By Talin Ağdere ile Astroloji - 23:46:00


Jüpiter şans gezegeni Koç burcunda:

Transit gezegen Jüpiter 11 Mayıs-28 Ekim 2022 daha sonra ise 20 Aralık 2022-16 Mayıs 2023 dönemleri arasında Koç burcunda olacaktır. Koç burcu doğası gereği eril,  ateşli, atak, girişimci, çocuksu, cesaretlidir, bireysel hareket eder. Yöneticisi cesur, atak, savaşçı (mitolojide Ares) korkusuz Mars'tır. Her şeyi hemen çabuk yapmak isteyen ve genelde ilkleri yapan kişilerdir. Jüpiter dünya genelinde ve hayatımızdaki bu özellikleri güçlendirecektir. Şimdiye kadar cesaret edemediğiniz yapamadığınız girişimleri başlatma girişim yapma, hakkınızı arama cesareti verecektir. Uluslararası konular, seyahatler, spor, kas gücünü kullandığınız aktiviteler artacaktır. Adalet duygusunu da güçlendirdiğinden, hak hukuk adalet gibi konular yasalar gündeme gelebilir. Özellikle de 24 Mayıs’tan itibaren belki de çok düşünmeden hızlıca harekete geçilecektir. Eğlence hayatı aktifleşebilir, çocuklar, gençlerle ilgili aktiviteler yoğunlaşabilir. Seyahatler, yurt dışı geziler, eğitim programları, ticari konular, medya bağlantılı çalışmalar yoğunlaşır. Sağlık ve yaşam enerjiniz güçlenir. Kişisel gelişim programlarına açık olabilirsiniz. Girişim gücünüz sayesinde hızla büyümeye başlayabilirsiniz. Macera, özgürlük iç içe olabilir. Çocuksu bir enerji vereceğinden, her şeyi hemen düşünmeden yapabilirsiniz, dışa dönük olabilirsiniz.

Koç ateş elementi burcudur. İlkbaharın başlangıcıdır bu yüzden yeni bir gelişim dönemi gelmiş demektir. Yeni bir doğum dönemi denilebilir. Balıktaki dinlenmenin ardından yeniden aydınlanmanın verdiği enerjiyle motivasyon aşılayan konular oluşabilir. Cana yakınlık, sıcakkanlılık, heves, gayret, istek vardır. Yaşam coşkusundan dolayı savaşma dürtüsüyle de harekete geçebilirsiniz. Bir şey adına savaşmak mücadele etmek isteği kendiliğinden oluşabilir. Artık ölü toprağı üzerinizden atıyorsunuz.

Olumsuz olarak ise, dürtüsel bir hızlılık, girişkenlik risk almaya eğilim, ego, bencilik verebilir. İnandığınız şeyler adına fazla savunmacı hale gelebilir hoşgörüden uzaklaşabilirsiniz. İlk aklınıza gelenle hareket ederek acele kararlarla şimşekleri üstünüze çekebilirsiniz, pot kırabilirsiniz, kavga gürültü, patırtılar, sivri dil, hakaret, özgürlük ya da hakkınızı aramak adına ayaklanmalar, yürüyüşler olabilir. Çabuk sinirlenmek bir anda öfkeyle hareket etmek sorunlara sebebiyet verebilir.

Özellikle haritalarınızda ateş elementi eksikliği varsa durağan hareketsizlik var demektir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Motivasyon eksikliği vardır başkalarının motivasyonuna ihtiyaç duyulur. Melankoli davranışlar kötümserlik heyecan eksikliği oluşur. Jüpiter Koç burcunda bu alanları dengeleyecektir. Daha aktif olacaksınız. Fiziksel bir canlılık oluşur. Sağlık moral açısından daha iyi gelebilir. Sportif faaliyetleriniz canlanır. Açık hava sporları, yürüyüşler, parti organizasyonlara daha açık olursunuz. Bu dönem spor dünyasında daha çok başarılar artar. Koçluk yapabilir, spor mesleklerine daha çok ilgi duyabilirsiniz. Takım oyunları oynayabilir, yöneticilik yapabilirsiniz.

11-24 Mayıs dönemi Jüpiter Koçta, Mars Balıktayken (karşılıklı ağırlama) enerji daha çok manevi konulara da akabilir. Başkalarının ihtiyaçlarını hissederek harekete geçebilirsiniz. Adalet duygunuz artar. Evrensel temalar vardır. Herkesin, bütünün faydasına hayrına olan çalışmalara yoğunlaşabilirsiniz. Herkes için adalet arayabilirsiniz. 24 Mayıs’tan 5 Temmuz’a kadar ise Jüpiter Koç burcundayken yöneticisi Marsın da Koç burcuna girmesi yoğun bir öncü ve ateş enerjisi verecektir. Özgüven, bencilik artacaktır, kişisel isteklerinizi yerine getirmek için harekete geçebilirsiniz. Bu dönem artık muğlak kalan şeyler çözülecek ve netleşecek, hayatınızdaki kaoslar çözülmeye başlayacaktır.

Mars/Jüpiter kavuşumunun etkisi 7-8 Haziran’a kadar süreceği için ideallerinizden ve amaçlarınızdan vazgeçmeyecek sonuna kadar gideceksiniz. Yurt dışı bağlantılı ya da medya bağlantılı konularda girişimler artabilir. Yeni girişimlerde öncülük edilebilir. Başkalarını harekete geçirebilirsiniz. Teşvik etmek, bireysel girişimcilik, grup çalışmaları, takım oyunları öne geçebilir. Sinirlilik ve tepkili davranışlar da oluşabilir. Enerji çok yükselecektir. Bu yüksek enerjiyi sporla dengelemek iyi olabilir. İnançlar, doğrular, amaçlar uğruna yapılan konuşmalar savaşlar da olabilir. Risk alan bir yapı vereceği gibi kazalara sakarlıklara yaralanmalara da açık bir dönem olabilir. Cesaretli bir girişim var demektir. Özgürlüğe haksızlığa karşı mücadele artabilir. Maceralı sporlar, geziler yapılabilir. Genç girişimciler öne çıkacaktır.

Mars Koç burcuna girince özellikle de 24 Mayıs’tan 7,8 Haziran’a kadar Jüpiter’le birlikte (25-30 Mayıs en çok) hareket edecekler. Bu açılar olumsuz olarak dünya genelinde doğal afetler riskini de arttırabilir, kasırga, hortum, tsunami, deprem, rüzgârdan dolayı yangın riskleri artabilir. Fazla enerjik bir dönem enerji yoğunluğu var. Ayrıca dünya genelinde özgürleşme adaletle ilgili konular, bazı ülkelerin, cemiyetlerin, partilerin, milletlerin daha çok özgürlük arayışları ve ayaklanmaları, bir şekilde seslerini duyurmaları da mümkün olabilir.

Vücutta uzuv olarak: Kafa ve yüz bölgesini temsil eder. Kulak ağrıları, beyin hastalıkları, yöneticisi marstan dolayı kanla bağlantılı hastalıklar (pıhtılaşma, kanama vb.), sakarlıklara, ateşli hastalıklar (mars/Jüpiter özellikle 24 Mayıs-3 Haziran) kazalara, düşme çarpmalara dikkat etmek gerekir. Jüpiter olumsuz açılar alırsa abartabilir bu tip rahatsızlıkları. Özellikle de Marsın Koç burcu (24 Mayıs-4 Temmuz 2022) yolculuğunda ya da sert açılarında yüz bölgesi sorunları darbe, sivilceler, yaralar, yarıklar vb. oluşabilir.

Meslekler: Cerrah, tıp dünyasındaki tüm meslekler. Tüm sporlar, askerlik, polislik. Teknik meslekler, bilgisayar, teknolojiyle ilgili meslekler, telekomünikasyonla ilgilenen genelde çok fazla Koç burcu vardır. Zeki ve hızlı hareket eden ve kıvrak zekalı Koçlar ya da haritalarında yoğun gezegenleri olanlar bu sektörde ilerleyebilirler. Zanaatkârlar, metal işleri işletmeciliği ile uğraşanlar, tamirciler, araba sektörü, araba tamirci, yarışçısı, pilot, tekniker, teknisyen, mühendis de olabilir. Özellikle öncü bir ruh içeren tüm meslekler diyebiliriz. Takım kaptanlığı, komutanlar, savaş enerjisi olanlar, askerler, siyasetle ilgilenen girişimci liderler, araştırmacılar bu meslekte olabilirler. Yukarda verdiğim Koç burcu tarihlerinde Otomobil sektörü ve teknolojiyle bağlantılı sektörler daha canlı olabilir. Yeni gelişen projeler oluşabilir.

Türkiye haritasında: 10 ev vurgusu var. Jüpiter/Koç burcu geçici 10. Ev konuları üzerine olacaktır.  Politik astrolojiye göre bu ev başkanlık, cumhurbaşkanlık seçimlerini, ülkenin belediye başkanını, iktidardaki siyasi partiyi ifade eder ayrıca ülkelerle yapılan mili ticari mali ilişkileri anlatır. Ayrıca ülkenin kredi değerlendirmesi Finansal faaliyetleri, adalet sistemi, yüksek eğitim de bu evle alakalıdır. Bu konularla ilgili sıcak bir gündem oluşabilir. En çok da 24 Mayıs-4 Temmuz (Mars Koç) süreçleri motivasyon bu konular üzerine olacaktır. Artık maskeler tamamen atılabilir hatta özgürlük abartılabilir. Askerlikle ilgili konularda çok fazla gündeme gelebilir. Finansal piyasaları harekete geçiren bir konu oluşabilir. Belki de ülkenin seçim (bir ihtimal sonbaharda ya da 2023 başlarında bir erken seçim) kararıyla alakalı bir konu hızlanabilir.  Bazı liderler açıklanabilir. Bu dönemlerde Akrep (Türkiye’nin burcu olduğundan bazı kararlar dönemi) burcundaki tutulma yönetimsel bazı konuları tetikleyebilir. Özellikle Türkiye haritasına göre 2022-23 dönemleri Yengeç burcu yükselmektedir. Bu burç yükseldiğinde seçim genelde o yıl gündeme gelebilir. Bu konular 3, 4 ay öncesinden yani Haziran Temmuz 2022de anons edilebilir. Jüpiter Koç dönemi spor dünyası da çok hareketli olacaktır. Başka ülkelere ev sahipliği yapılabilir. Teknoloji, otomotiv sektörü canlanabilir. Dış dünyada daha çok tanınma yaşanabilir. Gençlerle ilgili projeler oluşabilir. Yetenekleri dış dünyada tanıtma potansiyeli artıyor. Yarışmalar yapılabilir. Girişimcilik artacaktır. Uluslararası ticaret, yurt dışı eğitim, basın, medya sektörü yabancılarla bağlantılı sektörler çalışmalar öne çıkabilir. Havalar da çok sıcak olabilir.

Jüpiter/Koç dönemi burçlar:

(yükselen burcunuzu mutlaka okumalısınız)

Koç: Transit gezegen Jüpiter 11 Mayıs-28 Ekim 2022 daha sonra ise 20 Aralık 2022-16 Mayıs 2023 dönemleri arasında Koç burcunda olacaktır. Özellikle de 24 Mayıs-4 Temmuz 2022 tarihlerinde son derece atak, girişimci, cesur, hareketli olacaksınız. Özgürleşmek için çok daha fazla mücadeleniz var. Hak, hukuk adalet arayışı içindesiniz. Ne pahasına olursa olsun diyerek hareket edebilir, risk de alabilirsiniz. Haklı olduğunuz konuların üstüne gidecek hakkınızı arayacaksınız. Liderlik, öncülük  yeteneklerinizi daha rahat kullanabilirsiniz. Fırsatları değerlendirmek mümkün. Jüpiter artık 12 yıldan sonra burcunuzda! Gelen şansları doğru kullanmak sizin elinizde. Özellikle 10 Mayıs’tan 28 Mayıs’a kadar Venüs de buradayken keyifli aşk dolu, maceralı bir dönem sizi bekliyor. Daha sonra ise finansal şanslar artacaktır. Jüpiter bazı konuları (olumlu olumsuz) büyüteceğinden özellikle yükselen Koçlar 24 Mayıs’tan Haziran’ın ilk haftalarına kadar Baş, beyin bölgesi hastalıklarına, kanama (kendi haritanızda sert açılar alıyorsa mümkün) tansiyona, kazalara açık olabilirsiniz. Fazla enerjinizi spor yaparak dengelemek iyi olacaktır. Genel olarak kişisel büyüme ruhsal gelişim, girişimcilik olarak da iyi gelecektir bu dönem sizlere. Sosyal ilişkiler faaliyetler, eğlence hayatınız artıyor. Bencilik, hırs, risk, sabırsızlık abartılabilir.

Boğa: Transit gezegen Jüpiter 11 Mayıs-28 Ekim 2022 daha sonra ise 20 Aralık 2022-16 Mayıs 2023 dönemleri arasında Koç burcunda olacaktır. Bu yıl biraz dinlenme kendinizi bulma dönemleriniz. Belki de biraz ortamdan uzaklaşmak izole olmak size huzur getirecektir. Başkalarının faydasına çalışmalar fedakârlıklar yapılabilir. Yurt dışı bağlantılı işleriniz ya da seyahatler olabilir.  Eşinizin işleri açılıyor. Bu dönem kendinizi geliştirmek adına programlara da katılabilir geleceğe hazırlık yapabilirsiniz. Kendinizle ilgili bazı meziyetlerinizi keşfedebilirsiniz. Arka planda kalarak yazılar yazmak, kitap ya da bir ürün hazırlığı yapmak dönemleriniz olabilir. İçsel ve ruhsal olarak huzurlu bir dönem denilebilir özellikle 4 Temmuz’dan itibaren daha çok. Kendinizle ilgili bazı istemediğiniz durumlar alışkanlıkları da bırakma süreçleriniz olabilir. Geçmişte kafanıza takılan ya da bir türlü çözemediğiniz sorunlar takıntılar varsa bu dönemlerde çözüme ulaştırabilir bunlardan kurtulabilirsiniz. Başkalarına hizmet etmek iyilik yapmak,koşulsuz sevgiyle yaklaşmak mümkün. Gizli yardımlar yapabilirsiniz başkalarından da yardım alabilirsiniz. Genelde korunursunuz ancak kendi haritanızda ters bir gezegen varsa gizli düşmanlıklara dikkat etmek gerekebilir. Evrensel çalışmalar kolektifi ilgilendiren görevler, kurumsal işler, kapalı alanlarda hastane spor merkezleri ya da farklı gruplarla çalışmalar adına olumludur. Yükselen Boğalar (özellikle yükselen burcunuzda olumsuz bir gezegen varsa daha çok) 4 Temmuz-20 Ağustos dönemleri sağlığınıza (baş bölgesi, tansiyon, kalp sağlığı vb.) dikkat edin.

İkizler: Transit gezegen Jüpiter 11 Mayıs-28 Ekim 2022 daha sonra ise 20 Aralık 2022-16 Mayıs 2023 dönemleri arasında Koç burcunda olacaktır. Bu tarihler arasında girişimler hızlanıyor. Arkadaşlardan, dostluklardan büyük faydalar gelebilir. Takım çalışmaları adına güzel bir dönem. Kazançlar artabilir, gelecek umutlarınız yeşeriyor. Beklettiğiniz birçok çalışmayı bu dönem başlatabilirsiniz. Grup liderliği, takım kaptanı, grup yöneticiliği gibi görevler alabilirsiniz. Dershanelere başlayabilir, hukuksal çalışmalarınızı yapabilir, eğitimle bağlantılı çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Eğlenceli aktiviteler, yarışmalar, seminer, fuarlar, müzayedeler, kermeslere katılabilirsiniz. Düğün, parti, balo gibi toplumu ilgilendiren faaliyetleriniz oluşabilir. Çevreniz genişliyor. Başkalarından destek alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Birçok kişinin sizi tanıması başkalarının çevrelerinden bile faydalanacağınız bir süreç. Yeni arkadaşlar yeni bir çevre de edinebilirsiniz. Kulüp dernek vakıf gibi yardım dayanışma gerektiren faaliyetlere girişebilirsiniz. Kimileri evlenebilir bu dönemler. İş yatırımları iş kazançları adına güzel bir dönem.Sonbaharda şartları zorlamaktan kaçınmalısınız. Belki de birden fazla konular sizi zorlayabilir, dikkatinizi de dağıtabilir. Özellikle yükselen İkizler (Mars retro) Sonbahar Kış dönemi sağlığınıza, konuşmalarınıza, üslubunuza, yorumlarınıza dikkat edin.

Yengeç: Transit gezegen Jüpiter 11 Mayıs-28 Ekim 2022 daha sonra ise 20 Aralık 2022-16 Mayıs 2023 dönemleri arasında Koç burcunda olacaktır. İş hayatınızda olumlu gelişmeler olacaktır. Artık yüksekleri hedef almak yükselmek kariyere önem vermek dönemleriniz geldi. Kimileri evlenebilir, işlerinde, mesleğinde statüsel gelişmeler oluşabilir. Yeni iş bulabilirsiniz. Terfi edebilirsiniz. Kariyerle ilgili daha farklı fırsatlar oluşabilir. İş ya da eğitim seyahatleri yapılabilir. Yabancı kişiler ve işler hayatınıza girebilir anlaşmalar yapabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler, akademisyenlik, doktoranız adına şans artıyor. Doktora yapmak, yurt dışı eğitimlerine katılmak, uluslararası piyasalar ticari konularla uğraşmak bu alanda girişimler yapmak adına cesaretiniz artıyor. Emekli olabilirsiniz. Halkla ilişkiler adına da olumludur. Eşinizin ailesinden ve ya anneden destek gelebilir. Yönetme kabiliyetiniz güçleniyor. Özellikle 24 Mayıs-4 Temmuz civarı bir komutan gibi olayları yönlendirebilir, işiniz kariyeriniz için çok mücadele edebilirsiniz. Belki de şimdiye kadar yapamadığınız cesaret edemediğiniz bir işi başlatabilirsiniz. Başkalarına önderlik edebilirsiniz. Toplumsal tanınırlığınız, adınız şanınız için mücadele edebilirsiniz. Fazla dominant tavırlar sergileyerek şimşekleri üstünüze de çekebilirsiniz. Kendinizi kanıtlamaya çalışmak bazen yıpratıcı olabilir.

Aslan: Transit gezegen Jüpiter 11 Mayıs-28 Ekim 2022 daha sonra ise 20 Aralık 2022-16 Mayıs 2023 dönemleri arasında Koç burcunda olacaktır. Yerinizde duramayacaksınız. Çok sık seyahatler var. Yurtdışı eğitimine açıksınız. Hukuksal konularda şansınız artıyor. Mahkemeler varsa ya bu dönem ya da 2023 baharında son bulacaktır. Ticaret, medya bağlantılı işlere yoğunlaşabilir, seminerlere, fuarlara katılabilirsiniz. Kitabınızı yazabilirsiniz. Şans uzaklardan geliyor. Eşinizin kardeşleri ya da uzakta yaşayan tanıdıklar akrabalardan gelen faydalar var. Onların destekleriyle karşılaşabilirsiniz. Şimdiye kadar var olan sorunlar, önyargılar kalkar. Dini ilahi konularda husumetler varsa temmuz ayından sonra çözülebilir. Turizm, dış ticaret, akademik eğitim, kurslar, konserler hayatınızda olabilir. Birçok alanda araştırmalar yapabilir değişik fikirler bilgiler öğrenebilirsiniz. İşiniz gereği eğitim alınabilir. Seminerlere katılmak ya da seminerler düzenlemek, kişisel eğitim programlarına açık olmak bilgi paylaşmak daha çok medyatik olmak çok mümkün. Ufkunuzu genişletecek vizyon kazandıracak konular olaylarla, kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bencilik, hırs, ego abartılabilir.

Başak: Transit gezegen Jüpiter 11 Mayıs-28 Ekim 2022 daha sonra ise 20 Aralık 2022-16 Mayıs 2023 dönemleri arasında Koç burcunda olacaktır. Bu dönemlerde artık hayatınızda yatırımlar var. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanacak. Kendi paranızın dışında eşin, ortağın ya da aileden kişilerin finansal durumlarından da faydalanabilirsiniz. Bir mülk, toprak satın almak ya da kiralamak, kredi almak, borsa vb. Spekülatif konulara odaklanmak ve kar elde etmek de mümkün olabilir. Belki de geçiminiz bu alanlardan olacak. Bankacılık işleri, sigorta, aracılık şirketleri vb. fırsatlar elde edilebilir. Yurt dışı bağlantılı işler, miras adına da olumludur. Prim, burs, geri ödeme, hediye alabilirsiniz. Eşin ortağın kaynakları, imkanları genişleyebilir.  Krediler borçlar varsa belki de toplu geri ödeme imkânları bulacaksınız Mayıs 2023e kadar. Başkalarından alacaklarınızı da tahsis edebilirsiniz. Banka, borsa, aracılık şirketleri, muhasebe vb.. alanlarda iş bulabilirsiniz. Ruhsal yenilenme, ruhsal hareketlilik döneminiz! Bu dönem psikolojik alanda bir yenilenme, özgürleşme var. Hukuksal süreçler varsa 4 Temmuz’dan itibaren daha olumlu ilerler. Tedaviler, operasyon gibi durumlar varsa 4 Temmuz sonrasına bırakmak daha iyi olabilir.

Terazi: Transit gezegen Jüpiter 11 Mayıs-28 Ekim 2022 daha sonra ise 20 Aralık 2022-16 Mayıs 2023 dönemleri arasında Koç burcunda olacaktır. Bu zamana kadar belki de çok zor dönemler geçirdiniz ancak Jüpiter Koç burcuna geçtiğinde artık karşınızdaki kişilerle bağlantılı fırsatlar oluşmakta. Son altı yıldan sonra artık yalnız değilsiniz size destek olan kişiler var. Evlilik, beraberlik, ortaklık teklifleri daha iyi sonuçlanabilir.  Sözleşmeler anlaşmalar yapabilirsiniz. Yabancı birileri hayatınıza girebilir. Yabancı bir eş ya da yabancılarla ortaklı işlere girişebilirsiniz. Çok fazla sosyalleşeceksiniz, sosyal çevreniz genişliyor. Danışmanlık işleriniz canlanıyor başarılar elde edeceksiniz. Karşınızdaki kişilerden bu alanlarda destekler göreceksiniz. Sizin ufkunuzu genişleten, motive eden, canlandıran, hayatınıza hız katan, enerji veren kişiler olacaktır. Hukuksal davalar varsa 4 Temmuz’dan itibaren lehinize gelişebilir. Hatta hiç ummadığınız hızlılıkta ilerleyebilir. Avukat, doktor, danışmanlık aldığınız kişilerden, eşten, ortaktan gelen destekler var. Seyahatlere çıkabilir, gezebilir, yurt dışına da gidebilirsiniz. Taşınmalar da oluşabilir. Özellikle 4 Temmuz’a kadar heyecanlı hızlı ama yorucu bir gündeminiz olabilir, karşınızdakilere çok fazla bağlı olduğunuz bir süreçtesiniz.

Akrep: Transit gezegen Jüpiter 11 Mayıs-28 Ekim 2022 daha sonra ise 20 Aralık 2022-16 Mayıs 2023 dönemleri arasında Koç burcunda olacaktır. Jüpiter sağlık ve iş evinize giriyor. Bu dönemlerde yeni iş teklifleri alabilirsiniz. İş yeriniz ofisiniz çalışma şartlarınız değişebilir. Daha iyi şartlarda çalışmalara başlayabilirsiniz. Dışa dönük, girişken, atak yanlarınız canlanıyor. İş yeteneklerinizi geliştirmek işle ilgili koşulları iyileştirmek bu dönemlerde yoğunlaşacaktır. Astlar, üstlerden destekler gelebilir. Gün boyu birlikte olduğunuz kişilerden yardım destekler gelebilir. Başkalarına da yardım edeceğiniz dönemler. Taşınmalar özellikle 24 Mayıs’tan itibaren Temmuz sonlarına kadar gerçekleşebilir.  İşleriniz açılıyor! Sağlığınız düzeliyor. Fiziksel enerjiniz artıyor. Fiziksel aktiviteler yapabilirsiniz.  Yaşama çeki düzen verebilirsiniz. Yeni bir iş ya da çalışma şartlarının düzelmesi, ücretin artması mümkün. Evcil hayvan alabilirsiniz. Bugüne kadar sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Sağlıklı yaşama özen göstermelisiniz, diyete beslenmeye önem vermelisiniz. Yürüyüşlerle, sporla enerjinizi dengelemelisiniz. Karaciğerinizi yoracak içki, besinler ve sağlığa zararı dokunan maddelerden kaçınmalısınız. Jüpiter sağlığınızı iyileştirir, korur ancak ters açılarda var olan hastalıkları da büyütebilir. Özellikle de 28 ekim-14 ocak 2023 fiziksel ve ruhsal sağlık, tedavi ve spekülatif para durumları, banka, ödeme ve alacaklar gibi konularda dikkatli olmakta fayda var.

Yay: Transit gezegen Jüpiter 11 Mayıs-28 Ekim 2022 daha sonra ise 20 Aralık 2022-16 Mayıs 2023 dönemleri arasında Koç burcunda olacaktır. Aşk hayatınız çok keyifli olacak! Yeni bir aşk da gelebilir, var olan husumetler de bitebilir. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuklar varsa onların hayatında başarılar var yetenekleriyle göz önünde olacaklar, girişimleri yeni projeleri, evlilikleri olabilir. Çocuklarınızdan, gençlerden gelen faydalar destekler oluşur. Tiyatral yeteneklerde artacaktır. Görsel sanatlar, spekülatif para konuları, borsa gibi alanlardan kazanç elde edilebilir, ailenizin parasıyla ilgili kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz (24 Mayıs’a kadar olumlu ilerler ancak 24 Mayıs’tan 4 Temmuz 2022e kadar zor olabilir finansal risk almayın ve sakarlıklara dikkat edin)  Spora başlayabilir, yürüyüşler, açık alan sporlar yapabilirsiniz.  Seyahate gidebilir, hobilere vakit ayırabilirsiniz. Gençlerle ilgili projelerde başarılar var. Tur rehberliği seyahat acenteliği, görsel sanatlar, medya, hobilerle bağlantılı aktiviteler, yarışmalar, aracılık hizmetleri, sosyal organizasyonlar, parti organizasyonu, kulüplerle bağlantılı çalışmalardan başarılar elde edebilirsiniz. Uzak yakın seyahatleriniz bollaşabilir. Artık yaptıklarınızla beğeni toplamaya başlıyorsunuz, alkış alacaksınız. Artistik ve yaratıcı potansiyeliniz artıyor. Dikkat çektiğiniz sahnede olduğunuz bir dönem olacaktır.

Oğlak: Transit gezegen Jüpiter 11 Mayıs-28 Ekim 2022 daha sonra ise 20 Aralık 2022-16 Mayıs 2023 dönemleri arasında Koç burcunda olacaktır.  Taşınmalar var! Belki de uzun süredir yapamadığınız cesaret edemediğiniz yatırımları girişimleri bu dönem yapabileceksiniz. Tadilatlar yapabilir, taşınabilir, evinize misafir ağırlayabilirsiniz. Yurt dışından misafirlerde gelebilir.  Daha geniş yerlerde oturabilirsiniz. Malınızı, toprağınızı bağ bahçenizi genişletebilir, değerlendirebilirsiniz. Aile mirasınız aileden gelen mallarınız olabilir. Ebeveynlerin sağlık sorunları varsa düzelebilir, olanakları artabilir. Ebeveynlerin hayatında 4 Temmuz’a kadar yoğun, yorucu bir dönem olabilir.  Jüpiter aile içi sorunları da bu döneme kadar büyütebilir. Özel hayatınıza çok fazla odaklanabilirsiniz.  Onlara da destek olmak onlar için çalışmak gerekebilir. Şimdiye kadar sorunlar varsa onları düzeltmek onarmak gerekliliği oluşabilir. İç dünyaya yönelik genişleme arzusu var. Yuvanızda huzur sağlama arzusundasınız. Psikolojik alt yapınızda güçlenecektir. Kimileri ise bebek sahibi olma hazırlıkları içinde olabilirler.

Kova: Transit gezegen Jüpiter 11 Mayıs-28 Ekim 2022 daha sonra ise 20 Aralık 2022-16 Mayıs 2023 dönemleri arasında Koç burcunda olacaktır. Eğitim alanında başarılar var. Belki de uzun süredir veremediğiniz sınavları bu dönem tamamlayacaksınız. Eğitimcilerden destek alabilirsiniz. Sınavları kazanabilirsiniz. Çok daha medyatik olacaksınız, fikirlerinizi, yazılarınızı başkalarıyla paylaşabilirsiniz, öğretebilirsiniz, kurs, ders, eğitim verebilirsiniz. Artık eski kalıplar ön yargılar kırılmaya yeni bakış açıları oluşmaya başlar. Etrafınızda geniş bir ağ kurabilir bilgi ve fikirleri çevrenize yayabilirsiniz. Seminer verebilir sosyal medyada toplumda daha çok yer alabilir kendinizden söz ettirebilirsiniz. Yakın çevreniz kardeşiniz akrabaların hayatında güzel gelişmeler var. Onlarla sürekli iletişimde olmak size yeni kapılar açabilir. Onların hayatında girişimler evlilikler başarılı projeler oluşabilir. Kitabınızı, projenizi bu dönem tamamlayabilir ve yayınlayabilirsiniz. Bir şeylerin satışı, reklamını yapabilirsiniz. birilerine aracı olabilirsiniz. Zihinsel becerilerinizle yapılacak projelerden başarılar elde edersiniz. Kısa geziler yapabilirsiniz hatta tur rehberliği bile olabilir. Önemli sözleşmeler satış işleri bu dönemlerde yapılabilir. Yaz ve sonbahar dönemlerinde alternatif işlerde yapabilirsiniz ancak 25 ekim 2022-20 ocak 2023 dönemlerinde spekülatif para birimleri ve şans oyunları ile ilgileniyorsanız çok risk almayın!

Balık: Transit gezegen Jüpiter 11 Mayıs-28 Ekim 2022 daha sonra ise 20 Aralık 2022-16 Mayıs 2023 dönemleri arasında Koç burcunda olacaktır. Jüpiter şan gezegeni para evinize giriyor. Kazançlarınız artıyor. İş ve gelir kaynaklarınızda iyileşme var. Maddi ve manevi alanda tatmin sağlanabilir. Maddi yatırım yapmak para kazanmak adına girişken ve risk alma eğiliminde olabilirsiniz. Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Belki bir şeyler satın alacak ya da satacaksınız kar elde edebilirsiniz. Elinizde olan kaynaklarda para edebilir. 4 Temmuz’a kadar çok hızlıca yapılacak harcamalar olabilir ancak daha sonra bazı şeyleri toparlayabilirsiniz. Gelirinizi arttırmak için yeni yollar oluşabilir. Ticari konular ya da eğitim fırsatlarıyla da karşılaşabilirsiniz. Ekonomik alanlarda daha özgür bağımsız olabilirsiniz. Uluslar arası organizasyonlardan, yurt dışı bağlantılı işlerden, hukuksal konulardan, eğitsel faaliyetlerden basın/medya, yayıncılık, tv, radyo gibi alanlardan, senaryolardan, müzik, sanat, spor vb. yeteneklerden para kazanabilirsiniz. Kendi kişisel yeteneklerinizi artık paraya çevirebilirsiniz. Sonbahar ve Kış başlarında evde çok fazla faaliyetleriniz olabilir.

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @astrologtalin
📝    Twitter @astrologtalin 
facebook - talin ağdere ile astroloji
 💻   Mail talinagdere@hotmail.com



  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Son günlerde sitenizde çok fazla zaman geçiriyorum. Yine çok detaylı ve kıymetli bilgiler vermişsiniz. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil