KOVA Burcunda Spicayla birlikte Yeni Ay 2019!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 17:22:00

5 Şubat 2019 (Pazartesi gece yarısı) saat 00.05 (İstanbul saati) Salı günü, Kova Burcunun 15 derecesinde Yeni Ay meydana gelecektir. En çok Kova/Aslan, Boğa/Akrep etkilenebilirler. Sizinde doğum gününüz bu günlerdeyse yenilikler hayatınıza girebilir.

Bu yeni Ay’da orijinal, sıra dışı, farklı hedeflere yönelebilirsiniz. Hayal gücünüz, yaratıcılığınız, becerileriniz artabilir. Öğrenmek, araştırmak, farklı fikirler, bilgiler edinmek içinizi aydınlatır. Arkadaşlarla birlikte olmak, özgürce hareket etmek, davetlere seminerlere katılmak, kalabalık gruplarla, sosyal içerikli programlar düzenlemek adına güzel bir dönem. Bilimsel araştırmalar, teknoloji, astroloji, halkla ilişkiler, reklamcılık, alternatif tıp alanları hayatınıza daha çok giriyor. Dışa dönük, bilgi dolu, neşeli, sıra dışı, bireysel bir dönemdesiniz. Geleceğe dönük idealleriniz ve amaçlarınız adına alternatif konular gelişebilir. Sosyal etkileşimler hoşunuza gidecek size çok şey öğretecektir. Etrafınızdaki olaylara daha serinkanlı ve farklı bir bakış açısıyla yaklaşabilir, entelektüel konularla ilgilenerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Yeni Ay haritasında (İstanbul'a göre) Terazi burcunun yükselmesi, yaratıcı faaliyetlere açık olunacağını göstermekte. Çeşitli hobiler, sportif faaliyetler, eğlenceli partiler, aktiviteler, sanatsal konular (müzik, senaryo, film, diziler, tiyatro, şiir, hikaye, romanlar) yarışmalar, akıl oyunları, seminer, sempozyumlar bu dönemde oldukça hareketli ve zevkli görünüyor. Herkesin yararına olacak çalışmalar artıyor. “BEN” değil “BİZ” diyerek, evrensel konular üzerine yoğunlaşabilir, cemiyetler, dernekler, kulüp, otellerde toplantılar yapabilirsiniz.  Daha çok sahnede olmanız mümkün. Gençlerle, çocuklarla da ilişkiler artabilir, onların da faydasına olan çalışmalar yapılabilir. Rahat iletişim kurabilir, destek olabilirsiniz.

Genel olarak olumlu bir süreç içindesiniz. Bu dönem (Güneş/Ay/Jüpiter) kendinizi iyi hissetmeniz için olanaklar gelişmekte. Duygusal bağlarınız da arkadaşlarla birlikte güçlenecektir. Faydalı çalışmalarınız herkesi mutlu edecektir. Özellikle halkla ilişkiler, reklam, pazarlama alanlarında başarılar artabilir. Cesaretiniz, güveniniz, şansınız da artıyor. Ters açı olmadığından her şey planlandığı gibi gidebilir. Birçok işinizi raya oturtabilirsiniz. Otoritesi altında olduğunuz kişilerle (patron, baba, müdür, öğretmen, eş vb…) ilişkilerde iyileşme olacaktır. Onlardan destek alabilirsiniz.

Eğitim, yazar, konuşmacı, öğretmenler, medya görevlileri, iletişimcilerle olumlu görüşmeler yapılabilir. Eğitimle ilgili reformlar artabilir. Kısa ve uzun yolculuklar yoğunlaşabilir, akrabalarla, okul çevresinden kişilerle daha sık görüşebilirsiniz. Sağlıkla ilgili olumlu çalışmalar yapılabilir, bilimsel çalışmalar yeni buluşlara sebebiyet verebilir. İyimserlik hoşgörü, yardımseverlik (mars/Jüpiter) iyi bir moral bu Yeni Ayın getirilerinden.

Evlilik, para, ortaklık gibi ilişkilerde sağlamcı bir döneme gidilebilir. Venüs’ün Oğlak burcuna girmesiyle aşka, paraya, kendimize ve başkalarına verdiğimiz değer daha farklı. Kalıcı ilişkilere yönelebilir, ilişkinin adını koymak isteyebilirsiniz. Önemli yatırımlar zamanı da olabilir. Karşınızdaki kişilerle yapacağınız ilişkiler gelip geçici olmayacaktır. Ayrıca Mars/Uranüs’e kavuşuma gitmekte en etkili olacağı günlerde 9-10 Şubat dönemleri. Ay/Koç burcunda o dönemlerde sizi canlı, heyecanlı, özellikle de 10'unda aceleci yapabilir. Hayatınıza bir hızlılık, enerji de verebilir. Bir şeye adeta geç kalmış da yetişmeniz gerekir gibi telaş yapabilirsiniz. Olumlu anlamda sürprizlere açıksınız, özgürce hareket edersiniz. Gitmeniz gereken yerlere bir an evvel ulaşabilir, yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Olumsuz anlamda ise telaşla, aceleyle (tansiyon, çarpıntı, öfke, düşme, çarpma, panik atak)hareket edebilir, kontrolü sağlamakta zorlanabilirsiniz. Yüksek enerjiyi, yürüyüşle sporla dengelemeye çalışmalısınız.

Şans noktası/asc/spica/Arctrus adlı sabit yıldızla birleşmekte. Spica gökyüzünün muhteşem yıldızlarından biridir. Sanat, bilim adamlarının, yazarların, yetenekleri olan kişilerin haritasında bulunur. Yeni bilgiler anlamına gelebilir. Parlatan, şöhret veren başarılı kılan etkileri vardır. Bu bir politikacı da olabilir! Yapılan iş her ne olursa olsun, bilginizin ve ilmin dışında mevcut işinize farklılık, yaratıcılık, zeka da katabilirsiniz. Kişisel haritalarda Spica etkileşimi olan kişilerde üstünlük potansiyeli verebilir. Başak demeti anlamına da geldiğinden bu dönem belki de uzun süredir üzerinde olduğunuz mücadele ettiğiniz konularda başarı elde edebilir, hasatını toplayabilirsiniz. Arctrus ise yeni yolları simgeler, hayatınıza yeni bir yol çıkarabilir, cesaretle harekete geçebilirsiniz. Şans sizden yana! Belki de bir kısır döngüden kurtulma dönemidir. Aydınlık yarınlara kucaklaşalım.

Kısaca Burçlar:

Koç burçları bu dönem, çok sosyal olacaklar, iş alanlarında toplumun önünde kendi becerilerini, yaratıcılıklarını sergileyebilir, takdir toplayabilirler. Üzerinde oldukları iş adına büyük mücadele göstererek bir kısır döngünün içinde çıkabilirler. Arkadaşlar, gruplarla, toplantılar etkinlikler yapabilir bağlantılar kurabilirler. Hukuktan, ilişkilerden, eşten, ortaktan gelen şanslar var.

Boğa burçlarına bu dönem, yeni iş teklifleri gelebilir, toplumun önünde çok daha fazla görünür olacaklar. Dışa dönük faaliyetler sergileyebilir, dikkat çekebilirler. Seminerler, eğitim çalışmaları, medya bağlantıları etkinlikler adına iyi bir dönem. Eşin akrabalarından destek alabilirler. Özellikle yükselen Boğalar sıkışık bir dönemden Şubat’ın sonlarında kurtulacaklar.

İkizler burçları bu dönem, seyahatlere gidebilir, seminer, sunumlara katılabilirler. Farklı kültürden kişilerle bir arada olmak, onlara yeni deneyimler kazandıracaktır. Farklı görüşlere açık olmak, zihni aydınlatacaktır. Medya bağlantılı çalışmalar, akademik konular, hukuksal çalışmalarda yeni bir dönem başlıyor. Elinize para geçebilir, finansal sıkışıklıkları çözmeye başlayabilirsiniz. Tedaviler daha iyi.

Yengeç burçları bu dönem, ortak mal paylaşımları, finansal konular, alacak/verecek, kart borçları gibi konulara yönelmiş olabilirsiniz. Kimileri de sağlıkla ilgililer, kontroller, tedaviler vb.. Bu yeni Ayla artık bazı şeyler aydınlanmaya başlıyor, önünüzü daha rahat göreceksiniz. Eşinizden ortağınızdan gelen destek artıyor. Bazı şeyleri birlikte çözebilirsiniz. Bankalardan yeni olanaklar, farklı teklifler gelebilir.

Aslan burçları bu dönem, eşlerinden gelen destekler var. Ortaklı çalışmalar yapmak, birlikte hareket etmekten fayda sağlayabilirsiniz. Sosyalleşebilir, etkinliklere katılabilirsiniz. Evlilik teklifi alabilirsiniz. İşinizi ve çevrenizi düzenlemeniz bunun içinde bazı yardımlar almanız mümkün. Ayrıca sağlığınız daha iyi. Doktorlar danışmanlık aldığınız kişiler farklı görüş ve fikirlerle sizi aydınlatacak motive edecektir.

Başak burçlarını bu dönem, ruhsal ve finansal sıkışıklıklar zorladı. Ruhsal özgürlük arayışındasınız. Kimileri adına da tedaviler, ödemeler, yeni kaynaklar bulma dönemi. Kova burcundaki Yeni Ay iş ve sağlık evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem yapılan iş anlaşmaları müşterilerle ilişkiler, projeler sizlere yeni formlar kazandıracaktır. Spora, hobisel faaliyetlere, aşka, çocuklara kaliteli vakit ayırabilirsiniz.

Terazi burçları bu dönem, seminer, etkinlikler, yaratıcı faaliyetlere katılabilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Daha çok dikkat çekiyorsunuz. Seyahatler, kültürel faaliyetler hayatınıza girebilir. Aşkta daha canlı özgürce hareket edilebilir. Çocuklarla, gençlerle yeni projelere girişebilir, onlarla ilgili rahatlarsınız. Ebeveynlerle daha fazla vakit geçirebilir, evinizde misafir ağırlayabilirsiniz.

Akrep burçları bu dönem, özel hayatlarına yöneliyorlar. Bitişler ve yeni başlangıçlar içindeler. Gelecekle ilgili önemli adımları bu dönem atacaklar. Akrabalar, komşular, yakınlarınız, kardeşlerinizle daha çok bir arada olabilir, yeni projelere başlayabilirsiniz. Eğitim, öğretim konusunda daha kuralcı ve disiplinli hareket edecek, önemli kişilerden destek alabileceksiniz.

Yay burçları bu dönem, etrafınızla ilişkileriniz güçleniyor. Yakın çevre, arkadaşlar, dostlarla sosyalleşebilirsiniz. Halkla ilişkiler, reklam, pazarlama, internet çalışmaları adına güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Etrafınıza bilgi, ışık aydınlık fikirler yayabilirsiniz. Trafiğiniz yoğunlaşıyor, sürekli kontaklar var. Yazı, dergi çalışmalarınız var. Yeni eğitim döneminiz daha parlak olacaktır. Para geliyor.

Oğlak burçları bu dönem, finansal kazançlara yöneldiniz. Yeni iş bağlantıları kurulabilir, müşteri ilişkileriniz artabilir. Projeler başlıyor olmalı. Ticari konular, eğitim, zihinsel olarak tasarladığınız çalışmalardan kazançlar sağlayabilirsiniz. Kendinize daha çok bakıyor, dış görüntünüze önem veriyorsunuz. Güzelleşeceksiniz. Ailevi sıkışıklar ay sonunda bitecek merak etmeyin.

Kova burçları, burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ile tam olarak moraliniz yerine gelmese bile yine de  rahatlayacaksınız. Yeni projelere başlayabilir, fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Yeni buluşlar, reformlar, bilgi dolu çalışmalar yapabilir, etrafınıza ışık yayabilirsiniz. Diğer yandan fedakarlık yaptığınız konularda var. Kapalı mekanlarda, hastane, vakıflar, hapishane gibi ortamlarda hizmet edebilir, evrensel çalışmalar yapabilirsiniz.

Balık burçları bu Yeni Ay ile, hayatınızda pek de anlamadığınız ve kontrol edemediğiniz alanlar açılıyor. Farkındalık kazanıyorsunuz. Kova burcundaki Yeni ay karanlıkta kalan şeyleri aydınlatmaya başlayacaktır. Sizde olayları daha iyi algılayarak hazırlıklarınızı tamamlayabilir, elinizdeki çalışmaları bitirebilirsiniz. Meditasyon benzeri çalışmalar adına geliştirici bir dönem.İşten gelen kazançlar artıyor.

Not: 9 Şubat’ta seminere katılanlara kişisel harita hediye edileceğinden, doğum bilgilerinizi kayıt yaptırırken vermeyi unutmayın, veremezseniz bile iletişim no. alındığından, mutlaka size döner ve doğum bilgilerinizi alırım. Sizleri Seminere bekliyorum, görüşmek üzere, Sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 


📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.co


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum