Terazi Burcunda Dolunay (2018)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 14:40:00


31 Mart 2018, Cumartesi günü 15.37 civarı Terazi burcunun 10 derecesinde, Dolunay meydana gelecektir. O dönemlerden itibaren, ikili ilişkiler canlanabilir, sosyalleşebilirsiniz. Nezaket, diplomatik ilişkiler, uyum, denge arayışı ön plana çıkarken, diyaloglar güçlenebilir. Ortaklıklar, evlilikler, sözleşmeler devreye girebilir. En çok, burcu/yükseleni (öncü burçlar) Terazi/Koç, Yengeç/Oğlaklar.

Terazi burcunun yöneticisi, Venüs güçlü olduğu Boğa burcunda ilerlemekte.  Aşk ve zevkler öne çıkmakta. Kalıcı ve uzun ömürlü ilişkiler kurulabilir. Maddi güvenceye ihtiyaç arttığından bu dönem bu konularda rahatlama yaşanabilir, konfor artabilir. Sevdiğiniz kişilerle birlikte olmanız huzurlu kalmanızı da sağlıyor. Yaratıcı faaliyetler, sanatsal çalışmalar, estetikle ilgili meseleler, ekonomi, artistik konular,  güzellik, giyim, kuşama düşkünlük ön planda. Finansal açıdan bir rahatlama olması mümkün.

Dolunay haritasında Aslan burcunun yükselmesi, otoriteler, başkanlar, politikacılar, baba/patron konumunda kişilerle ilgili konuların öne çıkacağını göstermekte. Uluslararası konular, mali kuruluşlar, mali ilişkiler, kanunlar, medyanın gündemde olması söz konusu.

Bu dönemler, giyim, lüks eşyalar, takılar, altınla ilgili konular öne çıkabilir. Kuyumcular, altın piyasası, mücevher, tekstil sektörü, mimarlık, kozmetik, estetikle ilgili meslekler adına daha iyi bir dönem.   Sinema, tiyatro, sanat alanlarında başarılar artabilir. Yakın/uzak çevre ile ilişkiler, yolculuklar devreye girebilir. Ticaretle ilgili konular artarken, turizm ile ilgili faaliyetler de yoğunlaşabilir. Eğitimle ilgili çalışmaların artması,  halkla ilişkilerin yoğunlaşması mümkün. Hukuki konularla, mahkemelerle ilgili bazı kararlar alınabilir. Bu dönem Merkür gerilemesi devam ediyor (23 Mart-15 Nisan 2018). Düşüncelerimizi ve projelerimizi daha dikkatli ele alarak yeniden değerlendirebilir, planlar yapabiliriz.  Geçmişe yönelik davalar gündeme gelebilir.

Sağlık: Terazi burcunun yöneticisi Venüs’ün genel anlamda olumlu açıları devreye giriyor. Bazı şeyler Dolunay döneminden sonra, özellikle, 4 Nisan’dan itibaren (Küçülen ay dönemi) sağlık konuları rahatlayabilir, bu dönem yoğun olan mikrobik hastalıkların etkisi azalabilir. Ancak, işitme organları (Merkür/Satürn sert açıları bir süre daha etkileşimde) ve eklemlerle ilgili sorunlar 18-30 Nisan dönemine kadar devam edebilir. Sonuç olarak genel anlamda sağlıkta Nisan'ın 4-10 dönemlerinden itibaren genel bir rahatlama beklenebilir.

Koç Burcunda Yeni Ay dönemi buluşmak üzere, sevgiyle kalın..

Not: Yeni Ayın önemi büyük, aydınlanma ve heyecan getiren, bazılarını özgürleştiren etkilerinin yanı sıra, Kiron (yaralı şifacı) 17 Nisan’dan itibaren burç değiştiriyor. Balık’tan ayrılarak, Koç burcuna giriyor. Transit Kiron, 14 Nisan 2027’e kadar bu burçta kalacak.  

Dolunay/Burçlar:

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Karşıt burcunuz olan Terazi Burcunda Dolunay gerçekleşecektir. Bu dönem, ilişkiler, aşk konuları, evlilikler, ortaklıklar önemli olabilir. Birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz. Sözleşmeler devreye girebilir. Merkür’ün hala geri gittiği bu günlerde, kardeşleri, yakın çevreyi ilgilendiren geçmiş dönemdeki konular tekrar gündeme gelebilir. İlişkilerle ilgili bazı konularda hassaslaşabilirsiniz. Sinirli ve gergin olsanız bile, dengeyi sağlayabilir, kırıcı olmamaya dikkat edebilirsiniz. Sıkıştığınız anlarda ise, olayları, konuşmaları, konuları mantık süzgecinden geçirdiğinizde çözüm kolaylaşır. Venüs ise para evinizde ilerlemeye başlıyor. Finansal konuda rahatlayabilirsiniz. Çalışmalarınızda çabalarınızla giriştiğiniz işlerden para kazanabilirsiniz. Kuyumculuk (takı, taş vb.) yeme/içme, sanatsal objeler, dekoratif malzemeler, eğlence, giyim kuşam/tekstil sektöründeyseniz kazançlarınız artabilir. Yatırım yapmak adına da güzel bir dönem. Kalıcı ilişkiler kurulabilir. Ortaklaşa projelerden kazançlar sağlanabilir.

BOĞA: (21 NİSAN– 20 MAYIS) – Terazi burcundaki dolunay dönemlerinde bazı işlerinizi bitirebilirsiniz. Beslenme, diyet programları adına itinalı kararlar alabilirsiniz. Bu günlerden kendinizi bazı konularda baskı altında hissediyor olmalısınız. Özellikle, ev işleri, ev bakımı, günlük organizasyonlar artabilir. Merkür’ün geri gittiği bu günlerde geçmişteki konular, dedikodular da kulağınıza geliyor olmalı. Bazı şeyleri alttan almalı her şeyi duymamaya gayret etmelisiniz. Birçok sorumluluklarınız var istemeseniz de yapmak durumundasınız.  Akışta kalmalı, bazı şeyleri sonuçlandırmaya bakmalısınız. Diğer yandan Venüs bugünden itibaren burcunuza giriyor. 31 Mart’tan itibaren, sağlığınız daha iyi olmaya başlayacaktır. Çekiciliğiniz artarak, başkalarının gözünde sempatik görünebilirsiniz. Uzlaşmacı tavırlar sergileyebilirsiniz.  Bazı işleriniz devam etse bile, kendinizle de ilgilenebilir,  dış görüntünüze dikkat edebilirsiniz. Saçınızın rengini, şeklini değiştirebilir, makyajınıza, giyim kuşamınıza önem verebilirsiniz. Başkalarının da sevgisini kazanabilirsiniz. İlerleyen günlerde, eşinizin akrabalarıyla güzel diyaloglar içine girebilirsiniz.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Terazi burcundaki Dolunay ile aşk hayatınızla ilgili bazı konularda hassaslaşabilirsiniz. Duygusal anlamda her zamankinden derin tecrübeler yaşanabilir. Bu günlerde çocuklarınızı himaye etme, besleme, bakma, koruma ihtiyacı artabilir. Aşka ve sevgiye her zamankinden daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Gizli, platonik sevgiler de yaşanabilir. Nisan ortalarına kadar önemli psikolojik değişimler yaşanabilir. Mistikliğe güzel duygulara sevgiye dönük konulara eğiliminiz artabilir. Bu dönemde kendinizle barışık olabilir, daha çok iç dünyanızla ilgilenebilirsiniz. Sosyal ilişkilerden geri çekilebilir, yalnız kalabilir, dinlenmek isteyebilirsiniz. Her şeyi herkesi, tüm evreni sevebilir, iyiliksever davranabilir, hayırseverlik yapabilirsiniz. Başkalarına yardım ederek tatmin olabilirsiniz. Geçmişteki size zarar veren birçok şeyi affetmek, bırakmak iç huzuru bulmanıza vesile olabilir. Meditasyon benzeri çalışmalar adına da verimli bir dönemdir.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)-  Terazi burcundaki Dolunay ile, özel hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz. Ebeveyn ilişkisi yoğunlaşabilir. Bazı şeylerden uzaklaşıp içe çekilme ihtiyacı duyabilirsiniz. İşinizden biraz uzaklaşıp ev hayatına odaklanabilirsiniz. Evinizdeki bazı işleri, çalışmaları bitirebilirsiniz. Taşınma ya da yerleşimle ilgili kararlar alabilirsiniz. Akrabalar, yakın çevreniz, kardeşlerinizi de ilgilendiren geçmişteki konuları yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Arkadaşlar, dostlarınızla daha güzel bir dönem başlıyor olmalı. Sosyalleşebilir, gelecek günler adına planlar yapabilirsiniz. Grup aktiviteleri arkadaşlarla yapılacak planlar artarken, çeşitli yaratıcı çalışmalara hız verebilirsiniz. Partiler, örgüt, dernek toplantıları yoğunlaşabilir. Yetenekli kişilerden destek alabilirsiniz. İş toplantıları artarken, maaşınız kazancınız yükselebilir. Nisan ayında, ortaklı işlerden kazanç sağlarken, bir arkadaşınızla dostluğunuz pekiştirebilirsiniz.  Sosyal ortamlardan menfaat sağlarken, bayanlardan destek gelebilir.

ASLAN:(23 TEMMUZ – 23 AĞUSTOS) – Terazi burcundaki Dolunay ile yakın çevre ile etkileşim artabilir. Akrabalarla diyaloglar, görüşmeler yoğunlaşabilir. Uzaklarda yaşayan kişilerden haberler alabilirsiniz. Eşinizin akrabalarıyla da görüşme fırsatınız olabilir. Bir yolculuk planını gerçekleştirebilirsiniz. Ticaretle, hukuki konularla ilgili daha önceden kaynaklanan sorunlar varsa bunları çözmek adına araştırmalar yapılabilir. Yabancı ülkeler, felsefi konularla ilgili konuşmak, başkalarının fikirlerini dinlemek farklı inançlara ilgi duymak mümkün. Kanun ve yasalarla ilgili birtakım resmi işlerle ilgilenmek gerekebilir. Okul, eğitim, yüksek öğrenim yapma fikri doğabilir. Yabancı dile hevesiniz varsa kurslara yazılabilirsiniz. Daha önce kitap, yazı çalışmalarınız, medya bağlantılı işleriniz varsa yeniden ele almak isteyebilirsiniz. Venüs kariyer evinizde ilerliyor. Günden güne, dikkat çekebilir, mesleğinizde yükselebilirsiniz. Mesleki yaratıcılık, yetenekleriniz de artıyor. İş görüşmeleri yapmak, üst makamlara talepte bulunmak için elverişli bir zamandır. Mesleki bir düzenleme, iyileştirme yapmak mümkün. Özellikle ilişkileri sıcaklaştıran görüşmeler, toplantılar, partiler, geziler tertiplenebilir. Nisan ayında işten gelen kazançlar artarken, kardeşleri, yakın çevrenizi de ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)-  Terazi burcundaki Dolunay ile, parayla ilgili bir konuyu sonuçlandırabilirsiniz. Geçmişe yönelik, borç, kredi, alacak gibi durumlar varsa tekrar araştırmak, düşünmek, üzerinde yeniden durmak gerekebilir. Önceleri sıcak bakmadığınız bir konuda fikir değiştirebilirsiniz. Resmi dairelerden, bankalardan beklediğiniz bir haber gelebilir. Tazminat, miras, sigorta, para ve mallarla ilgili görüşmeler yapılabilir. Sağlıkla ilgili konularda araştırmalar yapılabilir.  Tedaviler varsa tekrar gündeme alabilirsiniz. Venüs/Boğa burcu geçişi ile farklı çevrelerle, kişilerle etkileşimler artıyor. Hukuki problemler varsa çözmek adına daha şanslısınız. Sergi, fuar, sempozyumlara, konserlere, sanat etkinliklerine katılabilirsiniz. Tatil yapabilirsiniz. Yabancı ülkelerde yaşayan kişiler varsa onlarla irtibat artabilir. Başkalarının tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Eşin akrabalarından, yakınlarından destek alabilirsiniz. Uzaklardan ya da farklı bir çevreden yardımlar gelebilir. Uluslar arası işlerde ve eğitimde başarı yakalanabilir. İlişkilerde romantizm artıyor.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Burcunuzda dolunay gerçekleşiyor. 2017 Eylül sonlarında hayatınızda başlayan konular bu dönemler hızlanmış olmalı. Belki de artık bazı şeyler sonuçlanıyor, bitişler yaşanmakta. Hukuki konular, ikili ilişkilerde geçmişten gelen problemleri tekrar ele almak ve yeniden değerlendirmek gerekebilir. Avukatlarla görüşmeler yapılabilir ya da ortaklı ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Sözleşmeler, anlaşmalar devreye girebilir. Eşinizle de daha önceki sorunları konuşmak ve düzeltmek gerekebilir. Ayrıca kimileri adına bir taşınma dönemi de olması mümkün. Venüs/Boğa geçişiyle özellikle Nisan ayından itibaren, uzunca süredir beklediğiniz para konusu gündeme gelebilir. Daha önce tahsil edemediğiniz alacaklarınızı, Nisan ayının ortalarına kadar tahsil etmeye başlayabilirsiniz. Maddi konularda artışlar beklenebilir. Eşin/ortağın kaynaklarında gözle görülür bir iyileşme kaydedilebilir. Belki de sigortadan para almak, kiracınızla kontrat yapmak, evinizi satmak, miras elde etmek vb… mümkün. Manevi ve maddi gelecek olan destekler var, ruhsal olarak da rahatlayabilirsiniz. Tedaviler, tahliller varsa sağlığınız düzeliyor, işlerinizle ilgili de yaratıcı olduğunuz dönemler.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Terazi burcunda yaşanan dolunay ile uzunca süre üzerinde olduğunuz işleri bitirmektesiniz. Bazı şeylerin daha çok farkına varabilirsiniz. Başkalarının faydasına olan işlere yoğunlaşabilirsiniz. Fedakârlık yapabilirsiniz. Gönüllü projelere katılabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konuları tekrar gündeme alabilirsiniz. Huzursuz olduğunuz bazı konular varsa araştırarak çözebilirsiniz. Doktorunuza tekrar danışarak kontrolü sağlayabilirsiniz. Müşterilerle bağlantılar kurulabilir. Satış ve pazarlamalarda hareketlilik artabilir. Bir şeyler satmak, tanıtmak, ayrıntılara odaklanmak gerekebilir. Verimli çalışma yollarını bulmak adına hızla gelişmeler kaydedilebilir. Venüs/boğa burcu geçişiyle, güzel destekler almaya başlayabilirsiniz. Daha önce sorunlu olduğunuz kişilerle bile barışabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ilişkileriniz ön planda. Uyum ve sevgi artışı sağlanıyor. Sosyalleşebilirsiniz. Yasal konularda şansınız artıyor bazı sorunlar mahkeme dışında çözülebilir. Mesleki ve diğer ortaklıklarda karşılıklı ihtiyaçlar belirlenir. Ortaklaşa işlerden karlı çıkabilirsiniz. Seviyor seviliyorsunuz!

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Terazi burcundaki Dolunay ile arkadaşlıklar dostluklar önem kazanıyor. Sosyalleşiyorsunuz. Grup iletişimleri, ekip çalışmaları artarken, işinize yoğunlaşabilir, para kazanabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili gelişmeler olumlu yönden ilerliyor. Çocuklarınızla geçmiş dönemden gelen konuları yeniden ele almak gerekebilir. Onların hayatındaki değişimlerden söz edilebilir. Aşkta ise geçmişteki konuları konuşarak halletmek en mantıklısı. Finansal riskleri çözmek için hala mücadele etmektesiniz ancak bazı konularda şans artıyor. Venüs/Boğa geçişiyle, harcamalar artarken, kazançlar da elde etmek mümkün olabilir. Kalıcı işler başarabilir, yeni müşteriler kazanabilirsiniz. Günlük işlerinizi pratik bir şekilde çözerken, gerek ailenizden gerekse arkadaş ve dostlarınızdan destek alabilirsiniz. Çalışma şartlarında iyileştirici düzenlemeler yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınız, işverenlerinizle ilişkiler güzel olur. Çevrenizi güzelleştirebilirsiniz. Sağlığınız düzeliyor. Diyete, giyim kuşama özen gösterebilirsiniz. Etrafınıza güzellikler katarak iyi enerji veriyorsunuz.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) –  Bu dönem sıkı bir çalışma içindesiniz. Bazı projelerinize istikrarlı bir şekilde devam ediyorsunuz. Terazi burcundaki Dolunay ile kariyere daha fazla odaklanabilirsiniz. Ailevi konular, anneniz bu dönem önemli olabilir. İş/ev arasında kalabilir bazı konuları toparlamakta zorlanabilirsiniz. Toplum önünde, duygularınızı daha fazla sergileyebilirsiniz. Ailevi toplantılar görüşmeler konuşmalar artarken, geçmiş dönemdeki konuları tekrar gündeme alabilirsiniz. Yerleşimle ilgili bazı kararlar verilebilir. Venüs/Boğa burcu geçişi ile çocuklarınız ön plana çıkmakta. Onların güzel günlerini görebilirsiniz. Onlara kaşı özlem varsa bitebilir, yaratıcı çalışmalarıyla öne çıkabilir, başarı yakalayabilirler. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu dönem olması da mümkün. Hobileriniz, sanatsal etkinlikleriniz, yetenekleriniz konuşulabilir. Aşkta güzel bir dönem başlıyor. Hayattan aldığınız keyifler artarken, cinsel yaşamınız canlanabilir. Şans oyunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Aracılık hizmetlerinden para kazanabilirsiniz. Neşeli, çocuksu ve coşkulu olduğunuz bu dönemlerde, eğlenceler, geziler de söz konusu.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) – Sıkışık bir dönemden geçerken, Terazi burcundaki Dolunay ile bazı işlerinizi toparlayabilirsiniz. Bir yolculuk planını gerçekleştirebilirsiniz. Uzaklarla ilgili konular yoğunlaşabilir. Yakın/uzak akrabalarla iletişimler artabilir. Geçmişte planladığınız, yakın çevrenizi de ilgilendiren bir yolculuk planını harekete geçirebilirsiniz. Hukuki bir konuda bazı sonuçlar alınabilir. Geçmiş dönemlerdeki konuları tekrar araştırmak gerekebilir. Bilmediğiniz ya da yanlış yönlendirildiğiniz bazı konuları yakın çevrenizde güvendiğiniz kişilerden tekrar araştırabilirsiniz. Eğitim alabilir, verebilirsiniz, etrafınıza bilgi, ışık yayabilirsiniz. Öğrencilerle etkileşim artarken, iletişimsel konularda hızlanabilirsiniz. İnternet, medya, yayıncılık konularında aktifleşebilirsiniz. İletişim ağı oluşturabilirsiniz. Reklam, pazarlama ile ilgili konular artabilir, uluslar arası duyurular yapılabilir. Yazı, kitap, dergi çalışmaları, nakliye ve taşınma işlemlerini hızlandırabilirsiniz. Venüs/Boğa geçişiyle, huzurunuz yerine geliyor. Ailenizin sıcaklığını, yardımseverliğini, yakınlığını daha çok hissediyorsunuz. Tadilatlar varsa rahat ilerler, boya, badana, dekorasyon vb..yapılabilir. Ailenize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Evinizin kıymetini anlar daha çok vakit geçirebilir, çeşitli misafirler ağırlayabilirsiniz. Dinlenme zamanı. İşinizi evinizden de devam ettirebilirsiniz. Uzaktaki akrabalarınızla özleminizi giderebilirsiniz.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) – Terazi burcundaki Dolunay ile bazı finansal konularınızı sonuçlandırabilirsiniz. Kredi, borç, alacak dengesini iyi organize etmek gerekebilir. Geçmiş dönemde kazançlarınız adına yapılan planlar devreye girebilir. Müşteriler gündeme gelebilir. İşle ilgili görüşmeler yoğunlaşabilir. Para kazanma becerilerinizi geliştirebilir, kaynaklarınızı arttırmak adına yeni yollar bulabilirsiniz. Venüs/Boğa geçişiyle, yakın çevreniz, yakın arkadaş, komşu, akrabalarınızla Nisan ayından itibaren etkileşimler artıyor, sosyal yaşam canlanıyor. Çevre gezileri yapmak, tabiatla iç içe olmak, sanatsal çalışmalara katılmak mümkün. Kardeşlerle iletişim güçleniyor. Bir süredir göremediğiniz kişilerle de hasret giderebilirsiniz. Onların da hayatında güzel şeyler gelişmekte.  Öğrencilerinizle etkileşim artarken, halkla ilişkiler güçlenebilir. Çevreyle iyi iletişimler kurulabilir. Fikirlerinizi konuşma, yazma yoluyla daha rahat iletebilir, internet çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. Satış, tanıtım, pazarlama, reklam işlerinde güzel gelişmeler kaydedilirken, önemli görüşme anlaşmalar yapabilirsiniz. Seyahatlere çıkabilir, eğitimde başarılı olabilirsiniz.  Otomobil almayı düşünüyor musunuz? 16 Nisan’ dan itibaren harekete geçmelisiniz!



Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 

📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirsiniz. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatiniz. 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum