YENİ AY OĞLAK BURCUNDA

By Talin Ağdere ile Astroloji - 18:48:00


YENİ AY OĞLAK BURCUNDA!


Bu hafta, 11 Ocak 2013 saat 21:44, Oğlak burcunda YENİ AY var! Yeni yılın, 2013 ün ilk yeni ayı! Yeni başlangıçlar, umutlar, geleceğe daha olumlu bakabilme verir. Yeni projelere başlayabilir, yapmak istediklerimizi hayata geçirebiliriz. Henüz bırakmadığınız eski alışkanlıklardan vazgeçip, daha gerçekçi ve güçlü bir şekilde geleceğe bakabiliriz. Eskileri atın ki yenileri gelsin! VENÜS, 9 Ocak da Oğlak burcuna giriyor.  Venüs Oğlak da,  para, maddi anlaşmalar, somut değerler, sorumluluk sahibi ve saygın kişilerle bağlantıları ifade edebilir. VENÜS-URANÜS karesi bir süre sizi maddi konularda sürprizlerle karşılaştırabilir.  İlişkilerde, kazançlarda ani değişikliklere sebebiyet verebilir.

Yeni Ay dan önce bazı konuları beklettiği, netleşmeyen konular bizi tükettiği için, meditasyon, dua, yoga yapmak kendimizi relax haline getirmek faydalı olabilir. Özellikle Oğlak burçları veya yükseleni Oğlak'lar tabii ki diğer burçlarda!  Bu gün hayata geçen konular, projeler varsa bir not alın  23 Haziran 2013 de ki Oğlak burcundaki gerçekleşecek olan dolunayda sonuçları görebilirsiniz. İyisiyle veya kötüsüyle! Yalnız Oğlak'ta atılan tohumların temeli, sağlam ve somut olmalı ne kadar zorlanırsanız o kadar iyi sonuç alırsınız. Zirveyi her zaman kendine hedef alan Oğlak'lar güçlenerek başarıya ulaşabilecekler.

Özellikle yükselen burcunuzu okuyunuz! Bu konuda bana danışabilirsiniz.


Burçları nasıl etkiler:

KOÇ: İş konuları, kariyerleri, toplumdaki yerleri konusunda Yeni ay onlara yeni başlangıçlar, umutlar vaat ediyor. Bu günlerde, iş veya toplumsal ilişkilerine ve parayla ilgili konulara dikkat etmeliler!

BOĞA:  Kendilerinin veya çocuklarının eğitim, yabancılar, yurt dışı veya dış ilişkiler konusunda yeni başlangıçlar,  daha somut temeller atılabilir bu konuda geleceğe daha sağlam bakış açısı geliştirilebilir.

İKİZLER: Ortak kullanılan paralar, miras, borç-alacak konuları, bütçe ödeme planları, sağlık konuları, derinleşmesi gereken konular (eğitim,sınavlar) olabilir. 

YENGEÇ: Bekarlar, evlilik kararı alıyor olabilir. Evliler ise eşleriyle birlikte daha sağlam evlilik temellerini nasıl oturturlar, plan program yapıp daha anlayışlı olma yoluna gidilebilir.  Daha sağlam bir temel yada yürümeyen evlilik!

ASLAN: Günlük iş programları, iş arkadaşları, müşteriler, organizasyonel çalışmalar, sağlık programı bu konularda daha planlı, hesaplı olmak için yeni başlangıçlar, kararlar alınabilir.

BAŞAK: Yaratıcı çalışmalar, sanat veya iletişimi ilgilendiren konular, çocuklarınızı ilgilendiren eğitim çalışmaları vede yeni evliler için bebek sahibi olma planları için yeni umutlar!

TERAZİ: Eve ait tadilat planları veya yeni bir ev almak, anne-baba sorumlulukları onlarla ilişkiler. Çocuklarına ait eğitim yada ev-yatırım planları ile ilgili yeni başlangıçlar!

AKREP:  Yakın çevre, yolculuklar, kurslar, eğitim, iletişim ile ilgili uğraşlar, nakliye, gibi konularda başlangıçlar yapılabilir. Sınavlar da yeni umutlar başlangıçlar! Yada çevre değişikliği!

YAY: Yurt dışı, yabancı çevre yada eğitim bağlantılı para kazançları, para bulmak için yeni yollar, yeni bağlantılar kurmak, ortaklarına veya eşlerine ait para konuları göze çarpıyor!

OĞLAK: Bir süredir bekleyen, grup içindeki  iş projeleri, kariyer planları, eşe veya ortağa ait
iş projeleri, sağlık, düzen, fiziksel aktiviteler harekete geçebilir.

KOVA Başkalarına dönük hizmet temaları, iş bağlantılı yada kurumsal bir konuda kollektiv çalışmalar açısından yeni kararlar almak için, kısa bir süre daha beklemek gerekebilir. 

BALIK: İş yada eğitim amaçlı grup, takım çalışmalarında yeni kararlar alınabilir.  Eğitim, hukuki konular veya yurt dışı bağlantılı konularda sağlam temeller, kalıcı bağlantılar için yeni umutlar!

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum