Ocak 2013 Paros dergisi için hazırlanan aylık burç yorumlarım

By Talin Ağdere ile Astroloji - 17:56:00

Yükselen burcunuzu mutlaka okuyun!

2013 YILINDA, OĞLAK VE YÜKSELEN BURCU OĞLAKLARI NE BEKLİYOR? Satürn 6 Ekimde Akrep burcuna girdi gruplar, takım çalışmaları içinde sizi güçlendiriyor. Jüpiter, eğitim, sağlık ve daha çok sorumluluk getiren iş konusunda destek verecek. Çalıştığınız bir konuda, uzmanlaşma ve para kazançları var. 26 Haziran 2013 den itibaren Jüpiter Yengeç burcuna girince ikili ilişkiler güçleniyor. Eşinizin veya ortağınızın başarıları size güven verecek, desteklerini görebileceksiniz.

KOÇ: (21 MART - 20 NİSAN) – Bu ay, yeni teknikler öğrenmek, geliştirmek size fayda getirebilir.  Patron konumunda olan kişilerle etkileşim artıyor. Grup çalışmalarında birlikte hareket etmek faydalı olacaktır. Ancak, iletişim içinde olduğunuz kişilerle düşüncesizce yapılan tartışmalardan kaçınmalı, öfke krizine kapılmamalısınız. Sinir sisteminiz olumsuz etkilenebilir. 12 sindeki yeni ay dan itibaren, beraber çalıştığınız kişiler veya müşterilerle ilişkileri  güçlendirecek, finansal konularda kazançlar sağlayabileceksiniz.

BOĞA: (21 NİSAN – 20 MAYIS)  - Yeni çalışmalar, yeni tecrübeler kazanma açısından olumlu bir süreç. Yabancılar, eğitim veya yurtdışı konuları ön plana çıkabilir. Mesleki konuda, fiziksel enerjinin güçlü olduğu bir dönem, zira bir sürü iş projelerinin içindesiniz. Eşiniz veya ortağınızla iletişime dikkat edin, cesaretinizi kırmayın, sabrınız sayesinde bunların üstesinden gelebilirsiniz..20 sinden itibaren, mesleki başarılar, kazançlar dikkat çekici olabilir.

İKİZLER: (21 MAYIS - 21 HAZİRAN) – Bu ay, Mars’ın 9. Eve yerleşmesiyle, sağlık ve parasal destek konusunda daha olumlu bir süreç.  İçsel olarak daha rahatsınız. Ortak kazançlar, sigorta, banka veya devlete ait konular gündeme gelebilir. Bu konudaki sıkıntılar,  12 sindeki yeni aydan itibaren sonlanabilir, beklediğiniz desteğe kavuşabilirsiniz. Eğitim amaçlı, yabancılarla iletişim veya yolculuklar sıklaşabilir. Yabancı dil öğrenmek, kurs almak önem kazanabilir.

YENGEÇ: (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) – İkili ilişkiler, bu ay güçleniyor. Risk alınmış bir konuda, biraz muhalefet biraz anlaşma yoluna gidilerek, önerilere kulak vereceksiniz. Beraber yapılan çalışmalardan daha iyi sonuç alınabileceğini fark edeceksiniz. Bu durum, içsel boyutta bazı değişiklik yapmanıza sebep olabilir. 12 sindeki yeni ayla birlikte, onların sevgisini ve desteğini görebilirsiniz. 20 sinden sonra müşterek kazançlar veya devlet daireleri ön planda olabilir.

ASLAN: (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS) – Gündeminizi, iş konuları ve sağlığınız konusunda iyileştirici temalar meşgul ediyor. Çocuklarınız veya aşk konuları olumlu ilerliyor. Beraber çalıştığınız kişilerle iletişiminiz güçleniyor. Daha ciddi iş konuları, projelerle yoğunsunuz. İkili ilişkilerde daha dikkatli olmanız gereken bir süreç. Ortaklı konularda, parayla ilgili bazı durumlar sizi yorabilir. 12 sindeki yeni ayla birlikte yeni projelere başlayabilir, gurup çalışmalarından destek alabilir, para kazançları elde edebilirsiniz.

BAŞAK: (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL) –  Çocuklarla iletişiminiz kuvvetli, yaratıcı çalışmalarınız dikkat çekiyor. İş konusundaki hareketlilik fiziksel enerjinizi güçlendiriyor. Risk aldığınız konulardaki (borç-kredi) mücadele
devam etse de, 12 sindeki yeni ay, önünüzü görebileceğiniz yeni fırsatlar verecek. 20 sinden sonra ise, iş koşullarında teknolojik konular önem kazanıyor. Müşterilerle ve beraber çalıştığınız kişilerle ilişkiler güçleniyor. Yurt dışı, ticaret konuları hızlanıyor. İşinizdeki hareketlilik, sağlığınızı positiv etkiliyor.

TERAZİ: (24 EYLÜL - 23 EKİM) – Aile yakınları ile çeşitli meselelerin görüşülebileceği dönemler. Onların, bazı konulardaki net ve somut yapıları,  eşinizle aranızda muhalefete sebep olabilir. Ruhsal yaralanmalara sebep vermemek için maneviyatınızı güçlendirmelisiniz.  Fiziksel enerjinizi akıtmak, size fayda sağlayabilir. 20 sinden itibaren ilişkiler konusunda, olumlu bir sürece giriyorsunuz. Çocukların eğitimi,  yaratıcı konular, yolculuklar hızlanıyor.

AKREP: (24 EKİM – 22 KASIM) –  Yakın çevre, kardeşler veya prestijli kişilerle iletişiminiz artıyor. İş arkadaşları ile etkileşim hızlanıyor. Evdeki mücadele, teknoloji veya sağlıkla ilgili konular sizi biraz zorlasa da kısa yolculuklar hızlanacak, sistemli çalışmaların karşılığını ayın 12 sinden sonra alabileceksiniz. 20 sinden sonra ise, ebeveyn ve ailenizden, gelen maddi veya manevi destekler sizi ruhsal olarak rahatlatabilir.

YAY: (23 KASIM - 21 ARALIK) – İletişimi ilgilendiren bazı teknik konudaki aksilikler olsa da, yeni iş sahaları ve gelir kaynakları yaratmak mümkün olabilir. Daha yaratıcı, özgün çalışmalar yapabilirsiniz. Bu çalışmaların karşılığını, 12 sindeki yeni aydan itibaren alabilirsiniz. 20 sinden sonra yakın çevreyle iletişimi hızlandırabilir, eğitim konuları veya ortaklı çalışmalar ya da yeni projelerle yoğunlaşabilirsiniz. Yolculuklar hızlanıyor.

OĞLAK: (22 ARALIK - 20 OCAK) –  Uzun zamandır beklediğiniz projelere nihayet başlıyorsunuz. Akademik çalışmalar, yazılarınız, yurtdışı konuları birçok işi birden aynı anda yapabiliyorsunuz. Gruplar, yaratıcı çalışmalardan para kazançları elde edebilirsiniz. Evdeki bazı değişikler, sizi bazı konularda zorlasa da her şey ayın 12 sinden sonra daha olumlu ilerleyecek. 20 sinden itibaren kendinize olan güveniniz geliyor, maddi kazançlar sizi rahatlatıyor.

KOVA: (21 OCAK - 19 ŞUBAT) –  Bu ay, projelerinize dönük yaratıcı çalışmalar devam etse de bazı konularda net olmayan durumlar devam ediyor. Kollektiv çalışmalar içindesiniz ve başkaları için yaptığınız hizmet temaları sizi biraz oyalıyor. Ayın 12 sinden sonra kendinizle barışık olacak, disiplinli çalışmalarınıza devam edeceksiniz. 20 sinden sonra ise, netleşen konular sayesinde kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

BALIK: (20 ŞUBAT - 20 MART) –  Grup aktiviteleri, takım sorumlulukları size bazı durumları somutlaştırıyor. Parasal konularda, mücadele olsa da bazı konularda sabrınız sayesinde emin adımlarla ilerliyorsunuz. Yurt dışı ya da akademik konularda net olmayan konular hala devam ediyor, zamana bırakmak en doğrusu. Ayın 12 sinden sonra, beraber çalıştığınız grupla daha özverili ve yardımsever bir çalışma içine girebilirsiniz.


REKLAM VERMEK İSTEYENLER VE ABONE OLMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ İLETİŞİM BİLGİLERİNDEN PAROSA ULAŞABİLİRLER.

f

Abonelik için

Telefon numaralarımız
            0544 208 76 99      
            0544 208 79 67      

T:            0212 245 61 06      
F: 0212 249 42 23
info@paros.com.tr



NOT: Astroloji ile ilgili merak ettiğiniz konuları astrotalin@gmail.com a sorabilirsiniz, astrotalin.blogspot.com dan ve twitterdan takip edebilirsiniz. http://www.facebook.com/groups/AstroTalin  grubuna katılabilirsiniz. 

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum


  1. NOT: Astroloji ile ilgili merak ettiğiniz konuları astrotalin@gmail.com a sorabilirsiniz, astrotalin.blogspot.com dan ve twitterdan takip edebilirsiniz. http://www.facebook.com/groups/AstroTalin grubuna katılabilirsiniz.

    YanıtlaSil