2022 yılında burçları neler bekliyor?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 15:33:00

 


2022 yılında Koç burcunu neler bekliyor?

(yükselen burcunuz Koç ise sizler de okuyunuz)

Yeni Yıla iş bağlantılı konularla giriyorsunuz. Özellikle Ocak ayındaki yaşanan kariyer evinizdeki gezegen geçişleri şirket bazında bazı değişimlere sebebiyet verebilir. Dış kaynaklı durumlardan etkilenen şirket/devlet politikaları değişebilir bu nedenle de yeni bir döneme girilebilir. Özellikle Mart ayına kadar, Patronlar, üst düzey kişilerle diplomasi yöntemlerini etkili kullanmanız gerekmektedir. Toplum önünde dikkat çektiğiniz bu dönemleri iyi kullanabilirseniz, saygılı ve ölçülü tavırlarınızla dikkat çekebilirsiniz.

 

29 Aralıktan 11 Mayıs’a kadar ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar, Şans gezegeni Jüpiter/Balık burcu sizleri koruyor. Maneviyatı arttırıyor, gizli bir el tarafından korunma getiriyor. İlahi plan iş başında diyebiliriz. En zor olaylardan bile kolaylıkla sıyrılabilir, manevi, ruhi derinliğe kavuşabilirsiniz. Daha çok meditasyon, dua benzeri içsel çalışmalar yapmak, yardım eli uzatmak, merhametli olmak çok mümkün. Özellikle daha çok arka planda kalmak, ailenize evinize özel hayatınıza yönelmek ortamdan izole olmak, içe dönük bir yaşam tercih edebilirsiniz ya da bazı sebeplerden dolayı öyle olması gerekebilir.

 

19 OCAK 2022’den itibaren Kadersel Ay düğümleri burç değiştirerek yeni bir döneme ve yola girdiğinizi hissettirecekler (19 Kasım 2021deki gibi). Bu yılın konuları Boğa/Akrep burcu tutulmalarının verdiği enerjilerle dolu olacaktır. Tutulmaların size verdiği mesaj şudur: harcama ve paylaşma eğiliminden uzaklaşarak biriktirme, yatırım yapma, tutma sağlam ve güvenli adımlar atmayı öğrenmektir. Maddi güvencenizi başkalarına gerek duymadan sağlamak önemli olacaktır. Sağlam somut projeler üretmek gereksiz hırs yıpratıcı etkilerden uzak kalmak gerekecektir.  Özellikle, hayat artık size kendi bütçenizi yapmanız kendi paranızı kazanmanız ve hak ettiklerinizi almanız için yönlendirebilir. Kendi problemlerinizi çözmek, hayatınızı sağlama almak, hayattan huzur duymak dinlenmek isteyebilirsiniz. Bu yüzden de sizi krize sokacak maddi manevi sorunlardan, sağlıksız ilişkilerden, başkalarının sebep olduğu sorunlardan uzak durmak isteyeceksiniz.

1/16 Nisan 2022 Yeni Ay ve Dolunay süreçleri sizin için önemli kararlar dönemi olabilir. Bu dönem ilişkilere, ortaklıklara, karşınızdaki kişilere karşı duyarlı davranabilir bazı kararlar alabilirsiniz. Sözleşmeler, anlaşma, evlilik gibi kararlar da gündeme gelebilir.

 

Bu yıl iki Ay tutulması ve iki kez Güneş tutulması yaşanacaktır. 30 Nisan (Boğa/güneş tutulması), 16 Mayıs(akrep/ay tutulması), 25 Ekim (akrep/güneş tutulması), 8 Kasım 2022 (boğa/ay tutulması) de yaşanacak bu tutulmalar sizin finansal evinizde oluşacaklar. Alım satım, yatırımlar, maddi konular, sigorta, emeklilik, ortak paylaşımlar, miras, nafaka gibi konuları gündeme getirebilir. Değerli şeyler almak yatırımlar yapmak isteyebilir, borsa, hisse senetleri, fonlar vb. yatırım araçlarıyla uğraşabilirsiniz. Daha pratik, akılcı sağlam düşünmek gerekir.

11 Mayıs - 28 Ekim 2022 dönemleri ve 20 Aralık 2022 den itibaren Jüpiter Şans gezegeni Koç burcunda olacaktır. Artık son 12-13 yıldan bu yana şanslı bir döneme girebilirsiniz.  Özgürleşmek, kişisel kararlar almak, şartları kendi lehinize çevirmek mümkün. İyimserlik başlar, etrafınızdaki kişilerin güvenini de kazanabilirsiniz. Yurt dışına gidebilir ya da tam tersi yurt dışından evinize dönebilirsiniz. Özgür kalabilirsiniz. Yakın çevrenizin güvenini kazanabilirsiniz. Eğitim, akademik çalışmalar, ticari konular, uluslar arası işler ve seyahatler, hukuki konulardan yana şanslı bir döneminiz. Kişisel çalışmalar, kişisel gelişim programları, yeni bir iş kurmak bir şeylere başlamak adına olumludur. Lükse düşkünlük de verebilir.

20 Ağustos 2022’den 2023 Mart sonuna kadar zihnen çok aktifsiniz, enerjinizi, yakın çevrenize, kardeşlerinize, eğitim, eğitimcilere, reklam, pazarlama, satış alanlarına, iletişime, sosyal medyaya, haberci, yorumculara, entelektüel alanlara, borsa simsarlarına, emlak komisyoncularına, satış temsilcilerine, gazetecilere, yazarlara, ticari konulara, hukuksal konulara,  muhabirlere yoğunlaştırabilir, sosyal medyada çok aktif olabilirsiniz. Sürekli internet alanına yoğunlaşabilirsiniz.

26 Eylül/10 Ekim civarı evlilik ve ortaklık kararı alabilir hatta evlenebilirsiniz. İlişkilere açık uzlaşmacı bir dönem olabilir. Karşınızdaki kişilerden destek geliyor. Kimileriniz ise taşınabilirsiniz. İş anlaşmaları yapmak karşı tarafa dayalı harekete etmek ortaklaşa girişimlere girmek adına uygun bir dönem.

28 Ekim-12 Ocak 2023’e kadar Mars İkizler burcunda retro olacaktır. Girişimlerinizi 28 Ekim’e kadar başlatamadıysanız, 12-13 Ocak 2023’ten sonraya bırakmanız daha iyi olabilir. Aradaki süreçlerde Marsın İkizlerde retro olması projelerinizi yavaşlatabilir. İki ileri bir geri hareket edebilirsiniz. Ancak Jüpiter’in yeniden Aralık ortalarından itibaren burcunuza girmesiyle son derece aktif, girişimci, atak, cesur olacak ve tüm bekleten projeleri hızlandıracaksınız. Engeller blokajlar kalktı artık yolunuza hayatınıza odaklanın.

2022 yılının sağlık, şans, huzur ve bereket getirmesi dileğiyle, aydınlık yarınlar güzel dostluklar diliyorum.

2022 yılında Boğa burcunu neler bekliyor?

(yükselen burcunuz Boğa ise sizler de okuyunuz)

Bu yıl daha çok kişisel konulara odaklanacaksınız. Ocak ayından Mart ayına kadar eşin akrabalarıyla ilgili konuları öne çıkarabilir. Onlarla düzeltilmesi gereken sorunlara dikkat çekebilir. Onların hayatında bir takım sorunlar oluşabilir. Çocukların özel hayatlarına daha çok önem verme gerekliliği var. Kimileri adına kitap yazmak yayınlamak, seminer ya da sempozyum çalışmaları, kermes, seyahatler, eğitim konuları, hukuksal konular, internet çalışmaları, ticari konular dikkat çekebilir. Bazı şeyleri daha akılcı organize etmek gerekir. Yaşanan ekonomik sıkıntılar, pandemi, hava muhalefeti vb. sorunlardan (retrolardan dolayı) iptal etmek, gecikmeler yaşamak, organizasyonlarda sorunlar meydana gelebilir.

 

29 Aralıktan 11 Mayıs’a kadar ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar, Şans gezegeni Jüpiter/Balık burcu sizleri koruyor. Olası sorunları çözmek adına destekleyici etkileri var. Maneviyatı arttırıyor, arkadaşlarınız, dostlarınız, yakın çevreniz, kardeşlerden gelen yardımlar destekler sizi mutlu edecek moralinizi düzeltecektir. Özellikle Mart Nisan ayında işleriniz kariyerinizde başarılı olabilirsiniz, kazançlar artabilir. Grupça daha çok aktivasyonlar toplantılar yaparak davetlere kermeslere, parti, nişan düğün derneklere katılabilirsiniz. Eşiniz/ortağınız/babanız finansal yatırımlarından kar elde edebilir.

 

19 OCAK 2022’den itibaren Kadersel Ay düğümleri burç değiştirerek yeni bir döneme ve yola girdiğinizi hissettirecekler (19 Kasım 2021de etkisi başlamıştı). Bu yılın konuları Boğa/Akrep burcu tutulmalarının verdiği enerjilerle dolu olacaktır. Tutulmaların size verdiği mesaj şudur: Bireyselleşmeyi, özgürlüğünüzü korumalısınız. Cesurca ilerlemek, kişisel gelişiminizi sağlamak, bireyselliği korumak  size özgüven kazandıracaktır.Yalnız yaşamayı yalnız kalmayı öğrenmek ya da kabul etmek önemlidir ancak o zaman başkalarıyla ilişkilerde daha çok denge tutturabilir sağlıklı ilişkiler geliştirebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanmalı sezgilerinize güvenmelisiniz, başkalarının dikkatini de üzerinize çekebilirsiniz. Kendinize daha fazla değer vermeyi öğrenmelisiniz. Başkalarına ortağınıza eşinize gösterdiğiniz ilginin karşılığını almak isteyeceğiniz bir süreçtesiniz. Sağlığınıza, kendinize daha fazla özen göstermelisiniz. Arkadaşlarınızla ve ilişkide bulunduğunuz herkesle diyalogları dengelemeyi başarabilirseniz, huzura kavuşacaksınız.

1/16 Mayıs 2022 Yeni Ay ve Dolunay süreçleri sizin için önemli kararlar dönemi olabilir. Bu dönem ilişkilere, ortaklıklara, karşınızdaki kişilere karşı duyarlı davranabilir kendi lehinizde sizin için hayırlı olan kararlar alabilirsiniz.  28 Mayıs’tan itibaren kendinize sağlığınıza estetiğinize daha çok önem verebilir, ilişkilerde uyumlu, barışcıl olabilirsiniz.  Moraliniz yerine gelebilir.

 

Bu yıl iki Ay tutulması ve iki kez Güneş tutulması yaşanacaktır. 30 Nisan (Boğa/güneş tutulması), 16 Mayıs(akrep/ay tutulması), 25 Ekim (akrep/güneş tutulması), 8 Kasım 2022 (boğa/ay tutulması) de yaşanacak bu tutulmalar sizin için çok ama çok önemli olacak. Kadersel deneyimler yaşayacağınız süreçlerdesiniz. Sizin ve karşınızdaki kişilerin hayatında sağlık, ortaklık, evlilik gibi konular oluşabilir. Sözleşmeler,  hukuksal konular, anlaşmalar vurgulu olabilir.  Daha pratik, akılcı sağlam düşünmek gerekir. İşinizi sağlığınızı günlük yaşantınızı, kendinizi güvence altına almak önemli olabilir.  Karşınızdaki kişilerin menfaatlerini gözetebilirsiniz ancak kendi menfaatlerinizi de koruyarak ilerlemek isteyeceksiniz.

11 Mayıs - 28 Ekim 2022 dönemleri ve 20 Aralık 2022 den itibaren Temmuz 2023e kadar Jüpiter Şans gezegeni Koç burcunda olacaktır. Koruma altına alınıyorsunuz. Geçmişteki sorunları bir kenara bırakmak, affetmek ve artık bunlardan kurtulmak zamanı. Şifacı Kiron’un da Koç burcunda düşünürsek eğer, geçmişin yaralarından 2023 yaz aylarına kadar kurtulacaksınız. Maneviyat artacak, metafizik okült astroloji gibi konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz. İlahi plan iş başında diyebiliriz. En zor olaylardan bile kolaylıkla sıyrılabilir, manevi derinliğe kavuşabilirsiniz. Daha çok meditasyon, dua benzeri içsel çalışmalar yapmak, yardım eli uzatmak, merhametli olmak size çok şey kazandırır. Hırstan uzak yaşamak kabullenmek önemlidir. Sizde gizli yardımlar alabilirsiniz.  Yurt dışı bağlantılı işlere girişebilir, seyahatler yapabilirsiniz. Bir süreliğine buralardan da uzaklaşabilirsiniz.  Eşinizin işleri çok iyi olur bu dönemler.  Arka planda olmak ailenize evinize özel hayatınıza yönelmek ortamdan izole olmak, içe dönük bir yaşam belki gizlilik ya da herkesten uzaklarda bir hayatı tercih edebilirsiniz ya da öyle olması gerekebilir. Borçlar ya da geçmiş yaşamdaki ruhsal sorunlardan, hastalıklardan tamamıyla 2023 Temmuza kadar kurtulabilirsiniz.

 

20 Ağustos 2022’den 2023 Mart sonuna kadar finansal konulara odaklı olacaksınız. Motivasyon para kazanma üzerine olacak. Eğitim, kitap, bilgi danışmanlığından, eşinizle ya da ortağınızla bağlantılı konulardan para kazanabilirsiniz. Geçmişte planladığınız ya da üretimde olduğunuz bir işten de kazanç sağlanabilir. Borsa, hisse senetleri ya da çeşitli yatırım araçlarından, ticari konulardan, çift işlerden gelen paralar olabilir belki alternatif kazançlarınızda çok önemli olabilir bu dönemlerde. Girişimcilik artıyor.  Bir şeyleri almak satmak gibi. Ancak 28 Ekim-12 Ocak 2023’e kadar Mars İkizler burcunda retro olacaktır. Bu yüzden bu tarihler arasında risk almamalısınız. Satın alma satma gibi konularda kontrollü olmak gerekir. Çok fazla para harcanabilir, para tutmakta zorlanabilirsiniz. Birden fazla işlere girişip konsantre olmakta zorlanabilir yanlış hızlı kararlar alabilir tam tersi yavaş davranabilir fırsatı kaçırabilirsiniz. Bu süreçte sürekli maddi konular üzerinde olmak sizi zihnen de yorabilir.

25 Ekim/8 Kasım 2022 civarı Dolunay süreçlerde eşiniz ortağınız karşınızdaki kişilerle bazı kararlar alabilirsiniz. Bazı sözleşmeler de yapmak mümkün olabilir. Hukuksal sorunları çözmek danışmanlardan avukatlardan, eşten, ortaktan destek almak mümkün.

2022 yılının sağlık, şans, huzur ve bereket getirmesi dileğiyle, aydınlık yarınlar güzel dostluklar diliyorum.

2022 yılında İkizler burcunu neler bekliyor?

(yükselen burcunuz İkizler ise sizler de okuyunuz)

Ocak/Mart ayı süreçlerinde, finansal konular ön plana çıkabilir. Maddi konularını kriz fırsatlarını iyi yönetmekte zorlanabilirsiniz. Ortaklaşa işlerden yana dikkatli olmak gerekebilir. Sigorta, tazminat hukuksal işlemler, resmi dairelerle, bankacılık işlemleri ya da borsa ile ilgili konularda bazı gecikmeler zorluklar, beklemeler oluşabilir. Risk almamak gerekiyor. Kimileri pasaport, yurt dışı bağlantılı evrak ve prosedürlerle meşgul olabilir. Hastaneler, tedaviler, vergi borçları, vergi cezaları gündeme gelebilir, aldığınız primler eksilebilir. Şubat ayında bazı şeyleri çözmeye çalışabilir, evraklar düzenleyebilirsiniz. Bankacılık sektöründe çalışabilir, borsa sigorta şirketlerinde yer alabilir, başkalarının kaynaklarını yönetebilirsiniz. Ortak mal mülk alım satım, kredi konuları, miras işlemleriniz olabilir.

 

29 Aralıktan 11 Mayıs’a kadar ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar, Şans gezegeni Jüpiter/Balık burcu size kariyer fırsatı veriyor. Kariyerde yükseleceksiniz. Terfi etmek, başkalarının dikkatini çekmek, annelik konularında mutlu olmak, evlenmek, statü kazanmak mümkün. Annenizle ilgili güzel konular oluşabilir. Yurt dışı bağlantılı işlerde yer alabilir uluslararası firmalarda ya da konularda başarılı olabilirsiniz. İş alanında yabancılar ya da mevki sahibi kişilerden destek alabilirsiniz. Eğitim için yurt dışına gidebilirsiniz. Doktoranızı yapabilirsiniz.

 

19 OCAK 2022’den itibaren Kadersel Ay düğümleri burç değiştirerek yeni bir döneme ve yola girdiğinizi hissettirecekler (19 Kasım 2021de etkisi başlamıştı). Bu yılın konuları Boğa/Akrep burcu tutulmalarının verdiği enerjilerle dolu olacaktır. Tutulmaların size verdiği mesaj şudur: Kendinizi çok yormamalısınız, gerektiği zaman inzivaya çekilmek, olaylara müdahil olmadan karşıdan seyretmek iyidir. Yurt dışı bağlantılı işler yapabilirsiniz. İhtiyaç sahiplerine yardım edebilirsiniz. Yardım kuruluşları dernek, kolektif çalışmalar, hastane gibi kapalı yerler, kamu kuruluşlarında çalışmak gerekebilir. Ortamdan sık uzaklaşmak sizi dinlendirerek huzur verebilir, sık uzaklaşabilirsiniz. Kontrol edemediğiniz konularda akışta kalmak geri planda olmak sizi daha huzurlu hissettirebilir. Gizli kalmış ortaya çıkmamış yetenekleriniz de ortaya çıkabilir. Uyandırabilir. Bu dönemlerde kendinize zarar veren şeylerden alışkanlıklardan kurtulma fırsatı bulabilirsiniz. Aniden sigarayı içkiyi bırakmak kararı alabilirsiz. Metafizik çalışmalarına yönelebilir, astroloji ya da teknoloji bağlantılı gruplara katılabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İşleriniz yoğunlaşır.

30 Mayıs/ 14 Haziran Yeni Ay ve Dolunay süreçleri sizin için önemli kararlar dönemi olabilir. Bu dönem eşinizle ya da karşınızdaki kişilerle birlikte hareket etmek önemli olabilir. Hukuksal kararlar sonuçlanabilir, kişisel çalışmalarınıza başlayabilirsiniz. Eğitsel faaliyetler, seyahatler, özel hayatınızla ilgili projeler birden fazla konularla ilgili olabilirsiniz.

 

Bu yıl iki Ay tutulması ve iki kez Güneş tutulması yaşanacaktır. 30 Nisan (Boğa/güneş tutulması), 16 Mayıs(akrep/ay tutulması), 25 Ekim (akrep/güneş tutulması), 8 Kasım 2022 (boğa/ay tutulması) de yaşanacak bu tutulmalar sizin sağlığınız, işiniz, eşinizin sağlığı ve işi, günlük işleriniz, hizmet ettiğiniz konular, gün boyu görüştüğünüz kişilerle bağlantılı olabilir. Bazı angaryalar sizi yorabilir. Yanınızda çalışan kişilerle sorunları çözmeniz konusunda ya da ilişkileri bitirmek adına olanaklar sağlanabilir. Yurt dışı bağlantılı çalışmalar, seyahatler yapılabilir. Dernek toplantılarına katılabilirsiniz.  Bazı konularda farkındalığınız artabilir.

11 Mayıs - 28 Ekim 2022 dönemleri ve 20 Aralık 2022 den itibaren Temmuz 2023e kadar Jüpiter Şans gezegeni Koç burcunda olacaktır. Bu süreçlerde ise arkadaşlarınız dostlarınızla daha çok birliktesiniz. Onlardan gelen destekler var. Toplantılara katılabilir, sosyal faaliyetler içinde olabilirsiniz. İşten gelen kazançlar artabilir. Spor faaliyetleriniz, uluslararası bağlantılı toplantılar, seyahatler, çevre değişimi söz konusu olabilir. Yabancılarla da görüşmeler yapılabilir takım oyunlarına katılabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarıyla da paslaşabilirsiniz. Partilere katılabilirsiniz, evlilik gibi konular davetler oluşabilir, sizde evlenebilirsiniz. Dostlar sayesinde işinizde başarınız artabilir. Gelecekle ilgili günler adına planlarınızı tamamlayabilirsiniz. Büyük organizasyonları planlamak katılmak yönetmek gibi konular gelişebilir. İş yatırımları yapılabilir. Oldukça hevesli canlı, girişken, eğlenceli bir dönem olabilir.

 

20 Ağustos 2022’den 2023 Mart sonuna kadar Mars burcunuzda ilerleyecektir. Girişim döneminiz diyebiliriz. Harekete geçebilir, kendinizi ortaya koyabilir projelere başlayabilirsiniz. Kendinizi daha canlı, hızlı, atılgan, girişimci ve enerjik hissedeceksiniz. Zihnen çok aktifsiniz. Öğrenmek öğretmek, bilgi almak paylaşmak önemli olabilir. Araştırmalar yapabilir, ticari konularda girişimci davranabilirsiniz. Oldukça pratik ve hızlı olacaksınız. Bu dönem spora vakit ayırabilir olayları yönlendirebilir, bir şeyi ilk siz başlatabilirsiniz. Girişim fırsatlarını iyi değerlendirebilirsiniz. İş fırsatlarınızda atak davranabilirsiniz. Sosyal medyayı grup etkinliklerini iyi kullanabilirsiniz.

Ancak 28 Ekim-12 Ocak 2023’e kadar Mars İkizler burcunda retro olacaktır. Bu yüzden bu tarihler arasında girişimler biraz yavaşlayabilir. Bir ileri iki geri gitmek yavaş ilerlemek de mümkün olabilir. Düşünmeden hareket etmemelisiniz. Dağılmamalısınız. Daha açık ve anlaşılır biçimde yavaş ilerlemelisiniz. Fikir çatışmalarından uzak durulmalı. Bu dönem sakarlıklara karşı da açık olabilirsiniz sağlığınıza dikkat edin. Zihnen de yorulabilirsiniz. Çok çalışabilirsiniz. Bedeninizi de çok zorlamayın.

24 Kasım/8 Aralık 2022 civarı Dolunay süreçlerde karşınızdaki kişilerden destek alabilirsiniz. Evlilik, ortaklık gibi konular hayatınıza girebilir. Özellikle Nisan Mayıs 2022’den bu yana gelişen yeni konular var. Birlikte hareket etmek ilişkiye açık olmak size çok şey kazandıracak. Bazı anlaşmalarda gerçekleşebilir. Belki de yeni bir ev yerleşim alım satım işleriniz taşınma konularınız olabilir. Hukuksal bir sonuç beklenebilir. Özellikle 2022 Aralık ortalarında Jüpiter yeniden Koç burcuna girince daha aktif canlı bir dönem olacaktır. Sosyalleşme dönemleri! İşten gelen kazançlarda artabilir. Grup yoluyla gelen şanslardan söz edilebilir. Yeni girişimler 2023’te hızlanacaktır.

2022 yılının sağlık, şans, huzur ve bereket getirmesi dileğiyle, aydınlık yarınlar güzel dostluklar diliyorum.

2022 yılında Yengeç burcunu neler bekliyor?

(yükselen burcunuz Yengeç ise sizler de okuyunuz)

2022 yılının Ocak/Mart süreçlerinde daha çok eşinizle, ortaklarınızla, babanızla ilgili konular gündemde olabilir. İlişkiler önemli hale gelebilir. Gerek aşk, evlilik, gerekse iş bağlantılı kişilerle aranızda mesafe, resmiyet, anlaşmazlık yaşanabilir. Karşı tarafa bağlı olduğunuz Ocak ayı sürecinde, birlikte karar vermek, birlikte hareket etmeniz gerekebilir. Kimileri adına seyahatler, yurt dışı konuları, taşınmalar, sözleşmeler oluşabilir. Özellikle Şubat 4-5 itibaren gezegen retroları bittiğinde bazı şeylerin ilerlemesi, sözleşmeler, ilişkiler adına daha olumlu dönemler olacaktır. O süreçlerde bazı konular daha rahat ilerleyebilir.

 

29 Aralıktan 11 Mayıs’a kadar ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar, Şans gezegeni Jüpiter/Balık burcu size eğitim fırsatı verebilir. Ticari konular, yurt dışı bağlantılı işlerinizi organize edebilirsiniz. Uzaklarla bağlantılar seyahatler belki yurt ülke değiştirmek, oralara taşınmak da mümkün olabilir kimileri adına. Şehir dışı ya da uluslar arası alanlarda işler yapabilir, seminer, fuar, kermes çalışmalarına katılabilirsiniz. Yurt dışındaki akrabalarınızla sürekli kontak halinde olabilir gerek iş gerekse gezi amaçlı gidip gelebilirsiniz. Sürekli bir yolculuk halinde olmanız gereken süreçler. Eşinizin akrabalarından gelen destekler var. Eğitim çalışmaları, kitap yazarlığı, internet satışlarınız, medya bağlantılı işler toplantılar dönemin konuları. En çok da Mart ayından itibaren bu konular yoğunlaşacaktır. Jüpiter balık burcunun etkileri Şubat 19’dan itibaren daha belirgin olacaktır.

 

19 OCAK 2022’den itibaren Kadersel Ay düğümleri burç değiştirerek yeni bir döneme ve yola girdiğinizi hissettirecekler (19 Kasım 2021de etkisi başlamıştı). Bu yılın konuları Boğa/Akrep burcu tutulmalarının verdiği enerjilerle dolu olacaktır. Tutulmaların size verdiği mesaj şudur: Daha çok arkadaşlıklar kurmalı sosyalleşmelisiniz. İşten gelen kazançlarınızı arttırmalı genişletmelisiniz. İsteklerinizi kontrol etmelisiniz. Gruplar dernekler cemiyetler kulüpler içinde yer alabilirsiniz. Gerçek arkadaşlıklar hayatınızda önemli olacaktır bu alanlarda denge sağlayabilirsiniz. Fırsat ve şanslarınız artabilir. Grup çalışmalarınız ortaklaşa işlerinizden başarı gelebilir. Eşin yatırımlarından borsa benzeri para konularından aracılık işlerinden sürpriz kazançlar gelebilir. Sizde isteklerinizi elde etmek konusunda ısrarcılıktan vazgeçme eğiliminde olmalısınız. Riskten uzaklaşarak, birikime ve gelecek günlere yatırım yapmayı öğrenmelisiniz. Bireysel değil eşinizle grupla, ekiple hareket etmeyi öğrenmelisiniz. Arkadaşlarınızdan destek alacak sosyal ortamlarda organizasyonlarda kendinizi göstereceksiniz. Ortak hedefler adına çalışmalar daha başarılı olacaktır.

2 / 17 Ocak Yeni Ay ve Dolunay süreçleri sizin için önemli kararlar dönemi olabilir. evlilik, ortaklık, boşanma, sözleşmeler gibi konular gündeme gelebilir. Arkadaş ve aileden kişilerle dostlarla çok arzu ettiğiniz boyutta olmasa bile yinede kurallar mesafeler doğrultusunda olsa bile sosyalleşebilir geleneksel aile toplantıları yapabilirsiniz. Bu dönem eşinizle ya da karşınızdaki kişilerle birlikte hareket etmek önemli olabilir. Hukuksal kararlar avukatlık işleriniz olabilir. Seyahat konuları oluşabilir. Karşınızdaki kişilerin hayatında bazı sorunlar var sizde onlara yardım etmek destek olmak durumunda kalabilirsiniz.

 

Bu yıl iki Ay tutulması ve iki kez Güneş tutulması yaşanacaktır. 30 Nisan (Boğa/güneş tutulması), 16 Mayıs(akrep/ay tutulması), 25 Ekim (akrep/güneş tutulması), 8 Kasım 2022 (boğa/ay tutulması) de yaşanacak bu tutulmalar size destek olacaktır. Tutulmalarla birçok konuda fırsatlar çıkabilir. Özellikle sizin ya da eşinizin yatırımları, para konusu şans ve fırsatlar alım satım işleriniz yoğunlaşabilir. Borsa, hisse senetleri, döviz altın kripto vb. gibi yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Sosyalleşmek, arkadaş sosyal çevrelerden gelen fırsatlar oluşabilir. Bebek sahibi olmayla ilgili konular gelişebilir. Spor, sanatsal uğraşlar, yeteneklerinizle ilgili konular hobiler, cinsel hayatınız, gençlerle etkileşimler dışında ortak hedefler için çalışmalar başlatabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında bazı konular onların özel hayatları belki evlilikleri aşkları başarıları önemli olur. Başkalarından destek beklentileriniz karşılanabilir. Seyahat edebilir, gezebilirsiniz. Şans ve fırsatlar evindeki tutulmalar hiç ummadığınız anlarda gelecek kısmetleri de gösterebilir. 

11 Mayıs - 28 Ekim 2022 dönemleri ve 20 Aralık 2022 den itibaren Temmuz 2023e kadar Jüpiter Şans gezegeni Koç burcunda olacaktır. Bu süreçlerde ise iş maddi konular, yükselme terfi etme, otoritelerden, patronlardan, babanızdan, anneden destek almak adınızı duyurmak çok mümkün. Yönetme kabiliyetiniz yükselir. Yurt dışı bağlantılı işler, ticari konular gündeme gelebilir. İnternet çalışmaları, satışları canlanabilir. Evlenebilirsiniz! Anne olabilirsiniz. Eğitim ya da gezi amaçlı yurt dışına gidilebilir. Doktora, mastır, yüksek lisans yapmak mümkün.  Yurt dışı eğitimlerine katılabilirsiniz. Halkla ilişkiler, reklam, pazarlama, satış alanlarında başarılı olabilirsiniz. Geleceği hedefleyen önemli kararlar alabilirsiniz.

 

20 Ağustos 2022’den 2023 Mart sonuna kadar Mars İkizler burcunda ilerleyecektir. Bu süreçlerde çok çalışacaksınız. Ticari faaliyetler, iş bağlantılı konular, çocuklarınızla ilgili sorumluluklar artabilir. Bir hazırlık içinde olabilirsiniz. Anne tarafı akrabalarınızın hayatında önemli konular oluşabilir. Eşinizin işleri yoğunlaşabilir, sağlık sorunları verebilir. Kapalı alanlarda spor yapabilirsiniz. Evrensel çalışmalar adına yoğunlaşabilirsiniz.

Ancak 28 Ekim-12 Ocak 2023’e kadar Mars İkizler burcunda retro olacaktır. Bu yüzden bu tarihler arasında bazı şeyler istediğiniz gibi hızlı ilerlemeyebilir, sorunlar büyüyebilir. Özellikle, birden fazla işleri yapmak, angarya işleriniz çoğalabilir. Kontrol etmek  zor bu dönemi. Siz kontrol etmeye çalışmamalı, akışta kalmalı, problemleri akışa ve zamana bırakmalısınız. İş bağlantılı bir çalışma döneminiz de olabilir. Geçmiş bağlantılı işlerinizi bitirmeye çalışabilirsiniz. Eğitim konusu, akrabalarla diyaloglar, eşinizin işleri, çocukların işleri ve konuları derken bir anda birçok konuya dağılabilir, arka planda kalabilir, kendi isteklerinize yoğunlaşmakta zorlanabilir, sıkışabilirsiniz. Bu dönem meditasyon dua benzeri çalışmalar ve yardımlar yapmak iyi gelecektir. En azından Jüpiter yeniden Aralık ortasında Koç burcu yani iş evinize girince destekler artacaktır. İşinizle ilgili daha güzel olanaklarda oluşabilir.

29 Haziran/13 Temmuz 2022 civarı Yeni Ay ve Dolunay süreçlerde kişisel konulara eğilebilir. Eşinizin hareketlerine duyarlılık gösterebilir, birlikte hareket edebilirsiniz. Kendi işleriniz projeleriniz önemli olur. Kişisel bakım, sağlık estetik, diyet gibi konular öne çıkabilir. 18 Temmuzdan itibaren daha rahat ve uzlaşmacı keyfinizin yerine geldiği bir dönem.  Yeni girişimler ve kişisel çalışmalar 2023 Mart’tan itibaren hızlanacaktır.

2022 yılının sağlık, şans, huzur ve bereket getirmesi dileğiyle, aydınlık yarınlar güzel dostluklar diliyorum.

2022 yılında Aslan burcunu neler bekliyor?

(yükselen burcunuz Aslan ise sizler de okuyunuz)

2022 yılının ilk aylarında, iş, sağlık, evcil hayvanlarınızla ilgili konular, günlük işleriniz önemli olacak. Özellikle iş bağlantılı kişilerle ilişkileri düzenlemek, aranızdaki sorunları çözmek önemli olabilir. Çok sıkıcı ve problemli iş ilişkileri ve günlük hayatınızdaki kişiler, komşular, iş arkadaşları, bazı akrabalar vb. ile aranızdaki sorunlar sağlığınızı etkileyebilir. Virütik hastalıklar, Diş, kemik, cilt, romatizmal sorunlar kalp tansiyon gibi konulara dikkat edilmeli. Özellikle beslenme şeklini değiştirmeli, sağlıklı besinlere öncelik tanımalısınız. Ağır ilaçlar böbreklerinizi yormasın. Bu konulardaki yoğunluklar Şubat’ta biraz rahatlasa bile Marsın (Mars/Oğlak 5 Mart’a kadar) sağlık evinde bir süre daha olması nedeniyle, dikkat etmek gerekir, kendinizi çok yormayın! Hukuksal konular ve düzenlenmesi ve bitirilmesi takip edilmesi gereken evraklar olabilir. Evcil hayvanların sağlık sorunlarını da ihmal etmemelisiniz. Bazı işleriniz yazılarınız müşteri iletişimlerini Şubat Mart’a kadar düzenleyebilirsiniz.

 

29 Aralıktan 11 Mayıs’a kadar ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar, Şans gezegeni Jüpiter/Balık burcu size maddi manevi fırsatlar verebilir. Başkalarının kaynaklarından gelen paralar olabilir. Hukuksal kazançlar, sigorta geliriniz, emeklilik konuları, resmi dairelerle bağlantılı konulardan gelen gelir, prim, nafaka, tazminat, miras, piyango gibi durumlar oluşabilir. Çocuklarınızı da ilgilendiren konular ya da eşin babanızın servetiyle bağlantılı bir gelir gündeme gelebilir. Bu süreçlerde tedavileriniz varsa cevap verecektir. Her şeyi daha anlayışlı karşılayarak yumuşayacak, daha hassas duyarlı ve duygusal olacaksınız. Ruhsal yaralanmalar varsa üzüntüler gibi. Maneviyat güçlenmeye başlayacak, her şeyin ilahi bir planda işlediğini kabullenir hale geleceksiniz. Yurt dışı bağlantılı konular kazançlar da hayatınızda olabilir. Eşin ortağın babanın kazançlarından, mirasından, gelirlerinden faydalanabilirsiniz. Kamu sektörü devlet dairesi, kamu bağlantılı işlerde, devlet daireleri, bankacılık sektöründe muhasebe, sigorta, pasaport vb. gibi işlerde çalışabilir ya da bu alanlarla çok fazla ilgili olabilirsiniz. 

 

19 OCAK 2022’den itibaren Kadersel Ay düğümleri burç değiştirerek yeni bir döneme ve yola girdiğinizi hissettirecekler (19 Kasım 2021de etkisi başlamıştı). Bu yılın konuları Boğa/Akrep burcu tutulmalarının verdiği enerjilerle dolu olacaktır. Tutulmaların size verdiği mesaj şudur: kariyer adına önemli bir dönemdir. Toplumda daha yüksek statü kazanabilirsiniz. İşle ilgili konulara önem verebilirsiniz. Özellikle itibarınızı korumak adına gayret edebilirsiniz. Kimileri evlenebilir, gerek iş gerekse ailevi konularda maddi güvenliğe kavuşabilir. Görevinizde yükselebilirsiniz. Mesleki alanda yetenekleriniz toplum önünde görünür hale gelebilir. Sizin başkaları tarafından fark edilmesi kendinizi kabul ettirmeniz mümkün olabilir. Bu dönemde kimileri annelikle ilgili mutluluk yaşayabilir. Annenizin de özel hayatı ile ilgili önemli dönemleri olabilir.

1/16 Şubat 2022  Dolunay süreçleri sizin için önemli kararlar dönemi olabilir. anlaşma sözleşmeler, danışmanlıklar, hukuksal konular gündeme gelebilir. Sağlığınız, doktorunuz, hukuk danışmanınızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Bir mahkemeden beklediğiniz sonuçlar gelebilir ya da yaz aylarına kalabilir. Özellikle Mart’tan itibaren karşınızdaki kişilerden destek gelmeye başlayabilir. Finansal olarak da olumlu şeyler var özellikle beklediğiniz paralar ya da kazançlar Nisan’dan itibaren elinize geçebilir. Ruhsal olarak bir anda rahatlayacağınız bir dönem. Ortak kazançlarınız artıyor.   Başkalarının gelir kaynaklarından faydalanabilirsiniz.

 

Bu yıl iki Ay tutulması ve iki kez Güneş tutulması yaşanacaktır. 30 Nisan (Boğa/güneş tutulması), 16 Mayıs(akrep/ay tutulması), 25 Ekim (akrep/güneş tutulması), 8 Kasım 2022 (boğa/ay tutulması) de yaşanacak bu tutulmalar size iş kariyer ve ev yerleşim fırsatları verebilir. Emeklilik, ev almak, yatırım yapmak, taşınmak, aile içinde bazı şeyleri düzenlemek, tadilat yapmak gibi olanaklar sağlayabilir. Geçmiş aile sorunları ve ya beklenen bir miras toprak yatırım gibi konuları harekete geçirebilir. Aileden gelen destekler oluşabilir. Kariyerde adınızdan söz edilebilir. Evlilik çocuk sahibi olmak gibi konular gündeme gelebilir.

11 Mayıs - 28 Ekim 2022 dönemleri ve 20 Aralık 2022 den itibaren Temmuz 2023e kadar Jüpiter Şans gezegeni Koç burcunda olacaktır. Bu süreçlerde ise bol seyahat edeceksiniz. Sürekli uzaklara gidip gelebilirsiniz. Satış, halkla ilişkiler, uluslararası alanlar aktif olacaktır. Ticari konularda başarılar artabilir. Yabancılarla, akademisyenlerle görüşebilir, iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Eğitim alabilir, kursa gidebilirsiniz. Yurt dışı kaynaklı eğitim, workshoplar, y.lisans gibi konular oluşabilir. Çocuğunuzun da eğitim konuları uçuşları olabilir. Basın medya bağlantılı işlerde başarılı olabilir, yayıncılık işleriyle uğraşabilirsiniz. Kendinizi mutlaka geliştirecek olanaklar bulabilirsiniz. Seminerler düzenleyerek bilgiler paylaşabilirsiniz. Uzaktaki akrabalarla kontaklar kurulabilir. Hukuksal konulardan şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Hatta uzayan ve bu dönemlere sarkan mahkemeler varsa artık bitebilir. Eşin akrabalarından gelen fırsatlar var.

 

20 Ağustos 2022’den 2023 Mart sonuna kadar Mars İkizler burcunda ilerleyecektir. Bu süreçlerde gruplarda, sosyal medyada, toplumsal platformlarda, eğitimde, hukuksal arenalarda, cemiyet, grup, kulüp, dernek faaliyetlerinde çok aktif olabilirsiniz. Geniş bir ağ kurabilirsiniz. Bilgi yaymak, bilgi danışmanlığı, dershane işletmeciliği, grup liderliği, astroloji ya da benzeri eğitim konuları, meclis çalışmaları, toplantılar artabilir. Başkalarını motive edebilirsiz.İş yatırımlarına odaklanabilirsiniz özellikle uluslararası yurt dışı ya da uzaklarla ilgili. Belki takımlar oyuncular önemli olacak ve siz spor dünyasına gireceksiniz. Girişimcilik yeteneklerinizi sosyal ortamda güçlü bir şekilde sergileyebilir reklamınızı yapabilirsiniz.

Ancak 28 Ekim-12 Ocak 2023’e kadar Mars İkizler burcunda retro olacaktır. Bu yüzden bu tarihler arasında bazı şeyler istediğiniz gibi hızlı ilerlemeyebilir, sorunlar varsa büyüyebilir. Özellikle, birden fazla işleri yapmak ya da grupları idare etmek zor olabilir. Egoları iyi dengelemek gerekiyor. Bu dönem arkadaş sosyal çevre ilişkilerinde çatışabilirsiniz. İdeal ve görüş farklılıkları sizi arkadaşlarınızda kopartabilir. Etrafınızda da sizin gibi tartışmacı ya da spekülasyon yapan kişileri toplayabilirsiniz.  Kızdığınız agresifleştiğiniz konuları çözerek rahatlayabilirsiniz. Sizi spekülasyona sürükleyen kişilerden uzak durmalısınız.

28, 29 Temmuz/11 Ağustos 2022 civarı Yeni Ay ve Dolunay süreçlerde alacağınız kararlar moralinizi düzeltecek. Kendi kişisel konulara işlere yoğunlaşabilirsiniz. Arkadaşlarla birlikte davetlere katılabilir, sosyalleşebilir sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Başkalarıyla daha uzlaşmacı işbirliği kurmanız gereken bir dönem. Estetik, güzellik, bakımınıza önem vereceksiniz. Kendinize güveninizle ve organizasyon yeteneğinizle dikkat çekeceksiniz. Sosyal medyada çok aktif olacak sürekli yorumlar yapacaksınız. İş bağlantılı bir grup çalışmanız da olabilir. Entelektüel güdümlü kişilerle sürekli aktivasyon olabilir.  Eğitimcileri gençleri destekleyen programlar olabilir. Hukuksal konular varsa bu süreçlere kadar çözülebilir çözülmediyse 2023 yılına sarkabilir.

2022 yılının sağlık, şans, huzur ve bereket getirmesi dileğiyle, aydınlık yarınlar güzel dostluklar diliyorum.

2022 yılında Başak burcunu neler bekliyor?

(yükselen burcunuz Başak ise sizler de okuyunuz)

2022 yılının ilk aylarında, çocuklarınızın hayatında yeni başlangıçlar var. Onların işi, özel hayatı, mutlu ya da mutsuz olduğu konular, yetenekleri göz önünde. Sizin de kendinizi mutlu etmeye çalıştığınız süreçler. Daha çok göz önündesiniz. Kendinizi mutlu etmeye çalışmalı, motivasyonu güçlendirmelisiniz. Aşk hayatınız, çocuklarla ilişkilerinizin yoğun olacağı bu süreçlerde kendi keyiflerinize hobilerinize yeterince vakit ayıramayabilirsiniz. Kendinizi onlara karşı sorumlu hissedebilirsiniz. Çocuklar gençler mutluluğunuzu keyiflerinizi etkilememeli. Estetik gibi konular varsa bu dönemlerde yaptırmayın. Restorasyon, renovasyon, dekorasyon gibi çalışmalarınız varsa retrodan sonraya (29 Ocak) ertelemekte fayda var. Riskli harcama, riskli yatırımdan (4 Şubat’a kadar) uzak durmalısınız. Bu dönemlerde aracılık firmaları, şirketleri ile de işleriniz olabilir, sizde bu alanlarda çalışıyor olabilirsiniz. Yatırımlarınızı iyi değerlendirmek için şu dönemin geçmesini beklemelisiniz. Ocak sonlarında iş evinizde hareketlilik başlıyor. Mart aylarından itibaren işleriniz yoluna girebilir, para kazançlarınız artabilir. İşsizseniz ya da işinizden memnun değilseniz, daha iyi bir işe girebilirsiniz. Spor hayatınız varsa özellikle 24 Ocak’tan 5 Mart’a kadar sportif alanlarda aktif olabilirsiniz ancak siz yinede 4 Şubat’a kadar sakarlıklara karşı önlemci olmalısınız.

 

29 Aralıktan 11 Mayıs’a kadar ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar, Şans gezegeni Jüpiter/Balık burcu size ilişkiler ortaklıklar adına şans getiriyor. Bu süreçlerde ilişkinizi resmileştirebilir, evlenebilir, ortaklık kurabilirsiniz. Birden fazla ortaklık teklifi bile alabilirsiniz. Ortak olmasanız bile paslaşacağınız kişiler artacaktır. Yardım ya da öneri almak istediğiniz kişiler sizi geri çevirmeyecektir. Artık altı yıldan sonra size destek olan kişiler var. Sizi yukarı taşıyacaklar, sizde kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz, dış dünyaya açık olacaksınız. Eşinizin, arkadaşlarınızın, ortağınızın da işleri iyi olabilir. Taşınmalar gündeme gelebilir. Sözleşmeler anlaşmalar, sosyalleşmek adına iyi bir dönemdir. Yurt dışı bağlantılı seyahatler artabilir. Yurt dışında yaşayan ya da yabancılarla kontaklar kurabilir, iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişide sizden farklı kültürde birileri olabilir. Gerek ev, aile bağlantılı kişilerden gerekse eş dost arkadaşlardan destek görebilirsiniz. Bu dönemde danışmanlık yapabilir, karşınızdaki kişilere iş adına yol gösterici olabilirsiniz. Sosyal anlamda destek görebilirsiniz. Birilerinin finans, hukuk, eğitim danışmanı olabilirsiniz ya da sizler böyle kişilere ihtiyaç duyabilirsiniz. Davalar varsa lehinize sonuçlanabilir. Avukatınızdan, doktorunuzdan fayda görebilirsiniz. İkinci çocuğunuz varsa başarıları artıyor.

 

19 OCAK 2022’den itibaren Kadersel Ay düğümleri burç değiştirerek yeni bir döneme ve yola girdiğinizi hissettirecekler (19 Kasım 2021de etkisi başlamıştı). Bu yılın konuları Boğa/Akrep burcu tutulmalarının verdiği enerjilerle dolu olacaktır. Tutulmaların size verdiği mesaj şudur: Yabancı, uzak çevrelere, kültürlere açık olmak gerekir. Yabancı çevre, uzaktaki akrabalar, yakın çevreniz, uzun ve kısa yolculuklar arasında denge tutturmalısınız. Farklı görüş, kültür, inanç, felsefelere açık olmalısınız. Yabancılarla ilişki geliştirmelisiniz. Deniz aşırı ülkeler gidiş gelişler artabilir. İş hayatınıza ya da özel hayatınıza ticari işleri, yurt dışı konularını, seyahatleri, basın medya bağlantılı çalışmaları, interneti katabilirsiniz. Akademik eğitim, öğretimle ilgili konular, dinsel ve hukuksal, medya, basın kurumlarında görev almalar da mümkün. İnançlarınızı sorgulayabilirsiniz. Eşinizin akrabalarıyla daha çok görüşebilir, onlarla birlikte olabilirsiniz. Onların hayatında yeni tecrübeler var.

2/17 Mart 2022 Dolunay süreçleri sizin için önemli kararlar dönemi olabilir. anlaşma sözleşmeler, danışmanlıklar, hukuksal konular, nişan, düğün gibi aktiviteler, sosyal organizasyonlar, davetler gündeme gelebilir. Bu dönem karşınızdaki kişilerle birlikte hareket etmekten fayda sağlayacaksınız. Yurt dışına gidebilirsiniz. Sözleşmeler yapabilirsiniz. Bu dönem çok çalışacaksınız. Para da kazanabilirsiniz. Nisan’dan itibaren kısmetler fırsatlar karşıdan geliyor. Karşınızdaki kişiler sayesinde maddi manevi tatmin olma, şifa getiren etkiler var.

 

Bu yıl iki Ay tutulması ve iki kez Güneş tutulması yaşanacaktır. 30 Nisan (Boğa/güneş tutulması), 16 Mayıs(akrep/ay tutulması), 25 Ekim (akrep/güneş tutulması), 8 Kasım 2022 (boğa/ay tutulması) de yaşanacak bu tutulmalar seyahatler, hukuksal konular, eğitim hayatınızla ilgili yenilikler getirebilir. Sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizle bağlantılı ilişkilerden hayat dersleri alabilirsiniz. Yeni çevre edinebilir, farklı kişilerle tanışabilirsiniz.

11 Mayıs - 28 Ekim 2022 dönemleri ve 20 Aralık 2022 den itibaren Temmuz 2023e kadar Jüpiter Şans gezegeni Koç burcunda olacaktır. Bu süreçlerde ise yatırım fırsatları var. Şimdiye kadar olan tüm borçları kapatma şansı gelişebilir. Gelişen olanaklarla yeni yatırımlara girebilirsiniz. Beklediğiniz kredi çıkabilir. Borsa, hisse senetleri, fonlar benzeri yatırım araçlarından piyango, şans oyunlarından para kazanabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal olarak bir rahatlama var. Daha önce uzun süredir size yük olan bazı şeylerden kurtulabilirsiniz. Emeklilik borçlarınınız varsa ödeyebilirsiniz. Burs, prim, tazminat alabilirsiniz. Eşin ortağın aileden kişilerin olanaklarından faydalanabilirsiniz.

 

20 Ağustos 2022’den 2023 Mart sonuna kadar Mars İkizler burcunda ilerleyecektir. Bu süreçlerde işinizde çok aktif olabilirsiniz. Girişim cesaretiniz enerjiniz artıyor. profesyonel yaşamınız varsa mesleğinizle bağlantılı konularda otoritenizi ortaya koyabilirsiniz. Çok çalışmaktan evinize vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Birden fazla işlere odaklanabilirsiniz. Ticari alanlara finansal konulara yönelebilirsiniz.

Ancak 28 Ekim-12 Ocak 2023’e kadar Mars İkizler burcunda retro olacaktır. Bu yüzden bu tarihler arasında bazı şeyler istediğiniz gibi hızlı ilerlemeyebilir, sorunlar büyüyebilir. Hedeflere varmak zaman alabilir. Özellikle, birden fazla işleri yapmak dağınıklık yaratabilir. Anneyle ilgili sorunlar oluşabilir. Eşin ailesinin hayatında bir takım sorunlar olabilir.  Kariyer hayatınız tehlikeye girebilir. Hırsınızı iyi dengelemeli gereksiz konuşmalardan polemiklerden spekülasyonlardan uzak durmalısınız.

27 Ağustos / 10 Eylül 2022 civarı Yeni Ay ve Dolunay süreçlerde, kendi kişisel konularınıza işlere kariyere toplumsal konulara, anneye yoğunlaşabilirsiniz. Motivasyon iş konularında olacaktır. Evlilik kararı alabilirsiniz. Çalışmalarınız yoğunlaşabilir, üretmek, verimli olmak, hizmet etmek, kendi sağlığınızla bedeninizle dış görüntünüzle ilgilenmek mümkün. Kendi isteklerinize odaklanabilir, şartları lehinize çevirebilirsiniz. Bu dönemlerde finans ortağınızda olabilir.

2022 yılının sağlık, şans, huzur ve bereket getirmesi dileğiyle, aydınlık yarınlar güzel dostluklar diliyorum.

2022 yılında Terazi burcunu neler bekliyor?

(yükselen burcunuz Terazi ise sizler de okuyunuz)

2022 yılının ilk aylarında, ailevi konulara odaklandınız. Özel hayatınız, çocuklar, ebeveyn ilişkileri ve yakınlarınızla ilgili yoğunluklar var. Belki bir taşınma planınız, tadilatlar, yerleşimle ilgili konularınız var. Kimilerinin ise evlerinde davetleri, çocuklarıyla ilgili rituelleri olabilir. Mal mülk yerleşim, alım satım toparlanma ya da yeni bir yerleşim gibi birçok planlarınız söz konusu. Bu dönemlerde özellikle Mart ayına kadar bir düzen kurmaya restorasyon dekorasyon inşaat gibi işlerinizi düzenlemeye çalışabilirsiniz. Mart’ın ilk haftasında keyfiniz yerine gelmeye başlayacaktır. Aşk hayatınız canlanacak, seyahatlere, gezilere, finansal konulara odaklanabilirsiniz. Çocuklar, gençlerle ilgili güzel şeyler, mutluluk var.

 

29 Aralıktan 11 Mayıs’a kadar ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar, Şans gezegeni Jüpiter/Balık burcu size iş ve sağlık açısından destek oluyor. İşleriniz açılıyor. Yakınlarınızdan, akrabalar ve günlük hayatınızda görüştüğünüz kişiler ya da komşulardan destek alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan maddi manevi yardımlar alabilirsiniz. Ofisinizi, evinizi, mekanınızı yenileyebilir, genişletebilirsiniz.  Evcil hayvan edinebilirsiniz. Sağlığınız daha iyi olacak. Tedaviler varsa rahat ilerler. Sağlık açısından koruma altındasınız. Fiziksel enerjiniz artıyor. Sokak hayvanlarına ve evsizlere kimsesizlere yardıma muhtaç herkese karşı hassasiyetiniz artabilir, yardım edebilirsiniz. Yaşamınıza bir amaç bir düzen gelebilir. Çalışma şartlarınız iyileşerek ücretiniz de artabilir. Üstler ve astlardan takdir kazanabilirsiniz.

 

19 OCAK 2022’den itibaren Kadersel Ay düğümleri burç değiştirerek yeni bir döneme ve yola girdiğinizi hissettirecekler (19 Kasım 2021de etkisi başlamıştı). Bu yılın konuları Boğa/Akrep burcu tutulmalarının verdiği enerjilerle dolu olacaktır. Tutulmaların size verdiği mesaj şudur: Yatırımlara yönelmelisiniz. Harcamaya, tüketmeye eğilimli değil, birikim yapmaya özen göstermelisiniz. Paylaşıma açık olmalısınız. Eşiniz ya da başka kişilerle ortaklı yatırımlarınız olabilir. Bu kaynakları korumayı öğrenebilirsiniz. Borç alacak kredi miras, nafaka, sigorta, tazminat, emeklilik, prim, hisse vb. gibi krizleri çözmek adına harekete geçebilirsiniz. Bir mal paylaşımı resmi evraklar resmi dairelerle ilgili işleriniz olabilir. Paylaşıma açık olmalısınız. Kriz olasılığı ile baş edebilmeyi öğrenmelisiniz. Başkalarının imkanlarından faydalanabilirsiniz.

1/16 Nisan 2022 burcunuzdaki Dolunay süreçleri sizin için önemli kararlar alma dönemi olabilir. Hukuki konularda bazı sonuçlar alabilirsiniz. Evlilik kararları, ortaklaşa işler, seyahatler, danışmanlıklar eşinize ait konular adına olumlu bir dönem iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Mayıstan itibaren ise sosyal organizasyonlar, davetler, evlilik, nişanlılık gibi mutlu keyifli konular gündeme gelebilir. Bu dönem karşınızdaki kişilerle birlikte hareket etmekten fayda sağlayacaksınız.

 

Bu yıl iki Ay tutulması ve iki kez Güneş tutulması yaşanacaktır. 30 Nisan (Boğa/güneş tutulması), 16 Mayıs(akrep/ay tutulması), 25 Ekim (akrep/güneş tutulması), 8 Kasım 2022 (boğa/ay tutulması) de yaşanacak bu tutulmalar finansal konuları alacak/verecek işlerinizi, sigorta primlerinizi, emekliliğinizi, kira kontrat gibi işleri gündeme getirebilir. Resmi dairelere daha çok gidip gelebilir, bazı sorun ve krizleri çözmeye çalışabilirsiniz. Ummadığınız prim, destek, burs, tedavi gibi olanaklar da gelişebilir. Binanızla ilgili anlaşmalar yapmak, kira, satış, kontrat işlerinizi çözmek bu dönemlerin konularıdır. 28 Mayıs’tan itibaren gelecek bir para ruhsal olarak sizi tatmin edecektir. Tedaviler varsa iyi sonuçlar alabilirsiniz. Moraliniz yerine geliyor!

11 Mayıs - 28 Ekim 2022 dönemleri ve 20 Aralık 2022 den itibaren Temmuz 2023e kadar Jüpiter Şans gezegeni Koç burcunda olacaktır. Bu süreçlerde artık çok rahat edeceksiniz. Son altı yıldan sonra size destek olan kişiler çıkabilir. Sürekli yalnız mücadelenin ardından birlikte hareket etmenin avantajlarını yakalayabilirsiniz. Yabancı bir ortak ya da eş gelebilir. Evlenmek, ortak olmak, aracı kurumlar ya da kişiler sayesinde işler almak, yatırımlar yapmak, danışmanlık yapmak ve almak adına çok olumlu süreçler. Davalar varsa kazanabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yabancılarla görüşmeler yapabilirsiniz. Medya bağlantılı işleriniz olabilir. Yurt dışına gidebilirsiniz. Sözleşmeler yapabilirsiniz. Başkalarından akrabalar, babanız, eşiniz de dahil size olanak sağlayan, yardım eden kişiler var. Eşinizin hayatında olumlu bir süreç olabilir. Taşınma planlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

 

20 Ağustos 2022’den 2023 Mart sonuna kadar Mars İkizler burcunda ilerleyecektir. Bu süreçlerde sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Çok sık seyahat edebilirsiniz. Şehir dışı yurt dışı ya da yurt içi gidip gelebilirsiniz. Uluslararası alanlarda çalışmalar yapılabilir. İnternet aracılığıyla yayıncılık yapmak, seminer, sempozyum, fuar, panellere, konserlere katılmak dışa dönük olmak çok mümkün. Akademik çalışmalar, kitap yazarlığı, yayıncılığı, hukuksal konular, davalar, yeni girişimler, kurslar adına çok önemli bir dönem. Sabırla acelecilikten uzak hareket edebilirseniz cesaretle hedeflerin üzerine giderek başarılı olabilirisiniz. Uluslar arası platformlarda sesinizi duyurabilir, network ağı kurabilirsiniz. Ticari hayatınızda girişimciliğinizle öne çıkabilirsiniz.  

Ancak 28 Ekim-12 Ocak 2023’e kadar Mars İkizler burcunda retro olacaktır. Bu yüzden bu tarihler arasında bazı konular ve girişimler istediğiniz gibi hızlı ilerlemeyebilir, çok sık değişiklikler olabilir konudan konuya atlayarak birden fazla konulara dağılabilirsiniz. Hukuksal ya da farklı konularda sorunlar çıkabilir ya da beklemeler olabilir. Kendi inançlarınız hayat görüşlerinizi başkalarına baskın bir şekilde kabul ettirmeye çalışabilirsiniz.  Yorumlar ya da eleştirilerden kaynaklanan sorunlar çıkabilir ve büyüyebilir. Önemli sınavlar zamanından geçildiği bir süreçte eğitimle ilgili daha mücadeleci bir dönem olabilir. Davalar uzayabilir. Görüşleriniz söylemleriniz sorgulanabilir.

26 Eylül/10 Ekim 2022 civarı Yeni Ay ve Dolunay süreçlerde, kendi kişisel konularınız ve eşinizin ya da karşınızdaki kişilerin sorunları, girişimleriniz, anlaşmalar, evlilik, sosyal organizasyonlar, gezileriniz, işleriniz yolunda gidebilir. Bazı çalışmalarınızı, işlerinizi sonuçlandırabilirsiniz. Yüklerden kurtulabilir, kişisel hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz.

2022 yılının sağlık, şans, huzur ve bereket getirmesi dileğiyle, aydınlık yarınlar güzel dostluklar diliyorum.

2022 yılında Akrep burcunu neler bekliyor?

(yükselen burcunuz Akrep ise sizler de okuyunuz)

2022 yılının ilk aylarında, yakın çevre, akrabalar, kardeşlere, komşulara, etrafınızdaki kişilere yoğunlaştınız.  Eğitim hayatınız, kurumsal ayağı olan yazılım çalışmaları, bilgi işlemler, internet satışlarınız, yayıncılık, dergi, gazetecilik ile ilgili konular, hikâye roman vb. sanatsal çalışmalar üzerinde olabilirsiniz. Ocak sonuna kadar venüsün retro olduğunu düşünürsek ilişkilere diyaloglara, iş anlaşmaları, sözleşmelerine alışverişlere dikkat etmeniz gerekir. Görüşlerinizde esnek olmaya çalışmalı, başkalarının görüşlerine açık olmalısınız. Ancak esneklik ve iyi iletişim sayesinde ve saygı çerçevesinde, ilişkileri, diyalogları geliştirebilirsiniz. Eğitim almak, dershaneye gitme, lisan öğrenmek, el becerileriyle, konuşma, yazılım becerileriyle ilgili bir şeyler yapmak söz konusu. Kimileri ise taşınma arifesinde olabilir, Şubat sonu Mart’a kadar nakliye işleri, taşınmalar, tadilatlar yerleşimle ilgili konular gündeme gelebilir.

 

29 Aralıktan 11 Mayıs’a kadar ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar, Şans gezegeni Jüpiter/Balık burcu size son günlerde yaşadıklarınızdan sonra çok iyi gelecek. Şansın döndüğünü hissedeceksiniz. Ailenin parası ya da kendi kişisel yeteneklerinizle kazançlarınız, finansal konularınızda artış görülebilir. Borsa benzeri konulardan spekülatif para birimleri ve yatırımlardan kazanabilirsiniz. Şans oyunlarından yararlanabilirsiniz. Yarışmalar kazanabilirsiniz. Spor, sanat alanları, yeteneklerinizle yaptığınız işler rahat akar. Sergilere katılabilir, hobilerinizle ilgilenebilir, kurslar alabilir, verebilirsiniz.  Ödül kazanabilirsiniz. Bu tarihlerde sık seyahatler tatiller geziler olabilir. Daha çok sahnedesiniz, görünür bir alandasınız, takdir de toplayabilir, alkış alabilirsiniz. Aşk hayatınız güzel olacak! Aşkta istediğiniz kişiyi bulacaksınız. Romantizm artıyor. Farklı kültürden kişilerle de arkadaşlıklar olabilir. Eğlence hayatınızda renklilik, keyifler, sosyal organizasyonlar, kulüpler, partiler, davetler, konserler vb.. katılabilirsiniz. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuklarınızın güzel günlerini görebilirsiniz.

 

19 OCAK 2022’den itibaren Kadersel Ay düğümleri burç değiştirerek yeni bir döneme ve yola girdiğinizi hissettirecekler (19 Kasım 2021de etkisi başlamıştı). Bu yılın konuları Boğa/Akrep burcu tutulmalarının verdiği enerjilerle dolu olacaktır. Tutulmaların size verdiği mesaj şudur:  evlilik, ortaklık, sözleşme gibi konular gündeme gelebilir. Harcama (paranızı, ilişkilerinizi, sağlığı vb..) tüketme değil, biriktirme ve sağlama alma enerjisi içinde olmalısınız. Tıkandığınız zamanlarda danışmak ve dinlemek önemli olacaktır. Hırs ve yıpratıcı etkilerden uzak durmalı yaşamınızı planlamalı biriktirmeyi öğrenmelisiniz. Kendinizin ve sevdiklerinizin güvenliğini geleceğini sağlamalı yapıcı olmalısınız. Bağışlayıcı olmalısınız. Karşınızdaki kişilerin de ihtiyaçlarına duyarlı olmaya çalışmalısınız, empati kurabilmeli kendinizi karşınızdakilerin yerine koyabilmelisiniz. Onlarla işbirliği sayesinde hedeflere ulaşmak daha kolay olur. Sosyal aktiviteler gruplardan fayda sağlayabilirsiniz. Şanslı ortaklıklar evlilikler ilişkiler yaşanabilir.

1/16 Nisan 2022 burcunuzdaki Dolunay süreçleri sizin için önemli kararlar dönemi olabilir. Hukuki konularda bazı sonuçlar alabilirsiniz. Evlilik kararları, ortaklaşa işler, seyahatler, danışmanlıklar eşinize ait konular adına olumlu bir dönem iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Mayıstan itibaren ise sosyal organizasyonlar, davetler, evlilik, nişanlılık gibi mutlu keyifli konular gündeme gelebilir. Bu dönem karşınızdaki kişilerle birlikte hareket etmekten fayda sağlayacaksınız.

 

Bu yıl iki Ay tutulması ve iki kez Güneş tutulması yaşanacaktır. 30 Nisan (Boğa/güneş tutulması), 16 Mayıs(akrep/ay tutulması), 25 Ekim (akrep/güneş tutulması), 8 Kasım 2022 (boğa/ay tutulması) de yaşanacak bu tutulmalar sizi çok etkiliyor. Kendi burcunuz ve karşıt burcunuzda yaşanacak tutulmaların doğrudan etkisi altındasınız. Bu dönemler sizin ve karşınızdakilerin hayatında iniş çıkışlar, kazanç kayıplar, sağlık konuları, alışveriş sözleşmeler gündeme gelebilir. Evlilik, ayrılık, ortaklık, taşınmalar sosyalleşme arkadaşlıklar, danışmanlıklar oluşabilir.

11 Mayıs - 28 Ekim 2022 dönemleri ve 20 Aralık 2022 den itibaren Temmuz 2023e kadar Jüpiter Şans gezegeni Koç burcunda olacaktır. Bu süreçlerde iş evinizde hareketlilik başlıyor. İşleriniz sonunda daha iyi olacak. Sağlığınız da öyle. Medya, tv, spor, sağlık, internet ya da eğitim bağlantılı işlere ve ticari konulara, yurt dışı çalışmalara başlayabilirsiniz. İşinizin basın medya ya da yurt dışı ayağı olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerden patronlardan destek alabilirsiniz. Başkalarına yardımcı olursunuz. Çok dinamik enerjik cesur atak girişken olabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı yabancılarla birlikte yapılan işler ya da seyahatler olabilir belki de farklı bir ülkede iş olanağı çıkabilir. Daha atılımcısınız, terfi de edebilirsiniz. Çalışma ve ücret şartları daha iyi olan bir yere geçebilirsiniz. Bir konuda uzmanlaşabilirsiniz. Yetenekler gelişir. Mutlu çalışırsınız ortamlarınız istediğiniz gibi olabilir. Yeteneklerden çok daha fazla istifade edebilirsiniz. Hala ve amca tarafı kişilerin hayatında olumlu şeyler olabilir sizde destek alabilirsiniz. Sağlığınız diyetiniz, performansınız iyi olacaktır. Kas çalışmaları da yapabilirsiniz. Eğitim alabilir eğitimci de olabilirsiniz bir spor hocası gibi örneğin. Mesleğiniz olmasa bile sporla çok ilgilenebilir profesyonel anlamda hayatınıza katabilirsiniz. Spor merkezlerine gidip gelebilirsiniz. Evcil hayvan alabilirsiniz bu dönemlerde.

 

20 Ağustos 2022’den 2023 Mart sonuna kadar Mars İkizler burcunda ilerleyecektir. Bu süreçlerde yatırımlarınız olabilir. Sürekli alacak verecek işleri, banka işleri, borsa fonlar hisse senetleri vb. işlerle muhasebe hukuk alanlarıyla uğraşabilirsiniz. Bir işte uzmanlaşmak adına çalışmalar araştırmalar yapabilirsiniz. Ortaklı alışverişleriniz kazançlar masraflar olabilir. Yatırımlara yönelebilirsiniz. Başkalarının parasını yatırımlarını yönetebilirsiniz. Bankacılık işleriyle de uğraşabilirsiniz.  

Ancak 28 Ekim-12 Ocak 2023’e kadar Mars İkizler burcunda retro olacaktır. Bu yüzden bu tarihler arasında bazı konular ve girişimler istediğiniz gibi hızlı ilerlemeyebilir, çok sık değişiklikler olabilir çok risk almamak gerekir. Bu dönem dikkat ediniz. Başkası yüzünden para kaybedebilir ya da kaybettirebilirsiniz. Kriz yönetmekte zorlanabilirsiniz. Ortak işlerde kayba uğrayabilir zararlı çıkabilirsiniz. Özellikle ticari konularda. Burada mars kazaları, operasyon gibi durumları tedavileri de anlatabilir. Böyle bir durum söz konusu olursa mecbur kalmadıkça mars retro tarihlerinde operasyon olmamaya çalışın. 21 Aralık’tan sonra Jüpiter sağlık evinize girdikten sonra daha iyi olur her şey.  Belki bu süreçlerde hukuksal bir süreci bekliyor da olabilirsiniz.

25 Ekim/8 Kasım 2022 civarı Yeni Ay ve Dolunay süreçlerde, kendi kişisel konularınız ve eşinizin karşınızdaki kişilerin konuları, girişimleriniz, anlaşmalar, alım satım işleri, satış sözleşmeleri, sizin ve karşınızdaki kişilerin sağlık sorunları önemli olabilir. Eşin ya da birlikte çalıştığınız kişilerin ortakların girişimleri ya da finansal konularında yasal sorunlarda gecikmeler beklemeler oluşabilir.  2023ten itibaren bekleten projeler ilerleyecektir.

2022 yılının sağlık, şans, huzur ve bereket getirmesi dileğiyle, aydınlık yarınlar güzel dostluklar diliyorum.

2022 yılında Yay burcunu neler bekliyor?

(yükselen burcunuz Yay ise sizler de okuyunuz)

2022 yılının ilk aylarında, finansal konulara çok yoğunlaşacaksınız. Yeni girişimleriniz, harcamalarınız satın almalar, yatırımlar ön planda olacaktır. Özellikle Venüs ve Merkür’ün retro olduğu 4 Şubat 2022’e kadar bu alanlarda risk almayınız. Spekülasyonlara, riskli konulara, döviz kurlarına dikkat ederek ilerlemelisiniz. İşleriniz alacaklarınızla da ilgili bazı problemler olabilir, kimileriniz ise geri ödemeleri alabilirsiniz. İhtiyacınız dahilinde olan harcamalar dışında retrolar bitene kadar sakin kalmaya çalışmalısınız. Venüs retroda olsa Oğlak burcunda olduğu için özellikle 24 Ocak’tan itibaren Marsın da Oğlak burcuna girmesiyle akıllı harcamalar yatırımlar yaptıracaktır size. Mutlaka çok para harcayacaksınız ancak kazançlarınızı hesaplayarak ilerleyebilirsiniz. 

 

29 Aralıktan 11 Mayıs’a kadar ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar, Şans gezegeni Jüpiter/Balık burcu ailenize evinize iç dünyanıza bir huzur getiriyor. Aileniz tarafından kollanabilir, destek alabilirsiniz. Aile bireyleriyle geçmiş dönemden oluşmuş sorunlar, problemler çözülür. Alt yapıda yatan psikolojik sorunları çözebilirsiniz, psikolojiniz güçlenir. İçe dönük ruhsal iyileşme, iç dünyanızın rahatlaması mümkün. Ailenin de içinde olduğu yatırımlar mal mülk toprakla ilgili konular, miras gibi işlemler de olabilir. Aileniz genişleyebilir. Daha büyük bir eve taşınabilirsiniz. Toprak, bağ bahçe sahibi olabilirsiniz. Kimileri yurt dışına da gidip yaşayabilir. Evinize tadilat yaptırabilirsiniz. Babanızın fırsatları genişleyebilir. Kendi kişisel hayatınıza odaklanabilir bazı kararlar alabilir. İleriye dönük önemli kararların temelini bu dönemde atabilirsiniz. Gelecekle ilgili kararlar adına  ailenizden destek gelir.

 

19 OCAK 2022’den itibaren Kadersel Ay düğümleri burç değiştirerek yeni bir döneme ve yola girdiğinizi hissettirecekler (19 Kasım 2021de etkisi başlamıştı). Bu yılın konuları Boğa/Akrep burcu tutulmalarının verdiği enerjilerle dolu olacaktır. Tutulmaların size verdiği mesaj şudur:  Sağlığınızı koruyun. Size fayda sağlamayan, huzursuz kılan ilişkilerden sıyrılın, başkaları için kendinizi feda etmekten, boşa kürek çekmekten, harcama eğiliminden kurtulmalısınız. Gerçekten fayda sağlayan işlere yönelmeli, biriktirmeli kendinizi işinizi sağlığınızı güvence altına almalısınız. Düzensizlikten uzaklaşarak günlük hayatınızı düzenlemeli planlamalı pratik uygulamalar yaparak ilerlemelisiniz. Sağlığınıza fayda sağlayacak şekilde düzenli beslenmeli, seçici olmalısınız. Gün boyunca görüştüğünüz kişiler ve iş arkadaşlarınız size enerji verecekler. İşinizi pratikleştiren daha verimli ve üretken olmaya yarayan sistemler geliştirmelisiniz. Sağlınız güçlenebilir, dayanıklılık artar. Güzellik, estetik, giyim kuşam konusunda da yenilikler uygulanabilir. Yanınızda çalışan kişilerin hayatında değişimler olabilir. Evcil hayvan edinebilirsiniz.

30 Mayıs/14 Haziran 2022 burcunuzdaki Dolunay süreçleri sizin için önemli kararlar dönemi olabilir. Kişisel kararlar alabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere bağlı hareket etmeniz gerekebilir. Birlikte hareket etmenin avantajları var. Bu dönem seyahatler, eğitim konuları, iş bağlantılı kişilerle yapılan görüşmeler danışmanlıklar eşinizin projeleri, sözleşme anlaşmalar gündeme gelebilir. Mayıs sonu itibariyle Haziran boyunca para kazançlarınız da artar, işleriniz de açılır. Daha konforlu alanlarda çalışabilir, ofisinizi evinizi mekanınızı düzenleyebilir temizleyebilirsiniz. Hukuki konularda bazı sonuçlar alabilirsiniz. Evlilik kararları, ortaklaşa işler, seyahatler, danışmanlıklar eşinize ait konular adına olumlu bir dönem.  İş anlaşmaları yapabilirsiniz. Mayıs’tan itibaren ise sosyal organizasyonlar, davetler, evlilik, nişanlılık gibi mutlu keyifli konular gündeme gelebilir. Bu dönem karşınızdaki kişilerle birlikte hareket etmekten fayda sağlayacaksınız.

 

Bu yıl iki Ay tutulması ve iki kez Güneş tutulması yaşanacaktır. 30 Nisan (Boğa/güneş tutulması), 16 Mayıs(akrep/ay tutulması), 25 Ekim (akrep/güneş tutulması), 8 Kasım 2022 (boğa/ay tutulması) de yaşanacak bu tutulmalar iş ve sağlık evinizde olacaktır. Bu dönemlerde yatırımlarınıza dikkat ediniz. İşleriniz yoğunlaşır, iş açıklığı devam eder. Çünkü kuzey ay düğümü etrafında olan tutulmalar hem iş hem sağlık açısından güçlülük zindelik bereket verebilir. Hayvanların bakım korumasına katkıda bulunabilirsiniz. Bazı akrabalarla daha çok görüşme fırsatınız olabilir. Kendinize psikolojik olarak sağlıklı kişiler bulabilirsiniz. Artık etrafınızla huzurlu ilişkiler kurmalı, gereksiz hırs, yıpratıcı etkiler yaratan kişilerden kurtulmalı, geçmişi geride bırakmalı, geçmiş acılardan kurtulmalısınız. Sakin hareket etmeyi öğrenmelisiniz.

11 Mayıs - 28 Ekim 2022 dönemleri ve 20 Aralık 2022 den itibaren Temmuz 2023’e kadar Jüpiter Şans gezegeni Koç burcunda olacaktır. Jüpiter şans getirecek size! Aşk hayatınız canlanacaktır. Geziler, keyifler, eğlenceli alanlar, davet, organizasyonlar, sosyalleşme açısından çok olumludur. Kısa uzun geziler yapabilir yurt dışına da çıkabilirsiniz. Ailenizin serveti artabilir. Aşk hayatınız varsa ilişiler canlanabilir, farklı kültürden kişilerle aşk yaşayabilirsiniz. Hobileriniz sportif faaliyetleriniz çok keyifli olur. Bol bol yürüyüşler yapabilirsiniz. Yetenekler toplum önünde görünür hale gelir, konserlere gidebilirsiniz. Kişisel çalışmalarınızı başkalarına tanıtabilirsiniz. Medyatik olabilirsiniz. Daha çok sahnede görünürsünüz. Gençler, çocuklarla ilgili projeler üretebilirsiniz. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Öğretmen iseniz çok güzel aktiviteler yaparak alkış alabilirsiniz. Şans oyunlarından yatırım borsa benzeri konulardan para kazanabilirsiniz. Spor oyunlarından madalya gibi hediyeler kazanabilirsiniz. Üretken, verimli, şanslı bir dönem.

 

20 Ağustos 2022’den 2023 Mart sonuna kadar Mars İkizler burcunda ilerleyecektir. Bu süreçlerde karşınızda kişiler sizi etkileyebilir, harekete geçirebilir, motive edebilir. Bilgi eğitim, hukuksal konular, çocuklarınız arkadaşlarınızla ilgili konular oluşabilir. Zihnen aktif, entelektüel kişilerle, eğitimciler, medyatik kişilerle görüşmeler konuşmalar diyaloglar kurabilirsiniz. Etrafınızla diyaloglar size güç verebilir. Hızlı pratik satışlar ya da danışmanlıklar oluşabilir. Eşinizin çocuklarınızın yönlendirmesiyle harekete geçebilirsiniz. Evlilik ortaklık gibi konularda hareketlilik görülebilir. İlişkiler enerji dolu heyecanlı ve yorucu olabilir.

Ancak 28 Ekim-12 Ocak 2023’e kadar Mars İkizler burcunda retro olacaktır. Bu yüzden bu tarihler arasında acelecilikten kaçınmalısınız. Düşünmeden harekete geçmeyin. Ortaklık arkadaşlıklarda rekabet, tartışmalar, spekülasyonlar belki de kopuşlar oluşabilir. Hukuksal konular gündeme gelebilir. Eşin ortağın girişimlerinin yavaşladığı süreçler olabilir. Plansız acele iyice düşünmeden bazı işlere girişmeyin. Bazı şeylere evet demek durumunda olmanız gerekebilir. Kimilerin ise eşin hayatında bazı girişimler, sağlık sorunları ya da aksiyonlar olabilir. Bazı konular ve girişimler istediğiniz gibi hızlı ilerlemeyebilir, çok sık değişiklikler olabilir çok risk almamak gerekir.

24 kasım/8 Aralık 2022 civarı Yeni Ay ve Dolunay süreçlerde, karşınızdaki kişilerle bağlantılı çalışmalar mücadeleler olabilir. Bazı kararlar almak gerekir. İş ilişkilerinde ortaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Danışmanlıklar yoğunlaşabilir. Daha yavaş giden bir süreçte olabilir. 2023ten Ocak ortası itibariyle hareketli bir süreç başlıyor.

2022 yılının sağlık, şans, huzur ve bereket getirmesi dileğiyle, aydınlık yarınlar güzel dostluklar diliyorum.

2022 yılında Oğlak burcunu neler bekliyor?

(yükselen burcunuz Oğlak ise sizler de okuyunuz)

2022 yılının ilk aylarında, burcunuzda geri giden gezegenler kişisel konuları, sağlığınızı, işlerinizi, görev ve sorumluluklarınızı, bütçenizi etki altına alabilir. Sağlık, diyet, bakımınıza daha çok dikkat etmeli, önemsemelisiniz. Özellikle, şekeri azaltın, böbreklerinize dikkat etmeli, enfeksiyonel hastalıklara karşı önlemci olmalısınız. Bu dönem estetik benzeri tedavi ve operasyonları ertelemekte fayda var. Romatizmal hastalıklar varsa ya da benzeri problemler tıbbi yardım alınabilir. Kolajen desteği yürüyüşler iyi gelebilir. Venüs gerilemesi başka gezegenlerle de sert açıları varsa sizi depresif kılabilir, içinizden giyinmek, eğlenmek gelmez, olaylara fazla kötümser ve endişeli melankoli yaklaşabilirsiniz. Bedenen de yorgun hissedebilirsiniz. Finansal olarak da risk almamak gerekir. Aşk ilişkiler, başkalarıyla diyaloglarınızda inişli çıkışlı olabilir. Endişeler konuşmalara sözcüklere yansıyabilir. En iyisi siz Şubat’ın 4-5ine kadar moralinizi düzeltecek uğraşlara yönelmelisiniz, isteklerinizi kontrol etmelisiniz.  Şubat’tan itibaren projeler daha hızlı ilerler.

 

29 Aralıktan 11 Mayıs’a kadar ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar, Şans gezegeni Jüpiter/Balık burcu size maddi manevi fırsatlar verebilir. En azında aybaşındaki sorunları hafifletecek çareler, destekler gelebilir. Jüpiter şans gezegeni size yakın çevrenizden destek getirecektir. Etrafınızdaki kişiler, yakınlar akrabalar, komşular, esnaf, eşiniz dostunuzdan destek gelebilir. Kitap, dergi yazmak yayınlamak, edebi eserler, şiir yazmak, kendi sesinizi daha çok kitleye duyurmak, konuşmak, internet çalışmaları, satışları, duyuruları adına olumludur. Eğitimle ilgili konularda başarılar artabilir. Kısa seyahatler geziler yapabilirsiniz. Fikirler hayat görüşleriniz genişler. Seminerler verilebilir, yayıncılık alanlarında başarılar artabilir. Ruhsal bilgiler felsefi konular adına bilgileri genişletebilirsiniz. Kardeşlerin sevdiklerinizin hayatında güzel şeyler oluşur. Önemli sözleşmeler anlaşmalar yapmak etrafınıza güzel enerjiler yaymak mümkündür.

 

19 OCAK 2022’den itibaren Kadersel Ay düğümleri burç değiştirerek yeni bir döneme ve yola girdiğinizi hissettirecekler (19 Kasım 2021de etkisi başlamıştı). Bu yılın konuları Boğa/Akrep burcu tutulmalarının verdiği enerjilerle dolu olacaktır. Tutulmaların size verdiği mesaj şudur: bu zamana kadar gruplar, arkadaşlıklar, ekip çalışmaları organize etmek, sosyal platformlarda boy göstermek, kalabalık ortamlarda bulunmak, ortak hedefler belirlemek, başkalarını motive etmek, meclislerde, ekiplerde, cemiyet büyük kuruluşlarda yer almak hayatınızın bir parçası oldu. Bundan sonra artık bu ortamlardan uzaklaşmak isteyebilir, kendi bireysel uğraşlara hobilere alternatif işlere sanata, spora yönelmek isteyebilirsiniz. Kendi yeteneklerinizi yaratıcılığınızı ortaya koyacak faaliyetlere yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere önem verebilir, doğada vakit geçirebilir yürüyüşlere çıkabilir, seyahate gidebilir, çocuklarınız, torunlarınızla birlikte zaman geçirebilirsiniz. Dinlenebilir, kendinize eğlenceli sizi mutlu eden keyif veren kişilerle bir arada olabilir, aşk yaşayabilirsiniz. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Sakin huzurlu bir aşk hayatına ihtiyaç duyabilirsiniz. Daha sağlam pratik yatırımlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Hisse senetleri, borsa, kripto vb.. gibi. Spekülatif konulardan kazanç elde edilebilir. Ailenizin serveti ile ilgili kazançlarda olabilir. Sizi yoran strese sokan çıkarcı, hastalıklı, sürekli kontrol eden kişilerden gruplardan uzaklaşırsınız.

2/18 Ocak 2022  Dolunay süreçleri sizin için önemli kararlar alma, bir şeyleri sonuçlandırma dönemi olabilir. Yeni projeler, başlangıçlar, anlaşma sözleşmeler, Sağlıkla ilgili konular, seyahatler, girişimler gündeme gelebilir.  Aşk hayatınızla ilgili ve çocuklarla diyalogları geliştirmek gerekebilir. Onların hayatında bir takım şeyler size yansımış olabilir. En azından 24 Ocak’tan itibaren Marsın burcunuza girmesiyle, geçmişte düşünülmüş bir takım projeleri hayata geçirebilirsiniz. İnşa etmek, planlama yapmak, disiplinli ilerlemek mümkündür. Artık bir komutan gibi hareket edebilir, olayları yönlendirebilir, tüm gücünüz ve otoritenizle harekete geçebilirsiniz. Girişimci gücünüzle fırsatları değerlendirebilirsiniz.

 

Bu yıl iki Ay tutulması ve iki kez Güneş tutulması yaşanacaktır. 30 Nisan (Boğa/güneş tutulması), 16 Mayıs(akrep/ay tutulması), 25 Ekim (akrep/güneş tutulması), 8 Kasım 2022 (boğa/ay tutulması) de yaşanacak bu tutulmaların konusu, maddi manevi sahip olduğunuz konulardır. Bu tutulmalarda, çocuklar, aşk, finansal durumlar, yatırımlar, riskler, grup çalışmaları, özel hayat önemli olacaktır.

11 Mayıs - 28 Ekim 2022 dönemleri ve 20 Aralık 2022 den itibaren Temmuz 2023e kadar Jüpiter Şans gezegeni Koç burcunda olacaktır. Bu süreçlerde evinize ailenize kendinizi daha çok adayabilirsiniz. Onlara yardımcı olabilirsiniz, ebeveynlerde size destek verebilir. Yabancı ülkelere ya da farklı şehirlere muhitlere gidip yerleşebilirsiniz. Ev almak, mal mülk edinmek, toprak ya da taşınmaza sahibi olmak, tadilat, tamirat, dekorasyon, evde misafirler ağırlamak adına iyi bir dönemdir. Daha geniş bir eve de taşınabilirsiniz. Kimileri bebek sahibi olmak adına faaliyetleri olabilir. Yakın çevrenizle daha çok görüşebilirsiniz. Geleceğe dönük önemli kararların temelleri atılabilir. Bu dönemlere kadar bir düzen kurulabilir. Ebeveynlerin babanızın da hayatında bir takım girişimler olabilir, onların da ev sahibi olması taşınma gibi konuları da gündeme gelebilir.

 

20 Ağustos 2022’den 2023 Mart sonuna kadar Mars İkizler burcunda ilerleyecektir. Bu süreçlerde birden fazla işlere yönelecek çok hareketli ve pratik olacaksınız. Zihnen de aktif işleriniz var. Yazılar yazmak, müşterilerle iletişim içinde olmak, yeni bir iş kurmak ve çok çalışmak gerekir. Hem ailenize özel hayatınıza hem de eğitime yazılara medya bağlantılı işlere önem verebilirsiniz. Hızlı bir tempo içindesiniz.

Ancak 28 Ekim-12 Ocak 2023’e kadar Mars İkizler burcunda retro olacaktır. Bu yüzden bu tarihler arasında bazı şeyler istediğiniz gibi hızlı ilerlemeyebilir, sorunlar büyüyebilir. Özellikle, birden fazla işleri yapmak yoğun iş hayatının olması sinirleri gerebilir. Sinirsel kökenli rahatsızlıklara sebebiyet verebilir. Fiziki savunma mekanizmasına bağlı ya da alerjik durumlar, bronşlarla ilgili hastalıklar oluşabilir.  Kendinize bakmalı ve önemsemelisiniz. Bu dönem akrabaların hayatında sağlık sorunları olabilir. Fiziksel ve ruhsal sağlık adına dikkat edilmesi gereken süreçlerdir. Evcil hayvanlarla ilgili sorunlar olabilir. Gün boyu görüştüğünüz arkadaş dostlarla spekülasyonlara tartışmalara girmemelisiniz.

29 Haziran/14 Temmuz 2022 civarı Dolunay ve Yeni Ay süreçlerinde alacağınız kararlar karşılıklı etkileşimler var. Özellikle 2022 yılında başlayan konuların sonuçları bu dönem alınabilir, bazı işleriniz bitebilir. İlişkiler, sözleşme anlaşmalar evlilikler gündeme gelebilir. Çocuklarınızla bağlı konularda sizi mutlu eden şeyler var. Onların başarılı bir dönemi olabilir. Evlilik ortaklık teklifi de alabilirsiniz. Seyahatle, taşınmalar gündeme gelebilir, eşinizden destekler artar. Bu tarihlerde daha huzurlusunuz.

2022 yılının sağlık, şans, huzur ve bereket getirmesi dileğiyle, aydınlık yarınlar güzel dostluklar diliyorum.

2022 yılında Kova burcunu neler bekliyor?

(yükselen burcunuz Kova ise sizler de okuyunuz)

2022 yılının ilk ayında bir sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Bazı şeylerin kontrol dışı gelişmesi, tam olacakken iptal edilmesi, evinizle, ebeveyn ve ya çocuklarınıza ilgili konular ve sizin hizmet etmeniz gereken durumlar olabilir. Hastaneler, sağlık kuruluşları, devlet daireleri, kurumsal ayağı olan kuruluşlarla bazı sorunlar oluşabilir. Ancak Şubat başındaki yeni aydan itibaren biraz daha nefes almaya ve şartları kendi isteğiniz doğrultuda çevirebilirsiniz. Mart ayından itibaren ise, rahatlayabilir, sosyalleşmeye başlayabilirsiniz. İşleriniz daha iyi olabilir, kazançlarda gelebilir. Arkadaşlarınızla, çevrenizdeki kişilerle güzel ilişkiler geliştirebilir, özgürleşebilir, rahat hareket edebilirsiniz.

 

29 Aralıktan 11 Mayıs’a kadar ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar, Şans gezegeni Jüpiter/Balık burcu size maddi manevi fırsatlar verebilir. Para kazançlarına, yatırımlara yönelebilirsiniz. İstediğiniz şeyleri satın alabilirsiniz özellikle de Mart Nisan aylarında gerek yazı işleriniz, yurt dışı bağlantılı çalışmalar, internet satışlarınız grup liderliğinizden spor, sanat (senarist, rejisör vb..) reklamcılık yayıncılık, tv gibi alanlardan,  yeteneklerden  para kazanabilirsiniz. Kazançlı işler yapmak, değerlendirmek çok mümkün. Kısmetiniz hep açık olur. Elinizde açıktır. Başkalarına da dağıtabilir, karşılıksız verebilirsiniz. Hayır işleyebilir, hediye edebilirsiniz. İstekler artık karşınıza geliyor!

 

19 OCAK 2022’den itibaren Kadersel Ay düğümleri burç değiştirerek yeni bir döneme ve yola girdiğinizi hissettirecekler (19 Kasım 2021’de etkisi başlamıştı). Bu yılın konuları Boğa/Akrep burcu tutulmalarının verdiği enerjilerle dolu olacaktır. Tutulmaların size verdiği mesaj şudur: İşiniz, kariyeriniz her zaman önemli oldu. Gerek toplumsal konular adına gerekse anneyle ilgili konularda, mesleğinizden kendinizi kanıtlamak adına her türlü zorluğa katlandınız. Adınıza söz söylenmesin, üstünüze leke gelmesin, saygınlığınız zedelenmesin diye çok uğraşlar verdiniz. Her zamanda topluma bir örnek oldunuz. Artık bu tutulmalarla ailenize evinize yuvanıza daha çok önem vermek durumundasınız. Kendinizi aileye ebeveynlere adayabilirsiniz. Onları ihmal etmediğinizde içiniz rahat edecek, görevinizi yerine getirmiş gibi hissedeceksiniz. Temel ihtiyaçlarınıza eğilmelisiniz. Özel hayatınızı organize etmelisiniz. Evlenebilirsiniz, kendi ailenize özel hayatınıza zaman ayırmalısınız. Ev, yerleşimle ilgili konular gelişebilir. Daha konforlu,  ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız sizi yoran değil sizi sakinleştiren bir eve taşınabilirsiniz. Toprak mal mülk alabilirsiniz. Huzur yuvada!

1/16 Şubat 2022 Yeni Ay/Dolunay süreçleri projelerin başlanması, geçmiş sorunları çözmeye çalışmak, bazı hukuksal problemleri çözmek, kendi kişisel konularınıza eğilmek mümkün olabilir. Bu dönem arka planda kapalı alanlarda yapılan hizmetler var. İkna yeteneğinizi kullanabilir, şartları kendi lehinize çekebilirsiniz. Mantığınızla hareket edebilirsiniz. İletişimsel konular hızla gelişmeye başlar. Seyahatler, eğitim konuları, önemli konuşmalar görüşmeler yapılabilir. İletişim becerileriniz güçlenir.

 

Bu yıl iki Ay tutulması ve iki kez Güneş tutulması yaşanacaktır. 30 Nisan (Boğa/güneş tutulması), 16 Mayıs(akrep/ay tutulması), 25 Ekim (akrep/güneş tutulması), 8 Kasım 2022 (boğa/ay tutulması) de yaşanacak bu tutulmaların konusu, iş/ev hayatınızı bir arada yapabilmektir. İşinize ayırdığınız vakit dışında evinize özel hayatınıza evliliğinize de vakit ayırabilirsiniz. Yerleşimle ilgili konular tadilatlar taşınmalar ebeveynlerle ilgili konular olabilir.

11 Mayıs - 28 Ekim 2022 dönemleri ve 20 Aralık 2022 den itibaren Temmuz 2023e kadar Jüpiter Şans gezegeni Koç burcunda olacaktır. Bu süreçlerde yakın çevrenize vakit ayırabilirsiniz. Sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Eğitim hayatınız canlanır, eğitimcilerle kontaklar kurabilirsiniz. İnternet satışları, diyaloglar, paylaşımlar, ticari konular, önemli sözleşmeler, reklam, pazarlama satış konuları gündeme gelir. Hareketli ve enerjik bir dönem olabilir. Akrabalarla daha sık görüşebilirsiniz. Kardeşlerin hayatında girişimler, seyahatler, yeni başlangıçlar olabilir. Gazetecilik, sosyal medya bağlantılı konularda daha aktif olabilirsiniz. Dergi, kitap yayınlamak, seminer vermek kursa gitmek astroloji yayınları yapmak sınıfları organize etmek sekreterlik halkla ilişkiler gibi alanlarda başarılar oluşur. Bir sınavı kazanabilirsiniz. Grup faaliyetlerinde etkin olabilirsiniz. Çok sık seyahat edebilirsiniz. Gel git trafiğiniz bol olur. Otomobile ihtiyaç varsa alabilirsiniz.

 

20 Ağustos 2022’den 2023 Mart sonuna kadar Mars İkizler burcunda ilerleyecektir. Bu süreçlerde birden fazla işlere yönelecek çok hareketli ve pratik olacaksınız. Zihnen de aktifsiniz. Özellikle aşk hayatınız canlı, enerjik olabilir. Gençlerle çocuklarla yapılacak aktiviteleriniz olabilir. Spor aktiviteleri ya da farklı alanlarda yarışmalar, yorumlar yapılabilir. Borsa, hisse senetleri, kriptolar, fonlar vb.. spekülatif konulara enerjiniz harcayabilirsiz. Hem kendi işinizi hem de alternatif işleriniz canlı olabilir. Para kazanmak adına da birden fazla fikriniz olabilir. Aşk ve cinsellik temaları vurgu kazanabilir. Bu dönem çocuklarınızın faaliyetleri, girişimleri, sizin eğitim hayatınız, eğitimciliğiniz de gündeme gelebilir. Eğlenceli mekanlara gidebilir sosyalleşebilir gezebilir, eğlenebilirsiniz.

Ancak 28 Ekim-12 Ocak 2023’e kadar Mars İkizler burcunda retro olacaktır. Bu yüzden bu tarihler arasında bazı şeyler istediğiniz gibi hızlı ilerlemeyebilir. Bu dönem risk getiren spekülatif konulara girmemelisiniz ya da dikkat etmelisiniz. Cinsellik ve aşkla ilgili sorunlar olabilir. Çocuklarınız gençlerle atışabilirsiniz, eleştirebilir, gerginleşebilirsiniz. Sakarlık ve kazalara da açık olabilirsiniz, spor yaparken bir yerinizi incitmeyin dikkat etmek gerekir. Bu dönem bebek bekliyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

28 Temmuz/11 Ağustos 2022 civarı Dolunay ve Yeni Ay süreçlerinde alacağınız kararlar karşılıklı etkileşimler var. Size destek gelebilir. Evlilik dönemleriniz olabilir. Birlikte hareket etmekten avantaj sağlayabilirsiniz. Önemli kişilerin dikkatini çekebilir, destek alabilirsiniz. Tavsiyeler almak, danışmanlık almak, vermek açısından iyidir. Başkalarıyla paslaşabilir, onların sayesinde işler alabilirsiniz. Organizasyon yeteneği güçlü, karizmatik kişilerden etkilenebilirsiniz. Hayatınızı birebir paylaştığınız kişiler sizin için önemli olacak. Kimileri de taşınabilir, yer değiştirebilir belki yazlık planlarınız, seyahatleriniz olabilir.

2022 yılının sağlık, şans, huzur ve bereket getirmesi dileğiyle, aydınlık yarınlar güzel dostluklar diliyorum.

2022 yılında Balık burcunu neler bekliyor?

(yükselen burcunuz Balık ise sizler de okuyunuz)

2022 yılının ilk ayında gruplar, ekip çalışmalarınız, toplantılarınız oluşabilir. Meclis, dernek, cemiyet gibi işlerinizde bazı uyuşmazlıklar, iletişimsel sorunlar, ilişki sorunları yaşanabilir. İşten gelen kazançlarınızda beklemeler, kayıplar, eksik ödemeler gelebilir. Grupları idare etmekte, organizasyonlarda sıkıntılar oluşabilir. Mahkeme, sergi, fuar sempozyum dernek gibi çalışmalarda kurallar ağırlaşabilir. Bazı arkadaşlarınızın hayatında sorunlar yaşanabilir. Sosyal şartlara daha fazla uyum sağlamak durumundasınız. Ocak sonundan itibaren bazı şeyler oturmaya şekil almaya başlayabilir. Mart ortalarına kadar bazı konularda sabırlı olmak durumundasınız. Şartları o dönem kendi lehinize çevirebilirsiniz.

 

29 Aralıktan 11 Mayıs’a kadar ve 28 Ekim’den 20 Aralık’a kadar, Şans gezegeni Jüpiter sizin burcunuzda ilerliyor. Yukarda anlattığım bazı sorunlar olsa bile, Jüpiter sizi koruyacak olası problemleri çözmenize dengelemeye yardımcı olacaktır. Size daha çok merhamet ve fedakarlık verecektir. Bazı şeyleri bırakarak ya da  akışta kalarak, fedakarlık yaparak, vazgeçerek aslında kendinize yardım etmiş olacak ve kendinizi yücelteceksiniz. Hırs ve öfkeden uzaklaştıkça istekleriniz yerine kolayca gelmeye başlayacaktır. Özellikle Şubat sonundan itibaren, Mart sonu ve Nisan ayları artık istekleriniz olmaya başlayacak, şansı ön plana alacaksınız. Daha iyimser, yardımsever, insancıl uzlaşmacı paylaşımcı gülümser tavırlarla hareket edecek karşınızdakilere de yardım edeceksiniz. Eğitim, yurt dışı bağlantılı işlerde başarılı olabilirsiniz. Evlenmek, çocuk sahibi olmak, seyahat etmek, girişim fırsatlarıyla karşılaşmak, yeni bir şeylere başlamak yeni iş kurmak adına olumludur. Her şey rahat akmaya başlar. Etrafınızın güveni kazanabilirsiniz hatta kendinize güvenebilirsiniz. Kişisel gelişim adına çok iyidir kişisel büyüme ruhsal gelişim başkalarına iyi toleranslı davranmak müsrifleşmek mümkün olabilir. Kendi yakın çevrenizin ve eşinizin çevresinden destekler gelebilir. Şifa, meditasyon, dua, enerji, yoga vb. çalışmalar adına, sanatsal (müzik, resim, şiir, dans vb.,)spor dahil yetenekler doğrultusunda yapılan işler adına çok olumludur. Kitap, senaryolar yazabilir, film endüstrisinden başarılı olabilirsiniz. Çok güzel şeyler üretebilirsiniz. Hayal ettiğiniz işleri üretime geçirebilirsiniz. Homeopati, naturopati gibi alanlarda dini görevlerde başarılı olabilirsiniz. Ecza, kimya, ilaç sektörü, denizcilik, balıkçılık, dalgıçlık, ruhsal danışmanlık gibi alanlar adına olumludur.

 

19 OCAK 2022’den itibaren Kadersel Ay düğümleri burç değiştirerek yeni bir döneme ve yola girdiğinizi hissettirecekler (19 Kasım 2021de etkisi başlamıştı). Bu yılın konuları Boğa/Akrep burcu tutulmalarının verdiği enerjilerle dolu olacaktır. Tutulmaların size verdiği mesaj şudur: Kanunlar, felsefeler, farklı kültürlerle aranız oldukça iyi bu konuda pek çok deneyim kazandınız. Farklı çevreler, uzaklarla ilgili konular sizin bilginizi görüş açınızı genişletti. Beli çok fazla geliştirdiniz kendinizi. Birçok eğitime kursa vakit ayırdınız. Şimdilerde ise artık bu bilgileri sadeleştirmek etrafınıza sunmak iletmek öğretmek durumunda olabilirsiniz. Yakınlarınız, komşu, esnaf, kardeşler, ortaklarınızla paylaşabilirsiniz. Zihinsel aktivite yeteneğiniz artabilir. Daha çok paylaşarak internette çalışmalar yaparak kendinizi geliştirebilir, bir şeyler öğrenebilirsiniz. Bilgi eğitim ya da finansal danışmanlık yapabilirsiniz. Yazışmalar raporlama mesajlaşma yapabilirsiniz. Yakınlar, uzaklar arasında çok sık gidip gelebilirsiniz.

2/18 Mart 2022  Yeni Ay/Dolunay süreçleri artık istekleriniz yerine gelmeye başlayabilir. Koşulları istediğiniz gibi yönlendirebilme şansınız artabilir. Etrafınızdakilerin güvenini kazanabilir destek alabilirsiniz. Yeni girişimler seyahatler ve evinizle yerleşimle ilgili konular, eşinizle bağlantılı çalışmalar projeler olabilir. finansal konulara eğilebilir, enerjinizi güçlendirebilirsiniz.

 

Bu yıl iki Ay tutulması ve iki kez Güneş tutulması yaşanacaktır. 30 Nisan (Boğa/güneş tutulması), 16 Mayıs(akrep/ay tutulması), 25 Ekim (akrep/güneş tutulması), 8 Kasım 2022 (boğa/ay tutulması) de yaşanacak bu tutulmaların konusu, uzak/yakın çevre konularıdır. Sürekli seyahat yolculuk içinde olabilirsiniz. Sürekli trafikte olabilir, yakın çevrenize daha çok vakit ayırabilirsiniz. Eğitimle ilgili yeni olanaklar gelişebilir.

11 Mayıs - 28 Ekim 2022 dönemleri ve 20 Aralık 2022 den itibaren Temmuz 2023e kadar Jüpiter Şans gezegeni Koç burcunda olacaktır. Bu süreçlerde para kazançlarınız artıyor. Otoriteler patronlar babanızdan destek gelebilir. Kendi yeteneklerinize kazançlarınıza yönelebilirsiniz. Cesaret artar risk de alabilirsiniz. Geliriniz artabilir. Kısa süreli kazançlar elde edilebilir. Parayı idare edebilme para kazanma beceriniz çok gelişir. Farklı yatırım araçları da oluşabilir. İş girişimleri ticari teklifler gelebilir. Elinizdeki parayı iyi değerlendirerek ekonomik alanda bağımsızlaşabilirsiniz. Yatırımlarınız değer kazanabilir. Finansal konularda başkalarına danışmanlık da yapabilirsiniz. Eğitimden, spor etkinliklerinden kendi yeteneklerinizden ticari konulardan para kazanabilirsiniz.

 

20 Ağustos 2022’den 2023 Mart sonuna kadar Mars İkizler burcunda ilerleyecektir. Bu süreçlerde birden fazla işlere yönelecek çok hareketli ve pratik olacaksınız. Zihnen de aktifsiniz. Enerjinizi aileye özel hayatınıza akıtabilirsiniz. Anne baba ve eşinizle bağlantılı kişilere vakit zaman ayırabilirsiniz. Taşınabilir tadilat yaptırabilir yerleşebilir evinizde para kazanmak için sürekli çalışmalar yapabilir, internet satış danışmanlığı alışverişler yapabilirsiniz. Kardeşlerle etkileşim artabilir. Aile içi görüşmeler adına olumludur.

Ancak 28 Ekim-12 Ocak 2023’e kadar Mars İkizler burcunda retro olacaktır. Bu yüzden bu tarihler arasında bazı şeyler istediğiniz gibi hızlı ilerlemeyebilir. Eviniz güvenlikle ilgili konularda dikkatli olmalı, alarm taktırmalı, kilidinizi değiştirmeli, evle ilgili güvenlik tedbirlerini arttırmalısınız. Ev kazalarına da açıklık verebilir retrolar. Aile içinde ebeveynlerle kırgınlık yaşayabilirsiniz. Taşınma evde değişiklik yapmak gibi konular gecikebilir. Apartmanca yıkım kararları alınabilir. Belki bir eğitim ya da yolculuk planınız var beklemek durumda olduğunuz bir konu ancak Ocak 2023ten itibaren ilerleyecektir. İşinizi evden daha fazla yönetebilirsiniz. Özellikle de geleceğe dönük planlarınızı ertelemek bekletmek durumunda kalabilirsiniz Ocak 2023’e kadar.

27 Ağustos/10 Eylül  2022 civarı Dolunay ve Yeni Ay süreçlerinde karşınızdaki kişilerden destek alabilirsiniz. Ortaklı anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Alım satım konuları, mülk sahibi olmak, resmi dairelerle ilgili konular, eşin parası ortağın finansal konuları gündemi oyalayabilir. Geleceğe yönelik önemli projelerin adımlarını atabilirsiniz. Belki Jüpiter’de Koçtayken otomobil almak adına girişimler oluşabilir. Bu dönemlerde karşınızdaki kişilere karşı fedakar hassas yardım içinde koşabilir, onlara bağlı kalabilirsiniz.

2022 yılının sağlık, şans, huzur ve bereket getirmesi dileğiyle, aydınlık yarınlar güzel dostluklar diliyorum.

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @talinagdere 
📝    Twitter @talinagdere
💻   Mail talinagdere@hotmail.com



 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum