ASLAN BURCUNDA AY TUTULMASI!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 12:43:00

Yılın İlk Ay Tutulması!

31 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 16.28 civarı (İstanbul/Türkiye) Aslan Burcunun 11 derecesinde, 124 saros no.lu Tam Ay Tutulması geçekleşecektir. Ay tutulmasıyla birlikte, kanlı ay (güneş ışınlarının atmosferden geçerken dalga boylarına göre renk değiştirmesi) süper ay  (dünyaya yakın olması) ve mavi ay (Ocak ayında gerçekleşen 2. dolunay)  gibi birden fazla gökyüzü olayı aynı anda gerçekleşecek. Bu ender olarak tabir edilen Gökyüzü olayı en son 31 Mart 1866’da yaşanmış. 152 yıl sonra ilk kez, 31 Ocak 2018 tarihinde bir kez daha, “nadir ay” denilen bu gökyüzü olayı gerçekleşiyor. Kuzey Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda, Rusya vb..gibi bir çok yerlerden izlenebilecek. Türkiye'de ise, Nasa'nın bilgisine göre 31 Ocak sabahı ayın yükseldiği saatlerde gözlenebilecek.  

Astrolojik olarak, Ay Tutulmaları, duygusal konularla ilgilidir. Daha önce başlanmış bir olayın, konunun sonucunu almak, işleri tamamlamak, bir şeylerin bitişi dönemlerini anlatır. Duygu durumunu yansıttığı için içsel, ruhsal, özelde kalan şeyleri tetikler. Ancak bu içsel etkiler tutulmalarla dışa yansırlar ve görünür oluverirler. Bu günlerde duygu dengesini sağlamak zor olabilir ve önemli kararlar vermek adına biraz beklemek gerekebilir. Özellikle tam tutulmalarda eskilerin yok edilmesi yeni bir enerji ile yeni bir yaşama geçme geçmişteki yaşanılanları terk etme gibi durumlar yaşanabilir.
Aslında Dolunaylarda bazı şeyleri daha iyi görebilir anlayabiliriz. Karanlıkta olan şeyleri ışığıyla yansıtırlar ve daha iyi görünür hale gelirler. Farkındalık yaratırlar. Belki o anda sıkılabiliriz ya da bazı şeylerde zorlanabiliriz ancak daha sonradan gelişecek bazı krizlerin farkına vararak önlem almamız için faydalı olabilirler.
Aslan burcundaki Ay Tutulması ile dikkat çekebilir, kendinizi başkalarına tanıtabilirsiniz. Yaratıcılığınız ön plana çıkabilir. Neşeli eğlendirici farklı bir tarzdaki çalışmalarla tanınabilirsiniz. Cömert ve yardımseverliğiniz görünür oluverir. Sevdiğiniz sizi mutlu edecek projeleriniz kabul görebilir.Özellikle, sahne sanatları, sinema, perde, müzik alanı, modacılık, reklamcılık, dekoratör, heykeltıraşlık ressamlık, dekorasyon süsleme, mimarlık, kuyumculuk, mücevher (değerli taş) işleri gibi meslekler öne çıkabilir.  Ayrıca, idareci, müdür, komutan, yönetim kurulu başkanlığı, müfettişlik, öğretmenlik, okul, otel, lokanta gibi benzer iş yeri işletmeciliği gibi mesleklerde hareketlilik olabilir. Olumsuz anlamda ise,  ego çatışmaları,  güvensizlik, kırılganlık, kızgınlık, küstahlaşma, gurur, hükmetmek, emir vermek, şov yapmak adına gereksiz gösteriler ve çıkışlar söz konusu. Ayrıca tutulmanın verdiği enerjiyle bazı karışıklıklar ve huzursuzluklar da yaşanabilir. 
Özellikle, 21 Ağustos 2017 de Tam Güneş Tutulması gerçekleşmişti. O dönem civarı hayatınızda hangi konular başladı, hangi yoğunluk içindeydiniz. İş, aşk, finans, organizasyon, çocuklarla ilgili konular, babanız, sahne, sanat v.b.  nelerdi? 2018 yılbaşı itibariyle bu konular hızlanmış olmalı, şimdilerde ise bu projelerin, konuların sonuçlarını almaktasınız. Etkisi ise 6 ay kadar sürebilir. Burcu ve yükseleni Aslan/Kova, Boğa/Akrepler (kişisel haritalarında önemli açılar varsa) daha fazla etkilenebilirler.
31 Ocak Çarşamba günü yaşanacak Ay Tutulması haritasında Yengeç Burcu yükselmektedir.  Öncü bir burcun yükselmesine rağmen kendimizi birtakım konularda biraz güvensiz ve duygusal hissedebiliriz. Bu dönem, aileye, yuvaya, anneye dönük konular yoğunlaşabilir. Tutulmanın, Kuzey Ay Düğümü etrafında oluşu yine de zararlı etkilerini azaltacaktır. Geliştirici ve olumlu yönleri de ortaya çıkacaktır. Yaşamdaki amacımız nedir? İdeallerimize kavuşmak arzusundayız, yönümüzü bulmak istiyoruz. İşte!  Hayatınızda size zorluk veren bir konuyu çözmeniz, aşmanız konusunda kapılar açılabilir. Özellikle, parasal konular, kazançlarınız üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Özellikle parasal güvence ihtiyacımız artmıştır. Tasarruf etme fikri galip gelebilir. Finansal konularda sübjektif yaklaşarak, duygusal kararlar alabilirsiniz. Diğer yandan ise, mali konular adına yeni kaynaklar yaratabilirsiniz. Bu tutulmayla bazı yüklerden kurtulma olanaklarınız var.
Tutulmanın  açılarına bakalım:
AY/MARS – (olumlu açı) Ekonomik anlamda gelişim şansı var. Kariyerde iyi fırsatlar, parasal kazanımlara yönelme söz konusu. Özellikle iş projeleri parasal konularda girişim yapılabilir. Duygularınıza hitap eden çeşitli tecrübelerle karşılaşabilirsiniz. Size pozitif bir güç ve cesaret verebilir bu tutulma. Eğer kendinizle duygusal iletişimde bulunarak yaşadıklarınızla bir denge kurabilirseniz bu süreçte bazı güzellikleri yaşama imkanı bulabilirsiniz.
AY/VENÜS (karşıt açı)-  Başkalarıyla yoğun ilişkiler içinde olabilirsiniz. Eğer sevdiğiniz insanla uyumsuzluk varsa bunu açıkça ortaya çıkarabilir ve konuşmak istersiniz. Aslında bu olumsuz bir durum değildir, sizi uzun zamandır üstünüzde taşıdığınız duygusal bir yükten kurtarabilir. Para konusunda israf ve aşırılığa kaçabilirsiniz. Borçlarınız varken, yeni krediler alabilirsiniz tabi bu konuda dikkatli olmalısınız. Ancak bu sizi rahatlatacaksa neden olmasın?
AY/KAD (kavuşum)- Ev, mal mülk konuları, aile, kadınlar, anne önemlidir. Birileriyle yakınlık kurulabilir. Güçlü ittifaklar kurulabilir. Aile üyeleriyle düzeltilmesi gereken zorluklar, gerginlikler, hassasiyetler söz konusu.  Grup ilişkileri canlanıyor.
AY/CERES(ASTEROİD)-  Ceres insanlık için ekilmiş bereketli toprakları anlatır. Mısır, buğday, tahıl, tarım hasat. Ekoloji, beslenme, yer altı suları, anne çocuk ilişkisi Ceres ile ilişkilendirilir. Rituel ölüm, yeniden doğum ve yenilenmeyi anlatır. K.A.D. ile kavuşumda olduğundan olumlu olarak yorumluyorum.
MERKÜR/MARS (olumlu):  Fiziksel ve bedensel çalışmaların kolaylıkla yürüyebileceği güzel bir enerji verir. İkna etme, fikirlerinizi güzel bir şekilde anlatarak kabul ettirme, inandırma kabiliyetiniz yükselir. Özellikle tezinizi savunmak çok daha kolaydır. Anlatım, sunum gibi projeler varsa başarılı olabilirsiniz 
VENÜS/SUALOCİN (sabit yıldız kavuşumu)- Bu yıldızın etkisi, doğal bir yetenek ve ya uzmanlık verir. Bu tutulmayla yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz fırsatlar da çıkabilir. Sanatınızı ortaya çıkarabilir, konuşturabilirsiniz.
Sağlık: Kalp ve dolaşım sistemi rahatsızlıkları, kalp kasları, omurga ve omurilik sorunları verebilir. Venüs’le ilişkili bir tutulma olduğu için, boğaz ve üst solunum yolları rahatsızlıkları, böbrek sorunları, vücut güzelliği, estetik ile ilgili konular öne çıkabilir.  Ayrıca bu konularla ilgili yapılan bilimsel çalışmalar cevap verebilir. Önemli buluşlar hayata geçebilir.

TUTULMA VE BURÇLAR:
KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – AŞK! 31 Ocak 2018 Çarşamba günü yaşanacak Aslan burcundaki Ay Tutulması ile aşk hayatınız öne çıkabilir. Arkadaşlıklar dostluklardan ziyade zevk aldığınız şeylere yönelebilirsiniz. Kendinizle, özelinizle ilgilenmek, aşkınıza, çocuklarınıza önem vermek size daha fazla keyif verecek ve geliştirecektir. Yatırımlara yönelebilirsiniz. Ancak fazla risk almamalısınız. Ailenin serveti, çocuklarla ilgili konular, ilişkiniz söz konusu. Bebek sahibi olmak, annelikle ilgili konularda bazı kararlar alınabilir. Bebek sahibi olmakla ilgili konular öne çıkabilir. Çocuklarla yapılan aktiviteler, sahne, sanatsal aktiviteler hobiler sportif olaylar yoğunlaşabilir. Eşinizin yakın arkadaşlarıyla ilgili faaliyetler gündeme gelebilir. Aşkta çok duygu yüklüsünüz bu günlerde. Aşk, sevgi ile ilgili konularda her zamankinden çok derin hissi tecrübeler yaşanabilir. Fazlaca sahiplenebilirsiniz. Koruma, himaye etme, duyguları harekete geçirme açısından aktif bir dönem. Mars/Yay burcu yolculuğundan dolayı, yurt dışı bağlantılı ya da hukuki konular gündemde olabilir. Bazı yasal işlemlerinizi yoluna koyabilirsiniz, izinler alınabilir. Uluslararası ticaret, hukuk, projeler hayata geçebilir. Çeşitli amaçlarla arkadaşlarla dostlarla görüşebilir, sosyal çevrelere açılabilirsiniz. Toplumsal amaçlı çalışmalara yönelebilir, ileriye dönük projelere yön verebilirsiniz. İş amaçlı çeşitli yolculuklar da gündemde. Enerjinizi iş amaçlı görüşmelere toplantılara yönlendirebilirsiniz. Yaratıcılık gücünüzü geliştirmeli, içinizden geleni özgürce ifade edebilmelisiniz.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – AİLE! 31 Ocak 2018 Çarşamba günü yaşanacak Aslan burcundaki Ay Tutulması ile özel hayatınız öne çıkabilir. Ailevi konular, ebeveynlerin hayatında bir takım değişimlerden söz edilebilir. Özellikle bir süredir gündemde olan bir konu sonuçlanabilir. Aile ve özel hayatınızla ilgili denge kurmak yerleşimle ilgili geleceği hedefleyen bazı kararlar almak önemli olabilir. Aileniz eviniz yuvanız için çalışmaları hızlandırabilirsiniz. Kendinizi onlara adayabilirsiniz.  İçe dönük tavırlar sergileyebilir, eve aileye fazla bağımlı hale gelebilirsiniz. Onların sorunları ya da ziyaretleri yüzünden kendi hedefinizde zorlanmanız sizi yorabilir ancak gelişiminize de katkı sağlamakta. Kimileri adına bu dönem ev, yerleşim konuları, konut/arsa gibi meselelerle ilgili sonuçlar getirebilir. Diğer yandan (mars/Yay) eşiniz, ortağınızla ilgili konular (bekarlar için, eğitimciler, baba, danışmanlık aldığı kişiler) harekete geçebilir. Resmi dairelerle ilgili konular, hukuki süreçler, vergiler, ödeme ve harcamalar yoğunlaşabilir. Eşin harcamaları da artabilir. Tedaviler ya da operasyonlar gündeme gelebilir. Bazı konularda, gücünüz ve cesaretiniz artabilir. Menkul ve gayrimenkullerle ilgili işleriniz varsa bu konular hızlanır. Avukatınızla ya da danışmanlık aldığınız firmalarla sürekli etkileşim içine girebilirsiniz. İş bağlantılı olarak çeşitli amaçlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Sıcak ilişkiler kurmak ve etkili olmak için fırsatlarınız var. Evinize ailenize daha fazla önem vermek gelişiminiz adına olumlu etkiler yaratacaktır.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Eğitim/Akrabalar! 31 Ocak 2018 Çarşamba günü yaşanacak Aslan burcundaki Ay Tutulması ile yakın çevre ile ilişkiler öne çıkabilir. Çok fazla iletişim içine girebilir, birçok kişiyle bir arada olabilirsiniz. Kardeş, akraba, yakın arkadaşlar derken trafik çok yoğun!  Uzun zamandır planlanan bir yolculuk gündeme gelebilir. Eğitimle ilgili beklediğiniz neticeyi alabilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilir onlardan bir şeyler öğrenebilirsiniz. Eğitimciyseniz onlara bir şeyler öğretme enerjisi artabilir. Proje ödeviniz varsa teslim edebilirsiniz. İnsanlarla duygusal ilişkiler olur, sizin önemli biri olduğunuzu hissettirebilirler. Akrabalarınızdan biri sizi bu dönem bir konuda ikna edebilir. Aceleci ve tez canlı hareket edebilirsiniz. Gezmek, dolaşmak, seyahat fırsatı, internet çalışmaları, yazışmalar, mailleşmeler çok yoğunlaşabilir. Dergi, yayıncılık, basın, medya bağlantılı konularda bazı neticeler alınabilir. Karşınızda sizi (ay/mars) harekete geçiren motivasyon yükleyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz canlanır, hatta coşabilir. Grup ilişkileriniz oldukça faal. İlişkileri daha net hale getirmesi yönünden faydalı görüşmeler yapılabilir. Karşınızdaki kişiyle pürüzler varsa açıkça konuşulabilir bu dönem. Bu dönem avukatlık işleriniz, hukuki konular varsa fikir ayrılıkları, fikirsel çekişmeler ortaya çıkabilir. Diğer yandan ise (Merkür/Mars) yabancılarla, farklı çevrelerle iletişimler kurulabilir. Gezme amaçlı kısa yolculuklar yapılabilir. Huzuru yakınlarınızda, günlük hayatınızda aramalısınız, başkalarında ve uzaklarda değil! Elinizdeki ve yakın çevrenizdeki imkanları değerlendirin.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) –Finans/yatırımlar!31 Ocak 2018 Çarşamba günü yaşanacak Aslan burcundaki Ay Tutulması ile finansal konular öne çıkabilir, kendi kazançlarınıza daha fazla yönelebilirsiniz. Özellikle yaz aylarında borç/alacak/verecek dengesini korumak için bazı planlar yapılmış ise bu dönem bu konularda sonuçlar alabilirsiniz. Kredi başvuruları ya da bir alacak davanız varsa geçmişten gelen, bu dönem bu konular yoğunlaşabilir. Bu dönemler eşinize, ortağınıza ya da karşınızdaki kişilere daha fazla bağlısınız. Onların durumuna ve komutuna göre hareket edebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılamak adına olanaklarınız gelişse bile tasarruf yapmak isteyebilirsiniz, yatırımlara da yönelebilirsiniz. Bir süredir yaptığınız yatırımlar bu dönem meyvelerini vermeye başladı. Bu dönem, sağlık ve iş evinize giren Marstan dolayı, tedavilere giden masraflar artabilir. Operasyonlar devreye girse bile olumlu geçebilir. Kimileri adına ise tadilatlar gündeme gelebilir. Kiracılar, ev sahipleri ile ilgili bazı kontratları yenileme zamanı gelmiştir. Resmi daireler (Belediye, banka, devlet hastaneleri, ehliyet pasaport, mahkemeler vb.) fazlaca gidip gelmek gerekebilir, bekleyen kağıt işiniz bu dönem kabul görebilir. Her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabileceksiniz. Kapasitenizde var olan özelliklerinizi (ay/mars) rahatlıkla ortaya koyup uygulayabilirsiniz. Özellikle iş konularında harekete geçmeli çok çalışmalısınız. Çalışmak için gücünüz yerinde son derece ateşlisiniz. Kendi kaynaklarınızla dış olanakları birleştirerek başarılı işlere imza atabilirsiniz. Bilimsel çalışmalar yapmak, tezinizi hazırlamak, sunmak, kendinizi savunmak, problemleri anlatmak adına başarılı bir zaman dilimindesiniz. Tutulmalar başladığından beri kolay para kazanmaya başladınız ancak harcamalar da çok arttı. Şimdilerde ise kendi kazanç imkânlarınızı geliştirmelisiniz. Kazançlarınızı yatırımlara çevirmelisiniz.

ASLAN:(23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) –HASAT ZAMANI! 31 Ocak 2018 Çarşamba günü burcunuzda yaşanacak olan AY TUTULMASI ile bazı konular netleşebilir. Özellikle, yaz aylarında hayatınızda başlayan önemli konular bu dönem sonlanabilir, sonuç alınabilir. Bazı yükleri üstünüzden atabilirsiniz. Bu dönem ilişkiler gündeme gelebilir. Evlilik teklifi alabilir, kabul edebilirsiniz. Eşinizle ortak kararlar alarak yola çıkabilirsiniz. Onun hayatında bir takım değişimler, sizin ve onun sağlık durumu öne çıkabilir. Ortaklıkla alakalı durumlar sizin ya da karşınızdaki kişilerin hayatındaki önemli gelişmeler, kararlar, sonuçlar mümkün. Hukuki konular varsa bu dönem yoğunlaşabilir. Karşınızda size yardım eden hümanist tavırlı kişiler artabilir. Ahbaplar, akrabalar, hukukçular, kanunen yetkili önemli konumda kişilerle daha fazla bir arada olabilirsiniz. Karşı tarafa fazlaca dayalı hareket edebilirsiniz. İş anlaşmaları, sözleşmeler adına olumlu (Merkür 7.) dönemler olabilir. Bazı konularda danışmanlık almanızda fayda var. Tedaviler varsa doktorunuzla bu dönem görüşebilirsiniz ve bazı durumları netleştirebilirsiniz. Ne olacağı nasıl bir yola gittiğiniz bu dönem daha anlaşılır olacaktır. Çocuklarınızın girişimleri başladı. Onların önemli projeleri hayata geçebilir. Yeteneklerinizi sergilediğiniz konularda başarılarınız artabilir. Sosyalleşebilirsiniz. Arkadaşlarla birlikte yapmak için çok fazla proje ortaya çıkabilir. Kendinize her zamankinden çok güven ve cesaret duyabileceğiniz bir dönem. Ayrıca güzel bir grup liderliği yapmaktasınız belki bu tutulmayla daha da fazla olanaklar harekete geçebilir. Başkalarını konuşmanızla (ay/mars) harekete geçirebilirsiniz. Fikir alışverişleri, (Merkür/mars) konuşmalar canlanıyor. Fiziksel ve bedensel çalışmalarınıza hız verebilirsiniz. Spora da başlayabilirsiniz. Spekülatif risklere dikkat! Kendi ayaklarınız üstünde durmayı öğrenmelisiniz!

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)- Dış faktörler! 31 Ocak 2018 Çarşamba günü yaşanacak Aslan burcundaki Ay Tutulması ile olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Kapalı ortamlarda, kapalı yerlerde kolektif çalışmalar yapılabilir. Bir grubu idare edebilir, çalışmaları yönetebilirsiniz. Başkalarının karar vermesiyle istemediğiniz bir şeye evet demek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal iniş çıkışlar yaşanabilir. Fazlaca gurur kibir yapmak bir işin bir olanağın size gelmesini engelleyebilir. Bazı konularla durumlarla yüzleşebilirsiniz. Psikolojik olarak da bazı konularda zorlanabilirsiniz. Daha önce anlayamadığınız bir konu bu dönem daha görünür hale gelebilir, farkındalık kazanabilirsiniz. Belki de bu günlerde biraz dinlenmeye ihtiyacınız var. Duygularınızı ön plana koymak istemiyorsunuz. Kimileri adına meditasyon, yoga tarzı çalışmalar başlayabilir. Bazı konularda fedakarlık yapmak gerekebilir. Başkalarına hastabakıcılık yaparak kendi işlerinizi ihmal edebilirsiniz. Aileniz, ebeveynleriniz için daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Yakın çevreniz kardeşlerinizi de ilgilendiren konularda çalışmalarınız artabilir. Etrafınızdaki kişiler adına mücadele edebilirsiniz. İş arkadaşları ya da günlük arkadaşlarınızla birbirinize destek olabilir, fikir birliği yapabilirsiniz. İşinizle ilgili kısa yolculuklar yapmanız da mümkündür. Ancak kendinizi çok yorduğunuzun farkında mısınız?  Olayları, kontrol edemeyeceğiniz şeyleri hayatın akışına bırakmak gerekir. Ayrıca başkalarının his ve düşüncelerini de anlamayı öğrenmeniz gerekmekte. Böylece katı tutumlarınızı yumuşatarak daha anlayışlı ve şefkatli olabilirsiniz. O zamanda hayat daha anlamlı ve zengin bir hale gelecektir. İşte o zaman, size davranışlarınızdan dolayı gizli düşmanlık besleyen kişiler dost olarak geri dönecektir.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) –Ümit ve beklentiler!31 Ocak 2018 Çarşamba günü yaşanacak Aslan burcundaki Ay Tutulması ile gelecekteki hedefleriniz, idealleriniz önem kazanmakta. Sosyal hayatınız, arkadaşlarınızla olan iletişiminiz bu dönem önemli olmalı. Sosyalleşme ihtiyacı artabilir. Aynı ideali paylaştığınız grup arkadaşlarınızla çalışmalara başlayabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında başlayan konular bu dönem daha fazla önem kazanır. Kolektif amaçlar için takım kurulabilir. Kazançlarınız artabilir. Arkadaşlarınızla olan duygusal ilişkiler önem kazanır. Samimi duygular karşılıklı olarak söylenir ve bu durumdan etkilenebilirsiniz. İlişkiler derinlik kazanabilir. Sevdiklerinizi korumak, kollamak istersiniz onlar da sizi. İdeallerinizi, umut ve isteklerinize bu sayede daha çabuk ulaşabilirsiniz. Astroloji, (ay/Mars) eğitim, yazı çalışmalarınız hareketlenir. Bu konuda cesaretiniz artar ve girişimleri hızlandırırsınız. Yakın sosyal çevreniz ile (kardeş, kuzen, çok yakın arkadaş vb.) olan yaşam temponuz tavan yapar.  İlişkilerde enerji yükselir. Bu dönemde (Mars/Merkür) konuşmalar, fikirler artar. Hızlı düşünür, konuşur, kendinizi olumlu ifade edersiniz. Etkin ve kendinizden emin konuşma tarzınız, savunma kabiliyetiniz, bir fikri kabul ettirme açısından olumludur. Reklam, pazarlama, ticari konular, hukuk, kısa yolculuklar, mal satımı, finansal konular yoğunlaşabilir. Adalet savunucusu olabilir, hakkınızı arar, savunmanızı yapabilirsiniz. Ortak hedeflere yönelmek gelişiminiz için çok önemli!

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Kariyer önemli! 31 Ocak 2018 Çarşamba günü yaşanacak Aslan burcundaki Ay Tutulması ile kariyeriniz, mesleğiniz önemli hale gelebilir. Toplumda nasıl bir yeriniz var insanlar sizin hakkınızda neler düşünüyor? Bu dönem daha iyi anlayabilirsiniz. Toplum tarafından güven duyulan ve sevilen bir kişi olarak tanınabilirsiniz. Daha çok sorumluluk sahibi olabilirsiniz, iş ya da mesai arkadaşlarınızla olan ilişkilerde kontrollü davranmak gerekir. İş konusunda arkadaşlara yardım ederek daha iyi bir çalışma ortamı yaratabilirsiniz. Satış, halkla ilişkiler, organizasyon çalışmaları bu dönem yoğunlaşabilir. Anneniz ya da anne yerine koyduğunuz bir kişi bu dönem önem kazanabilir. Çok önemser ve sahiplenirsiniz. Diğer yandan bu dönem bir imtihandan geçiyor da olabilirsiniz. Ancak fazlaca duygusal olduğunuz bu günlerde, sakladığınız duygular, üstünü kapattığınız her konu bu dönem ortaya çıkabilir, duygu patlaması yaşanabilir .İş arkadaşlarınıza karşı duyarlılık artabilir. Aile şirketiniz varsa bu dönem çok önemli hale gelebilir. Ağustos ayı başladığınız bir iş bu dönem sonuçlanabilir. Çalışıyor ve kazanıyorsunuz. Motivasyonunuzu finansal konular, kazançlar, üretim üzerine yoğunlaştırdınız. Gayret etmeseniz bile (ay/mars) yapmak istediğiniz şeyler kendiliğinden oluşuveriyor. Grup liderliği yaptığınız işler, konularda başarılarınız artabilir. Beslenme, tarım, ekoloji, gıda, tasarım, sportif konular, organizasyon işlerinden para kazanabilirsiniz. Tabi harcamalar da artıyor. Bu dönem aile yakınlarınızla da bazı konuları görüşebilirsiniz. Belki de bazı sorunları çözmek için de fırsatlarınız var. Yaşamınız bu dönem biraz daha hareketli. Hayat hedefleriniz için harekete geçmelisiniz. Mesleki alanda yeteneklerinizi geliştirmeniz ve yükselebilmeniz için şanslarınız var.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Yolculuklar! 2018 Çarşamba günü yaşanacak Aslan burcundaki Ay Tutulması ile seyahatler, farklı çevreler gündeme gelebilir. Seminer, fuar, sunum, sempozyumlar hayatınızda önemli bir yer tutabilir. Eşinizin akrabalarını ilgilendiren konular yoğunlaşabilir. Yakın ve uzakta oturan akrabalarla iletişimler artabilir. Basın/medya bağlantılı çalışmalar, uluslar arası konular, ticaret, adalet, din, hukuk ile mevzular bu dönem önemli! Duygularınızı daha pozitif ve coşkulu ifade edebilir, ne istediğinizi netleştirebilirsiniz. Eğitimler, seminer, sunumlar, internet bağlantıları canlanabilir, sesinizi daha fazla kitleye duyurabilirsiniz. Adalet peşindeyseniz bu dönem bazı konularda sonuçlar alabilirsiniz. Seyahatler yaparak ve farklı kültürlerle iletişim kurarak hayat görüşlerinizi genişletebilirsiniz. Zihinsel olarak da endişe yüklü konulardan uzaklaşmalısınız. Marsın burcunuza girmesiyle çok enerjik bir döneme girdiniz. Spor yapmasanız bile oldukça atletiksiniz. Girişimleri başlatabilir, projelerin istediğiniz gibi olmasını istersiniz. Bu dönem bir asker, komutan gibi hareket edebilirsiniz. Doğru bildiğiniz şeyleri şiddetle savunursunuz. Cesaret, özgüven (ay/mars) inançlar için mücadele bu dönemin konularıdır. Yakın çevrenizle de ilişkiler oldukça (mars/Merkür) yoğun. Birbirinize her konuda destek verebilirsiniz. Halkla ilişkiler, insanlarla görüşmeler ve arabuluculuk yapılabilir. Başkaları üzerinde olumlu tesirler bırakabilirsiniz. Astroloji, iş amaçlı görüşmeler, yazı çalışmalarınız, dergi, gazete, basın, yayın, medya bağlantılı konular çok yoğun. Akrabalarınızla da iletişiminiz güçlenebilir. Yeni kişilerle de tanışma fırsatınız artabilir. İş amaçlı görüşmeler konuşmalar yapabilirsiniz. Kişisel gelişime açık olmalısınız!

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Ödemeler/kazançlar! 31 Ocak 2018 Çarşamba günü yaşanacak Aslan burcundaki Ay Tutulması ile finansal konular öne çıkmakta. Özellikle bir süredir üstünde olduğunuz işlerinize yoğunlaştınız. Kendi kazançlarınıza yöneldiniz, masrafları kontrol etmeye çalışmaktasınız.  Bu dönem, istediğiniz kredi fırsatı ayağınıza gelebilir. Eşinizin olanakları artabilir. Eşinizden maddi yardım da alabilirsiniz. Kiranızı ödeyebilir, kontratınızı yenileyebilirsiniz. Sigorta, vergi, mali işler, muhasebe, nafaka, miras gibi konular varsa sonuçlandırabilirsiniz. Beklediğiniz bir ödeme, tahsilat gelebilir. Kredi ödemeleriniz bitebilir. Bazı konularda (ay/mars) moraliniz güçlenir. Marsın Yay burcuna girmesi, arka planda çok çalışmanız gerektiğini göstermekte. Gruplarla birlikte yapılan işler, kolektif çalışmalar yoğunlaşabilir. Geçmiş dönemde planlanmış ve bitirilmemiş işleri bu dönem bitirmeye çalışabilirsiniz. Çalışmak bir şeyler yapmak bazen zor gelebilir belki de huzursuzluk yaratabilir. Hastaneler, çeşitli yardım kuruluşları, vakıflar, sosyal alanlarda gönüllü olarak değişik hizmetlerde bulunmak sizi rahatlatacaktır. Her şeyi kontrol etmeniz bu dönem imkansız gibi, en iyisi bazı şeyleri akışına bırakmaktır. Ayrıca bağışıklığınızı bu dönem güçlendirmelisiniz. Evinize, yuvanıza, daha çok odaklanarak, enerjinizi bu yöne akıtabilirsiniz. Diğer yandan ise, maaşınız (mars/Merkür) artabilir. Kazançlarınız için yeni olanaklar geliştirebilirsiniz. İlerisi için gelir getirecek güvence verecek şeyler üzerinde düşünebilirsiniz. Para konusunda hareketlenmeler olur. Yeni müşteriler, yazılar, projelerden, teknolojik çalışmalardan para kazanabilirsiniz.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – İlişkiler! 31 Ocak 2018 Çarşamba günü karşıt burcunuzda yaşanacak Aslan burcundaki Ay Tutulması ile ilişkiler, ortaklıklar ve kişisel konular gündeme gelmekte. Uzun süredir hayatınızda var olan bir konuyu sonuçlandırabilirsiniz. Hukuki bir konu varsa, davanız bu dönem neticesini göstermeye başlar. Birlikte çalıştığınız kişilerle beklenmeyen gelişmeler gündeme gelebilir. Eşinizle ya da ortağınızla aldığınız bazı kararlar var bunları netleştirebilirsiniz. Bir konuda danışmanlık alabilir, sizde karşınızdakilere yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde daha fazla duygusal davranışlar öne çıkacaktır. Bu dönem, tarafsız olabilmek objektifliği koruyabilmek zor olur. Düşünmeden duyguların gazıyla hareket edebilirsiniz. Bayanlarla etkileşim artabilir. Anne ya da iş yerinden bayanlar önemli olabilir. Diğer yandan ise, size güven ve cesaret veren (ay/mars) kişilerde var. Eğitim çalışmaları, ekipçe yapılan işlerde başarılı olabilirsiniz. Sosyalleşebilir. Ortaklı bir çalışmanın grup liderliğiniz yapabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler, yabancılarla iletişimler adına verimli bir dönem. Merkür ise kendi burcunuzda ilerliyor artık. Hareketlilik artıyor, dışa açılıyorsunuz. El, dil becerisi isteyen işlerinizi rahatlıkla yapabilir, projelere start verebilirsiniz. Olayları çok çabuk kavrayarak işleri hızlandıracaksınız. Arkadaşlar, dostlarınızla fikirsel çalışmalar yapabilirsiniz. Gereksiz tartışmalara girmeden olayları rahat yönlendirerek çözmelisiniz. Özellikle de, yakın ikili ilişkiler, ortaklık ve ya evlilik alanlarında karşınızdakilerin ihtiyaç ve isteklerine açık olmalı gerekirse kendinizden ödün vermelisiniz. Kendinize verdiğiniz değeri başkalarının da hak ettiğini düşünmelisiniz.  

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – İş/sağlık! 31 Ocak 2018 Çarşamba günü yaşanacak Aslan burcundaki Ay Tutulması ile sağlık ve iş konuları öne çıkmakta. Bu dönem, doktorlar, sağlık görevlileri, günlük arkadaşlarınız hayatınızda daha fazla önem taşımakta. Sağlığınızla ilgili bazı neticeler alabilirsiniz. Günlük işlerinizde organize olarak, pratik bir şekilde çalışarak bir düzene sokabilirsiniz. Sağlıkla ilgili uzun zamandır sizi strese sokan ve zorlayan bir konuda bazı sonuçlar alabilirsiniz. (Ay/mars) Güçlenebilir, cesaretiniz artabilir, arkadaşlarınız, özellikle bayanlar sayesinde birçok işin içinden çıkabilirsiniz. Evcil hayvanlarla ilgili problemler varsa onlara da daha fazla önem verebilirsiniz. Uzun süredir kapalı alanlarda ya da uzaklarda/yurt dışında çalıştığınız projeleriniz bitebilir. Eğitim ya da medya bağlantılı çalışmalar yoğun bir hızla ilerlemekte (mars/Jüpiter). Çalıştığınız kişilerin grupların enerjisi de bu işlerinize coşku vermekte size pozitif güç (ay/mars) kazandırmakta. Eğer doğru bildiğiniz şeyleri fanatik bir şekilde savunarak ilişkilerde tansiyonu yükseltmeden ilerlerseniz projelerinizde çok başarılı olur ve kendinizi ispat edebilirsiniz. Ayrıca çeşitli amaçlarla insanlarla yapılan görüşmeler çalışmalar ileriye dönük projelerde başarılı olabilirsiniz. İyi tesirler bırakarak sıcak ilişkiler geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili kısa, uzun yolculuklar hala devam ediyor olmalı. Şu anda faal bir iş üzerindeyseniz eğer, sabırlı kontrollü olduğunuz müddetçe başarılı olmamanız için hiçbir neden yok! İşinizde uzmanlaşabilirsiniz!


Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 
📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirsiniz. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatinizdir. 



  • Share:

You Might Also Like

3 yorum

  1. Kutsasın izleyiciyi

    Do you need urgent loan for investment? E-posta: (dealae@usa.com) Business? construstion? farming loan? Düşük faizli acil kredi teklifi, Yatırım kredisi? İşletme Kredisi? E-posta: (dealae@usa.com)

    #280B, T.C beside Planet.
    Investment D.E.A LTD
    333 333 0633

    YanıtlaSil
  2. Kutsasın izleyiciyi

    Do you need urgent loan for investment? E-posta: (dealae@usa.com) Business? construstion? farming loan? Düşük faizli acil kredi teklifi, Yatırım kredisi? İşletme Kredisi? E-posta: (dealae@usa.com)

    #280B, T.C beside Planet.
    Investment D.E.A LTD
    333 333 0633

    YanıtlaSil
  3. Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl için insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımız fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız. Cerrahide ve donör olarak risk yoktur. o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil