By Talin Ağdere ile Astroloji - 00:21:00


2023 Yılında burçlar:

2023 yılında Koç burcunu neler bekliyor: 

Merhaba Sevgili Koçlar, yada yükselen burcu Koç olanlar:

Uzun süredir tıkandığını düşündüğünüz enerjinizi Ocak 2023 ortasından itibaren daha akıcı kullanabileceksiniz. Uzun süredir bekleten ya da yavaş ilerleyen projeler, iletişimler, yakın çevre ile ilişkiler dengeli bir enerji içinde ilerlemeye başlayacaktır. Daha çok güç ve fikir birliği yapabileceksiniz.

Sizler bu yılın ilk yarısının şanslı burcu olarak ilan edildiniz. Jüpiter size girişim cesareti, yeni başlangıçlar daha fazla özgür olma enerjisi ve cesaret yüklüyor. Özellikle Mayıs’a kadar kişisel girişim, gelişim, seyahatler, ticari faaliyetler, eğitim, iletişim, medya, uluslararası alanlardan ve hukuksal konulardan yana şanslar sizinle birlikte olacak. Kimileri evlilik kararı alabilir, çocuk sahibi olabilir, aşk da özellikle 19 Şubat’tan itibaren daha keyifli heyecanlı, hızlı ilerleyebilir. Girişimler adına Şubat ve Mart ayı sizin için çok önemli olacaktır. Karşınızdaki kişilerin de şansını üzerinize çekebileceksiniz. Liderlik özellikleriniz artıyor. Yeni projelerinizi hayata geçirebilirsiniz!

Mart ayında önemli gezegen geçişleri olacaktır:

7 Mart’ta Satürn 12. Eviniz olan Balık burcuna girecektir. İşiniz, girişimlerinizle ilgili şartları zorlamadan ilerlemek gerekiyor. Geçmiş dönemin konularını çalışmalarını bitirmek gereken bir dönemdir. Özellikle son 5, 6 yıldır yapılan çalışmaları tamamlayabilirsiniz.  Aslında bir devrenin sonudur ama hemen de meyvesini toplayamazsınız. Süreye ihtiyaç var sabırlı olmak gerekir. Satürn 2025 sonunda burcunuza girdiğinde, kendinizle ilgili yeni başlangıçlar asıl o zaman başlayacaktır.  Bu dönem ise, Jüpiter burcunuzda, hem kişisel konulara yöneldiniz diğer yandan da toplumu, kolektifi içeren programlara sosyal içerikli konulara, alanlara, işlere yoğunlaştınız.  Kurumsal çalışmalar, dernekler, hapishaneler, hastane, eğitim merkezleri ya da cemiyet, vakıf, belediye vb. kural belirleyici işler gibi çalışmalarınız olabilir. Kapalı mekanlarda çok sık bulunabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin sağlık sorunları ya da önemli işleri olabilir. Sağlık kuruluşlarını da çeşitli nedenlerle ziyaret edebilirsiniz. Özellikle, bazı akrabaların hayatında zorlu sınavlar oluşabilir.  Bu dönem başarılı olmak korkuların üstüne gitmek sizin için en iyisi olacaktır. Başkalarının başaramadığı işleri de yapma şansınız var. İstemediğiniz alışkanlıkları, ruhsal sıkıntıları, gizli korkuları, istenmeyen grupları arkadaşlıkları bu iki yıl içinde temizleyeceksiniz. Hayırsever projelerinde yer alacaksınız. Bu dönemler ruhsal çalışmalar yapmak, dua, yoga meditasyon benzeri alanlarla uğraşmak iyi gelebilir.

21 Mart Koç burcunda Yeni Ay’dan itibaren yeni başlangıçlar, girişimler içinde olacaksınız. Hayatı kontrol etmek daha kolay olacaktır. Hayat enerjiniz artıyor, istekler yerine gelmeye başlıyor. Özellikle finansal alanda güzel bir dönem uzun zamandır almak istediğiniz şeyler önünüze de gelebilir. Otomobil, teknolojik bir alet, kıymetli bir eşya, takı,  yatırım işini gerçekleştirebilirsiniz. 20 Nisan’daki Güneş tutulması dönemi, yatırımları değerlendirme konusu yoğunlaşabilir. Önemli anlaşma ve sözleşmeler yapabilirsiniz.

23 Mart’ta Plüton Kova burcuna 11. Evinize girecek ve 2043’e kadar kalacaktır. Hedefleriniz, umutlarınız dostluk arayışınız adına dönüşümler olabilir. Belki yeni bir gruba gireceksiniz ya da arkadaşlarınızın grubunuzun dostların hayatında dönüşümler olacak. Yıllar içinde gerçekten ihtiyacınız olan sizin gelişiminizde katkıları olan rahat ettiğiniz, çıkarsız arkadaşlar yanınızda olmaya başlayacak ve diğerleri yok olacaktır. Özellikle de Plüton’un tam olarak 2024 Kasım ayındaki girişiyle bu anlattığım (2023 bahar ayında görünecek tam olarak 2024 sonbaharda başlayacak)  konular tam olarak başlayacaktır. Birlikte hareket ettiğinizde güç kazandığınızı göreceksiniz. Arkadaşlık bağlarınız güçlenecektir. Ekipçe çalışmak size güç kazandıracaktır. İnsani değerlere önem verilen kuruluşlarda çalışabilirsiniz. Toplumsal amaçlar, soysal oluşumlar adına çalışmalar yapabilirsiniz. Girişim gücünüzü, öncülüğünüzü hızlı ve girişken yanınızı bu alanda yapıcı bir şekilde kullanabilirsiniz.

Özellikle de Jüpiter 16 Mayıs’tan itibaren para evinizde ilerleyecek. Bir yıl içinde yatırımlara, ticari faaliyetlere önem verecek ve kazanç sağlayacaksınız. 20 Nisan’daki Güneş tutulmasıyla belki de bu dönem hissedilecektir. Ev, mal, mülk alabilirsiniz. Farklı para birimleriyle ilgilenebilirsiniz. Yatırımları değerlendirebilirsiniz. İlginç alanlardan, mesleklerden teknolojiden, astrolojiden, grup çalışmalarından fayda sağlanabilir. Örneğin icatlardan, teknik konularda, zihinsel (düşünce gücü, teta vb..) alanlardan, yoga gibi mesleklerden, teknisyenlik, uzay/ hava yolları, elektrik, elektronik, bilgisayar vb. teknoloji ile ilgili mesleklerden para kazanılabilir.

23 Temmuz-4 Eylül dönemlerinde Venüs retroda risk almayınız. Elinizdeki kaynakları iyi değerlendirmelisiniz. Harcamalar da artabilir, bu dönemde ölçülü davranmak gerekiyor. Aşk hayatınıza retroda çok dikkat ediniz. En büyük gaye ilişkilerinizde denge sağlamak olacaktır. Jüpiter size aşırı özgüven vereceği için, kendinizi ön plana getirici bir iletişim içinde olabilirsiniz. Karşınızdaki kişileri de düşünerek hareket etmelisiniz. Sağlamsa aşkı koparmaz ama sarsabilir. Bu dönem çocuklarınızın ya da gençlerin hayatında bir takım sorun oluşabilir. Keyfinizi, aşkınızı, eğlencenizi, sosyal hayatınızı arzu ettiğiniz gibi yaşamakta zorlanabilirsiniz ya da tam tersi fazla abartılı gösterişli yaşam tarzınız olabilir. Karşınızdakilerden alkış övgü bekleyebilirsiniz. Bu dönem bebek sahibi olmak gibi sürpriz konular da gelişebilir. Venüs retrolarda yeni bir aşk başlasa da retrodan sonra genelde büyüsü kaçabiliyor. Eski aşklarda geri gelebiliyor. Venüs retroda evlilik, dekorasyon çalışmaları, estetik operasyonları önerilmez. Yaratıcılık tavan yapacağı için sergi, sahne çalışmalarınız da olabilir.

29 Eylül civarı burcunuzdaki Dolunay sürecinde yılsonunun muhasebesini yapacaksınız. Bazı konularda sonlanabilir, bitebilir. Özellikle 21 Mart civarı başlayan ve birkaç hafta önce hızlanan konuların sonuçlarını alabilirsiniz. Özellikle, 14 Ekim’deki Güneş tutulması karşıt eviniz, Terazi’de Güney yönünde olacaktır. İlişkiler, ortaklıklar, arkadaşlıklar alanında en büyük gayeniz denge tutturmaktır. Kimileri evlilik, kimileri ise ayrılık kararları da alabilir. Acele etmeden, risk almadan, sağduyulu olarak kararlar almak en iyisi. Belki de uzun süredir beklenen evlilik, ortaklık teklifi, hukuksal bir konu bu dönem gelebilir! Bu tutulmada anlaşma ve sözleşmeler yatırımlar oluşabilir.

Finansal projelerinizi ise artık 5 Mayıs ve 28 Ekim Akrep/Boğa tutulmalarıyla yapılandıracak ve sonlandıracaksınız. Özellikle de Ekim ortaları (11-14 Ekim civarı) sonlarından itibaren ortak paylaşımlar, alacak verecek konuları, ödemeler, banka, resmi dairelerle işleriniz kimileri içinde tedavileri, sağlık sorunları önemli olacaktır. Bu dönem ve özellikle de 11 Ekim’den itibaren finansal riskler almayın. Aceleci olmak yerine sabırlı kalmayı tercih etmelisiniz. Spekülatif para konuları alacak verecek, vergi borç yapılandırma, miras, resmi daireler, sigorta vb.. alanında çok önemli gelişmeler yaşanacak.  Belki de bu alanlarda çalışmalara başlayabilirsiniz, bu etki iki yıl sürecektir.

2023 yılının size keyif, özgürlük, para, sağlık, aşk, evlilik getirmesi dileğiyle, huzurlu bir yıl diliyorum.

2023 yılında Boğa burcunu neler bekliyor: 

Merhaba Sevgili Boğalar ya da yükselen burcu Boğa olanlar:

Uzun zamandır kontrolsüz ilerleyen harcamalar, para konularındaki düzensizlikler Ocak ortasından itibaren normale girmeye başlayacaktır. Enerji akışı normale girecektir. Mart sonuna kadar enerji ve motivasyon hala bu konular üzerinde olsa bile yine de bazı şeyleri daha iyi kontrol edebilecek 25 Mart’tan itibaren ise bu konulardan sıyrılacak, kardeş ve yakın çevre üzerine yöneleceksiniz. Belki de önemli sözleşme ve anlaşmalar Mart sonlarına da kalabilir.

Sizler bu yılın ikinci yarısının şanslı burcu olarak ilan edildiniz. Jüpiter size ilk dönem 17 Mayıs’a kadar dinlenme, içsel gelişim, sabır, eski problemlerin çözüm aşamalarını getiriyor. Kimilerinin ise anne tarafı akrabalarıyla ilgili sağlık sorunları oluşabilir. Bırakma, akışta kalma, hayatın akışıyla ilerleme zamanı! Başkaları tarafından da gizli yardımlar gelebilir, sizde hizmet ederek mutlu olabilirsiniz. Kafanızdaki tüm soru işaretlerinden sıyrılacak geçmişe ait huzursuzluk, güvensizlik, korkulardan kurtulacaksınız. En büyük şifa size içsel (meditasyon, dua vb.) çalışmalardan gelecektir. İstenmeyen alışkanlıkları bırakma şansı da olacaktır.

Mart ayında önemli gezegen geçişleri olacaktır:

7 Mart’ta Satürn 11. Eviniz olan Balık burcuna girecektir. Ekipçe yapılan işler, organizasyonlar, grup aktiviteleri, toplumsal organizasyonlar, kurumlar, vakıflar içinde görev alacaksınız. Bu alanda fedakarlık yapmak, yardımcı olmak, toplumun ve zor durumda kişilerin faydasına çalışmak sizin için hayırlı olacaktır. Güneş’inize uyumlu açılar içinde olduğundan bu alanda çok güzel katkılarda bulunacağınızı söyleyebilirim. Bazı zor görevleri pek çok kişinin yükünü de üstlenebilirsiniz. Bazı kişilerle de görüş farklılıkları oluşabilir belki düşüncelerinize ters gelenler vardır ancak grup bilinciyle hareket etme enerjisi sayesinde olumsuzluklar aşılabilir. Dostların arkadaşların önerilerine kulak vermek önemli olacaktır. Bu dönemlerde gelecek hedefleriniz, uzun vadeli planlarınızda sabırlı olmak durumundasınız. Arkadaşlarınızın hayatında önemli konular sorumluluklar, zorluklar oluşabilir. Görevleri yerine getirmelisiniz.

23 Mart’ta Plüton Kova burcuna 10. Evinize girecek ve 2043’e kadar kalacaktır.  Hemen değil ama yıllar içinde,  iş alanında daha çok göz önünde olacaksınız. Toplumda daha çok dikkat çekebilirsiniz, gücünüzü elde tutmak mümkün olabilir. Daha çok toplum karşısında yer alabilirsiniz. Toplumsal konulara olaylara odaklanabilirsiniz. Hırs, güçlü arzular karizma artacaktır. Bir şeyleri başarmak adına kilitlenebilirsiniz. Şimdiye kadar hazırlık yapılmış ve bilgi sahibi olunmuşsa, olanaklar elde edildiyse, hedeflerinizi tutturabilirsiniz.  İş değiştirmek ya da aynı işte devam etseniz bile sistemleri değişmesi ve sizin ayak uydurmanız gibi konular olacaktır. Ancak acele etmemek gerekiyor zira bu konular birkaç yıl içinde anlaşılmaya oturmaya başlayacaktır. Bu yüzden yanlış kararlar alınmamalı. Kendinizi yeniden keşfetmeniz dönemi gelmiş sanırım. Kimilerinde ise ailenin, otoritelerin,  üstlerin, annenin, dış dünyanın baskıları artacaktır. Onların da hayatında büyük dönüşümler olabilir. Kendini gerçekleştirmek adına gücünü ortaya koyma zamanı!

5 Mayıs dönemi Akrep burcundaki tutulma sizi doğrudan etkileyecektir. Özellikle ilişkiler evlilikler ortaklıklarla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. 19 Kasım 2021den beri sürüklenen konular bu dönemler tamamlanabilir. Belki de evlilik hazırlıkları içinde olacaksınız. Marsa güzel açıları olan bir tutulma olacaktır. Bazı kararlar alınacaktır. Farkındalık aydınlanma yaşatan bir tutulma olacak.  Merkür’ünde 15 Mayıs’ta retrodan çıkması ile bazı konular belirleyici olacaktır. 15-19 burcunuzdaki Yeni ay dönemleri sizin için çok önemli yeni kararların alınacağı ve yeni başlangıçlar yapacağınız bir dönem olacak takip edin! Jüpiter burcunuza giriyor fırsatlar önünüze düşüyor!

 Jüpiter 16 Mayıs’tan itibaren burcunuza giriyor. Jüpiter, Kişisel gelişiminiz için katkıda bulunacak, maddi olanaklar da artacaktır. Manevi ve maddi olanakların artması, karşınızdaki kişilerin eşin ortağın olanaklarını da üstüne çekmeniz mümkün olabilir. Kendi kararlarınızı alabilirsiniz ayaklarınız üstünde durabilirsiniz. Daha çok söz sahibi olabilir, kendinizi dinletebilirsiniz. En önemlisi de iyimserleşme aşılayacaktır. Seyahatler eğitim avantajları öğrenim konuları yeni deneyimler hayatınıza girer. Yeni iş kurmak, iş imkanı gelmesi,  evlenmek belki bebek sahibi olmak ruhsal gelişim kişisel büyüme ufkunuzun genişlediği süreçler olabilir. Size güzel bir dönem yaşatacaktır. Uranüs 2017, 18 yılından beri aslında değişimler başlamıştı, belki ne olduğunu tam anlamadığınız bir enerji içine girdiniz, bu döneme kadar kimilerinin hayatında büyük değişimlere sebep oldu, kimileri özgürleşti, kimileri aydınlandı, yapamam denilenler oldu, bu enerji devam ediyor. Şimdilerde ise Jüpiter burcunuza giriyor hatta 2024de birleşecekler. Zenginleşeceksiniz, bireyselleşeceksiniz, belki de yaşam şartlarınızı, iş koşullarınızı değiştireceksiniz, aniden kararlar verebilirsiniz, hayatınızda önemli seyahatler, yabancılarla iletişimler bile başlayabilir, bekleyelim görelim!

23 Temmuz-4 Eylül dönemlerinde Venüs retroda risk almayınız. Aile içi iletişime daha fazla önem vermelisiniz bazı sorunlar varsa çözülmeli. Bu dönem bir taşınma dekorasyon tadilat gibi bir durum gelişebilir. Evde daha çok kalmak özel hayata yönelmek durumunda kalabilirsiniz. Ebeveynlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Onlara ya da ailenize fazla bağımlı hale gelebilirsiniz, misafirler ağırlayabilirsiniz. İlişki sorunları yaşanabilir. Bazı şeyleri gizleseniz bile özellikle 1 Ağustos civarı dolunayda sorunlar aile içinde kalmayabilir. Aileden bazı kişilerin sağlık sorunları da oluşabilir. Belki de evde oturup dinlenecek tembellik yapacaksınız. Bu dönem dekorasyon tarzı çalışmaları başlatmayın. Boya badana gibi işler varsa daha önce başlatın. İlişkileri de dengede tutmaya çalışın.

Özellikle, 14 Ekim’deki Güneş tutulması iş ve sağlık evinizde olacak. Terazi’de Güney yönünde olacaktır. İş ilişkilerini iyi dengelemek gerekir. Ayrıca kendinizi çok yormayın sağlığınıza dikkat edin. Kontroller ihmal edilmemeli.  Ofis, iş koşulları, birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ya da projeleri bu dönem oluşabilir. Bu tutulmayla hatta Mayıs’tan itibaren diyelim artık çok yorulduğunuzu fark ederek biraz kendinizi dinlenmeye almaya ve mutlu edecek şeyler yapmaya adayabilirsiniz. Ayrıca 6. Ve 12. Evde tutulmalar Nisan’dan itibaren başlıyor ve 14 Ekim’den itibaren de hızlanıyor. Bazı akrabaların hayatında sağlık sorunlarıyla uğraşabilirsiniz.

28 Ekim Boğa tutulmasında bahar ayı başlayan birkaç hafta önce yoğunlaşan konuların karşılığını alabilirsiniz.  Karşınızdaki kişilerle etkileşimler çok yoğun onların yönlendirmesiyle harekete geçebilirsiniz. Bu dönem anlaşmalar finansal konular sözleşmeler evlilik aşk gibi konularda kararlar alınabilir. Şartlar lehinize dönebilir.  Ani bir aşk ya da bebek müjdesi ya da yatırımlarla ilgili sürprizler, seyahatler gündeme gelebilir. Artık yılın son günlerinde birkaç yıldır derinden etkileyen belki de sarsan tutulmaların etkisi de bitmiş oluyor.

 2023 yılının size sağlık, kişisel gelişim olanakları, maddi manevi rahatlama, aşk, keyif, özgürlük, evlilik, bebek getirmesi dileğiyle, huzurlu bir yıl diliyorum.

2023 yılında İkizler burcunu neler bekliyor: 

Merhaba Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar:

Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz projeler sizi bekletti sanırım ilerlemek zor olmuştur, öfke birikimi yapmış olabilirsiniz, huzursuzluk, belirsizlik gibi duygular içinde olabilirsiniz. Belki de projelerden vazgeçtiniz ya da yön değiştirdiniz ancak 12,13 Ocak 2023’den itibaren Mars gezegeninin retrodan çıkması ve Merkür’ün de Oğlak burcunda 18’den itibaren düzelmesi ile gündem daha olumlu bir şekilde ilerleyebilir.  Uzun zamandır bekletilen projeleri hızlandırabilirsiniz. Kimileri adına yeni iş atılımları, kimilerine yurt dışı projeleri, farklı bir sektörde çalışma imkanı oluşabilir. İlerlemek daha rahat olacaktır.

Jüpiter şans gezegeni Koç burcunda, 16 Mayıs’a kadar size yeni bir grupta çalışma imkanı sunabilir. Grup liderliği yapabilir, yabancılarla etkileşim içinde olabilirsiniz. Eğitmenlik, koçluk, ekip yöneticiliği gibi işler size sunulabilir. 11. Evdeki Jüpiter evlilik konuları da verebilir, davetler, organizasyonlar, toplumsal projeler, partiler, düğünler, meclisler içinde olabilirsiniz. Özellikle 19 Şubat’tan itibaren işten gelen kazançlar artmaya başlayacaktır. Eğlenceli keyifli organizasyonlar içinde olabilir çok sık seyahat de edebilirsiniz. Bu alanlar 21 Mart (yeni ay) ve 20 Nisan (güneş tutulması) dönemleri oldukça yoğun olacaktır. Gelecekle ilgili planlar, önemli organizasyonlar bu dönemler gerçekleşebilir. Dışa açılmak ve sosyal ilişkilerden faydalanmak gerekir.

Mart ayında önemli gezegen geçişleri olacaktır:

7 Mart’ta Satürn 10. Eviniz olan Balık burcuna girecektir ve 2026’a kadar bu burçta kalacaktır. Kariyer alanında yükselebilir en iyi noktaya gelebilir terfi edebilirsiniz. Satürn 9. Evden çıktığı için artık sınavlarınız da bitmiş oluyor. Kimileri hayattan aldıkları dersler, sınavlarla sınandı kimileri ise yorucu eğitimlerle sınandılar. Sınırlar, sosyal mesafe, kurallar da kalkmış oluyor. Şimdi artık kariyer alanında sağlamlaşma yoluna gidilmeli. Bu dönemlerde başarı elde etmek için her zamankinden daha çok çalışmanız gerekiyor. Üzerindeki emek verilen uğraşılan işlere karşı sabır gösterilmeli ve iş alanında üstlerle yönetim becerileri olan kişilerle iyi geçinilmeli! İşiniz kariyeriniz mecburi sorumluluklar, kendinizi kabul ettirme mücadeleniz önemli sınavlarınız olacaktır. Yöneticilik vasıflarınız da artabilir. Bu dönem ebeveynlerin ya da iş çevresindeki kişilerin hayatında önemli mücadele ve zorluklar da olabilir. Dış dünya ile iletişime kendinizi kapatmamalısınız. Satürn 10. Evde evlilik de getirebilir.

23 Mart’ta Plüton Kova burcuna 9. Evinize girecek ve 2043’e kadar kalacaktır. Bu ev yurt dışı, seyahatler, farklı çevreler, şehir ve ülkeler anlamına gelir. Buralardan tamamen uzaklara gitmek hayatınızı dönüştürmek isteyebilirsiniz. Kimileriniz ise, farklı şehir ya da muhitlere taşınabilirsiniz. İnançlar, görüşleriniz, fikirlerinizde radikal değişimler gerçekleşmeye başlayacaktır (uzun vadede). Gelişme imkanı verecek ve olgunlaşacaksınız.  Din, ruhsal alanda hayat felsefenizde dönüşümler olacaktır. Belki bu alanda sizi etkileyen kişilerle tanışacaksınız. Yeni dünya düzeni sistem değişikliği ile tanışarak bu alanlarda dönüşüme ayak uydurabilirsiniz. Yurt dışında eğitim almak ya da çalışmak ya da akademik kariyer yapmak adına deneyimler yaşayacaksınız. Astroloji, astronomi, uzay bilimleri, uluslararası ticaret, hukuk, medya, basın, uzun seyahatler, hava yollarıyla bağlantılı meslekler de hayatınıza girebilir. Hukuksal alanlarda dönüşümler başlayabilir. Kafanızı kaldırmadan hırsla çalışmak bir çok şeyi öğrenmek çeşitli grup ve derneklere topluluklara katılmak mümkün olabilir.

25 Mart’tan itibaren uzun süreden beri çaba içinde olduğunuz konular, girişimler, finansal konular hayata geçebilir. Belki bir girişim yaptınız ya da bir şey satın almak istiyorsunuz bu konulara odaklanabilir ve 10 Nisan’dan itibaren gerçekleştirebilirsiniz.

Jüpiter 16 Mayıs’tan itibaren 12. evinizde ilerleyecek. Bir yıl kadar biraz sosyal yaşamdan ya da bulunduğunuz çevreden izole olabilirsiniz. Dinlenebilirsiniz. Belki çevre değiştireceksiniz. Arka planda çok çalışabilirsiniz kurumsal, kapalı alanlarda faaliyetler, kolektifi ilgilendiren evrensel çalışmalar yapılabilir. Yurt dışı bağlantılı işler yoğunlaşabilir. Kimileri astroloji, metafizik, okült çalışmalar, meditasyon, düşünce gücü vb.. farklı öğretiler, gruplar içine girebilir kendinizi geliştirebilir geleceğe hazırlayabilirsiniz. Bu dönem eşinizin ya da karşınızdaki kişilerin işleri, sağlığı daha iyi olacaktır.

18 Haziran günü burcunuzda gerçekleşen yeni ay ile önemli başlangıçlar içinde olabilir, projelere girişimlere başlayabilir, kendinizi yenileyebilir, daha iyi ifade edebilirsiniz. Zihnen çok aktif olacak, bildiklerinizi öğrendiklerinizi, fikirlerinizi hızla hayata geçirebileceksiniz.

23 Temmuz-4 Eylül dönemlerinde Venüs retroda risk almayınız. Etrafınızla ilişkiler kurmak önemli olabilir. Özellikle yakın çevre, kardeşlerle ilgili temalarda, çocuklarla, eğitim, eğitimcilerle, ilişkilerde daha duyarlı olmalısınız.  Etrafınızdaki kişilerle akrabalar ya da komşular belki de yeni çevrenizdeki kişilerle uyum yakalamakta zorlanabilirsiniz, alışma evreniz olabilir. Önemli sözleşme anlaşmaları bu döneme getirmemeye çalışmalısınız. Çevreyle uyumu yakaladığınızda sorunlar azalır. Bazı yakınlarınızın hayatında önemli sorunlar da olabilir. Alışveriş ve ticari konularda daha dikkatli olunmalı. Eğitim hayatınız ya da bazı kararlarınızda etrafınızla olan etkileşim önemli olabilir. Yurt içi seyahatler sıklaşabilir, yazı yazmak, seminer, bilgi paylaşımları , yazışmalar, dedikodular artabilir. İletişimsel sorunlara dikkat edilmeli.

14 Ekim’deki Güneş tutulması 5. Eviniz Terazi’de Güney yönünde olacaktır. En büyük gaye Aşk hayatınızda denge tutturmaktır. Kimilerine aşk teklifi gelebilir kimileri aşk konularıyla sınanabilir. Çocukların hayatında değişimler önemli başlangıçlar olabilir. Onlarla iletişime daha çok önem vermelisiniz. Geziler, hobisel faaliyetler, kurslar, etkinlikler yatırım fırsatları gündeme gelebilir. Spora başlanabilir, daha çok alkış almak, dikkat çekmek, yarışmalara katılmak mümkün. Alternatif işler, etkinlikler, seminerler, sunumlar, fuarlar hayatınızda olabilir. Bu dönem finansal konular spekülatif para konuları yatırımlar adına risk almayınız.

5 Mayıs ve 28 Ekim Akrep/Boğa tutulmalarıyla iş alanını yapılandıracaksınız. Bu dönemlere kadar iş sahasında değişiklikler hala olabilir. Boşa kürek çektiğinizi düşündüğünüz alanlardan uzaklaşabilirsiniz. Sizi yormayan daha sakin ve huzurlu ortamlarda, iş alanında görev almak çalışmak isteyebilirsiniz. Hayatın akışında kalarak olaylara müdahil olmadan karşıdan seyretmek huzuru arttıracak, sağlığınıza da iyi gelecektir, farkındalık artacak, bilinciniz açılacaktır.  Ruhsal çalışmalar, farklı gruplarla yapılan etkinlikler, eğitimlerde hayatınızda olabilir. Bu dönem kendinizi çok yormayın, sağlığınıza dikkat edin.

27 Kasım 2023 günü burcunuzdaki dolunay süreçlerinde bazı işlerinizi bitirebilirsiniz, kararlar alabilirsiniz. Seyahatler, eğitim temaları, hukuksal konular gündeme gelebilir. Sizi harekete geçiren etkiler olacaktır.

2023 yılının size önce sağlık ve güzel bir iş,  evlilik getirmesi dileğiyle, huzurlu bir yıl diliyorum.

2023 yılında Yengeç burcunu neler bekliyor: 

Merhaba Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar:

Kasım 2022’den Ocak 13,18ne kadar kontrol edemediğiniz konular, sizi bağlayan ya da bazı sorunlarla uğraştığınız süreçler olabilir. Kontrolsüz gelişen olaylar oluşabilir. Bu dönemlerde risk almayın!  Hatta 25 Mart’a kadar akışta kalmak en doğrusu olacak. 25 Mart’tan itibaren hayatın kontrolünü elinize alabilecek ve projelerinizde aktif olabileceksiniz.

Jüpiter size 14 Mayıs’a kadar kariyer fırsatları, daha çok tanınma, dikkat çekme, terfi, evlilik, çocuk sahibi olma gibi fırsatları Mayıs ortalarına kadar sunacaktır. Kimileri eğitim ya da kariyerle, iş ile ilgili seyahatler yapabilirler. Akademik başarılar verecektir özellikle Doktora yapmak, statüsel bir yükselme oluşabilir. İşyerinde bir terfi müdür olmak vb.. Sesinizi daha çok duyurabilir, başkalarının da sizden söz etmesini sağlayabilirsiniz. Artık çalışmaların karşılığını özellikle de 19 Şubat’tan itibaren almaya başlayacaksınız. Alkış almak ödül kazanmak geçmiş performansların karşılığını almak ve tanınmak markalaşmak mümkün. Herkesin gözü önündesiniz. Yabancılar da hayatınıza girebilir. Uluslar arası alanlarda anlaşmalar yapılabilir.  Teklifler gelebilir. Ticari faaliyetler yoğunlaşabilir. Özellikle, 21 Mart, 20 Nisan Güneş Tutulması tepe noktasına yakın yerlerde gerçekleşiyor. Kariyer alanında önemli değişimler oluşabilir. Ayrıca annenin hayatında önemli değişimler olabilir. Onun da sağlığına dikkat etmek gerekebilir.

Mart ayında önemli gezegen geçişleri olacaktır:

7 Mart’ta Satürn 9. Eviniz olan Balık burcuna girecek ve 2026’a kadar kalacaktır. Bu döneme kadar, yurt dışına, şehir dışına ya da farklı muhitlere yönelik programlar ya da görevleri üstlenebilirsiniz bu alanda sorumluluklar artabilir. Seyahatler, yabancılarla ilişkiler, dini ve ruhsal konular, akademik eğitim alanlarda, basın medya, uluslararası ticaret ve hukuksal, finansal konularda görevler üstlenilebilir. Bu dönem yeni konular farklı konular hayatınıza girebilir. Kendinizi yetiştireceğiniz alanlar olacaktır. Dinsel ruhsal alanlarda da eğitimler, kurslar alabilirsiniz. Kimileri de körü körüne bağlı kaldığı inançlarını sorgulayabilir. Eşin akrabaların hayatında bazı sorunlar istenmeyen durumlar oluşabilir.

23 Mart’ta Plüton Kova burcuna 8. Evinize girecek ve 2043’e kadar kalacaktır. Başkalarının kaynakları alanlarında dönüşümler oluşabilir. Özellikle ortak kaynaklar artabilir, azalabilir. Mirastan kalanlarla ilgili dönüşüm oluşabilir. Kredi, borç banka işleri finansal alanlarda yapılandırmalar oluşabilir. Geri dönülmez değişimler olasıdır. Gider gelir dengesini iyi tutturmak gerekir. Başkalarından finansal destekler de gelebilir. Kimilerin de maddi durumu güçlenebilir. Okült, metafizik, ezoterik konular, Ölüm ötesi, arkeoloji gibi alanlar hayatınızda olabilir. Hayatta var oluşun sebepleri sorgulanabilir. Başkalarının parasını gücünü de kullanabilirsiniz. Risk almadan ilerlemek gerekir.

25 Mart’a kadar uzun zamandır geciken, bazı nedenlerden dolayı yapamadığınız ya da takılan size bazen endişe, güvensizlik yaratan konulardan kurtulabilir, geçmişle bağlantılı konuları ve elinizdeki işleri bitirebilirsiniz. 25 Mart’tan itibaren geçmişi bir kenara bırakıp kişisel konulara, girişimlere başlayabilirsiniz. Olayları yönlendirebilirsiniz. Hayatın kontrolünü ele alabilirsiniz.

Jüpiter 16 Mayıs’tan itibaren Boğa burcunda olacak.  Bir yıl boyunca çevrenizden gelen fırsatlar var. farklı çevrelere gidilebilir. Buralardan uzaklaşabilirsiniz, şans bereket oralardan gelebilir. Başkalarından dostlardan, iş alanındaki kişiler, ticari alanlardan gelen destekler olabilir. İşten gelen kazançlarınız artacak. Grup eğitimleri, etkileşimleri, ekip, cemiyet, vakıf, meclis çalışmalarından avantaj sağlayabilirsiniz. 11. Evdeki Jüpiter büyük şanslar getirecektir. Önemli kuruluşlar gruplardan gelen avantajlar oluşabilir. Sosyal çevrenizde gelişmeler oluşabilir. Evlenebilir, arkadaş toplantılarına, düğün, partilere, müzayedelere, seminer, fuarlara katılabilirsiniz. Dostlarınız sayesinde yeni işlerle karşılaşabilirsiniz, size referans olabilirler. Büyük organizasyonlar hayır işleri ya da farklı gruplarla çalışabilirsiniz. İş yatırımlarınız, ticari faaliyetleriniz avantajlı hale gelecek ve kazançlar sağlayacaksınız.  

6,7 Ocak ve 3, 18 Temmuz 2023 dönemleri sizin için önemli tarihler olacaktır. Bu dönemlerdeki konular, yaşananlar bu yıla damga vurabilir. Kişisel projeler, karşınızdaki kişilerle etkileşimler, evlilik ortaklık gibi konular önemli sözleşmeler bu tarihlere denk gelebilir. Ailenizle, anneyle, anne gibi gördüğünüz aileden ya da iş çevresinden kişilerle ya da eşin ailesiyle Ocak 2023 dönemleri daha fazla birlikte olabilirsiniz. Temmuz ayında ise önemli organizasyonlara katılarak avantajlar ve finansal kazanımlar elde edebilirsiniz. Yatırımlar olabilir.

23 Temmuz-4 Eylül dönemlerinde Venüs retroda finansal risk almayınız. Elinizdeki kaynakları iyi değerlendirmelisiniz. Harcamalar da artabilir, bu dönemde ölçülü davranmak gerekiyor. Belki de altın gibi metallerle, ziynet eşyaları, takılarla, kıyafetlere, yaratıcılık gerektiren işlerle kazançlar gündeme gelebilir. Bu alanlara lükse pahalı alanlara daha çok para harcanabilir.  Etiket, marka lüks hayat önemli olabilir bu dönem maddi problemler yaşamamak adına çok da risk alınmamalıdır.  Değer yargılarınızı düzenlemeniz gerekmektedir. Her şey para demek değil! Bu dönem yakın çevrenizi de ilgilendiren önemli sözleşme anlaşmalar hayatınıza girebilir. Belki de bazı pazarlıklar devreye girecektir. 12-16 Ağustos önemli günler olacaktır. Aşk ve para konularına, harcamalara retro dönemi dikkat etmek gerekir çocuklarınızın da masraflarına giden paralar olabilir. Güzellik estetik evlilik gibi konuları retrodan sonraya erteleyin!

14 Ekim’deki Güneş tutulması, özel hayatınızla ilgili olacaktır. Bu dönem ev/iş konularında bir yoğunlaşma olabilir. Bitişler ve başlangıçlar içindesiniz. Ailevi önemli girişimler önemli kararlar belki taşınmalar bu dönemler oluşabilir. Aileyle birlikte önemli kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınızı da ilgilendiren konular olabilir. Bu dönem yatırımlar spekülatif (borsa, altın, döviz benzeri) konularda risk almayınız.

 5 Mayıs ve 28 Ekim Akrep/Boğa tutulmalarıyla finansal konular, sosyal içerikli projeler, aşk hayatınız, geziler, çocuklara ait konularda inişler çıkışlar önemli olacaktır. Çocuklarınızın ya da yakınların ve ya sizin evlilikleriniz olabilir. Onların başkalarından destek aldığı süreçler sanırım.  Özellikle de 11 Ekim’den itibaren finansal riskler almayın. Aceleci olmak yerine sabırlı kalmayı tercih etmelisiniz. Spekülatif para konuları dikkatli değerlendirin. Çocukların hayatında önemli gelişmeler var.

2023 yılının size işten gelen kazançlar, kariyerde yükselme, tanınma, aşkta kalıcılık ya da evlilik, çocuklarınıza güzel hayırlı günler getirmesi dileğiyle, huzurlu bir yıl diliyorum.

2023 yılında Aslan burcunu neler bekliyor: 

Merhaba Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar:

Grup iletişim ve ilişkileriniz hukuksal işleriniz, ekip cemiyet faaliyetleriniz 13,18 Ocak’tan itibaren ilerlemeye başlayacaktır. Jüpiter size 14 Mayıs’a kadar dış ilişkiler alanından destek verecektir. Basın, medya, uluslararası ilişkiler alanında şanslar getirmekte. Dış dünyaya açık bir dönem olacak, tanıtımlar, reklamlar, halkla ilişkilerle kendinizi göstereceksiniz. Akademik eğitim, kitap yazmak yayınlamak, mastır yapmak, workshoplar, yurt dışı ile bağlantılı çeşitli eğitimsel konular, bol bol seyahatler, seminerler, fuarlar, sempozyumlar hayatınızda olacaktır. Farklı kültürden kişilerle tanışacaksınız vizyon katacaklar hayatınıza. Hayat görüşlerinizi etkileyen kişiler olacaktır. Eşinizin yakınlarının hayatında değişen olumlu konular var onlarla daha çok birlikte olabilirsiniz. Gelişim alanınız dış dünyayla ilişkiler olacaktır onların sayesinde hayat size hep aynı çerçeveden bakmamayı öğretecektir.

19 Şubat’tan itibaren sizi mutlu edecek heves katacak yakın çevrenizdeki sorunlardan uzaklaştıracak olanaklar açılacaktır. Özellikle, 21 Mart Koç burcunda yeni ay ve 20 Nisan Koç burcundaki tutulmayla bu alanlarla ilgili önemli fırsatlar gelişecektir.    Hukuksal alanlarda, eğitimde  yeni olanaklar gelişebilir.

Mart ayında önemli gezegen geçişleri olacaktır:

7 Mart’ta Satürn, 2026’a kadar 8. Eviniz olan Balık burcuna girecektir. Hukuksal konular, ortak paylaşımlar konusu daha ciddi olmaya başlayacaktır. Bu süreçler içinde miras konularını, eşinizle, babanızla, ortağınızla birlikte paylaşılan mal mülk yatırımları bir düzene koymak gerekecek. Buradaki kaoslar netlik kazanmayan durumları artık yapılandırmak ve düzenlemek gerekiyor. Vergiler, krediler, geri ödemeler, bankacılık işleri resmi dairelerle ilgili konular tazminat gibi konular oluşabilir. Bu dönemlerde ameliyatlar, tedaviler  (bazı akrabaların, büyüklerin de mümkün) de oluşabilir.  Kimilerinin işten ayrıldığı dönemler tazminat durumlarının olduğu süreçlerdir. Her türlü yatırımı harcamaları dikkatlice gözden geçirmek gerekiyor. Ayrıca belki mesleki olarak belki de hobi olarak borç, alacak, kredi, sigorta gibi işlerle ilgilenebilirsiniz.  Borsa, bankacılık, aracılık hizmetlerinde çalışabilirsiniz. Bu alanda belli zorluklarla uğraşıyor olabilirsiniz. Kriz çözme yeteneğiniz gelişecektir.

23 Mart’ta Plüton Kova burcuna 7. Evinize girecek ve 2043’e kadar kalacaktır. İlişkiler, evlilikler, ortaklıklar, karşınızdaki kişilerle aranızda köklü dönüşüm değişimler gerçekleşmeye başlayacaktır. Onların hayatında da dönüşümler oluşur. Daha derin, karizmatik ilişkiler, kişiler ortaklar hayatınıza girebilir. Yeni ortaklıklar da hayatınıza girebilir mevcut ortaklıklar ve ilişkinizde değişim dönüşüm kaçınılmazdır. Ayrılık olmasa bile ilişki yapınızda kökten değişebilir. Kimileri yer değişimleri taşınmalar da yaşayabilir. Karşınızda daha güçlü ortaklar oluşabilir. Onlarla güç de kazanabilir birlikte ilerleyebilirsiniz. Güç birliği yapabilirsiniz. Onlar sayesinde kendinizi dönüştürebilirsiniz.

Jüpiter 16 Mayıs’tan itibaren Boğa burcunda olacak.  Bir yıl boyunca iş çevrenizden gelen fırsatlar olacak. Anneyle bağlantılar artabilir. Onun maddi olanaklarından, kaynaklarından da faydalanabilirsin. Kariyer alanında yükselme terfi etmek alkış alma dikkat çekme mümkün. Yurt dışı bağlantılı çalışmalar eğitim temaları, iş için seyahatlerin de olabilir. Eğitim alanında yükseğini yapmak doktora vb. yönelebilirsin. Yurt dışıyla belki daha çok iç içe olacaksın 2023 başından itibaren. Ünün de yurt dışına ya da farklı çevrelere yayılabilir. Büyümek gelişmek önemli olacaktır. Statüsel bir değişim var. Mevki edinebilir saygı kazanabilirsiniz.

 23 Temmuz-4 Eylül dönemlerinde Venüs retroda risk almayınız. Etrafınızla ilişkiler kurmak önemli olabilir. Özellikle yakın çevre, kardeşlerle ilgili temalarda, anneyle ve iş alanındaki kişilerle ilişkilerde daha duyarlı olmalısınız.  Karşınızdaki kişilere eşinize karşı da sevginizi göstermeyi ihmal etmeyiniz. Duygusal baskılardan uzak durulmalı. Kendinize giyim kuşam, dış görüntünüze daha özenli olmalısınız. Bazen de 1. Evdeki Venüs retro dış görüntünüzle ilgili tatminsizlik verebilir, sürekli güzelleşmek estetik yaptırmak giyinmek kuşanmak beğenilmek isteyebilirsiniz. Narsist eğilimler verebilir. Övülmek, değer verilmek, egonuzun okşanması en büyük ihtiyacınız olabilir. Duygusal iniş çıkışlar içinde olabilirsiniz. İsteklerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Daha mütevazi olmayı denemeli, fazla egolu, gurulu, kompleksli davranışlardan uzak durmalısınız.  Bu dönem sağlığınıza dikkat edin. Hormonal durumlar oluşabilir, şeker dengesini korumalısınız. Estetik operasyonu, dış görüntünüzle ilgili bir değişim (cilt, stil vb..) yaptırmamaya çalışın ve bu dönem evlenmeyin!

14 Ekim’deki Güneş tutulması, yakın çevreyle bağlantılı bir konuda olacaktır. Yakın çevre ilişkileri adına hayat dersleri alabilirsiniz. İletişim alanında test edilebilirsiniz. Onların hayatında belki de ters giden bir şeyler var. Kardeşler, hukuksal konular, eğitim temaları, okulla ilgili konular, yakın çevre ile ilişkileri yeniden ele almak ilişkilerde denge tutturmak önemli olacaktır.

5 Mayıs ve 28 Ekim Akrep/Boğa tutulmalarıyla finansal konular, aile hayatı, ebeveynler, anne/baba (babanın hayatına, varsa eşin annesine)  dikkat edilmeli. Taşınmalar, yer değişimleri, ebeveynlerin hayatındaki zorluklar iniş çıkışlar oluşabilir. Ev aile sorunları ile iş alanında gidip gelmekten yorulabilirsiniz. Ancak Mayıstan itibaren en azından iş alanında rahatlayacaksınız. Ev yerleşim konuları ise Ekim Kasım’dan itibaren yoğun bir şekilde harekete geçecektir. Gelecekle ilgili adımları Ekim gibi atacaksınız atılan adımların enerjisi iki yıl devam edecektir. Bu alanlarda aksiyon mücadele girişim gücünüz artacaktır. Anlaşılan 2023 Ekim’den 2025 kasımına kadar ev aile ebeveynler taşınmalar tadilatlar önemli olacaktır.

2023 yılının size işten gelen kazançlar, sağlık, kariyerde yükselme, tanınma, eğitim ve ticari, hukuksal alanda başarı, bol seyahat fırsatı, statünüzün, ününüzün yükselmesi dileğiyle, sağlıklı bir yıl diliyorum.

2023 yılında Başak burcunu neler bekliyor: 

Merhaba Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar:

Yoğun bir iş programınız var neredeyse 2, 3 aydır çok yoruluyorsunuz. Mars retrosu sizi çok etkiledi. Yorgunluk iş / toplum / ebeveynler / patron ilişkilerine de yansıyor belki da daha dominant tavırlar içindesiniz. Baskı yapılıyor gibi hissedebilir ya da siz başkalarına baskıcı konuşmalar tavırlar içinde olabilirsiniz.  Bu yoğunluk ve uğraşlar 13, 18 Ocak’tan itibaren daha sakinleşmeye başlayacaktır. İşleriniz Mart sonlarına kadar hala yoğun olsa bile en azından aksilikler azalacaktır. İş bulamayanlar bekleyenler iş bulacak çalışmaya başlayacaktır. Annenizin de hayatında bazı sorunları aşmak kolaylaşacaktır.

Jüpiter size 14 Mayıs’a kadar daha çok ortak paylaşımlar, bankacılık işlemleri, borsa, hisse senetleri, fonlar vb. alanında şanslarını arttıracak. Kira, kontrat, alım satım işleriniz yolunda gidecektir. Bankada ya da finans sektöründe, muhasebe işlerinde çalışan da olabilirsiniz. Emeklilik, tazminat, prim, burs, pay gibi alanlarda hak kazanabilirsiniz. Ortaklı çalışmalar sözleşmeler alanlarından kazanç sağlayabilirsiniz. Sizin de eşinizin ya da ortağınızın da olanakları artabilir. Ancak abartılardan düşüncesizce harcamalardan, aşırı riskten uzak durulmalı. Kazanayım derken elinizdekilerden de olmayın derim.  

19 Şubat’tan itibaren sizi mutlu edecek olanaklar geliyor. Bankalar size kredi dağıtmak için yarışacak ya da yatırımlarınız para edecek. Bir şeyleri satıp değerlendirebilirsiniz. Başkalarının da para durumunu yönetebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı çalışmalara da başlayabilirsiniz. Sağlık sorunları olanlar tedavi olabilirler. Bu alandaki şifalar Şubat sonlarına doğru Mart ortalarına kadar gerçekleşecektir.  Özellikle, 21 Mart Koç burcunda yeni ay ve 20 Nisan Koç burcundaki tutulmayla bu alanlarla ilgili önemli fırsatlar gelişecektir.    Hukuksal alanlarda da olanaklar gelişebilir. Resmi işleri, yasal konuları yoluna koyabilirsiniz.

Mart ayında önemli gezegen geçişleri olacaktır:

7 Mart’ta Satürn, 2026’a kadar 7. eviniz olan Balık burcuna girecektir. Artık kendinizden ayrılıp dışarı yönlenme ve diğer insanlarla ilişkilerde kendi değerinizi bulma keşfetme, uyum sağlama zamanıdır. İş alanında uzmanlaşabilirsiniz. 14 15 yıldır olan oluşumların yaşananların kazanılan deneyimlerin sonuçlanması dönemidir. Kimileri bu dönemde bilgilerini olanaklarını bir başka kişiyle birlikte paylaşabilir, ortak olabilir. Kimileri evlenebilir. Evlilikte şimdiye kadar oluşmuş kaos ve dağınıklıkları toparlama zamanlarıdır. Eşinizin de yükü artmış işleri yoğunlaşmış olabilir. Ona destek olmak yardım etmek gerekliliği oluşabilir. Bazı fedakarlıklar devreye girecektir. Taşınmalar gündeme gelebilir. Sıkıntıların sorunların artık çözmesi gereken süreçlerdir. Bazen işler büyümeden karşılıklı susmayı geri çekilmeyi idare etmeyi de öğrenmek gerekir. Değişken esnek bir yapınız olduğu için buna açık olduğunuzu ve ilişkileri düzene sokabileceğinizi, zorluklarla birlikte başa çıkabileceğinizi ve sonunun ayrılık olmayacağını düşünüyorum.

23 Mart’ta Plüton Kova burcuna 6. Evinize iş ve sağlık evinize girecek ve 2043’e kadar kalacaktır. İş ilişkilerinin, günlük hayatınızdaki kişilerin değişimleri dönüşümleri olabilir. Bazı akrabaların hayatında önemli dönüşümler oluşabilir. İş ofis, yerleşim yerinde köklü değişimler beklenecektir. İş şartları koşulları dışında sağlık şartlarının (evcil hayvanınız varsa onun da) değişmesi mümkün. Günlük rutin yaşamınızda değişiklikler başlıyor. Daha iyi bir beslenme düzeni spor hayatı da hayatınıza girebilir. İstenmeyen alışkanlıklar sigara alkol vb… bırakmak durumundasınız. İyi bir beslenme düzeni kurmak kilo yükünden kurtulmak ruh ve beden dengesini sağlamaya yardım edecek sporlar yürüyüşler yapmak teknolojinin sunduğu imkanlardan faydalanmak mümkün olacaktır. Hayatınızda daha çok teknoloji olabilir. İşinizin sisteminde değişikliğe gidilebilir. Görevinizde rolünüzde işinizde görev değişiklikleri de olabilir. Mesleki devrimler reformlar bu dönemin konularıdır. Çalışma yöntemleriniz dönüşebilir belki iş arkadaşlarınız ekipleriniz gruplarınızda, komşularınızda, günlük hayatınız, günlük yaşantınızdaki kişiler, arkadaşlarınızda, akrabalarınızda dönüşümler olacaktır.

Jüpiter 16 Mayıs’tan itibaren Boğa burcunda olacak.  Bir yıl boyunca bolca seyahatler yapacaksınız. Eğitim medya dış ticaret alanında başarılar oluşabilir. Kendinizi geliştirebilir bu alanda size faydalı olan kişilerden destek görebilirsiniz. Evlilik hazırlıkları başlayabilir. Şehir, ülke, muhit değişebilir. Yüksek öğrenim yapabilir, kitap yayınlayabilir, proje ödevlerini bitirebilir, basın yayın medya alanında sesinizi duyurabilirsiniz. Kurslar alabilir konserlere fuarlara gidebilirsiniz. Hukuki konularda kazançlar oluşur. Davayı kazanabilirsiniz. Mastır yapma imkanları doğacaktır ya da yurt dışında çalışmak gibi.

23 Temmuz-4 Eylül dönemlerinde Venüs retroda biraz yorucu olabilir. Başkalarına çok fazla yardım hizmet edebilirsiniz. Kendi değerinizi hiçe sayabilirsiniz.  Aldatmaya aldatılmaya çekilebilirsiniz, gizli ilişkiler gündeme gelebilir. Yabancılarla ilişki kurabilirsiniz. Yurt dışına gidebilirsiniz ya da yurt dışı hazırlıklarınız olabilir. Sonuçta Venüs 12. Evinizde 8, 9 Ekime kadar kalacak belki de buralardan uzaklaşacak, yurt dışına şehir dışına gideceksiniz. Meditasyon benzeri çalışmalar için olumlu bir dönemdir belki dinlenmek her şeyi bırakmak vazgeçmek isteyeceksiniz. Sosyal ilişkilerden uzaklaşmak izole olmak hoşunuza gidebilir. Yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Ruhunuzun derinliklerini dinlendirebilirsiniz. Aşkı uzaklarda arayabilirsiniz.

14 Ekim’deki Güneş tutulması, para evinizde olacaktır. Çok fazla harcamalarınız olabilir. Maddiyata fazla değer verebilirsiniz. Kendi kaynaklarınızdan çok başkalarının kaynaklarına yönelebilirsiniz. Bu dönem maddi konularda değer yargılarınızı düzenlemek durumundasınız. Finansal sorunlar finansal alanda bir güç kaybı oluşabilir. Belki yeni kaynaklar bulmak gerekecek ya da önemli bir harcama yapmak durumunda kalacaksınız. Yakın çevrenizi de ilgilendiren anlaşma sözleşmeler oluşabilir.

5 Mayıs ve 28 Ekim Akrep/Boğa tutulmalarıyla seyahatler, yakın çevre ve farklı çevreler hayatınızda olacaktır. Eğitim, medya, iletişim, komşularla etkileşimler gündemi oyalayacak. Anlaşılan 2023 Ekim’den 2025 Kasım’ına kadar etrafınızda gelişen olayların temposu hızlanacak ve sizde daha hızlı kararlar almak işler yapmak durumunda kalacak fikirlerinizi eylemlerini projeleri harekete geçireceksiniz. Çok daha fazla trafikte seyahatlerde olabilirsiniz. Yakınlarınız komşu kardeş etrafınızdaki kişiler için uğraşlar verebilirsiniz. Sürekli hareket halinde gel git trafiği içinde olabilirsiniz. Onlarla güç ve fikir birliği yapabilir birbirinize kol kanat gerebilirsiniz. Otomobil satın alabilirsiniz.

2023 yılının size bol seyahatler, sağlık, eğitim fırsatları, maddi olanakların ortak paylaşımların atması, evlilik, ortaklık, önemli iş olanakları vermesi dileğiyle, güzel bir yıl diliyorum.

2023 yılında Terazi burcunu neler bekliyor: 

Merhaba Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar:

Uzun süredir, farklı çevreler, eşin çevresi, politik konular, hukuksal konularla ilgili gelgitler tutarsızlıklar, belirsizlik, onların hayatında sorunlar yaşanıyor olabilir. Bu alanlar 12, 18 Ocak’tan itibaren en azından daha netlik kazanarak ilerleyecektir. Çok sık yolculuklar da yapabilirsiniz. Yazılar paylaşabilir,  yeni girişim yapmaya cesaret edebilirsiniz. Ticari konularda canlılık başlayabilir. Önemli olduğunu düşündüğünüz bir süredir zorlandığınız ya da açıklayamadığınız fikirlerinizi konuşmalarınızı büyük bir cesaretle açıklamaya başlayabilirsiniz. İnsanları etkileyebilir, fikirlerinizi duyurabilirsiniz. Belki şu an ya da bu zamana kadar tepkiler aldınız ancak ondan sonra tepkiler azalacak. Maceralı seyahatlere çıkabilirsiniz. Belki geniş halk kitlelerine seslenecek ya da network ağı kuracaksınız. Bazı konularda hala sabır etmekte fayda var.  Mart sonlarına kadar önemli mesafeler kaydedeceksiniz. 20 Ağustos’tan bu yana yaşadığınız önemli sınavları da vermiş olacaksınız.

Jüpiter size 14 Mayıs’a kadar daha çok evlilikler, hukuksal konular, taşınmalar, ortaklıklar, sosyal organizasyonlar alanında şansları arttıracak. Başkaları tarafından destekleneceksiniz. Avukatlık işleri, danışmanlık (finans danışmanlığı da olabilir)  alanlarından fayda görebilirsiniz. Özellikle de sözleşmeler anlaşmalar devreye girebilir. Eğitim, danışmanlık verebilir, alabilirsiniz.  Ortaklık teklifleri gelebilir, yabancılarla daha çok etkileşimler var. Artık son 6, 7 yıldan sonra destek alacağınız kişiler var karşınızda. Eşinizle de bazı sorunlar olduysa çözebilme olanakları gelişmekte. Yabancı birileriyle ilişki yaşanabilir.

19 Şubat’tan itibaren sizi mutlu edecek olanaklar geliyor. Karşınızdaki kişilerden destekler gelecektir. Bunlar akrabalarınız, yakınlarınız, yabancı kaynaklı kişiler, eğitimciler, hukukçular, sosyal çevre olabilir. Özellikle, 21 Mart Koç burcunda yeni ay ve 20 Nisan Koç burcundaki tutulmayla bu alanlarla ilgili önemli fırsatlar gelişecektir.   Hukuksal alanlarda da olanaklar gelişebilir. Arkadaşlarınızın da olanakları artacaktır.

Mart ayında önemli gezegen geçişleri olacaktır:

7 Mart’ta Satürn, 2026’a kadar 6. Eviniz olan Balık burcuna girecektir. Bu ev iş ve sağlıkla alakalıdır. Bu süreçler içinde daha çok çalışmak başkalarının da görevlerini üstlenmek onlara da yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Kazandığınız becerileri daha aktif kullanabilir, işe çevirebilirsiniz. Baba tarafı akrabalarla ilgili de sorumluluklar alabilirsiniz hayatınızda daha çok var olabilirler. Günlük yaşantınızı düzenlemek gerekiyor belki taşınacaksınız yeni bir çevreniz olacaktır. Düzenli beslenmek sağlık şartlarının düzenlenmesi sizin için en önemli konular olacaktır. Satürn kemikler dişleri de anlattığı için bu alanlardaki zayıflıkları gidermek diğer sağlık sorunlarınızı çözmek dikkatlice planlamak durumundasınız. Zararlı alışkanlıklarınızı bırakmalı şeker ya da hormon dengesini iyi korumalısınız. Sorunlarla daha çok uğraşmak gerekse bile bazı alanlarda uzmanlaşacaksınız. Evcil hayvanlarınız varsa sağlığına dikkat ediniz. İş alanında iş ortamındaki arkadaşlarınızla ilişkileri gözden geçirmek gerekebilir. Onların hayatında sorumluluklar artabilir.

23 Mart’ta Plüton Kova burcuna 5. Evinize girecek ve 2043’e kadar kalacaktır. Aşk hayatında dönüşüm başlayacaktır. Belki şimdiye kadar aşk konularını önemsemediniz aile sorunlarını dikkate almadınız. Bundan sonra bu alanları da daha derinden düşünebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak ya da onların hayatının yeniden yapılanması cinsel hayatınızın dönüşmesi farklı bir hale gelmesi mümkündür. Belki çocuğunuzun ergenlik çağlarıdır kimilerinin evden ayrılma zamanlarıdır. Kimilerinin çocukları evlenebilir ya da farklı yerlere gidebilir, çocuk sahibi olabilir. Ailenizin servetinde dönüşümler oluşabilir. Spekülatif konulara ve böyle bir mesleğe çekilebilirsiniz. Aracı kurumlar, borsa hisse senedi vb.. yatırımlar hayatınıza girebilir. Hayatınıza hobi olarak düşündüğünüz spor (yoga benzeri) ya da farklı becerilerinizi mesleğe çevirebilirsiniz. Alternatif çalışmalardan para kazanabilirsiniz.  Eğlence hayatının dönüşmesi ilişkilerin yeniden tanımlandığı bir döneme giriyorsunuz. Seyahatler, sosyal içerikli programlar hayatınıza girebilir.

Jüpiter 16 Mayıs’tan itibaren Boğa burcunda olacak.  Bir yıl boyunca yatırımlar yapacaksınız. Bir yer satın alabilirsiniz miras kalabilir ya da hediye gelebilir. Yatırımlar değerlenebilir. Ortak paylaşımlardan kazançlarınız oluşabilir. Kredi, vergi, sigorta vb.. borçları ödeyebilir yapılandırabilirsiniz. Emeklilik hakkı kazanırsınız. Tazminatınızı alabilirsiniz. Tedaviler varsa çağın teknolojinin getirdiği olanaklardan faydalanacaksınız. Mart sonundan itibaren kazançlar artacaktır. Farklı kazanç kapıları keşfedeceksiniz.

23 Temmuz-4 Eylül dönemlerinde Venüs retroda arkadaşlarınızın hayatında bir takım sorunlar oluşabilir. Gelecek günlerle bağlantılı umutlarınızı ideallerinizi bekleten durumlar oluşabilir. İşten gelen kazançlar ya azalabilir ya da gecikebilir. Arkadaş veya sosyal çevre problemleri oluşabilir. Grup organizasyonlarında sosyal şartlarda uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Büyük organizasyonları düzenlemek yorucu olabilir. Grup arkadaşlarınızdan aşk teklifleri de gelebilir bunu retrodan sonra değerlendirmeye bakmalısınız. Bu tarihlerde yeni bir aşk başlarsa retrodan sonra büyüsü bozulabilir. Evlilik, estetik gibi konuları ertelemekte fayda var.

14 Ekim’deki Güneş tutulması, burcunuzda olacaktır. Bu dönem biraz kararsızlaşabilirsiniz. Karşı tarafa dayalı plan ve projeler oluşabilir. Ortaklık işbirlikleri ortak projeler finansal konular gündeme gelebilir. Ortaktan eşten gelen finansal konular da oluşabilir. Özellikle de bu dönemlerden başlayarak iki yıl parayla, mal mülk kira kontrat vb.. ilgili konulara odaklanacaksınız. Borsa hisse senedi gibi alanlar hukuksal kazançlar alanınız içinde olabilir tedavilere giden harcamalar da olabilir. Üretime odaklanacaksınız motivasyon parasal konular üzerinde olacaktır iş yapma bir şeyler almak satmak para kazanmak değerlendirmek yatırım yapmak hesaplamak bütçelemek önemli olacaktır. Bu alanlarla motive olacaksınız belki de geçiminizi sağlayacaksınız.

5 Mayıs ve 28 Ekim Akrep/Boğa tutulmalarıyla alacak verecek işlerini dengeye oturtacak, kazanç ve harcamaları düzenleyecek yatırıma yöneleceksiniz. Ortaklı kazançların daha değerli ve huzurlu riskten uzak olduğunu anlayacaksınız. Tazminat gerekiyorsa alabilirsiniz. Alacak verecek dengesi sağlandığında kendinizi daha huzurlu ve güvenli hissedeceksiniz.

2023 yılında Akrep burcunu neler bekliyor: 

Merhaba Sevgili Akrepler, yükselen burcu Akrep olanlar:

Uzun zamandır sizi derinden etkileyen sorunlar, ödemeler, evle ilgili stresler yaşıyor, Kendinizi kanıtlamaya çalışıyor olabilirsiniz. İçinizdeki fırtınalar psikolojik sorunların etkisi davranışlarınıza yansıyabilir, daha sert ya da sivri dilli olabilirsiniz. Sakarlıklar olabilir. Kimilerinin tedavileri bazılarının finansal ya da psikolojik sorunları olabilir.  Bu alanlar devam etse bile 12, 18 Ocak’tan itibaren en azından daha az sorunla ilerlemeye başlayacak, tıkanıklıklar açılacaktır. Başkalarından alacağınız para ya da tahsilatları karşılamaya başlayabilirsiniz, kredi borç gibi alanlarda avantajlı durumlar oluşabilir. İşinizle bağlantılı olan ve başkalarından geciken paralar gelebilir. Kriz yönetiminde uzmanlaşabilir bazı araştırmalarınızı daha rahat yapabilir borsada aktif rol oynayabilir başkalarının kaynaklarını da yönetebilirsiniz. Belki uzun zamandır bekleyen tedaviler operasyonlar, formal işler, resmi dairelerle ilgili konular bu dönemler daha rahat ilerleyebilir.  Uzun süredir zorlandığınız alanlardan 25 Mart’tan itibaren uzaklaşacaksınız.

Jüpiter size 14 Mayıs’a kadar iş alanında şanslar getirecektir. Başkalarının da destek ve yardımlarıyla karşılaşabilirsiniz iş adına. Birlikte çalıştığınız kişiler eğitimciler iş yetenekleri olan kişilerden gelen faydalar olacaktır. Sağlık açısından da güzel bir dönemdir. Sporunuzu kas çalışmalarınızı daha rahat yapabilir ve geliştirebilirsiniz. Beslenmenizi ya da diğer aktiviteleri düzenleyebilirsiniz. Sağlık sorunlarını çözebilir size zarar veren alışkanlıklardan kurtulabilirsiniz. Günlük hayatınızı da etkileyen birçok sorun bu dönem düzelir. Çalışma koşulları ofis düzeni alanında gelişmeler olur. Daha rahat ortamda çalışabilirsin iz. Basın yayın medya alanında ya da yurt dışı bağlantılı konularda işler yapılabilir. Seyahatler de gündeme gelebilir.  

19 Şubat’tan itibaren sizi mutlu edecek iş ve sağlık olanakları geliyor. Astlardan üstlerden ve akrabalardan, sporcular, sağlıkçılardan destekler gelecektir. Özellikle, 21 Mart Koç burcunda yeni ay ve 20 Nisan Koç burcundaki tutulmayla bu alanlarla ilgili önemli fırsatlar gelişecektir.   Yeni iş fırsatlarıyla karşılaşacak, daha fazla ücret alacaksınız.  Günlük işlerinizi daha iyi organize edecek eğitim gördüğünüz alanlardan, hobilerinizden de para kazanacaksınız. Evcil hayvan alabilirsiniz.

Mart ayında önemli gezegen geçişleri olacaktır:

7 Mart’ta Satürn, 2026’a kadar 5. Eviniz olan Balık burcuna girecektir. Artık 2.5 yıldır süren konular bitiyor ve dipten çıkıyorsunuz. Kendinizi geliştirdiniz seçimlerinizi yaptınız şimdi artık tasarıları becerileri yetenekleri geliştirmek zamanı. 5. Ev Aşk ve çocuk sahibi olmakla ilgilidir. Kimileri bu dönem aşkı daha ciddiye alacaksınız. Evlilikler bile olabilir. Belki nişanlılık gibi başlayan ilişkiler 2024 bahara kadar resmileşecek. Kimileri ise bu dönem artık çocuk sahibi olmak isteyecek ve bu alanda sorumluk alacaktır. Kimileri ise tam tersi aşkta bir süre uzaklaşabilir. Spor dünyasında, alternatif işlerde, sanatsal bir alanda, finans alanlarda, sosyal organizasyonlarda sorumluluklar alabilirsiniz. Becerilerinizi geliştirebilir, bilgisayar oyunları, grafikler programlar tasarlayabilirsiniz. Bu dönemlerde yurt dışı konuları da gündeme gelebilir. Bu dönem çocuklarınızın hayatında sorumluluklar var. Hayatlarını yapılandırıyorlar. Sizin de onlara destek olmanız gereken süreçler olabilir. Finansal riskler almayın kayıplar olabilir. Özellikle spekülatif konulardan borsa döviz benzeri alanlarda temkinli davranmakta fayda var.

23 Mart’ta Plüton Kova burcuna 4. Evinize girecek ve 2043’e kadar kalacaktır. Kendinizi hayatınızı alt yapınızı yeniden yapılandıracaksınız ve temeller atacaksınız. Geleceğe yönelik trendleri belirleyerek o alanlara yöneleceksiniz. Taşınmalar, köklü yer değişimleri, ülke şehir muhit değiştirmek mümkün olacaktır. Bu dönemlerde bazı işlere son verebilir yeni bir alana da yönelebilirsiniz. Evinizi binanızı yenileyebilirsiniz. Oturulan evde restorasyon modern teknikler renovasyon çalışmaları oluşabilir köklü değişimler olabilir sil baştan! Yeni bir konuta taşınabilirsiniz. Bazı nedenlerle ailenizden kopabilirsiniz. Onların hayatında dönüşümler kopuklar da olabilir. Yaşamda yeni bir düzen başlıyor. Aile ilişkilerinizi de yeniden yapılandıracaksınız.

Jüpiter 16 Mayıs’tan itibaren Boğa burcunda olacak.  Bir yıl boyunca karşınızdaki kişilerden eş dost ortak arkadaş babanız ya da eğitim aldığınız, danışmanlık aldığınız kişilerden destekler gelecektir.  Uzun süredir süren hukuksal bir savaşı kazanabilirsiniz. Eşinizin olanakları artabilir. Yeni bir ortaklık kurulabilir. Evlenebilirsiniz. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Sosyolog, danışmanlık, avukatlık, doktorluk, öğretmenlik yardımlaşma gerektiren meslekler adına avantajlı bir dönemdir. Yabancı birileri ile ilişki de iş ortaklığı da getirebilir. Sosyal hayatınız canlanacak, bol bol gezeceksiniz.

23 Temmuz-4 Eylül dönemlerinde Venüs retroda iş alanında bayanlarla bazı sorunlar olabilir. Belki onların hayatında bazı sorunlar vardır. Bu dönem olumlu ve olumsuz yönlerinizle dikkat çekeceksiniz. Bazı şeyleri saklamak imkansız gibidir. Toplum önünde ilişkilerle göz önünde olabilirsiniz. Gizli saklı ilişkiler varsa ortaya çıkar. Evlilik sosyal statünüz önemli hale gelebilir. Mesleki alanlarda da yaratıcılıkla gündeme gelebilirsiniz. Mesleki kariyeri geliştirmek mesleki alanda iyileştirmeler yapmak mümkün. Bu dönem çalışanlar iş alanındaki kişilerle ilişkileri düzenlemek dengede tutturmak gerekebilir. İş alanında etkinliler geziler yapılabilir. Annenin hayatında bazı sorunlar olabilir. Üstlerle, anneyle, eşinizle iyi geçinmek önemli olacaktır. Halkla ilişkiler alanlarında çalışmalar yapılabilir. Evlilik dönemleriniz olabilir. Bu tarihlerde evlenmeyin.

14 Ekim’deki Güneş tutulması, Terazi burcunda olacaktır.  Bu dönem başkalarıyla bağlantılı konular olabilir. Kolektif çalışmaların içinde olabilirsiniz. Vakıf hayır işleri kulüp çalışmaları kapalı alanlarda yapılan faaliyetleriniz oluşabilir. Hizmet edebilirsiniz. Spor çalışmaları yapabilirsiniz. Bu dönem günlük hayatı daha iyi planlamak gerekiyor. Sağlık sorunlarına dikkat ediniz. Kontrolsüz gelişen sağlık sorunları ve sakarlıklar oluşabilir. Başkalarından zarar gelebilir.

5 Mayıs ve 28 Ekim Akrep/Boğa tutulmalarıyla kişisel konular, ortaklı çalışmalar evlilikle ilgili meseleler oluşabilir. Sizin ve karşınızdaki kişinin hayatında önemli konular oluşabilir. İş alanında sorumluluk ya da yöneticilik de alabilirsiniz. Ortaklı çalışmalar birlikte yapılan organizasyonlardan faydalı çıkacaksınız. Karşınızda size destek veren kişiler olacaktır. İlişkilerin önemini bu dönem anlayacaksınız. Evlilik ortaklık daha çok özen isteyen konular olacaktır. Seyahatler de hayatınıza girebilir.

2023 yılının iş,  evlilik, ortaklık fırsatları, ev sahibi, aşk ve çocuk sahibi olmanız dileklerimle sağlıklı, huzurlu  az riskli bir yıl diliyorum.

 2023 yılında Yay burcunu neler bekliyor: 

Merhaba Sevgili Yaylar yükselen burcu Yay olanlar:

Birkaç aydır Mars karşıt evinizde retroda!  İletişimleriniz önemli hale gelmiş olmalı.  Ortaklarla, eşinizle, arkadaşlarla ilişkilerde sorunlar yaşanıyor olabilir. Belki fikir ayrılıkları, karşılıklı atışma, çekişmeler, hukuksal sorunlar ya da konuşma iletişim zorlukları gibi diyebiliriz. Karşınızdaki kişilerin hayatında bir takım sorunlar yoğunlaşmıştır. Size ihtiyaçları olabilir, danışmak görüşmek önemlidir. Danışmanlık işleriyle uğraşıyorsanız aşırı yoğunluk olabilir. Eşiniz sürekli sizi kışkırtabilir.  Bu konular devam etse bile 12, 18 Ocak’tan itibaren sert enerjiler, eleştiriler azalıyor. Sizi harekete geçiren, motive eden kişiler konular olacaktır. Tıkanıklıklar bekleme ve gecikmeler açılmaya başlar. Yarım kalan işler, danışmanlıklar, görüşmeler, sözleşmeler hızlanır.  Çocuklarınızın da hayatında girişimler yoğunlaşabilir. Eğitim almak, sözleşme imzalamak, arkadaşlarla görüşmek, sosyalleşmek kolaylaşır.

Jüpiter size 14 Mayıs’a kadar keyifli bir dönem geçirmenize yardımcı olacak. Özellikle Mars’ın düz açıya geçmesi ile daha çok diyebiliriz. Çocuklarınızla etkileşim artacaktır onlardan destek alabilir sizde verebilirsiniz. Onların hayatında güzel dönemler başladı. Daha organize planlı girişim yapma cesaretleri olacaktır. Sizde Mayıs ortasına kadar kendinizi gösterecek, alkış alacak, dikkat çekeceksiniz. Seminerlere, yarışmalara, spor aktivitelerine, hobilere, etkinliklere katılabilir bol sohbetler yapabilirsiniz. Aşk hayatınız canlanacak teklifler alacaksınız ve sosyalleşeceksiniz. Arkadaşlarınızla gezecek kahvenin tadını çıkaracaksınız. Bol bol gezecek seyahatler edeceksiniz.  Özellikle 19 Şubat’tan itibaren bu alanlar canlanıyor.

Spekülatif para konularından borsa hisse senetleri döviz fonlar vb… para kazanabilirsiniz. Para akışını risk alsanız bile Ocak sonu itibariyle daha iyi değerlendirebilirsiniz. Medyatik olabilir bu alanda teklifler alabilirsiniz. Farklı kültürden kişilerle etkileşimler artabilir onlarla arkadaşlıklar flörtöz durumlar bile olabilir.  En azından ateş elementi arttığı için canlı bir hayat var. Özellikle, 21 Mart Koç burcunda yeni ay ve 20 Nisan Koç burcundaki tutulmayla bu alanlarla ilgili önemli fırsatlar gelişecektir.   Yeni olanaklarla  karşılaşacaksınız, alternatif işlerden para kazanacaksınız. Dikkat çekeceksiniz!

Mart ayında önemli gezegen geçişleri olacaktır:

7 Mart’ta Satürn, 2026’a kadar 4. Eviniz olan Balık burcuna girecektir. Bu evi yaşamak hayatın önemli dönemlerinden biridir. Hayatın temel taşlarından biridir hatta bel kemiğidir diyebilirim. Bu yılda yaşananlar sizin için önemli testler olabilir.  Hayattan alınan dersler önemli olacaktır. Bu 2.5 yılda 2025 sonlarına kadar aile ebeveynler özel hayatınıza dönük olabilir onlara karşı daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Kimilerinin babasının ya da büyüklerinin hayatında sorunlar oluşabilir. Onların size ihtiyacı olabilir, daha çok merhamet acıma hissi, fedakarlıklar oluşabilir. Onlarda size destek olabilir bazı ihtiyaçlarınızı karşılayabilir destek olabilirler. Geçmiş konular gündeme gelebilir, daha önce tamamlanmamış karmaşık hale gelmiş konular toparlanmaya başlayacaktır. Zorlayıcı öğretici olgunlaştırıcı yıllar sizi bekliyor. Özellikle ilk 1.5 yıl zorlanabilirsiniz.

İki meslekten birinde seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz. Belki de hayatın en dip noktasındasınız. Sağlam temeller atılması gereken süreçlerdir. Artık ne istediğinize karar vererek hareket edilmelidir. İş hayatınızda bazı sorumluluklardan dolayı zorlanabilirsiniz. Taşınmalar, tadilatlar (daha çok 2024 sonlarından itibaren) gündeme gelebilir. Binanız komşularınız akrabalar finansal konular masaya yatırılabilir. Belki binanızla ilgili yeni bir yapılandırmaya gidilecektir. Jüpiter Mayıs ortasına kadar Koç’ta olduğu için çocuklarınızla da ilgili sorumluluklar olacaktır belki onlara da yardım etmek gerekir. İçe dönük olsanız bile Jüpiter’in enerjisi bunu bir süre dengeleyecektir. Ancak Mayıs’tan sonra daha sakin bir dönem sizi bekliyor, bol bol çalışacaksınız eve misafirler ya da iş bağlantılı kişileri davet edebilirsiniz, günlük hayatınızı düzenlemeye başlayabilirsiniz taşınma hazırlıklarız olabilir.

23 Mart’ta Plüton Kova burcuna 3. Evinize girecek ve 2043’e kadar kalacaktır. Yakın çevrenizin hayatında dönüşümler başlayabilir. Onlarla olan ilişkilerinizde dönüşecektir daha önce sorun yaşandıysa artık olumlu yönde değişir. Yakın çevrenizde daha etkili olmaya başlayabilir söz sahibi olabilirsiniz. Düşünsel fikirsel alanlarda dönüşümler var. belki sil baştan eğitimler alacak eski bilgilerinizin üzerine yeni bilgiler ekleyeceksiniz. Eğitim alanlarınızı tamamlayacaksınız. Belki de bazı şeylerin yetersiz ya da yanlış olduğunu düşünerek yön değiştireceksiniz.  Gruplara katılabilir toplumsal çalışmalar yapabilirsiniz. Değişik şeyler öğrenmeye başlayabilirsiniz hayatınıza astroloji düşünce gücü, teknoloji, astronomi vb. değişik sistemler girebilir. Zekanızı güçlendirmek adına sporlar beyin jimnastiği yapabilirsiniz. Kitap yazabilir, eğitim, seminerler verebilirsiniz. Seyahatler hayatınıza girebilir. Çevrenizdeki kişilerin de hayatında değişimler olacaktır. Çevre değişikliği gerçekleşebilir, kısa mesafelere yapılan geziler olabilir.

Jüpiter 16 Mayıs’tan itibaren Boğa burcunda olacak.  Bir yıl boyunca size güzel bir iş imkanı tanıyacaktır. İşinizi daha profesyonelleştirebilir, iş kurabilir, yeni bir işe de başlayabilirsiniz. Teknolojinin farklı öğretilerin ve grupların içinde olduğu işler olabilir. Daha iyi sağlam güven veren, lüks, konforlu bir ofis ortamı ya da ev ortamı, huzur veren arkadaşlar hayatınızda olabilir. Pratik olacak, para kazandıracak işlere girişeceksiniz. Sağlık olarak da kontrollerinizi daha rahat yaptırabilirsiniz. Bu alanda imkanlar artar. Yarım kalan sağlık sorunları olduysa hiçbir şekilde yapamadıysanız bu dönemler artık mümkün. Günlük hayatınızda var olan dost arkadaşlar aileden kişilerden destek göreceksiniz. Sağlık sorunlarınızda iyileşme görülür. Evinize yaşamınıza işinize yeni bir düzen ve genişlik getirecektir. Kazançlarınız da artacaktır. Bazı akrabaların sağlık sorunlarında iyileşme olabilir. Evcil hayvan alabilir bakabilirsiniz.

23 Temmuz-4 Eylül dönemlerinde Venüs retroda dış dünyayla daha fazla iletişim içinde olmak gerekebilir. Belki yurt dışı hazırlıklarınız var. Astroloji ya da farklı alanlarda seminerler fuarlar oluşabilir. Yurt dışı ya da farklı şehirlerle bağlantılı davetler organizasyonlar oluşabilir. Eşinizin akrabalarının hayatında bu tür şeyler oluşabilir. Farklı kültürlerle tanışabilirsiniz. Yurt dışından gelenler olabilir bazı sebeplerden dolayı istediğiniz gibi keyif almakta zorlanabilirsiniz bu süreçlerde. Tatil planları da olabilir. Ticari konularda sorunlar yaşanabilir. Flörtöz bir dönemde olabilir. Bu süreçlerde bazı hayat deneyimleriyle karşılaşabilirsiniz.

14 Ekim’deki Güneş tutulması, Terazi burcunda olacaktır.  Bu dönem gruplar sosyal organizasyonlar, davet toplantılar, düğünler gündeme gelebilir. Grupları organize etmek gerekebilir. Dernekler, meclisler kulüpler içinde yer alabilirsiniz. Eşiniz finansal alanlarda risk almasın!

5 Mayıs ve 28 Ekim Akrep/Boğa tutulmalarıyla iş, sorumluluklar, günlük hayatın yükü başkalarına hizmet ettiğiniz süreçler devam edecektir. Bu dönem size faydası olan yararlı olan boşa vakit kaybettirmeyen alanlara işlere yöneleceksiniz. Gündelik hayatınızı planlamayı öğrenmiş olacaksınız. Hizmet verilecek özel konularda astroloji ya da teknik konularda pratik yapmak pratik bilgiler hazırlamak ve bu alanda ilerlemek kolay olacaktır. Daha konforlu lüks rahat alanlarda yaşamak oturmak çalışmak mümkün olacaktır. Kazancı sizi tatmin eden işlere öncelik vereceksiniz. Daha pratik verimli ve üretken yöntemler geliştireceksiniz. Günlük yaşamın ayrıntıları ile uğraşmayı bırakacaksınız daha düzenli bir yaşam tercih edeceksiniz. Fazla izole olmanın size zarar verdiğini düşünmeye başlayacaksınız. Net hedefler belirlemeye başlayacaksınız. Bazı pişmanlıklarınız olacak ancak bunları da geride bırakmayı öğrenmek gerekiyor.

2023 yılının iş fırsatları,  yeni bir iş, ofis, taşınma, yeni bir ev, mal mülk, sağlık getirmesi dileklerimle,   ailenize de size de huzurlu keyifli bir yıl diliyorum.

2023 yılında Oğlak burcunu neler bekliyor: 

Merhaba Sevgili Oğlaklar yükselen burcu Oğlak olanlar:

Birkaç aydır iş ilişkilerinizde yoğunluk oldu sanırım. İş içinde olduğunuz kişilerle etkileşimler artmış olmalı. Bazı akrabaların sağlık sorunlarıyla uğraşmış olmalısınız. İş arkadaşlarınız astlar üstlerle geçimde zorlanmış olabilirsiniz. Günlük işleri organize etmek yorucu bir hal almış olmalı. 12, 18 Ocak’tan itibaren bazı konular daha düzenli ilerlemeye başlayacaktır. İşlerinizi yeniden yapılandıracaksınız. Organize edeceksiniz. Bazı sağlık problemlerinizi tedavileri kontrollerinizi ihmal ettiyseniz artık zaman ayıracaksınız. Çok çalışmaya hala devam edeceksiniz özellikle 25 Mart’a kadar bitmiyor yoğunluk ancak mars enerjisini daha dengeli kullanacaksınız size sağlığınıza zararı az olacaktır. Stres halleri azalabilir. Daha bilinçli bir şekilde fiziksel aktivitelere katılabilirsiniz. İşlerinizi hızlı pratik ama aşırı yüklenmeden yapabilirsiniz. Günlük tıkanıklıklar açılmaya başlayacaktır. Siz özellikle 18 Ocak’a kadar Merkür burcunuzda ve mars sağlık evinizdeyken kendinizi çok yormamaya ve sakarlıklara kazalara karşı ihtiyatlı olmaya çalışmalısınız. Mümkünse operasyon tedavi gibi acelesi olmayan durumlar varsa 18’den sonraya erteleyin.

Jüpiter 14 Mayıs’a kadar Koç burcundaki yolculuğuna devam edecek evinizde daha huzurlu keyifli bir dönem geçirmenize yardımcı olacak. Ev işlerinizi Ocak sonlarından itibaren toparlamaya başlayacaksınız. Geçmişte arzu ettiğiniz toplantıları yapacak, evde huzuru bulacaksınız. Ebeveynlerin hayatında bazı şeyler güzelleşecek onlara destek olmak onların da size olması mümkün. Yerleşim taşınma tadilat dekorasyon gibi çalışmalar da ilerleyecektir. Özellikle 19 Şubat’tan itibaren bu alanlar canlanıyor. Mal mülk yatırımlar adına da verimli bir süreç. Yurt dışına da gidilebilir onlar size gelebilir.  Canlılık başlıyor, evinizi güzelleştirecek belki de taşınacaksınız, komşular aile içindeki kişilerle de iletişiminiz düzelecektir. Babanızın, eşin, büyüklerin sağlığı daha iyi olacaktır. 21 Mart Koç burcunda yeni ay ve 20 Nisan Koç burcundaki tutulmayla bu alanlarla ilgili önemli fırsatlar gelişecektir.  Mart ayında önemli gezegen geçişleri olacaktır:

7 Mart’ta Satürn, 2026’a kadar 3. Eviniz olan Balık burcuna girecektir. Komşular, yakın çevrenizdeki kişiler akrabalar, kardeşler, esnaf, komşu, çevredeki herkes önemli olmaya başlayabilir. Onlarla ilişkileri geliştirmek onların sorunlarına yardım etmek destek olmak merhamet göstermek gerekebilir. Belki şartları ağırlaşacak ya da önemli başlangıçlar içinde olacaklar. Bu dönemlerde artık hayatın aktüel ve iletişim yönleri ile yüzleşmek gerekecek. Düşünce tarzın davranışların konuşman hitabet sanatın önemli olur. Belki daha çok dinlemeyi öğrenmek gerekiyor. Bazı sorunlar ve zorluklar olsa bile bu konular çevrenize bakış açınızı değiştirecektir. Bulunduğunuz çevreden de uzaklaşabilirsiniz belki taşınacaksınız. Bu hemen olmaz Satürn buradan çıkmaya yakın genelde olur. Eğitimde, entelektüel faaliyetlerde, yazışmalar, internet çalışmalar, kurslar vb.. daha çok sorumluluk almak gerekebilir. Önemli sınavlardan geçebilirsiniz. Öğrenim okuma yazma gibi konularda araştırmalar yapmak tez hazırlamak gerekebilir. Etrafınızla da anlaşmalar yapmakta zorlanabilirsiniz, sizi sınırlayan alanlar devam edebilir önümüzdeki yıllarda 2025den itibaren daha kolay ilerleyecektir.

23 Mart’ta Plüton Kova burcuna 2. Evinize para evine girecek ve 2043’e kadar kalacaktır. Finansal dönüşümler başlayacaktır. Daha fazla kazanma güçlü olma arzusu oluşacak. Maddi alanlarda birkaç yıldır zaten başlamış olmalı kontrolü ele geçirebilirsiniz, evinizin ailenizin de babası olabilir onlara da yardımcı olabilirsiniz. Parayı daha etkili kullanabilirsiniz. Maddi konularda yoğun bir çabanız olacaktır. Kazanmakta hırs artabilir, bazı şeyleri yoktan var edebilirsiniz. Maddi manevi konularda reformlar ve yeniden yapılandırmalar olacaktır. Maddi konulara bakış açınızda dönüşmeye başlayacaktır belki eskisi kadar değer vermeyeceksiniz. Kısmette varsa gelecek gibi düşüncelere kapılabilir bunu benimseyebilirsiniz.

Jüpiter 16 Mayıs’tan itibaren Boğa burcunda olacak.  Bir yıl boyunca aşk hayatınızı güçlendirecek belki sürpriz aşklar evlilikler bile gündeme gelebilir. Çocuğun hayatında çok keyifli bir süreç bekarsa evlilik evliyse çocuk sahibi olma gibi konular oluşabilir. Sağlığı, morali daha iyi olur. Sizde bol bol gezebilirsiniz. Hobiler etkinlikler sanatsal aktiviteler seminerler sunumlar çok keyifli ilerleyecek yeni şeyler öğrenecek kurslar alacaksınız. Sağlam kişilerle ilerleyeceksiniz. Finansal konularda farklı para birimlerine yatırımlara ilgi duyabilirsiniz belki bu alanda bile kurslar alınabilir.

23 Temmuz-4 Eylül dönemlerinde Venüs retroda finansal konular var. Bu dönem harcamalar artabilir. Tadilatlara, dekorasyona, sağlık, tedavi gibi konulara giden harcamalar oluşabilir. Cinsel problemler yaşanabilir. Kriz anlarını fırsata çevirmek adına çabalarınız yoğun olur. Ortaklaşa işlerden zarar görebilirsiniz. Ortaklaşa para birikimlerden zarar görülebilir. Risk almadan hareket etmek gerekir.  Bu tarihler arasında estetik operasyonu, dekorasyon çalışmaları yapmayın. Para konularına paylaşımlara dikkat edin.

14 Ekim’deki Güneş tutulması, Terazi burcunda olacaktır.  Bu dönem gruplar sosyal organizasyonlar, davet toplantılar gündeme gelebilir. Grupları organize etmek gerekebilir. Dernekler, meclisler kulüpler içinde yer alabilirsiniz. Ortak amaçlar için yapılacak çalışmalar adına mücadele edebilirsiniz.

5 Mayıs ve 28 Ekim Akrep/Boğa tutulmalarıyla çocuklar, sosyal çevreniz, aşk hayatınız, cinsellikle ilgili konular, geziler, seminerler, toplantılar, hobiler, bireysel uğraşlar, farklı gruplarla iletişimler önemli olacaktır. Kendi yaratıcılığınızı ortaya koyacak işlere yöneleceksiniz. Sanat spor hobiler keyif aldığız şeylere yöneleceksiniz. Size zarar veren ya da hayal kırıklığına uğratacak kişilerden uzaklaşmayı güvenmemeyi tercih edeceksiniz. Başkaları hakkımda ne düşünür diye kafanıza takmamayı öğreneceksiniz. Politikacılar adına bu dönem zor geçebilir. Arkadaşlarınızdan zarar görebilirsiniz. Çok çalışmak ve az rahat ettiğinizi gördüğünüz için artık kendinizi mutlu eden kişilerle ilerlemek mümkün olacaktır.

2023 yılının yeni bir ev taşınma, evde ailede huzurlu olma,  aşk fırsatları, çocuk sahibi olmak, çocukların hayatında güzel günler, bol seyahatler, mutlu edecek hobiler uğraşlar vermesi dileğiyle, huzurlu keyifli bir yıl diliyorum. Umarım yeni yılda yakınlarınızla sorunlarınızı çözebilirsiniz.

2023 yılında Kova burcunu neler bekliyor: 

Merhaba Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar:

Bir kaç aydır çocukların işleri çok yoğun olmalı. Çocukların hayatındaki sorunlar olabilir. Çocukları anlamak da zor olabilir, onlarla çekişmeler yaşanabilir.  Eğitsel faaliyetleriniz ya da kurslarınızda bazı inişler çıkışlar sizi yorabilir. Sizinde işlerinizden ve bazı sebeplerden dolayı yeterince eğlenceye vakit ayıramadığınız bir dönem sanki.  Bu dönemlerde spor, sanatsal aktiviteler, hobisel faaliyetlere keyiflere, aşka, gezilere ara vermek zorunda kalmış olabilirsiniz, cinsel hayatınızla ilgili sorunlarınız olabilir.  Ancak 12 - 21 Ocak’tan itibaren retroların bitmesi ve burcunuzdaki yeni ay ile yarım kalan konulara yeniden döneceksiniz. Kendinize vakit ayırmaya başlayacaksınız. Enerjinizi daha doğru kullanabileceksiniz. İki ileri bir geri olan konular ilerleyecek.  Ocak ortasına kadar finansal alanlarda spekülatif (borsa, kumar vb..)para işlerinde risk almayınız, spor gibi aktiviteler varsa sakarlıklara açık olabilirsiniz dikkatli olunuz. Hatta 25 Mart’a kadar çok da iddialı olmamakta fayda var.

Jüpiter 14 Mayıs’a kadar Koç burcundaki yolculuğuna devam edecek yakın çevre ile ilişkiler daha keyifli olmaya başlayabilir. Yakın çevrenizden gelen destekler sizi mutlu edecektir.  Onların hayatında önemli konular girişimler seyahatler oluşabilir. İletişim, ilişkiler, keyifler artabilir. Sosyal çevrenizle ilgili aktivitelere vakit ayırabilirsiniz. Eğitim, seminer, yayıncılık, medya, dergi işleri, yazışmalar, geziler, arkadaşlarla ilişkiler size keyif verecektir. Önemli anlaşmalar yapılabilir.  Pazarlama konuları satış, reklam, halkla ilişkiler oluşabilir. Kitabınızı tanıtabilir, yayınlayabilirsiniz. Otomobil alabilirsiniz. Mars retrodan çıkınca Ocak sonu gibi daha kolay olacaktır. Özellikle 19 Şubat’tan itibaren bu alanlar canlanıyor. Saydığım konularda olanaklar artıyor. Dayanışma içinde olacak, keyifli organizasyonlara katılacaksınız. Astroloji de hayatınızda daha çok yer alabilir. Aracı kurumlar, aracılık işleri, emlak ya da finans danışmanlarıyla daha çok iletişim kurulabilir. 21 Mart Koç burcunda yeni ay ve 20 Nisan Koç burcundaki tutulmayla bu alanlarla ilgili önemli fırsatlar gelişecektir. Seyahat, eğitim fırsatları çıkacaktır, ticari konuda da kazançlarınız olabilir.   

Mart ayında önemli gezegen geçişleri olacaktır:

7 Mart’ta Satürn, 2026’a kadar 2. Eviniz olan Balık burcuna para evine girecektir. Yatırımlarınız var demektir. Bu konuları bu dönem toparlayacaksınız. Dağınıklığı disipline edeceksiniz. Üretim gücünüz artacaktır. Maddi konularda daha temkinli olacak ve önemli şeylere yatırım yapacaksınız. Kalıcı yatırımlar hedefinizdedir. Bu yüzden de kaynakları doğru kullanmak isteyeceksiniz. Özellikle Mayıs 2023’den 2024 Mayıs’a kadar olan dönemde bu alanlarda avantajlı yatırımlar yapabilirsiniz. Yılın ilk yarısında otomobil ikinci yarısında mülk belki de ev sahibi olabilirsiniz. Şimdiye kadar birikimlerinizi en azından toparlama sürecindesiniz. Sağlama gitmek istiyorsunuz. Gelirinizi arttırmak için yeni yollar da bulabilirsiniz. Kişisel becerilerinizden faydalanabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmak kontrollü olmak gerekecek ki istediklerinizi yapabilesiniz.

23 Mart’ta Plüton nihayet burcunuza giriyor ve 2043’e kadar kalacaktır. Kişisel dönüşümler başlıyor. Hayatınızı kişiliğinizi yeniden yapılandıracaksınız. Kimileri buralardan tamamen gitmek başka ülkelere bile yerleşmek isteyebilirler. Kimileri bireysel tek başına ilerleyebilir kimisi ise aile kurarak!  Mutlaka bir değişim sizi bekliyor. Kişilik yeniden yapılanacak gücünüzü daha etkili kullanacaksınız. Daha önce görünmeyen yanlarınız görünür olacaktır dayanıklılık artacaktır.

Kendinizde var olan güçle tanışacak ve bunları kullanma fırsatınız olacaktır. Kendinizi kontrol edebilme çalışmaları da yapabilirsiniz. Önceden bilinçdışı dürtüler zorlamalar anlayamadığınız duygular içindeyken şimdi bunları bilinçli bir şekilde kullanabilir kontrol edebilirsiniz. Huylarınızı değiştirebilirsiniz. Dış görüntünüzü sağlığı, giyim kuşam tarz davranışlar her şey dönüşüme uğramaya başlayacaktır. Yenilikçi özgürlükçü yapınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Bazen de anarşist ya da isyankar, ben bilirim ruh halleri içinde olabilirsiniz. Metafizik, psikolojik, düşünce gücü, astroloji, astronomi, akıl yönü güçlü derin çalışmalara yönelebilirsiniz. Evrensel çalışmalara kendinizi adayabilirsiniz. Gerçek gücünüzü ortaya çıkarabileceksiniz. 2026’a kadar olan süreçte Satürn Balık’ta olduğu için kişisel yeteneklerinizi para kazanma yatırım yapma gibi alanlara yönlendirebilirsiniz.

Jüpiter 16 Mayıs’tan itibaren Boğa burcunda olacak.  Bir yıl boyunca ev hayatınız daha huzurlu olacak. Yatırımlar yapabilir taşınabilir evlenebilirsiniz. İçe dönük çalışmalar yapılabilir. Psikoloji, meditasyon, yoga gibi çalışmalara yoğunlaşabilir, içinizdeki derinlikleri araştırabilirsiniz. Şans ve fırsatların artmasıyla gelişme ve genişleme yaşayabilirsiniz. Daha konforlu geniş lüks evlerde oturabilir ya da yaşam şartlarına sahip olabilirsiniz. Ailede genişleme aile şartlarında iyileşme oluşabilir. İçsel huzur önemlidir. Yurt dışından farklı kültürlerden kişileri davet edebilirsiniz siz yurt dışına seyahat edebilirsiniz. Ailenize yuvanıza dönebilirsiniz.

23 Temmuz-4 Eylül dönemlerinde Venüs retroda aşk ilişkileri var. Evlilik gibi konular aşk hayatınızda karışıklıklar oluşabilir. Geçmiş problemler ortaya çıkabilir bu kez karşınızdaki kişiler sizi idare etmeyebilir, daha çok ilgilenilmesini bekleyebilirler. Aşk, evlilik biter demiyorum ama önemli testlerden geçebilirsiniz. Belki yeniden düşünmek güçlendirmek için düşünmek gerekecek. Bekâr iseniz bir aşk karşınıza çıkabilir evlilik teklifi gelebilir. Geçmişteki ilişki yeniden canlanabilir. Ancak eğer retro tarihleri arasında büyüleyici bir aşk hayatınıza girdiyse retrodan sonra büyüsü bozulabilir bilginiz olsun bu yüzden bu tarihlerin geçmesini beklemelisiniz. Anlaşma sözleşme sosyal ilişkiler alanları hukuksal konularda sorun oluşabilir. Bu tarihler arasına evlilik yapmayın.

14 Ekim’deki Güneş tutulması, Terazi burcunda olacaktır.  Bu dönem yurt dışı çalışmaları, farklı çevreler seyahatler kitap çalışmaları medya yayıncılık alanları aktif olacaktır. Halkla ilişkiler tanıtımlar hukuksal konular hayatınızda olabilir. Fuarlar, seminerler, sempozyumlara katılabilirsiniz. Seyahatlerle ya da yasal konularla ilgili bazı sıkıntılar oluşabilir.  Eşin akrabaların ya da sizin uzaklarda yaşayan akrabalarınızın hayatında bazı sorunlar oluşabilir.

5 Mayıs ve 28 Ekim Akrep/Boğa tutulmalarıyla aileniz eviniz iş ve özel hayatınız önemli hale gelecektir. Bu alanda iniş çıkışlar devam edebilir. Kimilerinin tadilatları, taşınmaları, iş alanında değişiklikleri, zorlukları bu dönemlere denk gelmiştir. Kimilerinin annelerinin sağlık sorunları, ev hayatları önemli hale gelmiş olabilir. İşinizde bazı kararlar alabilirsiniz. Sorumlulukları aşırı ciddiye almamayı tercih edebilirsiniz. İş kariyer alanında şansızlıklar oluşabilir belki birlikte çalıştığınız kişilerin baskıları sizi rahatsız edecek onların sizi kontrol etmesine tahammül edemeyeceksiniz. Bu dönem sizi mutsuz eden baskı yaratan dayatmalara sebep olan kişilerden uzak durmalısınız mecbursanız fazla kafaya takmamaya bakmalısınız. Kendi temel ihtiyaçlarınıza odaklanmalı özel hayatınızı organize etmelisiniz. Aile hayatınıza daha fazla zaman ayırmalısınız. Bu dönemlerde gayrimenkul alanlarından 28 Ekim civarı, topraktan, mal mülk yerleşimden mirastan yana şanslar artabilir. Yatırım yapma zamanları olabilir.

2023 yılının size keyifli ortamlar sunması, güzel bir eğitim imkanı vermesi, bol seyahat etmeniz, evde ailede huzurlu olma, özel hayatın keyfini çıkarma, mülk sahibi olma, evlenme, yatırım yapma gibi fırsatlar dileğiyle, huzurlu keyifli bir yıl diliyorum.

2023 yılında Balık burcunu neler bekliyor: 

Merhaba Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar:

Bir süredir evde yoğunluklarınız var.  Çalışmalarınızı evden yürütüyor olabilirsiniz. Kimilerinin taşınmalar tadilatları ya da ebeveynlerin hayatında zorlukları oluşabilir.  Daha çok içe dönük mücadeleniz var enerjinizi de doğru yönlendiremiyorsunuz. Aile için mücadelesi yoğun.  Misafirlikler, seyahatler ya da eşinizin akrabalarının sorunu sizi yormuş olabilir. Ev kazalarına da açık bir dönem. 12,18 Ocak’tan itibaren retroların bitmesi ile yarım kalan konulara yeniden başlayabileceksiniz. İki ileri bir geri olan konular ilerleyecek. Özellikle, 13 Ocak’tan 25 Mart’a kadar aile içindeki tartışma gerginlikleri çözme şansınız artıyor. Evinizle de ilgili güvenlik tedbirlerini arttırabilirsiniz, alarm, onarım, tadilat gibi işleri çözebilirsiniz.  Taşınabilir ya da evde değişiklikler yapabilirsiniz. Geleceğe yönelik önemli projeleriniz Ocak ortasından itibaren hızlanacaktır.

Jüpiter 14 Mayıs’a kadar Koç burcundaki yolculuğuna devam edecek para işleriniz var, güzel faydalı yatırımlar yapacak ve kazançlar elde edeceksiniz. Kişisel projelerinizden yeteneklerinizden yaratıcı çalışmalardan, yatırımlardan, borsa benzeri alanlardan, ailenin parasından kazançlar artabilir.  19 Şubat’tan itibaren bu alanlar canlanıyor, istediğiniz şeyleri satın alabileceksiniz, eğitimden de para kazanılabilir. Önemli sözleşmeler yapılabilir. 21 Mart Koç burcunda yeni ay ve 20 Nisan Koç burcundaki tutulmayla bu alanlarla ilgili önemli fırsatlar gelişecektir. Para kazanma beceriniz artıyor gelirinizi arttırmak için yeni olanaklar var. Ticari alanlarda ilerleyebilir, hukuksal alanlardan eğitimden iş girişimlerinden para kazanabilirsiniz. Ekonomik alanda özgürleşmeye başlayabilirsiniz. Kaynaklarınız değer kazanabilir.

Mart ayında önemli gezegen geçişleri olacaktır:

7 Mart’ta Satürn, 2026’a kadar burcunuza giriyor. Artık hayatınızda kendi isteğinizle alacağınız sorumluluklar var. Kimileri evlenebilir, çocuk sahibi olabilir, kimileri ise önemli kararlar alabilirler. Kendinize odaklanabilir kendiniz için neler yapabileceğinize karar vererek başlayabilirsiniz. Hayatınıza yeniden şekil vererek ilerleyebilirsiniz. Daha önce sorumluluğunu alamadığın konuların şimdi sorumluluğunu alacaksınız. Yeni adımlar atılacaktır ilerlemesi zaman alsa da daha rahat ilerleyebileceksiniz. Sorumluluk artsa bile başarılarda artacaktır. Kendinizi hayatınızı düzelteceksiniz. Bu dönemlerde kilo verebilirsiniz bazı zararlı alışkanlıkları da Mart sonuna kadar bırakabilirsiniz.  Daha sağlıklı bir yaşam seçmek önceliğiniz olmalı. Birkaç yıl içinde rahat ilerlediğinizi göreceksiniz. Hayata daha ciddi bakacak gözü kapalı hareket etmeyeceksiniz. Olgunlaşacak büyüyeceksiniz.

23 Mart’ta Plüton Kova burcuna giriyor ve 2043’e kadar kalacaktır. 2026a kadar olan süreçte Satürn Balık’ta olduğu için kolektifi ilgilendiren çalışmalara girişebilirsiniz. Vakıf, cemiyetlerde meclislerde, derneklerde kuruluşlarda görevler alabilirsiniz. Bu alanda gönüllü çalışmalar da yapılabilir. 2043lere kadar derin konular oluşabilir. Toplumu ilgilendiren çalışmalara dalmak, başkalarının anlamadığı şeyleri bulmak bilinçaltı çalışmaları yapmak mümkün olur. Meditasyon, yoga, astroloji, ruhsal, metafiziksel çalışmalar yapılabilir. Yurt dışına gidebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı çalışmalar yapabilirsiniz. İnsanlığa kendinizi adayabilirsiniz. Bununla bağlantılı toplumun faydasına olan buluşlar icatlar yapılabilir. Hastane, laboratuvar, araştırma merkezleri, yardım kuruluşlarında çalışabilirsiniz. Farklı gruplarla çalışmalar yapılabilir. Adınızı duyurmadan hayırseverlik yapabilirsiniz. Bu dönem endişelerden, korkulardan uzak durulmalıdır.

Jüpiter 16 Mayıs’tan itibaren Boğa burcunda olacak.  Bir yıl boyunca yakın çevrenizin kardeşlerin hayatında olumlu gelişmeler yaşanacak size de destek olabilirler birlikte bir şeyler yapabilirsiniz. Onların olanaklarından faydalanabilirsiniz. İşbirliği içinde olabilirsiniz. Bilim astroloji ya da teknoloji, farklı gruplarla iletişimler olacaktır. Buluşlar yapabilir farklı fikirlerle etrafınızdakileri aydınlatabilirsiniz. Yazışmalar paylaşımlar eğitimler eğitimciler hayatınızda olabilir. Teknolojiyi de içine alan kullanmanıza fırsat veren çalışmalar artabilir. Ticari bağlantılar kurulabilir, medyada yer alabilirsiniz başkalarını ilginç fikirlerinizle etkilersiniz. Sık seyahatler olacaktır keyifli geziler ve ilginç ortamlar sizi bekliyor.

23 Temmuz-4 Eylül dönemlerinde Venüs retroda iş ilişkileri var. Bu dönem iş ve aşkı birbirine karıştırabilirsiniz. İş alanında kişilerle aşk yaşanabilir. Eşinizle birlikte çalışma imkanınız olabilir belki yapacağınız organizasyonlarda beraber çalışmalar vardır. İşinizdeki sorunlar aşk hayatınıza yansıyabilir.   İş ortamını düzenleyebilir, müşterileri ofisinizi bulunduğunuz ortamı dekore edebilirsiniz. Güzellik estetik gibi konulara takıntı yapılabilir. Giyim kuşam diyet gibi alanlara yoğunlaşabilirsiniz. Bu tarihler arasında dekorasyon çalışması yapmayınız, estetikle ilgili operasyon ya da tedavi ya da benzeri konuları bu döneme getirmeyiniz. Sağlığınıza dikkat ediniz. Evlilik gibi konular olursa daha sonraya erteleyiniz.

14 Ekim’deki Güneş tutulması, Terazi burcunda olacaktır.  Bu süreçlerde tedaviler, sağlık sorunları oluşabilir. Ortak paylaşımlar, eşiniz ya da ortağınızla birlikte yapılan yatırımlara daha çok özen göstermek gerekebilir. Borç alacak verecek dengesi korunmalı. Artık bundan sonra kendi kazançlarınıza daha çok yönelebilir, başkalarının kazançlarına koşullarına güvenmekten vazgeçebilirsiniz. Miras ya da eşin parasıyla ilgili sıkıntılar da oluşabilir sağlık konularına dikkat edilmeli. Zaten koç burcundaki tutulmalar başladığında ki ilk tutulma 20 Nisan’da olacak madden kendinize de yeterli olmaya başlayacaksınız. Kendi çabalarınızla ihtiyaçlar temin edilecektir. Finansal itibarınız yükselecek ekonomik gelişim şansı artacaktır. Kendi imkanlarınızla finansal özgürleşme yaşanabilir.

5 Mayıs ve 28 Ekim Akrep/Boğa tutulmalarıyla sürekli bir seyahat konusu oluşabilir. Yakın çevre uzak çevre trafiği içinde olabilirsiniz. Gel git trafiğiniz artacaktır. Onların hayatında da değişimler olacaktır. Eğitimde başarılar artar zihinsel aktivite yetenekleriniz artacaktır. Bilgi edinme öğrenme iletişim kurmak yakın çevreyle iletişimde olmak çok şey öğretecektir. Eğitimde başarı artabilir.

2023 yılının size finansal özgürlük ve sağlık vermesini, keyifli iş ortamı sunmasını,  güzel bir eğitim imkanı vermesi, yeteneklerinizi kullanma ve bu alanda kendinizi geliştirme, toplumsal çalışmalara katkıda bulunma dileklerimle, huzurlu keyifli bir yıl diliyorum. 

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @astrologtalin
📝    Twitter @astrologtalin 
facebook - talin ağdere ile astroloji
 💻   Mail talinagdere@hotmail.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum