KASIM 2012 AYLIK BURÇ YORUMLARI!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 00:32:00


KASIM 2012 AYLIK BURÇ YORUMLARI ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZUDA OKUYUNUZ!

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Sevgili Koçlar, ikili ilişkiler mükemmel! Düşmanlarınız varsa barışabilirsiniz. 13 Kasımdaki Güneş tutulması ve 7-27 Kasımdaki Merkür retro, ortak paylaşımları, miras, kredi veya devletle ilgili işlerde geçmişte yaşanmış bir takım olayları gündeme getirebilir. 20 sinde kendinizi yeni projelerin içinde bulabilirsiniz. 28 indeki Ay tutulması, eğitim, iletişim, yolculukla ilgili huzursuzluk verebilir. Bu tarihte uzun yolculuk yapılmaması tavsiye edilir.

BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  - Sevgili Boğalar, patron veya iş arkadaşınızla ilişkileriniz çok iyi. Beklenmedik bir para yardımı gelebilir. Yatırım yaparken eşinize, ortağınıza veya avukatınıza danışmanız yerinde olur. 13 Kasımdaki Güneş tutulması ve 7-27 Kasımdaki Merkür retro, aniden yeni bir ortaklık veya evlilik projeleri getirebilir. Projelere imza atarken dikkatli olmalısınız. 28 indeki Ay tutulması ise aileyi de ilgilendiren finansal sürprizler veya huzursuzluk verebilir.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Sevgili İkizler, aşk ilişkileriniz çok romantik! Yaratıcı çalışmalarınız sizi güçlendiriyor. İkili ilişkilerde projeler konusunda karşı tarafa uyum göstermelisiniz. 13 Kasımdaki Güneş tutulması ve 7-27 Kasımdaki Merkür retro, sizi organize gerektiren yoğun bir çalışma programına sokabilir. Sorumluluk verilebilir. Sağlıkla ilgili ani gelişmeler olabilir. 28 indeki Ay tutulması, ikili ilişkilerden kaynaklanan kişisel huzursuzluk verebilir.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – Sevgili Yengeçler, bu ay ki projeler çalışma yükü sizi biraz yormuş. 13 Kasımdaki Güneş tutulması ve 7-27 Kasım’da ki Merkür retro, geçmişte yaşanmış ve bitmiş bir aşk hikayesini canlandırabilir.  Yurt dışından gelmiş bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Yaratıcı çalışmanızdan dolayı yurt dışına açılabilirsiniz. 28 indeki Ay tutulması, sizin veya annenizin ruhsal sağlığıyla ilgili huzursuzluk verebilir ya da beklediğiniz evinizle ilgili temalarda sonuç getirebilir.

ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Sevgili Aslanlar, yakın çevre, kardeşlerle ilişkiler olumlu ilerliyor. Sosyal yaşamınız canlı. Spor yapıyor, bol bol geziyorsunuz. Risk almayın! 13 Kasımdaki Güneş tutulması ve 7-27 Kasımdaki Merkür retro, geçmişte yaşanmış halledilmemiş, kardeşi de ilgilendiren anne-baba temalarıyla ilgili sürpriz bir gelişme getirebilir. Problemleri çözme yoluna gidilebilir. 28 indeki Ay tutulması, gruplar içinde huzursuzluk verebilir.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) – Sevgili Başaklar, 13 Kasımdaki Güneş tutulması ve 7-27 Kasımdaki Merkür retro, sizi çok yoğun bir hareketlilik veriyor. Yakın çevre, iletişim, yolculuklar, medya, dergi konuları ön plana çıkıyor. Bu
konularda, yeni mali fırsatlar olabilir. Sosyal yaşamınız canlanıyor.Yeni kişilerle bağlantılar kuruluyor. Maddi kaygıları aşıp çevreyle, ilişkilerin tadına varacaksınız. 28 indeki Ay tutulması, ev, iş, yolculukla ilgili huzursuzluk verebilir.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Sevgili Teraziler, dış görüntünüzle ilgili revizyonları hayata geçirebilirsiniz. 13 Kasımdaki Güneş tutulması ve 7-27 Kasımdaki Merkür retro, size eşinizi veya ortağınızı da ilgilendiren, finansal konularda sürprizler getirebilir. Fakat, Merkür’ün geri hareketi geçene kadar, yeni projeler için hiçbir karar vermeyin! 28 indeki Ay tutulması, eğitim, iletişim, ulaşımla ilgili bazı sorunları getirebilir. Bu tarih de uzun yolculuk yapmayın!

 AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Sevgili Akrepler, projelerinizi hayata geçirmek için harcamalarınız artabilir. 13 Kasımdaki Güneş tutulması ve 7-27 Kasımdaki Merkür retro, size yeni bir dönemi başlatabilir. Teknik bir çalışma içine girebilirsiniz. Daha fazla iletişim içinde olur yolculuk yapabilirsiniz. Ortak finansal konular, devlet, kredi, mülk, miras gibi konular olabilir. Merkür retro size sıkıntı ve gerginlik verebilir. 28 indeki Ay tutulması, finansal sürprizlere işaret ediyor.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – Sevgili Yaylar, projeleriniz hızlanmış. İşten gelen paralar artıyor. 13 Kasımdaki Güneş tutulması ve 7-27 Kasımdaki Merkür retro, eşinizin yada ortağınızın hizmet temalarıyla ilgili sürpriz gelişmeler yaşatabilir. Düşünmediğiniz yardımları yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ruhsal sorun varsa bunu da ortaya çıkarabilir. Mistik ve manevi konulara ilginiz artıyor. 28 indeki Ay tutulması, eşinizin, ortağınızla ilgili huzursuzluk verebilir.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) – Sevgili Oğlaklar, patron veya babanızla ilişkiniz olumlu ilerliyor. Diplomatik tutumunuzun size faydası var. 13 Kasımdaki Güneş tutulması ve 7-27 Kasımdaki Merkür retro, sizi yeni bir grup, dernek, vakıf çalışması içine sokabilir. 20 sinden sonra, ilişkilerde daha etkin olabileceksiniz. Dostluklar güçleniyor, kazançlar artıyor. 28 indeki Ay tutulması, hayatınıza giren değişiklik ile ilgili huzursuzluk olabilir. Sağlığınıza dikkat edin.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –  Sevgili Kovalar, bu ay farklı kültürden insanlarla berabersiniz. 13 Kasımdaki Güneş tutulması ve 7-27 Kasımdaki Merkür retro, mesleki kariyerde, toplumun önünde yepyeni bir statüye işaret ediyor. Biraz mücadele gerektirse de, yükselmeniz için fırsat geldi bile! Yeni projeler, emeklilik, ortak veya evlilik hayatınıza girebilir. 28 indeki Ay tutulması, gurup çalışmalarındaki yoğunlukla ilgili huzursuzluk verebilir.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  Sevgili Balıklar,  mesleki kariyerde kendinizi gösterdiğiniz bir dönem. Beklediğiniz para desteği gelebilir. 13 Kasımdaki Güneş tutulması ve 7-27 Kasımdaki Merkür retro, akademi, yabancılar, medya, ticaret, hukuki konularla ilgili surpiz bir olay başlatabilir. Bu konular retro geçene kadar sizi yorabilir. 20 sinden sonra, takım çalışmaları içine girebilirsiniz. 28 indeki Ay tutulması, evle, iş arasındaki koşuşturmanın huzursuzluğunu verebilir.

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum