AY TUTULMASI YAY BURCUNDA gerçekleşecek ve Burçlara etkisi!

By Talin Ağdere ile Astroloji - 15:01:00




25 MAYIS  2013 YARI GÖLGE AY TUTULMASI YAY BURCUNDA!



AY TUTULMASI -  25 MAYIS 2013 saat 7.26 da 4 derece YAY burcunda gerçekleşecek. Tutulma Yay-İkizler, Balık-Başakların üzerinde etkisi daha fazla olacaktır. Yay burcu insanı, idealist, felsefi, her şeye geniş açıdan bakan, esnek, iyimserdir. Dışa dönük, gezmeyi, seyahat etmeyi seven bağımsız insanlardır. Düşüncelerinde kendi doğruları vardır  fakat yeteri kadar duygusal olmayabilirler ve empati kurmakta zorlanabilir. Fazla dürüstlük ve iyi niyetlilik bazen istemediği durumlara yol açar ve onları zor durumda bırakır.  

Genel olarak tutulumlar beklenmedik, sürpriz durumlar getirir. Değişiklik yaratması önceden sıkıntı olarak algılansa da, daha sonra üzerimizden gerekli yükleri atarak rahatladığımızı da fark ettirir. Etkiler hemen görüldüğü gibi bir kaç gün önce ve sonrasında da görülebilir. Kişiye özel haritada, köşe noktalardan birine veya haritadaki bir gezegene 0-180-90 derece oluşturuyorsa gezegenin temsil ettiği konuda sıkıntı yaratabilir.  Tutulum, 60-120 derecelik bakış açısı oluşturuyorsa heyecanlar yaşanabilir, fırsatlar doğabilir, yaratıcılık artar. 

Yay burcundaki tutulma, yüksek eğitim, yurt dışı, yabancılar, hukuki konular, spor dünyası, felsefe, din, inançlarımız,  medya, basın, televizyonculuk, yayıncılık,  yolculuklarla ilgili olabilir. 21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna giriyor. İkizler kutbunda, Yay burcunun karşıt evinde çok fazla yıldız dizilimi olacak. Bu durum, yaşamımızı hareketlendiriyor. Kısa bir dönem, kafa karışıklığı yapan, çift fikirler, beklenmedik değişiklikler  gündeme  gelse de bir süre sonra Venüs'ün Jüpiter'le kavuşum yapmasıyla pozitif gelişmeler  bizleri beklemekte. Yakın çevre, kardeşler, iletişim, haberleşme, eğitim, gazete, dergi, bilgisayar, teknoloji ile ilgili konular daha da yoğunlaşıyor. Özellikle Kasım-Aralık aylarında başlanan projelerin neticelerini alma dönemi olabilir. Bir yandan Plüton Uranüs’ün (önlenemeyen değişimler) tam kare açısının gerginliği (özellikle 21–22 Mayısa kadar) sürmekte. Diğer taraftan ise Güneş Neptün karesi olumsuzluklar yaşatabilir. Özellikle, karşınızdaki kişilere çok fazla güvenmemek gerekiyor. Yay burcunun yöneticisi Jüpiter İkizler'de olması sebebiyle, hesap-kitap, alacak verecek, borç-kredi, dolandırıcılık konularında dikkatli olun. Çok güzel bir teklifle karşılaşsanız bile tutulmanın etkisinin geçmesini, ay sonunu beklemenizi öneririm . Bir başka görüş ise, Yay burcu değişken ve positivdir. Genel anlamda tutulma dönemi biraz stres hakim olsa da 1 kaç gün geçtikten sonra  olumlu açıların (27-31 Mayıs) bize getireceği kısmetleri de göz ardı etmemek gerekir. Genel anlamda bu tutulum esnasında yeni kararlar almamalı her şey netleşene kadar  bir süre beklemeliyiz. 


Ay aynı zamanda anneyi de ifade eder.  Duygular ve işlerin yavaşlaması yönünden etkili olur. Aile içi huzursuzluk verebilir. Değişiklikten doğan tatsızlık yaşanabilir. Ay tutulması (Dolunay) da uzun yolculuklar yapılmaması  ve ameliyat tarihinin o güne denk getirilmemesi önerilir. Genel anlamda tutulma zamanları kendimizi yormamak ta  fayda var. Tutulmaya yakın tarihlerde sağlıkla ilgili de sorunlar yaşanabilir.  Genel olarak AY  Yengeç burcunun yönetici gezegenidir ve sağlık bağlantısı mide, rahim, üreme organları, adet düzensizliğini ifade eder. Ayrıca Yay burcunun da  sağlık bağlantılarına  dikkat etmek gerekir. 


Yay burcunun sağlık bağlantıları: Kalça, karaciğerde hassasiyet, kilo sorunu, romatizmal ağrılar, siyatik, gut, kuyruk sokumu ağrıları, diş eti rahatsızlıkları, kemik erimesi , alerjik durumlar, kansızlık görülebilir. İkizler burcundan aldıkları zıt etkiyle de sinir sistemleri zayıf olabilir. Ciğerler ve broşlar hassastır.   

Tutulmalardan 2-3 gün önce veya sonra gerginlik hakim olacağından hiç bir şey yapmadan beklemekte fayda var. Özellikle 22 Mayıs-28 Mayıs' a kadar  olaylar bizi pozitif yönden geliştirse de   iç dünyamızın karışmasına, ruhsal olarak biraz huzursuz olmamıza, kafa karışıklığı,  kararsızlık yaşamamıza sebep olabilir. Yay değişken bir burçtur olumsuz gibi gelen olaylar birden hedef değiştirebilir. Esnek ve sabırlı olup yeni kararlar almak için bu dönemin geçmesini  bekleyelim. Özellikle ay sonunda ve Haziranın başlarında bizi olumlu yansıyacak, geliştirecek pozitif günlerin beklediğini düşünerek yaşamak çok daha keyifli olacaktır.

AY TUTULMASI, DUYGULAR ÜZERİNDE VE İŞLERİN YAVAŞLAMASI YÖNÜNDEN ETKİLİ OLABİLİR BU YÜZDEN, YENİ KARARLAR ALMAK İÇİN UYGUN GÜNLER DEĞİLDİR. ÖNCEDEN GİZLENMİŞ VEYA ÖNEMSENMEMİŞ KONULAR VEYA MADDİ KONULARLA İLGİLİ SORUNLAR ORTAYA ÇIKABİLİR, AİLE İÇİ HUZURSUZLUKLAR, DEĞİŞİKLİKTEN DOĞAN TATSIZLIKLAR YAŞANABİLİR. AFFETMEK, KİN GÜTMEMEK, SEVMEK ÖNEMLİDİR.ÖZELLİKLE TUTULMA ESNASINDA ÖNCE BAŞKALARI İÇİN SONRA KENDİMİZ İÇİN DUA ETMEK, MEDİTASYON YAPMAK iyi gelir. BU TAVSİYE, AYIN DOLUNAY HALİ İLE İLGİLİ OLUP, BU DÖNEMDEKİ YÜKSEK NEGATİF ENERJİYİ DENGELEMEK İÇİNDİR. Beni takipte kalın. Sevgiler.




Ay Tutulmasının Burçlara etkileri:

Burcu ve yükseleni Koç:  Bu tutulma sizin eğitim, yabancılar, yolculuklar, hukuki konular eviniz olan 9. evinizde gerçekleşiyor. Bu ay  arkadaşlar, komşular, kardeşler, akrabalar ve iş arkadaşları ile olan etkileşim artıyor. İlişkilerde sürekli bir aktivite vardır. Hayat temposu hızlanır. Fikirsel iletişim ön planda, gerçek düşünceleri açıklamak mümkündür. Böylece, başkalarının daha önceden söylediklerinizle ilgili şüpheleri varsa aydınlanmış olur.  25 Mayıs'taki ay tutulması bu konuları belirginleştirebilir. Özellikle Kasım aylarında yapılan projeler, başlanan işlerin tamamlanması süreçleridir. Eğitimle ilgili projeleriniz,  yolculuklar, kardeşlerle ilişkiler  otomobilinizle ilgili mevzular, dergi, yayıncılık, bilgisayar, eğitimciler le ilgili konulardaki dağınıklık  toparlanabilir.  Yeni bir otomobil alabilirsiniz, gezi programı yapılabilir, kardeşlerinizin işi veya sağlık sorunlarıyla ilgili olan  önemli  konular da sonuçlar alınabilir. Henüz çıkaramadığınız derginizi, kitabınızı yayına çıkarabilirsiniz. Çevreyi araştırmak gezmek önemli olabilir. Eğitimle ilgili yapılan çalışmaların sonuçlarını görebilirsiniz. Çok sıkı çalıştığınız bir dönemden sonra biraz daha rahat hareket etmek mümkün. Bu dönemde güneş Neptün karesi önceleri biraz stres sıkıntı  ikilemler, değişken kararlar verse de  daha sonra olumlu yönden yansıyacaktır. Bu tarihte uzun yolculukların yapılmamasında fayda var, biraz stresli olabilir. Akraba veya kardeşlerinizi de ilgilendiren ödemeler, mal mülk, konuları da ilerleyen günlerde gündeminize gelebilir. Stresten uzak durun.

Burcu ve yükseleni Boğa:  Bu tutulma sizin para finansal konular, ortak gelir ve giderler eviniz olan 8. evinizde gerçekleşiyor.  Kazançlarınız da hareketlenme söz konusu olmuş. Müşteri ilişkileri, yeni bağlantılar kurulmuş. Kasım aylarındaki yapılan çalışmalarınızın sonucunu almaktasınız. Finansal konularda kardeşlerinizi ve ev aile, mal mülk konularını ilgilendirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu konularda  cesaretinizi kıracak  bazı olaylar olsada artık toparlanma zamanı, gizli kalmış veya yapılmayan, sonuç alınmayan durumların temizlik dönemine gelinmiş.  Ters durumlar yaşamamak için olayların üstüne gitmemek gerekir. Aşırı talepkar olmamalı,  beklentilerinizi yüksek tutmamalısınız. Evinizle ilgili satış işlemleri varsa yada uzun zamandır bekleyen bir türlü gerçekleşmeyen projelerde sonuç almak mümkün. Ortağınızın yada babanızın malıyla veya parasıyla ilgili durumlar netlik kazanabilir. Krediler, sigorta, emlak konusu, gibi konular artık daha belirginleşir. İlerleyen günlerde venüs jüpiter kavuşumu uzun süredir sizi zihinsel olarak meşgul eden işle veya eşinizin işiyle ilgili konularda netlik kazandıracak gelişmeler verecektir. Çok hızlı para girişi daha sonrada yatırım amacıyla para çıkışı gerçekleşebilir. Bu durum ortaklı bir işte çalışıyorsanız, tazminatınız la ilgili konuları da gündeme getirebilir. Beklentinizi yüksek tutmazsanız, istediğiniz parayı veya bir taşınmazı almanız mümkündür.  
 
Burcu ve yükseleni İkizler:   Fikir ve düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Her zamankinden daha tarafsız, objektif ve daha anlamı bir şekilde dile getirebilir, kendinizi bile eleştirebilirsiniz. Yaratıcılık, organizasyon becerisi isteyen önemli projeler hazırlayarak uygulamak gerekebilir. Bu tutulma sizin 7. eviniz olan evlilik, ilişkiler, ortaklıklar konusunda gerçekleşmekte. Evlilik, ortaklık  ve yakın arkadaşlık konusunda, sonbaharda yapılan anlaşmalar veya verilmiş olan bazı kararların sonuç arifesi olabilir. İlişkiyi nasıl değerlendiriyorsunuz bu önemlidir. Karar aşaması sizin elinizde, belki bir takım ikilemler hedef şaşırtmaya çalışsada yinede siz kendinize faydalı yönünü düşünüp karar vereceksiniz. Bu tutulma bekarlar için bir aşk, ilişkinin başlangıcı olabilir. İlişkisi olanların ise karar aşaması olacaktır, yaratıcılığınız ve zihinsel pratikliğiniz sizi en iyi yönde yönlendirmeye yardımcı olacaktır. Evliler için, çocukları veya özel hayatları ile ilgili kararlar almak zorundalar.  İlerleyen günlerde, kariyer le ilgili gurup çalışmaları içinde daha etkin  yapıcı, dinamik ve kararlı olarak  projelerine başlayabilirler.Kabiliyetleri ve organize çalışmaları sayesinde başarıları yakalayacaktır.  

 
Burcu ve yükseleni Yengeç:Dinlenme ve düşünme zamanı! Bilinçaltının incelenmesi gibi de düşünülebilir. Bu dönemde kendinizle baş başa kalıp iç dünyanızı görmeye çalışmak iyi olur. Egoya sıkı sıkıya sarılmak yerine itiraf etmek ve düzeltme yönüne gitmek en doğrusu.  Aksi halde yüzleşmekten korkulan herhangi bir şey bilinçaltında oturmaya devam edeceğinden her zaman rahatsız edecektir. Enerji düzeyiniz düşük, kendinizi yorgun, bitkin hissedebilirsiniz. Geçmişin kızgınlıkları, sizi çok üzüyor. Artık bunları iyice düşünüp, kurtulma, serbest bırakma zamanı geldi. Kendinizi korkmadan inceleyiniz sizi rahatsız eden şeylerin neler olduğunu mantığınca bulabilir ve kurtulmayı deneyebilirsiniz. Özellikle, yakın çevre ve çocuklarınızla ilgili konular, ev hayatı ve özel durumunuz belki yeterince sevilmeme duygusu, maddi konularınız, eşinizin işine ait sorunlar ve sağlığınız bir çok konu bir arada büyümüş ve dağınıklık vermiş.  Sağlık ve iş evinizde gerçekleşecek olan (6. eviniz)    dolunay size toparlanmanız için yön verebilir. Bu tutulma gizli kalmış, şimdiye kadar çıkmamış bir sağlık sorunu da verebilir. Yay değişken koşullar sunduğu için tedavi edilmesi mümkün olabilir.  Sezgilerinize güvenin, dua, meditasyon, spirituel kitaplar okumak çok iyi gelecektir. İlerleyen günlerde ise aşk hayatınızla ilgili gelişen olaylar, sizi yoran hizmet temalarıyla karşılaşabilirsiniz. Risk unsuru gerektiren her konuda dikkatli olmalı, para kayıp, çalıntı, bir şeylerin kaybolması gibi...

 
Burcu ve yükseleni Aslan:  5. eviniz (aşk, risk, çocuklar, yaratıcılık, sahne)  de gerçekleşen gurup ilişkilerine dikkat çekiyor. İdeallerin farkına varacak, amaçlara belirlenen hedeflere ulaşmak için hevesiniz artacak. Gurup ideolojisi önemlidir. Kişisel çalışmak yerine, birlikten kuvvet doğar enerjisiyle takım çalışmalarınızda daha başarılı olabilirsiniz. İşinizle ilgili toplantılar yapılabilir. Faaliyetler, müzayedeler, sergiler, çay partileri, doğum günleri, eğitim toplantıları bu döneme gelebilir. Bu arada işinizdeki yoğunluk ve ilişkilerdeki rekabet duygusu, ani bir benlik kışkırtısı, düşünmeden işi bırakmaya zorlayabilir, görevden çektirilmeniz bile mümkün olabilir, kontrolü elden bırakmayın. Kasım sonlarında başlanan işler, projeler, eğitimi ilgilendiren guruplar, dernekler, cemiyetlerle ilgili  konularda yolun sonuna geldiniz. Başladığınız işi en iyi şekilde bitirmek istiyorsunuz. Tabbi ki tutulma nedeniyle işleriniz biraz gecikebilr,  ikilemler yaşanabilir, verilen sözler istediğiniz gibi gelişmeyebilir, dedikodular da çıkabilir. Çok fazla beklenti içine girmez ve karşınızdaki kişilerden aşırı talepkar olmazsanız neticesi iyi olacaktır. Takım sorumluluğu da üslenmiş olabilirsiniz, pratik zekanız ve becerileriniz bunları başarmanıza yetecektir. Rahat olun, bazı konularda sorunlar çıksa da  pratik zekanızla, yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Aşk hayatıyla ilgili konularda bazı sonuçlar, neticeler belli olacaktır. Söz, nişan, düğün hazırlıkları içinde olabilirsiniz. Risk getiren faktörler içindeyseniz, borsa, kumar gibi... bu konuda sonuçlar alıp faaliyete geçmek mümkün. 


Burcu ve yükseleni Başak: Ay tutulması sizin 4. evinizde gerçekleşecek. Ev ve iş arasında kalacağınız bir dönem olabilir.    Bir çok iş fırsatı, karşınıza çıkan teklifler dağıldınız, artık toparlanmanın ve netleşmenin, seçici davranmanın zamanı geldi. Neptünün ilişkiler evinde olması karşınızdaki kişilerden dolayı karmaşa yaşatıyor, konular netlik kazanmıyor, ilerleyen günlerde artık hedefler belirlenebilir ve beklediğiniz neticeler, sonuçlar sizi büyük bir değişikliğe zorlayabilir. Uzmanlaşmak, ün ve kariyer sahibi olmak duruyumuyla karşı karşıya kalabilirsiniz.   Babanız veya patronunuz yâda otoriter konumda olan kişilerle etkileşim artar. Beğenilen bir proje, idare etme şekli, başarılı olduğunuz bir yön önemlidir. Yeni işe başlayacak olanlar için, mesleki seçimlerinde kendilerini tanıtmak, becerilerinin ne yönde olduğunu patronlarına ifade etmek, çok önemli olacaktır. Daha önce hatalı bir durum oldu ve siz bunu sakladıysanız bu tutulma esnasında ortaya çıkması da muhtemeldir. İşinize pisipisine çelme takmaması için, bu durumları uygun bir zamanda ele alıp düzeltmekte fayda var. Kendinizi karşınızdakine uygun bir dille anlatabilir, becerilerinizi rahat ifade edebilirsiniz. Vize, pasaport gibi evraklarla ilgili bu hafta sorun çıkmayacaktır. Resmi dairelerle işlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Devlet sektöründe, bankacılık, finansal sektörde çalışanlar için başarılı bir dönem, hatta daha iyi bir iş yâda terfi görebilirler.  Yolculuklar, iş seyahatleri de artabilir.  Projeler yoğunlaşıp eve vakit ayıramayacak duruma gelebilirsiniz. İleride size güven verecek bir gurup çalışması yada takım liderliği pozisyonu için şimdiden hazırlıklı olun. Kimileri ise yüksek lisans yada bitirme tezi hazırlığı içindeler, eğitimcilerle yakın ilişkideler, onların ne yapacağı belli olmaz ay sonunu bekleyin.   


Burcu ve yükseleni Terazi: Ay tutulması 3. evinizde (eğitim, yolculuk, iletişim, yakın çevre) gerçekleşecek. Yolculuklar var! Yurt dışından misafirleriniz geliyor. Yâda siz uzaktaki akrabalarınızla buluşma fırsatı yakalıyorsunuz. Çok da mutlu olduğunuz bir durum söz konusu olmayabilir. İşleriniz veya sağlık durumunuz bu kalabalığı kaldırmaya müsait olmayabilir. Bu dönem,  çeşitli yönlerden ufkunuzu genişletme zamanı, bu amaçla yapılan çalışmalar yeni tecrübeler kazandırır. Alışılmış çevreden tamamen farklı değişik kültürlere yapılacak yolculuklar yaşama renk katar. Kurslar, eğitim çalışmaları, sınavlarınızın sonuçlarını alabilir, hatta sonucunun da iyi olduğuna sevinebilirsiniz.  Yurt dışında yaşayan sevgilinizi görmek isteyebilir, onu buraya davet edebilirsiniz. Eğitim hayatından veya yabancı uyruklu birisiyle aşk  yaşayabilirsiniz. Hukuki konularda ummadığınız bir şekilde bazı konular hedef değiştirebilir. Uzun süredir düşündüğünüz hatta kasım aylarında girişim yaptığınız ticaret hayatınızla ilgili konularda faaliyet başlayabilir. Basın-medya, televizyonculuk, yayıncılık gibi konularla ilgiliyseniz bu konuda karışıklık yaşanabilir. Yeni ortağınızla işinize başlayabilirsiniz. Bu konuda ay sonunda finansal destek görmeniz mümkün olabilir. Uzun süredir beklediğiniz ve emek verdiğiniz kitabınızı yayınlayabilir, doktoranızı yapabilirsiniz. Belli bir dönemde düşündüğünüz ve şehir veya ülke değişikliği yapmak istediğiniz konular artık netleşiyor. İlerleyen günlerde yeni açılımlar yakalayabilecek, bilgi ve inanç kapasitenizi genişletmek için çalışmalar yapabileceksiniz. Bu tarihte  deniz aşırı veya uzun yolculuklar biraz yorucu veya maceracı olabilir. 


Burcu ve yükseleni Akrep: Ay tutulması 2. eviniz olan para evinizde gerçekleşecektir. Bu dönemde önemli psikolojik değişiklikler yaşanabilir. Kariyerle ilgili yaşanacak bu değişiklik eski bir dönemin kapanması, yeni bir dönemin doğumu ile de adlandırılabilir. Yenilenmeyi getiren bir dönemdir. Uzun süredir, karşılaşılan bazı kişi ve olaylar kendinizi sorgulamanıza ve hayatınızda güçlü değişiklikler olmasına vesile olabilir. Maddi boyutta, başkaları tarafından idare edilen,  size sorumluluk yükleyen, finansal bazı meseleler ortaya çıkabilir. Ev yaşamı ve iş yaşamınız birbirine karışmış bundan dolayı, karışıklık yaşanıyor.  Ortak kullanılan kaynaklar da büyük değişiklikler söz konusu. İlerleyen günlerde, eşiniz veya ortağınızdan maddi manevi destek görebilirsiniz. Kasım sonlarında giriştiğiniz konular, eğitimle ilgili derinleşme, şimdilerde ise neticelerini veriyor. Ektiğinizi biçme dönemi de denilebilir. Bazı akrepler ise alım, satım, mal, mülk konularıyla bir sonuç alıyor olabilirler. Sigortanızla ilgili beklediğiniz dönem gelmiş olabilir. Ev, emlak işleriyle uğraşıyorsanız yatırım yapmak veya alım-satım için risk getiren faktörleri atlatmak için özellikle haziranın sonuna kadar beklemek gerekiyor. Sağlığınıza hem de sinir sitseminize  dikkat edin. İlerleyen günlerde ruh sağlığınızı bozan faktörlerle karşılaşabilir, ruhsal hastalıklar ortaya çıkabilir. Yorgunluk karamsarlık sıkıntının hakim olduğu günler yaşanabilir. Kafanıza bir şey takmayın, düşüncelerinizi pozitive yönlendirin., 

 
Burcu ve yükseleni Yay:  Bu tutulma burcunuzda gerçekleşiyor, özellikle Yay burcunun ilk dekanında doğan yayları daha fazla etkileyecektir ( ilk on dilimi olsa da en çok, 23-27 Mayıs doğumluları) Evlilik ilişkisini gözlemleyerek, kendinizin ve eşinizin durumunu görebilir, ihtiyaçlar ve eksik yönler keşfedilebilir. Bu dönemde çalışmalar tek başına değil, birileriyle beraber yapmak daha verimli olur. Ortaklaşa çalışmak, en azından değer verilen birinin fikrini almak iyi sonuç verebilir. Hukuki bir konudaki çözüm için avukata, danışmana başvurabilirsiniz. Evlilik kararı alabilir, bu konuları çözmek, fikir almak için bilirkişilerle konuşmak iyi olabilir.  Bu tutulma   ortaklık veya evlilik yada yakın arkadaşlık ilişkilerinde bir karar süreci yaşatabilir. Karşı tarafın durumu, yaklaşımı, yapacakları sizin için çok önemli. Özellikle Kasım sonlarında başlanan eğitim veya iletişim çalışmaları, danışmanlık hizmeti ile ilgili temalar varsa sonuçlanacaktır. Çok hızlı bir şekilde yaratıcı bir çalışmanın içine girebilirsiniz. Astroloji, psikoloji, teknoloji veya özel kabiliyet gerektiren projelere başlama kararı alınabilir. Özel hayatınız, ev konularıyla ilgili bir süre karmaşa yaşanabilir.  Fakat  her konuda dağıtmış ve bir süredir sizi oyalayan bir çok konuyu da toparlayabilirsiniz. Ortak kazançlar finansal sektörle ilgili bazı sonuçlar almak kararlar vermek mümkün.  İlerleyen günlerde eşiniz veya ortağınızla ilgili beklediğiniz olumlu sonuç sizi  sevindirebilir. Yeni bir ortaklı çalışmanın içine de girebilirsiniz.  


Burcu ve yükseleni Oğlak: Bu tutulma sizin 12. evinizde  (inziva, bilinçaltı, karma, özveri fedakarlık, sıkıntı) gerçekleşmekte. Atık görevlerinizi, sorumluluklarınızı bilmenin kendinizi kontrol etmenin zamanı geldi. Yaşamak için gerekli şeylerin yapılması gerekebilir. Çalışma tekniklerinin, çevre koşullarının düzeltilmesine uygun bir dönemdir. Başkalarının emrinde çalışmak gerekebilir. Eğer bu duruma hazır değilseniz bazı sorunlar çıkabilir. Sağlıkla ilgilenmenin eğilimi artar. Doktor kontrolleriniz, diyetiniz, sporunuza önem vermek gerekecektir. Çevre düzenlemeleri yapmak için uygun dönemdir. Beraber çalıştığınız kişiler tarafından yardımlar görmeniz mümkün.  Bir süre işe başlamak için karışıklık yaşamak ta durumunda kalabilirsiniz. Müşterilerle ilişkiler istediğiniz gibi olmayabilir. Ortaklarınızın işini de siz yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı konularda fedakarlık  yapmak gerekir. İlerleyen günlerde hızlı bir şekilde işleriniz açılabilir ve çok çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Özel hayatınıza ait konularda çabalarınız, beraber çalıştığınız kişilerin yaptırımlarıyla ilgili konular günlük koşuşturmalar, hizmet konuları derken bir çok işi başarmanın gururunu yaşayabilirsin.  Bu dönemde emir altında çalışanlar için zor bir dönem olabilir. İlerleyen günlerde, Çok fazla çalışmaktan fiziki savunma mekanizmasının zayıflamasına bağlı rahatsızlıklar oluşabilir. iş kazaları bulaşıcı hastalıklar ve hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olun. 


 Burcu ve yükseleni Kova: Aşk hayatınız canlanmış, mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor. Artık kendinizi özgürce ifade etmenin zamanı geldi. Eğlence, keyifler ön planda. Çocuklara karşı da ilgi artmış. Aşkınızla birlikte vakit geçirmek, yakınlaşmak ikinize de mutluluk veriyor.  Bu enerjiyle birçok yaratıcı çalışmanın da üstesinden gelebilirsiniz. Sanatsal faaliyetler, hobiler, sergi, etkinlik, bale, sanat, tiyatro gösterileri gibi sahnede olmayı gerektiren çalışmaların içindesiniz. Belli sınırları aşar,  dur durak tanımazsanız kendinizi bu dönem bittiğinde sersem gibi de hissedebilirsiniz bu yüzden çok fazla açılmadan ölçülü olmakta fayda var.  Artık sahnede olduğunuzdan herkes sizi rahat görüyor bu yüzden dedikodulara da hedef olmayın. Bu tutulma uzun süredir beklenen bir aşk teklifi de getirebilir. Yaratıcı bir çalışmada beklenilen sonuç gelebilir. Uzun süredir beklediğiniz biyolojik bebek sahibi olmak veya evlatlık alma durumlar bu tarihlerde netleşebilir.Tatil planı, seyahatler gerçekleşebilir.İlerleyen günlerde, risk getirecek (borsa, yarış, kumar) konulardan uzak durmalısınız. Zira kafa karışıklığı yanlış kararlar almanıza  ve uygulamanıza sebep olabilir. Spora başlayabilirsiniz, Çocuklarla ilgili konularda sınırlamalar yapmak onlarla sorunlar yaşamanıza sebep olabilir.   


Burcu ve yükseleni Balık:   Bu tutulma sizin 10. (kariyer) evinizde gerçekleşiyor. Balıklar, evlilik hazırlıkları  içinde olabilirsiniz. Birçok konuyu masaya yatırmak ve ailenizle birlikte düşünüp organize etmek gerekebilir..Bu tutulma annenizle ilgili dikkat etmeniz gereken konuları da anlatıyor olabilir, onunla mücadeleye girmeyin sağlığına da dikkat edirn.  Ev alım, satım konularında da hareketlilik artıyor. Evinize ait, dekorasyon, boya, badana, bakım çalışmalarıyla ilgili kararları netleştirmek istiyorsunuz. Evliyseniz, bebek bekleyenler için heyecanlı dönemler olabilir. Onlarla ilgili ihtiyaçları gidermek gerekebilir.   Bu dönemde psikolojik değerlendirmeler, diğer zamanlara nazaran daha anlamlı olacağından kişiliğin gelişmesi ve rahatlamak adına faydalı olacaktır. İşinizi evinize de taşımanız gerekebilir, teknolojik aletler sayesinde daha rahat çalışma imkânınız olabilir.  Sosyal ilişkileriniz, fiziksel aktivitelerdeki  yapıcılık sayesinde kendiliğinden gelişen fırsatlarınız olabilir. İkili ilişkilerde ise her zamankinden daha fazla duygusal davranışların görülebileceği bir dönemdir. Eşiniz veya yakın arkadaşınız sizi her zamankinden çok sarıp sarmalayacaktır, sizin için elinden gelen yardımı esirgemeyecektir. Evinizde gerçekleşen çok önemli olaylar sayesinde ani sevinçler ve hüzünler de yaşanabilir. Bu dönemde, söz, nişan, nikâh evlilik için iyi dönemler olabilir. Eviniz, bahçeniz, perdeniz ve tüm dekor çalışmalarıyla ilgili yenilikler yapmak gerekebilir.  Bütün bunlar gerçekleşirken sizin kafa karışıklığı yaşamanız ve hiç bir konuda netleşememeniz yüzünden beklediğiniz performansı yakalamanız için ay sonunu bekleyin.  Daha önceden verdiğiniz kararları değiştirmeden bekleyin  Ummadığınız bir iş imkanı ile karşılaşabilirsiniz. 




 

  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. Am xavi Gerad jude, Aiicco inssurance plc bir temsilcisi.
    Size bir kredi ihtiyaci varsa bugün e-posta yoluyla bugün bize ulasin, istediginiz kredi ile size yardimci olabilir:
    (xavigeradloanfirm@yahoo.com)
    Yilbasi kredileri% 3 faiz orani sadece avelable vardir. Ciddi basvuran, ancak daha fazla bilgi için irtibata geçiniz. Biz renging krediler
    sunuyoruz
    3000 sadece US $ Euro ve pound 50,000.000 için.
    Biz dahil kredi her türlü teklif
    Bireysel krediler:
    Isletme Kredileri:
    Ögrenci Kredileri:
    Insaati krediler:
    Ev kredileri:
    Is expandsion krediler:
    Borç konsolidasyonu kredi:
    Biz hizli ve dinamik test edilmis ve güvenilir bulunmaktadir.
    Daha fazla bilgi için (xavigeradloanfirm@yahoo.com): E-posta Iletisim.

    Sr Gerad jude görüyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Good day. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number:+917310847059 sumitihomelend@gmail.com Mr. Sumiti

    YanıtlaSil