MERKÜR RETRO BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 06:00:00

MERKÜR RETRO 7- 27 KASIM ÖNCE YAY DAHA SONRA AKREP BURCUNDA!

Merkür İkizler ve Başak burcunun yöneticisi olduğu için onları biraz daha fazla etkileyebilir. (Yükselen Başak ve İkizleri de etkiler) Akrep-Boğa ve Aslan-Kova da etkilenir.
Daha önce yazımda belirttiğim gibi Merkür retro bize geçmişteki kaçırdığımız veya başarılı olmayan konuları tekrar önümüze çıkarabilir. Bu konuda daha derin düşünebilir veya daha sağlama gidebilir ve somut faydalar da edinebiliriz. Sadece retronun ilk günleri 5,6,7 Kasım biraz aksilikler, iletişim sorunları, hava, kara  muhalefetleri olabilir. Bunun dışında 12-20 Kasım Güneş tutulması (13 Kasım gecesi 14 Kasım'a bağlayan gece)  tarihlerinde, ve 22-30 Kasım. 

MERKÜR RETRO BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK? MUTLAKA YÜKSELEN BURCUNUZU DA OKUYUN! Bilmiyorsanız bana (talinastro@hotmail.com)danışabilirsiniz. 

KOÇ:  Sevgili Koçlar, ortak paylaşımlar, hesaplar (mal,mülk, miras, hukuki konular, banka, kredi, borç,alacak, devlet dairesi veya hastaneler) ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Bu konularda geçmişten gelen tamamlanmamış konular ele alınabilir. Daha detaylı, derin düşünerek temkinli ve sakin, sabırlı davranırsanız,  özen gösterirseniz sorunları halledebilirsiniz.  Ulaşım, haberleşme, konusunda ihtiyatlı olun ve bilgisayarınızı yedeklemeyi ihmal etmeyin.

BOĞA: Sevgili Boğalar, ikili ilişkilerde (eşiniz veya ortağınız yada yakın arkadaşınız) karşınızdakini daha iyi anlamaya çalışmalısınız. Geçmişte yaşanan bazı problemlerden dolayı gerginleşen ilişkileri toparlayabilirsiniz. Parasal veya banka, kredi gibi konularda onu anlamaya çalışmalı beraber çözüm üretmelisiniz. Eğer siz halledemezseniz, bir avukata, veya bilir kişiye danışmakta fayda var. Başlatmakta olan projelerinizi retro tarihlerinde mümkünse bekletin veya 1-2 kez daha düşünüp hareket edin. 21 inden sonra eşinizle ilişkileriniz olumlu olacak.

İKİZLER: Sevgili İkizler, İşinize ait konularda, beraber çalıştığınız kişilerle yoğun bir diyaloğa girebilirsiniz. Halledemediğiniz konular varsa, geçmişte yaşanmış bazı eksik konular veya ihmal edilen müşteri ilişkileri, daha fazla el atmak durumunda kalabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sorunlar varsa sağlık hizmetlileriyle daha sık bir arada olunabilir. Sağlığınızla ilgili konularda daha ihtiyatlı davranarak, evde de bir süre dinlenebilirsiniz. 21 inden sonra işle veya sağlıkla ilgili pozitiv bir cevap alıp, ailenizle birlikte sevineceksiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler,  Retro size geçmişte yaşanmış bir aşk hikayesini geri getirebilir. Halledemediğiniz konular varsa daha detaylı ve dikkatli davranıp aşkla ilgili daha ciddi sorumluluklar alabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa koparmadan önce biraz daha detaylı düşünmelisiniz. Aman riskli işlere girmeyin! (borsa, yarış, kumar, tehlikeli aşk oyunları) gibi. Evliyseniz, yine risk konularına dikkat edin. Çocuklarınızla ilgili sorumluluklar ağır gelebilir. Onların sorunlarıyla veya ihtiyaçlarına dönük sorumluk alabilirsiniz. 21 inde Venüs Akrepe geçince keyiflerde yerine geliyor. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, aile içinde, ebeveynlere ait konular (anne-baba) gündeme gelebilir. Geçmişte yaşanmış halledilmemiş problemler varsa masaya yatırılıp çözüm yoluna gidilebilir. Uzun zamandır görmediğiniz aileden yada aile gibi yakın arkadaşınızı görebilirsiniz. Paraya ihtiyaç duyuluyorsa, otoriteler yada güçlü kişiler veya babanızdan destek görebilirsiniz. 21 inden sonra huzurunuz yerine geliyor. Eve ait konularda yaptırmak istediğiniz dekorasyon veya güvenliğe ait konuları halledebilirsiniz. 

BAŞAK :Sevgili Başaklar, Merkür retrosu ve Güneş tutulması size daha önce cesaret edemediğiniz konuları ele alıp daha fazla düşünerek harekete geçme fırsatı verir. Bütçe, hesap, muhasebe, bilgi- işlem konularında derinleşebilir bu konulara yoğunlaşabilirsiniz. Merkür retro size, iletişim, eğitim, kısa yolculuklar, kardeşler, yakın çevre, ulaşım, basın, medya, yayın, halkla ilişkiler konusunda yoğunluk getirmekte. Eğer ticaretle uğraşıyorsanız, özellikle nakliye, ulaşım, taşıt ve mesleki konularda bir süre ihtiyatlı olun. Bilgisayarınızı yedeklemeyi unutmayın. Organizasyonda daha planlı olmalısınız (gerçi siz zaten programlı ve detaycısınız).  Satır aralarını 2 kez okuyun. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler, bu ay para kaynaklarınızla oldukça meşgulsünüz. Eğitim veya yakın çevre, kardeşlerle ilgili masraflar sizi bunaltabilir. Projeler, iş ve ticari meseleler gündeme gelebilir. Yeni görüşmeler yapmak, araştırmak plan ve projeler üzerinde çalışarak sonuçlandırmak mümkün olabilir. Fakat Merkür retrosu para evinizde olduğu için mümkünse projeleri daha sonra hayata geçirebilirsiniz. Eğer kaçırılmayacak fırsatlar varsa anlaşmaları, kontratların satır aralarını okuyarak, planlayarak harekete geçmelisiniz. 21 inden sonra para geliyor. 

AKREP: Sevgili Akrepler, Merkür retrosu, Güneş tutulması, burcunuzda aktiv olacaktır. Kişisel başlangıçlarınız, projelerinizi hayata geçirmek için dikkatinizi toplamaya çalışacaksınız. Adeta kişiliğinizi yapılandırıyorsunuz. Kontrolü ele almak istiyorsunuz.  İhmal edilmiş sağlık sorunlarınız varsa daha dikkatli ele alabilirsiniz. Hayatınızda yeni sorumluluklar almışsınız ve bunları korkmadan yada biraz korkarak, kendinizle savaşarak mücadele ediyorsunuz. Adeta topluma karşı kendinizi kanıtlar gibisiniz. Devlet daireleri veya bankalar, otoriteler, yolculuklar  yada işe veya eğitime ait gruplar içinde bir çok sorunu hallediyor olacaksınız. Sağlık sorununuz varsa 21 inden sonra pozitiv ilerliyor.  Görünümünüze özen göstereceksiniz.

YAY: Sevgili Yaylar, geçmişten gelen bazı halledilmemiş konular veya hizmet temaları olabilir. Sizde bu konularda biraz yoğunlaşabilir daha detaylı ele alabilirsiniz. Bu ay derinleştiğiniz, ruhsallık arayışında olduğunuz bir dönem. Derin sezgilere veya rüyalarınıza kulak verin. Maneviyata ve huzura ihtiyacınız var. Kendinizi korkmadan inceleyebilir, sizi rahatsız eden şeylerin neler olduğunu bulabilir, farkında olursunuz. Gereksiz sıkıntılar ve konuları üstünüzden atıp kurtulmaya çalışacaksınız. Yoga, meditasyon veya dua etmek iyi gelebilir. Mistik veya sezgisel konularda çalışıyor veya danışmanlık yapıyorsanız daha derin konulara yönelebilirsiniz. 21 inden sonra kendinizle daha barışık olacaksınız. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, gruplar, takım çalışmaları içinde çok yoğunsunuz. Kafanızı toparlamaya çalışıyor. Hizmetlerinizi en iyi şekilde sunmak için bilgilerinizi derinleştiriyorsunuz. Yabancılar veya akademisyenler, işle ilgili gurup bağlantıları yoğun olabilir. 21 inden sonra çalışmalar keyifli ilerler, işten gelen paralar artabilir. Arkadaşlarla daha güzel paylaşım içine girebilirsiniz. Yine de bir süre hizmet temaları var kendinize dönük projeleri bekletmeniz gerekiyor. Çok çalışıp sağlığınızı da ihmal ediyorsunuz. Bünyenizi güçlendirin. 

KOVA: Sevgili Kovalar, işiniz, kariyeriniz, ön planda. Mesleki iletişimler artacaktır. Daha detaylı konu, proje araştırması içine girilebilir. Gereksiz formalitelerle uğraşmamak için daha pratik olmalısınız.  Merkür retrosu, sizi patronlar, iş arkadaşları veya otoritelerle daha fazla bir araya getirebilir. Baba ile etkileşim  artabilir. Daha evvel sakınca yaratacağı, düşünülmeden yapılan hatalı, veya saklanılmak istenen bir durum varsa bu konu bu tarihlerde ortaya çıkabilir. Bu yüzden önceden gözden geçirip halledilmeye bakılmalıdır. 21 inden sonra Venüs Akrep burcuna girince bu konularda, sevindirici haberler alacaksınız. 

BALIK:Sevgili Balıklar, akademik eğitim, yabancılar, yurt dışı temaları veya yolculuklarla çok yoğunsunuz. Yurt dışında yabancı dil öğrenmek de isteyebilirsiniz.  Bu konularda herhangi bir çalışma yapmak için bilgilere, yeni deneyimlere açıksınız. Kısa seyahatler yapabilirsiniz. Kanun ve yasalarla ilgili bazı resmi işlerle ilgilenmek gerekebilir. Retro olduğu için hukuki problemler varsa daha detaylı ele alınmalıdır. Yolculuklar da daha ihtiyatlı olalım.  21 inden sonra, mahkemeniz varsa kazanabilir yada eğitim desteği alabilirsiniz. Çeşitli sanat etkinlikleri düzenleyebilir veya katılabilirsiniz. Yabancı uyruklu arkadaşınız varsa onunla bir araya gelebilirsiniz. 

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Talinciğim hayatımla ilgili en önemli beklentimin bu hafta gerçekleşeceğini söylediğinde pek inanamamıştım amaaa BUGÜN TAM DA SENİN DEDİĞİN YÖNDE GERÇEKLEŞTİ :::)))sana çok çok çok teşekkür ediyorum ve SENİ İZLEMEYE DEVAM EİYORUM ::::)))))TEŞEKKÜRLERRRR......KARMEN...

    YanıtlaSil