By Talin Ağdere ile Astroloji - 17:21:00


Satürn Balık burcuna giriyor!

Sınavımız vicdanımızdır…

7 Mart 2023 – 14 Şubat 2026 tarihlerinde sorumluluk, ödev, çaba, görevler gezegeni Satürn Balık burcunda olacaktır. Bu dönem Satürn’ün görevi, kaos halinde olan ve dağınıklık yaratan konuları düzenlemektir. Bu durumlar için çaba ve emek sarf etmek gerekir zaman alacaktır. En çok burç / yükselen Balık/Başak, İkizler/Yay etkisi altında olurlar.

Satürn sert, eğilmez bükülmez sabit bir burçtan çıkıyor ve değişken, esnek bir burca giriyor. Tabi etkileri daha farklı olacaktır. Şartlara, görevlere daha çabuk adapte olacak, var olan sorunlar adına fedakarlıklar ortaya çıkacaktır. Kendini adamak, izole etmek, feda etmek, zor şartlarda yaşayan insanlarla ilgilenmek bu dönemin konularıdır. Çıkarlardan vazgeçilmesi gerekmektedir. Bu dönem herkes vicdanının ekmeğini yer, sınavımız vicdanımızdır. 

Satürn Balık burcunda fedakarlık verir. Başkalarının yararına olacak projeler içine girilebilir. Dünya genelinde öyle olaylar olabilir ki dayanışma gerektiren konular olur.  Olmayacak denilen konuları oldurtabilir. Geri planda kalmak, bu alandaki işleri yapmak, izole olmak, kaynakları idareli kullanmak gerekebilir. Bu dönemler hayal gücüyle gerçeklik arasına bağ kurmak gerekir, olaylar karşısında kendinizi kurban edebilirsiniz, kadersel yükleri üstünüze çekebilirsiniz. Daha mantıklı, planlı ve organize olmak durumundasınız. Merhamet ve fedakârlık konularında testten geçebilirsiniz. Başkalarına çok fazla fedakârca davranmak yüzünden işlerinizi kendinizi ihmal edebilirsiniz. Bazen de inançlarınızı test edeceksiniz. Sezgilerinizi kullanmakta zorlanacaksınız. Eski hatalardan endişe duyacaksınız. Daha mantıklı, gerçekçi planlı olduğunuzda toparlandığınızı göreceksiniz. Satürn Balık’ta hırsları törpülemek, teslimiyet gerektirir.

Balık burcu Zodyak’ın 12. Evini yönetir. Politik astrolojide Balık, tarikatları, cemiyet, vakıf, dernekleri, hastaneleri, hapishaneleri, yardım kuruluşlarını, gizli dedektifleri, sabotajcıları, gizli servisleri, Kızılhaç, Kızılay gibi kuruluşları, hayırseverleri, toplumun ihtiyaçlarına yönelik kolektif çalışmaları anlatır. Bu tarihler arasında bu konulara yoğunlaşmak mümkün olabilir. Türkiye haritasında göçlerle, göçmenlerle de çok ilgilidir. Ayrıca Türkiye haritasında akademik konular, üniversiteler, yargı, hukuk sistemi, uluslar arası ilişkiler, medya , ticaret (yurt dışından alınan hizmetler) de bu alanı kapsamaktadır. Satürn disiplin ve düzen veren sınırlayan bir gezegendir bu alanlarda yaptırımları düzenlemeleri olacaktır.

Satürn Balık burcuna ilk gireceği dönemler yani Satürn 28 derece kovadan (Şubat, Mart 2023’den) itibaren 17, 18  Mart’a kadar önem kazanır, 00 derece Balık çok önemlidir. Önemli olayların habercisi olabilir. Dolunayla Satürn Balık burcuna girecektir. Bir kaosu, karışık bir durumu fedakarlık ve dayanışma yoluyla sınayarak girebilir.  Bir anda hırslar da törpülenebilir herkesin yararına olacak kararlar alınabilir, kişiler menfaatlerini duygularını disipline etmek durumunda kalabilir, kolektifi ilgilendiren kararlar alabilirler. Satürn’ün ikinci kez 00 dereceleri Ekim-28 Kasım 2023 tarihlerinde olacaktır.

Satürn Balık burcunda susuzlukla, kaynak sıkıntısıyla baş etmek gerekebilir. Din alanında sınırlamalar getirilebilir. Dinle yönetilen ülkeler ve fakirlikle boğuşan ülkeler daha da zorlanabilir. Hapishanelerden tüm cemiyet faaliyetlerine kadar yapısal değişiklikler oluşabilir. Aslında tüm bu konulara bir çözüm bulmak görevleri yerine getirmek gerekecektir. Belki çok da kolay olmayacaktır ama dayanışma özveri yardımlaşma ile yapılması da mümkündür. Aslında Satürn Balık’ta yeni başlangıçlar yapmak mümkün değildir. Kaos olan şeyleri düzeltmek elinizdeki işleri bitirmek, geçmişin sorunlarını sıfırlamak gerekir. 29, 30 yıllık bir (1996 Nisan ayında başlayan) döngüyü kapatmak ve çalışmaları tamamlamak bir devrin kapanması 2025 yaz aylarına tamamen ise 2026 Şubat’ına kadar mümkün. Yeni başlangıçlar 2025 /2026 yılında Satürn Koç burcunda olacaktır. 

Satürn Haziran, Temmuz 2023’de Boğa burcundaki Jüpiter’le etkileşimi olacaktır. Bu dönemlerde büyüme ve gelişme planlı ve organize olabilir. Projelerin somutlaştığı sağlamlaştığı büyümenin kontrollü planlı yapıldığı dönemlerdir. Yurt dışı, finans konuları eğitimle ilgili alanlar hukuksal konularda işler biraz daha güven verebilir. Sorumluluk almak, verimli faydalı olmak saygı görmek mümkündür. Karmaşık durumların üstesinden gelmeye başlayabilirsiniz. Ancak zaman zaman 2024 Ocak sonlarına kadar yoran zorlayan süreçler olabilir.  2024 – 2026 yıllarında Satürn/Uranüs açılarında,  hayatınızda var olanlardan bazılarını korurken, hayatınıza ayrıca yenilikler katabileceksiniz. Yaşamdaki düzensizlik kargaşa ve işleri aksatan durumlar yoluna girmeye başlayabilir. Teknolojiyi daha etkin kullanmaya başlayabilirsiniz.  İş, eğitim, yaratıcılık, öğrenim yeni modern teknoloji alanlarında yenilenmeler olur. Destek ve anlayış da artacaktır. İnsani duygular ve dostluk anlayışı arttırıcı yönleri güçlenecektir. Birlikten güç doğar desteği ile limitlerinizi aşabilirsiniz. Somut veriler daha fazla sabır ve dayanma gücü artacaktır. Tabi bunlara yıllar içinde transit gezegenlerde eklenince daha destekleyici olur.

Satürn/Balık dönemi meslekler: yardım ve özveri gerektiren tüm meslekler, sağlık sektörleri, ruhsal danışmanlar, hayır işleri yapanlar, hayal dünyası yaratıcılık (sinema, spor, şiir, edebi eserler, sanat) gerektiren mesleklerde çalışanlar, içgüdü gerektiren meslekler, naturopati, homeopati, alternatif tıp, düşünce gücüyle iyileştirme teknikleri (enerji, eft, nlp, vb..) , kimya ecza ilaç sektörü endüstrisi, suyla ilgili meslekler. Oyunlar, oyun yazarları, beyin gücünü öne çıkacağı meslekler(Plüton’la birlikte),

Sağlık: Ayaklar ve sinir sistemlerde hassasiyetler oluşur. İçki, uyuşturucu, ilaç bağımlılıkları artabilir. Ayakları ilgilendiren tüm hastalıklar, gut nasır tırnak iltihapları, taban, ayak deformasyonu gibi sorunlar da verebilir. Mikrobik hastalıklara karşı direnç düşebilir. Vücut su tutabilir. Zehirlenmeler oluşabilir. Başak burcundan gelen zıt etkilerden dolayı bağırsak hassasiyeti sindirim sistemi rahatsızlıkları da oluşabilir.  Evhamlar artar. Psikolojik, ruhsal sorunlar oluşabilir. Satürn/balık dönemi sudan, sıvılardan gelen bazı mikrobik hastalıklar, virüsler oluşabilir. Bu dönem bu hastalıklarla bağlantılı  sorunları çözüme götüren yeni olanaklar, tedaviler de gelişebilir, ilaç, aşılar bulunur.

Satürn hangi evinize giriyorsa o ev konularında bazı yaptırımları olacaktır sizde bununla ilgili kurallar uymak durumunda kalabilirsiniz.

Satürn/Balık burçlara etkisi: (yükselen burcunuzu da okuyunuz)

Koç: Satürn 12. Evinize giriyor ve 2026’a kadar kalacaktır. Kolektifi ilgilendiren projeleriniz olacak. Dernek vakıf, cemiyet, hastane, hayırsever projeler içinde görevler alabilir, kural belirleyici işler yapabilirsiniz.  Kurumsal alanlarda görevler alabilirsiniz. Gönüllü projeler diyelim! Yalnız başınıza kalsanız bile sorunların üstesinden gelmeniz gerekecek. Fedakarlık temaları var.  Hastanelerle bağlantılı işlerinizde olabilir, kontrol dışı faktörler, kadersel temalar, mecbur bırakan elinizde olmayan yapmanız gereken durumlar olabilir. İş ve girişim gibi ya da her konuda diyelim şartları çok zorlamamak gerekir. Bazı şeyleri deneyimleyerek de bilgeleşebilirsiniz. Kabullenme, bırakma, hayatın akışıyla yön bulma dönemleridir, hırslar törpülenir.  İçe yönelme meditasyon yoga dua tarzı çalışmalar yapılabilir. Bu dönemlerde sınavlar varsa zorlanabilirsiniz. Bir işin sonu okulun eğitimin, görevin bitiş dönemleri olabilir.  Bazı akrabaların, büyüklerin hayatında sağlık sorunları olabilir.  Özellikle 2023 Haziran’dan itibaren 2024 Mayıs sonuna kadar finansal kazançlarınızda artacaktır.

Boğa: Satürn 11. Evinize giriyor ve 2026’a kadar kalacaktır. Bu dönemler içinde Sosyal organizasyonlar, sosyal çevre arkadaşlar arasında bazı sorumluluklar almanız ve bu işleri hakkıyla yapmanız gerekebilir. Toplumsal, sosyal sorumluluk projeleriniz olabilir. Sorumluluklardan kaçmamak gerekir. Ekipçe yapılan işlerde mücadele verebilirsiniz. Grup içinde sorumluluk gerektiren işler size verilebilir. Meclis, ekip, cemiyet, kulüp, kuruluş, dernek yöneticisi olabilirsiniz. Pek çok kişinin yükünü üstlenebilirsiniz. Bazı aktiviteleri yardım kuruluşlarını, Gelecek günlere ilişkin uygulanması gerekenleri organize edebilirsiniz. Arkadaşların hayatında sorunlar olabilir. Arkadaşlarla bazı sorunlar yüzünden gerektiği gibi sosyalleşmekte zorlanabilirsiniz. Görüş farklılıkları oluşabilir. İşle ilgili uzun vadeli yatırımlarda dikkat etmek gerekir. 2023 sonları, 2024 yılında bu konularda daha rahat olacaksınız. Şartları kendi lehinize daha çok çekebilir, koşulları istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

İkizler: Satürn 10. Evinize giriyor ve 2026’a kadar kalacaktır. Satürn iş evinize girecektir. İş ve aile konuları öne çıkacaktır. Anneyle bağlantılı konular, sorunlar olabilir. Evlilik yapabilirsiniz. Aile şirketinde sorumluluklar ve sorunlar artabilir. Ebeveynlerinde sorumluluklarını almak gerekebilir. İş alanında yükselme verebilir. Toplum önündeki duruşunuz, yönetim becerileriniz, dış dünya ile iletişiminiz önemli hale gelir. Önemli bir yöneticilik vasfına sahip olabilirsiniz. Üst pozisyonlarda çalışabilirsiniz. Ülke bile yönetebilirsiniz. Bu başarıyı elde etmek için çok çalışmanız gerekiyor. Sabır ve kararlılık göstermeniz çok önemli. Belki de hiç tecrübe edilmeyen çok farklı bir alanda çalışıyorsunuz. Topluma kendinizi kabul ettirme mücadelesi de artacaktır. Toplumsal saygınlık ve kariyerinizi etkileyen konular adına dikkat etmeniz ve yanlış yapmamanız gerekiyor. Özellikle Jüpiter Boğa dönemi 2024 yılı için destekleyici açılar var.

Yengeç: Satürn 9. Evinize giriyor ve 2026’a kadar kalacaktır. Yurtdışına yönelik işler başlıyor. Belki daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Yeni konularla uğraşabilirsiniz. Belki size daha yabancı olan konulardır. İş odaklı eğitimler alınabilir, dış ticaretle uğraşıyorsanız daha temkinli olmalısınız. Bazı kuralları yasaları iyi öğrenmek gerekiyor. Kural ve sınır getiren konular olabilir. Mahkeme yasalarla ilgili sorunları aşmak adına daha çok mücadele edilebilir. Bilimsel, dinsel ruhsal konulara odaklanabilirsiniz.  Seyahatler, yabancılarla ilişkiler, dini ve hukuksal konular, yayıncılık, akademik alanlarda sorumluk alabilirsiniz. Eşinizin akrabaların hayatında bazı sorumluluklar, yükler, zorluklarda oluşabilir. Onlarla bağlantılı projelerde oluşabilir. 2023 Mayıs ve 2024 Mayıs dönemlerine kadar ise gruplarla bağlantılı çalışmalarınız görevlerinizde başarılı olacaksınız. İşten kazançlarınız artacaktır. Artık geçmiş çalışmaların faydaları ortaya çıkacaktır.

Aslan: Satürn 8. Evinize giriyor ve 2026’a kadar kalacaktır. Ortak paylaşımlar hayatınızda olabilir. Eşiniz, babanız ya da ortağınızla bağlantılı yatırımlara yönelebilirsiniz. Başkalarının yatırımlarını yönetebilirsiniz. Miras, emeklilik konuları, banka işleri, başkalarından elde edilen kaynaklarla bağlantılı konular yoğun olabilir. Bazı ödemelerin üstesinden gelmekte zorlanabilirsiniz. Yatırımlar ve harcamalar alacaklar ayarını iyi yapmak gerekiyor. Bu dönem bazı tedaviler gündeme gelebilir. Büyüklerinizin de olabilir. Ortağınız varsa onların mali durumuna da dikkat etmek gerekir. Gelir ve ödemeler arasındaki denge önemli olur. Başkalarıyla olan kişisel değerlerin çatışması da mümkündür. Muhasebe, finans, bankacılık, borsa, mali kaynaklar, insan kaynakları, araştırma, tıp, jeofizik, madenci, arkeolog gibi sektörlerde çalışabilir, görevler alabilirsiniz. Ortaklı çalışmalara girişebilirsiniz. Kurumsal görevlerinizde olabilir. 2023 yılının ikinci yarısı ve 2024 yılında tanınma yükselme daha çok dikkat çekmek mümkündür.

Başak: Satürn 7. Evinize giriyor ve 2026’a kadar kalacaktır. Artık şimdiye kadar olan deneyimlerinizi bildiklerinizi öğrendiklerinizi başkalarıyla paylaşma zamanınız olabilir. Dışa açılmak ve insanlarla karşılaşmak dönemidir. On dört yıllık yaşanan oluşumların kazanılan deneyimlerin sonuçlanması mümkündür. Evlilik, ortaklık gibi konular hayatınıza girebilir. Kimileri de ilişkilerinde zorlanabilir. Burada sorunlar varsa artık ele almak ve çözmek gerekmektedir. Bu dönem belki evlilikle ilgili sorunları olanların konuşarak fedakarlık ederek, maneviyatı da ölçerek tartarak yanlışları görerek  gerekenleri yapmaya çalışabilirler. Daha sağlam yapıya da bürünmesi mümkündür. Beklentiler, güven, sevgi, saygı, emek önemlidir. Eşinizin(ortağın, ailenin, karşınızda olanların hayat ortaklarınızın)  de zor şartlarda olduğunu görevlerinin arttığını ve sizin ona destek olmanız gerektiğini de söyleyebiliriz.  Ortaklıklarda daha sabırlı ve özverili olmak gerekiyor. Bencilce davranışlara pek yer yok. Bu dönem ortaklık teklifi de gelebilir. Avukatlık danışmanlık işleri yapılabilir. Özellikle hukuksal konular varsa 2023 Haziran’dan itibaren 2024 bahara kadar olan süreçte çözülebilir, şans artabilir.

Terazi:  Satürn 6. Evinize giriyor ve 2026’a kadar kalacaktır. İş ve sağlık alanında şimdiye kadar ihmal edilen konular varsa artık daha fazla sorumluluk almak gerekiyor. Kendinize daha iyi bakmanız ve kontrolsüz gelişen bazı sorunları düzenlemek gerekiyor. Günlük hayatınızı, yaşantınızı, ev / iş adına organize etmek gerekebilir. Sağlık sorunları varsa kontroller ihmal edilmemeli. Düzenli beslenmeli kilo fazlalıklarından kurtulmalı size zarar veren alışkanlıklarınızı bırakmalısınız.  Bu dönem kiracı iseniz ev sahibi, apartman görevlileri, günlük görüştüğünüz kişiler komşular ile de takıntılar olabilir.  Günlük işlerinizi yapan yardımcılarınızın hayatında sorunlar artabilir, verim almanız zorlaşabilir. İş alanında daha sıkı çalışmak gerekebilir, başkalarının da görev ve yükleri üstünüze yıkılabilir. Çok fazla çalışmak uğraşmak detaylar iş koşullarının yorucu şartları sizi boğabilir. Ancak 2023ün ikinci yarısından itibaren 2024 bahara kadar bunlarla baş etme kabiliyetinizde artacaktır günlük hayatınızı planlamak daha kolay olacaktır. Evcil hayvanlar varsa dikkat ediniz. Görev ve sorumluluklar artıyor. İş yeri, mekan, ev vb.. taşınma hazırlıkları olabilir.

Akrep: Satürn 5. Evinize giriyor ve 2026’a kadar kalacaktır. Çocuk sahibi olmak önemini arttırıyor. Bu dönem bu konularda sorumluluklar alabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında önemli konular var evlilikleri ya da bebek gibi konuları olabilir. Ciddi bir ilişkiye girebilir, 2023 ikinci yarısı itibariyle ya da 2024de evliliğe gidebilirsiniz.  Çeşitli aktivitelerde görev alabilirsiniz. Sanat, spor, yeteneklerinizin olduğu alanlarda görevler alınabilir. Hobileriniz bazı aktivitelerde profesyonelleşme oluşabilir. Cinsellikle ilgili problemleri çözmek gerekir. Çocuklarla gençlerle ilgili sorunları iyi yönetmek gerekiyor. Onlarla bağlantılı görevler de alınabilir, öğretmenlik gibi. Eğlence finans sektöründe de görevleriniz oluşabilir. Zor koşulların üstesinden gelerek sağlam kaliteli işler üretmek zamanı diyelim. Ailenin parası gibi konularda sınavlar verilebilir. Spekülatif konuları iyi yönetmelisiniz. Kumar, piyango, borsa vb.. alanlarında risk almayın. Bu alanda ciddi olmak gerekiyor. Kontrollü giderseniz 2023 sonları 2024 yılında avantaja girebilirsiniz.

Yay: Satürn 4. Evinize giriyor ve 2026’a kadar kalacaktır. Aileniz, özel hayatınız, büyükleriniz üzerinde fedakârlıklar olacaktır. Onların sorunlarına daha fazla emek harcayabilirsiniz. Onların size ihtiyaçları artacaktır. Bu alanda yakınlarınızın, kardeşlerinde elinin taşın altına koymaları gerekebilir. Bu dönem her şeyin başında aile, ev hayatınız ve bu alandaki problemleriniz olacaktır. Geçmişte hep yapılması gereken pürüzler bu dönem yeniden gündeme gelir artık kaçamazsınız. Ev, mal mülk sorunları gündeme gelebilir. Onarım, tadilat, güçlendirme, taşınma, yer değişikliği, bina yaptırma temel atma gibi faaliyetler olabilir. Hayatla, yaşamla gelecek hedefleriniz kariyerinizle ilgili mücadele söz konusu olabilir. Bu dönem iki işten birini seçmek durumunda kalabilirsiniz. Belki de bazı sorumluluklar yüzünden kendi özel işlerinize kariyerinize yeteri kadar eğilmekte zorlanabilirsiniz. Bu dönemler doğru başlangıçlar yapılmalıdır. 2024 yılında daha hızlı ilerleyeceksiniz, desteklerde artacaktır.

Oğlak: Satürn 3. Evinize giriyor ve 2026’a kadar kalacaktır. Zihinsel eğitimsel konulara odaklanacaksınız. Belki de eğitim adına önemli sınavlar dönemi diyebiliriz. İfadeniz, konuşmalarınızı, iletişiminizi fikirlerinizi yapılandırmalısınız. Söylediklerinizin arkasında durmalısınız, sözlerinizi tutmalısınız. Bu dönem karamsarlık ve endişelerde oluşabilir. Temkinli adımlar atmak gerekebilir. Kardeş yakınlarla ilgili sorunlar yaşanabilir. Onların hayatında zorluklar, sınavlar oluşabilir. Kardeşin evde ayrılması da söz konusu olabilir.  Düşünme stiliniz davranışlarınız, eylemleriniz sorgulanır. Komşu, esnaf, etraf tarafınızı ilgilendiren konulara eğilmek gerekir. Onlarla daha iyi ilişkiler kurmak var olan sorunları çözmek için gerekirse de fedakarlık etmek gerekebilir. Satürn zorluğu sizin çevrenize bakış açınızı değiştirecektir. Bulunduğunuz çevreden birkaç yıl ya da bir dönem ayrılmanız da mümkün olabilir. Belki eğitime ara vermek gerekecek. Belki de daha farklı sorumluluklar alacaksınız. Kontrat anlaşmalarla ilgili sorunlar oluşabilir. 2023 ikinci dönemi ve 2024 yılında sorunlar daha kolay aşılacaktır. Yatırımlarınız değer kazanır.

Kova: Satürn 2. Evinize giriyor ve 2026’a kadar kalacaktır. Gelirinizi arttırmak adına yeni yollar bulunur. Bir nevi finansal alandaki dağınıklıkları toparlama süreçleriniz olacaktır. Parasal konularda sorumluluklar almak gerekir bu yüzden de dikkatli hareket etmek gerekliliği var. Sağlam birikimler, yatırımlar yapılabilir. Gelirinizi arttırmak adına yeni yollarda bulunabilir. Maddi alanda donanımlı kişilerle tanışabilirsiniz, yatırımlara yön verebilirler. Ekonomiye daha fazla önem vermelisiniz. Bu dönem kimi zamanda maddi güvensizlikler hissedilebilir. Kaybetme korkusu yaşanabilir. Bütçe planlaması yapılabilir. Özellikle de 2023ün ikinci yarısından itibaren 2024 yılında sağlam kalıcı yatırımlar yapabileceksiniz. Ayaklarınız üzerinde durabileceksiniz. Sabrınız sınavınız olacaktır. Birkaç yılki sınavınız maddi konular üzerinde olacağı için sabırlı olursanız kazanacaksınız. Doğru yatırımlar yapabileceksiniz.  Üretim gücünüz yükselecektir. Sezgilerinizle de bazı şeyleri yönetmek kolay olabilir.

Balık: Satürn burcunuza giriyor. Yeni karalar ve başlangıçlar var. Kendinize artık odaklanma zamanı geldi. Satürn burada sizi daha kuralcı ve disiplinli kılacak. Olaylara daha gerçekçi bakarak çözüm üretmeye itecektir. Daha mantıklı ve planlı olmaya zorlayacaktır. Daha ihtiyatlı fedakar, özverili davranarak planlar yapabileceksiniz. Sağlam ve gerçekçi kararlar alarak ilerlemek mümkün. Daha fazla sorumluluk almak elini taşın altına sokmak gerekiyor. Olgunlaşma dönemidir. Yük de arttığından bütün dünyanın yükünü de üstünüzde hissedebilirsiniz. Belki de kendinizi anlama ve düzeltme vakti gelmiştir. Kısa sürede bitecek işlerde ilerlemek zor olur. Kimileri için yeni bir iş, yeni bir çevre, yeni bir hayat başlangıcıdır. Kimileri ise Evlilik, çocuk sahibi olmak gibi değişimler içindeler. Bu dönem çok yorulabilirsiniz, kilo verebilirsiniz. Bağışıklığınızı güçlendirin. Kendinize iyi bakın.  Zamanın akışına uyum sağlamalısınız. Hayal ve gerçek arasındaki bağı koparmayın. Kimileri ise önemli projelere adımlarını atacaklardır. 2023ün ikinci yarısı ve 2024 dönemi yakın çevredekilerin yardımlarıyla güçleneceksiniz.

Talin AĞDERE


Astroloji Uzmanı 

📷   Instagram @astrologtalin
📝    Twitter @talinagdere 
          facebook - talin ağdere ile astroloji
 💻   Mail talinagdere@hotmail.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum