10 Mayıs 2013 Güneş Tutulması ve burçlara etkisi?

By Talin Ağdere ile Astroloji - 13:57:00



10 MAYIS 2013 GÜNEŞ TUTULMASI BOĞA BURCUNDA!

Özellikle yükselen burçlarınızı okuyunuz!

10 Mayıs 2013 de Türkiye saatiyle 3.25 de (9 Mayıs Perşembe gecesi sabaha karşı, Cuma'ya bağlayan gece) Halkalı Güneş tutulması gerçekleşecektir. Gece 00:30 dan sabaha karşı 6.30 a kadar etkisi devam edecektir.  Avustralya, Yeni Zelanda, Orta Pasifik den izlenebilecektir.

 Ay, Güneş ve dünya arasından geçerken Güneş tutulması (Yeni ay) meydana gelir. Güneş Tutulmasının  kişilerle birlikte geniş kitleleri etkilediği de düşünülmektedir. Hayat Enerjisi ve canlılık kaynağı olan tutulmanın, bu canlılığı bir süre azaltması ve enerjiyi zayıflatması söz konusu olabilir.  Boğa burcundaki tutulmanın güney yönünde gerçekleşmesi biraz yorucu etkiler yaratabilir.  Tutulmalar bazı olayları  stresli yaşatabilirler fakat hayatımıza da yenilikler getirirler. Şimdiye kadar cesaret edip yapamadığımız olayları yapabilme fırsatı bulabiliriz. Esnemeli, direnmemeli hayatın bize getirdiği yeniliklere, değişikliklere açık olmalıyız. Muhafazakar yapıyı değiştirmek gerekiyor, sabit yönlerimizi törpülemeli  inat uğruna kazançlarımızı kaybetme yönüne çevirmemeliyiz. Dünyanın değişimi, getirdiği olanakları değerlendirerek daha fazla kazanç yaratabilecek, bize güven verecek, yeni yollara açık olalım.  Eski alışkanlıklarımıza sıkı sıkıya sarılmayalım. Boğa'daki tutulma finansal konularda sürpriz, ani değişiklik iniş çıkışlar ve çoğunlukla güven sarsan tecrübeler yaşatır. Maddi ve manevi konudaki değerlerle ilgilidir. Esnemediğimiz takdirde, kopma ve ayrılıklar, kırılma noktaları getirebilir. Korkularımızı yenerek, atacağımız kararlı bir adımın belki de hayatımızın önemli taşlarından biri olabileceğini bildirmekte. Kimileri için yeni bir iş, aşk, sanat ve yaratıcılık yönünü geliştirmek (heykeltraş mimarlık, dekorasyon) kimileri ise evlilik, ortaklık, tek başına kalma, çocuk sahibi olmak, para, toprak, mülk, atalarından kalan mallar, güvenli bir gelecek, yatırım, sağlık güvencesi, babaya ait konular, onun sağlığı, patronlar, yöneticiler, yolculuk, eğitim vb. konularla yoğunlaşabilirler.Güvence yönünden eksik olan neyse hayatınızda bu konuda gelişmeler yaşanır. 

Güneş babayı şahsiyetimizi, otoriteler, patronları ifade eder.  Tutulma etkisini  2-3 gün, 1 hafta önce veya sonra gösterebilir.  Bu tarihlerde enerjiden dolayı, sağlık problemleri, özellikle baş dönmesi, tansiyon, boğaz ağrısı, sinir, stres, uykusuzluk yaratabilir. Beklenmedik, ani olaylar, sürprizler verebilir.  Tutulmadan önce ve tutulma esnasında dua etmek, yoga, meditasyon, tütsü yakmak  veya huzur verecek çalışmalar yapmak yüksek enerji meydana getirdiği için olumsuz etkilerini hafifletmeye faydalı olabilir. 

Sağlık bağlantıları: Boğaz, boyun, ense, tiroit, ses telleri, bademcikler, kulaklar, diyabetik rahatsızlık, tansiyon ve astım problemi.  Akrep burcundan gelen zıt etki ile de, cinsel hastalıklar, üreme organları, salgı bezleri, boşaltım sistemi (prostat, yumurtalık ve rahim hastalıkları). 

Dünya ve Türkiye açısından tabi ki stresli bir açı olduğundan zorluklar, karşıtlıklar, kitlesel olaylar, enerji boşalması,  sinir, gerginlik verebilir.  Yeni ay gelecek için yeniliklerin habercisidir. Haziran'ın sonlarına doğru Jüpiter Yengeç dönemine hazırlanıyor olmamız ileride daha güvenli, toparlayan, bereketli bir yaşam enerjisine açık olacağımızı gösteriyor. Zor da olsa, geçmişte bir süredir biriktirdiğimiz bu enerjiyi boşaltalım ki rahatlama süresi başlasın. Her şey açığa çıksın, gizli saklı bir şey kalmasın, kin, nefret, düşmanlık sona ersin, kardeşlik gelişsin, her kes bir başkasının hakkına el uzatmasın. Şimdiye kadar güvensiz, eksik kalan konularımızı emniyete almak ve güvenli hale getirmek için,  bu süreci yaşamak zorundayız. Bereketli günlerin gelmesi dileğiyle.......

Güneş Tutulmasının Burçlara etkileri:

Burcu ve yükseleni Koç:  Güneş tutulması para evinizde (2.ev) de tutuluyor! Güvenlikle ilgili temalar hayatınıza giriyor. Yeni bir iş başlangıcı yapılabilir. Maddi olanakların yaratılması için yeni anlaşmalara açık olabilirsiniz. Para evinizde hareketlenmeler yeni açılımlar getirebilir. Bir ürünü pazarlamak, müşteriye tanıtım yapmak için uygun zamanlar. Müşteri potansiyeliniz genişleyebilir. İş anlaşmaları, kontratlar, pazarlama, yapmak bu döneme denk gelebilir.  Lüks eşyalar, mülk, pahalı hediyeler, yeni bir araba alabilirsiniz.  Cömert davranışlar sergilemek, kendini bu şekilde tatmin etmek  ve dışarıya göstermek de önemli olabilir. Öyle olaylar yaşarsınız ki, değer yargılarınız değişir. Kendi değer sistemini başkalarına kabul ettirmeye çalışmamalı, onların da doğruları olduğunu kabul etmelisiniz.  Unutmayın ki değerleri yaratan siz değilsiniz  bu konudaki aşırılık insanlara itici gelebilir.Venüs ve Merkür'ünde İkizler burcuna girmesiyle, yakın çevreyle hareketlilik artıyor. Geziler, kısa yolculuklar, kardeşlerle birliktelikler canlanıyor. Eşinizle veya yakın arkadaşınızla çok gezecek ve yerinizde duramayacaksınız. Bu transitte kitap çıkarmak, internet çalışmaları yapmak, sosyal ağlar kurmak için uygun dönemlerdir. Düşüncelerinizi rahatlıkla açıklayabilir hatta kaleme bile dökebilirsiniz. Bol bol da çıkan dedikodulara kulak vermek gerekir. .

Burcu ve yükseleni Boğa: Kişisel Değişiklikler! Kendinizi yeni idrak ve yeni duygular içinde bulabilirsiniz. Yeni yaşama, değişikliklere açık olmak!  Bekarlar için evlilik kararları alınabilir. Evliler için  eşinizle veya ortağınızla ilgili kariyere ait değişiklik yaşanabilir. Anne veya babanızla ilgili gelişen durumlar söz konusu olabilir.  Hukuki yada yolculuklarla ilgili konular gündeme gelebilir.  Büyümeli, olgunlaşmalısınız.   İnatçı, savunmacı tavırlar ancak size zarar verir. Kimlik çatışması yaşamak sizi yıpratır. Kişilik krizleri geçirtir, kendinden şüphe etme etkileri verir. Bu aslında büyüme sürecinin bir parçası da olabilir. Karşınızdakine kendi fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışırken, davranışlarda yumuşama ve esneme yoluyla bazı konuları kendi menfaatinize yönlendirebilirsiniz. Eğer gelişmeyi ret ederseniz kendinizi bloke edeceksiniz. Her şeyi maddi olarak değil manevi değerleri de düşünerek hareket etmelisiniz.  Neyse ki, Venüs'ün 2. eve girmesiyle daha önce hoş bakılmayan değerler şimdi daha farklı ele alınabilir. Davranışlarda yumuşak ve hoşgörülü olma yoluna gidilebilir. Kardeşlerden  yada çift işlerden para kazançlarınız olabilir.  Müşteri ilişkileriniz canlanır. Yeni atılımlar ve anlaşmalar gündeminize gelebilir. Lüks tüketim artabilir.  Tutulma esnasında çıkan enerji dolayısıyla kişisel huzursuzluklara, sağlığınıza dikkat edin. Baş ağrısı, tansiyon, boğaz ağrısı veya sinirlilik verebilir.  
 
Burcu ve yükseleni İkizler: Güneş Tutulması 12. evinizde gerçekleşiyor. Psikolojik mücadele! Geçmiş bağlantılar, sağlık temaları, aile içi sorunlar sizi bir süredir huzursuz kılmış.  İşiniz, otoriteler,  anneniz, etrafınızdaki kadınlar veya ailevi konularda sizin canınızı sıkan olaylar endişeli kılabilir. Oturup anlaşmak için fırsatlar yakalamak mümkün. Halledilememiş konular, karşınızdaki kişinin baskıları, sabrınızı deneten olaylar artık çok birikmiş bir volkan gibi adeta içinizi kemiriyor.  Bilinç altı kendi kendine savaş başlatarak bazı şeyleri sorgulatıyor. Bırakmanız gereken bazı konular yada huylarınız için sizi zorluyor. Bu sağlığı da etkiler, ruhsal olarak yıpratır ve kapatır.  Çünkü herkesin yükü üstünüzde gibi hissettirir. Bu tutulma, geçmişin kargaşasından sizi sıkan zincirlerden kurtulma fırsatı yaratabilir. En iyisi, bekleyin risk almayın çok da sorgulamayın. Sağlığı zorlamamak gerekir.  Positiv olarak da, Venüs'ün  İkizler burcuna girmesiyle aşk hayatınız canlanacak. Bozuk ilişkiler daha uzlaşmacı ve barışcıl olacaktır. Tatil yapmak gezmek, kendinize vakit ayırmak iyi gelecektir. Beklettiğiniz kendinize dönük işleriniz veya bazı projelere başlayabileceksiniz. 
 
Burcu ve yükseleni Yengeç:10 Mayıs Güneş Tutulması, 11. Eviniz de gerçekleşiyor. Gurup çalışmaları, sosyal ortamlar, yeni dostluklar, arkadaşlıklar geliştirebilecek günlerdesiniz. İşyerinde yeni bir gurubun takım sorumlusu olabilirsiniz. Sizi ekonomik anlamda daha huzurlu kılacak olanaklar yaratılabilir.  Birlikten kuvvet doğar temasıyla hayata daha umutla bakıyorsunuz. Amaçlar, istek ve ideallere kavuşma yükselme periyodunun devamıdır. Bu sizin isteme arzunuza bağlıdır. Artık yalnız değilsiniz birlik ve beraberlik var eğer bu duruma açıksanız ve kabullenici iseniz kendinizi mutlu yok değilseniz   mutsuz hissedebilirsiniz. Bu tutulma,  ilerleyen günlerde, (Haziran ayı özellikle) guruplar içindeki duruşunuzu da belirleyecektir, gönül ilişkileriniz varsa evlilik yoluna da gidilebilir yada yeniden yapılandırılabilir.  Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Venüs'ün İkizler'e girmesiyle, kendinizle daha barışık olabilirsiniz. Sevgiye, aşka dönük konulara eğilim olur. Gizli sevgiler de yaşanabilir. Dostluklar daha sağlamlaştırılabilir. Dedikodulardan da uzak durmaya bakın. Hedefi siz olmayın. Bu tutulma size de geleceğe dönük daha positiv planlar hazırlamakta.
 
Burcu ve yükseleni Aslan: Güneş Tutulması 10. eviniz de tutuluyor. KARİYERE ODAKLISINIZ! Toplumun önünde duruşunuz, başarılarınızı sorgulamakta ve güven duygusu geliştirmekte. Bu tutulma sizi, bir süredir kariyerle ilgili karışıklık yaratmış konularınıza açıklık getirebilir. Ya beraberlik devam eder, yâda ayrılık kararı alınabilir. Boğa’daki bu tutulma, eski zincirleri kırmanın çok zor olacağını söyleyecektir size.  Bu yüzden, çok zorlansanız da bu yeniliklere girmek istemeyebilirsiniz. Cesaretle yapacağınız her iş gelecekte daha fazla başarıya da götürebilir. Üstlerinizle veya otoriter konumunda olan kişilerle uzun süredir yaşanılan kargaşa, hayırlı neticelere varacaktır. Olumsuz veya olumlu Boğa’da alınan kararlar sağlamdır. Kariyer ve ailevi konular da gündemde, baba veya anneyle ilgili bir takım  konularda karar aşamasındasınız. Yenilikler sizi mücadeleye sürüklese de hırs ve motivasyon getirecektir.  Venüs'ün ve Merkür'ün guruplar evine girmesiyle bu zorlu süreç anlaşma yoluna gidebilir. Yada size güven veren kişilerle birlikte olabilir veya takım çalışmasına girebilirsiniz. Sosyal paylaşımlar canlanır. Arkadaşlıklar, dostluklar aşka dönüşebilir. Cemiyetler, dernekler içinde canlılık, keyifler  ve para kazançları artıyor. 

Burcu ve yükseleni Başak: Güneş tutulması 9.evinizde gerçekleşecek. Yolculuk var! 10 Mayıs 2013 Güneş Tutulması sizi dış dünyaya açıyor. Yabancılarla iletişim gündeminizde. Yurt dışı,  yolculuklar, hareketlilik yoğunlukta.  Akademik bir konuda bağlantılarınız var. Basın-yayın, medya, ticaret, kanunlar, uluslararası olan konularda yeni açılımlar var.  Uzun süredir beklediğiniz, iş diyaloglarınız gerçekleşiyor. Yayın evi ile anlaşma projeleriniz bitmiş, kitap çıkarma yada yayınlama işinizi harekete geçirebilirsiniz. Popülerlik artıyor. Hayatınızı bir başkasıyla paylaşmanın önemi de vurgulanıyor olabilir.  Kanun ve yasalarla ilgili bazı resmi konular gündeme gelebilir. Uzun veya kısa seyahatler yapılabilir. Okul eğitim, öğretim meseleleri önünüze çıkabilir. Venüs'ün İkizler'e   ve 16 sında Merkür'ünde kariyer evine girmesiyle işsiz Başak'lar, yeni bir işe başlayabilirler. Toplumun önünde statüsel bir değişiklik yaşanır. Terfi yada maaş artışı bile gerçekleşebilir.  Mesleki konularda yaratıcılık artar. Kardeşlerle veya yakın çevreden kişilerle  iş anlaşmaları , ticaret hayatı gündeminize gelebilir. Çalışılan alanda yeni teknikleri öğrenmek, ilerlemeye faydalı olacak fikirleri yakalamak kariyer için gerekli olanı görebilmek imkanı verir. Resmi dairelerde işleriniz, evrak, pasaport, dilekçe, form gibi işlemleriniz varsa başarıyla gerçekleştirebilirsiniz.  Yabancı ülkelerle iletişim canlanabilir. 

Burcu ve yükseleni Terazi:Tutulma 8. evinizde gerçekleşecek. Köklü yenilenmeler var hayatınızda. Birlikte ortak kararlar alınıyor. Artık sizde karşınızdakine hayır demesini öğrendiniz. Hayatın üzüntü veren bir bölümünün kapanması yeni bir hayatın doğması da denebilir. Eşinizle veya ortağınızla yaptığınız anlaşmalar gündemde. Paranın veya malın nasıl kullanılacağı konusunda bir takım hususlar var. Geçmişe ait bilinmeyen, sağlığınızı etkileyen veya  yargıya intikal eden olaylar  var. Alt yapınızı derin etkileyen psikolojik sorunlardan çıkış yollarını ilerleyen günlerde sağlamak mümkün.  Bu tutulma ile önünüzü daha fazla görebileceksiniz. Kendinizi daha fazla güven geliştirmek istiyorsunuz.  Anne ve babanızın yada aile içindeki önemli kişilerin, size çok büyük destek olup, güç verebileceğini de söyleyebilirim. Bu tutulmayla hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor. Venüs'ün ve Merkür'ün de İkizler'e girmesiyle nefes almanın ne kadar önemli olduğunu anlayacak ve şükür edeceksiniz. Dış dünyanın farklı kültürlerin veya çevrenin ne kadar renkli olduğunun farkına varacaksınız. Hukuki bir konuda başarılar var hukuki karar sizin lehinize gelişebilir. Akademik başarılarınız var.  Yurt dışına veya tatile gidebilir, yabancı bir arkadaşınızla beraber olabilir, hatta aşk bile yaşayabilirsiniz. 
  
Burcu ve yükseleni Akrep: Tutulma Evlililik ve ortaklık evinizde gerçekleşiyor. Evlilik ilişkileri gündeme gelebilir! Güneş tutulması sizin 7. Evinizde gerçekleşiyor. Birlikte çalışılan kişilerle ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Bir konuda avukata danışmak gerekebilir.  Eşinizle de ortak kararlar alıyor olabilirsiniz. Açık düşmanlarla ilişkiler yoğunlaşabilir. Anlaşmalar içindesiniz. Diplomasi gerektiren çok iyi hesaplanmak istenen durumlar var. Projeler, kontratlar gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınız yâda servis elemanlarıyla ilgili problem dikkat çekici.  Nişanlınız,  yakın arkadaşınız yâda eşinizin yaptırımlarıyla da karşılaşabilirsiniz. Uzlaşmaya yanaşmalısınız. Güvensizlik yaratan durumları yapılandırmalısınız. Venüs'ün ve Merkür'ün de ortak paylaşımlar eviniz olan İkizler'e girmesi ile kendiliğinden gelen para desteklerini gösteriyor olabilir. Maddi şanslar var.  İlişkiniz ve aşk hayatınızda bağlılık oluşabilir. Daha derin ve manalı bir şekle dönüşebilir. Evlilik  veya ortaklık kararı alınabilir. Resmi dairlerde, bankalarda işinizi daha kolay halletme imkanları doğabilir. Hatta uzun süredir, emlak, sigorta işlemleri, ehliyet, kredi alma gibi işleriniz varsa kolaylaşabilir. Eğitimle ilgili çok emek verdiğiniz konularda iyi sonuçlar var. Bu tutulma size olumlu yansıyacak ve bir adım öne çıkaracak etkilerini de önümüzdeki Ekim-Kasım aylarına kadar hissettirecektir. 

Burcu ve yükseleni Yay:  Bu tutulma 6. evinizde gerçekleşiyor. YENİ İŞ İMKANLARIÇok çalıştığınız bir dönem! Günlük ihtiyaçlarınız, yazı çalışmalarınız, işe ait konular gündemde. Beraber çalıştığınız kişilerle tutumunuzu yumuşatmalısınız.  İşe ait değişiklikler, müşteri ilişkileri, diyaloglar güçlenmiş. Sağlık koşullarınıza da dikkat etmelisiniz. Çalışma tekniklerinin, çevre koşullarının, yaşamak için gerekli şeylerin daha güvenli hale gelmesi gerekiyor. Başkalarının ihtiyacına ve yönlendirmesine göre hareket etmeyi kabul etmek gerekir. Eşinizden yana gelişen olaylar sizi sevindirebilir. Guruplar içinden iş teklifleri alabilirsiniz. Para kazançlarınız olabilir. Size daha çok güven veren çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duyabilirsiniz. Hastalık,  sakarlık, sağlıkla ilgili konulara dikkat edin.   Sağlığınızı değerlendirip, doktor kontrolü yaptırabilir ya da diyet programına başlayabilirsiniz. Venüs ve Merkür'ün de İkizler'e girmesiyle, eşinizle aranızdaki buzlar eriyebilir. Birlikte alınacak çok güzel kararlarınız olabilir. Bekarsanız, uzun süredir  beklediğiniz evlilik teklifini alabilirsiniz. Muhalefet yaşadığınız kişiler varsa sorun çözülür. Olay yargıya varmadan anlaşarak halledilebilir. Eskiden görüşüp tartıştığınız kişilerle bu süreçte barışabilirsiniz. Bu dönemde, yeni iş, yayın, yazı çalışmaları, ortaklık, evlilik,yakın arkadaşlık konuları dikkat çekici. İleriki günlerde güvenli yatırımlar, destekler, sağlık yönünden positiv gelişmeler yaşanabilir. 

Burcu ve yükseleni Oğlak:  Bu tutulma 5. evinizde gerçekleşiyor. YENİ BİR AŞK! Yeni çalışmalarınız yaratıcılığınızı arttırıyor! 5. Evinizde gerçekleşecek olan Yeni ay size yeni başarılar ve heyecanlar getirebilir. Sanatsal bir faaliyetiniz varsa bu konuda etkinliklere katılmak gerekebilir. Aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir. Zihinsel beceriklilik isteyen uğraşlara yönelmeye uygun potansiyeller var. Tiyatro, drama, yazı çalışmaları konusunda başarılarınız olabilir. Aşk ilişkileri güçlenecektir. Çocuğunuzla ilişkilerinizde keyifler artıyor. Onların yaratıcı çalışmaları ve faaliyetleriyle övünebilirsiniz. Evliyseniz ve çocuğunuz yoksa,hamile kalabilir yada olması için çalışmalara başlanabilir. Aşıksanız sevgilinizden evlenme teklifi alabilirsiniz. Çocuğunuzun başarıları sizi sevindirebilir. Spor faaliyetleriniz canlanabilir. Venüs ve Merkür'ün ikizlere girmesiyle yeni çalışmalara girebilirsiniz. Para kazançlarınız artar. Bol bol yazı yazabilir, teknolojik bağlantılar kurabilirsiniz. Haberleşme veya yolculuklar gündeme gelebilir. Çalışma şartlarınızda değişiklik olabilir. Çevre düzeni, işinize ait yapılandırma, daha iyi bir düzen , dekor sağlamak gerekebilir.  Sağlığınızla ilgili olumlu haberler var. Diyete yada sağlıklı  yaşam için spor faaliyetlerine başlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle iyi bir diyalog içine girebilirsiniz. Bu tutulma sizi olumlu yönde etkileyecek.  

Burcu ve yükseleni Kova: Güneş Tutulması 4. evinizde! Evin içinde  faaliyetler gündemde! Ailenizle birlikte birçok problemin çözüm aşamasındasınız. Uzun süredir sizi oyalayan ev ve aile büyüklerine ait konular gündeminizde. Şimdiye kadar neler yaşadınız. Bu duruma neden geldiniz tartışılıyor olabilir. Evlenmek isteyebilirsiniz, yâda bu konularda düşünceler artmış. Kardeşler yada yakın çevreyle ilgili mücadelenizde aile içine yansımış olmalı. Bu konudaki birçok şeyi zor da olsa değiştirme fırsatları yakalanabilir.Evlilik kararıyla ilgili netleşen olaylar size daha çok huzur getirebilir. Aile içi sorunlar yaşanabilir. Çocukluk yıllarınızdan beri sizi üzen durumlarla ilgili bazı şeyler açığa çıkabilir.  Taşınma,  Dekorasyon, bahçe düzeni, alınacak eşyalar, boya, badana, yapılacak tadilatlar gibi konular gelişebilir. Venüs ve Merkür'ün de İkizler'e girmesiyle, aşk hayatınız canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir. Gezi, hobiler, sergi, fuar, sanat aktiviteleri yoğunlaşır. Çocuklarınızla keyifler artıyor. Onların etkinlikleri spor, sanat, bale çalışmaları gündeminize keyifle giriyor. Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmak size mutluluk verecek.Aşk, seks, yarışlar, kumar, spekülatif gibi  risk getiren konulara karşı  da nefse sahip olma zorlaşır, çizmeyi aşmamak gerekir. Zira dedikodular açık çek verir.  

Burcu ve yükseleni Balık:  Eğitimde başarı!  Başarılarınızla ödüllendirilebilirsiniz. Yakın çevre ile ilgili hareketlenmeler var!  Geziler gündeminizde! Güneş tutulması 3. Evinizde gerçekleşiyor.  Bu tutulmayla bir adım öne çıkacaksınız, geleceğe dönük başarılar sizi bekliyor. Eğitim konuları yoğunlukta. Yeni bir eğitim çalışması içine girilebilir. Sanatçı çevresiyle iç içesiniz. Bu konuda bir çalışma yapma imkanı verebilir. Halkla ilişkiler, basın-medya, iletişim televizyonculuk alanları genişlemekte. Çevrenizdeki kişilerle iletişimler, haberleşmeler yazışmalar güçlenmiş.iletişimle ilgili yeni bir çalışmaya imza atabilirsiniz. Kitap çıkarma hazırlıklarınızı tamamladınız, yayına geçebilirsiniz. Sosyal ortamlarda, desteklendiğiniz günler. Seyahat gündeme gelebilir.  Taşınma veya nakliyat işlemleri varsa bunlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Yeni kişilerle, tanışma görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz. Çevre değişikliği ve yolculuklar başlatabilir. Venüs ve Merkür'ün  İkizlere girmesiyle evinize huzur geliyor. Rahat kendinize dönük çalışmalar yapabilirsiniz. Yurt dışından, okuldan yada uzak bir çevreden  arkadaşınızı evinize misafir edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi ailenizle tanıştırabilirsiniz. Evlilik hazırlıkları içine girebilirsiniz.  Yeni bir ev almak, yerleşmek, düzenlemek, dekorasyon gibi çalışmalar gündeme gelebilir. Evliler için bebek hazırlıkları başlayabilir.   

  • Share:

You Might Also Like

64 yorum

  1. Teşekkür ederim Talin Hanım...Çok akıcı tanımlamışsınız..Umarım her şey olumlu şekilde dönüş yapar.Dilerim sevgi,aşk,iletişimsel bağlamda tüm yaşananlar ve yaşanacaklar olumlu sonuçlanır,maddi bereket de yaşanır.
    not :aslan burcu
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Çok Güzel Olmuş Ellerinize Sağlık

    YanıtlaSil
  3. Am xavi Gerad jude, Aiicco inssurance plc bir temsilcisi.
    Size bir kredi ihtiyaci varsa bugün e-posta yoluyla bugün bize ulasin, istediginiz kredi ile size yardimci olabilir:
    (xavigeradloanfirm@yahoo.com)
    Yilbasi kredileri% 3 faiz orani sadece avelable vardir. Ciddi basvuran, ancak daha fazla bilgi için irtibata geçiniz. Biz renging krediler
    sunuyoruz
    3000 sadece US $ Euro ve pound 50,000.000 için.
    Biz dahil kredi her türlü teklif
    Bireysel krediler:
    Isletme Kredileri:
    Ögrenci Kredileri:
    Insaati krediler:
    Ev kredileri:
    Is expandsion krediler:
    Borç konsolidasyonu kredi:
    Biz hizli ve dinamik test edilmis ve güvenilir bulunmaktadir.

    Daha fazla bilgi için (xavigeradloanfirm@yahoo.com): E-posta Iletisim.

    Sr Gerad jude görüyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Hizli firsat!

    Biz uluslararasi islem iyi güvenilir, güvenilir. Bu firsati kaçirmayin lütfen, buraya gelecek 2014 yili dogru yatirim baslatmak için bir firsattir. % 100 emin ol daha fazla bilgi için e-posta MMV (vandamariana111@gmail.com) Sen garanti.

    Eger tarim için bir kredi ihtiyacim var mi? Is için kredi? yapimi için kredi? Yatirim kredisi? Ögrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Bu bir firsattir, kullanimi ve yeni bir hayata baslamak. Daha fazla bilgi (mrsvandamariana@yahoo.co.uk) için e-posta MMV.

    Allah lonca tüm ...

    M.M.V LTD.

    YanıtlaSil
  5. Am xavi Gerad jude, Aiicco inssurance plc bir temsilcisi.
    Size bir kredi ihtiyaci varsa bugün e-posta yoluyla bugün bize ulasin, istediginiz kredi ile size yardimci olabilir:
    (xavigeradloanfirm@yahoo.com)
    Yilbasi kredileri% 3 faiz orani sadece avelable vardir. Ciddi basvuran, ancak daha fazla bilgi için irtibata geçiniz. Biz renging krediler
    sunuyoruz
    3000 sadece US $ Euro ve pound 50,000.000 için.
    Biz dahil kredi her türlü teklif
    Bireysel krediler:
    Isletme Kredileri:
    Ögrenci Kredileri:
    Insaati krediler:
    Ev kredileri:
    Is expandsion krediler:
    Borç konsolidasyonu kredi:
    Biz hizli ve dinamik test edilmis ve güvenilir bulunmaktadir.
    Daha fazla bilgi için (xavigeradloanfirm@yahoo.com): E-posta Iletisim.

    Sr Gerad jude görüyoruz.

    YanıtlaSil
  6. Sana 3.000 Dolar usd için $ 500,000.00 usd, kisisel

    finans gerekiyor? Isletme kredileri Gelir ve gider

    kaynagi göstermek kosuluyla, 1M USD de mevcuttur. Biz

    3% 1 ila 20 yil geri ödeme arasinda seçim uygun

    fiyatli faiz orani sunuyoruz. Bu yüzden asagida

    tamamlamak ve iade etmelidir bilgilerdir.

    Isim: ___________________________
    Soyadi: ____________________________
    Cinsiyet: _______________________________
    Medeni Hali: _______________________
    Adres: ______________________
    Sehir / Posta kodu: ______________________
    Ülke: ______________________________
    Dogum Tarihi: ________________________
    Kredi olarak Gerekli Miktari: ________________
    Kredi Süre: ________________________
    Aylik Gelirleri / yil: _________
    Meslek: ___________________________
    Kredi için Amaç: _____________________
    Telefon: ________________________________
    Faks: __________________________________
    Ingilizce biliyor musunuz?

    Imzanizi üzerinde güvenli ve teminatsiz krediler is

    hem de kisisel indirin. Eger bir kredi elde ilgilenen

    veya finansal tavsiyeye ihtiyaciniz varsa, çekinmeyin
    bize: garrycoleman_loanoffice@yahoo.com

    YanıtlaSil
  7. Bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacı var mı? Eğer bir iş var ve işinizi genişletmek için bir kredi gerekiyor mu? Herhangi bir finansal karmaşa içinde olan ve bir kredi ihtiyacı? Eğer borçları temizlemek için bir kredi gerekiyor mu? Ne olursa olsun kredi sorunları, burada 3% düşük ve uygun faiz oranları kredi sunmak olarak yardımcıdır. Bize bugün, E-posta: (garrycoleman_loanoffice@yahoo.com) Daha fazla bilgi için.

    İsim: ___________________________
    Soyadı: ____________________________
    Cinsiyet: _______________________________
    Medeni Hali: _______________________
    Adres: ______________________
    Şehir / Posta kodu: ______________________
    Ülke: ______________________________
    Doğum Tarihi: ________________________
    Kredi olarak Gerekli Miktarı: ________________
    Kredi Süre: ________________________
    Aylık Gelirleri / yıl: _________
    Meslek: ___________________________
    Kredi için Amaç: _____________________
    Telefon: ________________________________
    Faks: __________________________________
    İngilizce biliyor musunuz?

    YanıtlaSil
  8. dikkat

    Ben Terry Bravo, Kredi sirketlerin CEO, ben Terry Bravo duyuyorum ....

    Sen Kredi Eger asil ihtiyaciniz var mi? Insaat kredisi? Ögrenci kredileri? YATIRIM Kredi?, Borç

    konsolidasyonu kredi? E-posta yoluyla çok daha eglenceli @ Bilgi? (bravoterry99@yahoo.com)

    (Bravo_terry_loanfirm@webadicta.org) için bize ulasin .. Biz% 3 faiz kredi vermek unutmayin

    Uygulamak için tesekkür ederiz. .


    Bravo Terry Kredi firmasi ........

    YanıtlaSil
  9. dikkat !!!

    Ben Terry Bravo, Kredi sirketlerin CEO, ben Terry Bravo duyuyorum ....
    Sen Kredi Eger asil ihtiyaciniz var mi? Insaat kredisi? Ögrenci kredileri? YATIRIM Kredi?, Borç konsolidasyonu kredi? E-posta yoluyla çok daha eglenceli @ Bilgi? (bravoterry99@yahoo.com) (Bravo_terry_loanfirm@webadicta.org) için bize ulasin .. Biz% 3 faiz kredi vermek unutmayin
    Uygulamak için tesekkür ederiz. .

    Bravo Terry Kredi firmasi.

    YanıtlaSil
  10. SİZİN finansal zorlukların aşılması için meşru bir kredi ihtiyacım var mı ? ................ VAR İSE BİZE ULAŞIN BUGÜN VIA

    E-POSTA : macthompson200@gmail.com
    WEB SİTESİ : http://macthompsonloanlendersinc2013.webs.com

    DOLU VE İADE EDİLECEK KREDİ BAŞVURU FORMU

    İlk İsimler : ......................
    Orta İsimler : .....................
    Soyadı : ..........................
    Anne kızlık soyadı : ............................
    Kin Sonraki : ...............................

    İletişim Adres : ..................
    Ülke: ......................
    Eyalet: ....................
    Şehir : .....................
    Zip / Kodu: ......................
    Telefon: ......................
    Faks : ........................
    sosyal güvenlik numarası ( SSN ) : ....................
    Bankanızın Adı : .........................

    Doğum Tarihi : ...............
    Cinsiyet : ......................
    Medeni Durumu : ..........
    Çocuk sayısı : .............................

    Meslek : ...................
    iş yerinde postion : ..........................
    Aylık / Yıllık geliri : .............................

    Kredi miktarı ....................
    Kredi Dönem / Süre : ................
    Kredi için Amaç : .........................

    I ( Bay / Bayan / Bayan ) .......................................... .....
    İşbu Yukarıda belirtilenbilgilerin doğru olduğunu beyan ederim .

    Tarih : .........................

    NOT: Sürücü belgesi , Ulusal kimlik kartı, çalışma izni veya oturma izni ya da bir kopyasını ekleyiniz .



    E-POSTA : macthompson200@gmail.com
    WEB SİTESİ : http://macthompsonloanlendersinc2013.webs.com

    YanıtlaSil
  11. dikkat !!!

    Ben Terry Bravo, Kredi sirketlerin CEO, ben Terry Bravo duyuyorum ....
    Sen Kredi Eger asil ihtiyaciniz var mi? Insaat kredisi? Ögrenci kredileri? YATIRIM Kredi?, Borç

    konsolidasyonu kredi? E-posta yoluyla çok daha eglenceli @ Bilgi? (bravoterry99@yahoo.com)

    (Bravo_terry_loanfirm@webadicta.org) için bize ulasin .. Biz% 3 faiz kredi vermek unutmayin
    Uygulamak için tesekkür ederiz. .

    Bravo Terry Kredi firmasi.

    YanıtlaSil
  12. Eger bir is, okul, fatura, borç veya concolidation kredi ihtiyacim var mi?
    Neden daha detayli gitmek, Iletisim (BTLFI)
    (bravo_terry_loanfirm@webadicta.org) veya (bravoterry99@yahoo.com)

    Veya (+44-7024-049-763) araciligiyla sirket merkez ofisimizle irtibata

    YanıtlaSil
  13. Eğer acil bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer borcu vardır? ne olursa olsun durumlarda, şimdi artık, Hizmetlerimiz Hızlı olan Kolay ve Güvenli kredi endişelenmeyin, size banka tarafından reddedildi ?, işinizi finanse etmek için acil kredi ihtiyacım var. 2000 euro kadar borç - 1,000.000 euro Bugün! Bu e-posta adresinden kredi bilgileri ile bize ulaşın: noramildred.loan@hotmail.com

    Not: Eğer 24 saat içinde bir ön cevap ve fon bekliyoruz

    Saygılarımızla.
    Bayan Nora

    YanıtlaSil
  14. Merhaba Sevgili Başvuru ........
    Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer varsa bir banka veya finansal hizmetler şirketi bir kredi reddetti? Eğer herhangi bir mali yardıma ihtiyacınız varsa? I Need bir ev satın almak faturaları veya kredi ödemek? Kendi işimi istiyorum ve yardıma ihtiyacım var? Bir öğrenci kredi ihtiyacınız var mı? christofinancialhome@hotmail.com: mali yardım% 3 düşük faiz oranı almak için bizimle irtibata

    Adı: Christo Salam
    Şirket adı: Christo Finansal ev
    E-posta: christofinancialhome@hotmail.com

    HIZLI KREDİ BUGÜN İÇİN GEÇERLİ

    Saygılarımla,


        © 2016 TELİF HAKKI

    YanıtlaSil
  15. Bir kredi ihtiyacınız var mı? bireyler, işletmeler, sigorta, kredi fırsatlar Brezilya Karargahı veriyoruz ve Durellpetersonloanfirm vb Biz ömrünü başvurun. Eğer finansal zorluklar içinde daha fazla veya kim arıyor burada faturalarınızı ödemek yoksa geçmişte tüm mali sıkıntılar yapmak için bir kredi ihtiyacınız varsa yatırım kredisi gerekir. Biz% 2 herhangi bir para birimi mezhebinin faiz oranı ile kredi her türlü sunuyoruz. Çünkü ben bu büyük orta kullanmak istediğiniz herhangi bir finansal sorunu çözmeye yardımcı olmak için hazır kredi sizi bilgilendirmek zorundayız. İletişim e-postası: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com
    Daha fazla bilgi için bize ulaşın ya da finans departmanı iş kredi ihtiyaçlarına bağlıdır ziyaret çekinmeyin.
    Müşteriler ilgi sadece danışmalısınız
    O, bu mektubun alındığını kabul etti ve bize geri döner.
    Bay DurellPetersonloanfirm Kredi Şirketi || İletişim ve KSS
    e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  16. KATE LISA kredi çözüm hoş geldiniz

    E-posta: kate_solution@hotmail.com
    Cep telefonu: +2347050251612
    İletişim: Bayan Kate Lisa

    Bir borca ihtiyacım var mı? Bir mali kriz içinde olan veya kendi iş başlatmak için paraya ihtiyacı? Kredi borcunu ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak için ihtiyacın var? Seni bir düşük kredi puanı ve yerel bankalardan sermaye kredi ve diğer mali kurumlar elde etmek zor buldun? İşte bizim kuruluştan bir kredi almak için şans. Biz bireyler için aşağıdaki amaçlar ve çok daha fazlası için krediler sunuyoruz. Kişisel kredi, iş genişletme, iş başlangıç, eğitim, borç konsolidasyonu, sabit para krediler. Düşük faiz oranı % 3 kredi veriyoruz. nasıl bir kredi için uygulamak daha fazla bilgi için bize bugün ve kredi teslimat hizmeti 24 saat render temin ederim. Mali senin atılım bizim arzu ki. daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize. E-posta: kate_solution@hotmail.com

    YanıtlaSil
  17. Eğer bir kredi gerekiyor? evet, daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bugün bize. E-posta: kate_solution@hotmail.com

    YanıtlaSil
  18. Merhaba,
    Bu Bayan Jane Alison, özel bir kredi borç veren herhangi bir mali yardıma ihtiyacı herkes için bir mali fırsat açmak vardır kamuoyunu bilgilendirmektir. Biz açık ve anlaşılır terimler ve durumu bir altında bireyler, firmalar ve şirketler için% 2 faiz oranıyla kredi veriyoruz. E-posta ile bugün bize ulaşın biz sizlere kredi şartlarını ve koşullarını verebilir böylece: (saintloanss@gmail.com)

    YanıtlaSil
  19. Merhaba, böbrekinizi satmak istiyor musunuz? Evet ise irruaspecialisthospital20@gmail.com üzerinden bize ulaşın

    YanıtlaSil
  20. İstediğim Kredi Miktarı Nasıl Güvenilir Kredi Şirketinden Nasıl Elde Edilir (petersonworldloans@outlook.com)

    Merhaba millet, İsmim Mikel Clarrisa, Birleşik Devletler Alabama'lıyım, başvurduğumda, James Peterson World Loans Company'den {(petersonworldloans@outlook.com) ödediğim krediyi nasıl buldursun diye tanıklık etmek için buradayım. Borç verenler olduklarını iddia eden çeşitli kredi ödünç verenlerin bu forumda borç vermelerinin gerçek olduğunu ve başvurduğumda bana bir arkadaşımla tanışmanı için James Peterson World Loans Company'yi tanıştırana kadar borç vermedi. Arzumun ödünç alındığı ve gerçekten söz vermiş olduğu herhangi bir gecikme olmadan yaptığı şüphelerim var ama asla inanmak için el koymadım. Kredi ile gerçekten bana yardım eden ve hayatımı daha iyi hale getiren Bay James Peterson'la tanışıncaya kadar hala güvenilir kredi verenlerinin olduğunu düşünmemiştim. Orada hala çok iyi kredi verenin olduğunu biliyorum, fakat Bay James Peterson World Loans Company'yi, onun bakım ve anlayışını denemenizi tavsiye ederim. Faturaları ödemek veya bazı borçları çözmek, bir araba veya ev satın almak, güzel bir işe başlamak için acil bir krediye ihtiyacınız olup olmadığını bilmiyorsanız, o zaman burada sizin hayallerinizi gerçekleştirmek için mükemmel bir fırsattır. Bugün şirketlerinin doğrudan e-posta adresiyle (petersonworldloans@outlook.com) telefon veya metin yoluyla iletişime geçin: +15672335148

    YanıtlaSil
  21. SAMUEL GRANT, TÜRKİYE'YE KREDİ VEREN EN İYİ ŞİRKET'DİR.
    BUGÜN UYGULAYIN VE KREDİNİNİZİ VARINIZ.
    Umutsuzca bir krediye ihtiyacın var mı? Bize samuelgrantfirm@gmail.com adresini e-posta ile gönderin. Bankanızın veya herhangi bir Finansal Firmanın kredisinden muaf tutuldunuz mu? Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Faturalarınızı ödemek veya bir ev satın almak için bir krediye ihtiyacınız var mı, yoksa borcunuzu konsolide ettiniz mi? Borçtan arınmıyorsunuz? Kendi işiniz olsun ister misiniz? Finansal Krediler Yardımı'na mı ihtiyacınız var? İstediğiniz loan.email bize samuelgrantfirm@gmail.com için bugün bizimle iletişime geçin.

    Ad: samuel grant
    Şirket Adı: samuel grant firm
    E-posta: samuelgrantfirm@gmail.com

    YanıtlaSil
  22. Finans Kredisi,% 2 olarak Küçük ve Büyük Krediler İçin Sınırlı.

    Merhaba işinizi finanse etmek için bir kredi için başvurun, Biz her türlü kredi, özel kredi,
      Bir yılda% 2 kadar düşük faiz oranları ile ticari ve kişisel kredilerle dünyanın herhangi bir yerinde 30 yıl geri ödeme süresi sağlamaktadır. İstediğiniz miktardan 1000'e kadar değişen kredileri sunuyoruz, bugün bize ulaşın, financelimited011 @ gmail..com
    financelimited011@gmail.com

    YanıtlaSil
  23. Finans Kredisi,% 2 olarak Küçük ve Büyük Krediler İçin Sınırlı.

    Merhaba işinizi finanse etmek için bir kredi için başvurun, Biz her türlü kredi, özel kredi,
      Bir yılda% 2 kadar düşük faiz oranları ile ticari ve kişisel kredilerle dünyanın herhangi bir yerinde 30 yıl geri ödeme süresi sağlamaktadır. İstediğiniz miktardan 1000'e kadar değişen kredileri sunuyoruz, bugün bize ulaşın, financelimited011 @ gmail..com
    financelimited011@gmail.com

    YanıtlaSil
  24. Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Hemen her çeşit kredi başvurusunda bulunun
    Ve acilen paranı al!

    Bize e-posta: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

    5,000 dolardan 5,000,000,00 dolara * Randevu kredisinin tutarı
    * Faiz oranı% 2
    * 1 ila 20 yıl arasında geri ödeme seçeneği.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Kredi esneklik şart ve koşulları.
    Bugün mali yardım için bize e-posta gönder: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

    içtenlikle
    Management_

    YanıtlaSil
  25. Merhaba, Gerçek bir kredi mi arıyorsunuz? Uygun bir faiz oranıyla? 24 saat içinde işlendi. Bankalarınız ve diğer finansal kurumlarınız tarafından sürekli reddedildi mi? Jonna finansı, 1000.00 Min. Aralığında bir kredi teklif ediyor. 50.000.000,00 Max. % 2 faiz oranında. Bugün e-posta ile bize ulaşın: jonnafinance@outlook.com

    YanıtlaSil
  26. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir iş erkek ya da kadın vardır

    ve işinizi artırmak için bir kredi ihtiyacım var ?? Eğer bir iş başlatmak

    için sermayeye ihtiyaç mı? senin kredi sorunları ne olursa olsun biz

    düşük ve uygun faiz oranı hem de bireyler ve şirketlere kredi teklif

    olarak, burada sizin yardımınıza geliyor. bugün kredi almak

    (Ericfinancee@gmail.com veya ericfinancee@outlook.com) bizimle

    iletisime geçip bugün kredi almaniz gerekmektedir.

    YanıtlaSil
  27. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para için garanti

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    Whatsapp: +15184181390
    Doğrudan posta
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  28. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para için garanti

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    Whatsapp: +15184181390
    Doğrudan posta
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  29. ABD, Iowa Şehrinde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim ve hastane idaresi tarafından internete nasıl işler yaptığımızı ve insan organlarının alımı ve satımı için bir yıl daha başladım. böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postayla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımıza iyi miktarda para telafi ediyoruz ve biz organlarda Cerrahi uzmanıyız ve bir bağışçı olarak risk yok. o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca, whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bize ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  30. Ödenmemiş faturalarınız var mı? Temizlemek istediğiniz borcunuz var mı? Sen
    mali açıdan aşağı ve bir iş kurmanız mı gerekiyor? Banka var mı
    Kötü kredinizin bir sonucu olarak sizi reddetti mi? Artık endişelenmeyin
    Finansal Gelişme Hizmetleri size düşük bir kredi vermek istiyor
    Kredi teklifimizle ilgileniyorsanız ve
    bir kredi başvurusunda bulunun, bu mesajı yanıtlayarak bugün bize ulaşın veya
    bize şu adrese bir e-posta gönderin: mrsmartinaloanfirm01@outlook.com ve siz
    ayrıca, whatsapp numaramıza +919538413928 başvurabilir

    YanıtlaSil
  31. Benim adım Irrua Uzman Hastanesi Dr Wilson Jones, organ cerrahisi uzmanıyım ve satmak isteyen insandan organ alımı ile uğraşıyoruz, Böbrekinizi satmak ilginizi çekiyorsa, lütfen geri dönmekten çekinmeyin. Bizi daha ileriye taşıyabiliriz. Ve böbrekinizi satmaya hazırsanız, bu bizim E-postamız.

    irruaspecialisthospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  32. Merhaba,
    Bu halkı Ny'ya bildirmek. Özel bir borç veren Morgan Erica, mali yardıma ihtiyacı olan herkes için finansal fırsatlar açtı. Açık ve anlaşılır şart ve koşullara sahip bireylere, şirketlere ve şirketlere% 2 faiz kredisi veriyoruz. Bugün bize e-posta yoluyla ulaşın, böylece kredi şartlarımızı ve koşullarımızı sağlayabiliriz: (morganerica007@gmail.com)

    YanıtlaSil
  33. Bu evrensel finans şirketi “PLUTO KREDİ FİNANS EVİ” nden size selamlar, gerçek ve uygun fiyatlı kredi teklifimizin genel kamuoyuna duyurulmasıdır. Ancak, bu evrensel şirket (12 yılı aşkın tecrübesi ile), her gün bankanızın sağlayamayacağı bir esneklik ile finansal hizmetler sunan özel bir şirkettir. Eğer bu şirkette bir işletme kurmak, borcunuzu veya size ve genel olarak dünyaya fayda sağlayacak başka bir şey almak istiyorsanız, size yardımcı olmak için buradayım. Faiz kısmı, 45 yıla kadar geri ödeme süresine bağlı olan% 0,3'lük düşük faiz oranımızdır. Eğer işiniz için bu tür bir fırsatı elde etmek istiyorsanız, vakfınızı kurmanıza yardımcı olmak için buradayım.
    Şu adresten ofisimize başvurmanız gerekiyor: plutocreditfinancier@gmail.com


    YanıtlaSil
  34. Merhaba,
    İşe başlamak için acil bir krediye ihtiyacınız var mı, yoksa yeniden finanse edilmek için bir krediye ihtiyacınız var, Borcunu ödemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Bir araba ya da ev satın almak için bir krediye mi ihtiyacınız var? Evet, daha fazla endişe etmeyecek olursak, kredi kontrolü olmadan her türlü krediyi uygun bir faiz oranıyla sunuyoruz! e-posta ile bugün bize ulaşın: plutocreditfinancier@gmail.com

    YanıtlaSil
  35. Merhaba,
    Ben şu an İstanbul şehrinde yaşayan Özgür Yılmaz'ım. Ben sadece 2 çocuk ile şu anda bir dul ve Nisan 2016 mali bir durumda sıkışmış ve Collinslenderscompany tarafından 18000TL tarafından dolandırıldıktan sonra faturalarım yeniden ödeme ve ödeme gerekiyordu. Hem özel hem de kurumsal olarak çeşitli kredi şirketlerinden borçlanmayı denedim, ancak asla başarıya ulaşamadım ve çoğu banka kredimi reddetti. Ama Tanrı'nın sahip olacağı gibi, Tanrı'nın kalbi, bana 120.000 Euro'luk bir borç veren özel bir borç veren borç verenin ardından bir adamla tanıştım ve bugün bir işletme sahibiyim ve çocuklarım şu anda iyi çalışıyor, eğer herhangi biriyle iletişime geçmeniz gerekiyorsa Sadece% 3 faiz oranı ve daha iyi geri ödeme planları ve programı ile kredi kontrolü olmayan firma, lütfen Greg Dunne (plutocreditfinancier@gmail.com) ile iletişime geçin. Bunu yapmıyorum ama şu an çok mutluyum ve insanlara onun hakkında daha fazla bilgi vermeye karar verdim ve ayrıca Tanrı'nın onu daha fazla kutsamasını istiyorum. Şirket e-postası aracılığıyla ona ulaşabilirsiniz. plutocreditfinancier@gmail.com

    YanıtlaSil
  36. Oakland Başkentlerine Hoş Geldiniz, Çalışkan insanlara,% 3'lük bir faiz oranıyla bireysel kuruluşlar için ihtiyaç duydukları fonları hızlı bir şekilde almaları için maddi yardım sunuyoruz. Esnek kredi limitimiz var, Milyonlarca kişi tarafından güvence altına alın, Dakikalar içinde uygulayın. Bizim Özelliklerimiz; Hızlı Uygulama, Anında Karar, Hızlı Fonlama, Özel Destek.

    İletişim Ofisi: oakland.formal@hotmail.com

    YanıtlaSil
  37. Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
    Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
    Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  38. Yatırım kredileri, proje finansmanı ve dünyadaki bireylere, işletmelere finansal destek gibi her türlü krediyi sağlıyoruz. % 3 faizle fon veriyoruz. Borcunuzu yedi (7) iş günü içinde alın.


    E-posta adresi: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    YanıtlaSil
  39. Yatırım kredileri, proje finansmanı ve dünyadaki bireylere, işletmelere finansal destek gibi her türlü krediyi sağlıyoruz. % 3 faizle fon veriyoruz. Borcunuzu yedi (7) iş günü içinde alın.


    E-posta adresi: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    YanıtlaSil
  40. Yatırım kredileri, proje finansmanı ve bireylere, dünya çapındaki işletmelere finansal destek gibi her türlü krediyi sağlıyoruz. % 3 faiz oranıyla fon veriyoruz. Yedi (7) iş günü içinde borç alın.
    E-posta adresi: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    YanıtlaSil
  41. Bu kamuoyu için bir duyuru, biz böbrek satın almakla ilgileniyoruz ve hastalarımızı kurtarabilmek için farklı böbrek bağışçılarıyla çalışmak istiyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin; hastamıza böbrek bağışı için eşleşme ve her ödülü büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp'ta bizimle iletişime geçin: +1 (515) 293-5520

    YanıtlaSil
  42. PLUTO GÜVEN KURUMUYORUZ, KREDİ ARIYORSANIZ,% 3 FAİZ ORANI KREDİ SUNUYORUZ, DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN BİZE ULAŞIN.
    EMAIL: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +1 (847) 453 9904

    YanıtlaSil
  43. PATRICIA HOŞGELDİNİZ KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com amacımız Mükemmel Profesyonel Hizmet sunmaktır.

    Bir iş adamı veya kadın mısınız? Herhangi bir mali karmaşa içinde misiniz veya kendi işinizi kurmak için paraya ihtiyacınız var mı? Güzel bir Küçük Ölçekli ve orta ölçekli işletmeye başlamak için krediye mi ihtiyacınız var? Kredi puanınız düşük mü ve yerel bankalardan ve diğer finans kurumlarından sermaye kredisi almakta zorlanıyor musunuz?

    Kredilerimiz maksimum güvenlik için sigortalıdır önceliğimizdir, Lider hedefimiz hak ettiğiniz hizmetleri almanıza yardımcı olmaktır, Programımız ihtiyacınız olanı bir an önce almanın en hızlı yoludur. Aylık giderlerinizin üzerindeki yükü hafifletmek için ödemelerinizi azaltın. Tatillerden eğitime ve benzersiz satın alımlara kadar her amaç için kullanabileceğiniz esneklik kazanın

    Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: Bireysel Krediler, Borç konsolidasyon kredileri, Ticari Krediler, Eğitim Kredileri, İpotekli Teminatlı Krediler, Teminatsız krediler, Mortgage Kredileri, Ödeme Kredileri, Öğrenci Kredileri, Ticari Krediler, Araç Kredileri, Yatırım Kredileri, Kalkınma Kredileri, Satın Alma Kredileri, İnşaat Kredileri, bireyler, şirketler ve tüzel kişiler için yıllık% 2 düşük faiz oranına sahiptir. Genel Kredi programımızla aileniz için en iyisini alın ve hayallerinizdeki eve sahip olun.

    HER TÜRLÜ KREDİ SUNUYORUZ - UYGUN KREDİLER İÇİN BAŞVURUYORUZ.

    Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Lütfen bize kredi bilgileri ile geri yazın;

    BORÇLANMA BİLGİLERİ

    1) Tam İsimler:
    2) Ülke:
    3) adresi:
    4) Devlet:
    5) Cinsiyet:
    6) Medeni Hali:
    7) Meslek:
    8) Telefon Numarası:
    9) Aylık gelir:
    10) Kin'den Sonraki:
    11) Gereken Kredi Tutarı:
    12) Kredi Süresi:
    13) Kredinin Amacı:
    14) Krediye ihtiyacınız olan belirli tarih:

    Eğer bir kredi almak istiyorsanız o zaman bize kredi gereksinimi ile yazın.
    Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Saygılarımla,
    Bayan Patricia Kingsman
    patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Biz en kısa sürede sizden haber bekliyoruz

    İlgilenen başvuru sahipleri e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmelidir: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    YanıtlaSil
  44. Benim adım Bayan Patricia Kingsman, 2020 yeni yasal kredi vericisiyiz ve 500.000.00 $ ve 5.000.000.00 $ 'dan teklif ettiğimiz finansal yardıma ihtiyaç duyan herhangi bir kuruluşa yardım etmeyi seviyoruz ve ayrıca Euro ve Pound cinsinden kredi veriyoruz. yardım lütfen bize bir e-posta gönderin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com böylece kredi işleminizin gerçekleşebilir böylece önümüzdeki 8 saat içinde kredi ile olacak hızlı bir transfer ve herhangi bir gecikme olmadan güvenlidir. Yani e-posta: ilgileniyorsanız patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    E-posta: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    YanıtlaSil
  45. HER TÜRLÜ KREDİ SUNUYORUZ - UYGUN KREDİLER İÇİN BAŞVURUYORUZ.

    Bir iş adamı veya kadın mısınız? Herhangi bir mali karmaşa içinde misiniz veya kendi işinizi kurmak için paraya ihtiyacınız var mı? Güzel bir Küçük Ölçekli ve orta ölçekli işletmeye başlamak için krediye mi ihtiyacınız var? Kredi puanınız düşük mü ve yerel bankalardan ve diğer finans kurumlarından sermaye kredisi almakta zorlanıyor musunuz? İlgilenen başvuru sahipleri e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmelidir: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Kredilerimiz azami güvenlik için sigortalıdır önceliğimizdir, Lider hedefimiz hak ettiğiniz hizmetleri almanıza yardımcı olmaktır, Programımız ihtiyacınız olanı bir an önce almanın en hızlı yoludur. Aylık yükünüzü hafifletmek için ödemelerinizi azaltın masraflar. Tatillerden eğitime ve benzersiz satın alımlara kadar herhangi bir amaç için kullanabileceğiniz esneklik kazanın. İlgilenen başvuru sahipleri e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmelidir: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Aşağıdakileri içeren geniş bir finansal hizmet yelpazesi sunuyoruz: İş Planlaması, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler için yıllık% 2.00 düşük faiz oranına sahip Ev Yeniden Finansman Kredileri ve tüzel kişiler. Genel Kredi programımızla aileniz için en iyisini alın ve hayallerinizdeki eve sahip olun. İlgilenen başvuru sahipleri e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmelidir: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    HER TÜRLÜ KREDİ SUNUYORUZ - UYGUN KREDİLER İÇİN BAŞVURUYORUZ.

    Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Lütfen bize kredi bilgileri ile geri yazın;
    - Tam Adı:
    - Gerekli kredi tutarı:
    - Kredi Süresi:
    - Kredinin amacı:
    - Şehir ülke:
    - Telefon:
    - Bizden nasıl haberin oldu:

    Eğer bir kredi almak istiyorsanız o zaman bize kredi gereksinimi ile yazın. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Saygılarımla,
    Bayan Patricia kral

    Biz en kısa sürede sizden haber bekliyoruz

    İlgilenen başvuru sahipleri e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmelidir: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    YanıtlaSil
  46. Selamlar..
    % 2 faiz oranıyla güvenli ve teminatsız krediniz için lütfen bizimle iletişime geçin.
    ........................................

    Ekonominin zorluğu bu yıl sizi etkiliyor mu? Cevabınız evet ise, bir krediye ihtiyacınız var. Ben borç verme şirketi sahibi Bayan Patricia Kingsman,% 2 faiz oranıyla güvenli ve güvenilir krediler sunuyoruz.

    * Finansal olarak sıkıldınız mı?
    * Kredi ve borçları ödemek için fon arıyor musunuz?
    * Kendi işinizi kurmak için finansman mı arıyorsunuz?
    * Çeşitli amaçlar için özel veya ticari kredilere mi ihtiyacınız var?
    * Büyük projeler yürütmek için kredi mi arıyorsunuz?

    Yukarıdaki sorunlardan herhangi birine sahipseniz, size yardımcı olabiliriz, ancak% 2 faiz oranında kredi verdiğimizi anlamanızı istiyorum.

    * 95.000.000 USD'ye kadar herhangi bir şey ödünç alın.
    * Ödemek için 1 ila 20 yıl arasında seçim yapın.
    * Aylık ve Yıllık geri ödeme planı arasından seçim yapın.
    * Esnek Kredi Koşulları.
    Eğer ilgileniyorsanız lütfen bu e-posta adresi ile bizimle tekrar kontrol edin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Bu kredi işleminin sonunda kredinizi alacağınıza dair% 100 garanti veriyoruz.Güvenlik kontrolü, kredi kontrolü yok

    Saygılarımızla
    Patricia Kingsman
    Patricia Kingsman kredi şirketi

    YanıtlaSil
  47. Bu sitedeki herkes iyi günler

    İsmim Mustafa Yusuf Ibrahim Türkiye'deyim ve İstanbul şehrinde ayrılıyorum Bu fırsatı Bayan Patricia Kingsman hakkında internette yazmak için kullanmak istiyorum Birkaç hafta önce bir krediye ihtiyacım vardı ve sahte kredi verenler tarafından yaklaşık 22.000,00 TL aldatıldım bu yüzden bir gün kredi için tekrar aramaya karar verdim, çünkü kredi işim için çok önemliydi, sonra Bayan Patricia Kingsman'ı buldum ve şirketi hakkında tanıklık eden birçok insan gördüm ve kredisinin yasal olduğundan emin değildim ama vermeye karar verdim denemek ve 750.000,00 TL kredi tutarı için başvurdu o bana ilk başta para yatırmak için gerekli bir ücret de dahil olmak üzere yapılması gereken tüm söyledi Ben bir aldatmaca olduğunu düşündüm ama ben de insanlar onun hakkında tanıklık gördüm gördüm neden verdi borçlarım için gerekli parayı yatırdığımda bana 8 saatten daha kısa bir sürede ya da banka hesabımda en son 8 saat içinde kredimi alacağımı garanti etti ve tamam dedim ve dün bekledim bankamdan bir mesaj aldım Ben banka hesabımda 750.000,00 TL tutarında kredi ile bu yüzden onunla temas ve ona anlattı ve o benim kredi aldı mutluydu. Ve kendime söz veriyorum, bana yardımcı olan herkes onun adını büyük yardımının internetin etrafında paylaşacağım. Yani yasal bir kredi gerekiyorsa Güney Afrika'da veya tüm dünyada Bayan Patricia Kingsman temas o yasal olduğundan ve şimdi borç veren istiridye sahte insanlar olsa bile biliyorum Bayan Patricia Kingsman Tanrı gönderildi olduğunu biliyorum. Hızlı bir krediye ihtiyaç duyan herkes Whatsapp veya posta yoluyla onunla iletişime geçiyor, ancak Whatsapp nedeni ile onunla iletişime geçiyorum daha hızlı. Whatsapp numarası +1 (575) -655-0066 ve şirketin e-posta adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Mesajımı okuyan herkese teşekkürler.

    YanıtlaSil
  48. Selamlar herkes ya da herkes benim adım Azizbek Bakytbek Candanin İzmir Türkiye'den duyduğum Patricia Kingsman adlı bu şirket hakkında duydum ki, dünyanın her yerindeki kredilere sahip insanlara bir kez çevrimiçi kredi aradım ve 2 şirket tarafından aldatıldım hangi sahte oldu ve o zaman ben hiç iyi kredi şirketi internetten gelebilir inanmadım ben Patricia Kingsman kredi şirketi adında bu şirket bulana kadar insanlar bu şirket hakkında tanıklık buldum ve ben neden şaşırdım ben bir sahtekarlık olduğunu düşündüm bu şirketi zamanında bulamadık. Başvuru yapana kadar insanların şirket hakkında söylediklerine asla inanmadım ve aradığım miktar büyüktü ve kredi miktarı 10.5 milyon ABD doları olan bir gayrimenkul için denedim ve bu yüzden başvurdum ve bayan Patricia Kingsman benimle konuştum ama kredim büyük olduğu için kredimi almam sadece 15 saat sürdü, çünkü kredi servisinin kredi almak için 8 saat olduğunu söylediler Bana söylemiş olduğu tek şey, bir kez korktuğumda bir aldatmaca olduğunu söylediğimde bankanın kredimi banka hesabıma aktarmak için kullanacağı banka havalesi ücretini yatırmaktı. belirtilen bir transfer ücreti yatırdı denedim ve tüm yatırdım 15 saatten daha az bir süre içinde bankamdan banka hesabım ve her şeyim 10.5 milyon dolar olan para miktarının kredilendirildiğini belirten bir mesaj aldım para hakkında detaylar ve kimden geldi olduğunu görüyorum Patricia Kingsman oldu ilk gördüğümde bana yardımcı oldu ben şaşırdım gözlerime hiç inanmadım ama doğruydu. Bu yüzden kendime söyledim çünkü diğer insanlar şirketin iyi niyetler hakkında tanıklık etmesine yardımcı oldular, bu gün çevrimiçi bir yasal kredi şirketini görmenin kolay olmamasına neden olmama izin verin, böylece hile yapmadan çevrimiçi bir krediye ihtiyaç duyan herhangi bir yerden bu şirketten başvurmak çünkü onlar sadece bunu onaylamak yardımcı olabilir ve bu çok mutluyum ve bu şirketin benden daha mutlu diğer insanlar yapacak biliyorum biliyorum. Whatsapp kullanılan posta ile Whatsapp bt bu şirkete ulaşabilirsiniz çünkü şirketin daha hızlı posta adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com ve Whatsapp +1 (575) 655-0066. İzmir Türkiye'den Azizbek Bakytbek Candanin herkese teşekkürler.

    YanıtlaSil
  49. Herkese selam. Benim adım Aymelek Toulin Rahsheda Roxelana ben Türkiye'den Patricia Kingsman kredi şirketi adı verilen bu şirket hakkında ifade verdi ve ben de Patricia Kingsman kredi şirketi God bear adlı bu şirket bulana kadar 3 kez aldatmaca kurbanı olduğunu iyi bir şey olduğunu Bu şirketin gerçek ve yasal olduğunu görüyorum ben 3 çocuk bekar bir anne ve 2 yerde çalışmak benim için daha fazla para kazanmak için ve çocuklar bu şirket bana yardımcı oldu sonra onlara açıkladı şirket bana endişeli olmamamı söyledi kredimi güvenli bir şekilde alacağım korktum çünkü aynı şeyin de başıma geleceğini düşündüğümden önce aldatıldım ama kendime Tanrı'nın en iyi bildiğini söyledim. Şirket bana kredi almak için 8 saat olduğunu söyledi ve ben bunu 8 saat hızlı düşündüm tamam aradığım kredi tutarı 350.000,00 ABD doları olduğunu söyledi ve ben yaptıktan sonra tüm şirket yapmak istedi ve ben gönderdi gerekli bilgilerimi belirtildiği gibi 8 saat içinde kredimi aldım. Borcumu aldığımda kendime dedim Tanrı beni bu şirketi kurmuş yapan kişi ve ben zaten bu şirketi yardıma ihtiyacı olan 1 arkadaşımla tanıştırdım. kredi bu başarısız şüphesiz yardımcı olabilecek tek şirket bu şirket nedeniyle her gün mutluyum ve Tanrı dua ediyorum Tanrı Bayan Patricia Kingsman bu dünyada son yapmak böylece ihtiyacı olan insanlara yardım devam edebilirsiniz. Bu şirketle patriciakingsman.loans2016@gmail.com olan posta ile iletişime geçtim. Mesajımı ve yayınımı okuyan herkese teşekkürler.

    YanıtlaSil
  50. Benim adım Irem Melisa Duru ve ben Kayseri'den Türkiye'deyim, şimdi Patricia Kingsman kredi şirketinden kredimi aldım ve bu şirketi duydum ve bunun sahte bir şirket olduğunu düşündüm ama şimdi bu şirketin bana yardımcı olduğu için çok mutluyum ve% 100 bu şirket gerçek bir kredi ihtiyacı olan herkes şu andan itibaren başvurmak için doğru şirket bu 250.000,00 TL benim iş için bir kredi için başvurdu ve bu şirket gecikmeden bana yardımcı oldu ben çok mutluyum çünkü bu şirket tanıklık diğer insanların bunu yaptığını gördüm ve bu şirketin bana nasıl yardımcı olduğuna dair tanıklık eden kişiler arasında olmaktan mutluluk duyuyorum, böylece gerçek bir krediye ihtiyacınız varsa herkes burada. iletişim bilgileri patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    YanıtlaSil
  51. My name is Abdullah Alperen Miraç Berat I am from İstanbul Turkey. I want to use my little time to write to the internet to people in need of a real loan that if you need a loan without getting cheated Patricia Kingsman is the right company to apply from i am a teacher of Mathematics and English and i was cheated 2 time by a fake company who clam to be lenders but i no longer worry because Patricia Kingsman has already helped me so if you need an urgent loan to do anything this company is going to put a smile to your face i have also introduced most of my friends to this company and only 2 of my friends told me they have received there loans already one of my friend received a loan of $500,000.00 US dollars and the other of my friend received the sum of £95,000.00 GBP Pounds so anyone in need of an online loan apply from this company and you will be happy no doubt about that because this company is really helpful and God will continue to use them to help people in need of a loan. If you need an online loan apply from this company and contact them via this means email address patriciakingsman.loans2016@gmail.com and also you can contact them via Whatsapp +1 (575)655-0066. Regards to anyone who reads my messages.

    YanıtlaSil
  52. Herkese merhaba

    Benim adım Bünyamin Ertuğrul, Türkiye'denim ve Ankara şehrinde yaşıyorum. Çevrimiçi bir kredi arıyordum ve tüm i dolandırıcılar ama Patricia Kingsman kredi şirketi denilen bu kredi şirketi bulundu ve ben insanlar orada iyi işler hakkında tanıklık gördüm bu yüzden ben bir kez daha mutlu olacak denemek karar verdi 350.000,00 Euro'luk bir kredi için başvuruda bulundu ve kredi veren Bayan Patricia Kingsman 8 saat içinde kredimin banka hesabımda olacağını temin etti, bu yüzden bugün çalıştığım için bankamın bana 350.000,00 Euro'luk bazı fonlar olduğunu mesaj yazdığını gördüm hesabım ve ben Patricia Kingsman teşekkür çünkü o gerçek çünkü herhangi bir online kredi gerekiyorsa benim gibi bu şirketten uygulamak gibi aldatmaca etmeyin çünkü o online kredi veren tek gerçek şirket. Posta adresleri patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    YanıtlaSil
  53. Benim adım Zeynep Azra Eylül Türkiye'den ve İzmir ilinde yaşıyorum bu kez internete yazmak istiyorum, Patricia Kingsman kredi şirketi adı verilen bu şirketten 5 milyon Türk lirası kredi fonumu yeni aldım ilk önce insanların internette ne söylediğine inanmadım ama denemeye karar verdim ve 2 gün önce kredi başvurusunda bulundum ve bankamdan hesabımda 5 milyon Türk lirası toplamı ve hemen bir çağrı aldım bankamdan bir uyarı aldım Patricia Kingsman kredi şirketi beni aradı ve kredimi alıp almadığımı sordu ve onlara evet dedim, böylece herkesin bir krediye ihtiyacı varsa oraya daha fazla insan getirmeliyim dedim. bir kredi bu onlar gerçekten başvurmak için şirket olduğunu ve şimdi kredi veren gerçek bir kredi şirketi olduğunu ve bu şirketin Patricia Kingsman kredi şirketi olduğuna inanıyorum, bu yüzden eğer herhangi biri acil bir krediye ihtiyaç ve bu önemlidir doğru şirket başvurmak. Orada posta adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    Sonunda gerçekten mutluyum ve şimdi kendi işimi kurabilirim. Teşekkür ederim Patricia sen harikasın ve Tanrı seni ve şirketini korusun.

    YanıtlaSil
  54. Herkese merhaba

    Ben Ömer Faruk Ibrahim ve İstanbul Türkiye'denim. Çevrimiçi bir kredi arıyordum ve daha önce hiç kredi başvurmamıştım ve çok iyi aradım ve orada gerçek bir şirket aradım, kendim Patricia Kingsman adlı bir şirket buldum ve insanların bu şirket hakkında söylediklerini gördüm çok korktum şirketten bir kredi için başvurmaya karar doğruydu ve ben başvuru yaparken bir iş başlatmak için 150.000,00 TL kredi gerekiyordu o bana tüm yapmam gerektiğini söyledi ve o 8 saat içinde ben gidiyordu bana güvence verdi benim kredi ile olmak için tamam dedim ve ben tam olarak 8 saat bekledi ben şimdi bu yazıyorum gibi bu şirketten benim kredi almak ben daha önce scammed hiç ve bu şirket harika insanlar dolandırıcılık hakkında konuşurken duydum ama ben daha önce hiç dolandırılmadı ve bunun için Tanrı'ya şükrediyorum. Yani gerçek bir krediye ihtiyacınız varsa herkes bu başvurmak için doğru şirket onlar size yardımcı olacaktır ve size kredi alacaksınız kesin zamanı olan kredi alacaksınız zaman. Sadece bu mesajı herkese yazmak zorundayım, böylece gerçek bir krediye ihtiyacınız varsa yanlış şirketten kredi başvurusu yapmayacaksınız ve mutlu olacaksınız. Posta adresleri patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    YanıtlaSil
  55. Adı ::::: [Merissa Ahmed]
    Ülke :::::: [Malezya]
    Adres ::::: [Jalan-Bukit Bintang Plaza, Jalan Bukit Bintang]
    Şehir :::::::::::: [Kuala Lumpur]
    Kredi Tutarı :::: [RM 450k. [başarılı]
    WhatsApp :::: + 601125693785
    e_mail :::: [merissaahmed11@gmail.com]


    Benim adım Merissa, Malezya'dan iki çocuğumun annesi ve uzun yıllardır Malezya'dayım ve bu güne kadar hala Malezya'dayım. İşimde şimdiye kadar karşılaştığım temel sorunlardan biri finansal sorunlar ve yeniden finansman oldu ve bu da kredi aramama neden oldu ve sonuç olarak 2 hayali kredi verenin kurbanı oldum ve bu beni bir dereceye kadar travmaya uğrattı ama asla pes etmedim. Diğer medyaların yanı sıra blogu da inceledim İlk başta [DUBAI FINANCIAL SERVICE AUTHORITY] 'yi keşfetme fırsatım oldu, korktum ve bu konuda çok şüpheliydim, ancak sonunda finansal özgürlüğüme yol açan bir kerelik bir risk almak zorunda kaldım. Başarılı ödeme sürecinden sonra 24 saat içinde RM 450K kredi için başvurdum. Tüm süreç dürüst ve güvenilirdir, bu nedenle çok düşük faiz oranlarında güvenilir bir kredi almak için çevrimiçi kredilerden korkmayın [DUBAI FINANCIAL SERVICE AUTHORITY] ile aşağıdaki e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz:
    Financialserviceauthority400@gmail.com
    Veya daha fazla soru sormak isterseniz, bu e-posta yoluyla da benimle iletişime geçebilirsiniz: merissaahmed11@gmail.com

    Adı ::::: [Merissa Ahmed]
    Ülke :::::: [Malezya]
    Adres ::::: [Jalan-Bukit Bintang Plaza, Jalan Bukit Bintang]
    Şehir :::::::::::: [Kuala Lumpur]
    Kredi Tutarı :::: [RM 450k. [başarılı]
    WhatsApp :::: / + 601125693785

    YanıtlaSil
  56. Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyanın herhangi bir ATM'sinde kullanılabilecek boş bir ATM kartı alan herkes için iyi bir haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden para çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere veriyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKER'larımız ile mali sorunlardan kaçınır, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan kişi olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir şekilde çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimizden bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Merhaba
    THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
    E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
    Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

    YanıtlaSil
  57. Selamlar..

    % 2 Faiz oranıyla güvenli ve teminatsız Krediniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
    ………………………………….

    Ekonominin zorluğu sizi bu yıl etkiliyor mu, bankanız size kredi vermeyi reddediyor mu? Cevabınız evet ise, o zaman bir krediye ihtiyacınız var. Ben Marcy kredi şirketinin sahibi, Bay Scoot McKubin.% 2 faiz oranıyla güvenli ve teminatlı krediler sunuyoruz.

    * Maddi açıdan sıkışık mısınız?
    * Kredi ve borçları ödemek için fon arıyor musunuz?
    * Kendi işinizi kurmak için finansman mı arıyorsunuz?
    * Çeşitli amaçlar için özel veya ticari kredilere mi ihtiyacınız var?
    * Büyük projeleri yürütmek için kredi mi arıyorsunuz?

    Yukarıdaki sorunlardan herhangi birine sahipseniz, size yardımcı olabiliriz ancak% 2 faiz oranıyla kredi verdiğimizi anlamanızı istiyorum.

    * 95.000.000 USD'ye kadar her şeyi ödünç alın.
    * Geri ödemek için 1 ila 20 yıl arasında seçim yapın.
    * Aylık ve Yıllık geri ödeme Planı arasından seçim yapın.
    * Esnek Kredi Koşulları.
    Lütfen ilgileniyorsanız, bu e-posta adresi aracılığıyla bizimle tekrar kontrol edin: marcylandloans@gmail.com

    Şirketimizden kredinizi alacağınıza dair% 100 garanti veriyoruz, güvenlik kontrolü yok, kredi kontrolü yok
    Teşekkürler
    Bay Jordan William
    Eposta: marcylandloans@gmail.com

    YanıtlaSil
  58. Faturalarınızı ödemek, bir ev satın almak, yeniden finanse etmek veya yeni bir iş kurmak, kişisel kredi, araba satın almak için acil bir krediye mi ihtiyacınız var? vb. Kaybolma korkusu olmadan tanınmış bir borç verene başvurun. finansal krediye ihtiyacı olan kişilere %3 faizle kredi sunuyoruz. Kredi hizmetimiz hakkında hızlı ve uygun kredi oluşumunuz için bugün bize ulaşın. Aşağıdaki ayrıntılardan herhangi biriyle bizimle iletişime geçin. E-posta : quickloan2020@hotmail.com veya WHATSAPP +1 (812) 266-9901

    YanıtlaSil
  59. %3 gibi düşük bir faiz oranıyla kredi sunuyoruz. Faturaları ödemek ve yeni bir iş kurmak veya projelerini %3 gibi daha ucuz bir faiz oranıyla yeniden finanse etmek için hızlı ve uygun bir kredi başvurusunda bulunun, Kredi puanınız düşük ve yerelden sermaye kredisi almakta zorlanıyorsanız bankalar ve diğer finans kuruluşları? İşte Kurumumuzdan kredi alma şansınız. Bireylere aşağıdaki amaçlar ve çok daha fazlası için kredi sunuyoruz. Bireysel Kredi, İş Genişletme, İş Kurma, Eğitim, Borç Konsolidasyonu, Sabit Para Kredileri. hızlı anında yanıt için e-posta yoluyla bize ulaşın. E-posta : protonloan2020@hotmail.com VEYA Mobil/Whatsapp : +1 (204) 410-2623

    YanıtlaSil
  60. Krediye mi ihtiyacınız var? Mali bir krizde misiniz veya kendi işinizi kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Borcunuzu kapatmak, faturalarınızı ödemek veya güzel bir iş kurmak için krediye mi ihtiyacınız var? Kredi notunuz düşük ve yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye kredisi almakta zorlanıyor musunuz? İşte Kurumumuzdan kredi alma şansınız. Bireylere aşağıdaki amaçlar ve çok daha fazlası için kredi sunuyoruz. Bireysel Kredi, İş Genişletme, İş Kurma, Eğitim, Borç Konsolidasyonu, Sabit Para Kredileri. %3 gibi düşük bir faiz oranıyla kredi sunuyoruz. E-posta yoluyla bugün bize ulaşın: protonloan2020@hotmail.com VEYA Çağrılar ve WhatsApp: +1 (204) 410-2623

    YanıtlaSil
  61. Acil bir krediye mi ihtiyacınız var? Kredi hizmetimiz hakkında bilgi almak için bize e-posta yoluyla ulaşın. Aramalar ve WhatsApp : +1 (204) 410-2623

    YanıtlaSil
  62. bay/bayan


    Hem uzun vadeli hem de kısa vadeli% 3'lük düşük bir faiz oranıyla her türlü geri ödemesiz kredi ve finansman sunuyoruz.
    Sunduğumuz krediler/finansal finansman kategorileri arasında ticari krediler, kişisel krediler, şirket kredileri, ipotek kredileri,
    hem anahtar teslim projeler hem de mega projeler vb. için borç konsolidasyonu ve finansal finansman. Müşterilerimize projelerini finanse etmeleri için 2.000 ila 50.000.000 ABD Doları arasında kredi veriyoruz.

    fredmooreloancompany2020@gmail.com e-posta adresimiz aracılığıyla bize hızlı bir şekilde ulaşın

    WhatsApp numarası: +919654763221

    imza

    Müdür
    Fred Moore

    YanıtlaSil