Yay Burcunda Ay Tutulması

By Talin Ağdere ile Astroloji - 20:43:00

5 haziran 2020 parçalı ay tutulması, Yay burcunun 15 derecesinde gerçekleşecek. Tutulmanın ortası Türkiye saati ile 22.25 civarı gerçekleşecek. Ülkemizden gözlenebilecek, Avusturalya, Antartika, Asya, Afrika, Avrupa Hint ve Atlantik okyanusun güneyinden pasifik okyanusun batısından da gözlenebilecek (TUG).  Etkisi burcu ve ya yükseleni Yay/İkizler, Başak/Balık gibi değişken burçlarda daha fazla. 

Dünya, Güneş ve Ay arasından geçerken Ay tutulumu gerçekleşir. Bu zamanda Ay Dolunay Dolunay devresindedir. Güneş ve Ay karşıt burçlarda birbirlerine 180 derece zıt pozisyondadırlar. Zıt iki çekim gücü dünya üzerinde dalgalanmalara yol açar. Bu enerjiyle doğal afetlere de sebep olabilir. 

Ay tutulması daha ziyade duygular üzerinde etkilidir. Tutulum hangi burçta meydana gelmişse o burcun manası ve konusu yönünde olaylar meydana gelebilir. Aynı nitelikte olan burçlar üzerinde daha fazla etkisi olur. 

Tutulma dönemi önemli kararlar almak doğru olmayabilir, duyguları kontrol etmeye çalışmak birkaç hafta sonra kararlar almak daha doğru olabilir. Ay tutulması,  olayların ortaya çıkması, aydınlanma, farkındalık enerjileridir. Bir olayla bir şeyler ortaya çıkabilir. 

Konusu: Uluslar arası arena (basın, ticaret, seyahat, medya, havayolları şirketleri, politikacılar, diplomat, bürokratlar, sömürgeler, göç, yurt dışı eğitimleri, göçmenler) spor dünyası, üniversiteler, rektörler, akademisyenler, hukuk, yargı, bilimsel konular, seminer, kongreler, dinsel konular, ruhani liderler vb.. 

Uluslar arası yolculuklar seyahatlerde karışıklıklar olabilir. Örneğin, dünya basının daha çok konuşulacağı bir dönem olabilir. SpaceXin tarihi uzay uçuşu şu an gerçekleşti. Önümüzdeki yıllarda artık Plüton kovaya girince neler gerçekleşecek tahmin bile edemiyorum. Gündemimizi bu konular fazlaca oyalayacak gibi. 

Irkçılığın yeni bir boyut kazanması da mümkün. Zira yay burcunun inançlardaki aşırılıklar tutucu yanları da şu an sahnede. Kibir, ego, dogmatizm gibi, olumsuz ve gölge yanları vurgulu olabilir. Zira yöneticisi de zararlı bir konumda olduğu için. Yönetimsel konularda çok daha katı, sert tutumlar sergilenmekte. Bu konuların 2020 sonunda, 2021de daha rahat aşılması mümkün (Jüpiter/kova).

Dini konularda, inançlarda aşırı fanatik yanlar zarar verebilir. Görüş ve inançlarla da ilgili sorunlar doğabilir. Dini ya da ruhani liderlerinde hayatında bir takım zorluklar, karışıklıklar da olması mümkün. Belki bu konularla da ilgili reformlara gidilecek 2021 ya da daha sonraları.

Yay burcunun konuları dahilinde her konuda abartılı davranılabilir, beklentiler çok yüksek tutulabilir ya da bulunabilir, söz vermek , uygulamakta zorlanılabilir.  Egodan uzak durmalı, insanlarla iletişim kurmalı çözümler üretilmelidir.

Uluslar arası seyahat uygulamaları ile ilgili projelerde karışıklıklar olabilir, aynı şekilde yukarıda yazdığım uluslar arası arenalarda ve bilimsel konularda yani dünya sağlık örgütü  ya da bir ülke önemli bir haber açıklayabilir, bir şey açığa çıkabilir vb.. Dolunaylar zaten olayların açığa çıkması anlaşılır olması anlamına gelmekte. 

Zira hangi burçta bir tutulma olursa onun yönetici gezegeninin rahat bir konumda olup olmadığı önemlidir. Yay burcunun yöneticisi Oğlakta huzursuz rahat hareket edemeyen kısıtlanan bir konumdadır. 2020 Aralık ortalarından itibaren 2021e Jüpiter kovayla gireceğimiz için, o zaman bu konular daha rahat olacaktır. Jüpiter Kova burcunda, kendi doğasını daha rahat sergiler. Toplumsal bilinçle hareket etmek (insanlar daha bilinçli) daha kolay olabilir. O dönemde zaman zaman (Uranüs/Satürn) çekişmeler, mücadeleler olsa bile İnsanların özgür yaşam özgür inançlarda olduğunu savunucu kişiler fazlasıyla çıkacaktır. Hümanizm, arkadaşça tarafsız demokratik yönleri vurgulanacaktır. İnsancıl ve hayırsever hareketler o yıllarda artabilir. 

Türkiye haritasına göre ise, 5 Haziran’daki Yay dolunayında 12./6. Ev vurgusu var. Sağlık konuları, sağlık çalışanları, emekliler, memur, polis,  ordu deniz kuvvetlerinde görevliler, lokantalarda çalışanlar personeller, yiyecek içecek sektöründe çalışan, satan kişiler, yemek sektörleri, işçiler, Onlarla ilgili yoğun belki de karışık bir dönem de olabilir. Çok fazla denetim yapılması gerekebilir.  Oğlak yükseldiği için Hedefe varmak için kararlı davranılabilir. Görev ve sorumluluklar öne çıkmış. Kapalı alanlarda bulunan çalışan kişilerle ilgili sorunlar onların çalışma ortamları, sosyal güvenlik konuları öne çıkabilir. Sağlık çalışanlarıyla da ilgili sosyal haklar yeniden gündeme gelebilir.

Ay tutulmasının, Marsla sert bir açısı olduğunda, karışıklık, ruhsal durumlar, alınganlıklar, kırgınlık, içsel çekişler meydana gelebilir. Otoritelerle yönetimsel sorunlar verebilir. Yönetimde olan kişilerin yönetici konumda olanların ruhani liderlerin zarar görmesi ya da incinmesi mümkün olabilir. 

Sağlık: Ruhsal hastalıklar tetiklenebilir. Stres, mide (ay/mars/güneş)  sorunları yaşanabilir. Kimileri için böbreklerle ilgili sorunlar, idrar yolu enfeksiyonları, Hırçın öfkeli bir mizaç verebilir. Alerjik reaksiyonlar deride kızarıklıkları da tetikleyebilir. Marsın ters açıları, ateşli hastalıklara iltihabik durumlara enfeksiyonlara yol açabilir. Yanık yaralanmalar da olabilir. Kaslar adaleler ayaklarla ilgili sorunlar verebilir. 

Covit-19 salgınının ortaya çıkması sanırım Yay burcundaki yeni ay dönemleri 26 kasım-11 Aralık civarı ortaya çıkmış, Resmi olarak da Ocak ayında (1 Ocak’ta hayvan pazarı kapanmış) açıklanmış olmalı. 26 Aralık Oğlak burcundaki güneş tutulması ve 10 Ocak’taki Yengeç ay tutulmasıyla resmi açıklamalar olmuş.  

Bu olayın 2019 sonunda Yay burcundaki yeni ayla başladığını düşünürsek, 5 Haziran’daki dolunay tamamlama, sonuç alma enerjisi olduğu için o zamanki başlayan konuları tamamlatıcı bir etki yaratabilir. Dolunay olayları büyütür. Ardından birkaç hafta sonra artık enerjisi sönmeye başlar. Bu ay sonunda Yengeç ve Temmuz başlarında oğlak tutulmalarıyla artık şimdilik, salgın konusu ülkemizde kapanmaya yüz tutabilir. (2002-2003deki Sars virüsü de 2002 Aralıkta başlamış (yay burcundaki güneş tutulması ile, 2003’de Hazirandaki Yay’daki dolunayla son bulmuş, zira ardından boğa/Akrep tutulmaları başlamış) Sonbahardaki tutulmalar olayı yeniden tetikleyebilir, zira Yay/İkizler tutulmaları henüz bitmedi devam edecek. O dönemki tutulmaları inceleriz!

Bu ayın sonuna kadar karışıklıklar sürebilir, zira Merkür de retroya giriyor, hatta ayın ortaları oldukça dağınık! Başka bir tutulmanın da etkisine giriyoruz. Haziran 25inden itibaren Venüs zor durumdan çıkıyor, gençler sanırım artık özgür. Ayrıca keyif zevk aldığımız konulara da odaklanabiliriz. Hevesimiz artıyor. Ancak aileyi, büyüklerimizi, güven içine almak, daha güvenli ortamlar yaratmak adına kaygılı, kuruntulu ve endişeli olabiliriz. Mars da 26 27de koç burcuna giriyor. Enerjimizde yerine geliyor. Girişim gücümüz artabilir. Haziran sonundan itibaren finansal konularda düzenlemeler daha rahat yapılabilir, zira Venüs/mars Ağustosa kadar olumlu açıda ilerleyecekler. En azından sosyal hayatta canlılık var. Estetik güzellik spor merkezleri daha aktif çalışabilir. Alışveriş daha fazla yapılabilir. 

21 Haziran ve 5 Temmuzdaki tutulmalar başka konuları tetiklemekte, önümüzdeki ( o dönemler 65 yaş üstü için kararlar netleşir sanırım) hafta diğer tutulmaların etkisine giriyoruz (aile, ebeveynler, taşınmalar, yaşlılarla ilgili konular, vatan, ülke, devlet, milli, konular, inşaat sektörü, yapı, bina, yapılandırmalar vb…) bu tutulmalarla ilgili de ayrıca bilgi veririm. 

Ay Tutulmasının, Burçlara etkisi: 
(Yükselen burcunuzu da okuyunuz)

Koç burcu: Yabancı bağlantılar uzaklarla ilgili konular, mesleki hayatınız, eğitim sınav medya seyahatler gibi alanlarda bazı düşünceler, değerlendirmeler yapılabilir. Plansızlık dağınıklık getirir. Belki de iş bağlantılı beklediğiniz haber bu günlerde gelebilir, sizde bazı kararlar alabilirsiniz. Marsın 12. Evinizde hala bazı şeylerin kontrol edilemediği durumları anlatıyor. Geçmiş dönemdeki kızgınlıklar yeniden gündeme gelmiş sizi biraz kızgın birazda güvensiz yapmakta. Kendinizi savunmakta başarısız olabilir yanlış anlaşılabilir, özgüven eksikliği yaşayabilirsiniz. Aslında ne istediğinizi bilmeli daha açık davranmalısınız. İletişim sorunları da yaşamış belki de yanlış anlaşılmışsınız. Neyse ki Aşktaki ve bazı konularda  iletişim sorunlarını ay sonunda çözmeye başlayabilirsiniz. Yolculuklar iletişim hayatınıza girebilir. Gel git trafiğiniz artabilir. Ay sonundan itibaren cesaretiniz güveniniz artıyor.  Marsın burcunuza girmesi sizi cesaretlendirecek harekete geçirecek. Girişimci ruhunuz tetikleniyor. 

Boğa burcu: finansal konularda sorunlar sanırım olmuş. Eşin parası, eşinizin yaptığı bir ödemeyle ilgili bir yanlış hesap, gerginliklere neden olabilir. Beklediğiniz bir para varsa gelebilir ama sizi tatmin etmeyebilir. Eşiniz ya da ortaklı bir konuda pazarlık içinde olabilirsiniz. Ruhsal farkındaklık duyguların farkına varılması bu dolunayda tetiklenmekte. Başkalarıyla iyi iletişim kurmak bu dönem önemlidir, etrafınızdakilerin görüşlerine de esnek olmalısınız. Bu günlerde gücünüzü göstermekte zorlanıyorsunuz. Ortak hedefler için birlikte hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı dost ve arkadaşlarınızın da hayatında karışıklık olabilir. Kurduğunuz hayalle beklentileriniz birbirini tutmayabilir. Daha gerçekçi düşünmeli, kızdığınız konuların üstüne gitmeli sorunu bulup çözmelisiniz. Haziranın sonlarına doğru başkaları için fedakarlıklar yapılabilir, vakıf cemiyet işleri ya da eşinizin  işlerine yardım edebilirsiniz. Kapalı alanlarda görevinize devam edebilirsiniz.  Finansal konulardaki sorunlar çözülebilir. Ruhsal olarak da gerginlik azalabilir.  

İkizler burcu:  Bu tutulma ile, Sizin ve karşınızdaki kişilerin hayatında değişimler, iniş çıkışlar var. Sizin ve onunla ilgili sağlık sorunları da olabilir. Birlikte bazı sonuçlar kararlar almanız ve aydınlanmanız da söz konusu. Ancak isteklerinizde ikilemler var. Fazla talepkar ya da yüzeysel olabilirsiniz. İstekleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz, finansal konulara takılıp kalabilir, gerçek duygularınızı göstermekte zorlanabilirsiniz. Dış görüntünüze sağlığa fazla takıntılı olabilir, kendinizi beğenmeme değerli bulmama gibi düşünceler içinde olabilirsiniz. İsteklerinizi kontrol etmeli, istikrarlı hareket etmeli karşınızdaki kişilerin isteklerine de çözüm sunmalısınız. Bu dönem toplumsal tanınırlığınız önem arz ediyor. Başkasının baskılarına da maruz kalabilirsiniz. Belki de kendinizi baskı altında hissediyorsunuz.. Toplum baskısı anne baskısı ya da başkalarının baskısı gibi.  Onların sorunları ve sorumlulukları sizi endişelendiriyor. Bu ay sonunda bazı konular düzelebilir, ilişki sorununu da çözebilirsiniz. Kendinizle ilgili bakım diyet düzen kurmak estetiğinize önem vermek 25 hazirandan sonra artık daha kolay. 

Yengeç burcu: Kapalı alanlar hizmet ve sağlık konularıyla ilgilenebilir, hastane sağlık merkezlerinde bulunabilirsiniz. Ailenize ebeveynlere karşı hassas olabilirsiniz. Kendinize verdiğiniz değer azalabilir. İzolasyon sizi bunaltmış olmalı. Hayal dünyasından çıkmaya gayret etmelisiniz. Dini ya da eğitimsel konularda fanatik hale gelebilirsiniz. Bir konuya körü körüne bağlanabilirsiniz. Yurt dışına çıkmak, uluslar arası ticari konularda gereğinden fazla zorlanabilirsiniz. Hukuksal mücadele içinde olabilirsiniz. Eşinizin ailesinin hayatında karışıklıklar olabilir. Duygusal kararlar alacağınız için aklınız karışabilir, başkalarının fikrine karşı savunmacı davranabilir, duygular aklın önüne geçeceğinden mantıklı düşünmekte zorlanabilirsiniz. Ay sonunda sessizlik ya da belirsizlik azalıyor, artık Marsın Koça girmesiyle, iş, kariyer için daha çok mücadele edebilirsiniz. Yönetsel kabiliyetinizi daha etkin kullanabilirsiniz. Toplumsal tanınırlığınız için mücadele edebilirsiniz. Ancak hala düşüncenizde kalan bazı şeyler var, güven sorununu çözemediniz, bir süre daha kişisel kararlar almakta zorlanabilirsiniz. 

Aslan: Çocuklarınızın hayatında bazı karışıklıklar olabilir, sağlık ve iş alanlarında zorluklar yaşanabilir. Aşk hayatınızla ilgili inişli çıkışlı bir dönem olabilir. Finansal riskler artabilir, harcamaların getirdiği sıkışıklıklar da sizi yorabilir. Eşinizin ya da ortağınızın şu anki durumu mali konuları ya da ödemelerin vergilerin kredilerin sıkışıklığı ruhsal olarak sizi yormuş anlaşılan. Aile fertlerinin de sorunları eklenmiş. Bu dönem, risk almamalı, alacak verecek dengesini korumalısınız. Ay tutulması size bir konuda özgürlük sağlayabilir.  Haziranın son haftası hareket enerjiniz artıyor, uzaklar, seyahatlere odaklanmanız o zaman daha kolay olabilir. Arkadaşlar gruplar, sosyal içerikli programlar, toplantılar partiler adına daha hareketli dönemler başlıyor. Kazançlar ay sonunda artıyor. Anca bazı konuları hala kontrol etmek zor sanırım. Kuruntular, takıntılara hapsolmayın. Hislerle değil mantıkla daha fazla hareket etmelisiniz. 

Başak: Ailevi hayatınız çok ön planda. Yerleşimle ilgili konular gündeme gelebilir. Yer değiştirmek, iş ve ev hayatınıza yoğunlaşmak, ebeveynleri ilgilendiren konular söz konusu. Çocuklarınızın sorumlulukları artmış olmalı. Toplumda daha çok konuşulan kişilerdensiniz. Davranışlarınız duruşunuz söylemlerinizle gündeme gelmektesiniz. Bu yüzden söyledikleriniz paylaşımlarınız bugünlerde çok önemli. İkili ilişkilerle ilgili sorunlar yaşamamak adına karşınızdaki kişilerin duygu durumuna dikkat etmelisiniz. Onların hayatında zorluklar yorgunluklar karışıklıklar olabilir. Haziran sonundan itibaren iş arkadaşlarınızla sorunları daha rahat çözebilirsiniz. Annenizin ya da iş arkadaşlarınızın hayatındaki karışıklıklar düzelebilir. Mesleki hayatınızda bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Tedaviler, alacaklar, ödemeler, krediler gibi konuların içinde yoğunlaşabiliriniz. Maddi manevi konularda sorunları çözmek adına harekete geçebilirsiniz. 

Terazi: Dolunay dönemi yolculuklar yapılabilir. Taşınmalar, nakliye, ofisin düzenlenmesi taşınması gibi konular da gündeme gelebilir.  Kardeş ve akrabalarla daha çok görüşebilirsiniz. Onların hayatında bir takım problemler olabilir. Eğitim sınavlar ya da hukuksal konularla ilgili bir haber gelebilir.  Kısa geziler yapabilirsiniz.  İnternet halkla ilişkiler medya alanlarında çalışmalarınıza düzenlemeler yapmak gerekebilir. Bu günlerde günlük işlerinizde sıkışıklık yaşanmakta. Yorgunluk veriyor.  Dikkat dağınıklığı da verebilir, günlük hayatınızda ufak tefek sakarlıklar da yaşayabilirsiz.  Sağlığınıza dikkat edin, bağışıklığınızı güçlendirin. Yanınızda çalışan kişilerle komşularla da garip huzursuzluklar tatsızlıklar alınganlıklar kaprisler de olabilir. Haziran sonundan itibaren İkili ilişkilerde karşınızdaki kişilerle daha çok etkileşime girilebilir, anlaşma, finansal ve hukuksal konular gündeme gelebilir.  Karşılıklı diyaloglar içine girebilirsiniz.  Uluslararası ilişkiler uzaklarda yaşayan arkadaşlarla ilişkiler, bağlantılar kurulabilir.  Hukuksal bir sonuç bekliyorsanız çıkabilir. Karşınızda sürekli sizi motive eden genç enerjili kişiler bulabilirsiniz. Onların yönlendirmesiyle daha rahat harekete geçebilirsiniz. 

Akrep: bu dönem finansal konular ortak birikimler, gelir/gider dengesi, ödemeler, alacaklarla ilgili yoğunluklar olabilir. Bunlar olumlu ya da stresli de olması mümkün.  Maaş ödemeleriniz ya da birikimler, burs, paranızla ilgili iniş çıkışlar gibi. Ruhsal olarak da sizi sıkıntıya sokan bir konu var belki. Risk almamak harcamaları akıllıca yönetmek gerekmekte. Aşkta fazla kabullenici gözü kapalı da davranabilirsiniz. Çocuklara ya da aşkınıza karşı aşırı fedakârlık yapabilirsiniz. Parasal konularda risk almamak gerekir. Birazda keyiflerinizi tam anlamıyla yaşayamamanın da hayal kırıklıkları olabilir. Haziranın son haftasında artık harekete geçiyorsunuz. Günlük hayatınız canlanacak hızlanacaksınız. Başkalarının da iş yükünü üstünüze alsanız da daha güçlü ve cesaretli olduğunuz için başaracaksınız. Sağlık konularına da odaklanabilirsiniz. Çalışma hayatınız, günlük işleriniz hareketleniyor. Altınızda çalışan kişileri yönlendirmeniz daha kolay olabilir. Günlük hayatınızda size enerji hız hareket veren kişilerle daha çok birlikte olabilirsiniz. Spora yürüyüşlere başlayabilirsiniz.

Yay: 5 Haziran günü burcunuzda gerçekleşen bir tutulma yaşamaktasınız. Bu dönem sizin ve karşınızdaki kişilerin sağlığı, alacağınız vereceğiniz kararlar birlikte yapacağınız konuşmalar önem taşımakta. Belki çok sıkıldınız sürekli karşınızdaki kişilere dayalı planlar vardı artık özgürleşmek istemektesiniz.  Özellikle kış aylarından beri süregelen konuların artık tamamlanması da söz konusu olabilir. Özel hayatınız aileniz, ebeveynlerin hayatında yaşanan sıkışıklıklar sıkıntılar konusunda daha soğukkanlı davranmanız gerekebilir. Eşin, ortağın dertleriyle uğraşabilirsiniz. Bu yüzden karşılıklı da atışmalar ya da alınganlık olaylara karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz. Dolunay günü enerjiniz düşük ve yorgun olabilirsiniz. Kendinize biraz odaklanın işte o zaman sorunları aşmak daha kolay olabilir. Ailevi sorunları çözdüğünüzde rahatlayacaksınız.  Haziranın son haftalarına doğru artık ilişki problemleri çözülebilir, sosyalleşmeye başlayabilirsiniz. Enerjiniz yerine geliyor, yürüyüşlere spora aktivitelere başlayabilirsiniz. Enerjinizi artık keyifli şeylere harcayacaksınız.

Oğlak: Sizin dışınızda gelişen ve kontrol edemediğiniz olaylar gerçekleşebilir. Sebebini anlamadığınız bir konu olay açığa çıkabilir, farkındalık artabilir. Bu dönem fedakarlıklar gizli yardımlar da yapılabilir. Evrensel başkalarının hayrına çalışmalara yönelebilirsiniz. Hastane gibi kapalı alanlarda bulunabilirsiniz. Karşınızdakilerin, eşinizin sorunlarına kulak vermelisiniz. İş hayatınız bürodaki durumunuz karışık olabilir. Bazı düzenlemeleri hijyen, düzen, temizlik gibi sağlık şartları sağlamak gerekebilir. Belki tadilatlar da var. Yakınlarınızın hayatında sıkışıklıklar olabilir onların sorunlarına da kulak vermelisiniz. Eğitimci ya da medya sektöründeyseniz  yazılarınızı yazmak fikirlerinizi sunmak servis etmekte zorlanabilirsiniz. Başkalarını ikna etmek için mücadele edilebilir. Ay sonunda, Ailevi konular, özel hayat ön plana çıkmakta. Anne/baba büyükleriniz için harekete geçebilirsiniz. Onların sorunlarını çözmek, evle ilgili planları düzenlemek mümkün. Sağlık daha iyi, diyetinize, hijyene, bakımınıza giyim kuşama daha fazla dikkat edebilirsiniz. Para kazanmanız mümkün. İş arkadaşlarınızla ilişkiler daha iyi olur. 

Kova: 5 Hazirandaki tutulma günleri belki de gelecekle ilgili günler hakkında size ipucu veriyor olabilir. Arkadaşlar, gruplar, toplantılar, seminerler, gelecek hedefleriniz planlarınız adına düzenlemeler yapabilir kararlar alabilirsiniz. Uzun vadeli planlar içindesiniz. Bu süreçte, riskli para konularına girmemeye çalışın parasal sıkıntılarınız olabilir. Ailenizin parası finansal iniş çıkışlar ya da çocuklarınızın sorunları belki de aşktaki karışık durumlardan dolayı keyif almakta zorlanabilirsiniz.  Haziran’ın sonlarında bu sorunları çözmek daha kolay. O dönemden itibaren son derece girişkensiniz,  hızlı kararlar alabilirsiniz, projelere başlayabilir etrafınızdakileri yönlendirebilirsiniz. Etrafınızla iletişim artıyor. Hareket enerjisi içindesiniz. Gel/git trafiğiniz artabilir, yolculuk da yapabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki karışıklıklar düzelebilir. Hobilere etkinliklere katılabilir, kahvenizi ağız tadıyla içebilirsiniz. Çocuklarınızla eğlenceli vakitler geçirebilir. Gençlerle ilgili projelere katılabilirsiniz. 

Balık burcu: Bu tutulma dönemi, iş ve kariyer alanınız, statünüz ününüzü korumakta zorlanabilirsiniz, dengeyi tutturmak zor olabilir. Annenizin da çalıştığınız bayanların hayatında karışıklıklar olabilir. Ev/özel hayat/iş durumunuz adına karışık ve yorucu bir süreç olabilir. İş bağlantılı konuların ya da toplumsal sorunların yarattığı strese bağlı olarak hırçınlaşabilirsiniz. Olaylara karşı duygularınızın etkisinde kalarak hareket edebilirsiniz. Enerjiyi toparlamak bu dönemlerde zor olabilir. Sağlığınıza da dikkat edin çok zor güç isteyen işler için kendinizi sıkmayın. Dolunay günleri, annenizden ya da işle ilgili beklediğiniz bir haber gelebilir. Haziranın son haftaları, ailevi sorunlar aile içindeki karışık durumlar hafiflemeye başlıyor. Girişim gücünüz artıyor. Netleşmeye başlıyor birçok şey. İşinize odaklanabilirsiniz. Motivasyon parasal konular üstüne. Belki de yatırım konuları girdi hayatınıza. Çok çalışmak ve para kazanmak gerekir diye düşünüyorsunuz. Artık çalışmaya üretime odaklanabilir iş yapabilir para da kazanabilirsiniz. Bu dönem 


Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı & yazarı (Paros dergisi)

📰   www.astrotalin.com 
📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @astrotalin
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

not: yükselen burcunuzu öğrenmek için bana başvurabilirsiniz. Bunun için doğum saatinize, doğum bilginiz,  doğum yerinize ihtiyacım var. 

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. The time of day you play slot machines makes 솔 카지노 no difference to your possibilities of successful. The theoretical return to player percentage stays the same at all times of the day, so you could have} an equal opportunity of success playing in} at any time, any day. The finest time to go to the casino to play slots is solely when it fits you finest.

    YanıtlaSil