel konulara odaklanırken, iş projelerinizi hızlandırabilirsiniz. Güneş/Jüpiter’le 28 ine kadar ilerlerken iş ya da eğitim amaçlı seyahatler, finansal konular, sportif faaliyetler, yeteneklerinizi sergilediğiniz konular, hayatın keyifleri de gündeme gelebilir. Kendinizi daha fazla gösterebilir,  parlayabilirsiniz ancak bazı şeyler için çok emin değilsiniz, temkinli davranışlar sergilemeye devam edebilirsiniz. Arka planda kalıp emek verebilirsiniz. Öfkenizi gizlemekte zorlanabilirsiniz. Bazı konularda gizlilik politikası yürütebilirsiniz. Kendi kendinize baskı yapabilirsiniz. Enerjinizi başkalarına zararını kendinize akıtmayın! Enerjinizi de kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekir. Kaslarınız zayıfsa güçlendirmelisiniz. Spor yaparken ısınma hareketlerine önem vermelisiniz. Çok yormayın. Sevgi ve aşk konusunda platonik takılabilirsiniz. Kendinizle barışık olur, mistikliğe sevgiye dönük konulara eğilim gösterebilirsiniz. Gizli sevgiler yaşanabilir. Aşkınızın, sevdiğiniz kişinin size daha fazla ilgi göstermesini isteyebilirsiniz. Bazı şeylerin tam olgunlaşmadığı bu dönemde biraz daha akışta kalmak gerekebilir. 22-24 işinizle ilgili verimli bir gün. Ay sonunda daha keyiflisiniz.

Yay Burcu: 19 undaki Yeni Ay’dan itibaren grup içinde bazı çalışmaları tamamlamak ve yeni konular adına hazırlık yapmak mümkün olabilir. Gelecek günler adına, organizasyonları başlatabilirsiniz. Yabancılarla ilişkiler, astroloji, seyahatler, hukuki süreçlerle ilgili birçok konuda yeni çalışmalarınız yoğunlaşabilir. Yaratıcılık artabilir. 22/23 ünden itibaren ise, kendinizle paylaşacağınız çok şey var, yalnız kalmak isteyebilir, tek başına çalışmaktan, evinize kapanmaktan hoşlanabilirsiniz. Zira yorgunusunuz, dinlenmeye de ihtiyacınız var. Sevdiğiniz kişilerle baş başa kalmak, yürüyüşler yapmak, kafanızı dinlemek istiyorsunuz. Arka planda kalıp, müşteri ilişkilerini planlayabilirsiniz. Vakıflarda görevler alabilir, uluslar arası bağlantılar yapabilirsiniz. Gizlilikle yürütülen çalışmalar, kolektif amaçlar, seminer ve sunumlara bağlı aktivitelere yoğunlaşabilir, hazırlıkları, araştırmaları hızlandırabilirsiniz. Yoga/meditasyon/okült/psikoloji/dua tarzı çalışmalara gruplar eşliğinde başlayabilirsiniz. Belki de bu dönem ruhunuzun derinliklerine inmek, bazı şeyleri anlamak sorgulamak da mümkün. Ancak geçmişteki yaşanmışlıkların etkisiyle kincilik, öfke birikimleri varsa kontrol etmeli mümkünse bırakmalı affetmelisiniz. Sizi rahatsız eden şeyler nedir bu konuda çözüm yolları bulamazsanız bile en azından farkındasınız. Aileniz/ebeveynlerinizle de daha tutkulu, verici bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Eşiniz, yakın ilişki kurduğunuz kişilerle de bir arada olmak mümkün. Kitap/yazı hazırlıklarınız varsa yoğunlaşabilirsiniz. Ayrıca uzunca bir süre Venüs/Terazi dönemi, finansal olarak da kazançlar artabilir. 22-24 Ekim civarı biraz nefes alabilir, yeni yerler keşfedebilirsiniz. 27-30 dönemi ise, yakın çevrenizle akrabalarla iletişim kurabilirsiniz. Dostluklar geliştirilebilir, halkla ilişkiler, sosyal medya, eğitim temaları, astroloji önemli olabilir.

Oğlak Burcu: 19 unda gerçekleşen Terazi Yeni Ayı ile, kariyer amaçlı konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. 23 ünden itibaren gelecekle ilgili umutlarınız yeniden yeşeriyor. Bu konuda istikrarlı bir dönem başlıyor. Bir amaç uğruna çalışabilir, grup etkinliklerine katılabilirsiniz. Hep birlikte yapılacak eğitim temalı toplantılar yoğunlaşabilir. Basın medya bağlantıları, devlet büyükleri, eğitimciler, politikacılar, hukukçular hayatınızda bu dönem oldukça önemli.  Cemiyet, vakıf, dernek, meclis, iş toplantıları yapılabilir. Mesleki yaratıcılık artarken, dikkatleri üzerinize toplayabilir, çok çalışabilirsiniz. Dostluklar da önemlidir bu dönem. Arkadaşlarınızla sosyal platformlarda yer alabilirsiniz. Bir amaç uğruna hep birlikte hareket edebilirsiniz. Onlardan size gelecek faydaları küçümsemeyin hatta önemseyin! Belki de bu dönem birlikte çalıştığınız ve faydasını gördüğünüz kişiler size ilerisi için çok şey katabilirler. Bu dönem başkaları ile birlikte yükselme isteği de ağır basabilir. Daha önceki yükselme performansınız bu dönem de devam etmektedir. Olaylara odaklanma gücünüz etkindir. 25-26 istikrarlı bir şekilde çalışmalarınıza projelerinize başlayabilir, birçok konuyu tahlil edebilir, bazı konularda kesin tavrınızı koyabilirsiniz. 27-30 finansal olarak daha rahat birkaç gün. İşten kazançlar artabilir, yeni müşterilerle kontak kurulabilir.

Kova Burcu:  19 unda size olumlu yansıyacak bir Yeni Ay gerçekleşecektir. Hayatın göremediğiniz yanlarını keşfedebilir, farklı çevrelere açılabilir, her konuda yeni deneyimler yakalayabilirsiniz. Akademik eğitim, seminer, sunum, sempozyumlar adına yeni çalışmalara başlayabilirsiniz. Seyahatler hayatınıza girebilir. Yurt dışı, yabancılarla ilgili konular, uluslar arası çalışmalarda gelişmeler yakalayabilirsiniz. Turizm, hava yolları, denizaşırı seyahatler, farklı kültürden kişilerle deneyimler size çok şey katabilir. 23 ünden itibaren, sizi huzursuz edip sağlığınızı zorlayan birçok temadan uzaklaşarak, girişimlerinizi hızlandırabilirsiniz. Kariyere odaklanabilir, yüksek öğrenim, y.lisans, mastır gibi çalışmalara hız verebilirsiniz. Evlilik, iş sahibi olmak, herkesin dikkatini çekmek, yükselmek bu ayın konuları. Daha çok medyada görünebilirsiniz. İş amaçlı yolculuklar başlarken, ticaretten, eğitimden gelen kazançlarda artabilir. Toplumda fikir ve konuşmalarınız, söylemlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Patronunuz/babanızla da etkileşim artarken, mesleki iletişimler ayrıca önem kazanır. 24 üne kadar grup çalışmalarında başarılı olabilir, toplantı, etkinlik düzenleyebilir, arkadaşlarla görüşebilirsiniz. 27 si akşam üstünden itibaren bazı konularda rahatlayabilirsiniz. Yakın çevrenizin de içinde olduğu konulara odaklanabilir, yolculuk yapabilirsiniz. Aileden kişilerle görüşebilir, dostluk kurabilirsiniz. Bir haber sizi mutlu edebilir.

Balık Burcu: 19 unda gerçekleşen Yeni Ayla birlikte, maddi olanaklar geliştirilebilir. Alacak/verecek, alım satım konularına ilişkin yeni fikirler hayata geçebilir. Ortak bir mülkünüz ya da birikiminiz, krediniz varsa yeni kararlar alınabilir. Ruhsal olarak da yenilendiğiniz bu dönemlerde kafanızda bitirdiğiniz birçok konu var. 22/23 ünden itibaren, harekete geçiyorsunuz. Alacağınız yeni haberler olabilir, yolculuklar, devlet dairesi (sigorta, askerlik, resmi belgeler, mahkemeler, devlet hastanesi, kredi vb…) ile ilgili konular, mali işlerle iç içe olabilirsiniz. Muhasebe, banka işleriniz varsa çözümler üretilebilir. Eksik belgeler, işlemler varsa tamamlayabilirsiniz. Operasyon gibi işlemler varsa yapılabilir.  Emlak işlerinizi de yoluna koymak, satış işlerini gerçekleştirmek adına da yoğun bir dönem olabilir. Hayatınıza yolculuklar girebilir, uzak yollar, seyahatlere yönelebilir, bir süredir görmediğiniz akrabalarla görüşebilirsiniz. Eğitim amaçlı yolculuklar, seminerler, farklı kültürden iletişimler artarken medya bağlantılı çalışmalarınızı da hızlandırabilirsiniz. Uluslar arası çalışmalar, yayıncılıkla ilgili konuları araştırabilirsiniz.  Kimileri adına tadilatlar da mümkün. 24 üne kadar kariyer odaklı birçok işi çözümlerken annenizle de birlikte yapacağınız işler var. Yeni yerler keşfedebilirsiniz. Ay sonunda ise, oldukça romantik ve yaratıcısınız. Aşk hayatınız canlanırken, yeteneklerinizle ilgili çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle bir arada olabilirsiniz. Ruhsal konulara yönelebilirsiniz. İnsanlara ve olaylara bakış açınızı geliştirmek bu günlerde daha rahat.

Not: 25 Kasım 2017 Cumartesi Crown Plaza/Florya otelinde saat 15:00 civarı astroloji semineri düzenlenmiştir. Paros Yayıncılığın düzenlemiş olduğu seminerde 2018 yılının önemli gezegen geçişlerinin (Transit Jüpiter/akrep, satürn/oğlak, Uranüs/boğa) tüm burçlar üzerindeki etkisini anlatacağım. Ayrıca 2018 yılında yaşanacak tutulmalar, mars/Venüs retrolarının etkisinden de bahsedeceğim. İlgilenenler, merak edenler şimdiden Paros yayıncılıktan yerlerini ayırtabilirler.  Tel: 0212 245 61 06- mail: info@paros.com.tr

Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirler. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatiniz dir.


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum