İKİZLER'DEKİ AY TUTULMASININ BURÇLARA ETKİSİ!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 21:39:00


28 KASIM 2012 İKİZLER BURCUNDAKİ AY TUTULMASI BURÇLARI NASIL ETKİLER?





Ay tutulması 28 Kasım'da

PARÇALI AY TUTULMASI 

28 Kasım 2012 de gerçekleşecek olan ay tutulması İkizler burcunda! Ay tutulması Türkiye dahil Asya ve Uzak doğu ülkelerinden izlenebilecek. Türkiye'de ancak hava karardığında görülebilecek 17- 17.30 civarı. Dünya, Güneş ve Ay arasından geçerken ay tutulması olur. Bu aynı zamanda dolunay devresidir. Güneş ve Ay karşıt burçta ve 180 derece zıt pozisyondadır. Zıt iki çekim, dünya üzerinde dalgalanmalara yol açar. Burcu ve yükseleni, İkizler,Yay, Balık ve Başakları daha fazla etkiler. Tutulumlar genel olarak beklenmedik, sürpriz durumlar getirir. Değişiklik yaratması nedeniyle insanlar tarafından sıkıntı şeklinde algılanabilir. Oysa sadece olumsuz olarak düşünülmemelidir. Öğretici veya gereksiz şeyleri atarak rahatlatıcı özellikleri olduğu da kabul edilmelidir. Etkisi 2-3 gün önce veya sonra hatta tutulumun takip eden bir aylık süre içinde ortaya çıkması da mümkündür.  Etkisi 6 ay kadar sürebilir. Ay tutulması çoğu zaman bitiş ve tamamlanma noktalarını vurgular. Hayatımızda hiç beklemediğimiz bir yön değişikliği yaşatabilir. Tam ay tutulmalarında büyük bir yaşamsal olayı örn. doğum, boşanma, evlilik, terfi, ev almak, satmak, mevzun olmak gibi..... İdrak etme uyanış gibi, bazı şeyleri göremeyiz, yada kabul etmeyiz fakat öyle olaylar olur ki birden zihnimiz uyanır, fark ederiz. Aldığımız kararları uygulama veya sonuç evreleridir. Yeni kararlar almak için uygun değildir. Özellikle değişiklikten doğan tatsızlıklar olabilir. Eskilerin yok edilmesi, yeni bir enerji ile yeni bir yaşama geçme, geçmişte yaşanılanları terk etme gibi durumlar yaşanabilir. İkizler deki bu tutulmanın manası, iletişim, haberleşme, ulaşım, ticaret, eğitim, öğretmen, muhabir, yorumcu medya, gazete, kitap, yazar, yakın çevre, kardeşler, sınavlar, nakliye, taşınma...... konularıyla alakalıdır. Fiziksel olarak köprücük kemiği, ciğerler, bronş tüpleri, eller, kolları temsil eder. Aynı zamanda ay tutulmasında sağlık olarak etkileri de vardır. Ay, annelik, kadınlık hormonları, adet düzensizlikleri, kanamalar, tiroitler, üreme organları, şişkinlik, mide asitleri, doğurganlık, sindirim sistemi gibi inişler çıkışlar yaşatabilir. Eğer kişisel haritada olumsuz açılar varsa, ameliyat tarihi alınmaması daha doğru olabilir. Ay tutulmasında, uzun yolculuk (deniz aşırı) yapılmaması önerilir. Enerji yoğunluğundan dolayı YOLCULUKLAR, ULAŞIM, İNTERNET ve bilgisayarlarınıza özen gösterin, yakınlarınızla iletişime dikkat edin. Yeni planlarınızı ve kararlarınızı bir süre bekletin. Yolculuklarda, trafikte uyanık olun. Bu arada Oğlak burcunda, Marsın da  Pluton la kavuşum içinde olması, koç burcundaki Uranüs gezegeniylede  karşıt açısı,  genel olarak güç odaklarını ifade eder. Zor açılar dır. Devrimler, başkaldırmalar görülebilir.  Bizleri bir süre daha da fazla zorlayabilir. Bu da zaten hayatımızdaki var olan mücadeleyi zorlukları biraz daha keskinleştirecek. Özellikle bu mücadeleden Terazi, Oğlak, Yengeçler ve Koçlar nasibini alsa da Aralık ayının ilk haftası gerginlik azalacak. 


ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU DA OKUYUNUZ!

KOÇ: İLİŞKİLER, İLETİŞİM, YOLCULUKLAR! Sevgili Koçlar, bu ay kimi Koçlar devlet daireleri, bankalarda veya hukuki meselelerle ilgileniyorlar. Kimileri ise sağlıkla, bu yüzden hastaneleri ziyaret ediyorlar. Bazıları ise eşlerinden, ortaklarından maddi veya manevi destek görüyorlar. Bütün bu projeleri hayata geçirirken çok fazla iletişim içinde olmanız gerekebilir. Yolculuklar, anneye veya eve ait konular, kardeşlerle birliktelikler, eğitim konuları yoğunlaşabilir. Bu tutulma ise zihinsel karışıklık, yolculuklarla ilgili ani değişiklik, eğitimle ilgili sürprizler, heyecan verebilir. Yakın çevrenizle ilgili sürpriz haberler alabilirsiniz. Onların söylediklerine kulak verin zira sizin göremediklerinizi  onlar size hatırlatabilir. İdrak etme, uyanış , fark etme döneminiz olabilir. Çevre değişikliği de yaşanabilir. Yolculuklar pozitiv görünse de yine de temkinli olmakta fayda var. Yakın çevre ile ilişkilerinizde kontrollü olun. Özellikle 27-30 Mart doğumlular bu gerginlikleri daha yoğun hissedebilirler.

BOĞA: FİNANSAL SÜRPRİZLER! Sevgili Boğalar, eğitim yada yabancılarla ilişkiler veya yolculuklara hız katılmış durumda. İkili ilişkiler bir süredir sizi yoğun bir şekilde etkilemiş olsa gerek. Çocuk meselesi, sağlıkla ilgili konular belki onların eğitimleri veya sizin ortaklı iş konularınız gündeme gelmiş olabilir. Eşiniz, ortağınız veya yakın arkadaşınız her kimse birbirinizin ihtiyaçlarını anlamak düşüncelerini paylaşmak sizi harekete geçirebilir. Sizde bu pisikoljik etkiyle finansal konuları elinizdeki kaynakları kontrol altına almak isteyebilirsiniz. Zihinsel olarak bu konulara çok yönelebilir, gereksiz harcamalar yapmamaya çalışırsınız. Finansal sürprizlerle veya sıkıntılarla da karşılaşabilirsiniz. Tutulma ise, bu konularla ilgili değer yargılarımızı değiştireceğiniz olaylar yaşatabilir. Bazıları ise evlenme, yada yeni bir ortak yada yeni bir projeye girme kararı bile alabilir. İleriye dönük yaşam adına, sizi rahatlatabilecek yeni  fikirler üretebilir. Evinizi, güvenliğinizi  ilgilendiren konularda çağdaş değişiklikler yapabilirsiniz. 

İKİZLER: KİŞİSEL DEĞİŞİKLİK! Sevgili İkizler, bu ay sağlık veya iş konularıyla yoğunsunuz. Operasyonlar, doktor kontrolleri, danışmanlık hizmetleri harekete geçmiş durumda. Sağlık kontrollerinizi veya işle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirmektesiniz. Beraber çalıştığınız insanların yardımlarını görüyorsunuz. Yeni projeler girmiş hayatınıza. Diyetinize, sporunuza, temizliğinize dikkat ediyorsunuz. Parasal konudaki mücadeleniz kafanızı karıştırıyor. Bu konuları ve fiziksel görünümdeki değişikliği her zamankinden fazla düşünüp, duygusal huzursuzluğu abartabilirsiniz. Burcunuzda olacak olan ay tutulmasıyla, kendinizi yeni duygular ve idraklar içinde bulabilirsiniz. Bu tutulma size, bazı konuları anlama fırsatı verebilir. Yeni projeler, uyanışlar hayatınıza yeni bir yön katabilir. Eşinizin veya ortağınızın yada danışmanınız yeni buluşları veya gelişmiş fikirleri dikkat çekici olabilir. Annenizle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

YENGEÇ: İÇ DÜNYAMIZDAKİ KARIŞIKLIK! Bu ay fiziksel olarak hareketli olabilir, her zamankinden çok sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkileriniz ve yaratıcı çalışmalarınızla dikkat çekiyorsunuz. Onların sorumlulukları size mutluluk veriyor. Eşinizle veya ortağınızla ilişkilerinizde, sizi mutsuz, huzursuz eden konular var. Muhalefetler, yüzleşmeler söz konusu! İkili ilişkilerdeki mücadeleniz sizi huzursuz etmiş. Bu tutulma ise, iç dünyamızdaki karışıklıklara abartı verebilir. İçsel hissedişler artar. Rüyalarımızı, sezgilerimizi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Kişisel sorunların, iç dünyamıza yansıması da diyebiliriz. Bu tutulma ile geçmişinizde size sıkıntı veren, zorlayan konulara son vermek isteyeceksiniz. Bitişler ve yeni başlangıçları hayatınıza getirmek ve yön vermek için bir karar verme süreci olabilir. Özellikle, 28 haziran-1 Temmuz doğumlular üzerinde daha etkin. Sağlığınıza özen gösterin. Ruhsal sıkıntılar fiziksel olarak sağlığınıza yansımasın. Bu dönemde müzik dinlemek, meditasyon, yoga, nefes çalışmaları, dua etmek, spiritiuel konularla ilgilenmek iyi gelebilir.

ASLAN: GRUP ÇALIŞMASI VEYA DOSTLAR! Sevgili Aslanlar, Kasım ayı aileniz, ebeveynlerle ilişkilerinizin yoğun olduğu bir süreçti. Eğitim veya yabancılarla ilgi konularda yoğun çalışmalarınız devam ediyor fakat bu günlerdeki stresler sizi bazı konularda zorlayabilir. Sağlıkla da ilgili uğraşlarınız var. Çocuklarınız veya aşk hayatınızda yenilikler var. Keyifler, yaratıcılık, sanat çalışmaları söz konusu. Ay tutulması size, dostlarınız hakkında yeni şeyler, haberler duyma veya öğrenebilme konularını harekete geçirebilir. Onların bazı konularında sonuç süreçleri olabilir. Bunlar üzücü veya sevindirici olabilir. Beraber çalıştığınız arkadaşlarla sorunlar yaşanabilir. Yada günlük yaşantınızdaki iş yoğunluğu sizi bunaltabilir. Bu stres sizi bazı konularda ilişkileri zorlayabilir. Gurup çalışmalarındaki anlaşmazlıklarda dikkatli olmalısınız. Bu günlerde, yabancılar veya yolculuklardaki gerginliklere dikkat etmelisiniz. Çocuklarınızın yaratıcı çalışmalarıyla, yabancı veya akademisyenlerin dikkatini çekebilirsiniz.

BAŞAK: İŞ HAYATIMIZ! Bir süredir sizi oyalayan yolculuklar, yurt dışından veya yakın çevreden ilişkiler gündeminizi oyalıyor. Finansal konuları da içeren yakın çevre ilişkileri sizi meşgul etmekte. Ev, yerleşim konuları özellikle babanızla (otorite,patron veya baba yerine geçen kişiler de olabilir) ilgili bazı meseleler yoğunlukta. Finansal,  banka-kredi, borç-alacak gibi konular varsa bir süre sizi kısıtlayabilir. Risk ve spekülativ konulardan uzak durun! Sanat çalışmaları veya yolculukların yoğun olduğu bir dönemdesiniz. Ay tutulması ise, ev ve iş arasında kalmak, aile içi sorumluluklar ve iş hayatınızdaki karışıklıklarla ilgili olabilir. Hayatınızda koyduğunuz yeni hedefler, statüsel değişikliklere alışmaya çalışmak, idrak etmek yeni heyecanlar yaşatabilir. Başlanan bir konunun sonuç süreci olabilir. Aniden gelişen operasyon veya sağlık sorunu varsa pozitiv sonuçlanır. 

TERAZİ: EĞİTİM! Bir süredir finansal konular gündeminizde. Gerek sizin kazançlarınız, gerekse ortak kazançlar (eşinize, ortağınıza) olsun sizi düşündürtüyor. Bir şekilde para buluyor ve ihtiyaçlarınızı karşılıyorsunuz. Aile için, ebeveynler (anne-baba) ve eşinizle ilgili yoğunluk devam ediyor. Eşinizle veya ortağınızla parayla ilgili konularda, mücadeleci bir bir dönemdesiniz İhtiyaçlarınız, maddi ve manevi sahip olduklarınız sizi oyalıyor fakat ebeveynlerin desteği de söz konusu. Bu ay yakın çevre, kardeşler, eğitimciler, diplomat, yurt dışı temsilcisi, ticaret, din adamı veya iletişim içinde olduğunuz kişilerle etkileşim içindesiniz. Hayat temposu hızlanır, yolculuklar artar. Ay tutulması ise, eğitim, öğrenim konularında yeni durumlar ortaya çıkabilir, yolculuklarda sürprizler olabilir.  Hukuki meseleler varsa sonuç da alınabilir. Özellikle, 29 Eylül-2 Ekim arasında doğanlar, bu konuları daha etkin yaşayabilirler.

AKREP: MANEVİ KARIŞIKLIK! Kendinize dönük çalışmalarınız, girişimleriniz devam ediyor. Eğitim çalışmaları, işle ilgili ikili ilişkiler veya ortaklı bir konu yada ortak paylaşımlar (banka, kredi mal, mülk, devletle ilgili konular gibi..) Yeni başlangıçlar, projeler merkür retrodan dolayı gecikmeler yaşasa da, bu tarihlerde daha hızlı bir şekilde harekete geçebilir. Para konularında hareketli bir dönem olabilir. İhtiyaca yeterince cevap verebilip veremediklerini kendine ve başkalarına kanıtlama ihtiyacı doğar. Yine bu ay yolculuklar ve iletişim çok aktif olacak. Yolculuklarda aceleci olmayın dikkatli davranın! Bünyenizi kuvvetlendirin. Zira sağlıkla veya işinizle ilgili sıkı bir dönem olabilir. Ay tutulması ise, duygusal tecrübeler yaşatabilir.  Devletle ilgili konularda, uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Manevi karışıklıklar doğabilir. Ani bir haberle işinizle veya günlük işlerinizle ilgili  size  yön verecek, sürpriz bir gelişme yaşanabilir. 

YAY: İKİLİ İLİŞKİLER! Bu ay başkalarına hizmet temalarıyla çok yoğun olduğunuz bir süreçti. Yakın çevreden kişiler, veya evinize işinize ait konular epeyce sizi meşgul etti. Para geliyor, fakat bir o kadar da harcıyorsunuz. Nihayet Güneşin birinci eve çıkması size bazı konuları netleştirmeye başladı. Biraz daha önünüze umutla bakmaya başladınız. Artık kendinize ait projeleri başlatabilirsiniz. Eşinize ait iş konuları projeler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili bağlantılar hızlanabilir. Seyahatler gündeme gelebilir. Ay tutulması ise evlilik ilişkilerini ele alıyor. Birlikte çalışılan kişilerle ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Karşı tarafın size getirdiği yeniliklere alışmak çabası içinde olabilirsiniz. Kişisel başarılarınız, yaratıcı çalışmalarınızla fark ediliyorsunuz. Aniden yeni bir projenin içine girebilirsiniz.

OĞLAK: GÜNLÜK SIKINTILAR! Bu ay yoğun bir grup çalışması içindeydiniz. Yeni gruba alışmaya çalışmak sizi heyecanlandırıyor. Kendinize dönük projelerinizde hızlanmış. Bir çok işi bir arada yapmak sizi zorlayabilir. Egonuzu bir kenara bırakmış başkaları için çabalarınız yoğun. Parayı da ilgilendiren konulardaki projeler sizi biraz zorlayabilir, mücadeleye daha fazla itebilir. Ev halkı, anne-baba temalarıyla ilgili sorumluluklar karşısında uğraşlar vermektesiniz. Siz kendi sağlığınıza da dikkat edin.Günlük sıkıntılar sizi yorabilir. Hastalık, kaza olasılıkları artar. Yaşantınızda ufak değişiklikler yapabilirsiniz. Bu değişikliklere alışmak için huzursuzluk veya heyecan yaşanabilir. Ortak paylaşımlar, babanızı da ilgilendiren mal, mülk konuları varsa belirsizlikler bir anda yön değiştirebilir. Özellikle 28 Aralık - 1 Ocak arası doğanlar daha etkin hissederler.

KOVA: AŞK! Bu ay yoğun bir işi temposu içindesiniz. Evle ilgili konular, anneniz, yabancılar, akademik konularla çok yoğunsunuz. Grup çalışması içindeki yoğunluklar devam ediyor. Danışman veya ortağınızı da ilgilendiren iş projeleri içinde yoğunsunuz. Fakat önünüzü göremediğiniz durumlar hala devam etmekte. Çok fazla iletişim içindesiniz. Geçmiş yıllardan gelen halledilmemiş sorunlar, kızgınlıklar yeniden acıtmaya başlamış. Kendinizi başarısız ve geri planda kalmış gibi hissedebilirsiniz. Bu dönem çeşitli hizmetler, yardım kuruluşlarıyla ilgilenmek yada kollektif çalışmalarda bulunmak iyi gelebilir. En iyisi hiç risk almayın elinizdeki işleri bitirip bekleyin derim. Özellikle, iletişim içinde olduğunuz kişilerin yarattığı ani değişimler sizi farklı bir yöne  götürebilir. Yüksek enerjiden doğan aksiliklere karşı temkinli olun. Sağlığınıza dikkat edin. Ay tutulmasıyla ise, aşk yaşamınız karışabilir. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Çocuklar, yeni aşklar, beklenmedik sürprizler çıkarabilir. sizde yeni idraklar veya heyecanlar içinde olabilirsiniz. Bir anda gelişen durumlar, sizi yabancıların da olduğu bir grup içine sokabilir. 

BALIK:AİLEMİZ! Bu ay basın yayın, medya, halkla ilişkiler, akademik eğitim içeren konularla yoğunluğunuz devam etmekte. Yabancılar veya hukuki konular da yoğunlukta. Sıkı bir grup çalışması içindesiniz fakat, mali durumunuzdaki ani değişiklikler, sizi grup çalışması içinde biraz daha fazla zorlayabilir. Mücadele vermek gerekebilir. Ay tutulması ise çocukluk yıllarıyla ilgili bazı konuları ortaya çıkarabilir. Anne baba karşıtlıkları, aile içi sorunlar yaşanabilir. Eski dostlarla karşılaşabilirsiniz. Anneyi de ilgilendiren huzursuzluklar olabilir. İşle ev arasında kalabilirsiniz. Ev de yaşanan değişiklikler sizi farklı düşüncelere götürebilir. Yaşanan bazı yerleşim konuları veya aile içi sorunlardaki yeniliklere alışmak sizi huzursuz kılabilir veya heyecanlandırabilir. Sürpriz bir şekilde, patron veya eğitimcilerden alacağınız desteklerle yeni kararlar alabilirsiniz. Başarılar sizi bekliyor. Yurt dışı veya uzak yerlerle ilgili projeleriniz oluşabilir. Yaratıcılığınızı aktive edebilirseniz başarılı olursunuz. Mesleki kariyerinizle herkesin dikkatini çekiyorsunuz!

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum