By Talin Ağdere ile Astroloji - 12:09:00

 

Jüpiter Balık burcunda!♓

14 Mayıs-28 Temmuz 2021 dönemlerinde Jüpiter şans gezegeni Balık burcunda olacaktır. Daha sonra ise 29 Aralık 2021-11 Mayıs 2022 ve 28 Ekim- 20 Aralık 2022 tarihleri arasında Jüpiter yeniden Balık burcunda bulunacaktır.

Jüpiter mitolojide Tanrıların babasıdır. Bereketin sembolüdür, gökle ilgili doğal güçleri temsil eder. Astrolojide Jüpiter şansı anlatır. Maddi manevi açıdan genişlemeyi sembolize eder. İyimserlik, pozitiflik aşılar. Jüpiter Balık burcunda yöneticidir, kıymetli konumlardan birindedir. Asaletlidir.

Transit Jüpiter Balık burcunda yönetici olduğu için verimi de maksimuma çıkacaktır.  Şifa, iyileşme🙏 enerjileri barındırır. Nemli doğasından dolayı duygudaşlık artar. Empati kurulur, ego çözülür. Başkalarının iyiliğini düşünen bir yapıdadır. Bu yerleşim, insanlar, toplum, dünya genelinde yardımlar yapmak, fedakarlık yapmak anlamına gelebilir.

Bu dönem işleri oluruna bıraktığımız, maneviyatın ön plana çıktığı dönemlerdir. Her konuda, insanlar, hayvanlar, bitkiler, doğaya karşı merhamet yükselir. Ruhsal gelişim, iç zenginlik, dua, meditasyon, yoga ve benzeri içe yönelik çalışmalar adına faydalıdır. Dünya genelinde toplu yardımlar, toplu dualar, şifa çalışmaları, barış çağrıları, konserler yapılabilir, kolektif bilincin öne çıkacağı süreçlerdir. Hissedişler, rüyalar, sezgiler artabilir.

İlaç, tedaviler, aşılar fazlalaşır, çoğunluğun (daha çok 2022nin ilk beş ayında)  bu dönem aşılanması da mümkün. Ayrıca hediye, bağış şeklinde yardımlar tüm ülkelere ulaşabilir. Hastalara, ihtiyaç sahibi olan herkese👐 yardım eli uzatılabilir. Bu dönem kendinizi geliştirmenin yolunun kayıtsız yardım, sevgi, barış ve anlayıştan ibaret olduğunu anlayabilirsiniz. Bazı şeyleri kontrol edemediğinizi ve bırakmak gerektiği bilincine varırsınız. Manevi bir şekilde korunduğunuzu ve hiç bir şeyin tesadüf olmadığı farkındalığı oluşur. İstekleriniz daha kolay karşınıza gelir. Aşk hayatınızda daha💕 naif ve romantizm, hülyalı bir dönem. Karşılıklı empati kurulabilir. Anlayış gösterilebilir.  Adalet ve farklı inançlar konusunda da etkili olacaktır. Hümanizm, bütünsel sevgi öne çıkacaktır.  Hak ettiğiniz şeyler önünüze gelebilir.  Jüpiter hayal etmek, dua etmek rüyaların gerçekleşmesi de bu dönemler mümkündür.

Jüpiter Balık burcunun olumsuz yönleri de vurgulanır. Dağınıklık, sınır koyamama, belirsizlik, kandırılma da yaşanabilir.  Haritanızda sert açılardaysa yine de şanslısınızdır ancak ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Yardıma düşkünler, hırsızlar, dilenciler de bu dönem artabilir. Gözü kapalı🙈 davranmamalısınız.  Başkalarına fazla iyilik peşinde koşarken kendinizi ihmal edebilirsiniz. Yardımın dozunu kaçırabilir sınır koymakta zorlanabilirsiniz.

Bu dönemlerde yetenekler, yaratıcılık en üst seviyeye çıkabilir, sanat, sanatçılar yetenekleri olan kişilerin, barışçıların, UNICEF vb. yardım örgütlerinin, din adamlarının, spirituel konularla ilgilenenlerin, özveri gerektiren mesleklerin, hayır işlerinin faaliyetlerde bulunduğu dönemlerdir. Müzik, şiir, resim gibi tüm sanatlar, ruhsal danışmanlıklar, psikoloji, naturopati, homeopati, eczacılık, ilaç, kimya, kozmetik sektörü suyla ilgili meslekler önemini arttırır. Borsa da hisse senetleriyle ilgilenenler bu alanlara (uzman desteğiyle) da yönelebilirler. Dini konular, din meseleleri de yoğunlaşabilir.

Dünya genelinde bütünleşme yardım çağrı ve faaliyetler artar.  Ancak Jüpiter Balık’ta kolektifi ifade ettiği için dünyayı ya da toplulukları ilgilendiren üzücü olaylar da olabilir. Dini konulardan kaynaklanan sorunlar oluşabilir ya da oluşmuş sorunları çözebilme şansı da vardır.  Hava muhalefetinden (daha çok ters açılarda ya da deprem dönemleri tetiklenebilir) doğan uçak kazaları, otobüs kazaları,🌎  fırtınalardan (2022 yılında) doğan zorluklar, intihar saldırıları, depremler, tsunami, yanardağ patlamaları, göçükler meydana gelebilir. Balık konuları, hastaneleri, hapishaneleri, kapalı yerleri de anlatmaktadır. Sürgünler, mahkumlar, dilenciler, barınaklar, evsizler, suikastlar, cemiyetler, esirler, sırlar, gizliliklerde bu burçla ilgilidir.

Türkiye genelinde ise, uluslararası konulardaki sorunları bu dönem masaya yatırmak gerekebilir, dış ilişkileri geliştirmek adına çalışmalar başlayabilir. Uluslararası yardımlar, aşılar, finansal destek olabilir.  Jüpiter’in Ocak 2022’deki yeniden Balık burcuna girişi daha etkili olacaktır. Su ürünleri ve suyoluyla yapılan ticaretler artabilir.  Göç, göçmenler, mültecilerle ilgili konularda gelişmeler olabilir.  Üniversitelerde revizyonlar yapılabilir.  Dini konular, kiliseler, cemiyetlerle de ilgili bazı düzeltmelere gidilebilir. Olumsuz olarak tıpkı 2010 yılında yaşananlar gibi (o dönemde Jüpiter Balık burcundaydı) eylemler, mitingler yapılabilir. Farklı mezhep ve görüşleri olan kişiler arasında tartışmalar yaşanabilir. Jüpiter’in anlamı toplumu bir arada tutan ortak değerler olduğuna göre, tıkanıklıkların önünü açmak adına çalışmalar başlatılabilir. Kolektif bilinçle hareket edilebilir. Ülkenin liderlerinden bazı yardımlar gelebilir, halkın morali düzelebilir. Jüpiter’in 1. ve 5. Eve olumlu açılar yapmasından dolayı seçimlerle ilgili konular gündeme gelebilir. O dönemler eğlence sektörü, gençlerle eğitimle ilgili meseleler, borsa, döviz gibi spekülatif hareketlere (bu üç ay içinde bir ihtimal oluşabilir) biraz daha olumlu yansıyabilir. 5. Ev halkın moralini de anlattığına göre bu dönem moral olarak da yükselebiliriz. 2022 girişini ayrıca anlatacağım zira Jüpiter’in açılarını ele almak gerekir.

Jüpiter’in Balık burcundayken kısaca burçlar: (14 Mayıs-28 Temmuz) ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Koç burcu: En iyisi işleri oluruna bırakmak. Bırakma, gevşeme enerjisi verecek, dinleneceksiniz. Buralardan uzaklaşabilirsiniz. Daha sakin yuvaya dönük olabilirsiniz. 

Boğa burcu: Arkadaşlarla birliktelikler artabilir. Sosyal hayat canlanıyor. Düğün, parti, toplantılara katılabilirsiniz. Cemiyet, dernek çalışmaları yapılabilir.

İkizler burcu: Kariyerde şans var! İşe girebilir, yükselebilir, unvan sahibi olabilir, evlenebilirsiniz. Eğitim amaçlı seyahatler olabilir. Akademik başarı oluşabilir. Dikkat çektiğiniz, fark edildiğiniz bir dönem.

Yengeç Burcu: Sık seyahate gidebilir, buralardan uzaklaşabilirsiniz. Sempozyum, seminer, workshop, sınavlara katılabilirsiniz. Şans eğitimden, ticaretten, hukuktan, uzaklardan geliyor. 

Aslan burcu: Resmi dairelerle ilgili işlerinizi çözebilirsiniz. Miras, sigorta, tazminat, prim, burs vb.. para elinize geçebilir. Sağlık daha iyi.  Eşin geliri artabilir. Psikolojik bir rahatlama var.

Başak burcu: Eşiniz, ortağınız, avukatınız, danıştığınız kişilerden gelen fırsatlar var. Danışmanlık alabilir, verebilirsiniz. Sosyalleşebilir, seyahate çıkabilir, evlenebilir, yasal sorunları çözebilirsiniz.

Terazi burcu: Sizin ya da etrafınızdaki kişilerin sağlığı düzeliyor. Günlük işlerinizi daha rahat organize edebilir, bir düzene koyabilirsiniz, işleriniz açılıyor. Çevre değişimi yaşanabilir.

Akrep burcu: Aşk geliyor! Ailenin serveti artıyor. Şans oyunları yüzünüze gülüyor.  Bebek sahibi olabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında mutlu bir dönem. Seyahate çıkabilir, aktivite, spor yapabilirsiniz.

Yay burcu: Dinlenebilir, ev alabilirsiniz, taşınabilirsiniz. Aileniz ve siz daha huzurlusunuz. Evlenebilir ya da çocuk sahibi olabilirsiniz. Evinize misafirler gelebilir.

Oğlak burcu: Kardeş, akrabaların hayatında güzel dönemler. Yakınlarınızdan destek gelebilir. Satış, pazarlama, reklam, ilişkiler alanından şanslar geliyor.  Gezebilir,  yazılar yazabilir, yayınlayabilirsiniz. 

Kova burcu: Finansal alanda şansınız arttı. Bu dönemlerde para kazanacaksınız. Yatırım yapabilir, mülk alabilirsiniz. İşlerden gelen kazançlarınız olabilir. İhtiyaçlarınızı daha rahat karşılayabilirsiniz.

Balık burcu: Jüpiter burcunuzda! İstekleriniz yerine gelmeye başlıyor. Koşulları istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Evlenebilir, bebek sahibi olabilirsiniz, aşk gelir.  Kişisel fırsatlar artıyor.

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @talinagdere
💻   Mail talinagdere@hotmail.com

 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum