GÜNEŞ TUTULMASI BURÇLARI NASIL ETKİLER?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 00:25:00



GÜNEŞ TUTULMASI

13 Kasımı 14 üne bağlayan, Türkiye saatiyle gece 00:08 civarı Akrep burcunda Güneş Tutulması (Yeni Ay) meydana gelecektir. Türkiye'de tutulmayacak. Avustralya'dan gözlemlenecek. Akrep ve yükselen burcu Akrepleri 1.dereceden, Boğa, Aslan ve Kovaları da 2.dereceden etkiler. Tutulmanın olduğu dönem Merkür retrosu da var geçmişte yaşanmış bazı olayları da tetikleyebilir. 1-2 gün önce-sonra yada 1 ay önce-sonra ani bir olayla hayatımıza girer. Bir dönem kapanır yeni bir dönem başlatır. Plutonik değişimler oluşur. Güneş tutulmasının kitleleri de etkilediği kanıtlanmıştır (doğal afetler gibi..). Güneş, aynı zamanda şahsiyetimizi, babamızı, otoriteleri ve güçlü kişileri ifade eder. Fiziksel değişimlerdir. Hayat enerjisinin zayıflaması söz konusu olabilir. Akrep’teki Güneş Tutulması, gezegeni Mars ve Pluton olduğu için enerjimizle ilgili büyük dönüşümler yaşatabilir. Doğumlar ve ölümleri de simgeler. Şimdiye kadar yapmadığımız, almadığımız sorumlulukları alırız. Tutulma, banka, devlet, kredi, eşin, ortağın, ailenin parası, miras, sağlık konularını ele alabilir. Pluton şifalandırır.  Akrep aynı zamanda kasık, mesane, üreme organlarını da temsil eder. Bu konularla ilgili aniden gelişen sağlık sorunlarını da verebilir. Bünyemizin dayanıklılığını test edebilir.  İletişim, medya, eğitim, yakın çevreyle ilişkiler göze çarpar. Yolculuklar hızlanır. Ani girişimler içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bir süre, huzursuzluk sinirlilik, gerginlik, ifade zorluğu verse de geçicidir. 

NOT: TUTULMALARDA 2- 5 GÜN ÖNCESİNDEN DUA ETMEK MEDİTASYON YAPMAK İYİ GELEBİLİR. DÜŞÜNCEMİZİ KONTROL EDEBİLİRİZ. DİREKSİYON BİZİM ELİMİZDEDİR. GÜNEŞ TUTULMASI GÖRÜNÜRDÜR. ANİ BİR OLAYLA ORTAYA ÇIKAR ETKİSİ 1-1,5 YIL SÜRER. GÜNEŞ AYNI ZAMANDA, BABAMIZI, ŞAHSİYETİMİZİ, PATRONLARI, GÜÇLÜ VE OTORİTER KİŞİLERİ İFADE EDER. ANİDEN KONTROLSÜZ YENİ BİR İŞİN, OLAYIN İÇİNE SOKAR KONTROL EDEMEYİZ. FİZİKSELDİR. GÖRÜNÜR BİR OLAYDIR.
 
13 KASIM 2012 GÜNEŞ TUTULMASI BURÇLARI NASIL ETKİLER?

KOÇ: Sevgili Koçlar, 13 Kasım 2012 Güneş  tutulması, eşinizi vea ortağınızı yada ailenizi ilgilendiren konularda duygusal tecrübeler ve önemli psikolojik değişimler yaşatabilir. Sağlık, hukuki konular, banka, borç-alacak yada miras, mal,mülk konularında sürprizler verebilir. Geçmişte yaşanmış bunlarla ilgili bazı konuları gündeme getirebilir. 21 Kasım'dan sonra sağlıkla ilgili güzel haberler, parayla ilgili de destek gelebilir. Kendinizi yeni projelerin içinde bulabilirsiniz. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, 13 Kasım 2012 Güneş  tutulması, ikili ilişkileri gündeme getirebilir. Yeni projeler, planlar, ortak veya evlilikler hayatınıza girebilir. Geçmişte risk aldığınız finansal  veya aşk konuları yinelenebilir. Hayatınızda bazı karışık varsa bu konuları, avukata veya güvendiğiniz kişilere danışmakta fayda var. Onların tavsiyelerine ihtiyaç duyulabilir. Yolculuklar, eğitim, yurt dışı temaları hızlanabilir. 21 Kasım'dan itibaren, ilişkiler pozitif sonuçlanır. Dargınlık varsa barışabilirsiniz. Hukuki meseleler, olumlu sonuçlar verir.

İKİZLER:  Sevgili İkizler, 13 Kasım 2012 Güneş  tutulması, size geçmişte yaşanmış sağlık sorunlarını gündeme getirebilir. Günlük sıkıntılar, karışıklık söz konusu olabilir. İş ortamındaki kişiler, müşteriler veya sağlık personelleriyle ilgili sorunlar yaşanabilir. Ufak tefek sakarlıklara dikkat edelim. 21 Kasım'dan sonra sağlığınızla ilgili olumlu haberler alacaksınız. Diyetinize,  fiziksel aktivite ye, beden temizliğine daha fazla önem vereceksiniz. Ruhsal problemlerinizle ilgili destek görebilirsiniz. Ortağınız veya eşinizle ilgili paylaşımlarda gelişmeler hızlanabilir. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeç, 13 Kasım 2012 Güneş tutulması, çocuklarınızla ilgili mesleki konuda süprizler çıkarabilir. Geçmişte yaşanan bir aşk hikayesi tekrar gündeme gelebilir. Yada yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Risk (borsa, kumar, şans oyunları)  faktörlerinden uzak durmalısınız. Siz istemeseniz de yeni projelere evet demek zorunda kalabilirsiniz. Avukatlık işleriniz varsa çetrefilli geçebilir. 21 Kasım'dan sonra aşk ilişkileriniz canlanır. Keyifli bir süreç başlayabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilir onların faaliyetleriyle vakit geçirebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalarınızla dikkat çekeceksiniz. 

ASLAN: Sevgili Aslan,  13 Kasım 2012 Güneş tutulması, anne-baba temalarını, ebeveynlerle ilgili sürpriz konuları başlatabilir. Geçmişte yaşanmış bazı konular tekrar gündeme gelebilir. Aile içi sorumluluklar  artabilir. Onların sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Çocukluk yıllarınız la ilgili durumlar ortaya çıkabilir. Eski dostlarla karşılaşabilirsiniz. 21 Kasım'dan sonra evde huzurunuz yerine geliyor. Eve ait konularda tadilat, dekorasyon gibi durumlar gündeme gelebilir. 

BAŞAK: Sevgili Başak, 13 Kasım 2012 Güneş tutulması, yakın çevre, kardeşler veya eğitim konularında değişiklik yada sürprizler meydana getirebilir. Aniden çıkan yolculuklar hayatımıza girebilir. İletişim, medya, basın, nakliye, hava muhalefeti gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu konularda temkinli davranın. 21 Kasım'dan sonra sosyal paylaşımınız artar. Yakın çevrenizdeki insanlarla daha fazla birlikte olabilir, ilişkileriniz, keyfiniz yerine gelir. Kısa geziler, yolculuklar, çocuklarla ilişkiler ve spor faaliyetleriniz canlanır. 

TERAZİ: Sevgili Terazi, 13 Kasım 2012 Güneş tutulması, sizi finansal bir sürprizle karşı karşıya bırakabilir. Bu konuyla ilgili geçmişin tekrarı yaşanabilir. Projeleriniz ve anlaşmalarınızı merkür düzelene kadar erteleyin yada iki kere düşünün. Bu dönem,  evde daha çok vakit geçirebilirsiniz. Ev halkıyla gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız. 21 Kasım'dan sonra, ihtiyaç duyduğunuz maddi kaynaklarınız artıyor. Bu konularda kendinize olan güveniniz yerine geliyor. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. 

AKREP: Sevgili Akrep, 13 Kasım 2012 Güneş tutulması, kişisel başlangıclarınızda yeni sürpriz gelişmeler verebilir. Eğitimle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bu konularda huzursuzluk ve sinirsellik verebilir.Bir çok iş, projeler konusunda başlangıç yapabilirsiniz. Gruplar içinde sorumluluklarınız artabilir. Bir çok girişimle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. 21 inden sonra kendinizle daha fazla ilgilenebilir. Sağlıkla ilgili konularda daha özenli olabilirsiniz. Dış görüntünüzü yenileyebilir, giyiminize, özen gösterebilir, spora başlayabilirsiniz.

YAY: Sevgili Yay, 13 Kasım 2012 Güneş tutulması, içsel hissedişlerinizi, ruhsal konuları, arttırır. İstemediğiniz yardımları yapmak zorunda kalabilirsiniz. Eve kapanıp bir çok projeyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Para kazançlarınız artabilir. Ruhsal konularda problemler de yaşatabilir. Başkalarının sağlık sorunları, hizmet temalarıyla uğraşabilirsiniz. 21 inden sonra gizli  ve tutkulu aşklar yaşanabilir. Kişinin dış dünyadan uzak olduğu fakat kendisiyle barışık olduğu bir dönem olabilir.  Fedakarlık yapıp kendinizi  ikinci plana atabilirsiniz. Her zamankinden çok sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duyulabilir. 

OĞLAK: Sevgili Oğlak, 13 Kasım 2012 Güneş tutulması, sizi aniden yeni bir grup çalışması içine sokabilir. Başlattığınız girişimlere hız katmaya hırslı olduğunuz ve risk aldığınız bir dönem olabilir. Yeni bir konuyla ilgili yoğun çalışmalar içine girebilirsiniz. Organizasyonel konular, yabancılarla ilgili projeler yoğunluk kazanabilir. Bir süre aşk ilişkinizi, çocuklarınızı, keyiflerinizi ihmal söz konusu. 21 Kasım'dan sonra grup çalışmalarında daha uyumlu olacak, iş arkadaşlarınızla  birlikte keyifli vakitler geçireceksiniz. İşten gelen paralar artıyor.

KOVA: Sevgili Kova, 13 Kasım 2012 Güneş tutulması,kariyerinizi güçlendirmek adına,  sürprizler verebilir. Hayatınıza aniden yeni iş projeleri girebilir. Beklenmedik bir üne kavuşabilir veya gözden düşebilirsiniz. Sanatsal faaliyetleriniz güçleniyor. Yaratıcılık gerektiren konularda hizmet temaları var. Merkür retro olduğundan iş görüşmeleri yaparken bir takım problemlerle karşılaşsanız da 21 Kasım'dan sonra ilişkileriniz güçlenecek. Babanız veya patronunuzla ilişkiler olumlu ilerleyecek.

BALIK: Sevgili Balık, 13 Kasım 2012 Güneş tutulması, eğitim, öğrenim konularında yeni durumlar ortaya çıkarabilir. Yolculuklar, yabancılarla ilgili sürprizler  verebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kişisel çalışmalarında grup faaliyetlerinin yoğunlaştığı bir döneme giriliyor. 21 Kasım'dan sonra keyifli yolculuklar yapılabilir. Yeni insanlarla tanışabilir. Uzun zamandır görmediğin uzaktaki bir arkadaşını görebilir, akademisyenlerle daha fazla beraber olabilirsin. . Hukuki konular varsa iyi haberler alınabilir. 

  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. Hizli firsat!

    Biz uluslararasi islem iyi güvenilir, güvenilir. Bu firsati kaçirmayin lütfen, buraya gelecek 2014 yili dogru yatirim baslatmak için bir firsattir. % 100 emin ol daha fazla bilgi için e-posta MMV (vandamariana111@gmail.com) Sen garanti.

    Eger tarim için bir kredi ihtiyacim var mi? Is için kredi? yapimi için kredi? Yatirim kredisi? Ögrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Bu bir firsattir, kullanimi ve yeni bir hayata baslamak. Daha fazla bilgi (mrsvandamariana@yahoo.co.uk) için e-posta MMV.

    Allah lonca tüm ...

    M.M.V LTD.

    YanıtlaSil
  2. Am xavi Gerad jude, Aiicco inssurance plc bir temsilcisi.
    Size bir kredi ihtiyaci varsa bugün e-posta yoluyla bugün bize ulasin, istediginiz kredi ile size yardimci olabilir:
    (xavigeradloanfirm@yahoo.com)
    Yilbasi kredileri% 3 faiz orani sadece avelable vardir. Ciddi basvuran, ancak daha fazla bilgi için irtibata geçiniz. Biz renging krediler
    sunuyoruz
    3000 sadece US $ Euro ve pound 50,000.000 için.
    Biz dahil kredi her türlü teklif
    Bireysel krediler:
    Isletme Kredileri:
    Ögrenci Kredileri:
    Insaati krediler:
    Ev kredileri:
    Is expandsion krediler:
    Borç konsolidasyonu kredi:
    Biz hizli ve dinamik test edilmis ve güvenilir bulunmaktadir.
    Daha fazla bilgi için (xavigeradloanfirm@yahoo.com): E-posta Iletisim.

    Sr Gerad jude görüyoruz.

    YanıtlaSil