Başak Burcunda Dolunay (2018)

By Talin Ağdere ile Astroloji - 01:33:00

2 Mart 2018 Cuma günü saat 3.52 (Ankara/Türkiye saati) civarı Başak burcunun 11 derecesinde Dolunay gerçekleşiyor. Özellikle, Ağustos 2017 sonları başlayan,  Şubat ortaları hızlanan konuların bu dönem sonuçlarını almaktayız.  Bazı sonlanmalar yaşanırken, bu dönemdeki olaylar dolunay sürecinde büyüyebilir.   Değişkenlerin çok fazla olduğu bu dolunay döneminde, kimileri için çok büyük değişiklikler beklenebilir. En çok burcu ya da yükseleni Başak, Balık, Yay, İkizler daha fazla etkilenebilir.

Dolunaylarda zıt enerjiler devreye girer. Kendi kişisel ihtiyaçlarınızla başkalarının ihtiyaçlarının çatışması da diyebiliriz. Gerek özel hayatınızda, gerekse yetkili kişiler, çocuklarla ilişkiler adına zorluk yaşanabilir. Benlik ve duygular arasında bir çekişme de diyebiliriz. Ruh halinizde dalgalanmalar ve kimlik sorunları yaşanabilir. Duygular sizi (Ay/Başak) planlı, organize, sabırlı, gayretli, mantıklı olmaya zorlarken, diğer yandan son derece duygusal, sezgisel, kırılgan (güneş/balık) tavırlar sergileyebilirsiniz. Hassas ve yaralanmaya açık olursunuz. Evrensel hislerle hareket edebilirsiniz. Fedakarlığı abartabilirsiniz başkalarının faydasına gelişen konulara kendinizi adayabilirsiniz. Dış dünyadan kopmamak ve kolayca dağılmamak önemlidir. Bir yandan sınırlarınızı (ay/Neptün) bilmeli, diğer yandan ayrıntıları, detayları abartmadan bütünü (ay/başak) görmeye çalışmalısınız.

Bu dönem yaşanan olaylar derin ve etkili olabilir. Bu yüzden günlük olaylardan kaçıp (güneş/Neptün) kendi dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Her zamankinden daha hassas olabilirsiniz. Zayıflık, güvensizlik, karışık duygular (ay/Neptün) ve tuhaf bir ruh haline bürünebilirsiniz. Endişeler ve aşırı hassasiyet kafa karışıklığı yaratabilir. Zayıf bünyeler ya da çok zor olaylar yaşayanlar bu günlerde maddelere sığınmaya çalışabilirler(ilaç, alkol vb…) Bir yandan bir şeyleri yapma sorumluluğu hissederek zor işleri yapabilir diğer yandan bunun tam tersi bir hissedişle fazlaca duygusal hareket edebilirsiniz.  Sinirlilik, gerginlik, öfke (Merkür/mars) yaratan konular sizi yorabilir. Bir yandan mantıklı fikirler diğer yandan endişenin korkunun size doğru kabul ettirdiği aldatıcı fikirler arasında gidip gelmekten yorgun düşebilirsiniz.

Olumlu yönden düşünürsek eğer,  kimileri için oldukça zor ve karışık, dağınık bir dönem yaşanırken, büyüklerinizin, yetkili kişilerin, (güneş/Satürn)güvendiğiniz kişilerin desteğini görebilirsiniz. Onlar size güç verecekler, sağlam (Satürn/oğlak)  durmanızı sağlayacaklardır. Duygularınızı kontrol (ay/Satürn) edebilir, hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım içine girebilirsiniz. Zorluklara daha rahat göğüs gerebilirsiniz. Saygı duyduğunuz olgun kişiler size pratik (ay/başak) bir yol gösterebilir ve manevi destek olabilir, hizmet edebilirler.

Yakınlarınız, kardeş, (Merkür/Venüs/kiron) kuzen akrabalık, komşuluk ilişkileri de son derece yardımsever, iyimser olabilir, yaralarınızı sarabilir, zor durumunuzda koşup gelebilirler. Misafirlikler, birbirini ziyaretler (Jüpiter/Venüs) toplantılar, merasimler adına da olumlu bir dönem. Beklenmedik bir gelir imkanı kapınızı çalabilir. Aşk hayatınız olumlu olarak gelişebilir. Romantikleşebilirsiniz. Hatta aşk derinleşebilir, anlamlı (Venüs/Plüton) hale gelebilir. Harcamaların da arttığını söyleyebiliriz.

Bu günlerde büyük fikirlerin hayata geçirilme zamanı da olabilir. Rahat iletişim kurabilir (Jüpiter/Merkür) en iyi planları yapabilir, hemen planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Gerek eğitim, gerekse sözleşme, ticari bir konu, dini, ruhani konular, hukuk, mahkemeler ya da alım satım, iş konusunda projelerinizi uygulayabilirsiniz. Yolculuklar yapılabilir, çevre değişikliği adına da fikirlerinizi uygulayabilirsiniz.  Olaylara, işlere konsantre olma, (Merkür/Plüton) bir konuda derinleşme dönemidir. Psikoloji, psikiyatri, mistik konular vb. gibi alanlarda uygulamalı çalışmalar yapılabilir. Bir işi kritik edebilme, soruşturma, araştırma yapabilme kolaylığı verebilir. Sezgileriniz de güçlenecektir.

Günlük yaşamınızda (mars/Uranüs) yapıcı değişimler, heyecanlar yaşayabilir, aktif olabilirsiniz. Ani sürprizlerle şaşkınlıklar yaşayabilirsiniz. Ruhsal canlılık (3/18 Mart) veren etkiler gerçekleşebilir. Kimileri adına daha rahat hareket edebileceğiniz bir dönem diyebiliriz. Bedensel güç isteyen spor faaliyetleriyle de uğraşabilirsiniz. Fiziksel ve zihinsel olsun iyi bir enerjiniz olacaktır. Üzerinde çalıştığınız projelerde iyi bir verimle karşılaşabilir kendinize güveninizi arttırabilirsiniz. Sağlık olarak da olumlu yansıyabilir.  İş görüşmeleri yaparsanız ya da başka amaçlı işler, insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakabilirsiniz.

Bu günlerde Dolunay dönemleri, sanatsal çalışmalar adına verimli olabilir. Müzik, yaratıcı çalışmalar, senaryolar, çekimler, film stüdyoları, sahne çalışmaları, hobisel faaliyetler, seminer, sergiler, meditasyon, yoga, sipirituel benzeri çalışmalar adına da güzel şeyler gelişebilir. Özellikle yazarlar, şairler, edebi eserler, adına olumlu bir dönem.  Bu günlerde yardım ve özveri gerektiren meslekler, ruhsal danışmanlık, homeopati,  kimya, ecza, ilaç sektörü adına da verimli işler yapılabilir.

Sağlık: Bu günlerde, ilaç, alkol vb.. zehirlenmelere dikkat edilmeli. Sinirsel zayıflıklar, inişli çıkışlı ruh halleri tansiyonu oynatabilir. Alerjik reaksiyonlar verebilir.  

Yeni Ay Yazılarımızda buluşmak üzere, sevgiyle kalın.

Dolunay ve Burçlar?

Koç Burcu:  Bu günlerde başkalarının işleri sizleri yoruyor olsa da bazı fedakârlıklar sizi ruhsal olarak rahatlatıyor. Bir nevi gönüllü hizmet vermektesiniz. Bazen de kendinizi kaptırıp gidiyor, fazlaca yoruluyor olabilirsiniz. Şimdi bu dolunayla bir toparlanma ve günlük işlerinize düzen getirme zamanı geldi diyelim. İşlerinizi tamamlayabilir, gerekirse anneden, babadan destek alabilirsiniz. Gizli yardımlar yapabilir sizlerde bu tür yardımlar alabilirsiniz. Hastaneler, gönüllü kuruluşlar, yardım derneklerinde çalışmalar yapılabilir. Hayvanları bakıp koruyabilir, zaman alan işleri pratik bir şekilde bitirebilirsiniz. Faydalı işler çıkarmak, sağlık ve hijyen konularıyla ilgilenmek bu dönem gerekli. Aslında bir süredir kendi dünyanıza çekilmek sizi rahatlatmış da olabilir. Meditasyon, dua, spirituel benzeri çalışmalar adına verimli bir dönem. Arka planda kalıp senaryolar, yazılar, makaleler üretmek içinde olumlu olabilir. Elinizdeki işleri tamamlamak bitirmek adına verimli ve özverili günler. Ayrıca farklı yerler keşfetmek, gezmek, yeni heyecanlar yaşamak yaşamınıza orijinallik renk getirmek de mümkün. Finansal konularda zorlukları aşmak için olanaklar gelişmekte. Dolunay günleri yediğiniz içtiğiniz gıdalara da dikkat etmelisiniz. Neyse ki sezgileriniz kuvvetli daha önceki tecrübelerden dolayı bilinçlendiniz. 5-6 Mart’tan itibaren kendinizi daha enerjik hissedeceksiniz.

Boğa Burcu: Bu günlerde arkadaşlıklar, grup iletişimi, dostluklar, vakıf, cemiyet faaliyetleri devam etmekte. Diğer yandan ise çocuklarınızı daha fazla sahiplenmeniz gerekebilir. Onların kişisel ihtiyaçlarına karşı duyarlı olabilir bazı konularına, sorunlarına çareler bulabilirsiniz. Belki de kimi zaman sizi huzursuz eden yanları da vardır ancak bazı sorumluluklarınızı bilerek onların faydasına hareket etmek aslında sizi de rahatlatacaktır. Annelikle, hamilelikle ilgili konular bu dönem yoğunlaşabilir. Aşk hayatını da daha fazla ciddiye alarak hareket etmenizde fayda var. Bu günlerde önem verdiğiniz birinden bir aşk teklifi gelebilir. Yetenekleriniz doğrultusunda hareket edebilir, herkes tarafından beğenilmek, takdir edilmek isteyebilirsiniz. Elişlerinizi, hobisel faaliyetlerinizi, sanatsal çalışmalarınızı, maharetle sergileyebilirsiniz. Cesaret ve güvenle birçok işin üstesinden gelmek için enerjiniz olacaktır. Eşinizin yakınları ya da uzaklarda yaşayan kişiler size destek verebilir. Bazı şeyler için teşvik edebilirler. Arkadaşlarınızla da karşılıklı yardımlaşmalar yaşanırken, manevi yönü güçlü olan çalışmalarınızı sürdürebilir, toplantılara, partilere, merasimlere, törenlere katılabilirsiniz. Ayrıca geliriniz, maaşınız artabilir. Karşınızdaki kişilerden destek alabilirsiniz.  Aracı kurumlarıyla işleriniz varsa bu dönem sonuçlanabilir.  5-6 Mart’tan sonra eşinizin işleri açılabilir, sağlığı daha iyi olacaktır. Sizin için de biraz daha fedakarlık yapmanız ve başkalarına yardımı arttırmanız gereken bir dönem.

İkizler Burcu: Bugünlerde ailenize, işverenlerinize karşı aşırı duygusal davranışlar sergileyebilirsiniz. Başak Dolunayı ile ailevi konularda biraz dağınıklık yaşanabilir. Babanız/anneyle ilgili hassasiyetler artabilir. İş hayatınız/ev hayatı arasında denge kurmak gerekebilir. Evdeki dağınıklıkları eksikleri gidererek toparlanabilir, işleri bitirebilirsiniz. Özel hayatınıza odaklanmanız gerekebilir. Eski dostlarınızla karşılaşabilirsiniz. Duygusal olarak gerginleşerek bazı konularda takıntı yapmamaya dikkat etmeli, pimpirik, evham yaparak bütünden uzaklaşmamalısınız. Evinize ailenize aşırı bağlanmak bazen asıl amaçlarınızdan uzaklaşmanıza sebep olabilir. Geçmişte yaşanmış bazı konulara daha mantıklı ele alarak ailevi konuları çözebilir ve bazı yüklerden kurtulabilirsiniz. İş konularında ise verimli bir dönem. Çalışmalarınızda yeteneklerinizi de kullanarak adınızdan söz ettirebilir, toplumun önünde dikkat çekebilirsiniz. Devlet yetkililerinden, aile büyüklerinden, iş bilirkişilerden destek almanız mümkün. 5-6 Mart’tan itibaren, sosyalleşiyorsunuz. Arkadaşlıklar dostluklar partiler çaylar toplantılar artarken, maaşınız ve gelirleriniz de artabilir. Gelecekteki ideallerinize ulaşmanız artık daha kolay. Grup çalışmalarınıza hız katabilirsiniz.

Yengeç Burcu:  Başak burcundaki dolunay ile birlikte kısa süreli yolculuklar devreye girebilir. Yakın çevrenizin hayatında bir takım değişimler dikkat çekebilir. Kardeş, kuzen, komşu ilişkileri yoğunlaşabilir. Bazı konulardaki hassasiyetiniz, endişeler ve evhamlarınızı yakın çevrenize yansıtabilirsiniz. Mantık ve duygularınız arasında kalarak anlamsız tepkiler verebilirsiniz. Bir konuda kılı kırk yararken bazı konularda tam tersi davranabilirsiniz. Başkaları hakkında eleştiri yaparken sizde onların eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Eğitimle, hukuki konularla ilgili çalışmalarınızda bazı sonuçlar alınabilir. Ticari konular, işinizle ilgili iletişimsel çalışmalar yoğunlaşabilir. Gel git trafiğiniz artarken bazı sorunlara mantık çerçevesinden baktığınızda daha pratik sonuçlar alabilirsiniz.  Fikirlerinizi, yazılarınızı yayınlayabilir, seminerler düzenleyebilirsiniz. Hukuksal konularla ilgili bazı kararlar alınırken yetkili kişilerden destek alabilirsiniz. İşlerinizle ilgili konularda sürpriz gelişmeler kaydedilebilir. Günlük rutin yaşamınıza yeni heyecanlar etkin faaliyetlerin girmesi ile enerjiniz dengelenir. Ayrıca teknolojik, elektronik alanlarda, bilimsel, deneysel çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. İşiniz adına verimli ve üretken bir dönem. Belki şu günlerde finansal anlamda zorlanıyorsunuz ancak dolunayla birlikte ilerleyen günlerde başkalarının desteğiyle ya da size yarattıkları fırsatlarla kazançlar sağlayabilirsiniz. Aşkta romantizm, duygudaşlık dikkat çekerken, son derece yaratıcı ve yeteneklerinizi sergilediğiniz çalışmalara girebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bu günlerde hastalıklar, tedaviler vb.. gibi konularda dağınıklık ve karışıklık yaşamış olabilirsiniz. Dolunay dönemi maddi konularda hassaslaşabilirsiniz. Harcamalar, borçlar, alacaklarınız adına endişeleriniz artabilir. Gelir gider dengesini korumak zor olabilir. Duygularınızı  kontrol ederek hareket etmeniz zorluklara daha rahat göğüs germenizi sağlayacaktır. Çok ihtiyaç duyduğunuzda saygı duyduğunuz sizden olgun kişilerden manevi destekler alabilirsiniz. Onlar size bazı konuda yol gösterebilirler. Bu dönemde önemli psikolojik değişiklikler yaşanabilir. Belki de hayatınızın bir bölümünün değişikliğine bile sebep olabilir. Karşılaştığınız kişiler olaylar kendinizi sorgulamanıza ve hayatınızda güçlü değişiklikler olmasına vesile olabilirler. Kimileri ise bir yeri satmak, kiralamak, satın almak, vergi ödemek, sigorta işleriyle uğraşmak, miras hakkı kazanmak gibi konulara yoğunlaşabilir.  5-6 Mart’tan itibaren, farklı çevrelerdeki kişilerle birlikte olmak, onların görüşlerinden fikirlerinden faydalanmak mümkün. Bazı engelleri aşmak kırmak için fırsatlar doğabilir. Fiziksel ve zihinsel olarak enerjiniz yükselebilir. Bazı işlemleri yapabilmeniz kolaylaşır. Eşinizin yakınlarından gelen ya da farklı çevredeki kişilerin destekleri hızla enerjinizin yerine gelmesini sağlayabilir. Yolculuklar devreye girebilir. Yabancılarla bağlantılara, uluslar arası konulara seyahatlere zaman ayırabilirsiniz. Medya bağlantılı çalışmalara,  maceralara hız katabilirsiniz. Reklam, duyurular devreye girerken, davalar varsa gündeme gelebilir.

Başak Burcu: Burcunuzda gerçekleşen dolunay ile, kişiliğinizin ön plana çıkacağını söyleyebiliriz. Bu günlerde subjektif düşünceler ağır basabilir. Siz ve karşınızdaki kişiler sürekli etkileşim halde olabilirsiniz. Karşınızdan gelen bazı konuşmalara uyarılara da objektif yaklaşmak zor. Etrafınıza karşı daha duygulu olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin halini hissettiklerini anlayabilir onlara yardım etmek isteyebilirsiniz. Etrafınıza da yaydığınız üretken, verici imajınız, yardımcıl enerjiniz karşınızdakileri etkiliyor ve insanlar size ihtiyaç duyuyorlar. Bu dönemlerde ortaklı çalışmalar, diyaloglar, iletişim çok önemli. Etrafınıza danışmanlık, tavsiyeler verebilirsiniz, sizde bazı konularda fikir alabilirsiniz. Sizin ve karşınızdaki kişilerin sağlık konuları da bugünlerde önemli olabilir. Karşılıklı alışverişler, diyaloglar, etki tepkiler, yardımlaşmalar söz konusu. Ne verirseniz onu alırsınız. Karşınızdan gelen tekliflere göre önemli kararlar alma arifesinde olabilirsiniz. Finansal olarak ani sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. 5-6 Mart’tan itibaren, tedaviler, ortak kazançlarla ilgili konular hareketlenebilir. Eşinizin ortağınızın ve ya başkalarının gelirlerinden faydalanabilirsiniz. Borç, alacak, kredi konularına yönelebilirsiniz. Kredi teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Alım satım, mal, mülk, kira, kontrat, sigorta gibi konular yoğunlaşabilirsiniz. Resmi dairelerle, bankalarla, muhasebe ile ilgili sorunlar varsa aşmak daha kolay. 

Terazi Burcu: Başak burcundaki dolunay ile birlikte hastalıklar, zayıflıklar ve hayatın kontrol edilemeyen yanları vurgulanıyor. Gün boyu görüştüğünüz kişilerin işlerini yüklenebilir, sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Onlar için daha fazla çalışabilir, iş yükünü hafifletmek için elinizden geleni yapabilirsiniz. Çok çalıştığınız halde az kazandığınızı düşünebilirsiniz.  Bazı kontrol edilemeyen durumlarda eliniz bağlı olsa da elinizden gelen fedakarlığı da yapmaya çalışabilirsiniz. İşinizde ya da günlük hayatınızda size de yardım eden kişiler olacaktır. Hala ve amca tarafı akrabalarınızla yoğun ilişkiler kurabilir, komşular ya da apartman sakinleri ile etkileşimi arttırabilirsiniz. Bu günlerde, hizmet sektöründe aranan kişisiniz. Sağlık konularına dikkat. Bünyenizi korumalı, bulaşıcı hastalıklara karşı güçlendirmelisiniz. Alkol, ilaç, besin zehirlenmelerine karşı önleminizi almalısınız. Şeker iniş çıkış dengesi korunmalı. Tansiyon yükselebilir, düşebilir ya da etrafınızdaki kalabalığın yoğunluğundan onları fazla düşünmekten sinirsel olarak yorulabilirsiniz, bünyeniz zayıflamasın. Az kazandığınız ve yorulduğunuzu düşündüğünüz bu günlerde hiç ummadık bir şekilde sürpriz kazançlarla da karşılaşabilirsiniz. 5-6 Mart’tan itibaren, sosyalleşmeye başlıyorsunuz. Karşınızdakilerin destekleri artıyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar, arkadaşlıklar, adına daha verimli bir dönem. Yasal konulardaki sorunlar mahkemenin dışında bile çözülebilir. Karşınızda iş bitirici, hızlı verim alabileceğiniz, becerikli çabuk sonuca ulaştıran kişilerle karşılaşabilirsiniz. Karşıdan gelecek olan görüşleri daha iyi değerlendirebilirsiniz. Canlanır, hareketlenirsiniz.

Akrep Burcu:  Başak burcundaki dolunay ile, sosyal hayatınız, arkadaşlarınıza bakış açınız önemli olmaya başlar. Geleceği hedefleyen önemli kararlar almanız söz konusu. Arkadaşlarınız ve dostlarla ilişkilerin önem kazandığı bir dönem sanırım. Arkadaşlarınızın hayatında da önemli konular gündeme gelebilir. Onlara karşı her zamankinden çok koruyuculuk hisleriyle yaklaşabilirsiniz. Onları sahiplenebilir, hayatlarıyla ilgili sorunlarına yardım edebilir, çözümler üretebilirsiniz. Kimileri adına da bazı duygusal davranışlar ters durumlara neden olabilir. Bu dönem, İdealleriniz, umut ve isteklerinizi hatırlayabilir, amaçlarınız konusunda hassaslaşabilirsiniz. Engeller var ve bir şeyler yapılamıyorsa elinizden bir şey gelmiyorsa huzursuzluk duyulabilir. Toplantılar yapabilirsiniz. Arkadaşlarla birlikte kararlar alabilirsiniz. Sosyalleşme ihtiyacı duyabilir, onlarla birlikte bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Toplumsal içerikli çalışmalar, sosyal yardımlaşmalar hızlanırken sorunlara pratik çözümlerle yaklaşabilirsiniz. İş kazanımları içinde olumlu etkiler verebilir. Çok para harcadığınız bu günlerde sürpriz kazanımlar da gelebilir. Yakın çevrenizden sözüne güvendiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. 5-6 Mart’tan itibaren, işe yoğunlaşabilirsiniz. Hızlı, verimli iş bitirici kişilerle çalışabilir, sportif faaliyetlerde daha başarılı olabilirsiniz. Kazançlarınız da artabilir. Sağlık bu dönem önemli. Sakarlıklara dikkat edin!

Yay Burcu: Başak burcunda yaşanan Dolunayla birlikte ailevi konularda, özel hayatınızda dağınıklık yaşanabilir. Eşiniz ya da aile büyükleriniz, yakınlarınızın hayatında bir takım karışıklıklar meydana gelebilir. Kişisel haritanızda zorlu açılar varsa ve dolunayı destekliyorsa, duygusal patlamalara açık olabilirsiniz. Duygularınızı bir şekilde dışa yansıtabilirsiniz. Son derece hassas bir dönem olabilir. Kendinizi her şeyden çekip dış dünyadan uzaklaşabilirsiniz. Size ait olan her şeye daha çok sarılabilirsiniz. Olumlu olarak ise, bırakılamayan alışkanlıklara ve ya geçmişten gelen sorunlara çare bularak yaşamınızı kontrol edebilirsiniz. Bu dolunay ile iş arkadaşlarınızla da hissi bağlar oluşabilir. Size yardım edebilirler. Yaşça sizden büyük bir bayandan ya da anneden iyilik, fayda görebilirsiniz. Bazı işlerinizi pratik bir şekilde bitirmeniz adına yardımcı olabilirler. Finansal olarak büyüklerinizin desteğini alabilirsiniz. İşlerinizle de ilgili halkla ilişkiler ve satış işleri için elverişli bir dönemdir.5-6 Mart’tan itibaren, yolculuklar, seyahatler hayata geçebilir. Ev ve özel hayatınızın yoğunluğu devam ederken çocukların kişisel konularına daha fazla eğilmeniz gerekebilir. Yeteneklerinizi sergileyebilir, daha özgür hareket edebilirsiniz. Edebi eserler, kitap çalışmaları, iletişim konusunda aktifleşebilirsiniz. Aşkta talepkar olabilir, istediğinizi elde edebilirsiniz. Aşk için hızlı davranabilirsiniz. Spora merakınız artar, sanatsal çalışmalara başlayabilirsiniz. Aracı kurumlarla ilgilenebilir, ailenin servetini ilgilendiren konulara yoğunlaşabilirsiniz.

Oğlak Burcu:  Başak burcundaki dolunay ile birlikte, yolculuklar, farklı çevreler gündeme gelebilir. Karşılıklı yardımlaşma, fedakârlıklar, görüşmeler gündeme gelebilir. Günlük yaşamın alışılmış akışı bugünlerde sıradan gelebilir. Bir yandan her şeyden kopup buralardan uzaklaşma ihtiyacı verirken, diğer taraftan alışık olduğunuz şeylere sıkı sıkıya sarılmak ve rahatınızı bozmamak isteyebilirsiniz. Bu çelişkileri bir süre yaşayabilirsiniz. Araştırmalar yapmak, çalışmak, incelemek edindiğiniz fikirleri başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Ticari konulara, uluslar arası işlere, medya bağlantısı olan çalışmalara yönelebilirsiniz. Yabancı çevrelerden arkadaş edinebilirsiniz. Kurs, eğitim gibi konulara yönelebilirsiniz. Yazılar, edebi eserler, halkla ilişkiler, reklam, duyurular önemli olur. Yakın ve uzak çevrenizle ilişkiler yoğunlaşırken, sosyalleşebilir, gelecekle ilgili konularda başkalarının yardımları ve destekleriyle karşılaşabilirsiniz. Şanslar artabilir. 5-6 Mart’tan itibaren, evinize özel hayatınıza daha fazla vakit ayırabilir çocuğunuzla yakınlarınızla ilgilenebilirsiniz. Misafirler ağırlayabilirsiniz. Eve iş getirebilirsiniz, iş yerinden arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle daha çok bir arada olabilirsiniz, karşılıklı yardımlaşmalar yoğunlaşır. Ebeveynlerinizle de daha çok görüşmek için nedenleriniz olacaktır. Yerleşim ve taşınmalarla ilgili konular gündeme gelebilir.  Yurt dışından ya da farkı şehirlerden gelenleriniz olabilir.

Kova Burcu: Dolunay dönemleri, eşinizin ya da ortağınızın kazançları önemli olabilir. Mal, mülk, para, gibi konuları fazlaca kontrol etme ihtiyacı duyabilirsiniz.  Kendinizi daha fazla güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Özellikle maddi konulara karşı hassaslaşabilirsiniz. Kazanırsınız harcamak istemezsiniz, eşinizden ortağınızdan destek beklersiniz. Genelde beklediğiniz ödemeler gelebilir tahsilatlar yapılabilir. Ayrıca baba/anne den gelen destekler ya da yönetici konumdaki kişilerden gelen iş fırsatları ile kazançlar artabilir.  Hukuki konular, tazminat, sigorta işleriyle uğraşabilirsiniz. Size faydası olan şeylere sahip olmak isteyebilirsiniz. Alım satım konularına yoğunlaşabilir, kira, ödemelerle ilgili açıklar varsa kapatabilirsiniz. Bu dönem üzerinizde güçlü etkileri olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Onlarla birlikte çalışabilirsiniz. Ruh haliniz duygularınız her zamanki halinden daha farklı olabilir. Bağlandığınız şeylerden kopmak çok zor gelebilir.  Duygularınızı zor da olsa kontrol edebilir, bazı sorumluluklarınızı bilerek hareket edebilirsiniz. Arkadaşlardan, yakınlarınızdan ummadığınız biçimde destekler, sürprizler gelebilir. Bu durum fiziki canlılığınızın artmasına sebep olacaktır. 5-6 Mart’tan itibaren, yakın çevrenizle etkileşimler güçlenir. Hayatınız canlanabilir. İletişim trafiğiniz hızlanırken, yazışmalar, internet bağlantılı çalışmalar, arkadaşlarla, gençlerle işbirlikleri, eğitim çalışmalarınız yoğunlaşabilir. Astroloji, ticari konular, yazı işleri, makaleler, duyurular, reklam, halkla ilişkiler önemini arttırabilir. Hızla gelişen anlaşmalar yapılabilir.


Balık Burcu: Dolunay ile birlikte ortaklı bir çalışmaya başlayabilirsiniz. İşbirlikleri, sözleşmeler, danışmanlıklar, avukatlı işleriniz yoğunlaşabilir. Karşınızdaki kişilerle temaslar artabilir. Duygusal olarak kontrolü sağlamak objektif olmak bu dönemde zor olabilir. Karşınızdaki kişilere karşı duygusal olarak sahiplenme, bakma, koruma içgüdüleriyle yaklaşabilirsiniz. Sevgilinize, aşkınıza karşı eleştirel olabilir, bazı konularda endişeli olabilirsiniz.  Karşılıklı eleştirel tavırlar, garip alınganlıklar, imalar, güvensizlikler de söz konusu.  İlişkide olayları bütünüyle değerlendirerek duygularınızı dengeleyebilir, ilişki sorunlarını çözebilirsiniz. Duygularınızla değil mantığınızla hareket ettiğinizde sorunlara pratik çözümler bulabilirsiniz. Gerekirse de başkalarına danışmak, önerilerini almak faydalı olabilir. Duygularınızı dengelemeye özen gösterebilirsiniz. Ayrıca sizin ve karşınızdaki kişilerin sağlığı da bu dönem önemli olabilir. Gruplar, dernek, vakıf, cemiyetlerde, meclislerde bulunan güç sahibi ve önemli konumdaki kişilerden destek alabilirsiniz.  5-6 Mart’tan itibaren finansal getirisi olan işlerden kazançlar sağlanabilir. Alışveriş yapabilirsiniz. Eğitimden, yazı işlerinden makalelerden ticari anlaşmalardan gelen paralar olabilir. Müşterilerle görüşmeler artarken, yapıcı, rutinden farklı size enerji verecek değişik işler yapabilirsiniz.


Talin AĞDERE
Astroloji Uzmanı 

📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin 
💻   Mail TalinAgdere@hotmail.com

Not:Yukarıda verilen genel yorumlardır. Yükselen burcunuzu,ay burcunuzu öğrenmek, danışmanlık hizmeti almak için talinagdere@hotmail.com dan bilgi alabilirsiniz. Gerekli olan bilgi:  gün-ay-yıl, doğum yeri ve doğum saatiniz. 






  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. kredi! kredi! kredi!!!Krediler için ömür boyu fırsat sağlar bir saygın ve yetkilendirilmiş özel kredi şirket için arıyoruz.Biz krediyi çok hızlı ve kolay bir şekilde, bireysel krediler, araç kredileri, mortgage kredileri, öğrenci kredileri, işletme kredileri, yatırım kredileri, borç konsolidasyonu ve çok daha fazlası her türlü sunuyoruz.Var be reddetti bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından?Bir konsolidasyon kredi veya bir ipotek ihtiyacınız var? Tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için geldik gibi artık görünmüyor.Bireyler ve % 2 oranında mali yardım ihtiyaç duyan şirketler fonları ödünç.Hiçbir sosyal güvenlik numarası gerekli ve gerekli, hiçbir kredi kontrolü % 100 garantilidir.Biz güvenilir ve destekleyici yardım sağlamak ve biz bir kredi sunmak mutlu olacak bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorsunuz.Sonra bize bir e-posta gönderebilirsiniz: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) bir kredi için uygulamak için

    YanıtlaSil
  2. Kutsasın izleyiciyi

    Do you need urgent loan for investment? E-posta: (dealae@usa.com) Business? construstion? farming loan? Düşük faizli acil kredi teklifi, Yatırım kredisi? İşletme Kredisi? E-posta: (dealae@usa.com)

    #280B, T.C beside Planet.
    Investment D.E.A LTD
    333 333 0633

    YanıtlaSil