Balık Burcunda Yeni Ay!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 22:19:00


Hayırsever Yeni Ay!😇

13 Mart 2021 saat 13.21 civarı Balık Burcunun 23 derecesinde Yeni Ay gerçekleşiyor. En çok Balık/Başak, Yay/İkizler gibi değişken burçlar etkilenir.

Bu Yeni Ay bir süredir zorlandığınız, dağıldığınız, kaoslarda olduğunuz, bitirmek istediğiniz, ümidinizi kestiğiniz kapıları açabilir. Maneviyat, yardımlar, verme, bırakma, hibe etme, kabullenme, hizmet etme, hayırseverlik enerjisi var. 

Yeni Ay Neptün etkisinde olacaktır. Bu dönem yetenekler, yaratıcılık, hayal kurmak, hayalleri gerçekleştirmek, yardım etmek, sanatsal aktivitelerle uğraşmak, aşk ve romantizm, sanatçılarla ilgili konular öne çıkabilir. Bu dönem dua, meditasyon, ruhsal arınma, içe dönme benzeri içsel çalışmalar çok iyi gelecektir. Yardımlaşma faaliyetleri artabilir. Vakıflar, cemiyetler, uluslararası çalışmalar, hayır işleri öne çıkabilir. İsteklerinizin yerine gelmesi de mümkün. Uzun zamandır kendinizi diplerde, dağınık hissediyorsanız artık dipten çıkma zamanı geldi!

Yengeç burcunun Türkiye haritasında yükselmesi ile milli konular öne çıkarken, halkın genel davranışları, tepkileri de önemlidir. Bu dönem ülke adına yapılacak işler, ülkenin finansal faaliyetleri gündeme gelebilir. Uluslararası ilişkiler konuşulurken, yeni anlaşmalar da gündeme gelebilir. Başka ülkelerden satın alınan hizmetler ve aşı, ilaç (Neptün) gibi ürünlerle ilgili yeni gelişmeler olabilir. Bu yeni ayda göç konusu, kapalı mekanlar, hastane ve hapishanelerle ilgili konular, desteklenmesi ve bakılması gereken kişiler, hayvan sığınıkları ele alınabilir.

Mars/Satürn olumlu açıları ay sonuna kadar sürecektir. Bu süreçlerde, çalışma isteğiniz artacak, her şeye karşı istekli olabilirsiniz. Dikkat ettiğiniz takdirde birçok şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Özellikle bedensel aktiviteler (20 Mart’tan sonra daha kolay) teknik, sanayi, mekanik mühendislik gibi alanlarda aktif işler yapılabilir. Hızlı ilerleyebilirsiniz. Yeni olanaklar gelişebilir.

Balık yeni ayı dönemi cemiyet, vakıf, dernek gibi kolektif çalışmalar yardım faaliyetleri yoğunlaşabilir. Vaizler, din adamları, ruhsal danışmanlıklar, ecza endüstrisi ve homeopati gibi alanlar, sanatsal faaliyetler hareketli olabilir. Bu dönem yeteneklerinizi yaratıcılığınızı kullanarak çok güzel şeyler ortaya çıkarabilirsiniz. Müzik, şiir, edebiyat, resim, yazı kitap çalışmaları, senaryolar, hikayeler üretilebilir.

Neptün aynı zamanda bulanıklık verir, sisli pusludur. Kafanızı bulandırabilir, kendinizi fazlaca başkalarına adayabilirsiniz, sınır koymakta zorlanabilir fazla hayalci olabilirsiniz. Ancak bu Yeni Ay hayallerinizi de gerçekleştirebilir, yeni kapılar açabilir, Neptün’ün olumlu yanları çalışıyor.

Sağlık: Venüs ve Neptün burada aşı, ilaç, tedaviyle ilgili yeni gelişmeleri de anlatabilir. Bu yeni aydan itibaren bu konuda daha olumlu gelişmeler mümkün. Bu süreçlerde ayaklarınız biraz hassas olabilir, tırnaklar, nasır, ayak🦶şişmeleri gibi. Kendinizi çok yormayın, bağışıklığınızı güçlü tutmaya bakın.

Balık evrensel olanı anlatır. Egoyu bırakmak başkalarına yardım etmek, bütünleşmek, maneviyat önemlidir. Böyle huzur buluruz. Bu Yeni ayda bütünün hayrına olan güzel olanaklar gelişsin, iyilikler gelsin, şifa enerjisi artsın, maneviyat yükselsin🙏

Talin AĞDERE

Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @talinagdere
💻   Mail talinagdere@hotmail.com


  • Share:

You Might Also Like

0 yorum