Oğlak Burcunda Yeni Ay (2018)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 03:25:00

17 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 5:18 civarı Oğlak Burcunun 26 derece, 54 dk.da Yeni Ay gerçekleşecektir.  Yeni başlangıçlar, önemli konular hayatınıza girebilir. En çok Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi gibi öncü burçlar daha fazla etki altındalar.

Oğlak burcunun aktif olduğu dönemlerde, hedeflere daha gerçekçi ve pratik yaklaşılır. Oğlak gibi öncü bir burç enerjiyi yansıtır. Hızlı gelişen ve başlayan konuları, olayları gösterir. Aktiflik, girişimcilik, geri adım atmama, olayları başlatma güdüsüyle yaklaşılır. Hayatınızın önemli bölümünde istikrar, kararlılık öne çıkarken, yeniden inşa etme, yapılandırma temaları var olacaktır. Sorumluluklar artsa bile tedbirli ve çalışkan yapınızla üstesinden gelebilirsiniz. Disiplinli çalışmanız sayesinde başarı elde edebilirsiniz. Mantığınızı kullanarak hedeflerinize doğru ilerlerken, kalıcı işler yapabilirsiniz.  Bu dönem gerçeklerin peşinde koşarak her şeyi ortaya çıkarmak doğruları bulmak önemli olur. Bir konuyu temelden projelendirmek bunun içinde gereken hazırlıkları yaparak planlı harekete geçmek önemli olacaktır.

Bu dönem yapılan ortaklıklar, iş başlangıçları, evlilikler son derece gerçekçidir. Toplumun önünde kabul görür, geleneksel ve uzun ömürlü ilişkiler kurulabilir.  Estetik ve sanatla ilgili konularda başarılı olabilirsiniz. Bu konularla ilgili yeni ürünler hayata geçerken, tedaviler olumlu gelişebilir. Özellikle, mühendislik, mimarlık inşaat alanlarında yeni projeler, büyük ihaleler gündeme gelebilir.

Gözü karalık, sıra dışı olmak, isyankâr tavırlar, sorumsuzlukla yapılmış eylemler, sabırsızlık bu dönem (Uranüs karesi) ters etkiler verebilir. Daha somut, kararlı, ciddi düşünmek, akıllı, mantıklı olmak ve kurallara uymak, başkalarına karşı saygılı davranmak gerekebilir.

Yeni Ay Haritasında Türkiye saat dilimine göre, Yay burcu yükseliyor. Yabancılar, yurt dışı konuları, eğitimle ilgili temalar, eğitimciler, hukuk, mahkemeler, basın medya bağlantıları, gazeteciler, ticari konular, yabancı ülkelerle ilgili diyaloglar, uluslar arası çalışmalar, eylemler gündeme gelebilir. Marsın Yay burcuna girdiği dönemlerde, 26,27 Ocak’tan itibaren yukarıda anlattığım (karşılıklı etkileşim) konular yoğunlaşabilir. 31 Ocak civarı gerçekleşen Ay Tutulması civarı bazı konuların sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

Sağlık: Bu dönem kemikler, dişler, eklemler, iskelet sistemi, dizler, cilt, deri hassas olabilir. Romatizma ağrıları çekilebilir. Mide asidi de fazla salgılanabilir.
Aslan Burcundaki Ay Tutulması yazısında buluşmak üzere, Sevgiyle Kalın J

Yeni Ay ve Burçlar:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Oğlak Burcundaki Yeni Ay Dönemi kariyerle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar, kariyere yönelik çalışmalar hızlanabilir. Kimileri adına üstler, yetkililerle ilgili konuları yoğunlaşabilir. Diğer yandan ise, hayat hedefleriniz, işiniz, kariyerinizle ilgili büyük önemli değişimlere gidebilirsiniz. Kendinizi tüm gücünüzle ortaya koyma zamanınız gelmiştir. Toplumun çok fazla önündesiniz ve görünüyorsunuz bu dönem nasıl bir iz bırakacağınız çok önemli olabilir. Her koşulda üzerinde olduğunuz işlerde durumlarda sabırlılık ve kararlılık göstermek durumundasınız. Önemli güç sahibi kişilerden ya da saygın yaşça büyük kişilerden destek ve kuvvet alabilirsiniz. Venüs’le birlikte olduğundan beğeni ve övgü de toplayabilirsiniz. Ancak iyi diyaloglar kurabilmek çok önemlidir bu dönem. Yazışmalar, anlaşmalar iş seyahatleri, eğitimsel konular da mümkün. Aile şirketiyle ilgili konular, anne/babanızın hayatında önemli süreçler söz konusu. 18 inden itibaren sosyalleşmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlıklar, dostluklar, partiler, cemiyetler, gruplar önemli bir yer tutacaktır. Daha çok keyif alabilirsiniz. 17,18,22,27 Şubat daha dışa dönük, hızlı akan günler olabilir. Sosyalleşebilirsiniz.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Oğlak Burcundaki Yeni Ay Dönemi, farklı çevrelere, kültürlere, yabancılara yoğunlaşabilirsiniz. Akademik çalışmalar, hukuki konular, seyahatler meydana gelebilir. Uluslar arası hukuk, inşaat şirketleri,  devlet bağlantılı çalışmalar, güç sahibi kişilerle birlikte olabilirsiniz. Artık birçok konuda bilinçlisiniz, ileriye dönük projelere yöneldiniz. Yaşam hakkında pratik sonuçlar yakalamak da mümkün. Ancak hayatı öğrenmeye yeni bilgileri de üstüne katmaya devam etmelisiniz. Keyif amaçlı değil ancak eğitim, bilgi ya da iş amaçlı seyahatlere çıkmak bunlarla ilgili yeni gelişmeler yakalamak ya da sınavlara girmek mümkün. Bu yıl en çok düşündüğünüz konular üniversite, y.lisans, workshoplar, seminer tarzı katılımlar, yabancı dile karşı öğrenme isteğiniz varsa mümkün olabilir. Kimileri önemli hukuk davalarıyla, kanun ve yasalarla ilgili bazı resmi işlemlerle meşgulken kimileri de ortaklaşa projelerle çok fazla ilgililer. Her şekilde ufkunuzu genişletme zamanıJ  17, 18 inden itibaren kariyer bağlantılı çalışmalara yöneliyorsunuz. Mesleki yaratıcılığınızı sergileyebilirsiniz. İş amaçlı bağlantılardan güzel sonuçlar alabilirsiniz. Toplumun önünde daha fazla takdir toplayabilirsiniz. Anne/babayla ilişkiler daha rahat akabilir. 26, 27 inde daha rahat, sağlam iletişimler kurulabilir.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Oğlak Burcundaki Yeni Ay Dönemi, finansal konular gündeminizde. Başkalarına bağlı hareket etmek, başkalarından gelecek gelirlere göre kararlar almak gerekebilir. Ortaklaşa kazanımlar, vergiler, ödemeler, sigortayla ilgili durumlar yoğunlaşabilir. Eşinizin ya da ortağın gelirleri alacak/borçları, ödemeleri söz konusu. Kimileri adına ise tedaviler, operasyonlar, risk taşıyan durumlardan da söz edilebilir. Başkaları adına da değişik hissedişler, psikolojik uyarılar da söz konusu. Düşüncelerin, sahip olunan bazı şeylerin temizlenmesi mümkün. Bazı üzüntü veren hastalıklı bir konunun bitmesinin ardından hayatınız da temizlenecek ve yenilenecektir. Karşılaştığınız bazı kişiler olaylar kendinizi sorgulamanıza ve hayatınızda güçlü değişiklikler yapmanıza vesile olabilir. Metafizik konularına eğilebilir bu konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Sağlam, güçlü ortaklıklar kurulabilir. Tıp alanında, ekonomi ve bankacılık, finans sektörü, muhasebe gibi alanlarda çalışanlar, araştırmacılar, bilim adamları adına önemli dönemler olduğunu söyleyebiliriz.  Çok sağlam bağlantılar kurarak, bilgiler eşliğinde, çalışmalar kaydedilebilir. 17, 18inden itibaren yurt dışı konularına uzaklarla ilgili iş bağlantılarına başlayabilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Sergi, sempozyum, seminerler, medya alanları aktifleşirken, farklı kültürden kişilerle görüşebilir, bazı konularda rahatlayabilirsiniz. Yakın/uzak akrabalarla iletişim artabilir, yolculuklar hayata geçebilir. 22,23, 26,27 keyif alabileceğiniz günler.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Oğlak Burcundaki Yeni Ay Dönemi,  ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konular gündeme gelebilir. Son altı aydan sonra artık daha farklı gelişen koşullar var. Çalışmalarınızın, davranışlarınızın başkaları üzerinde nasıl bir etki bıraktığını görebilirsiniz. Karşılıklı konuşmalar mümkün. Evlilik ilişkisini de gözlemleyerek kendi ve eşinizin durumunu daha iyi görebilir, anlayabilirsiniz. İhtiyaçlar var mı, eksik yönler nelerdir. Bu dönemde ortak çalışmalar çok daha verimlidir. Tartışmalar ve anlaşmazlıklar varsa güvendiğiniz büyükleriniz ya da bilirkişilere avukatlara danışarak çözebilirsiniz. Kişisel sorunlar adına doktor, psikolog, astrologlar da devreye girebilir. Kimileri adına sağlam ortaklıklar gündeme gelebilir. Evlenmek ya da boşanmak, kimileri için barışmak gibi konular bu dönem gündemdedir. Önemli hukuki konular, davalar da olması mümkün. Taşınmak, yer değiştirmek bu dönem söz konusu. Sözleşmeler, anlaşmalar devreye girebilir. 17, 18 inden itibaren, finansal konularda avantaj gelebilir. Belki de kazançlarınızın dışında farklı destekler de alabilirsiniz. Kredi, ödemeler, kredi kartlar, kira, nafaka gibi konular olumlu gelişebilir. Psikolojik olarak rahatladığınız konular var. Sağlık, tedaviler neticelerini vermeye başlar. 20,21 i uzaklarla ilgili konular, seyahatler gündeme gelebilir, nefes alabilirsiniz.

ASLAN:(23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) – Oğlak Burcundaki Yeni Ay Dönemi, işlerinize odaklısınız. Yeni projeler, iş olanakları gelişebilir. İş ilişkileri daha somut mantıklı kalıcı olur. Günlük hayatınızı paylaştığınız arkadaşlar, işçi, işverenler, hizmetliler, çalışanlarla sağlam temeller kurabilirsiniz. Var olan problemlerin çözümü adına birlikte fikirler üretilebilir. Olumsuz anlamda ise can sıkıntısı gereksiz şovlar yapmanıza sebep olurken eleştiriler alabilirsiniz. Sağlık konusunda hareketlenme olabilir. Tahliller, kontroller artarken, günlük hayatınızın rutini değişebilir. Sağlıkçılar, doktorlarla birliktelik artabilir. Düzen, beslenme, hijyen konusunda dikkatlice planlar yapabilirsiniz. Çalışma tekniklerinizin, çevre koşulların düzeltmeniz, çevre düzenlemeleri yapmanız adına olumludur. Belki de iş yerinizi değiştiriyorsunuz. Belki çok fazla çalışıyorsunuz başkalarının iş yükü de üstünüzde ama kalıcı işler başarabilirsiniz. Aileniz, ebeveynleriniz adına da çalışmalarınız sıkı bir şekilde devam edebilir. 17, 18inden itibaren sağlık şartlarınız daha iyi ilerleyebilir. İkili ilişkiler, sosyalleşme artabilir. Karşınızdaki kişilerden dostlardan, ahbaplardan, diyalog içinde bulunduğunuz ortamlardan olumlu destekler alabilirsiniz. Doktor, danışman, hukukçulardan destekler gelebilir. Son altı aydan sonra gelişen farklı koşullar var. Husumet içinde olduğunuz kişilerle barışabilirsiniz. Hukuk davaları varsa olumlu gelişmeler kapıda, karşıdan gelen dostluk mesajlarına, desteklere, barışa, havayı yumuşatma durumlarına hazırlıklı olun. 22, 23 farklı çevrelere açılabilir, özgürleşebilir, enerjiniz değişebilir. 27, 28 i arkadaşlıklar, dostluklar önemli olur, renkli birkaç gün, sosyalleşebilirsiniz

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  Oğlak Burcundaki Yeni Ay Dönemi, aşk hayatınızla ilgili yeni bir dönem başlayabilir. Daha kalıcı adımlar, ilişkilerde tutarlılık, somut kararlar verilebilir. Belki de bir ilişkiyi sağlamlaştırma kararı aldınız, evliliğe doğru giden bir konu var. Eşinizle de aynı şekilde onların ihtiyaçlarını görebilmek, daha fazla yakınlaşmak, bazı sorunlar varsa çözebilmek adına adımlar atılabilir. Çocuklarınızın ihtiyaçlarına cevap vermek, çözüm bulmak, onlara yardımcı olmak çok mümkün. Onların hayatında da önemli kararları aldıkları bir dönem. Bebek sahibi olmak isteyebilirsiniz. Bunun için gerekirse tedavi olanakları da gelişebilir. Kimileri, kendileri olmasa bile yakınlarının çocuklarıyla daha fazla ilgilenebilir onların sorumluluklarını alabilir. Yetenekli olduğunuz çalışmalar, edebi eserler, kitabınız, sanatsal faaliyetleriniz adına yeni adımlar atılabilir. Anlaşmalar yapılabilir, senaryolar yazılabilir. Özellikle devlet bağlantılı, kurumsal ayağı olan firmalarla görüşülebilir. Mimarlık, mühendislik, eğitim alanlarında iseniz önemli başarılar var demektir. Spekülatif konularla ilgili sektörlerde (borsa vb…) çalışmalar yapılabilir. Daha önce hobi olarak düşündüğünüz konuları şimdilerde iş olarak düşünebilirsiniz. 17, 18inden itibaren,  işleriniz açılabilir, finansal gelirleriniz artabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerden ofis çalışanlarından, yardımcılarınızdan destek alabilirsiniz. Ofisinizi, günlük ortamınızı güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınız daha iyi.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Oğlak Burcundaki Yeni Ay Dönemi, ev hayatınız aileniz ebeveynler, yerleşimle ilgili konular çok yoğun. Bitişler ve yeni başlangıçlar içindesiniz. Bu dönemde aile ve ev hayatınızı belki de masaya yatırdınız kritik problemler yaşadınız. Geçmişte zorlayan hala pürüz teşkil eden konular varsa bu dönem düzeltmek gerekir. Bu yeni ayla birlikte, bazı şeyleri düzlüğe çıkartmak için yeni olanaklar gelişebilir. Aile arasındaki problemlerin çözümü, ev değişikliği ya da kendinizi yeniden yapılandırmak için kararlar alabilirsiniz. Belki de hayatınızla ilgili temel atma dönemindesiniz. Hayatınızın en önemli noktasındaki sorunları temizledikten sonra yeni hedefler belirleyerek ilerleyebilirsiniz. Kimileri adına ise inşaat, yapı, tadilatlar gelişirken ebeveynlerin hayatındaki çok önemli konulardan bahsedilebilir. Bazıları ise önemli prestijli misafirleri konukları ağırlayabilir bu dönem. 17, 18 inden itibaren keyif almaya başlıyorsunuz. Aşk, ilişkiler adına hoş dönemler. Çocuklarınızın hayatında güzel şeyler oluyor. Keyifler, geziler, hobisel faaliyetler artarken, çocuk sahibi olmak için girişimler de söz konusu. Kısa tatillere çıkarak, gezerek, sosyalleşebilirsiniz. Yaratıcı aktiviteleriniz adına çok daha keyiflidir. Kendinizi daha fazla gösterebilirsiniz. 22, 23 ilişkiler adına değişik ve canlandırıcı olabilir.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Oğlak Burcundaki Yeni Ay Dönemi, yakın çevrenizle ilgili yeni konular içine girebilirsiniz. Yolculuklar yapılabilir. Akrabalar, komşularla iletişim artabilir. İyi ilişkiler kurmak için onları daha çok anlamaya çalışırsınız. Önemli görüşmeler, anlaşmalar yapılabilir. Eğitimsel temalar, eğitimcilerle ilgili konular, yazışmalar, internet becerileri, yayıncılık gibi sektörler yoğunlaşabilir. Özellikle fikirsel iletişim ön plana çıkabilir. Eğitim ve öğrenimle ilgili konularda daha fazla sorumluluk alınabilir. Yeni bir kitap çalışmasına başlayabilirsiniz. Hayat temponuz hızlanır. Yakınlarınızın sorumluluklarını da alabilirsiniz. Onlarla ilgili kendinizi daha sorumlu hissedebilirsiniz. Çocuklarınızı ilgilendiren konulara yönelebilir, onlara yardımcı olabilirsiniz. 17, 18 den itibaren, özel hayatınıza daha fazla yöneliyorsunuz. Evinizde misafir ağırlayabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte vakit geçirmek hoş olur. Evde sosyalleşebilirsiniz. Anne tarafından akrabalarla daha çok bir arada olabilirsiniz. Evinizi düzene sokmak için dekorasyona yönelmek isteyebilirsiniz. Ortaklı çalışmalar, teknolojiyle ilgili konular önemli olabilir. 20, 21i aşk hayatınız canlanır, romantizm, yaratıcı konular, rüya gibi ortamlar içinde olabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz, enerji toplayacaksınız, gücünüz yerine geliyor.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Oğlak Burcundaki Yeni Ay Dönemi, finansal konulara yoğunlaşıyorsunuz. Yeni olanaklar gelişebilir, para kazanacak projelere girebilirsiniz. Güç sahibi olan önemli kişilerle bağlantılar kurulabilir. Otoriter konumda, önemli prestij sahibi kişiler hayatınızda olabilir. Sağlam yatımlar, birikimler yapmak gerekebilir. Gelirinizi arttırmak için yeni yollar, olanaklar bulabilirsiniz. Sağlam yatırımlar yapılabilir. Dikkatler maddi ve manevi değerlere çekilir. Mal mülk para ilerisi için güvence verecek şeyler düşünebilirsiniz. Ticari meseleler de gündeme gelir. Üretim gücünüz bu dönem yükselir, ayaklarınızın üzerinde durarak köşede sürekli birikiminiz olsun diye kaynakları doğru kullanmak istersiniz. Bu dönem bir şeyleri satmak pazarlamak da kolay olabilir. İnsanların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. 17, 18 inden itibaren, çevrenizle çok güzel iletişime girebilirsiniz. Akrabalar, kuzenler, kardeşiniz, yakın çevreniz bu dönem önemlidir. Tatlı diliniz, iletişim beceriniz birçok işi çözmenize vesile olur. Satış, pazarlama, reklam, internet gibi alanlarda aktivasyon çok olumlu yansıyabilir. Başkalarının sorunlarına da arabuluculuk yapabilirsiniz, çevrenizdeki sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Eğitimde de başarılı olabilirsiniz. Kısa geziler yapabilirsiniz. Dostlarınız, arkadaşlarınızla güzel vakitler geçirebilirsiniz. 23, 24 ünde eğlenceli aktiviteler, aşk, çocuklarla ilgili konular önem kazanır.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Oğlak Burcundaki Yeni Ay Dönemi, önemli girişimler, başlangıçlar içindesiniz. Artık sağlam kararlar almanız gereken bir süreçtesiniz. Hayatınıza yeniden şekil vermeniz gerekiyor. Her şeye daha gerçekçi bakıyor daha fazla sorumluluk almak istiyorsunuz. Bir şeyleri yapmak için belki çok çaba sarf ediyorsunuz, yük biniyor üstünüze ancak çok istikrarlı işler çıkarabilirsiniz zaman içinde. Koşulları yönlendirebilir, başkaları üzerinde etki yaratabilir, sözünüzü dinletebilirsiniz. Artık değişim ve dönüşüm dönemi ve değişimi siz istiyorsunuz. Sıkı çalışmak ve gerçekçi olmak gerekir. Bir çok konuyu işi çözümlemek adına girişimler ve bağlantılar kurulabilir. 17, 18 inden itibaren, finansal konular var. Para kazançlarına yönelebilirsiniz. Gelirinizde artışlar kaydedilebilir. Ayrıca işleriniz de açılabilir. Maaşınız artabilir. Alışverişler yapabilir, kendi ihtiyacınız olan şeyleri karşılayabilirsiniz. Çocuklarınıza, keyiflere, eğlenceye de harcamalar yapılabilir. 20 sinden itibaren ise yakınlarınızla, arkadaşlarla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Oğlak Burcundaki Yeni Ay Dönemi, sıkışmış işleriniz açılmaya başlar. Kontrol edemediğiniz alanlar, yurt dışı temaları yoğunlaşabilir. Kurumsal çalışmalar, kolektif amaçlar içinde olabilir, kapalı yerlerde görev yapabilirsiniz. Devlet bağlantılı sektörlerde, gizli görevlerde bulunabilirsiniz. Yalnız çalışmak, ortamdan izole olmak, üzerinde olduğunuz konuları pekiştirmek, araştırmalar yapmak adına olumlu. Kimileri adına sağlık konuları ağırlık kazanır, hastanelerle ilgili konular varsa 17, 18inden itibaren rahatlayabilirsiniz. Ağrı, acılar varsa gerginlikler azalır, bazı şeyleri daha iyi anlamaya başlarsınız. Yüzünüz güler. Hayat enerjiniz artarak, sağlığınız yerine gelmeye başlar. Dış görüntünüze daha fazla önem vererek, kendinize özen gösterebilirsiniz. Saç stilinizi değiştirebilir, aşka daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Başkalarına yardım etmek, hümanist tavırlar, vericilik önem kazanır. 20’inde işinize, finansal konulara yoğunlaşırken, 22’inde yakın çevre, tanıdıklar, akrabalarla güzel vakit geçirebilirsiniz.  

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Oğlak Burcundaki Yeni Ay Dönemi, arkadaşlar, dostlarla daha çok birlikte olabilirsiniz. Meclisler, vakıflarda, cemiyetlerde yeni çalışmalar içine girilebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Önemli güç sahibi yetkili kişilerden destek alırken, ekiplerde görev alabilirsiniz. Amaçlara belirlenen hedeflere ulaşmak için hevesiniz artar. Birlikte kuvvet doğar düşüncesiyle hareket edebilir, birliğinizi, grubunuzu toparlayabilirsiniz. Büyük ve önemli organizasyonlara girişmek adına önemli bağlantılar kurabilirsiniz. Bir süredir, uzaklarla ilgili konulara yoğunlaştınız, belki de farklı çevrelerdesiniz. 17, 18inden itibaren, hayırseverlik çalışmalarına girebilir, başkalarına koşulsuz yardım edebilirsiniz. Hastanelerde, sosyal yardım işlerinde çalışabilirsiniz. Meditasyon benzeri çalışmalar adına çok güzel verimli olabilir. Bir müddet kendi dünyanızda kalmak, huzuru yalnızlıkta yakalamak mümkündür. Biraz da sevdiğinizden uzaklaşmanız hasretinizi arttırabilir. Temelleri sağlam arkadaşlıklar adına bu dönem ilişkiler sağlamlaşır. Bu dönemde kendinizle barışık olursunuz, mistikliğe sevgiye dönük konulara eğilirsiniz. 20’inde keyifli, romantik bir gün geçirebilirsiniz.  Duygusallaşabilir, başkalarına yardım edebilirsiniz.

Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirler. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatinizdir. 







  • Share:

You Might Also Like

0 yorum